Äidin Kanssa Mökillä

20/07/2021 | Kirjoittaja: Anonyymi |
5 min
Kertoja: Mies | InsestiTeinipoikaÄiti
3.8
(60)
Äiti hieroi pilluaan joka litisi sormien vatkaamisen tahdissa.

Vietin usein kesäisin äitini kanssa kahdestaan aikaa mökillä. Veljeni on minua useamman vuoden vanhempi ja kävi kesätöissä isäni kanssa, isäni omistamassa firmassa. Kesä on sesonkia laitteiden rikkoutuessa kuumalla säällä ja päivystyksenä tehdyistä sai hyvät rahat. Yksinyrittäjänä kylmälaiteasentajana lomia on vähän ja nekin lyhyitä joten arkipäivät olimme mökillä suurimmaksi osaksi äitini kanssa kahden Äitini oli opettaja mikä takasi pitkät lomat ja ne vietettiin muutamaa matkaa lukuun ottamatta mökillä.
Vietimme taas tällaista kesää mökillä ja sää suosi. Päivät kuluivat minulta mopolla ajellessa ja välillä onkiessa. Äiti hoiti puutarhaa ja otti aurinkoa. Jano juomaksi kelpasi useimmin olut ja ruuan kanssa upposi viiniä. Pienessä hiprakassa aika kului mukavasti ja hermokin lepäsi, kuulemma. Minua tuo jatkuva tissuttelu ärsytti ja olinkin suurimman osan ajasta omissa oloissani. Mökillä olin ruoka-aikana ja vaihtaessani mopolla ajelun onkimiseen.
Tällä kertaa olimme syöneet lounaan ulkona terassilla ja jäi mökin siihen lukemaan aiemmin mopolla hakemiani iltapäivälehtiä. Äiti nappasi toisen mukaansa ja meni rannalla olleeseen aurinkotuoliin. Hän asettautui mahalleen ja laittoi lehden maahan naamansa eteen. Kun olin lukenut sen toisen lehden, vein sen äidilleni. Istahdin aurinkotuolin reunalle ja odottelin, että äiti saisi lehden luettua loppuun. Jostain syystä laitoin käden äitini reiden päälle ja aloin hieromaan sitä. Äiti hieman kavahti, mutta ei liikuttanut jalkaansa pois tai pyytänyt lopettamaan. Hieroin aurinkorasvan liukastamaa reittä ja äitini kiitti koska kyykkiminen kukkapuskissa otti kuulemma reisiin. Äiti asetti päänsä tyynylle ja lopetti lehden lukemisen keskittyen hierontaani. Hieroin nyt molemmilla käsillä ja liikutin käsiäni edestakaisin reisien ulko- ja sisäsivuilla. Hieroessani sisäreittä äitini hieman jännittyi mutta muutaman kerran jälkeen reisi pysyi rentona ja sain hivutettua kättäni yhä lähemmäs haaroväliä. Hieroin reisiä ja keskityin kaikin voimin siihen, että saisin koskettua äitini pillua. Hieroin ja muutaman kerran hipaisun jälkeen painoin jo reippaammin ja hieroin ihan reilusti käden koskettaessa äitini pillua reisien puristelun ohessa. Muutaman kerran jälkeen äiti levitti hieman jalkojaan ja sain paremmin osuttua käteni sivulla tai peukalolla suoraan bikinien peittämää pillua. Tätä jatkui hetken kunnes äiti havahtui siihen mitä oli tapahtumassa. Hän laittoi jalat yhteen ja kiitti hieronnasta. Nappasin toisen iltapäivälehden mukaani ja siirryin mökkiin sisälle lukemaan. Äiti jäi aurinkotuoliin makaamaan ja hetken päästä aloitti lehden selailun.
Illalla laitoin saunan tulille ja sen lämpiämistä odotellessa katsoin televisiota sohvalla maaten. Sohvalta näkyi keittiöön ja vanhempieni makuhuoneeseen. Äiti hääräili keittiössä ja naukkaili viiniään. Minä katselin televisiota ja seurailin äidin touhuja. Tiskit tiskattuaan äiti siirtyi makuhuoneeseen riisuutuakseen ja mennäkseen saunaan. Hän riisuuntui sängyn päädyssä siten, että näin koko toimituksen. Äiti katseli peilistä saatuja rusketusraitojaan ja pyörähteli tarkastellessaan miten mihinkin kohtaan oli aurinkoa saanut. Äiti laittoi kylpytakin päälleen, jätti sen sitomatta kiinni ja ilmoitti menevänsä saunaan.
Sauna oli rannassa kuten useimmilla kesämökeillä on tapana. Kuulin äidin kolistelevan saunan takaseinällä olevan puupinon luona ja ottavan puita mukaansa matkalla saunalle. Hetken päästä kuulin loiskahduksen kun äiti meni uimaan ja nostin päätäni sohvalta. Totesin äidin olevan alasti, kuten aina saunasta uimaan mennessä hänellä oli tapana. Tiesin äidin olevan kohta valmis ja laitoin itseni valmiiksi saunaa varten.
Lapsille ja vieraille oli omat huoneet terassin katetun osan toisella puolella ja siirryin sinne katse tiukasti saunan terassilla olevassa alastomassa äidissä. Otin vaatteet pois ja huomasin alushousujen olevan aivan limaiset kiimatipoista. Laitoin kylpytakkini päälle ja siirryin saunalle. Jätin takin hieman normaalia avoimemmaksi ja kävellessäni saunalle huomasin kuinka takin paksumpi reuna otti välillä kiinni puoliseisokissa olevaan kaluuni. Ja jos näin kerran oli, niin noustessani muutaman portaan saunalle olin varma, että äiti näki mitä takkini alla oli. Äiti istui terassin tuolilla, kylpytakki huolimattomasti päälle kietaistuna. Sitä ei oltu solmittu millään tavalla kiinni ja istuessa yläosa levisi ja tissit retkottivat mukavasti näkösällä. Jalat olivat ristissä ja toinen reisi oli paljastunut takin liepeen alta. Minä tietenkin kuvittelin näkeväni reittä pakaraan saakka ja vilkuilin matkalla pukuhuoneeseen. Yleensä äiti poistuu tässä vaiheessa, mutta tällä kertaa hän jäi terassille istumaan ja katselemaan järvelle nauttien saunaoluesta. Heittelin löylyä ja mietin päivän tapahtumia, äidin alastonta vartaloa hänen keimaillessaan ennen saunaa ja nyt saunan terassilla näkemiäni tissejä. Hetken mietin menenkö uimaan vai peseydynkö vain saunassa perinteiseen tyyliin kuupalla vettä kaataen.
Rohkaisin itseni ja kävelin ulos saunasta suoraan terassille. Äiti oli avannut toisen, ehkä jo illan kolmannen, oluen ja naukkaili sitä. Kävelin ilkosillani terassin poikki laiturille ja hyppäsin uimaan. Tunsin selässäni äidin katseen hänen tuijottaessaan menemistäni. Muutaman sukelluksen jälkeen nousin ylös ja kävelin laituria pitkin saunalle. Koko matkan äidin sumeat silmät tuijottivat alastonta vartaloani. Erityisesti huomasin katseen nauliintuvan haarojen kohdalle. Istahdin äitiä vastapäätä, hän hymähti ja katsoi silmiini. Nappasin pyyhkeen naulasta ja laitoin sen syliini. Levitin kuitenkin niin, että se oli tuolin käsinojien yli ja pyyhkeen alle oli suora näkymä äitiä varten. Äiti ei sanonut mitään, katseli vain röyhkeästi pyyhkeen sisään. Kaluni aloitti vääjäämättömän kovenemisen ja näin kuinka äidin katse vain tarkentui ja suu hieman avautui. Istuin tuolilla, otin huikan kokiksesta ja katselin äitiä. Hän otti hajamielisiä huikkia oluestaan ja katseli edelleen suoraan kovenevaa kaluani. Paransin hieman asentoani ja äiti havahtui nostaen katseensa silmiini. Äiti hymyili ja laski oluen pöydälle. Hän nojautui taaksepäin ja nosti toisen jalkansa tuolin käsinojalle levittäen jalkansa täysin avoimeksi. Äiti levitti kylpytakkinsa ja näin hänen alastoman vartalonsa kokonaan. Suurten rintojen ruskeat nännit olivat kovettuneet ja nöpöttivät kovina vatsan päällä. Pillussa oli hyvin vähän karvoja ja pillu oli turpea sekä punainen. Äiti hymähti kysyvästi ja liikutti kättään reideltään ylöspäin koskien pilluun, siirtäen käden mahalle ja siitä mahan päältä, molempien nännien yli rintojensa päälle. Minä siirsin käden omalle armottomasti sojottavalle kullilleni ja hieroin sitä muutaman kerran. Äiti katseli tätä ja liikutti samalla omaa kättään vartalollaan samaa reittiä takaisin reidelle. Rintojen päältä nänneille, siitä mahan kautta pillulle ja sisäreittä pitkin polvea kohti. Tilanne oli niin kiihottava, että laukesin muutaman runkkauksen ja äidin esityksen innoittamana. Spermaa lensi pyyhkeelle ja minä nyin samaa tahtia.
Äiti naurahti, otti huikan oluestaan ja nousi ylös. Kylpytakki roikkui avoimena ja minä katsoin ihmeissäni mitä seuraavaksi tapahtuisi. Äiti käveli eteeni ja nosti toisen jalkansa tuolin selkänojalle. Toisella kädellä hän otti seinästä ja toisella kädellä alkoi hyväilemään itseään. Puristeli rintoja ja nännejä. Siirsi käden mahan yli kohti levitettyä pilluaan ja pyyhki sormillaan sen päältä ylös alas. Siirsin käteni kohti äitiä, mutta hän kielsi ja siirsi käteni pois. Katsoin edessäni puolialasti seisovaa äitiä joka hyväili itseään. Oikea käteni oli kiinni taas kovettuneessa kalussa joka oli liukas ja limainen spermasta. Äiti jatkoi hyväilyään katsoen välillä minua, välillä keinautti päätään taaksepäin ja välillä laittaen silmät kiinni. Äidin hyväilyn tahti kiihtyi ja käsi jäi pillun päälle. Äiti hieroi pilluaan joka litisi sormien vatkaamisen tahdissa. Minä katselin lumoutuneena ja runkkasin jo lähes tunnotonta kaluani. Äidin vartalo alkoi jännittymään ja hän lopetti ja alkoi nykimään nojautuen orgasmin voimasta eteenpäin. Minulta tuli välittömästi ja roiskin spermat äidin reisille ja osa lensi pillun päälle saakka.
Äiti oli hetken paikallaan huohottaen. Sitten hän laski jalkansa, astui taaksepäin, otti kylpytakin pois päältään ja sanoi menevänsä uimaan. Minä jäin istumaan paikalleni käsittämättä kunnolla mitä juuri oli tapahtunut. Äiti ui paikallaan ja pesi selvästi paikkojaan. Uimasta tultuaan hän meni sanaakaan sanomatta saunalle ja peseytyi saippualla. Saunasta tullessaan äiti nosti kylpytakin ja laittoi sen päälleen sitoen tiukasti kiinni. Istahti tuoliinsa, otti oluesta kunnon huikan ja katsoi minuun. ”Tästä ei sitten puhuta. Vaikka kivaahan tämä oli. Menepä pesulle niin minä lähden jo ylös”. Yritin mutista jotain vastaukseksi mutta sain suustani vain ”joo, ei, öö, tota niin joo.”.
Peseytymisen jälkeen lähdin innolla ja ihmeissäni kohti mökkiä jossa äiti oli jo laittanut pöytään vähän iltapalaa. Istuin pöydän ääreen äitiä vastapäätä äidin seuratessa minua katseellaan. Hän kertoi, että isä ja veli tulisivat huomenna mökille ja tänään oli viimeinen kerta ikinä saunassa samaan aikaan. Nyökkäsin ja ymmärsin mistä oli kyse. Tämä ei kuitenkaan tarkoittanut, että äiti olisi lopettanut keimailut vaatteita vaihtaessaan vaan joskus jopa ihan kiusallaan ja minua vilkuillen tarkisti rusketusrajojaan silmieni edessä. Hän tiesi, että tämän jälkeen katselin hänen uusin silmin ja ajatuksin hänen vartaloaan ja muotojaan. En usko, että tämä ainakaan haittasi. Päinvastoin, äidillä ja isälle sujui seksi sen jälkeen paremmin kuin ennen. Erityisesti mökillä jossa lauteet natisivat ja kolisivat lähes aina heidän saunoessaan.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.8 / 5. Arvostelijoita 60

2 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu