Huone 306

15/10/2020 | Kirjoittaja: Trickster |
8 min
Kertoja: Nainen | SalakatseluItsetyydytysRyhmäseksiä
4.1
(46)
Hieroin häpykieltäni, upotin sormia sisääni ja katselin huoneessa tapahtuvaa aktia.

Tämä on vanha tarina, joka on julkaistu aiemmin kahdella eri sivustolla. Olen hieman parannellut tarinaa, erityisesti kielellisesti. Muista arvioida novelli lopusta löytyvillä tähdillä. Vielä parempi, jos ehdit kirjoittamaan jonkun kommentin. Mukavia lukuhetkiä!

Sunnuntaipäivissä parasta oli se, että niistä maksettiin tuplana. En voi väittää, että olisin ollut aamulla täynnä tarmoa, mutta yksinkertainen rahanhimo oli saanut minut hyppäämään suihkuun, syömään aamupalaa ja meikkaamaan. Kolmenkympin rajapyykin ohittaneena minun ei olisi kaiken järjen mukaan edes pitänyt siivota hotellihuoneita, mutta sitä minä päätyökseni joka tapauksessa tein.

Poikaystäviä oli ollut joitakin, tyttöystäviäkin muutama. En ollut tehnyt sukupuolesta niin suurta numeroa, vaan minulle kelpasi kaikki. Tällä hetkellä elin vapaata ja villiä sinkkuelämää eli kävin töissä ja loppuajan nukuin. Toisinaan jonkun hoidon luona, mutta viime aikoina enimmäkseen omassa parinkymmenen neliön yksiössäni.

Olin jotenkin aina ollut ulkopuolinen, mikä tietysti vain korostui sen seurauksena, että tykkäsin maata kaikkien kanssa. Joskus oli kiva saada pilluunsa munaa ja tuntea, kuinka asiansa osaava mies otti lujasti mutta samalla sopivan hellästi. Annoin miesten tulla usein sisään, koska nautin niin kovasti siitä, että tuotin toiselle sellaista mielihyvää. Toisinaan taas annoin miesten roiskia spermat rinnoille, pepulle, joskus jopa kasvoille.

Miehet olivat usein myös kovin kärsimättömiä. Tuntui siltä, ettei mies olisi voinut kahdessakymmenessä vuodessakaan oppia käsittelemään naista samalla tavoin kuin toinen nainen. Naiset olivat minun kokemuksellani mitaten parempia esileikissä, suutelemisessa sekä suuseksissä. Kertaakaan en ollut toisen naisen kanssa jäänyt ilman orgasmia, mutta toisaalta miesten kanssa orgasmi ei tuntunut olevan se pääasia – siis minulle.

Tulin kolmanteen kerrokseen ja päätin aloittaa siivousurakan hotellin eteläpäädyn huoneista. Raahasin perässäni imuria ja siivouskärryä. Joka kerroksessa oli varasto, josta löytyi puhtaita liinavaatteita. Usein huoneet olivat aika siistejä, eikä niille tarvinnut tehdä kuin pintapuolinen siivous ja vaihtaa sänkyyn lakanat.

Sunnuntait olivat enimmäkseen hiljaisia. Kerran aikaisemmin olin kävellyt ovelle, jonka takaa oli kuulunut varsin raivokkaan oloista rynkytystä. Tuntia tai kahta myöhemmin olin uskaltautunut sisään ja ilmassa oli vieläkin leijunut vahva naimisen tuoksu. Kuvittelin, mitä huoneessa oli tapahtunut ja himot olivat heränneet. Jaksoin odottaa iltaan asti, koska tiesin, että olin sopinut siksi illaksi menoa. Ja menoa oli piisannut. Olin aloittanut hienovaraisen vihjailun jo illallisen aikana, jonka jälkeen olimme siirtyneet asunnolleni. Siellä deittini oli repinyt vaatteet päältäni ja nussinut minua kovaa pöytää vasten. Sain ainakin kaksi, jos en kolme orgasmia, ja lopulta annoin hänen laueta sisääni.

Ne olivat kuitenkin menneitä. Imuroin, pyyhin ja vaihdoin lakanoita tahtiin, joka olisi tehnyt pomoni tyytyväiseksi. Siirryin seuraavalle käytävälle ja masennuin hetkeksi nähdessäni loputtoman tuntuisen ovien rivin. En kuitenkaan ajatellut asiaa sen enempää vaan jatkoin urakkaa ja toistin konemaisesti samat rutiinit jokaisessa huoneessa. Jossain vaiheessa katsahdin käytävän perälle ja huomasin, että yhdessä ovessa roikkui ”älä häiritse” -kyltti. Se vähän ihmetytti, sillä olin saanut tiedon, että kerros oli tyhjä ja kaikki asukkaat olivat kirjautuneet ulos. Kyltti oli siis todennäköisesti jäänyt oveen roikkumaan kiireiseltä asiakkaalta. Sellaista sattui.

En ajatellut asiaa sen enempää ja jatkoin siivoamista. Lopulta jäljellä oli enää huone, jonka kullatussa ovenkahvassa tuo pahvinen kyltti roikkui. Jätin siivousvälineet käytävälle ja lähestyin ovea. Minulla oli luonnollisesti avain, jolla sain avattua kaikki ovet, mutta minun piti ensin varmistua, ettei huoneessa suinkaan olisi ketään. Seisoin oven edessä ja yritin terästää kuuloani – ei mitään. Nojauduin lähemmäksi ovea ja kuulostelin. Edelleen täysi hiljaisuus.

Tunsin itseni hieman tyhmäksi, kun painoin korvani ovea vasten. En kuullut mitään, joten painoin varovasti oven kahvaa ja yllätyin, kun ovi aukesi ilman avainta. Tein kaiken mahdollisimman hitaasti ja varovasti siltä varalta, että huoneessa olisi kaikesta huolimatta vielä joku.

Katsoin ovenraosta ja huomasin, että raskaat verhot oli vedetty suoraan ikkunan eteen. Huone oli kuitenkin hankalalla tavalla L-kirjaimen muotoinen, eikä ovelta nähnyt kunnolla syvemmälle huoneeseen, jossa sängyt olivat. Jonkun matkaa ovesta oikealle olevan kylpyhuoneen ovi oli raollaan, mutta siellä näkynyt olevan ketään.

Otin muutaman varovaisen askeleen eteenpäin. Kylpyhuoneen ovelta näkisin enemmän, ja jos hyvin kävisi, niin huone olisi tyhjä, jolloin voisin siivota sen ja lähteä kotiin. Otin vielä muutaman askeleen ja ajattelin avata suuni ja ilmoittaa, että siivooja se vain täällä, kun huomasin kahden naisen makaavan sylikkäin sängyllä ja suutelevan. Sitten tajusin, että suoraan nurkan takana istui kolmas henkilö, joka katseli näitä kahta naista tarkkaavaisesti. Voi luoja, miksi en koputtanut?

Kolmikko ei selvästi ollut nähnyt minua, joten aikomukseni oli peruuttaa ulko-ovelle ja poistua vähin äänin. Kylpyhuoneen ovelta minulla oli kuitenkin suora näkyvyys naisiin ja heitä katselevaan mieheen. Huomasin kiinnostuvani keskenään suutelevista naisista. Minua kutkutti ajatus pienestä salakatselusta – ihan vain hetki, sitten jättäisin heidät rauhaan… Kylpyhuoneen ovi avautui huoneeseen päin, joten saatoin asettua sen taakse suojaan. Kiinnijäämisen riski oli huima, mutta ajattelin, että ehtisin kyllä pois alta ennen kuin naiset pääsisivät loppuun asti.

Alaston mies istui nojatuolissa ja katseli kahta, selvästi maksettua naista. Punapää ja brunette olivat riisuneet jo enimmät vaatteet pois ja odottivat kysyvän näköisinä, mitä heidän isäntänsä halusi heidän tekevän. Mies ei vaikuttanut kauhean innostuneelta, itse asiassa hän taisi olla pienessä humalassa. Viskilasi vasemmassa ja hitaasti paisuva kyrpä oikeassa kädessä hän käski naisia hyväilemään toisiaan.

Käskystä naiset katsahtivat toisiinsa hymyillen ja vaihtoivat ensin varovaisen suudelman pitäen samalla katsekontaktin miehessä. Molempien kädet hakeutuivat hitaasti toistensa vartaloille, ihot värähtivät kosketuksesta. Naiset jatkoivat varovaista suuteluaan, tutustuivat toisiinsa. Selvästi ”alan naisina” he tiesivät varsin hyvin, ettei kiimaa voinut koskaan täysin näytellä. Siinä täytyi olla edes jotakin aitoa. Punatukkainen päätti ottaa ohjat käsiinsä ja kaatoi parinsa sängylle. Kädet hakeutuivat tummatukkaisen naisen rinnoille, huulet tavoittelivat toisia hieman vaativammin. Mies kohensi asentoaan tuolissa ja jatkoi kyrpänsä hieromista. Hän selvästi piti näkemästään.

Minua jännitti, mutta jännitys tuntui tekevän minut vain kiihottuneemmaksi. Entä jos kolmikko kuulisi minut tai joku neljäs henkilö tulisi sisään? Olisin niin pulassa, ettei mitään. Huomasin kuitenkin vartaloni janoavan kosketusta. Silitin paljaita reisiäni ja vein kädet niiden sisäpinnalle. Kipristelin varpaitani lähes vaistomaisesti. Hipaisin housujeni etumusta puoliksi vahingossa ja häpeissäni vedin käteni pois. Silmä kovana jatkoin huoneen tapahtumien seuraamista.

Punapää suuteli syvemmällä huoneessa ystäväänsä yhä ahnaammin. Välillä hän vilkaisi isäntäänsä, joka tyytyi vain katselemaan ja vetelemään hitaasti esinahkaansa edestakaisin. Kiiltelevä terska hypähteli kämmenen sisästä esiin yhä uudestaan ja uudestaan aivan kuin veden pinnalla pomppiva korkki. Punatukkaisen käsi vaelsi bruneten vatsalle, sieltä selän alle ja lopulta puristamaan pehmeää pakaraa. Naisten kielet tanssivat toisensa suissa, ja molemmat mumisivat tyytyväisenä. Lopulta mies käski kumpaakin naista riisumaan kokonaan. Tummatukkaisen hän määräsi istumaan sängyn reunalle ja levittämään vakonsa kokonaan näkyviin.

”Nuole”, hän vaati osoittaen sanansa punapäälle.

Punapää astui alas lattialle ja suuteli kevyesti nyt toisia huulia, nuolaisi kiiman kosteat tipat suuhunsa. Miehellä oli esteetön näky bruneten pilluun, mikä tuntui vain kiihottavan häntä enemmän. Hän halusi nähdä – miehet halusivat aina nähdä. Punatukkainen kosketti edessään olevaa klitorista kielenkärjellään, mikä sai toisen naisen ynähtämään. Lopulta koko kieli alkoi pyörittää klitorista avaten tien täydelle nautinnolle. Sormi hakeutui kuin huomaamatta tummatukkaisen pillun sisään ja asettui hyväilemään tutun pisteen karheata pintaa.

Nainen sipaisi pitkät punaiset hiuksensa korvan taakse, jotta mies varmasti näkisi kuinka hän jatkoi kaverinsa lipomista. Tyytyväinen mumina täytti huoneen, ja mieskin mutisi jotain rohkaisevaa. Yhä kiihottuneempana hän määräsi naisia menemään loppuun asti. Se ei tuntunut olevan tummatukkaiselle kaunottarelle vaikeaa, sillä hän ei selvästikään ollut ensimmäistä kertaa vastaavassa tilanteessa. Häntä ei tuntunut ujostuttavan, vaan nainen uskalsi näyttää nautintonsa myös täysin ventovieraalle. Tasaisesti mumina muuttui huokailuksi ja käsi siirtyi vaistomaisesti silittämään jalkojen välissä olevia punaisia hiuksia.

Tummatukkainen nainen jännitti lihaksiaan, jotta tuleminen olisi helpompaa. Lopulta pato murtui, ja valtava tärinä valtasi sorjan vartalon. Sisällä virtaavat hyvänolon aallot saivat naisen ulisemaan. Aika hidastui ja laukeaminen tuntui kestävän tavattoman pitkään. Samassa myös mieheltä tuli. Sykäyksittäin sperma lensi ylös kuin suihkulähteestä lähes miehen kasvojen tasalle ja laskeutui siitä minne sattui – paljaalle reidelle, matolle, vatsalle ja kämmenelle. Välinpitämättömästi hän pyyhki kätensä nojatuolin sivuun ja käski punapään luokseen.

”Nuole se puhtaaksi”, hän määräsi.

Sen kummempia empimättä nainen siirtyi miehen luokse ja tarttui kiinni kyrvän varresta ja nuoli sen pitkin vedoin puhtaaksi. Sitten hän upotti jo hieman pehmenneen terskan suuhunsa imien aivan kevyesti. Kiveksiä kädellään hieroen hän sai juuri lauenneen kalun pelastettua täyteen toimintakuntoon. Myös mies oli valmis uuteen kierrokseen, mutta tällä kertaa hän halusi nähdä jotain muuta…

Minä olin salakatseluni lomassa pujottanut käteni housujeni sisään. Pyörittelin hitaasti häpykieltäni ja tunsin, kuinka sydämeni löi toisaalta kiihotuksesta ja toisaalta jännityksestä, että voisin jäädä kiinni.

Syvemmällä huoneessa mies komensi molemmat naiset takaisin sängylle. Vieressään olevasta kassista hän kaivoi esiin kaksi hieromasauvaa.

”Nyt on sinun vuorosi”, hän hymyili punapäälle ja heitti sauvat sängylle.

Tummatukkainen ei tuhlannut aikaa vaan tarttui nopeasti paksuun suonikkaaseen kyrpäjäljitelmään. Punatukkaisen hän määräsi kontilleen niin, että mies näki suoraan hänen kiimasta turpeaan pillunsa. Tummempi nainen otti nyt ohjat käsiinsä ja läiski muutaman kerran edessään olevia pakaroita luoden samalla sopivan himokkaita katseita nojatuolissa istuvaan mieheen.

”Taidat tykätä, kun sinua vähän kuritetaan”, brunette totesi paksulla äänellä ja sai jokaisen läpsäisyn jälkeen vastaukseksi tyytyväisen inahduksen.

Tummatukkainen levitti kädessään olevalla kyrvällä pillunhuulia, kiusasi, vaikka punapää oli jo tavattoman kostea. Hitaasti hän alkoi työntää sauvaa toisen naisen sisään valuttaen hieman sylkeä perään liukasteeksi. Ryhmy liukui punatukkaisen sisään melko helposti mutta sai kokonsa puolesta naisen haukkomaan henkeään. Armoa ei kuitenkaan annettu, vaan pian kyrpäjäljitelmä liikkui venytetyssä pimpissä edestakaisin. Mies hieroi omaa munaansa tyytyväisenä, eikä tuntunut olevan millänsäkään hetki sitten tapahtuneesta laukeamisestaan. Hän siemaisi viskit lasinsa pohjalta, irvisti ja tyytyväisen urahduksen jälkeen jatkoi keskittymistään kiihottavaan näkymään.

Pillun litinä, ähkinä ja huokailu täyttivät jälleen huoneen. Punatukkainen puristi käsiään nyrkkiin, sillä hänen sisässään soutava tekokyrpä oli todella iso. Hiljalleen hän kuitenkin rentoutui ja pienen kivun tilalle taisi tulla vain pakahduttava täynnä olemisen tunne. Sormet hapusivat klitorikselle ja alkoivat hitaasti hieroa ja tasoittaa matkaa kohti orgasmia. Kauan ei punapäänkään tarvinnut odottaa, kun miellyttävä tärinä valtasi kehon. Ähinä vaihtui ulinaksi ja lopulta suoranaiseksi huudoksi, jonka mielihyvästä tutiseva nainen tukahdutti edessä olevaan tyynyyn.

Minä hieroin sormillani kevyesti omaa helmeäni. Olin avannut housujeni ylimmän napin ja tein vuoroin varovaista ja sitten hieman nopeampaa liikettä pillullani. Tuijotin punatukkaisen naisen sisässä soutavaa valtavaa tekomunaa samalla, kun uskaltauduin upottamaan sormen omaan vittuuni. Sisässäni hohkasi ja tunsin oloni täydeksi, vaikka eihän sormet koskaan pystyneet oikeata miehen kyrpää korvaamaan. Tai saamaan aikaan samanlaista nautintoa, kun mies painoi sisään koko voimallaan.

Punapää haukkoi vieläkin henkeään orgasmin jäljiltä. Mies katsoi haltioituneena ja puristi munaansa tiukasti, ettei laukeaisi aivan vielä.

”Lisää”, hän vaati.

Naiset tekivät, mitä käskettiin. Brunette heitti jättikyrvän sivuun. Sitten hän otti sängyltä pienemmän sauvan käteensä ja alkoi nuolemaan sitä miehen nähden. Silikoni tuskin maistui paljon miltään, joten hänestä täytyi tuntua hieman tyhmältä, mutta toisaalta asiakas oli aina oikeassa. Pian sauva valui sylkeä ja nainen alkoi sovittelemaan sitä punapään peppureiälle miehen katsellessa hyväksyvästi mutta samalla jännittyneesti.

Punatukkainen ei pistänyt vastaan vaan vieno hymynkare huulillaan antoi hiljaisen hyväksynnän peppunsa hyväilylle. Varovasti kosketellen ja pyöritellen tummatukkainen antoi pepulle aikaa totutella uuteen tulokkaaseen. Punapään sormet asettuivat täristen klitorikselle. Punaiset hiukset valtoimenaan ja aivan rentona nainen nyökkäsi ja antoi ystävälleen luvan jatkaa.

Kevyesti painellen tummatukkainen alkoi ujuttaa sauvaa punapään peppuun. Muutaman kerran punatukkainen pyysi ystäväänsä odottamaan, kunnes olisi valmis ottamaan enemmän dildoa sisäänsä. Lopulta hänen tiukempi reikänsä oli täynnä tavaraa. Hitaasti tummempi nainen alkoi liikutella sauvaa saavuttaen lopulta pakolliseen räjähdykseen johtavan rytmin. Yhä äänekkäämpi huokailu täyttivät jälleen huoneen. Myös miehen käsi kävi jo nopeammin ja hieroi kyrpää kovemmin mutta samalla viivytellen.

Valtoimenaan sängylle levinneen punaisen tukan alta kuului tasaista huohotusta. Siinä tuskin oli mitään näyteltyä, sillä nainen todella nautti toisen naisen käsittelystä. Toinen orgasmi alkoi olla lähellä. Punapää hengitti pelottavan katkonaisesti. Tummatukkaisen käsittely tuntui niin hyvältä, että hän joutui puremaan hampaansa yhteen. Sormet painelivat klitorista, ja lopulta nainen laukesi toistamiseen. Tyynyä vasten hän päästi pitkän huokausten saatteleman kiljaisun. Orgasmin aallot tärisyttivät naisen vartaloa vielä kovemmin, ja perse supisteli sauvan ympärillä. Mies oli siirtynyt lähemmäksi naisia ja vatkasi kyrpäänsä kovalla vimmalla. Viimein häneltäkin tuli, ja mies roiski spermat punapään pystyssä olevalle pepulle. Sen jälkeen hän ohjasi kyrpänsä bruneten suuhun ja antoi tämän imeä viimeiset tipat.

Samalla kun punatukkainen nainen laukesi kiljuen, minäkin saavutin huippuni. Hieroin häpykieltäni, upotin sormia sisääni ja katselin huoneessa tapahtuvaa aktia. Lopulta saavutin pisteen, jossa saatoin vain antaa orgasmin tulla. Suljin silmäni ja puristin suuni kiinni, etten päästäisi ääntäkään ja huomasin tutisevani kauttaaltaan, kun mielihyvä täytti kehoni. Orgasmi kesti pitkään, ja huomasin jalkojeni tärisevän vielä pitkään sen jälkeen, kun isoimmat aallot olivat menneet.

Hengitin mahdollisimman hiljaa ulos ja ajattelin vielä kerran vilkaista syvemmälle huoneeseen ennen kuin hipsisin vähin äänin ulos. Olin kuolla järkytyksestä, kun avasin silmäni! Hetki sitten dildo perseessään orgasmin kourissa ulissut punapää seisoi edessäni vienosti hymyillen!

”Sori, sä oot vähän edessä, mun pitäs päästä suihkuun ja pestä nää spermat pois mun pepulta.”

Availin suutani, mutta en saanut muodostettua järkevää lausetta, saati sanaa.

”Onko siellä joku ongelma?” kuulin miehen kysyvän syvemmältä huoneesta.

”Ei, en vain meinannut löytää valokatkaisijaa”, nainen huikkasi takaisin ja käveli spermainen pylly keikkuen ohitseni. ”Sun kannattaa varmaan lähteä, mä luulen, että meidän asiakas ei oo yhtä ymmärtävä salakatselun suhteen kuin me”, punatukkainen nainen kuiskasi minulle hymyillen.

Tuijotin naista hölmistyneenä ja tajusin lähteä liikkeelle vasta, kun hän vinkkasi päällään ulko-ovea kohti. Syvemmällä huoneessa brunette piti miehen kiireisenä suutelemalla tätä sängyllä, joten saatoin hiipiä ulko-ovelle rauhassa. Kylpyhuoneessa punapää käänsi suihkun täysille ja alkoi hyräillä jotain sävelmää. Äänet peittivät juuri ja juuri avautuvan ja sulkeutuvan ulko-oven äänet. Vasta päästyäni ulkopuolelle uskalsin hengittää.

Sydämeni löi edelleen tuhatta ja sataa, ja päässäni kohisi. Tärisevin käsin tartuin kärrystä ja imurista ja suuntasin varastolle. Olin ylittänyt vuoroni noin puolella tunnilla mutta selviäisin siitä merkitsemällä tunnit aikaisemmaksi.

Aulassa hymyilin tutulle vastaanottovirkailijalle ja olin huomaavinani jotain ilkikurista hänen hymyssään. Olin kuitenkin varma, ettei hänellä ollut aavistustakaan, mitä kolmannen kerroksen perimmäisessä hotellihuoneessa oli tapahtunut – ainakaan tänään. Aurinko oli kuivattanut hotellin edustalla olevan asvaltin. Lähdin talsimaan kotiin.

Myöhään illalla makasin sängyssäni ja mietin tapahtunutta. Aikaisemmin päivällä minua oli hävettänyt, mutta nyt huomasin tuntevani itseni vähän tuhmaksi. Ajattelin kaikkea näkemääni ja tunsin tutun hehkun täyttävän kehoni. Hitaasti suljin silmäni ja ujutin käteni pikkuhousujeni nauhan alitse. Hymyillen aloin tehdä itselleni hyvää.

Katso kaikki kirjoittajan Trickster novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.1 / 5. Arvostelijoita 46

3 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu