Herkkua Inttipojalle

29/07/2021 | Kirjoittaja: pervokoo |
2 min
Kertoja: Mies | ÄitipuoliNuori MiesVanhempi Nainen
3.5
(42)
Yritin herätellä, mutta äitipuoli ei havahtunut vaan hengitti raskaasti, nukkui humalaansa pois.

Isäni lähti vuonna 2001 ja jäimme äitipuoleni kanssa kahden. Tämä oli kuulemma paras järjestely. Nuoren miehen maailmaa se ei mullistanut vaan elämä jatkui. Lissu oli muutamaa ylimääräistä kiloa lukuun ottamatta hyvin säilynyt nelivitonen ja aikamoinen pakkaus ikäisekseen, eloisa ja hauska. Hänellä oli hyvä kroppa ja moni olisi mielellään kaatanut hänet sänkyynsä. Minulla oli varusmiespalvelus kesken ja aina naiset mielessä.

Muistan sen kerran kuin eilisen, kun lomalla kotona katselin sohvalla telkkaria ja äitipuoleni ilmoitti lähtevänsä illanviettoon naisystävänsä kanssa. Lissu huikkasi heipat ja hävisi rappuun. Painuin petiin ja heräsin yhden jälkeen kun hän saapui kovan kolinan kanssa eteiseen. Katselin oven raosta kun hän otti takin ja kengät pois ja näytti olevan tolkuttomassa kännissä. Lissu pääsi huoneeseensa ja tuli hiljaista. Hiivin muutaman minuutin kuluttua katsomaan ja näin hänet selällään sängyllä vaatteet päällä. Yritin herätellä, mutta hän ei havahtunut vaan hengitti raskaasti, nukkui humalaansa pois. Katselin Lissua hameessa ja paitapuserossa, huulet maalattuna ja täydessä meikissä. Huomasin hierovani housujeni etumusta ja minulla oli erektio. Minut valtasi kova himo ja kaivoin kovan kaluni esiin, laskeuduin polvilleni sängyn viereen, nuuhkin nukkuvaa naista kaulasta ja maistelin punaisia huulia. Voi helvetti kun panetti! Napitin äitipuoleni paitapuseron puoliksi auki, että sain pitsiliiveissä lepäävät rinnat esille. Otin rinnat liivien kupeista, puristelin ja hieroin niitä. Kullini oli kivikova ja vaikka järkeni käski lopettamaan. niin minun täytyi jatkaa. Nuolin laajoja nännipihoja ja imin nännejä koko aja lujemmin. Lissu nukkui eikä edes hievahtanut. Riisuin itseni alastomaksi, nostin Lissun hameen ylös repäisin hetken mielijohteesta sukkahousujen haaran rikki. Siinä se herkku oli. Lissun maatessa selällään minulla oli mahtava näköala hänen haaroihinsa ja kädet täristen raotin pikkuhousuja. Levitin jalkoja ja näin saatoin tutkia pillua tarkemmin. Sylkäisin sormiini ja voitelin häpyhuulia, jotta sain avattua pillua ja työnnettyä sormia sisään ihanaan lihaan. Runkkailin kyrpääni hitaasti samalla kun työntelin toisen käden sormia syvemmälle syljestä ja eritteistä litisevään pilluun. Tarkkailin koko ajan ettei Lissu herää vaikka tiesin kokemuksesta, että hän on tolkku pois aamuun saakka. Kun äitipuoleni otti kännit, niin otti kunnolla. Käänsin äitipuoleni sängylle poikittain niin, että jalat olivat ulkopuolella ja pääsin asettumaan polvilleni jalkojen väliin. Vapautin Lissun pitsisistä kukkapöksyistään ja ohjasin kovan kyrpäni limasta kiiltäville häpyhuulille. Nautinnon aalto kävi lävitseni, kun ensimmäisen kerran työnnyin äitipuoleni lihaan. Aloin naida rytmikkäästi irstaan litinän ja huumaavan pillun hajun täyttäessä huoneen. Paitapusero oli avoinna ja tisut liivien kupeista ulkona. Rinnat heilahtelivat työntöjen tahtiin. Ei kestänyt kauaa, kun nuoren miehen munapusseissa alkoi tuntua tuttua painetta. En ajatellut keskeyttää vaan kiimoissani aloin purkautua Lissun posliinipilluun. Kyrpä ruiskutti paksua spermaa, nytkähteli ja pumppasi, olin taivaassa. Vedin huohottaen kullini siemennestettä valuvasta pillusta. Nuolin valuvat siemennesteet reisien sisäpinnoilta, häpyhuulilta ja raotin pillua, että kykenin imaisemaan sieltä valuvat nesteet suuhuni. Lissu nukkui ja oli tietämätön mitä oli tapahtunut.

Aamukahvipöydässä krapulainen äitipuoleni totesi illan olleen oikein mukavan vaan kotiin saapumisen jälkeen muisti oli kuulemma pois. Hän ihmetteli kovasti kuinka oli saanut sukkahousunsa rikki, hameensa sekä paitapuseronsa sotkettua.

Katso kaikki kirjoittajan pervokoo novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.5 / 5. Arvostelijoita 42

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu