Ammattilainen

6 marraskuun, 2021 | Kirjoittanut: x0
2.8
(17)
Mun etee tultii korkokengis, pitkissä läpikuultavis sukissa ja tietysti sukkanauhat.

En rehellisesti tiedä, miten täs kävi näin, mut kun yritystoiminnan tunneilla mua tais kiinnostaa paljon enemmän pulpetin kannen töhertäminen, ku mitä opettaja koitti sanoo.

Ni vähän amiksen päättötokarin jälkeen ajauduttiin tilanteesee, että sä olit se ammattilainen, joka jakso kerrata mulle debittiä ja credittiä koko talven ja ”vähän” seuraavaa kesääkin. Yksi kuumimmista kesistä, mitä mä muistan siis aivan vitusti liian kuuma. Fönarit sai olla ihan koko ajan auki, eikä yhessäkä kaupassa ollu enään minkäälaista tuuletinta jäljellä ja arvaa oliko mun yksiöö hankittu sellasta… Aivan oikein, eli siel oli aivan älyttömän paljon liian kuuma.
Ja niimpä mun pitiki keksiä jonkinlaine varasijotus koti kesäkuusta syyskuuhun, josta tuliki seuraavan vuoden syyskuuhun asti sijottuva ajanjakso. Mä voisin melkein syyttää vapauden riistosta, mutta mähän sain kämpän avaimet käteen, joten enpä syytäkkää.

Sitte yhtenä iltana, ku mä olin nauttimas rankan työvuoron päätteeks ämpärillistä keskiolutta, mua ei aluks häirinnyt ollenkaa, mutta varmaan puolentoista litran jälkeen mua alko kiinnostaa ne mustasankaset sihteerilasit ja sävyn mukaan katottu kynähame. Ihanku mä oisin nähny ujon punotuksen sun poskilla, ku mun what a fuck leuka pöytään-ilme paljasti tän hetkisen kiinnostuksen kohteen, koska sä olit n. 11 vuotta vanhempi ja varmasti kokeneempi, kuten sen sai myöhemmin huomata. Palataampa siihen poskienpunotuksee…

Tää miehenalku ei voinut nousta pöyästä tietyn asian takii muutaamaan tuntii. Perkele, mun nivusiaki poltti, ihan vaa sen takii ku oli stondannu pari timmaa ja persekin oli puuduksissa, koska tietysti sitä tuli istuttua niinku pioneerit intissä, koko sen ajan ku mä tarkkailin sun jokaikistä liikettä. Eikä se tainnu jäädä sultakaan huomaamatta, mikä on homman nimi, koska sun lähettyä tarjoilija kiikutti mulle lyijykynällä rustatun lapun:
Jos haluat oppia ni kulman takana on musta taksi.
Lasketaas, miten siinä kävi. Jos sata on maksimi… ni totta helvetis ja pikkasen vitun nopeesti oli vissii 127 ja sen takia mä voinkin hyvillä mielin kertoa muutaman esimerkin, kuinka mulle alettiin kertaamaan aina väliajoilla, kuinka firman pyöritys toimii. En oo varmaa kellekkää paljastanu, mut ne pienet hetket mä olin niin kanveesissa, että huhuh. Mä yritin säilyä niistä öistä hengissä ja toinen vaa odotti, että kulli nousee uudestaan ja, että seuraava erä pääsee alkamaan.

Muutama vuos sitte se ois ollu hyväkskäyttöä, mut nyt parasta mitä parikymppiselle siilitukalle voi käydä. Sä opetit mulle älyttömän paljon seksistä, halusta, tunteenpalosta ja asennoista. Vaikka mä olin jo kuustoista vuotiaana muuttanu yksin asumaa ja sen jälkee olin kattonu jo ainaki rahtijunallisen pornoleffoi. Mutta joka tapauksessa ei oppi ojaan kaada vaa se ottaa sut suihkuu mukaa ja pitää fucktoy:naan yli vuoden. Sä halusit kaikkee erikoista ruokaa ja ku mä yritin kokata, wokata, grillata, sählää, kääntää ja vääntää ni sä avasit mun sepaluksen ja päästit mehukkaan terskan omaavan kakskytviis senttisen elimen ulos ja aloit suudella, imeä, runkata ja lopuks huolehit vaihtelevan määrän spermaa loppusijotus paikasta.. Ni koita nyt siin sit olla säästeliäs nuori ja tehdä ite safkat, mut suomi nousuu ja soitto vaihtelevii ravintoloihin ja sieltä oma palkattu nuorisolainen kaahas pikku micralla tontille. Muutaman kerran ku näki ovisilmästä, että ruokaa tuoki pojan sijaa tyttöihminen ni piti raivorunkata pikku stondis ja esiintyä pelkis epämuodinmukaa valikoiduis Tom & Jerry boksereissa.

Oli jotenki ivallisen kiva kattoa, kuinka paniikki valtas ne, heti ku ne huomas et eessä seisoo nuori karju käsivarren kokosen kullin kanssa. Takas tullessa oli pakko kelailla tammikuun pakkasia, ettei taas joutunu mikron kautta vetelee päivällistä.
Mä jätän tän tähän ni sä voit miettiä miks niin kävi aika ajoin. Nyt mä sen hiffaan, mut mä taisin olla jotenki ilkikurinen, itseasiassa mä taidan olla sitä vieläki.

Ku ite on kokenu total shamen ni kai sen takia halus nähä, miten toiset siitä tilanteesta selvii. Se ihan ensimmäinen oppitunti meni suunnilleen niin, että se pieni naru siirty jo taxissa klitoriksen eestä ja illan pimetessä tempoa vaa lisättii, koska mä muistan vieläki, kuinka täyteläiset tissit metallitapein koristettuna hölsky mun silmien eessä ja sitä ennen joku pien mielikuva molemminpuolisest suuseksistä, jonka tulosta jo ihan viimestä milliä myöten sheivattu pillu suorastaa kimalteli yössä ja toises pääs kulli oli valmis tulemaa takaraivosta läpi, kunnes sä yllättäen pomppasit mun päälle toisinpäin ja kysyit oonko valmis ensimmäisee tasokokeesee. Musta tuntu, että vastasin oikein, koska sä ohjasit kullin pillunhuulien väliin ja välittömästi junttasit ittes pohjaan niin et meinas olla lonkkaleikkauksen paikka ja nussiminen pysty alkaa.
Sitte sä yhtäkkiä havahuit ja kysyit vähän käskevää sävyy, että enhän mä tulis vahingossakaa sisää, koska sä tuut paksuks kuulemma pelkästä katseesta. Mä meinasin olla alotteleva riiviö ja kysyä, että tarkalleen ottaen mihin tulemalla nainen tulee paksuks, mutta jälkeenpäin ajateltuna mä kiitän itteäni et osasin olla turpakii ja nauttia tästä lukuvuodesta.

15minuuttia normaaliratsastusta, sen jälkee mun all time favourit, takaperin ratsastus, josta näppärästi takaapäin painamiseen. Koko settiin meni 47 minuuttia, jonka jälkee sperma kuorrutti sun pakaroita ja alaselkää, mut se ei saanu siinä kovin kauaa kuivua ku suihkussa jo ryöpsähti uudestaa ja sen jälkee vielä kerran öisen kaupungin siluettia katellen parvekkeella. Se oli ensimmäinen kerta, ku mut ”sarjanussittiin”

Taisin kyllä ajatella, että: ”tää ois pitänyt tajuta jo sillon rippileirillä ni siellä ois ollu ihan eri boogie.”
Seuraavaks päiväks mulle oli jo vuorosuunnittelija iskeny vapaapäivän. Eli jotain semmost rentouttavaa jooga palautusta…tai sitte jotain ihan muuta. Musta jotenki tuntuu, että tällä ja meijän vuorosuunnitelijalla on enemmän yhteistä ku arvataankaa. Koska kaikkina mun vapaapäivinä on myös Saritalla vapari. Firmat mitkä myy liukkareita, kaikenmaailman leluja niin niille meijän yhteiset vapaat oli kultakaivos. Millon oli tilattu toisenvärii pepputulppa ja millon kuulia narussa. Ei mua kyllä haitannu uusien nänninipistimien kokeilua seurata vierestä, mut se vapaapäivien pääasiallinen tarkoitus ei kyllä täyttynyt. Meinaa joskus keskellä yötä heräsin siihen, että kullia runkattiin ja kerrottii kuinka aikasemmin viikolla lääkäri oli määränny pillerit. Arvaat varmaan mitä sitte tapahtu ja en varmaa kieltäytyny siitä, koska tää kumminki oli suostutteleva vihje. 

Ekan kesän elokuussa ku mä olin oikeesti väsy neljän tuplavuoron jälkeen, vaikka eihän kokkailu oo millää tavalla rankkaa, mutta väsy kumminki. Ni mut ylipuhuttiin lähikuppilan terassille iltapäivädrinkeille ja siellä oli klassinen: Täs on piipiip… ja mut oli vissiin lyöty ritariks tai jotain muuta ihmeellistä tapahtu, koska suurin osa pukupäällä kulkevista herroista ja kaikki kävelykadun jakkupuku rouvat kävi vuoronperää halaamassa mua. Sä vaa istuit siinä tyynenä viekas hymy kasvoilla, josta vois päätellä et tää oli täysin suunniteltua. Ja seuraavana päivänä heti yhen tutun häihin, sieltä pukupäällä kotii ni mitäs luulet, että kun puvun takin sai naulakkoon, sepalus aukes ja taas oltiiki kanki toisen kädes.
Siitä kerrasta mä voisin kertoa vähän enemmänki.

Mun kullia siveltii sellain vieno hymy kasvoilla. Just ku sormet irtos ni sä sanoit, että voisit lähteä käymään suihkussa. Mulla sytty heti lamppu, että tässä on jotain mätää, mutta hähäh. Jos mä kerran oon ollu se pikku ipana ni osaan mä olla sitä vieläki. Annoin suihkun lorista lattialle ja menin ite suihkun takaseinää vasten ja aloin vetää lapaa. Eka viattomasti yhdel kädel, sit pikkasen nopeemmin ja sit koko miehuutta tappotahdilla. Vähä ennen laukeemista kahella kädellä. Spermaa lenteli kylppärin lattialle, mistä se huuhtoutu viemäri ritilään. Se ei menny ihan nappiin sillä siittiöthän ei halunneetkaa mennä siitä alas ja tiivisty eräänlaisiks paakuiks ritilään. Sos tila käyttöö ja pikaisen entten-tentten ajatuksen jälkee; ihan vitun sama, kyllä mä ton kerkeen siivoo ennenku rouvakansa lipuu paikalla. Väärin, sillä mut kutsuttii etunimeltä olohuoneesee. Kulli vielä puoli tyhmänää kietasin vierapyyhkeen lanteille ja lähin etenemää äänen tulosuuntaa. Keskelle olohuoneen lattiaa oli laitettu penkki. Normaali keittiön penkki. Tai niinhän mä luulin.

Mut pyydettii istumaa siihen ja laittamaa kädet sivuille. *kruuts, kruuts*. Mä olinki ihmetelly mitä ne tulppa jutut oli siin istuimen alla, mut nyt ku käsiraudat kiristy mun ranteisii ja ku toinen pää sujahti sen tulppa homman läpi ja pako tietä ei enää ollu. Ei vaikka ois kaatanu tuolin lattialle ja rikkonu niinku toimintaelokuvis ni kädet ei irtois. Fuck to shit.

Mun etee tultii korkokengis, pitkissä läpikuultavis sukissa ja tietysti sukkanauhat. Vähän peittävät stringit ja korsettityylin yläosa. Tavallaan ihan hyvä, että tuli otettua löysät pois…
Sillä tätä mä en haluu puhaltaa ajois poikki tai niinhän mä aluks ajattelin.
Yhtäkkiä olohuone oli muuttunu sylitanssiluolaks ja jännityksen lisäämiseks se pyyhe avattiin mun ympäriltä. Rauhottava musa lähti soimaa ja sä lähit esittämään lähes akrobaattisia liikkeitä, jotka sai lähes kahes puoles sekunnissa kullin näyttämään kohti kattoa. Mä en oikee ymmärrä, mikä ihmeen maaginen tatsi sulla siihen oli, sillä kumpikaa ei sanonu sanaakaa. Katto vaa toisiaa silmiin ja ihan yhtäkkiä ollaan tilanteessa, et sä istut mun sylissä naamakkain ja kehtaat vielä kysyä, et haluaisinko mä nyt panna sua.

Myöntävän vastauksen jälkee, sä vähän nostit reisiä irti mun vastaavista ja ohjasit kullin huulien väliin ja painauduit hitaasti takasin. Tappavan hitaasti, kiduttavan tai perverssin hitaasti taitais olla lähinnä. Nyt mä vasta aloin sen huomaamaa, vaikka me oltii naitu jo ainaki kymmenen kertaa, mutta damn tällä naisella ei oo virtsankarkailua vittu ikinä. Sä aloit lypsää kullia pelkästää pillun lihaksilla, eikä se tuntunu miltää hellält hipelöinniltä vaa varren ympärillä tuntu olevan kaheksansataa sormea ja yhtä monta huulta, meni aaltoilevasti juuresta tyveen ja sit tyvestä juureen. Siis ou my fucking god, ehkä parasta mitä luonto voi tarjota tai en usko että noi on luonnon muovaamia vaa niitä on saatettu harjottaa. Niimpä mä rikoin hiljasuuden kysymällä, että ootko sä treenaillut noita. ”Niinku mitä noita?” ”…Pillu lihaksia” ja taas mulle vähän naurahdettiin, koska mä pystyin niin aidosti karkeella tavalla asian julkasta. ”Älä sä nyt keskity siihen.” ”Vaan?” Vastasit: ”Mä voin kyllä lopettaakkin”.

Ennenku kerkesin sanoo, älä helvetissä ni sä nousit siitä pois ja mä jäin kulli pystyssä kattelemaan ikkunasta ulos, tai oisin nähny ikkunasta ulos jos kaihtimet ois ollu auki. Sit yhtäkkiä mun niskaa alettii hieroo tisseillä. Mä erotin nännit aina sillon tällön ja lopuks mulle ojennettiin toinen suuhun, sillee tissiä nostamalla. Mä purin sitä ihan hellästi, imeskelin nätisti, liikuttelin kieltä sen ympäri ja välillä puolelta toiselle.
Ja vielä yllättävämmin ku sä olit vähän aikaa huohottanu ni sä vetäsit tissin pois mun suusta ja tulit seisomaa mun viereen ja ku mä kerkesin ”vau” sanomaa ni sun toinen jalkapohja näytti kohti taivasta. Vähä sillee samanlail ku taitoluistelijat tai jotku fitnesspirkot. Seuraa halventava lausahdus, joten herkät sulkekaa silmänne. ”Sihteerissä on taikaa”, koska sulla oli jalassa vieläki ne läpinäkyväpohjaset korkkarit ni pillu osu naaman kanssa aika samalle tasolle. Ja mähän en tavaraa vierastanu vaa litkutin ku koiranpentu. Ensin vähän turhan intensiivisesti, kunnes sä otit molemminpuolin päästä kii ja opastit; mistä minnepäin, kuinka nopeesti ja minne suuntaa piti edetä. Muutaman kymmenen minuuttisen jälkeen sä aloit suorastaan hihkua, viimeinki toinen jalka laski ja sä astelit hitaan kopisevin askelin mun eteen ja sanoit varmalla äänellä, että nyt säki saat tulla. Mulla ei missään vaiheessa ollu ees lerpahtanu elin, vaa pelkällä kuolan sivelyllä terskaa mä olin taas pelikunnossa.

Sä tulit mun syliin ja istahit samal lail, ku viimeks ja kulli uppos tällä kertaa vieläki helpommin, eikä tarvinu keskustella siitä, minkälaisellä ”ryminällä” sä tähän erään lähet. Se oli lätkätermein yhtä pyöritystä koko ylivoima ja vähän ennenku kaks minuuttia tuli täytee oli jonkun aika ”viheltää”. Ja ku asunnossa ei muita pelimiehiä näkyny ku minä ni olihan se pakko uhrautua. Mä tulin sun sisää ja samalla ku mä purkauduin pillun uumeniin ni aloit säki äänehtiä jo toistamisee. Ennenku erkaannuttiin toisistamme ni mä otin sut syliotteeseen ja kysyin, että saisinko joku päivä tulla tarkkailemaa sun ”treenejä” ja tehä muistiinpanoja. Sä rupesit kikattamaan, kun mä kerroin pienen vihkon mun takataskussa olevan niitä varten. Mul ois ihan hyvin voinukki olla sellanen vihko, mutta ei nyt kumminkaa. Mut seuraavalla viikolla, ku mä olin kärsinyt mun ”spermaton-viemäriritilän rangaistuksen” ja sitä mukaa viilennelly tilannetta kaks päivää tulikuuman pikkuyksiön sohvalla. Melkein koko ajan kätee vetäen.

Siinä pornoa katellessa mun eessä mä koin valaistuksen tai luulin sen olevan sitä, mut ohi ajava linja-auto se oliki. Siitä vittuuntuneena mä otin kännykän, selasin sieltä sun numeron ja ”tavoittelemanne henkilö ei ollutkaan kansaa edustamassa” vaa sä vastasit melko nopeasti ja kysyin, että saisinko tulla tsiikaa niitä sun harjoitteita. Sä sanoit, et en oo tosissani. Ja mä vastasin, että niin tosissani että sun ovikello soi ihan just.

Muutaman kadunpätkä sellasta munaravia, ettei oo tällä tienoilla nähty. Sen päätteeks mä asettelin teipin kanssa aikasemmin mukaan jääneen ruusun ovisilmää ja riisuin itteni alasti siihen rappukäytävää. Nyt pitää toivoa, et mä pimpotan oikeeta ovea. Mun annettii seisoa vehe oikosenaa siel rappukäytäväs ennenku tummanharmaasee kylpytakkii sonnustautunu nutturasuttura tuli avaamaa ja sano ensimmäisenä:
”SÄ ET VITTU OO TOSISSAS”
”Itseasiassa kyllä olen.”
”No tuu sit sisää”
Mä aistin sun heltyneen mun sulosee ”rakkaudenosotuksee” Tai kenen sydäntä ei sulattas ruusu ja ilkosen alaston nuori mies, siili ja pienellä parransängellä. Mä uskon että rintaa tatuoitu viivakoodi oli se juttu, minkä avulla mä sain urotekojani suoritettua. Halailun ja pussailun lopuks mut ohjattii nojatuolille olohuoneen nurkkaan, jossa mä sain seurata, mitä kylpytakin alta paljastuukaa.
Ei pikkuhousuja, mutta sellain kotitoppi…okei okei, mä ajattelin ensin mielessäni. Sohvapöydällä mä kuitenkin näin kolmea eri kokoa olevia metallimunia. Isoimmat tais olla sellain abaut pingispallon kokoisia ja pienimmät peukalon pään. Ennenku mä sain kysyttyä, että mitä nää härvelit on, ni mulle alettiin esitteleen, että tässä on pillu-lihasten harjotussetti. *Pruut,Pruut* Tässä vaiheessa mun on pakko viheltää peli poikki, voisitsä toistaa mikä toi äskeinen oli ja otin nojatuolin vierestä lattialta kynän ja paperin. Se nyt ei ihan menny läpi, koska tästä sessiosta mä en sais muistiinpainoja tehä. Molemmat repes ja mun bluffi tais paljastua, enkai mä nyt mitää kirjottele ylös. Se oli sellain kevennyt vaa. Miten musta tuntui, ettei mun nerokasta huuomoria arvostettu yhtä paljon sohvalla ku nojatuolissa. Ensimmäinen vaihe on kuulemma jo suoritettu ja nyt olis kuulemma keskimmäisten kuulien aika.
Sä sujautit ne tottuneesti niin sanotusti tuulensuojaan ja nousit seisaallee. Kohta reidet irtos toisistaa varovasti, hitaasti ja sä näytit tekevän jotain jooga-hamm juttuja.
Mistä mä en kylläkää ymmärtyäny juuri sen enempää, ku miks Pikkarainen kyselee talonmies Pikkaraisen poikien isän nimeä. Eli olin niin sanotusti kassalla siitä rituaalista.

Vähän ajan päästä, ku sä pistit käden kupiks haarojen välii ja päästit ne tipahtamaa siihen sun kädelle
vaihe oli 2- suoritettu, sen mä sentää ymmärsin. Jotenki mä mielessäni nään ne -80 luvun kotijumppa videot, jossa hikipannotetut spandex muijat painaa niin helvetisti eye of the tigerin tahtii. Sitte mä tulin takas tähän hetkee ja kattelin mielenkiinnolla, kuinka sä jo sujautit pienimmät kuulat pilluu, nousit seisomaa ja pienen keskittymisen jälkeen aloit tekee kyykkyjä. Siis vittu anteeks mitä, se mitä mä just nään on varmaan jonkin sortin illuusio tai sit mua höplötetään ihan toden teolla. Sä painoit melkein hiki päässä kyykkyjä eikä ne kuulat ropissu vieläkää lattialle. Ihan yhtäkkiä sä nousit pystyy ja päästit kaks kuulaa tipahtamaa ja kysyit, että: ”Tarviiko käydä suihkussa jos ei tullu hiki.” Ennenku mä taaskaa kerkesin viemää asiaa sen pitemmälle niin mun sylistä löyty pikkuhousuton, topitettu, super panokone. Kaikkea mitä mä tähän vapaitten päätteeks halusinki. Mun housuja raotettiin sen verran, että siitin pääs nousemaa tahtonsa mukaan ylös, jonka jälkee nojatuolin käsituet alko nitisemää, ku sä sirkustaiteilijan tarkkuudella keinutit eestaas. Vähän ajanpäästä sä kysyit et ”haluaisitko sä tarkistaa tän päivän edistymisen?” jolloin kyllä vastaus vei mut maailmaan, josta isoilta pojilta vaa kioskilla kuulee.

Sen reilun vuoden aikana mä opin seksistä, anatomiasta ja paperihommista, mitä mun ikinä tuli tarvita tietää. Ne opit on pysyny jollain tavalla tähän päivään asti mielessä.

Arvostele Novelli:

Arviot 2.8 / 5. Arvostelijoita 17

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suositeltuja Novelleja

Kiltti Lukiotyttö
15 marraskuun, 2019
Näkökulma: Mies/Nainen
Kategoriat: Nuori Tyttö,
Pettäminen, Julkiset Paikat
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kesäpäivän Unelma
12 elokuun, 2020
Näkökulma: Nainen
Kategoriat: Kimppakivaa,
Kiimainen, Bi
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vierasta Pillua Festareilla
8 tammikuun, 2020
Näkökulma: Mies
Kategoriat: Nuori Tyttö,
Pettäminen, Sauna
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pomolta Peppuun
10 huhtikuun, 2021
Näkökulma: Nainen
Kategoriat: Nuori Nainen,
Työpaikalla, Musta Mies
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 75
Seksinovellit.org © Copyright 2020, All Rights Reserved.
crossmenu