Eka Rakastelu

10/04/2021 | Kirjoittaja: Nuori |
5 min
Kertoja: Nainen | RomanttinenEka Kerta Arki
3.9
(34)
En kuitenkaan panisi vastaan jos ottaisit minut nyt heti.

Pihalla paukkuva sydäntalven pakkanen hiipii seinän lävitse takassa roihuavasta tulesta huolimatta. Riisudun nopeasti ja livahdan viileiden lakanoiden väliin toivoen niitten lämpeävän nopeasti ja katselen hämärää huonetta.

Raollaan olevasta ovesta näen miten lisäät takkaan muutaman puun istuen selin minuun, sydämeni takoo hieman nopeampaa odotuksesta. Et pidä kiirettä. Viimein nouset tuoliltasi ja napsautat tuvan ainoan sähkövalon kiinni jättäen tulen hehkun ainoaksi valoksemme, sen kajossa näen sinun ottavan paitasi pois. Paljas ylävartalosi on kevyen karvan peitossa ja leveät hartiasi ja jykevä rintasi ovat ensimmäistä kertaa näkyvissäni. Avaat vyösi ja housusi tipahtavat lattialle, arvaat varmaan minun katselevan ja et pidä kiirettä liikkeissäsi vaan ne ovat määrätietoisen hitaita.

Jäntevä vartalosi on sopusuhtainen, lihaksesi eivät ole ylisuuret vaan luonnollisen vahvan näköiset. Vatsalihaksesi erottuvat takan valossa ja kun käännyt näen lantiostasi roikkuvan peniksen tumman karvan keskellä. Olet kuin veistos ja sana alfauros vilahtaa mielessäni, tajuan että minua jännittää hieman. Rapsautat tulen kynttilään ja astut pieneen huoneeseemme laskien sen pöydälle. Lepattavan liekin valossa katselet minua huvittunut ilme kasvoillasi.

”Ei kai sun oo kylmä”

”Ei” vastaan, vaikka ihmettelen miten voit olla alasti näin viileässä.

”No sitten ei kai haittaa jos katson sua vähän paremmin” Tartut peittoon ja vedät sitä niin että rintakehäni tulee näkyviin. Tulet sängylle ja se narahtaa painostasi, nouset istumaan jalkojeni päälle pitäen minua allasi ja arvioiden minua katseellasi.

”Olet kaunis” Suuret kätesi sivelevät rintakehääni ja kylkiäni, kosketuksesi on lämmin. En tiedä mitä tehdä joten laita käteni reidellesi.

”Mä olen halunnut suudella sua jo pitkään, pitäisitkö sä siitä?” Katsot minua ruskeilla silmilläsi kynttilän valossa ja voin vain sanoa ”Kyllä”

Laskeudut päälleni ja huulesi koskevat omiini, tuntuu kuin saisin sähkösikun. Aistin sinusta huokuvan maskuliinisuuden ja partavetesi tuoksun. Parransänkesi raapii hieman mutta pehmeät huulesi tuntuvat ihanalta, suutelet minua herkästi kuljettaen kättäsi hiuksissani sydämmeni takoo entistäkin hurjemmin mutta tälläkertaa jännitykseeni sekoittuu myös ilo tiedosta että haluat minut.

Peiton läpi tunnen lantiosi painon ja sen keskellä peniksesi joka hieroo omaani, huomaan kovettuvani. Suudelman loputtua nouset takaisin ylös hymyillen, tartut käteeni ja viet sen kalullesi joka on myös noussut unestaan. Pidän ensimmäistä kertaa toisen miehen elintä kädessäni ja tunnustelen sen sileää pintaa hellästi sormillani. Liikuttelen kättäni vartta pitkin terskasta lyhyisiin karvoihin asti ja kosketuksestani se muuttuu kovaksi nousten
ikäänkuin tuijottamaan minua.

”Pidätkö siitä? Se ainakin pitää sinusta”

”Se on kaunis” En keksi muutkaan sanaa kuvaamaan sitä.

Katson elintäsi ja minusta tuntuu ikäänkuin se tuijottaisi takaisin, tunnustelen kiveksiäsi ja kuvittelen ne täynnä siementäsi valmiina syöksymään ulos terskasi päästä. Peniksesi heilahtaa ikäänkuin nyökäten minulle vahvistaen mitä tulisi tapahtumaan, sen pää heiluu vain puolen metrin päässä kasvoistani kuin ladattu ase.

”Haluatko suudella mua kunnolla?” Virnistät ja siirryt lähemmäs kasvojani niin että ylettyisin kalusi päähän vain nostamalla päätäni.

Asentomme kiihottaa minua perverssillä tavalla, kohoat ylläni ja katson sinua ylöspäin, vapaa käteni liukuu karheita kylkiäsi pitkin alas lanteillesi ja otan hellän otteen varrestasi. Nuolaisen terskaasi varovasti, sen silkkinen pinta maistuu vain hieman suolaiselle ja annan sille suukon katsellen kasvojasi toivoen että teen sen oikein. Huokaiset syvään ja selvästi pidät siitä mitä teen, suljen silmäni keräten rohkeuteni ja avaan suuni niin suureksi kun saan.
Tunnen kuinka työnnät kalusi suuhuni hitaasti, sen sykkivä lämpö maistuu kiimalle ja hetken ajattelen tukehtuvani.

”Hyvä poika, tiedät mitä mies tahtoo. Ahhh.” Huokaiset jälleen syvään ja äänestäsi kuvastuva odotuksen täyttymys vastaa omia tunteitani. Liikutan päätäni imien fallostasi ja hyväilen kassejasi kädelläni, nuolaisen niitä ja liutan kieltäni pitkin varttasi. Avaan silmäni ja syljestäni kiiltävä kalusi täyttää näkökenttäni, huomaan olevani kova kuin kivi ajatuksesta että saan sinut noin himokkaaksi.

Hieron terskaasi kielelläni katsellen kuinka suljet silmäsi nauttien vallantunteesta, olemme molemmat odottaneet tätä hetkeä ja viimein saame tehdä sen mistä olemme haaveilleet salaisesti. Kaikki ne myöhäisillan whatsapp keskustelut ja katseet työpaikan taukohuoneessa saivat nyt täyttymyksensä.

”Sä maistut ihanalle” Hymyilen leikitellen penikselläsi kielelläni.

”Tiesin että tykkäisit, mitä sä halausit seuraavaksi kokeilla?”

”En mä tiedä...” En ollut varautunut kysymykseen, jo pelkkä suihinotto olisi täyttänyt odotukseni. Ajatus että rakastelisit minua sai jännitykseni uudelleen heräämään, olin kuullut että se teki kipeää.

”Ei meidän nyt tarvitse tehdä mitään muuta jos et vielä tahdo” silität hiuksiani ja uskon sinua.

”Mutta tahtosin tulla sun kasvoille, se olisi ihanaa”

Sanaakaan sanomatta otan kiinni kalustasi ja aloitan rytmikkään liikkeen, taivutan päätäni ja nuolen terskaasi ottaen sen välissä suuhun kokonaan. Huokailet tiheämpään ja tunnen lihastesi jännittyvät, olet sulkenut silmäsi ja pääsi on takakenossa kuin olisit transsissa. Päästän kalusi suustani ja nopeutan tahtia katsellen ensimmäistä kertaa toisen miehen orgasmia, se on ihanaa.

Äkkiä kalusi sykkii ja päästät ähkäisyn josta ei voi erehtyä. Vatsalihaksesi muuttuvat kivikovaksi ja kalusi nytkähtää ylös, ehdin sulkea silmäni ja avata suuni juuri ajoissa kun tunnen sperman lentävän kasvoilleni ja leualleni. Kuljetan sormiani sykkivää kaluasi pitkin kiveksillesi ja tunnen kuinka ne purkavat kasvoilleni miljoonat siittiösi kuin merkiksi siitä että olen panosi. Nappaan rauhoittuvan kalusi vielä suuhuni ja imeskelen spermaa valtavan tyytyväisyyden levitessä kehooni, olen uskaltanut ylittää rajan ja antautua haluilleni. Olen antanut toisen uroksen käyttää minua ja tyydyttänyt tämän ikiaikaiset tarpeet, ottanut aseman joka ei kuuluisi miehelle.

Laskeudut viereeni ja silittelet kehoani hymyillen, huomaan että omakin kaluni seisoo yhä kovana ja otat siitä kevyen otteen. Suljen silmäni nauttien läheisyydestäsi. Sinun tarvitsee vedellä vain pari kertaa ja tunnen kuinka omankin huippuni lähenee. Huudahdan jotain sekavaa ja koen elämäni kovimman orgasmin joka leviää päästä varpaisiini, spermani lentää melkein kylkiluihini asti ja valtava rentoutus valtaa mieleni. Nukahdamme nyt jo lämmenneeseen huoneeseen vierekkäin, painaudun kylkeesi tyytyväisenä ja kuljettelen käsiäni vartaloasi pitkin ihastellen sen muotoja.

”Harmi että meillä on lähdettävä takisin kaupunkiin jo huomenna” Huokaan

”No ainahan mä voin saikuttaa, ja koska mä oon sun esimies niin voidaan sopia vaikka
pekkanen tai jotain.”

Isket silmää ja virnistät ”Ja sitäpaitsi huomenna saunotaan.”

Astelen mökkisi keittiöön päälläni pelkkä kylpytakki ja nojaan graniittiseen keittiötasoon katsellen ikkunasta hämärtyvää metsää. Saunanjälkeinen rentous ja puhdas olo tuntuvat ihanalta ja suljen silmäni vetäen syvään henkeä muistellen eilistä iltaa. Salasuhteemme muuttui haluista teoiksi, mutta en tunne katumusta tai häpeää vaikka annoin toisen miehen laueta kasvoilleni. Katumuksen sijaan muistelu herättää lämpimän tunteen mahanpohjassani.
Kuulen kolahduksen takaani kun otat saunaoluet jääkaapista ja avaat ne, kumpikaan ei riko hiljaisuutta puhumalla.
Lattia narahtelee ja aavistan sinun tuleen taakseni, odotan hieman mitä aiot tehdä

”Miltä tuntuu”

”Tosi ihanalta, sulla on hyvä sauna”

”Tarkoitin eilistä, ja meitä” kätesi sivelee selkääni ja laskeutuu pakaralleni kokeilevasti.

Kerään rohkeuteni ja vastaan nappaamalla kiinni sinusta ja vedän sinua lähemmäs, ymmärrät sanattoman viestin ja kumarrut suutelemaan niskaani. Toinenkin kätesi liittyy mukaan, ne vaeltelevat kylkiäni pitkin ja ne avaavat näppärästi kylpytakkini solmun. Huuliltani pääsee huokaus suudelmiesi osuessa herkkään paikkaan saaden minut pyörittelemään lantiotani. Tipautat kylpytakkini pois ja viet molemmat kätesi pakaroilleni hieroen niitä kevyesti.

”Ihana peppu, ihan kuin tarjolla” Ajatus siitä että panisit minua keittiötasoa vasten tuntuu aika rivolta, etenkin kun seisomme valaistussa keittiössä verhot auki. En kuitenkaan panisi vastaan jos ottaisit minut nyt heti. Notkistan hieman selkääni yhtyen leikkiin. Käännät päätäni ja painat huulilleni suudelman. Tunnen kalusi hierovan pakaroitani kun levität niitä käsilläsi, välissä se osuu sulkijaani ikään kuin tunnustellen. Hengitykseni tiehenee odotuksesta, laskeudun nojaamaan alemmas ja toivon mielessäni ettei se sattuisi järjettömästi.

”Taidat haluta tätä?” Kiusoittelet minua selvästi

Ynähdän myöntymisen merkiksi ja näen heijastuksemme ikkunasta, katseemme kohtaavat ja naurahdat. Vetäydyt hieman taakse ja nostat minut samalla ylös halaten minua tiukasti, kuiskaat korvaani ”Tiedätkö mitä nyt tapahtuu?”

”Joo” Kuiskaan

”Mä vien sut tuonne sänkyyn ja rakastelen sua, se ei tuu sattumaan.”

Puristat pakaroitani hellästi ja huokaisen taas. ”Tiedän että sä haluat tätä”

Kerään rohkeuteni, kipu jännittää mutta olen utelias miltä tuntuisi ylittää tuo viimeinen raja ”Mä haluan että sä panet mua.”

Sanomatta sanaakaan johdatat minut edelläsi hämärän makuuhuoneen ovelle, mielessäni käy että tuo ovi on portti jonka toisella puolella tapahtuisi jotain joka muuttaisi minut pysyvästi. Astumme hämärään huoneeseen ja käännyn katselemaan sinua, tipautat kylpytakkisi ja suutelemme pitkään päästellen kiimaisia ääniä. Työnnät minut sängylle
selälleni ja nappaat tyynyn, arvaan mitä varten ja nostan lantiotani jotta saat sen selkäni alle.

Olet edessäni alasti polvillasi, koukistan jalkojani ja katslen sinua kun levität jostain ottamaasi liukuvoidetta kalullesi. Vatsanpohjassani on perhosia kun ajattelen tuon seipään työntyvän kohta sisääni. Katselet minua keskittyneesti ja hymyilet taas tuota outoa hymyä kuin arvaten ajatukseni.

Laitat myös hieman voidetta sormella reiälleni, hierot sitä liikutellen edestaas. Nouset päälleni ja suuri kehosi kaareutuu ylleni painaen minut pehmeää patjaa vasten, nyt tunnen terskasi pakaroitten välissä ja tälläkertaa sen liike on määrätietoista. Paineen tunne anuksessani kasvaa sulkijalihakseni taistellessa turhaan vastaan, alkaa sattua mutta puren hammasta sillä olen päättänyt katsoa tämän loppuun. Äkkiä tunnen kuinka luiskahdat syvemmälle ja lantiooni leviää omituinen paineen tuntu.

Huokaiset syvään ja liikut hitain varmoin liikkein edestakaisin sisälläni. ”Ahhh, ihanaa ottaa sun neitsyys.”

Sanasi ja uusi tunne sisälläni saavat minutkin huokailemaan, katselen sinua kun makaat päälläni liikkuen sisään ja ulos. ”Rakastan tätä, ihanaa” En keksi muutakaan.

Nouset käsiesi varaan ja kiihdytät hieman tahtia, ajatuksissani vilahtaa että tältäkö naisista tuntuu miehen alla? Olla tarjolla ja antautua uroksen kalulle. Ajatukset sinkoilevat päässäni kun lantiosi kiihdyttää tahtia ”Nai mua” Toistelen ilmeisesti ääneen sillä kovennat otteita. Lukitset käteni sänkyyn ja karjaiset villin huudon, samassa sisälläni sykkii ja tajuan sinun laskeneen siemenenesteesi sisälleni. Mielikuva pariutuvista villieläimistä vyöryy ylitseni ja laukean myös hurjasti ähkäisten.

Katso kaikki kirjoittajan Nuori novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.9 / 5. Arvostelijoita 34

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu