Heinäladossa Tapahtuu

15/07/2020 | Kirjoittaja: Anonyymi |
4 min
Kertoja: Nainen | SyrjähyppyVierasta KyrpääAikuisten Kesken
4.4
(73)
Häpyhuuleni kietoutuivat siskoni miehen kalun ympärille puristaen sitä kuin aarretta.

Olimme viettämässä lämmintä elokuista viikonloppua mökillä mieheni kanssa. Minun päivän suunnitelmani oli lähteä marjastamaan ja sienestämään. Lähdin metsään puolenpäivän aikoihin, mutta koska oli kuuma, päätin vaihtaa ohuemmat vaatteet päälle. Jätin rintsikat pois ohuen toppini alta ja stringini kesäisten shortsien alta. Lähdin matkaan metsään mökkimme taakse rivakasti. Normaalisti en olisi lähtenyt sieneen näin lämpimällä, mutta minun piti päästä johonkin yksin. Olin niin kiimassa, että minun oli pakko mennä jonnekin tyydyttämään itseäni. Mieheni ja minä emme enää harrastaneet seksiä juuri ollenkaan, vaikka olisinkin ollut todella halukas. Sen takia jouduin tyydyttämään itseäni sormillani harva se päivä ja olin nytkin aivan kiimassa. Olin fantasioinut siskoni miehestä Laurista, joka oli saapunut mökille kanssamme. Olin keikistellyt ympäri mökkiä bikineissä ja nauttinut siitä, kuinka Lauri oli tuijottanut suuria rintojani. Se oli saanut nännini nöpöttämään ohuen bikinikankaan läpi. Onneksi siskoni ja mieheni eivät olleet huomanneet silmäpeliämme.

Olin kerran kysynyt humalassa siskoltani, kuinka usein Lauri nai häntä, sillä siskoni näytti todella tyytyväiseltä. Siskoni oli kertonut Laurin naivan häntä joka ilta. Hänellä oli tapana hivellä miehensä kullia, mikä sai tämän valtavan kiiman valtaan. Eikä siinä kaikki, Lauri oli niin taitava sormistaan, että hän antoi melkein joka ilta siskolleni pitkiä ja rajuja orgasmeja suuren kyrpänsä avustuksella. Olin kysynyt siskoltani, kuinka suuri kyrpä hänen miehellään oli. Siskoni kertoi Laurin kyrvän olevan yli 20-senttinen ja niin paksu, ettei hänen sormensa yltäneet sen ympäri. Olin fantasioinut lukemattomia kertoja siskoni miehen kyrvästä hieroessani omaa klitoristani. Olin kuvitellut, miten siskoni mies tunkisi valtavan kyrpänsä tiukkaan ja limaiseen pilluuni. Olin kuvitellut, kuinka hän naisi minua säälimättömästi saaden minut huutamaan äänekkäästi orgasmi toisensa jälkeen ja jopa kieltojeni jälkeen, kun en ollut varma kestäisinkö enää uutta orgasmia.

Jätin miehet mökille siskoni kanssa ja painuin itse metsään korini kanssa. Tajusin olevani niin kovassa kiimassa, että jos vastaan tulisi kuka tahansa mies tai poika, en voisi hillitä itseäni. Fantasioin siitä, että törmäisin metsässä mieheen, joka haluaisi ottaa minut väkisin. Kaataisi kannon päälle ja nussisi rajusti kiimasta märkää pilluani ja löisi takamustani. En pystyisi vastustamaan ketään, antaisin kenen tahansa naida minua. Tunsin, kuinka nännini sojottivat kovina ohuen topin läpi. Kävelin rivakasti metsän läpi, sillä minulla oli määränpää. Suunnistin kohti vanhaa latoa, joka sijaitsi hieman kauempana metsän keskellä. Se oli kiimainen piilopaikkani. Harpoin noin puoli tuntia, kunnes pääsin perille. Pujahdin sisään ladon avonaisesta ovesta. Siirtelin sisällä olevia pölkkyjä alustaksi ja levitin niiden päälle viltin.

Avasin puseroni napit ja päästin suurikokoiset rintani vapauteen. Tissit hölskähtivät iloisesti ulos toppini sisältä ja heiluivat hetken ympäriinsä nännieni sojottaessa kovina. Laskeuduin viltille ja menin selälleni. Nostin lantiotani ja riisuin housut kokonaan jalastani. Lato oli niin kaukana kaikista alueen mökeistä, että uskalsin olla alasti. Toivoin silti, että joku olisi löytänyt minut kesken touhujeni. Fantasioin siitä, miten jäisin kiinni porukalle maajusseja, jotka ottaisivat minut rajusti vastusteluistani huolimatta. Aloin hyväillä kookkaita rintojani hieroen samalla pystyssä sojottavia nännejäni. Tunsin tutun tykyttävän tunteen jalkojeni välissä. Laskin toisen käteni hävylleni ja levitin häpyhuuliani ja hieroin kosteilla sormillani klitorista, joka oli turvonnut kiimani ansiosta. Hyväilin toisella kädellä nännejäni ja toisella klitorista upottaen välillä kahta sormea sisälle pilluuni. En pitänyt mitään kiirettä vaan nautin kunnolla omista sormistani.

En huomannut ajan kulkua, sillä keskityin täysin omaan nautintooni. Olin hyväillyt itseäni jo jonkun aikaa, kun yht'äkkiä tunsin alastoman vartalon laskeutuvan päälleni. Minua suudeltiin huulille ja tunsin samalla, kuinka suurikokoinen kyrpä työntyi häpyhuulieni väliin. Olin niin kiimassa, etten edes välittänyt tarkastaa, kuka tulija oli ennen kuin hän aloitti jo naimaan minua. Vastasin suudelmaan ja kourin tuntemattoman miehen karvaista ja lihaksikasta selkää. Hetken kuluttua raotin varovasti silmiäni toivoen parasta. Silmät avattuani näin siskoni miehen hymyilevät kasvot. Kovana nöpöttävät nännini hieroutuivat nautinnollisesti Laurin karkeita rintakarvoja vasten miehen vartalon painautuessa yhä lähemmäs omaani. Lauri alkoi hyväilemään kädellään klitoristani, joka johti siihen, että kovaäänisiä nautinnollisia puuskauksia pääsi ulos suustani. Sitten mies painoi itsensä kunnolla sisälleni. Olin luullut, että Lauri oli jo nainut minua, mutta hän olikin työntänyt ainoastaan terskan sisääni. Haukoin henkeä paksun ja pitkän seipään painuessa syvälle limaiseen vittuuni. Häpyhuuleni kietoutuivat siskoni miehen kalun ympärille puristaen sitä kuin aarretta, josta ei halunnut päästää irti. Tiesin, että pieni pilluni tulisi olemaan seuraavana päivänä aivan rikki, mutta se sai minusta entistä himokkaammaksi.

Lauri jatkoi suutelemista. Sitten hän vetäytyi hieman ylemmäs ja alkoi vetelemään itseään edestakaisin. Yritin olla hieman hiljaisempi, mutta vikinä purkautui ulos minusta ennen kuin ehdin edes ajatella. Siskoni miehen kyrpä hankasi tiukasti häpyhuuliani vasten hieroen niitä niin nautinnollisesti, että meinasin pökertyä. En ollut koskaan saanut sellaista kyrpää enkä tulisi  varmaan koskaan toistamiseen saamaan. Sitten Lauri kiihdytti vauhtia, ja pian miehen kulli saavutti pilluni pohjan kerta toisensa jälkeen. Lauri seivästi pilluni teräksenkovalla kullillaan täyteen uudestaan ja uudestaan. 

Kävin aivan kuumana ja kourin Lauria minkä ehdin. Huohotin, voihkin ja huusin nautinnosta. Halusin siskoni miehen naivan minulta tajun pois, niin hyvältä hänen kyrpänsä tuntui. Vatkasin lantiotani Lauria vasten hänen nussiessaan minua. Mies ryskytti koko ajan kovempaa, ja pian tipuimme alas viltiltä heinäkasaan, jossa elämäni kyyti jatkui. Minun oli pakko viedä sormeni klitalleni ja alkaa hieromaan sitä. Se kasvatti kiimaani niin suureksi, että tunsin tulevani pian. Lähestyin orgasmia henkeäni haukkoen ja puristaen siskoni miehen pakaroita. Pinkki ja turvonnut pilluni litisi iltapäiväisessä heinälatopanossa saaden juuri sitä, mitä oli koko mökkireissun kaivannut. Tunsin koko vartaloni kouristelevan ja pilluni puristautuvan kovan kullin ympärille kuin peläten sen karkaavan. Äkkiä aloin täristä aivan uudella tavalla Laurin pumpatessa kyrpäänsä sisääni. Värisin ja otin kiinni, mistä sain, etten kaatuisi kokonaan maahan. En saanut sanaa suustani haukkoessani henkeä niin voimakkaasti. Sitten suustani pääsi kimeä kiekaisu, joka olisi voinut aivan hyvin kuulua mökillemme asti, niin kovaääninen se oli. En halunnut Laurin lopettavan koskaan. Jalkani olivat nousseet miehen pakaroille, ja vedin häntä yhä vain tiukemmin itseäni vasten.

Tuntui siltä kuin siskoni miehen kulli olisi paisunut vain suuremmaksi ja kovemmaksi. Laurin lantion liike muuttui entistä rajummaksi pilluni päästäessä jatkuvia lutsahduksia. Sitten Lauri työnsi itsensä entistä syvemmälle pilluni uumeniin. Mies huudahti kovaa päälläni ja painoi kyrpänsä todella voimakkaasti sisääni. Hänen lantionsa jäi paikoilleen nykimään samalla, kun hänen kullinsa siemensi minut. Tunsin, miten miehen kyrvästä ryöppysi suuri ja kermainen lasti sisääni. Sperma tuntui upealta, se oli niin lämmintä. Siitä oli aikaa, kun olin viimeksi saanut sisääni tuota tavaraa.

Jäimme makaamaan paikoillemme hengästyneinä. Tunsin kullin vähitellen pehmenevän. Sitten Lauri vetäisi limaisen kullinsa pillustani ja pyörähti päältäni viereeni suudellen sekä silitellen kovia kokeneita rintojani. Laskin käteni alas ja tunnustelin kovia kokenutta pilluani. Häppärit repsottivat auki ja aukkoni supisteli paksun aisan jäljiltä. Kysyin siskoni mieheltä, miten hän oli tiennyt missä olin. Lauri kertoi, että siskoni oli nähnyt minun kerran menevän ladolle ja seurannut minua. Hän oli nähnyt, kuinka hieroin vimmatusti pilluani orgasmiin saakka. Siskoni oli neuvonut miehelleen paikan ja käskenyt naimaan minua kunnolla.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.4 / 5. Arvostelijoita 73

2 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu