Heinäkauppaa II

24/09/2020 | Kirjoittaja: Heinämies |
2 min
Kertoja: Mies | Vanhempi MiesNuori NainenTiukka Pillu
2.9
(28)
Mari kumartui eteenpäin, jolloin hänen söpö peräreikänsä tuli näkyviin.

Meseen kilahti Marilta viesti:

"Hei, sopisiko tulla ostamaan heiniä?"

"Sopiihan se." 

Muistelin, että Mari olisi noin alle 160-senttinen, 25-vuotias brunetti, jolla oli sopusuhtainen vartalo, tiukka perse ja pienehköt tissit.

No, sovittuna ajankohtana, kun hän ajoi pihaan, niin havaitsin, että neiti onkin raskaana. Mari oli pukeutunut erittäin kevyeen ja lyhyeen kesämekkoon, joka paljasti rintoja korostavat tummat rintsikat ja pikkarit aina, kun Mari kumartui nostamaan paaleja maasta.

Kun auto oli lastattu, Mari alkoi puhua: "Kuten tässä on jo tullut selväksi, niin raskaana ollaan ja rahasta on vähän tiukkaa, joten käykö muut maksutavat?" Sitten Mari laski hameensa ja tarrasi toisella kädellään haarovälistäni ja ohjasi toisen käteni puristelemaan rintojaan.

"Täällä sun housuissa ainakin alkaa vaikuttaa siltä, että kävisi?!"

Eihän tuollaisesta tietenkään voinut kieltäytyä. 

Mari heitti rintsikat pois, avasi vyöni ja veti housuni alas, jolloin kaluni pääsi kunnolla sojottamaan. Mari laskeutui polvilleen ja otti kaluni tottuneesti suuhunsa. Hän todellakin tiesi, miten homma hoituu! Tunsin olevani kohta tulossa, joten nostin Marin ylös ja pyöräytin hänet nojaamaan autoaan vasten selin minuun. 

Aloin hyväillä Marin rintoja ja suutelin samalla hänen niskaansa. Toinen käteni siirtyi Marin pikkareihin, jossa oli jo erittäin kosteaa – pari sormea upposi heti sisään. Etusormen ja keskisormen työnnyttyä sisään aloin hieroa peukalolla Marin klitorista. Käsittely sai Marin vääntelehtimään ja voihkimaan. Sitten Mari laski pikkarinsa alas ja tarrautui kaluuni ohjaten sen pillunsa suulle. "Nyt laitat sen sisään. Mä haluun jo tuntea sen sisälläni! Ja eihän tässä enää voi raskaaksikaan tulla!"

Aloin hitaasti naimaan Maria takaapäin tuntien hänen liukkautensa. Nappasin yhdestä paalista pidemmän heinänkorren suuhuni ja aloin kiusata sillä Maria samalla. Vaimea vinkaisu kertoi, että nyt nautinto vaan kasvaa. Mari kumartui vieläkin enemmän eteenpäin, jolloin hänen söpö peräreikänsä tuli näkyviin! Päätin hyväillä sitäkin.

Naintia ei tarvinnut kauan jatkaa, kun kummatkin tulivat samaan aikaan. Varovasti sain itseni irrotettua Marista. Mari puki hameensa päälle ja huikkasi lähtiessään:

"Kiitos! Tulen varmasti uudelleen hakemaan lastin täältä!

Katso kaikki kirjoittajan Heinämies novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 2.9 / 5. Arvostelijoita 28

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu