Funktion Tuntemattoman Tekijän Ratkaisu

30/12/2021 | Kirjoittaja: Anonyymi_Herra |
14 min
Kertoja: Mies | Alaikäinen Vanhempi MiesTeinityttö
4.7
(75)
"Sä et tiedä miten vaikeeta on istua sun tukiopetuksessa pikkarit märkänä”

-Prologi-
Laitoin tietokoneelta soittolistan soittamaan Eaglesia ja läväytin 4A:n matematiikan koepinkan työpöydälleni. Huokaisin. Tammikuun loppu ja ekat kokeet tarkastettavaksi. Sinänsä luokanopettajan hommat olivat nyt kymmenen vuoden jälkeen helpottuneet ja rutinoituneet. Tarkastus - pisteytys - arvostelu, arvosanojen syöttö arviointitauluukkoon ja valmista olisi. Jos jaksaisin painaa töitä iltakymmeneen, niin koko homma olisi ohi tänä iltana. Tai sitten voisin ottaa tänään vain tarkastuksen ja loput jättäsin viikonlopulle. En kuitenkaan palauttaisi koetta ennen kuin vasta seuraavalla viikolla.
Olin kolmannen koepaperin parissa kun kännykän Facebook Messenger piippasi. Vilkaisin nopeasti ja huomasin ihmetyksekseni että kyseessä oli lukion luokkakaverini Markus. Avasin viestin:
*Mitäs äijä? Oletko sä vielä opettajana?*
*Olen joo. Mitäs sinne?*, vastasin.
Jos yhtään Makea tunsin, niin seuraavaksi tulee pyyntö auttaa jossain - yleensä kossupullopalkalla.
*No tota… Mä tarvitsisin meidän ysiluokkalaiselle vähän tukiopetusta. Neidin pitäisi päästä lukioon ja futistreenit on vieneet nyt vähän liikaa aikaa. Voi olla vähän ”hiinä ja hiinä” päästä lukioon.*, tuli vastaus hetken päästä.
*Okei. Tuota, mä oon nyt vähän mulkku, mutta tästä sä et pääse kossupullolla. Mä otan ihan persoonattomasti rahaa tukiopetuksesta. 15 e/h ilman verokorttia ja 20 e/h verokortilla. Ota tai jätä.*, näpyttelin vastaukseksi.
*Mä vähän arvelinkin - ilman verokorttia käy. Pääsetkö joku ilta vähän kartottamaan Tarun kanssa mitä ja missä se tarvii tukiopetusta?*, Make vastasi.
*Huomenna? Klo 18? Laitatko osoitteen?*
Maken seuraava viesti sisälsi sanan ”Käy.” ja heidän kotiosoitteen, jonka nopeasti tarkistin johtavan naapurikylän reunalle lähes metsän keskelle.
Palasin kokeiden pariin. Päätin polttaa kynttilää molemmista päistä kun huomisillan iltaohjelma oli näemmä lyöty lukkoon. Puoli yhdeltätoista sain hakattua viimeisenkin arvosanan tietokoneeni arviointitaulukkoon - tallennus ja nukkumaan.

1.
Seuraavana päivänä tulin suoraan töistä kotiin ja kävin kevyellä lenkillä. Tammikuinen pakkasilma oli raikas ja askel oli kevyt. Kävin lenkin jälkeen suihkussa ja söin kevyesti. Sitten mietin nopeasti mitä laittaisin päälle. Toisaalta kyseessä oli ”kylässä käynti” vanhan luokkakaverin luona ja toisaalta halusin että en olisi liian kalkkiksen oloinen 37-vuotias luokanopettaja ysiluokkalaisen tytön edessä. Farkut ja siisti kauluspaita olisivat varmaan sopiva yhdistelmä. Takki niskaan ja kengät jalkaan - kävelin autolle ja suuntasin kohti Maken kotia.
Muutaman minuutin katuvalojen tuoman sivistyksen ulkopuolella ajettuani näin metsän ja pellon reunassa talon jonka valaistus suorastaan runollisesti kutsui ajamaan pihaansa. Karautin vanhan Opelini pihaan ja otin kukkakaupasta ostamani tuliaiskimpun mukaani. Astelin ovelle ja soitin ovikelloa. Oven avasi n. 160-senttinen nuori naisen alku sporttisisssa kotivaatteissa.
”Moi, mä olen Osku. Isäsi kutsui käymään. Oletkos sinä Taru?”, kysyin hymyillen.
”Oh. Joo… Oon mä”, Taru vastasi kasvojen ilmeen ollessa jostain syystä yllättynyt ja hämmentynyt.
”ISKÄ! Osku tuli jo nyt!”, Taru kiljaisi asuntoon sisälle.
Make asteli kohti ovea ovela hymy kasvoillaan. ”Tuli jo nyt?”, mietin - eikös me kuudeksi sovittu ja kellohan on jo vartin yli.
”Mooi! Tuu äijä sisään”, Make huikkasi.
”Oonko mä tajunnut jotain väärin vai eikö me kuudeksi sovittu?”, ihmettelin.
”Joo, joo sä oot ihan ajallaan, mutta vähän piti jäynätä tota pikkusta, ettei se ehdi vetää ihan mahdotonta sotamaalausta naamaansa”, Make virnisteli.
”Ahaa, eli pienestä iskä-jäynästä oli kyse?”, hymähdin.
Keittiön puolelta pilkisti pää esiin.
”Moi Osku ihana nähdä! Juotko sä teetä vai kahvia?”, Maken vaimo Tiina huikkasi.
Vastasin ottavani mielellään kahvia. Muistelin miten Tiina oli ”sekoillut” ensin yhdessä lukion oppilaskunnan discossa kanssani ja sitten melkein heti seuraavalla viikolla hän oli rakastunut Makeen korviaan myöden. Laskin päässäni että tuosta oli lähes 19 vuotta aikaa ja pariskunta näytti yhä edelleen yhtä rakastuneelta kuin tuolloin. Hieno homma vaikka olinkin Makelle hieman kateellinen Tiinasta - edelleen. Sillä vaikka rouvalla oli ikää ”jo” 37 niin hän oli edelleen upea ilmestys: terhakat rinnat, kapea uuma ja muodokas takamus ja nuorekkaat kasvot.
Make johdatti minut olohuoneeseen ja teimme nopean kertauksen mitä kumpikin tahoillaan tekee. Make pyöritti pientä rakennusfirmaa ja itse olin tosiaan peruskoulun luokanopettajana. Kumpikin oli palannut kotikuntaansa opiskelujen jälkeen - itse tosin vasta toissa vuonna.
Tiina kutsui meidät pöytään ja hihkaisi yläkertaan tyttöjä kiirehtimään. Vastauksena tuli tuttu teinien ”JOO, JOO!” ja muutama hiljaisempi mutina, joista olin kuulevinani sanan ”iskä” ja jotain painokelvotonta.
Make hekotteli tämän kuullessaan.
”Nuo kolme ovat välillä ihan mahdottomia. Ja näin vierestä seuraten nuo vuorottaiset jäynät tuntuvat menevän koko ajan hurjemmiksi. Joku päivä teistä jollain teistä on pää irti”, Tiina huokaisi.
Rupattelimme kuulumisia kun tytöt tulivat keittiöön. Nuorempi neiti oli pukeutunut talvikeleistä huolimatta pieneen farkkuhameeseen ja pörröiseen villapaitaan, joka kuitenkin nuoli kasvavan tytön muotoja. Muotoja joita oli näemmä alkanut kehittyä. Kasvoille oli ilmestynyt hyvin kevyt ja sensuelli meikki. Kerta kaikkiaan söpö ilmestys ja hänestä saattaisi kehittyä vielä varsinainen kaunotar. Nyt hänessä oli vielä jotain lapsekasta koko olemuksessa. Vanhempi neideistä, Emma, taas oli selvästi perinyt äitinsä nuoruuden ulkonäön. Huomasin häpeäkseni että Emma huomasi miten katseeni mittasi hänet varpaista päälakeen - hän punastui hieman. Rinnat olivat kotoisan sporttisista vaatteista huolimatta hyvin kehittyneet ja terhakat ja farkkuihin verhottu takamus sai aikaan verenkierron lisääntymistä jalkovälissäni. Tämä mimmi oli jo luultavasti luokkansa poikien ja vuotta nuorempien märkä uni.
Kahvittelimme ja rupattelimme, tytöt osallistuivat keskusteluun aina välillä, mutta koska kuten usein tällaisissa tilanteissa, niin nytkin keskustelumme lipsahti vanhojen muisteluksi. Tämä taas aiheutti sen että neidit seurasivat muisteluamme kuin tennisottelussa - päät kääntyivät aina puhujaa kohti. Itseäni moinen hieman hymyilytti. Tytöille tuli myöskin yllätyksenä se, että heidän äidillään ja ”vieraalla sedällä” oli ollut ”juttu” kauan sitten. Meille kolmelle vanhukselle tuo oli enää vain kaunis ja hauska muisto. Tarulle asia näytti kuitenkin merkitsevän hieman enemmän - hän näytti kuin olisi halunnut kysyä asiasta jotain lisää.
”Mitäs Johannalle kuuluu?”, Tiina kysäisi. Hän ei ilmeisesti tiennyt erostamme.
”En tiedä, en sen jälkeen kun hän lähti sen palomies-ensihoitajan matkaan kaksi vuotta sitten”, vastasin ja siemaisin kahvia. Pöytään laskeutui hetkeksi syvä hiljaisuus.
”Anteeksi. En tiennyt. Asutko Kirkonkylällä yksin? Oliko teillä lapsia? Anteeksi… Minä… Minä taisin nyt kysellä taas liikaa”, Tiina häkeltyi.
Otin lämpimän hymyn kasvoille ja taputin vieressäni istuvaa Tiinaa rauhoittavasti olalle.
”Tiina, ei se mitään. Me ollaan tunnettu niin pitkään toisemme, että ei haittaa, ja on tässä muutama vuosi mennyt niin, ettei olla oltu yhteyksissäkään. Asun yksin poikamieskaksiossa ja ei ollut lapsia. Kuten muistat, niin en edes kouluaikoina halunnut lapsia. Siihen se mun ja Johannan juttu varmaan vähän kuivahtikin. Mun vasektomian jälkeenhän meillä oli asiasta iso riitakin”, vastasin - ehkä hieman liialla informaatiolla.
”Mutta tämä nuori kaunotar, joka ei näemmä onnekseen ole perinyt isänsä ulkonäköä, haluaisi siis lukioon”, käänsin keskutelun vierailuni syyhyn. Keskustelun uusi kohde punastui ihastuttavalla tavalla.
Taru ei saanut sanaa suustaan punastumiseltaan.
”Joo. Mä varoitin että futistreeneiltä pitää jäädä aikaa koulunkäynnille, mutta nyt ollaan tässä”, Make huokaisi.
”No kuitenkin asioille voidaan tehdä jotain, joten ei paniikkia. Tehdäänkö vaikka niin, että mennään Taru kahvin jälkeen katsomaan missä asioissa tarvitset preppausta ja suunnitellaan vähän harjoitusohjelmaa?”, ehdotin.
”Jookylsekäy”, kuului henkäys pöydän toiselta puolen.
”Mites Emma, miten sulla se lukio menee?”, kysäisin.
”No ihan hyvin - mäkin vähän taistelen pitkän matematiikan kanssa, mutta kyllä mä varmaan selviän. Enemmän tuskaa tuottaa vanhojen tanssit”, Emma vastasi nuoren aikuisen varmuudella.
”Hyvä homma ja valitettavasti mua ei kannata pyytää niiden tanssien harjoittajaksi. Tiina varmaan muistaa miten Johannan varpaat kärsi mun kanssa?”, vastasin hymy huulillani.
”No muistan - vanhojen tansseissa sä et ollut kyllä mikään taituri, mutta kuulin myöhemmin että muissa tansseissa sä olit aika haka…”, Tiina vastasi ja iski silmää minulle.
Olin hämmentynyt, samaa tunnetta kävivät läpi yhdet peruskoululaisen aivot ja lukiolaisen aivot pöydän toisella puolen. Keskustelu katkesi hetkeksi ja näytti siltä että Make ja Tiina olivat onnistuneet säilyttämään oman yhteisen aika oudon huumorintajun tähän päivään saakka. He olivat ilmeisesti kumpikin vitsissä mukana ja minä tyttöjen kanssa autuaasti pihalla.
”Niin mambohan on tanssi ja vaakamambo sen yksi muodoista…”, Make kuiskasi. Ahaa, olimme siis tällä tasolla, ajattelin.

Hyvä kahvikestittely oli tullut päätökseen ja kapusimme Tarun kanssa yläkertaan tekemään pientä taustakartoitusta tuki- ja lisäopetustuokioillemme. Taru näytti matematiikan kokeitaan ja tein itselleni kännykkään muistiinpanoja - sain aika nopeasti kuvan mitä kävisimme läpi. Antaessani kokeita Tarulle kätemme osuivat jotenkin maagisesti yhteen ja ainakin minusta tuntui kuin olisin saanut pienen, mutta valtavan lämpimän sähköiskun lyhyestä ihokontaktistamme. Käsivarteni iho oli aivan kananlihalla.
”Anteeksi”, Taru sanoi ja katsoi minua silmiin.
”Niin siis sä olet sinkku nykyään? Eikä siis kuulu mulle, mutta näin mä ymmärsin, eikä siinä ole siis mitään pahaa, mä vaan mietin…”, Taru purskautti heti perään.
”Joo. Olen sinkku. Villi poikamies. Mitäs siitä?”, vastasin kysymyksellä.
”Niin eiku, siisku, sähän oot ikäiseksesi ihan hyvän näköinen niin kyllähän sulla on varmaan jono naisia ovella”, Taru vihjasi.
”Joo, mut mä olenkin kranttu. Enkä mä oikeastaan ole kokenut tarvetta hakea ketään. Ero oli vähän iso prosessi ja mä olin Johannan kanssa yli viistoista vuotta yhdessä.”, vastasin ehkä tarpeettoman terävästi.
”Anna anteeksi. Ei kuulu tosiaan mulle. Mä olen näköjään samanlainen möläyttelijä kuin äiti…”, Taru sanoi nolostuneena.
”Ei se mitään. Katsotaan nyt vaan näitä matikan juttuja.”, ehdotin ja siirsin puheen takaisin asiaan.
Olin laatinut nopeasti ehdotuksen kuudesta opetustuokiosta joista kolme viimeistä olisi hiihtolomaviikolla, kun perhe ei kuulemma ollut lähdössä mihinkään.
Astelimme takaisin alakertaan ja kävimme suunnitelman läpi vanhempien kanssa. Ensimmäisen opetuskerran siirsimme suosiolla Tarun 16-vuotissyntymäpäivien vuoksi yhdellä päivällä ja hiihtolomaviikon opetustuokiot pidettäisiinkin minun poikamieskaksiossa. Tiina ja Make olivat ehdottomia sen kanssa että minun ei tulisi kuluttaa omia bensoja ajeluun pitkin pitäjää, vaan Taru tulisi minun luokseni. Tällä järjestelyllä saataisiin nimittäin tuplahyöty - Emma oli ajamassa isänsä opettamana ajokorttia ja Emma ajaisi ensin kotoa Kirkonkylälle, jonne Taru jätettäisiin opetukseen luokseni ja he jatkaisivat siitä sitten noin kolmen tunnin ajo-opetuslenkille naapurikaupunkiin, jossa ajokoe ajettaisiin.

2.
Tarun kommentti jäi jäytämään takaraivoon - ehkä minulla saattaisi olla vientiä. Kuitenkin. Kotiin palattuani latasin ihan huvin ja urheilun vuoksi kännykkääni seuranhakupalvelun sovelluksen. Loin profiilin, latasin muutaman tuoreen kuvan siihen kylkeen ja säädin hakuasetukset. En ajatellut selata tarjontaa vielä tänä iltana, vaan suuntasin kävelylenkille.
Lenkin jälkeisen suihkun jälkeen huomasin että olin näemmä saanut osuman ja kävin katsomassa ”vastapuolen” profiilia. 25 vuotias kaunis nuori nainen - ilmeisesti vielä oman kunnan alueelta. Laitoin viestin ja kysyin kiinnostusta kahville lähtöön.
*Mikä ettei, mutta mä haluaisin kuitenkin ehkä ihan aluksi vähän viestitellä ja vaihtaa ajatuksia ihan näin mobiilisti…? Kai se käy?*, nimimerkki ”Legend” vastasi.

Elämä rullasi eteenpäin ja kävin Maken luona pitämässä matematiikan tukiopetusta. Olin hieman ihmeissäni, siitä miten tukiopetus Tarun kanssa sujui oudossa flow-tilassa - aika kului kuin siivillä ja huomasin välillä jääväni tuijottamaan Tarua silmiin. Enhän minä voi ihastua oppilaaseen, ei niin saa käydä. Tarun tuntemuksista en osannut sanoa, mutta hän kyllä kikatteli opetuksessa käyttämilleni keventäville vitseille.
Ja silti aina kotiin palattuani viestittelin tuon mysteerisen ”Legend”-nimimerkin kanssa - viestittelymme oli kerta kerralta enemmän seksipohjaista:
*Jos mä nyt istuisin sun syliin alusvaatteissa - mitä sä tekisit?*, hän kysyi minulta.
*Olettaen että olisit sylissäni kasvokkain, veisin käteni selkäsi taakse, hyväilisin selkääsi ja varovasti avaisin rintaliiviesi hakaset, suutelisin sua suulle pitkään, jatkaisin suudelmia alemmas kaulalta rinnallesi ja kiusaisin kielelläni paljastuneita rintojasi*, vastasin.
*Mmmm… Ihanaa… Mä painaisin sun pään mun rintoihin ja kiemurtelisin sun sylissä ja koittaisin kiusata sun valtikkaa hereille…*, hän viestitti.
*Sitten mä veisin käteni sun selän ihoa pitkin sun pikkuhousujen alle ja hyväilisin sun takapuolta*, lisäsin.
*Jos sun käsi eksyisi mun pepun kautta syvemmälle jalkojen väliin, sä tuntisit miten märkä mä olen*, sain vastauksen.
*Mä nousisin ylös, sä edelleen mun sylissä ja asettaisin sut tohon nojatuoliin kontalleen, riisuisin sun pikkarit ja maistaisin sua. Antaisin sun pillulle suudelmia ja kielareita*, vastasin ja mietin, etten oikeastaan ole ikinä harrastanut puhelinseksiä saati viestiseksiä - mutta kerta se on näemmä ensimmäinenkin. Tää mimmi oli kuuma!
*Oi luoja... Mä taisin tulla just pelkästä ajatuksesta! Mä luulen että mun on nyt mentävä suihkuun rauhoittumaan. Kiitos ihanasta hetkestä ja mielikuvista… Pusi!*, sain hetken vastaukseksi hetken hiljaisuuden jälkeen.

3.
Hiihtolomaviikko alkoi. Olimme sopineet ensimmäisen tukiopetuksen tiistaille. Taru soitti ovikelloa hyvin täsmällisesti, avasin oven, otin herrasmiehenä häneltä takin naulakkoon ja kysyin aluksi ottaako hän kahvia.
“Voi kiitos. Mielelläni”, Taru hymyili.
Kahvittelimme ja juttelin Tarun koulunkäyntiin liittyvistä asioista.
“Hei mun pitää tehdä terveystiedossa esitelmä ehkäisymenetelmistä ja sori, mutta muistan että sä mainitsit vasektomian silloin meillä himassa. Voisitko sä avata vähän ihan kokemuspohjalta sitä?”, Taru kysyi yllättäen.
Punastuin ja ihmettelin omaa reaktiotani. Mitäs hävettävää tässä on, itsepä olen itseni tähän puhunut.
Kokosin ajatukseni ja kröhäisin.
“Niin, siis sehän on miehen sterilisaatio. Se voidaan tehdä, jos on jo hankkinut kolme lasta tai on ikää 30 vuotta. Hyvin kivuton ja nopea toimenpide, tehdään paikallispuudutuksessa. Siemenjohdin katkaistaan ja siitä otetaan n. 1-2 cm:n pala pois. Ei vaikuta mieskuntoon mitenkään, toipuminen kestää viikon-kaksi ja sitten on kolmen kuukauden varoaika, jonka jälkeen annetaan spermanäyte, josta katsotaan onnistuiko toimenpide”, selitin hyvin asiallisen kuivan kliinisesti.
Taru nyökkäsi, mutta hänen silmänsä kertoivat pienestä yllättyneisyydestä.
“Oliko liikaa informaatiota?”, virnistin.
“E-ei. Sä oot vaan aika avoin ton suhteen”, Taru ihmetteli.
“No se on jostain syystä ihme tabu ja siihen liittyy hirveästi uskomuksia. Tosiasiassa se on kuitenkin helpompi tapa hoitaa lisääntymiseen liittyvä ehkäisy heti kondomin jälkeen”, totesin.
Siirryimme keittiöstäni olohuoneen puolelle ja istutin Tarun työpöytäni ääreen.
Aloimme käydä prosenttilaskennan kertausta läpi. Aika kului kuin siivillä ja olin ihmeellisessä pörröisessä olotilassa Tarun vierellä. Äkkiä Tarun puhelin soi.
“Niin? Joo. Oho. Joo menee 5 minuuttia, niin mä oon siinä alhaalla. Moi”, Taru vastasi puhelimeen.
“Hei, Faija ja Emma on alhaalla odottamassa mihin tää kolme tuntia just katos?”, Taru sanoi minulle.
Toden totta, mihin se aika katosi? Autoin Tarulle takin päälle ja hän hymyili minulle.
“No niin, ensi kerralla pidetään se kertauskoe ja katsotaan niitä tulevia aiheita”, muistutin.
“Aivan! Hei kiitos tosi paljon tästä!”, Taru vastasi ja muiskautti suukon poskelleni. Yllätyin täysin.
“Moikka!”, Taru huikkasi ja kipaisi rappukäytävään. Ovi pamahti kiinni, seisoin eteisessä ja ihmettelin edelleen mitä juuri tapahtui. En tiedä olinko seissyt minuutin vai kymmenen, kun havahduin että olin edelleen siinä eteisessä. Herranjumala, Taru on vasta täyttänyt 16 vuotta, enhän minä, opettaja, voi nyt reagoida näin tai edes ihastua häneen. Tämähän on täysin väärin. Ei. Ei. Ei. Päätin keittää kupposen teetä ja saada ajatuksia selkeytymään.

Olin juuri tiskaamassa pienen iltapalani päätteeksi kun kännykkäni ilmoitti deittisovellukseen tulleesta viestistä. Tiskasin loppuun ja avasin viestin.
*Hei, kiitos viime kerrasta, mun oli pakko viimeistellä itseni käsillä ja leluilla. Mä luulen että mä haluaisin tavata sut. Miten sulla on nyt torstaina illalla menoja?*, Legend kirjoitti.
Torstaina? Taru tulisi neljän maissa ja lähtisi seitsemän aikaan - mikä ettei, tästähän saisi vielä iltatreffit.
Selitin “Legendille” kuvioni ja sovimme että tapaamme Tarun opetustuokion jälkeen. Legend joutui poistumaan “linjoilta” ja mietin että onneksi sain heti Tarun jälkeen muuta mietittävää, sillä Taru kyllä sai minut aika sekaisin ihan vaan läsnäolollaan.

4.
Torstai-iltapäivästä Taru oli jälleen luonani ja olimme saaneet harjoituskokeen tehtyä, sekä luotua katsauksen Tarun tuleviin matematiikan aiheisiin. Kello oli varttia vaille seitsemän eli Tarua tultaisiin kohta hakemaan.
“Hei, mä lainaan sun vessaa ennen lähtöä”, Taru ilmoitti.
“Sen kun. Palautat vaan sitten kanssa ettet ota mukaasi”, murjaisin.
Taru tirskaisi ja kipaisi vessan puolelle.
Kännykkäni piippasi taas deittisovelluksen viestistä.
*Anteeksi, että mä olen vähän juksannut sua Osku, mutta kun mä näin sut ekaa kertaa meidän ovella, mä tiesin että mä haluan sua. Mä haluan just sua.
Sulla on kaksi sekuntia aikaa miettiä mitä sä teet mulle kun mä istun kohta syliin ilman vaatteita.
❤- Taru*, kirjoitti “Legend”.

Istuin pikkusohvallani ja tuijotin kännykkääni epäuskoisena. Taru? Mitä hehkuvaa helvettiä? Vessan ovi aukesi ja sieltä astui alaston tyttö. Yllään vain kaulakoru. Tuijotin lamaantuneena pieniä kämmeneen sopivia rintoja ja joko edelleen täysin karvatonta tai posliiniksi ajeltua pillua. Taru asteli luokseni kuin saalistava kissa ja nousi syliini.
En saanut sanaa suustani vieläkään. Olin kuin transsissa. Taru suuteli minua huulille ja painoi itsensä minua vasten halaukseen.
“Anteeksi Osku, mutta mä olen ollut vähän tuhma tyttö. Mä juksasin sua, mutta vain siksi että mä haluan sua. Sä et tiedä miten vaikeeta on istua sun tukiopetuksessa pikkarit märkänä”, Taru kuiskasi korvaani ja puraisi hellästi korvanlehteäni.
Olin edelleen kuin puulla päähän lyöty.
“Mutta eikös sua kohta tulla hakemaan? Ja, ja… enhän mä nyt voi sulle tehdä mitään sellaista, säähän olet ihan kokematon ja alaikäinenkin..”, sain sanottua ennen kuin Taru painoi sormensa huulilleni vaientaen minut.
“Kulta, mä en ole kokematon, neitsyys meni jo riparilla ja olen sen jälkeen kokeillut pari kertaa, mutta noi nuoret pojat ei vaan tunnu mun jutulta. Joo alaikäinen, mutta suojaikä taitaa olla jo täynnä. Ja sitten, mä olen tosiaan hieman tuhma, mutta meidän porukat luulee että mä menen yöksi mun luokkakaverille ja sitten huomenna sen mun kaverin porukat heittää mut himaan. Paitsi että mä olen sun kanssa ensi yön…”, Taru kehräsi minulle ja ohjasi vapaana olevan käteni rinnalleen.
“Koske mua. Tee se, mistä me ollaan viestitelty”, Taru kuiskasi. Käsi Tarun tissillä tajuan, kenen kanssa olen “seksiviestitellyt” ja kenen kanssa olen treffit täksi illaksi sopinut. Oloni on vieläkin hyvin ristiriitainen: tiedän että en saisi ja että tämä on väärin, mutta samalla tilanne ja varsinkin nuoren naisen huumaava alaston kauneus kiihottavat minua jo suunnattomasti. Tunsin miten kyrpäni alkoi paisua housuissani.
“Taru. Tämä on… Tämä ei ole…”, yritin vielä vastustella.
“Osku, mä teen tän täysin omasta halustani, mä tiedän mihin ryhdyn ja mä en saata sua ongelmiin. Mä haluan sua”, Taru sanoi aavistuksen käheällä äänellä ja suuteli minua. Vastasin suudelmaan - päätin antautua mielihaluni vietäväksi, vaikka jossain takaraivossa omatunto yrittikin vielä saada minua pitämään käteni irti Tarusta.
Silitin hänen rintaansa ja tunsin miten hänen nänninsä koveni kosketukseni alla. Pudotin kännykän sohvan toiselle reunalle ja vein sitä pidelleen käteni hänen takamukselleen ja puristin pakaraa hellästi. Jatkoimme suudelmaa ja maistelimme toisiamme. Kielemme tekivät ahnasta tutkimusta ja Tarun kurkusta pääsi pieniä nautinnon vaikerruksia.
Irrottauduin suudelmasta, otin tytön syliini ja nousin seisaalleni. Taru huudahti yllättyneenä ja kietoutui minuun kuin pieni apina. Kannoin hänet makuuhuoneeseeni ja laskin hänet vuoteen reunalle selinmakuulle.

Riisuin itseni ja asetuin Tarun jalkojen väliin. Katsoin miten hänen häpyhuulensa olivat jo turvonneet ja erotin keskellä kimaltelevaa kosteutta. Nuuhkaisin ja nautin puhtaasta kiiman tuoksusta. Suutelin pillua ja lipaisin kielelläni pitkän vedon alhaalta ylös kohti klitorista.
“Voi taivas. Jatka!”, Taru huokaisi ja levitti jalkojaan enemmän. Virnistin ja aloin leikitellä kieltäni hänen pillullaaan. Käytin huuliani ja kieltäni, suutelin, imin, nuolin, lipsutin ja kiusasin tuota koko ajan kosteammaksi muuttuvaa pillua. Taru huokaili ja huohotti ja löysin niiden säestyksellä ne tavat ja kohdat, jotka tuntuivat erityisen hyviltä. Sitten siirsin suuni emättimen aukon päälle, imin hieman suutani siihen kiinni ja työnsin kieleni emättimen suulle. Aloin naida kielelläni tyttöä. Taru jännittyi kuin kaarelle, tarrasi minua hiuksista ja veti päätäni kiinni pilluunsa.
“VOIJOI LUOJA NYT!”, hän sanoi ja koko Tarun vartalo alkoi täristä. Orgasmin aallot puristivat kieltäni seurasin miten Taru sai. Oma kyrpäni seisoi niin kovana että se lähes teki kipeää.
Asetuin itsekin sängylle ja vedin Tarun kainalooni. Taru tasaili hengitystään ja hymyili raukeasti.

“Mä en ole ikinä aiemmin kokenut mitään tollasta. Itse asiassa, mä en ole vielä itse saanut suuseksiä. Aivan ihanaa. Kiitos”, Taru huokaisi ja painoi suudelman kylkeeni.
“Kiva kun tykkäsit. Mä tykkään olla antavana osapuolena”, vastasin. Taru silitti rintaani, etusormen kynsi piirsi kuvioita rintalastallani. Yllättäen hän ponnisti istumaan polvi-istuntaan, jatkoi hyväilyäni ja katsoi mua silmiin, kasvoillaan hieman epävarma ilme.
“Mä haluan antaa sulle äskeisen takaisin, mutta mä en ole ikinä ottanut suihin. Neuvothan sä mua?”, Satu kysyi arasti.
“Okei, älä käytä hampaita ja ole kivesten kanssa hellä. Peniksen varren stimuloinnissa voit käyttää suun lisäksi kättä, napakka ote, mutta älä purista liikaa. Mä hei sanon jos sattuu tai ei tunnu hyvältä”, neuvoin.
“Okei!”, Satu hihkaisi ja alkoi hyväillä kyrpääni.
“Tiäkkö, tää on isoin mitä olen ikinä livenä nähnyt. Selkeesti näkee että sä oot aikuinen mies, etkä mikään teinijonne”, Satu ihaili.

Olin juuri naurahtamassa kiitosta kun tunsin miten terskani sukelsi Tarun suuhun ja hänen kätensä otti varresta otteen ja aloitti runkkaavan liikkeen. Tunsin miten kieli seikkaili terskalla ja lämmin ihana kosteus ympäröi kaluni. Sain välillä kielellä kiusaamista välillä hellää imua. Huokaisin nautinnosta. Taru lopetti ja katsoi huolestuneena:
“Ei kai sattunut? Enhän mä vaan satuttanut?”, Taru kysyi huolissaan.
Ojensin käteni hänen poskelleen ja silitin häntä hellästi.
“Ei. Ihan päinvastoin. Sä olet ensikertalaiseksi luonnonlahjakkuus. Sä teet sen aivan ihanasti ja tolla tyylillä mä saatan tulla aika nopeasti”, vastasin.
“No hyvä sit”, Taru vastasi määrätietoisesti ja jatkoi mihin oli jäänyt. Imua, kieltä ja varren runkkaamista. Sitten Taru irroitti kätensä ja alkoi nuolla ja imeä vartta jonka kautta hän eteni kivespusseille. Kassit saivat suudelmia ja nuolaisuja. Suljin silmäni ja nautin. Huokailin ja tunsin miten olin koko ajan lähempänä räjähdystä. Sitten tunsin miten Taru otti kyrpäni juuresta kiinni ja vehkeeni sukelsi jälleen hänen suuhunsa - nyt vain aikaisempaa syvemmälle ja reippaammalla imulla. Tunsin alavatsassani miten ylitin sen rajan mistä ei ole enää paluuta.
“Mä tulen”, sain ähkäistyä. Taru vetäytyi hieman taaksepäin, mutta piti terskan suussaan ja imi varovasti.
Tuntui kuin orgasmi olisi lähtenyt jostain kallon juuresta, sillä en hetkeen tajunnut mistään mitään. Huusinko jotain vai huokaisinko huipulla - ei mitään havaintoa.

Laukesin Tarun suuhun ja hän lypsi kädellään minulta loputkin tipat itselleen - tämä taas aiheutti lähes ensimmäisen orgasmin kaltaisen jälkijäristyksen, joka sai minut haukkomaan happea.
Taru pullautti vehkeeni pois suustaan ja nielaisi. Voi luoja, tuo tyttöhän on aivan pornoa, ajattelin.
“Maistui jännältä. Ei huonolta, mutta ehdottomasti haluan tuota uudestaankin”, Taru sanoi viekas ilme kasvoillaan ja lipaisi kielellään suupielensä.
“Pornhubista oppii kyllä videoidenkin pohjalta näemmä perusasiat”, Taru viekasteli ja hyväili veltostuvaa kaluani.
“No mä mietinkin että eka kerta ja kuitenkin ihan pro-suoritus”, huokaisin ja keräilin vielä itseäni.
“Tiedätkö, mullekin tossa oli äsken eka kerta? En ole ikinä tullut kenenkään suuhun. Eksä ei ikinä halunnut”, totesin.
“Oikeasti? Toihan oli aivan ihanaa ja upeaa”, Taru ihmetteli samalla kun hän kömpi viereeni kainaloon.
“No kaikki ei vaan tykkää kaikesta ja seksissä jokaisella on aina oikeus kieltäytyä”, vastasin.
“Mä en ton äskeisen jälkeen nyt sitten hetkeen pysty muuhun kuin halimaan ja pussailemaan - toisin kun siellä Pornhubissa näkee - meidän miesten kroppa vaatii oikeasti pienen huilitauon”, jatkoin.
“Musta se haliminen ja pussailu kuulostaisi ihanalta”, Taru kuiskasi ja painautui tiiviimmin kiinni vartalooni.
Pidimme toisistamme kiinni ja olimme hetken hiljaa.

“Mitä sä ajattelet?”, Taru kysyi hiljaa.
“No oikeastaan sitä edelleen että mä olen oikeasti tosi isoissa ongelmissa jos me jäädään kiinni tästä. Mä olen hullu…”, vastasin. Taru siirtyi kyljestäni päälleni ja painoi sormensa jälleen huulilleni.
“Shh… Kulta, mä olin aloitteellinen ja mä aion pitää huolen että me ei jäädä kiinni - jos se kuitenkin tapahtuu mä aion kertoa olleeni se joka sut vietteli”, Taru vakuutti ja alkoi suudella rintakehääni. Hän painautui hieman alemmas ja tunsin miten kostea hän edelleen oli. Kyrpäni alkoi taas jäykistyä. Taru siirsi itseään taas alemmas suudellen minua rintakehän ja vatsan päältä ja kun hän asettui alas tunsin miten hän istuutui suoraan lähes jäykkänä seisovan kaluni päälle.

“Kas, kas, sehän oli aika nopea palautuminen…”, hän kehräsi.
Tunsin miten hän liikutti pilluaan kaluni päällä ja kaluni jäykistyi entisestään. Taru hymyili viekkaasti ja tarttui kaluuni toisella kädellään ohjaten minut pillunsa suulle.
“Nyt voit jopa ihan rehellisesti sanoa, että se olin minä joka aloitti panon”, Taru sanoi julkea hymy kasvoillaan. Enkelimäisestä tytöstä oli yhdessä illassa kuoriutunut täysiverinen miestennielijä - tilanne kiihotti minua aivan julmetusti.

Taru ohjasi minut sisään ja alkoi laskeutua kyrpääni pitkin alas. En ole ikinä ollut yhtä märässä, liukkaassa, samettisen pehmeässä ja samalla tiukassa pillussa. Taru puristi minua koko kyrvän matkalta ja olin tulla jo siihen tuntemukseen, kun Taru lopulta oli saanut laskeuduttua syliini koko mitaltani.
“Taru, pyydän, ole hetki ihan paikallaan, älä aloita ratsastamista vielä… Sinä tunnut niin hyvältä että saatan tulla muuten todella nopeasti”, henkäisin.
“Hohoohjooo… Voi… Taivas mä… hjoo… mä olen ihan täynnä sua… Tää tuntuu taivaallisen hyvältä näin… Mä… Mä tunnen sun sydämen sykkeen mun pimpissä…”, Taru huohotti.

Olimme hetken paikallaan ja katsoimme toisiamme silmiin. Tarusta näki sen että hänellä oli todella kivaa. Taru kumartui kohti kasvojani ja suutelimme molemmat kiimasta hulluina. Tunsin miten kumartuessaan minua kohti Taru vetäytyi hieman ylöspäin ja mieleeni iski pieni piru.
Suudellessamme tartuin Tarun niskahiuksista hellästi, mutta päättäväisesti ja vedin pienellä tukistusliikkeellä hänet irti suudelmasta ja taaemmas. Tämä sai aikaan sen että Taru “laskeutui takaisin alas satulaan” ja henkäisi.

“Vitun sika - toi tuntui ihan mielettömältä”, Taru henkäisi. Hänen silmänsä pyörähtivät päässä ja hän tasaili hetken hengitystään.
“Mä en tiennyt, että mä nautin näköjään tollaisesta pienestä kivusta, mutta on kiva oppia aina jotain uutta”, Taru virnisti samalla kun hän nosti itseään ylöspäin ja aloitti hitaasti ratsastusliikkeen. Olin jo ehtinyt hieman tottua Tarun tiukkuuteen, mutta ratsastuksen edestakainen liike yhdistettynä Tarusta lähes valuvaan kosteuteen ja siitä syntyvään lähes irstaaseen naimisen läiskeeseen sai minut tuklemista. Huohotin ratsastuksen tahdissa ja hyväilin käsilläni Tarun rintoja. Se oli ilmeisesti hänelle liikaa, sillä äkisti hän jännnittyi ja tunsin miten hän alkoi sykkiä ympärilläni. Pillun syke yhdistyi lähes kouristuksenomaisiin vartalon nytkähdyksiin ja junttasin itseni niin syvälle Taruun kuin vain kykenin.
“HhjooO!”, hän kiljaisi ja lysähti rintani päälle voipuneena.
Silitin hänen hikistä selkää ja annoin hellän suudelman päälaelle.
“Sä taisit nauttia?”, kuiskasin.
“Sä olet niin iso että sä tunnut just siellä missä pitääkin, ja mä olen koittanut säästellä koko viikon tätä varten. Että taisin olla muutenkin aika valmis”, Taru kikatti.
“Mä sain nyt sut, mutta miten sä haluaisit mut? Takaa?”, Taru kysyi vetäytyessään edelleen seisovan kaluni päältä.
“Miksei? Tule tuohon sängyn reunalle, niin mä saan tosta lattialta paremmin tukea”, neuvoin Tarua, samalla kun nousin sängystä lattialle.

Taru asettui sängyn reunalle pylly pystyssä minua kohti. 16-vuotias tyttö siinä asennossa, pillu tarjolla on kyllä näky jota en olisi edes villeimmissä kuvitelmissa osannut kohdalleni sattuvan.
Työnsin kyrpäni Taruun ja vaikka yritin olla hyvin hellä ja varovainen hän henkäisi silti syvään.
“Enhän satuttanut sua?”, kysyin ja olin aivan paikallani.
“Et! Sä vaan osut just niihin nanna-paikkoihin että mä nään tähtiä ja meinaan saada koko ajan”, Taru puuskutti.
Otin tyttöä lantiolta kiinni ja aloitin rauhallisen naimisen. Pallini läiskähtivät pillua vasten joka työnnöllä ja Taru voihkaisi aina kun olin työnnön huipussa.
Kiihdytin tahtia ja voihke muuttui tasaiseksi kiljumiseksi nautinnosta. Tunsin kuinka jälleen Tarun samettisen pehmeä pillu alkoi supistella ja samalla tunsin miten oma orgasmini räjähti käyntiin. Työnsin itseni aivan perille ja tunsin miten Tarun supisteleva pillu lypsi minun sykkivää kulliani. Vavahtelimme yhdessä orgasmiemme kourissa ja tunsin miten spermani syöksyi pulsseina Taruun.
“JoOOOH! Oooh!”, Taru huusi kun viimeinen sykäyksemme osui yhteen. Yritin pitää itseni pystyssä ja vetää itseni ulos varovasti.
“Osku, pysy... paikallaan, mä… saan vieläkin…”, Taru läähätti kesken ulosvetoni.
Pysäytin jo löystymässä olevan kullini ja toden totta, Taru sykki vieläkin.
Kun sykkiminen oli laantunut vetäydyin ulos ja katsoin voimattomana makaavaa tyttöä, jonka häpyhuulten välistä valui valkoista spermaa sänkyni päiväpeitteelle.
Menin Tarun viereen makuulle ja otin tytön halaukseen.
Katsoin sängyn vieressä olevaa kelloa - varttia yli kahdeksan. Hymyilin.
Treffit olivat vasta alkaneet tutustumisella.

---
Arvoisa lukija, kiitos mielenkiinnosta. Otan mielelläni ihan henkilökohtaistakin palautetta vastaan Gmaiiin: anonyymi (piste)herra

Arvostele Novelli:

Arviot 4.7 / 5. Arvostelijoita 75

6 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu