Huoran Leikkihetki

02/12/2021 | Kirjoittaja: Pivli |
6 min
Kertoja: Nainen | AlistusHuoraAnaalin Sormetus
3.9
(20)
Vaistomaisesti alan imemään sormiasi.

Kliseisesti, julkaisen ensimmäisen novellini koskaan... Toivon palautetta, jotta tiedän, että kannattaako tätä puolta luovuudestani lähteä ruokkimaan. Kiitos jo etukäteen, toivottavasti nautitte!

-----------------------------------------------

Havahdun hereille, kun ulko-oven lukkopesästä kuuluu rapinaa. Ja samalla kellonlyömällä ymmärrän olevani auttamatta myöhässä. Tunnen pulssini kohoavan ja hengitykseni muuttuvan pinnalliseksi. Minun piti ottaa vain pienet nokoset töiden jälkeen sohvalla, mutta nopeasti vilkaistessani puhelinta huomaan, että aikaa on kulunut useampi tunti. Ja nyt sinä olet jo siinä.

Kirmaan äkkiä eteiseen ja kompastun matkalla mattoon kaatuen polvilleni. Sentään jotain hyötyä kömpelyydestä. Olen polvillani kuten olit toivonut, mutta tiedän, ettei se pelasta mitään. Saat oven auki ja minä painan päätäni tiukasti kohti rintaa ja suuntaan katseen varpaisiisi, niin kuin olit toivonut. En tiedä mitä teet, mutta kuulen, kuinka toimit poikkeuksellisen rauhallisesti. Tiedän, että olen saamassa rangaistuksen ja se saa minut kärsimättömäksi. Toivoisin, että noteeraisit minut jotenkin.

Rapistelet muovipussia, minkä olit tuonut mukanasi. Nostat yksitellen sieltä tavaroita eteisessä sijaitsevalle piirongille. Kuulen, kuinka pöydälle nostetaan jotakin painavaa, jotakin hölskyvää ja jotakin, josta en voi päätellä, mitä se on. Tiedän, että pitäisi pitää katse alhaalla, mutta uteliaisuus vie voiton. Yritän nostaa katsettani ilman, että leukani nousisi.

”Mitähän arvon huora kuvittelee tekevänsä?” kysyt rauhalliseen sävyyn. En kuule äänessäsi lainkaan pettymystä, mistä hämmästyn, mutta painan äkkiä katseeni alas. ”En mitään herrani” ja odotan vain, mitä seuraavaksi tapahtuu. Meillä piti olla tiedossa mukava leikkihetki ja olit valmistellut minut valmiiksi. Ja odotin sitä innolla ja tarkoitukseni oli nukkua vain hetken, kun tiesin, että saapumisessasi voi kestää. Tunnen, kuinka sydämeni alkoi hakata entisestään. Olet liian rauhallinen siihen nähden, että tiedän mokanneeni.

Siirryt taakseni ja tunnen arvostelevan katseen vaeltavan vartalollani. Kuuluu hymähdys ja toteat lähinnä itsellesi, että ”huora taitaa kaivata kovia otteita”. Samalla tunnen, kuinka alan valua reisiä myöten. Mieleni ei ole vielä mukana, mutta kroppani tietää, mitä huoran kovat otteet ovat.

”Taidat haluta päästä esittelemään naapureille, millainen huora olet?” toteat ja nappaat samalla poninhännästäni kiinni. Sentään jotain meni toiveidesi mukaan. ”Mitkä nämä vaatteet ovat?” tiukennat äänensävyäsi ja viittaat päälläni olevaan oleskeluasuun. ”Anteeksi, nukahdin töiden jälkeen ja...”, ”HILJAA!” huudat ja tukistat lujemmin. Nostat minut tukastani pystyyn ja kuljetat minut kylpyhuoneeseen istuttaen minut wc-pöntön kannen päälle.

”Pyysin sinulta kolmea asiaa ennen lähtöäni. 1. Kun tulen kotiin, olet kilttinä huorana odottamassa minua ovella sovitusti. 2. Näytät siltä mitä olet, minun huoraltani. 3. Valmistelet makuuhuoneen sessiotamme varten. Jos nyt menen tarkistamaan makuuhuoneen, niin onko se sen näköinen, että siellä on kaikki valmiina?” kuulustelet minua tiukkaan sävyyn. Häpeä valtaa mieleni tajutessani, että en ole ehtinyt edes makuuhuonetta laittamaan kuntoon. Sängyssä on tavalliset lakanat ja lelut ovat laatikossa vieraiden katseiden ulottumattomissa. Pyörin pöntön päällä ja katseeni vaeltelee kylpyhuoneen kaakeleilla tuntiessani tiukan katseesi.

”Arvatenkin, myös kohta kolme ei ole toteutunut, kuten eivät toteutuneet kaksi ensimmäistäkään. Koska et pelannut yhteisillä pelisäännöillä, niin ei hätää, onneksi minulla on uudet säännöt tähän peliin” kuulen virneen nousevan kasvoillesi. ”Riisu kaikki vaatteet, istu pytyn reunalle siten, että pillusi on tyrkyllä yli reunan, jalat mahdollisimman levällään ja katso silmiini” komennat ja nostan katseeni samalla silmiisi. Tunnen läpsäyksen vasemmassa poskessani ja kuin salaman iskusta valahdan entistä märemmäksi, jos se on mahdollista. Ja häpeä nousee kasvoilleni samalla, kun sinä yrität pysyä naama peruslukemilla, vaikka selkeästi näen, kuinka tilanne tuntuu etenevän sinulle mieluisaan suuntaan. ”Huoralle annettiin selkeät toimintaohjeet ja heti pieleen, taas” murahdat. ”Anteeksi herrani” ja alan äkkiä riisua vaatteita ja vääntäydyn pytyn päälle toivomaasi asentoon.

Kun mielestäni saan asennon toivomaksesi, uskallan nostaa katseen silmiisi. Et katso minua takaisin vaan katseesi vaeltaa pitkin vartaloani arvioiden. Katseesi jämähtää pillulleni ja häpeäni syvenee. Unohdin siistiä karvoitukseni. Olemme päätyneet herrani kanssa kompromissiratkaisuun eli pieneen kolmioon häpykummullani. Hän olisi halunnut, että minulla ei olisi karvan karvaa, mutta uintiharrastukseni vuoksi, en ole sitä halunnut tehdä. Muillakaan huorilla ei ole täysin karvatonta pillua, joten ajatuskin täydestä karvattomuudesta saa minut valtavan häpeän valtaan.

Vilkaiset silmiini ja näen niistä innostuksen. Nielaisen, arvaan jo, mitä tuleman pitää. Kyykistyt pilluni eteen ja nuuhkaiset. Murahdat möreällä äänellä ja hymyilet. ”Kiimainen huora, kovia otteita vailla” toteat ja yhtäkkiä tartut häpykarvoistani tukistaen niitä kevyesti. Tuijotan silmiäsi odottaen, että päästäisit minut tästä häpeällisestä tilanteesta pois. Ymmärtäen samalla, että en haluaisi todella olla missään muualla kuin juuri tässä. Kiimaisuuteni on mystistä, miten voi niin pienestä vaipua niin valtavan kiihkon valtaan pelkästä häpeästä. Ja sinä osaat painella niitä nappuloita minussa, mistä minut saa kiemurtelemaan häpeästä.

Havahdun aatteistani tukistaessasi minua lujemmin häpykarvoistani. ”Nämä lähtee nyt” toteat kylmästi ja pienen hetken näen ilmeessäsi kysyvyyttä, mutta heti muutut järkätämättömän oloiseksi, mikä saa aikaan mielessäni myrskyn. Mitä muut huorat ajattelevat uimahallilla? Tietävät heti, että olen mokannut. Millä selitän tämän, kun olen tähän asti ylpeästi selittänyt sitä, että olen saanut pitää karvoitukseni. Entäs kun pitäisi mennä äidilläni käymään? Hän ei todella ole ylpeä siitä, että pentunsa on tottelematon lortto. Yritän inttää vastaan saamatta järkevää sanaa suustani, jolloin tukistat entistä kovemmin ja nopeasti leikkaat saksilla pienen loven karvoitukseeni.

Älähdän ääneen, jolloin vain hymähdät ja kehoitat pysymään paikallani. ”Ethän halua selitellä huoraystävillesi sitä, että miksi sinulla on vekkejä pillu täynnä kaiken tämän lisäksi?” kysyt turhankin iloisen ivallisella äänensävyllä. Rintakehäni kohoilee nopeasti kiihkon ja jännityksen tahtiin. Päädyn pysymään paikallani, koska en todella halua sitä lisä häpeää, mikä tulisi kun sakset sohaisisivat vahingossa jotain muuta kuin karvoja. Todella rauhalliseen tahtiin napsit saksilla karvojani vähemmäksi nautiskellen työsi tuloksista. Pöheikköni ei ollut pahimmasta päästä, mutta hieman ylikasvanut ja tarkoitukseni oli ehtiä siistiä se sovituksi kolmioksi ja nyt siihen ei tulisi mahdollisuutta hetkeen, ennen kuin karvat kasvaisivat takaisin.

Saadessasi pidemmät karvat leikattua pyyhit kosteita saksia sormillasi virnistellen. ”Huora on valunut niin paljon, että saksetkin ovat ihan märät. Tässä sinulle, ettet ihan kuivu” ojennat sormesi virnistellen kasvojeni eteen. Katson sormiasi ja ne kiiltelevät pillulimoistani. Näen joukossa muutaman karvan ja pakokauhu ottaa vallan. Yritän nousta ylös, mutta huomaat heti aikeeni ja tiputat sakset lattialle toisesta kädestäsi ja painat minut takaisin alkuperäiseen asentoon. ”Tiedät, että tiedän, mikä sinulle on parhaaksi” ja työnnät limaisia sormiasi kohti suutani kuitenkaan laittamatta niitä huulilleni.

Suljen silmäni ja avaan suuni, koska tiedän, ettei minulla ole vaihtoehtoja. Tunnen äkkiä nipistyksen vasemmassa nännissäni ja vaistomaisesti kivun tuomasta säikähdyksestä nojaudun eteenpäin, jolloin suuni täyttyy sormistasi. ”Huora voisi joskus olla oma-aloitteinen, ettei tarvitsisi aina auttaa, mutta toimi se noinkin. Jatkossa sinä ihan itse imet etkä vain odota, kuinka tuodaan valmista pöytään” huokaat hieman pettyneeseen sävyyn. Vaistomaisesti alan imemään sormiasi, suussani on kaksi paksua sormeasi, joita imen autuaasti. Yritän parhaani miellyttää sinua näiden useiden epäonnistumisten jälkeen. Nuolen ja imen kuin henkeni olisi siitä kiinni samalla muistaen ne pienet karvat, jolloin häpeän kiiman peittämä aalto valtaa minut ja tunnen sykkeen klitoriksellani.

Ja niin haluat sinäkin tuntea, kun samalla työnnät toisen kätesi pillulleni ja läpsyttelet sitä hieman. Ensin kevyesti ja sitten hieman voimakkaammin. Märkä läiske kaikuu kylpyhuoneessa ja tajuan, kuinka äänet varmasti kuuluvat myös naapureille. Ja niin varmasti tajuat sinäkin, koska vain voimistat ääniä lisäten pilluni läpsyttelyn ääniä. Olen tulla hulluksi kiimasta, koska sormesi nuoleminen ja valtava häpeän tunne saa minut vain entistä kiimaisemmaksi. ”Työnnä sormet sisääni” huomaan mumisevani sormiesi läpi, jolloin irroittaudut minusta kokonaan. ”Huorat eivät käske ketään ja toiseksi, meillä on kuule hommat kesken” toteat ja poistut hakemaan eteisestä jotain. Haet erään muovipussista kaivamistasi tavaroista ja olit ostanut paketin partahöyliä kuin arvaten illan kulun.

Asetut eteeni kyykkyyn ja käsket nostamaan jalkani olkapäillesi. ”Ole nyt varovainen, koska haluan siistiä jälkeä” virnuilet haarovälistäni. Hengittelen rauhallisesti, kun alat höyläämään lyhentämiäsi karvoja pillustani. Samalla kuin vahingossa sipaiset klitoristani saaden minut värähtämään, vaikka tein kovasti töitä pysyäkseni paikallani. Leikittelet ja oikein hidastelet siistimisen kanssa tai ainakin siltä minusta tuntuu. Välillä käsket siirtämään jalkoja leveämmälle tai nostamaan niitä ylemmäs. Kun olet mielestäsi valmis, pyydät minut alkuperäiseen asentoon ja siirryt tarkastelemaan lopputulosta hieman kauemmas.

”Ja sitten pyllistät” toteat lakonisesti ja minä en tiedä mitä ajatella. ”Mutta eihän siellä ole karvoja” yritän harata vastaan, mutta tiukka nipistyksesi tällä kertaa oikeasta nännistä saa muistamaan, kuka tietää parhaiten ja nöyrästi siirryn pytyn päälle pyllistämään. Mietin, etteikö tätä voisi hoitaa helpommin jossain muualla, mutta en uskalla sanoa mitään ja painan päätäni häpeillen alas. Levittelet pakaroitani ja siirtelet ulkonevia pillunhuuliani, tehden tarkkaa työtä sen eteen, että kaikki karvat ovat varmasti poissa. Tiedän, ettei karvoja ole, mutta silti vetelet pitkiä vetoja pakaravaossani ja anukseni ympärillä.

Hävettää ja hävettää vielä lisää, kun tunnen reittä myötä valuvan kostean vanan. Olet saanut työsi päätökseen karvoitukseni suhteen ja taputat hellästi pyllylleni. ”Tuolta sen olisi pitänyt aina näyttää, paljaalta, kauniilta perhospillulta. Huorat eivät ymmärrä hyvän maun päälle, eikö niin?” kysyt minulta kiihkeällä äänellä. Nyökkälen häpeillen ja tunnen kuinka pyyhit reidelläni valuvan kosteuden sormellasi. Seuraavaksi tunnen kosteaa anusaukollani pian saan sormesi rystystä myöten perseeseeni. ”Miten sä voit olla märkä täältäkin, ihme huora?” hymiset ja siirrät lisää kosteutta reideltäni toisella kädellä aukolleni. Onneksi olin edes suolen ehtinyt huuhdella ennen nokosiani, koska en tiedä, mitä siitä olisi seurannut, jos herrani olisi huomannut huoransa olevan likainen.

Äkkiä perseeseeni mahtuu yhden sormen sijaan kaksi ja kahden sijaan kolme. Työntelet niitä hellästi, kuin totuttaaksesi minua käsittelyysi ja minä hykertelen nautinnosta. ”Kunnon huora, kun ei tarvitse muuta kuin persettä vähän hiplata, niin jo on kiihkeänä” ja alat koventaa otteitasi. Nait minua kunnolla perseeseen sormillasi enkä tiedä, miten päin enää olla. Suustani karkaa: ”saisinko jo tulla herrani” ja kadun sitä heti, sillä tunnen kovan läpsäisyn pakarallani.

”Vai, että saisitko tulla kaiken tekemättömän työsi jälkeen?” naurahdat vetäen sormet takapuolestani. Tuot sormet suuni eteen ja olen automaattisesti ottamassa sormia suuhuni, mutta vedät ne äkkiä pois. ”Hyvä, että joku oppi meni perille, mutta ei vielä. Vielä ei ole sen aika” virnistelet, minun punastellessa. Tartut taas hiuksiini ja riuhtaiset minut kylpyhuoneen lattialle selälleen ja käsket minun pysyä paikallani. Käyt taas eteisessä ja tuot mukanasi puoliksi juodun ananasmehupurkin. Näytät sitä minulle ja virnistät. ”Olen hoitanut oman osuuteni valmistautumisesta” heiluttelet tölkkiä, avaat korkin ja juot loput mehusta.

Riisut korostetun hitaasti housusi ja näen paksun kyrpäsi lepäävän hieman kovettuneena, oikeassa bokserin puntissa. Olen odottanut kyrpääsi koko päivän ja kohta saisin sen. Tai niin uskoin.

Kaivat kyrpäsi boksereistasi esiin ja naurahdat: ”sitten huoran kylpy”.

Katso kaikki kirjoittajan Pivli novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.9 / 5. Arvostelijoita 20

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu