Isä ja Tytär

30/06/2021 | Kirjoittaja: Fantasia |
2 min
Kertoja: Nainen | InsestiTeinityttöIsä
4.6
(263)
Hän alkoi tuntea himoa isän paksua elintä kohtaan.

16-vuotias tytär näytti isälleen hylättyä kokeen tulosta. Äiti oli sanonut aiemmin, että jos tyttö ei saa kokeistaan yhtään hylättyä, niin hän ostaa tyttärelleen lomamatkan Pariisiin, johon he molemmat matkustaisivat yhdessä. Please isä, älä kerro tästä äidille, anoi tyttö. Teen mitä tahansa, jos et kerro. Miten voisin olla kertomatta, että sait hylätyn, eikö olla sovittu, että opiskelet ahkerasti lukuvuoden loppuun saakka? Isäkulta, teen mitä tahansa, jos et kerro, aneli tyttö kosteine silmineen. Teen mitä tahansa, ihan mitä tahansa, sellaista mitä äitikään ei tee, nyyhkytti tyttö. Tyttöä kävi sääliksi ja isää harmitti hylätty koe. Mitä hän voisi tehdä, hän ei halunnut tuottaa tytärelleen mielipahaa enempää mitä hylätty koe jo tuotti.

Tyttö hyväili isää käsivarresta ja kasvoista, antoi pusun poskelle, jossa huulet viipyivät lämmittäen isän poskea. Isästä se tuntui miellyttävältä, suorastaan kiihottavalta. Tytön kosteat silmät ja avonainen toppi, jonka alla tytön rinnat kohoilivat kiihkeästi alkoivat vaikuttaa isään. Hän tunsi kuinka elin alkoi turvota housuissa tahtomattaan. Tekisitkö tosiaan mitä tahansa mitä äitisi ei ole tehnyt pitkään aikaan? Kysyi isä. Tekisin mitä tahansa, vastasi tyttö. Isä otti tyttöä hellästi kädestä ja vei sen housujen etumukselle, josta tyttö tunsi jäykistyneen elimen.

Ottaisitko minulta kullin suuhusi, sitä äiti ei ole tehnyt enää vuosikausiin. Voi isä, enhän minä voi, olet sentään isäni. Mitä jos äiti saisi tietää? Aneli tyttö. Tiedän, että olet nainut poikien kanssa ja varmaan ottanut suihinkin, sanoi isä. Ei tämä sen erikoisempaa ole. Hyvä on, otan suihin, jos et vaan kerro äidille etkä pakota mua tekemään muuta, sanoi tyttö jo hieman helpottuneena ja uteliaana isän paisunutta elintä kohtaan.

Isä avasi housujen vetskarin ja taivutti ahtaista housuista turvonneen ja jäykän elimensä tytön kasvojen eteen. Tytär hämmästeli isän kullin kokoa, vaikka hän oli nähnyt sen aikaisemmin lukemattomia kertoja levossa, niin ei koskaan tämän kokoisena. Mitä hän oli luvannutkaan, sopisiko isän paksu terska edes hänen suuhunsa ja vielä liikkumaan siellä. Tytärtä alkoi kiihottaa isän elimen koko. Hän tunsi kuinka hänen häpynsä kostui ja alkoi kuumottaa. Hän alkoi tuntea himoa isän paksua elintä kohtaan ja hän nuolaisi kevyesti terskan päästä, ensin varovasti ja sitten himokkaammin lipoen. Isä huokaili haltioissaan kun hän näki ja tunsi tyttärensä kielen leikittelevän peniksellään. Kyrpä sykki nautinnosta ja hän otti tyttöä päästä kiinni ja työnsi kullinsa tyttären suuhun nieluun saakka. Tyttö tunsi kuinka iso ja paksu kulli täytti suun kokonaan. Tyttö imi ahnaasti kullia samalla kun hän liikutti sitä nielustaan huulile ja takaisin.

Isän kyrpä sykki hänen suussaan sydämenlyöntien tahtiin ja tytär tunsi, ettei isä enää kauaa kestä hänen käsittelyssään, Mitä hän tekisi, aikooko isä laueta hänen suuhunsa? Tytölle tuli kauhea tunne. Olihan hän niellyt pojilta aiemminkin, mutta että isältä. Kauaa hän ei joutunut asiaa miettimään kun hän alkoi tuntea suussaan isän kullin voimakkaat sykkeet. Kulli alkoi pumpata spermaa tyttären suuhun ja sitä tuli niin paljon, että spermaa pursusi huulien välistä leualle ja rinnoille vaikka tytär yritti niellä sitä parhaansa mukaan. Isän sperma maistui ihanan makealle ja hän imi ja nuoli kaiken sperman isän kullista kiimoissaan. Otti sormilla rinnoille ja leualle valuneet spermat ja nieli nekin ja nuoli vielä sormet. Hän nuoli pois viimeiset tipat kullin päästä.

Isä oli kuin seitsemännessä taivaassa ja kullikaan ei malttanut rentoutua. Isä, jäähän kokeen tulos vain meidän väliseksi? Kysyi tytär. Tottakai, vastasi isä rentoutuneena. Mutta tämä ei ollut sitten viimeinen kerta kun otat multa suihin tyttöseni. Ensi kerralla tehdään muutakin. Tottakai isä, vaikka saisin kiitettäviä, niin otan sulta suihin milloin tahansa. Annan sulle sitä mitä et saa äidiltä.

Katso kaikki kirjoittajan Fantasia novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.6 / 5. Arvostelijoita 263

2 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu