Äiti ja Poika

19/09/2020 | Kirjoittaja: Anonyymi |
4 min
Kertoja: Mies | ÄitiTeinipoikaInsesti
4.3
(106)
Kuulin äitini nautinnon ulahdukset, joten hänenkin täytyi kuulla minun ääneni.

Olin jo pitemmän aikaa ollut kiinnostunut äidistäni tavalla, joka sai minut häpeämään itseäni. En voinut kertoa asiasta kenellekään ja yritin epätoivoisesti saada kaikki kielletyt fantasiat pois mielestäni. Siinä olin kuitenkin tuomittu epäonnistumaan. Samat ajatukset toistuivat kerta toisensa jälkeen: fantasioin oman äitini nussimisesta! Hän oli ikäisekseen hyvin kaunis, ja hänen rintansa olivat huokuttelevan suuret ja pyöreät. Hänen kurvikkaat muotonsa herättivät huomiota, ja olin monasti kuullut miesten viheltävän hänen peräänsä ollessamme kaupungilla. Halusin nuolla hänen pimppiään, jota olin usein salaa vakoillut saunamme ikkunan takaa. 

Fantasiani jatkuivat, ja olin suorastaan pakotettu menemään kylppäriin helpottamaan paineitani, kun äitini kulki asunnossamme pukeutuneena ainoastaan rintsikoihin ja pikkareihin. Aamuisin hänellä oli yllään vain lähes läpinäkyvä aamutakki ja sen läpi kuultavat pikkuhousut. Eikä hän paljon ujostellut siivotessaankaan. Loin usein salaa kielletyn katseen hänen ihanan kehoonsa. Iltaisinkaan, kun nautimme telkkarin edessä iltateetämme, äitini ei peitellyt itseään kovin paljon. 

Aikaa kului, ja laitoin merkille, että hän liikkui asunnossamme yhä useammin vähissä vaatteissa, aivan kuin hän olisi huomioinut kiimaiset katseeni häntä kohtaan. Hämmästyksekseni hän tuntui nauttivan katseistani sen sijaan, että olisi ollut vaivautunut niistä. Hän huomasi, etten voinut viedä katsettani pois hänen seksikkäästä olemuksestaan, ja minusta tuntui, että hän aivan tarkoituksella antoi aamutakkinsa liukua syrjään niin, että minulla oli suorat näkymät hänen rinnoilleen ja joskus jopa sinne kaikkein halutuimpaan...

Tätä tapahtui alkuun ainoastaan silloin, kun isäni ja sisareni eivät olleet kotona ja olin kahdestaan äitini kanssa. Ajan myötä äitini alkoi vilautella myös silloin, kun muut olivat kotona, tosin vain silloin, kun olimme kahden esimerkiksi keittiössä tai suihkutiloissa. Huomasin, kuinka äitini oli hankkinut uusia, viettelevän seksikkäitä alusasuja, joita hän selvästi halusi esitellä minulle. Joskus hän pyysi minua makutuomariksi hankittuaan uusia asuja. Makasin vuoteella samalla, kun äitini pyörähteli edessäni kaikissa niissä ihanuuksissa, mitkä vain lisäsivät fantasioitteni määrää ja tehoa. Äiti kehui minua osaavaksi ja halusi sen vuoksi kuulla, mitä mieltä olin hänen uusista hankinnoistaan.

Äitini muuttui myös enemmän fyysiseksi toimissaan. Hän halasi minua useammin, tiukemmin ja pitempään. Hän saattoi jopa pussata minua, joskus suoraan suulle. Joka ilta hän tuli antamaan minulle hyvänyönsuukon ennen nukkumaanmenoa. Silloin hän halasi minua vielä lujemmin, ja minulla oli suora näköala edessäni vapaana riippuviin tisseihin. Kullini paisui joka kerta kivikovaksi, kun tunsin äidin kehon itseäni vasten. Äidinkin täytyi tuntea se, mutta hän ei välittänyt siitä. Kostein, kiimaisin silmin sain vain hymyä osakseni, kun hän kehotti minua "hoitamaan itseni..." 

Kun jäin yksin, minun oli pakko runkata. Ennätykseni oli neljä kertaa saman päivän aikana... Kiimani ei tuntunut poistuvan kehostani millään keinolla. Isän ja äidin makuuhuone oli oman huoneeni vieressä ja ääntelin runkatessani voimakkaasti toivoen samalla, että äitini kuulisi voihkimiseni, syttyisi kiimaan ja tulisi nussimaan kanssani. 

Äitini ja minun välinen peli jatkui pitemmän aikaa, ja kun täytin kesällä 16 vuotta, kiima suorastaan väreili ilmassa. Minulla oli tyttöystävä, jonka kanssa sain rakastella niin usein kuin halusin, mutta se ei sammuttanut kiellettyjä himojani seksikästä äitiäni kohtaan.

Eräänä iltana äiti kulki kotona ehkä vielä vähemmissä, tosi seksikkäissä asuissa, jotka paljastivat enemmän kuin peittivät. En voinut millään siirtää kiimaista katsettani hänestä, ja minusta tuntui, että hänkin nautti katseistani ymmärtäen niiden takana olevan halun. Mitä pidemmälle ilta kului, sitä fyysisemmäksi äiti kävi kanssani. Hän halaili ja pussasi minua toistuvasti. Kullini oli kivikova melkein koko illan, ja äidin halailut ja pusut tekivät minut ihan hulluksi. Nukkumaan mennessämme emme ainoastaan halailleet vaan suutelimme ihan oikeilla kielisuudelmilla. Emme syvään vaan varovasti, kieli kieltä vasten. Se kaikki teki minut entistä kiimaisemmaksi ja odotin vain, että pääsisin taas runkkaamaan ja tyhjentämään kullini, kuten niin monesti aikaisemminkin. 

Kun olin laskeutunut vuoteelleni ja ottanut kullini käteeni, uneksin äidin pillusta ja aloin ääntelemään voimakkaammin kuin ennen. Silloin kuulin äidin voihkivan huoneessaan ja ymmärsin hänen tyydyttävän itseään. Menin pieneen šokkiin kuullessani äidin valittavan kiimoissaan. Oliko tämä unta? Äiti hieromassa ihanaa pilluaan samalla, kun itse runkkasin? Unelmoiko hän ehkä minusta ja kullistani? Hän oli varmasti täysin märkänä. En kuitenkaan kehdannut mennä hänen luokseen...

Makasimme molemmat vuoteissamme, onanoimme ja ääntelimme kiimaisina. Kuulin äitini nautinnon ulahdukset, joten hänenkin täytyi kuulla minun ääneni. Lopulta en enää voinut hallita itseäni. Tunteeni olivat aivan liian voimakkaita. Tiesin, että se, mitä aioin tehdä, oli kiellettyä, mutta jokin sisäinen voima ohjasi minua...

Keräsin kaikki rohkeuteni ja astuin äidin makuuhuoneeseen. Ainoa valo tuli pienestä yöpöydän lampusta, mikä loi huoneeseen tunnelmallisen hämärän. Näin, että äitini oli selin vuoteellaan – ilman peittoa. Hän kiemurteli vuoteellaan hyväillen itseään kiimasta voihkien. Minut nähdessään hän ei edes hätkähtänyt, saati lopettanut. Sen sijaan hän jatkoi itsensä tyydyttämistä entistä intensiivisemmin. Sitten hän vinkkasi minut luokseen. 

Siirryin lähemmäksi, jolloin äitini levitti jalkojaan. Nousin hänen päälleen ja tunsin, kuinka äiti otti kalustani kiinni ja ohjasi sen suoraan ihanaan, läpimärkään vakoonsa... Olin onneni kukkuloilla! Mikä tunne, kun pääsi sinne, mistä oli niin pitkään unelmoinut. Tyttöystäväni tiukka reikä ei ollut mitään tähän verrattuna. Kiimassani laskin siemeneni vain muutaman sekunnin jälkeen äitini sisään.

Normaalisti kullini veltostui siemensyöksyn jälkeen, mutta nyt jatkoin vain nussimista – ja siitäkös äiti tykkäsi! Äitini keinutti alapäätään kiihtyvässä tahdissa. Oli ilmeistä, että tämä oli juuri sitä, mistä hänkin oli unelmoinut. Kielletty rakkaus kiihotti kaikkein eniten. Sitten äitini sai pitkän ja koko kehoa tärisyttävän orgasmin. Hän huusi suoraa huutoa ja vaipui lopulta jalkojaan yhteen puristaen koko alapään sykkiessä voimakkaasti.

Lopulta äitini kietoi kätensä ympärilleni ja sanoi saaneensa elämänsä parhaimman orgasmin. Meidän oli kuitenkin pidettävä tapahtunut omana tietonamme. Lupasin pitää salaisuuden sillä ehdolla, että pääsisin taas pian nussimaan hänen kanssaan. Hymyillen äitini nyökkäsi ja suuteli minua suulle. Yhteinen yömme ei loppunut siihen vaan tyydytyimme toisiamme läpi yön mitä erilaisimmilla tavoille, nuollen, imien ja nussien toisiamme.

Jatkoimme salaista suhdettamme ja nussimme toisiamme riskeistä välittämättä. Kiinnijääminen oli lähellä todella monta kertaa. Äitini opetti minua seksin syvimpiin saloihin monilla ihanilla tavoilla, ja me molemmat nautimme suunnattomasti kaikesta. Kerran kysyin äidiltäni, olivatkohan isäni ja sisareni samoissa hommissa. Äiti vastasi, ettei se yhtään ihmetyttäisi häntä, koska isäni ja siskoni viettivät niin paljon aikaa yhdessä kodin ulkopuolella. Olin myös ollut huomaavinani, että systerini joskus tahallaan ärsytti isää pyllistelemällä tämän edessä. Kaiken kaikkiaan, eihän siitä ollut kovin paljon aikaa, kun olimme kaikki saunoneet yhdessä...

Luulen, että tällaiset perhesuhteet ovat paljon yleisimpiä kuin luullaankaan. Varsinkin yksinhuoltajaäitien pojat (ja ehkä tyttäretkin) pitävät huolta äideistään samalla tavalla kuin minä pidin huolta omasta äidistäni. Kerran äiti kertoi minulle, kuinka eräs hänen työkavereistaan oli pienissä maistissa kertonut rakastelevansa poikansa kanssa ja kuinka tämän kertoma ihanasta, kielletystä seksistä oli saanut hänetkin kuumenemaan.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.3 / 5. Arvostelijoita 106

3 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu