Emma

18/12/2021 | Kirjoittaja: Anonyymi |
2 min
Kertoja: Nainen | SyrjähyppyNuori Nainen Suuret Tissit
3.7
(39)
"Ooi ooii", punastuin, kun tajusin, kuinka teatraalisesti ääntelin.

Istuin Roopen makuuhuoneessa alastomana hänen sänkynsä laidalla. Olin juuri riisuutunut hänen käskystään. Hän tarttui rintoihin ja puristeli niitä. Nipisteli, venytteli nännejä. Nostin käteni ylös ja aloin avata päälaelleni sidottua hiuspalmikkoani. Samalla Roope nosteli raskaita rintojani. Kumpaistakin vuorotellen ja antoi aina toisen pudota. Hän läiski kämmenellään ja rinnat hölskyivät.

Purin alahuultani, kun hän yhtäkkiä läimäytti ne yhteen toisiaan vasten.

Keskeytin hiusten avaamisen ja laskeuduin sängylle selälleni.

Koukistin polveni ja levitin jalkani. Hän tuli päälle. Emme katsoneet toisiamme silmiin, kun hän työntyi minuun. Parahdin vain.

Hänen kyrpänsä tuntui niin pakottavalta sisälläni, että olisin halunnut ponnistaa sen ulos. Yritin rentoutua, kun hän aloitti varsinaiset työnnöt. Annoin itselleni luvan äännellä toisin kuin kenenkään muun kanssa. Kuulin oman voihkeeni.

Emme puhuneet mitään. Panimme vain. Hän halusi katsella, kuinka kalu upposi pilluun. Kuinka se venytti häpyhuulia. Ja minäkin katsoin. Litinä kuulosti irstaalta. Aloin olla todella märkä. Kiemurtelin ja levitin enemmän jalkojani. Hän piti kiinni toisesta nilkastani ja rynkytti kunnolla.

"Käänny!" Kiepsautin itseni kontalleni, ja hän asettui taakseni. Puristeli pakaroitani ja venytti niitä erilleen. Painoin kasvoni tyynyihin, kun hän työntyi takaapäin pilluuni. Luja ote lanteista ja pari reipasta työntoa.

Yritin nousta käsivarsien varaan. Rinnat hölskyivät, ja koetin toisella kädellä pitää niitä paikoillaan, mutta hän käski minua irrottamaan otteeni ja kiihdytti rytmiä. Katselin hetken vapaana hyllyviä rintojani.

Pilluni supisteli, ja minun oli pakko huutaa. Lysähdin vatsalleni. Hän veti molemmat käteni selkäni taakse ja piteli ranteitani. Uikutin ja valitin tyynyä vasten. Olin uuvuksissa, mutta hän vaati minua päälleen. Tottelin. Istuin hajareisin hänen syliinsä, ja katselimme, kun kyrpä upposi hitaasti sisään. "Ooi ooii", punastuin, kun tajusin, kuinka teatraalisesti ääntelin. Vilkaisin Roopea. Huomasin hänen pidättelevän orgasmia. Aloin pyöritellä lantiotani ja annoin kyrvän hangata kunnolla pilluani. Huohotimme kasvotusten.

Hän pysäytti minut ja veti tiukasti lantioni omaansa vasten. Tunsin, kuinka syvällä hän oli minussa. Hän ujutti sormensa klitorikselleni. Puristeli ja nipisteli sitä. Satunnaiset kouristukset yllättivät minut.

Taivutin päätäni taakse ja vaikeroin, kun tunsin viiltävää painetta alavatsallani. Annoin itseni laueta. Supistusten laantua tasaisiksi aalloiksi. Ihoni hehkui kosteana. Olin valmis, avuton ja heikko.

Hän laski minut selälleni vuoteelle. Nostin jalkani hänen olkapäilleen, ja hän työntyi sisääni. En pystynyt liikkumaan. Tunsin itseni niin herkäksi, että nyyhkytin vähän. Muutaman hitaan vedon jälkeen rytmi kiihtyi. Roope nussi minua rajusti, ja veltto kehoni nytkähteli työntöjen voimasta. Valitin hiljaa.

Polveni olivat koukussa, ja nilkkani lepäsivät hänen harteillaan. Tunsin itseni niin alistetuksi siinä asennossa. Olin märkä, ja pilluni tuoksui voimakkaasti. Hän katseli vuoroin rintojani ja vuoroin alapäätäni.

Nöyryyttävä tilanne alkoi taas kiihottaa minua. "Joo- ooh, joo", vastasin, kun hän sanoi tulevansa. Hän kuitenkin vetäytyi äkisti minusta, nousi ylemmäs, lähemmäs kasvojani. Työnsi kyrpänsä huulilleni. En voinut kuin ottaa sen suuhuni. Niin syvälle, että kurkkuun koski. Vesi valui silmistäni ja vapisin.

Hän tarttui hiuksiini ja veti minut hieman kauemmas. Taivutti päätäni, laukesi kasvoilleni ja rinnoilleni. Etsin hänen katsettaan, ja hän vilkaisi hengästyneenä minua. Käytettyä naista.

Emma | Aikuinen Mies | Arki

Arvostele Novelli:

Arviot 3.7 / 5. Arvostelijoita 39

3 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu