Äiti Kiihottaa

17/05/2021 | Kirjoittaja: Paljon kokenut |
4 min
Kertoja: Mies | InsestiAikuisten Kesken Leski
3.5
(51)
Ohjaan kullini takaapäin hänen vittuunsa ja alan naimaan.

Kaikki alkoi jo kun olin vasta 12 vuotias. Se oli niitä samoja aikoja kun aloin runkkaamaan säännöllisesti ja runkkaushetkieni fantasioissa pyöri ajatukset siitä, että pääsisin nussimaan äitiäni.

Vanhempani olivat siinä neljänkymmenen iässä ja usein tapahtui, että minä hiiviskelin heidän makuuhuoneensa oven taakse myöhään illalla kun he jo olivat makuulla. Lukemattomia kertoja seisoin käytävän hämärässä kuunnellen rakastelun ääniä. Joskus heiltä oli ovi jäänyt hiukan raoleen ja se oli minulle kuin lottovoitto. Silloin pääsin seuraamaan isän ja äidin nussimista yöpöydällä olevan lampun puolihämärässä valossa.
Se oli enimmäkseen isä kun oli äidin päällä ja saatuaan homman valmiiksi, hän pyörähti äidin viereen ja nukahti. Usein sain seurata äidin ”jälkitouhuja” kun hän pyyhki pilluaan kuivaksi isän spermoista. Jos äiti jatkoi itsensä tyydyttämistä nukkuvan isäni vieressä nautiskellen suuresti itsestään.
Äiti oli ihan nätti nainen, hiukan pyöreä pullukkavatsa korosti vain hänen olemustaan. Se oli silloin kun hänestä muodostui minulle ikioma runkkauskohde kaikkine siihen kuuluvine kuvitelmineni. Unelmoin siitä että pääsisin imeskelemään hänen suuria nännejään, puristelemaan hänen tissejään ja kopeloimaan, sekä panemaan hänen ihanaa pilluaan.
Näin jatkui vuosien ajan ja kun lopulta tapasin tyttöystävän, minkä kanssa meillä meni hyvin, nussin häntä ihan samalla tavalla, kun olin nähnyt isän ja äidinkin tekevän. Kaikki asennotkin kopioin heiltä Ja olin tyytyväinen, mutta jotain kuitenkin tuntui puuttuvan. En koskaan sanallakaan ilmaissut tyttöystävälleni salaisia fantasioitani. Ero minun ja isäni rakastelemisen kanssa oli se, että minä pidin aika huolen siitä, että tyttöystäväni sai kunnon orghasmin ennenkuin minä laskin liemini hänen sisäänsä.
Aikaa kului ja olin jo 45:n vuoden ikäinen. Isäni oli menehtynyt pitkällisen sairauden seurauksena äidin jäädessä yksi suureen taloomme. Hän oli hyvin huolissaan siitä, että kuinka hän kaikesta selviäisi ja mitä tulevaisuus toisi tullessaan. Itse olin ollut erossa tyttöystävästäni jo vuosia ja minulle välähti, että koska kumpikin asuimme yksin, voisin ehdottaa äidille, että muuttaisin kotiin entiseen huoneeseeni. Niin tapahtui. Äitini tuli todella iloiseksi kaikesta ja varsinkin nyt kun hän oli jo ehtinyt täyttää seitsemänkymmentä, hän tuntui tosi helpottuneelta siitä että olin nyt hänen seuranaan elämän illassa. Laitoimme talon hyvään kuntoon, molemmille sopiviksi niin, että meillä molemmilla oli kaksi makuuhuonetta käytössämme ja sen lisäksi suuri yhteinen olohuone ja tietenkin keittiö. Kellarissa oli sauna kaikkine muine aputiloineen.
Sovimme, että emme häiritsisi toistemme menoja ja tuloja, vaan kummallakin olisi oma yksityisyytemme jota lupasimme kunnioittaa. Äiti oli joka päivä valmistanut aterian kun tulin kotiin työstäni ja minusta se sopi vallan mainiosti. Minä kustansin tietenkin molempien ruokakulut. Iltaisin istuimme useimmiten yhdessä olohuoneessa katsomassa sen suurta telkkaria, kun seura oli niin mukavaa. Vaikka kummallakin oli omat telkkarit DVD soittimineen ja olihan minulla suuret määrät vuosien aikana hankkia filmejäkin. Hyvin paljon myös seksiä ja kovaa pornoakin mahtui sinne sekaan. Joskus huomasin, että äiti oli käynyt lainaamassa niitä omiin tarpeisiinsa ja olin ilahtunut siitä, että hänelläkin oli varmasti omat seksuaaliset halunsa jäljellä.
Eräänä iltana taas kun katselimme telkkaria yhdessä, muistin niitä hetkiä kun olin hiipinyt heidän makuuhuoneensa ovelle runkkaamaan katsellen heidän naimistaan. Katsoin vieressäni istuvaa, jo vanhenevaa naista suurine rintoineen ja vähän leveätä peppua ja mietin taas, että miltähän se tuntuisi jos minä pääsisin hänen viereensä hyväilemään häntä… Niiden ajatuksineen lopulta vetäydyin yöpuulle. Kuitenkin ennen vuoteeseen menoa otin esiin pari filmiä missä aiheena oli nuoret miehet ja vanhenevat naiset. Niiden filmien kanssa olin runkannut lukemattomat kerrat, mutta nyt ”unohdin” filmit pöydälleni sillä halusin seurata oliko äiti huomannut ne ja millaiset mahdolliset reaktiot siitä syntyisi.
Riisuuduin ja laitoin kylpytakkini ylleni aikoen mennä vielä iltatoimille kylpyhuoneeseen. Olin ihan alasti kylpytakissani ja kun olin aikeissa mennä äitini huoneen ohi, niin huomasin sieltä valon kajastuksen käytävälle. Ovi oli ehkä viitisen senttiä raollaan. Hiivin hiljaa lähemmäksi ja näen äitini lepäävän vuoteella päiväpeiton päällä yllään ainoastaan pikkuhousut ja mielestäni aivan liian pienet rintaliivit, sillä hänen suuret rintansa näyttivät pursuvan niistä ulos.

Silmäni kiinnittyvät hänen pikkareihinsa ja niiden läpi kuultavaan tummaan kolmioon. Hänellä on aika vahva karvoitus ja osa siitä näkyy hyvin pikkareiden lahkeiden sivuista. Tunnen välittömästi kuinka kullini kovettuu ja otan siitä hyvän otteen alkaen välittömästi vetelemään sitä hitaasti ja nauttien kaikki ne vanhat muistot mielessäni, samalla kun tuijotan lähes alastonta äitiäni siinä edessäni. Näky kiihotta minua entistä enemmän ja tarvitsen vain muutaman vedon, kun jo permalasti ruiskuaa äidin huoneen ovenpieleen sen paneeliseinälle valuen alas lattialle muodostaen pienen lätäkön jalkalistan viereen.
Voi luoja sentään kuinka ihanalta se tuntuikaan. Voi kuinka monta kertaa olinkaan runkannut samassa paikassa katsellen vanhempieni nussimista toivoen saada olla isän asemassa työntämässä kaluani äidin kuumaan koloon. Samassa kuulen kuinka äitini huutaa minua kysyen, että olinko minä käytävässä. Vastaan samalla kun pyyhin spermojani pois seinältä ja lattialta.
Niin rohkaisen mieleni ja astun makuuhuoneeseen. Hän lepää edelleen samassa paikassa kirja kädessään, mitä oli aikonut alkaa lukemaan. Kerron hänelle, että olin menossa vessaan ja huomasin valoa hänen huoneestaan. Istahdan vuoteen vieressä olevalle tuolille ja juttelemme siinä vähän niitä näitä, katseeni koko ajan kiinnittyneenä hänen jalkojensa väliin. Nyt näen karvapuskan pikkareissa paljon selvemmin ja tunnen taas saavani seisokin.
Sitten äitini laittaa kirjan yöpöydälle, nousee vuoteelta ja taittaa päiväpeitteen nätisti jalkopäähän siinä edessäni, enkä tajua vieläkään, kuinka minä aivankuin vastoin tahtoani ojensin käteni hänen pakaroilleen. Äiti seisoo eteenpäin kumartuneena levät pakarat edessäni ja hän jäykistyy kosetuksestani.
-Mutta poika, poika, mitä sinä nyt? Hän sanoo lähes kuiskaten.
Nyt en voi enää hillitä itseäni, vaan annan käteli vaellella hänen mustilla ja liukkailla pikkuhousuillaan hyväillen samalla hänen reisiensä yläosaa toisella kädellä niiden sisäpinnoilla. Äiti on edelleen jäykkänä, mutta ei yritä kuitenkaan vetäytyä pois kun vien sormeni pikkareiden vyötärönauhall ja vedän ne alas polviin. Ihastuttava, unelmieni pillu piirtyy siinä hetkessä verkkokalvoilleni ja minä ohjaan sormeni hänen karvaiselle reiälleen. Hän on edelleenkin ihan hiljaa edessäni, kun alan työntämään sormiani syvemmälle hänen pilluunsa…
-Levitätkö hiukan jalkojasi, kuulen itseni sanovan
Jatkan hyväilyjäni ja hän tuntuu pitävän siitä koska levittää jalkojaan avaamaan minulle tietä hänen suloihinsa.
-Seiso siinä paikallasi, kuiskaan hänelle samalla kun annan kylpytakkini liukua lattialle runkaten samalla kulliani tuijottaen samalla hänen koloaan. Tunnen kuinka se on litimärkänä ja ymmärrän että vuodet ilman miestä ovat tehneet tehtävänsä ja nyt kaikki unelmat ovat täyttymässä vaikkakin oman pojan kautta. Nyt en enää pysty hillitsemään itseäni vaan otan toisella kädellä kiinni hänen lanteistaan ja toisella kädellä ohjaan kullini takaapäin hänen vittuunsa ja alan naimaan. Hän nytkyttää itseään minua vastaan ja ymmmärrän, että hän nauttii siitä suuresti.
Pian tunnen tuttujen väristysten käyvän alapäässäni ja kiihdytän tahtiani samalla kun äiti alkaa vaikeroimaan käsittelyssäni ja siinä samassa lastini purkautuu hänen uumeniinsa, mutta myös hän saa valtavan tärisyttävän orgasmin vaimoen lopulta vatsalleen vuoteelle. Lopulta hän nousee ylös hymyillen ja minä noukin pikkarit lattialta ja pyyhin niillä armaan äitini pillun.
Hiukan häpeillen, hänen katsettaan vältellen koetan mumista jotain tapahtuneen selvittämiseksi, mutta hän sanoo, ettei se haitannut mitään, sillä hän oli ollut todella sen tarpeessa. Halaan häntä voimakkaasti ja kiitän häntä kaikesta mennen omaan huoneeseeni. Kuulen kuinka hän käy asioillaan kylppärissä ja olen iloinen kaikesta mitä juuri oli tapahtunut. Harmittelin vain mielessäni, etten ollut tehnyt aloitetta aikaisemmin. Seuraavana aamuna äiti on jo keittiössä lauleskellen iloisesti. Itse olin vielä vähän häpeissäni, mutta kun nautimme aamiaista hän sanoo ettei minun tarvitse lainkaan hävetä tapahtunutta ja kuinka hän hyvin mustaa minun öiset vierailut heidän ovensa takana. Se oli jo silloin kiihottanut häntä voimakkaasti. Nyt olivat unelmat ja fantasiat lopultakin täyttyneet.
Kerroin rakastavani häntä niin mielettömästi, että se teki oikein kipeää, mutta hän kehoitti minua olemaan ihan huoletta, sillä nyt voisimme aloittaa uuden ajan talossa, koska mitä ilmeisemmin molemmat pidimme siitä.
Niin se sitten tapahtuikin. Nykyisin olen ahkera vieras äidin vuoteessa ja meillä menee hyvin ja kaikesta nään, että hän on onnellinen.
Ehkä joskus lisää samasta aiheesta, aika näyttää.

Katso kaikki kirjoittajan Paljon kokenut novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.5 / 5. Arvostelijoita 51

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu