Aamuyön Lempeä

29/09/2021 | Kirjoittaja: T |
2 min
Kertoja: Nainen | Romanttinen HeteroseksiAikuisten Kesken
3.8
(25)
Tartuit pakaroihini ja painoit minua itseäsi vasten.

Olimme juhlimassa mökillä yhteisten ystäviemme kanssa. Ilta oli ollut kohtalaisen kostea, mutta kosteampaa taisi olla silti alakerrassani. Koko illan tunnelma välillämme oli ollut mielestäni seksuaalisesti hiukan latautunut. Etsiydyimme toistemme seuraan, vilkuilimme toisiamme ja ojensit minulle mukin keittiön ylähyllyltä tarpeettoman tiukasti minua vasten painautuen. Vasta hetki sitten pestyt hiuksesi tuoksuivat, ja pystyin tuntemaan housujesi etumuksessa kevyesti pullottaneen kalusi. Tuo tuntemus ei jättänyt minua rauhaan... 

Illan vaihtuessa aamuyöhön muu juhlaväki painui unille. Me jäimme vielä takkahuoneeseen juttelemaan, varsin lähelle toisiamme. Meillä oli paljon yhteistä, ja keskustelu luisti. Jossain kohtaa huomasin laittavani jalkani syliisi, ja aloit hieroa sitä. Hierontasi muuttui hiljalleen yhä eroottisemmaksi, emmekä enää puhuneet mitään. Katsoit minua silmiin ja minä sinuun. Pian tartuit minuun päättäväisesti ja suutelit minua ahnaasti, ja minä sinua.   

Siirryin istumaan hajareisin syliisi. Tartuit pakaroihini ja painoit minua itseäsi vasten, eikä pilluni kosteus jäänyt sinulta huomaamatta, sillä alushousuni eivät sitä pidätelleet. Kuinka olisivat voineetkaan? Halusin sinua niin helvetisti. 

Otin hiuksesi sormieni väliin ja taivutin päätäsi taaksepäin. Näykkäsin kevyesti korvanlehteäsi ja suutelin kiihkeästi kaulaasi. Värähdit, hengityksesi tiheni. Riisuin t-paitasi, johon tuoksusi oli tarttunut ihanasti. Sormeni hyväilivät rintakehääsi ja laskeutuivat yhä alemmas, kohti farkkujesi vyötä ja nappeja. Housuissasi alkoi olla ahdasta, joten vapautin peniksesi riisumalla housusi.  

Laskeuduin polvilleni sohvan viereen ja tartuin kyrpääsi. Himoitsin sitä, sinua. Katsoin sinua silmiin ja nuolaisin kevyesti peniksesi päätä, sillä halusin maistaa terskasi päässä helmeillyttä kiimasi tulosta. Ynähdit, halusit enemmän. Aloin liikuttaa kättäni varttasi pitkin ylös ja alas: ensin rauhallisesti, sitten hiukan nopeammin, ja vein samalla terhakkaana seisovan kyrpäsi suuhuni. Huuleni liikkuivat edestakaisin kaluasi pitkin, ja välillä kieleni leikitteli terskallasi. Kätesi tarttuivat hiuksiini ja halusivat upottaa kalusi vielä syvemmälle minuun. Hengityksesi kävi raskaaksi ja pilluni entistäkin märemmäksi, jos se yleensäkään oli mahdollista. Nautin, kun näin, kuinka hyvältä sinusta tuntui. 

Luovuin vihdoin pikkareistani, sillä kiimani oli kasvanut sietämättömäksi. Mekkoni sai jäädä päälle, sillä olin liian himoissani riisuakseni sitä. Istahdin jälleen syliisi, mutta sillä kertaa upotin kauan himoitsemani kyrpäsi syvälle pyhimpääni. Olin haaveillut siitä hetkestä, sinusta. Miettinyt, miltä tuntuisit sisälläni, eikä todellisuus todellakaan hävinnyt noille märille päiväunilleni. Kätesi hakeutuivat ensin pakaroilleni ja pian rinnoilleni. Mekkoni kaula-aukko oli hyvinkin joustava, ja sait pullautettua täydellisesti kämmeniisi sopivat rintani sieltä ongelmitta esiin. Aloin ratsastaa sinulla rytmikkäästi samalla, kun tartuit huulillasi oikeaan nänniini ja imit sitä ahnaasti, toisella kädellä vasenta puristaen. Klitorikseni hinkkasi samalla sinua vasten, ja tunnuit uskomattoman hyvältä. Meinasin laueta jo siihen. 

Kiepautit minut kuitenkin ympäri ja siirryit hyväilemään minua suullasi. Tartuit jalkoihini ja vedit minut ronskisti lähemmäs itseäsi. Upotit kasvosi pilluuni ja aloit nuolla minua ahnaasti. Veit vielä sormesi sisääni ja aloit runkata minua samalla, kun suusi teki yhä taikojaan. Voi luoja, kuinka hyvältä se tuntuikaan... Tartuin hiuksiisi ja painoin päätäsi lähemmäs pilluani, samalla lantiotani liikuttaen. Toinen käteni hieroi nännejäni ja tunsin, kuinka orgasmini oli tuloillaan. En enää kestänyt, vaan laukesin kasvoillesi raivoisasti, kuitenkin enimpiä ääniä pidätellen, jotta muut mökkiläiset eivät olisi heränneet. 

Nuolit hetken mahlaani ja käänsit minut sitten varmoin ottein nelinkontin, ja peniksesi etsiytyi pillulleni. Halusin, että otat minut rajusti, mutta hellästi. Työnnyit syvälle sisääni ja aloitit päättäväisen liikehdinnän samalla, kun vedit hiuksistani tiukasti mutta kuitenkin varoen. Selkäni kaareutui kauniisti ja tunsin, kuinka kassisi iskeytyivät kiimaista pilluani vasten työntöjesi tahdissa. “Älä vaan lopeta”, pyysin. Panit minua yhä kovemmin ja kovemmin. Pian tunsin, kuinka et enää itsekään pystynyt pidättelemään, ja kyrpäsi alkoi sykkiä sisälläni räjähdysmäisen orgasmin kourissa. Laukesit sisääni ja käperryimme toistemme syleilyyn. Siinä hetkessä kaikki oli täydellistä.

Katso kaikki kirjoittajan T novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.8 / 5. Arvostelijoita 25

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu