Isän Yllätys

15/12/2021 | Kirjoittaja: Fantasiamies |
15 min
Kertoja: Mies | OrgiatInsesti Nuori Nainen
4.7
(51)
Mitä helvettiä ne täällä panobileissä ylipäätään tekevät?

Perjantain viimeinen tarjous oli valmis. Seppo kävi vielä läpi osien hinnat ja laski varmuudeksi ne kahteen kertaan ennen kuin lähetti faksin asiakkaalle. Uudessa työpaikassa ei ollut varaa tehdä pienintäkään virhettä, vaikka oikeastaan sama työnantajahan hänellä edelleen oli, vain paikkakunta oli vaihtunut puoli vuotta sitten.

– Me tullaan seitsemän aikaan hakemaan, oo valmiina…

Toimiston ovenkarmiin nojasi lyhyt, sinisiin kokohaalareihin pukeutunut mies. Jarmo oli pajan nuorimpia automaatioasentajia, tosin jutuistaan päätellen naisrintamalla kaiken kokenut konkari. Panomies, nimittäin kokoonpanomies, kuten hän työmaalle tultaessa reteästi itseään tituleerasi.

– Joo, enköhän mä siihen mennessä, Seppo kuittasi faksin rapinan ylitse koettaen kuulostaa tyynen rauhalliselta, vaikka tunsikin pientä jännitystä vatsanpohjassa.

Olivat kuitenkin saaneet hänet lopulta ylipuhutuksi, Jarmo ja pari muuta työkaveriaan. Seppo eli yksinhuoltajana melko väritöntä elämää. Tarkka ja viimeisen päälle säntillinen hän oli työssään, mutta kotona rutiinit tuppasivat noudattamaan samaa vanhaa kaavaa ja harrastukset, niin kuin sosiaalinen elämäkin, olivat vain jääneet ajan mittaan jonnekin. Seksielämästä puhumattakaan. Siksi Jarmon kuukausi sitten heittämä ehdotus oli alkanut vaivihkaa kiinnostaa. Panobileet – tai orgiat – ihan miten vain. Se oli aluksi kuulostanut ronskilta vitsiltä, mutta kun oli selvinnyt, että mukana oli ollut töistä muitakin, ihan tervejärkisiltä tuntuvia miehiä, alkoi Seppo pyöritellä ideaa mielessään. Tänään se kuitenkin tapahtuisi oikeasti, oli kuukauden viimeinen perjantai ja kello jo kymmentä yli neljän. Vielä pitää käydä kotona suihkussa ja vaihtaa vaatteet. Seppo heitti takin päälleen, sammutti toimiston valot ja lähti autolleen. Hallin puolelta kaikui vielä naputtelua ja ilmakompressorin murinaa hänen kävellessään korkean nosto-oven ohi.

Minnan oven takaa kuului vaimeaa keskustelua, jonka välillä katkaisi hervoton kikatus. Seppo latasi kahvinkeittimen ja vilkaisi keittiön kelloa. Puolitoista tuntia, hänellä olisi hyvin aikaa syödä ja käydä suihkussa, kunhan tytöt lähtevät iltaa viettämään. Samassa ovi avattiin.

– Moii… me mennään nyt!

– Moi vaan teillekin. Eipä sitä nykyään enää kovin usein nähdä, Seppo kuittasi tyttärelleen, joka ystävänsä kanssa suuntasi ulko-ovelle.

– Milloinkas alan huolestua, tämän vaiko ensi vuorokauden puolella?

– Ei sun tarvii, me ollaan ihan vaan Ninan luona, Minna hymyili takaisin. – Jos menee myöhään, niin jään yöksi.

Niinpä niin, ajatteli Seppo. Kylpyhuoneen peilikaapin alahyllyllä oli jo jonkin aikaa näkynyt vaaleanpunainen lääkepakkaus, jonka tablettilevystä päivittäin hupeni yksi pieni valkoinen pilleri. Femoden. Voihan niitä silti käyttää vaikka kivuliaisiin kuukautisiin. Seppo huokaisi. Hän luotti kuitenkin tyttäreensä, joka varhaisten teinivuosien usein angstisenkin kiukuttelun jälkeen osoittautui lopulta itsenäiseksi ja järkeväksi nuoreksi naiseksi. Lukio kirjoituksineen sujui vähintäänkin hyvin arvosanoin ja opiskelupaikan saaminen heti ensimmäisellä yrityksellä ammattikorkeasta tuntui lähes lottovoitolta.

Muutto uudelle paikkakunnalle ja ystäväpiirin vaihtuminen oli saanut Sepon vähän varuilleen, mutta huoli sen aiheuttamista ongelmista tuntui nyt turhalta. Uuden koulun myötä Minna tapasi myös samalle luokalle tulleen ikäisensä Ninan, jonka kanssa hän oli heti tuntunut viihtyvän. Ninan myötä myös Minnan pukeutuminen oli muuttunut aikuismaisemmaksi ja nytkin tytöt näyttivät silmiinpistävän huolitelluilta lähtiessään viettämään iltaa.

– Pitäkää vaan hauskaa. Soita, jos tuun huomenna jostain hakemaan…

Lause kaikui osittain kuuroille korville. Tytöt heilauttivat kättään ja ovi loksahti kiinni heidän takanaan. Portaikosta kuului vielä hetken loittonevien askelten ääniä.

– Jos minäkin sitten tänään… hauskaa… Seppo mutisi itsekseen odottaessaan perunamuusin lämpenemistä mikrossa. Mitenkähän se on käytännössä järjestetty, hän mietti.

Jarmon puheisiin kannatti suhtautua varauksella, mutta Pena ja Risto olivat kuitenkin käyneet bileissä jo usemman kerran. Kovasti kehuivat kokemuksiaan matalaan ääneen kahvipöydässä muiden lähdettyä jatkamaan töitään. Pena oli hänen laillaan eronnut poikamies, mutta Risto oli edelleen naimisissa. Ilmeisesti sänkypuuhat eivät heillä enää sujuneet toivotulla tavalla, kun näin oli valintansa tehnyt, Seppo päätteli.

Suihkun jälkeen kuivateltuaan Seppo puki päälleen puhtaat bokserit, farkut ja mustan t-paidan. Hän penkoi hetken kaappia ja sujautti sitten päällystakin taskuun sukkalaatikon reunasta löytämänsä kondomipaketin. Ihan vain varmuuden vuoksi, hän ajatteli. Kulmikas pakkaus näytti kankaan läpi jotenkin huomiota herättävältä, joten Seppo heitti hetken mietittyään pahvipaketin roskiin ja repi yksittäiset kondomit erilleen. Pari farkkujen taskuun, loput takin povitaskuun.

Eteisessä Seppo vilkaisi itseään peilistä ja tunsi oman partavetensä makeanpistävän tuoksun. Hän koetti kuvitella, mitä tuntematon hänestä ajattelisi. Mielestään hän näytti ikäistään nuoremmalta, vaikka viidenkymmenen rajapyykki jo vääjäämättä häämöttikin muutaman vuoden päässä. Vatsakumpukaan ei ollut kasvanut vielä hälyttävästi, onneksi suvun geenit antoivat toimistotyön anteeksi. Ehkä hän kelpaisi, jos Ristokin kelpaa, pianhan se nähdään. Pulssi oli selvästi kohollaan, kun Seppo sulki oven perässään.

Pihalla nakuttavan Pajeron kartturin paikka oli vapaana. Seppo avasi oven ja kurkisti autoon. Alle 170-senttinen Jarmo ja häntä lähes päätä pitempi Risto näyttivät huvittavalta parilta maasturin takapenkillä.

– Ja ihan aikataulussa, Pena naurahti ratin takaa. Sulla taitaa olla kellokorttikone kotonakin…

– Ette, jätkät, arvaakaan, kuinka kätevä sellainen on, Seppo virnisti, kun auto nytkähti liikkeelle. Paremmin mulla kotona aikataulut toimii kuin pajalla…

Hetken kuluttua jutustelu taukosi ja autoon laskeutui odottava hiljaisuus. Diesel murisi automaatin vaihtaessa ylämäessä pienempään. Kaupungin laidalla mutkainen paikallistie liittyi moottoritiehen ja erkani sieltä muutaman liittymän jälkeen jälleen samanlaiseksi mutkaiseksi pikkutieksi. Erona oli ainoastaan se, että nyt oltiin selvästi maaseudulla. Seppo kääntyi takapenkin suuntaan.

– Kerros nyt, Jarmo, vähän, että mikä tää paikka on, mihin ollaan menossa… Tehän ootte siellä käyneet, mutta mä en, ja ois tässä vaiheessa iltaa ihan kiva tietää, mikä on homman nimi.

Jarmo ja Risto nojautuivat kumpikin eteenpäin sen matkaa, jonka takapenkin turvavyöt antoivat periksi.

– Kyllä sä sen sit näät, on meinaan aika hulppea kämppä. Tän Leifin, tai Lefan, ei oo tarvinnut enää vuosiin keskittyä sellasiin juttuihin kuin työnteko, Jarmo alkoi selittää. Voi nääs suunnata energiansa oleellisempiin harrastuksiin…

Seppo vilkaisi kysyvästi Ristoa, joka näytti lapsekkaan innostuneelta.

– Se järjestää muijansa kanssa näitä bileitä. Sekin oli mukana viimeks, Risto hekotti. Japi kun on ollut noissa parinvaihtokerhoissa mukana yksittäisenä kankimiehenä, niin pääsi saman tien piireihin.

– Vaimon?… Seppo kohotti kulmiaan ja näytti hämmästyneemmältä kuin oikeasti oli.

– Juu, Margit on aika peto yli viiskymppiseksi, Jarmo jatkoi. Mut mitäs siitä, pääasia että kaikilla on kivaa. Kyllä Lefa sulle juonen esittelee. Se on ihan lunki kaveri, vaikka rantahurrien sukua ovatkin.

Tie kääntyi kahden kivitolpan reunustamasta portista peltoaukean halkaisevalle koivukujalle, jonka päässä häämötti rakennusten kattoja. Lähempää talot alkoivat erottua toisistaan; pihaa reunustivat kaksi punaista pitkää rakennusta ja suoraan edessä oli keltainen päärakennus. Pihan reunalle oli pysäköity autoja siististi riviin.

– Ei jumalauta… pääsi Sepolta. Täähän on joku kartano… Kattokaa nyt, mulla menis koko kuukauden palkka jo ton talon yhden kerroksen lämmittämiseen…

– Älä muuta sano, Pena totesi ja sammutti moottorin rullattuaan auton rivin jatkoksi. Mennääs soittaan ovikelloa, niin tapaat isäntäväen.

Miehet ryhdistäytyivät noustuaan autosta, kävelivät rouskuvan sepelin päällä graniittiportaille ja nousivat muutaman porrasaskelman jykevälle tammipuiselle pääovelle. Ovikello oli vanhanaikasen kolkuttimen näköinen kahva, josta vetämällä sisältä kuului kumea kolmiääninen kellon sointi. Seppo nieleskeli kuivaa kurkkuaan, tekiköhän flunssa tuloaan vai mikä mahtoi olla? Ovi avautui ja oviaukkoon ilmestyi huolitellun näköinen, silkkiseen aamutakkiin pukeutunut viisissäkymmenissä oleva mies kasvoillaan leveä hymy. Ohimoilla näkyi aavistus harmaata. Charmantti, Seppo mietti sopivaa sanaa. Mies ojensi kätensä ja kätteli jokaisen varmalla kädenpuristuksella.

– Terve mieheen, kiva kun pääsitte… Oikein kiva… Tervetuloa… No niin ja uusiakin kasvoja… Mun nimi on Leif, kavereille Lefa.

– Seppo, terve vaan… Seppo puristi lujasti vastaan. Ja kiitos kutsusta.

– Ei mitään, ilo on mun puolellani. Oot kuin kotonasi. Onko sun kaverit jo briiffannut sua?

– On joo, vähäsen…

Edempää talosta kuului puheensorinaa ja musiikkia. Leif viittasi miehet peremmälle suureen eteisaulaan, jonka oikelta sivulta nousivat portaat yläkertaan.

– Tuolla on huone, jossa voitte vaihtaa vaatteet, Leif osoitti valkoista ovea portaikkoa vastakkaisella seinällä. Sieltä löytyy kylpytakkeja ja pyyhkeitä. Meillä alkaakin olla täällä jo kaikki kutsutut paikalla, joten laitat vaan kuteet vapaaseen komeroon.

Pena ja Risto siirtyivät pukuhuoneeseen Jarmon ja Sepon jäädessä vielä kuuntelemaan Leifin rauhallisen täsmällistä ohjeistusta.

– Meillä ei ole kuin yks sääntö, Leif vakavoitui hetkeksi ja katsoi miehiä vuoron perään. Kaikilla pitää olla kivaa, mitään ei tehdä väkisin. Jos joku sanoo, ettei halua jotain, niin sit ei…

Leif piti pienen tauon ja saman tien hänen kasvoilleen levisi jälleen hymy.

– Mut kyllä täällä yleensä kaikki haluaa.

Seppo naurahti jo vähän vapautuneemmin Jarmon nyökkäillessä vierellä. Tämähän kuulostaa hyvältä.

– Kumeja löytyy vähän joka paikasta. Voi nussia ilmankin, jos niin sovitte, Leif jatkoi. Mut just niin kuin sanoin, jos molemmat haluaa. Ruokaa ja juotavaa saa ottaa, miten sopivaksi katsoo. Niitä on tuolla vasemmalla toisen salin puolella.

– Totanoin… Keitä täällä yleensä on? Seppo keskeytti uteliaana.

– Kuule, meitä on kaikenlaisia, on pariskuntia ja yksittäisiä. Suurin osa on meidän ikäisiä vanhoja partoja, mutta on me muutama nuorempikin saatu jo houkuteltua mukaan. Kaikki sellaisia, kun tykkää panemisesta. Menet vaan rohkeasti jutteleen.

Kesken Leifin lauseen eteiseen ilmestyi toisesta sivuovesta silkkiseen kimonoaamutakkiin pukeutunut nainen. Aavistuksen kulmikkaissa kasvonpiirteissä oli ripaus ylevyyttä. Suoralta kädeltä naisen ikää ei osannut varmuudella sanoa. Neljäkymmentä… voisi olla yli viidenkymmenenkin, Seppo arvioi. Jakkupuvussa kauniisti ruskettunut nainen olisi mennyt täydestä jonkin kansainvälisen suuryrityksen johtajana.

– Tässä on vaimoni Margit, Leif esitteli. Jarmo ei nähtävästi esittelyjä tarvinnut, sillä päästyään lähemmäs Margit puristi varoittamatta nuorta miestä pakarasta, niin että tämä hätkähtäen kiljaisi.

– Ai perkele!…

– Japikin tuli taas käymään, Margitin ääni helähti käheästi. Ja toit mukaan vähän kokeneemmankin kaverin.
Margit katsoi suoraan silmiin Seppoa, joka häkeltyi hetkeksi. Miten pelkällä olemuksellaan nainen saattoi olla noin seksikäs? Seppo tunsi sisällään alkavaa hyrinää.

– Menkääs jo, hushus… nainen nyökkäsi pukuhuoneen ovea kohti. Miehiä ei tarvinnut käskeä toista kertaa.

Isäntäpari oli kadonnut näkyvistä, kun Seppo ja Jarmo vihdoin saapuivat valkoisissa aamutakeissaan olohuoneeseen. Huone oli oikeastaan väärä sana, sillä tilaan olisi varmasti mahtunut kokonainen kerrostalohuoneisto. Seppo katseli arvioiden ympärilleen ja sitten ylös. Ei sentään, tännehän mahtuisi kaksi kerrostalohuoneistoa päällekkäin. Sohvilla kävi iloinen puheensorina, jota hiljainen taustamusiikki ei juurikaan häirinnyt. Suurimmalla osalla vieraista oli päällään samanlaiset aamutakit, yksi selvästi nuorempi pariskunta oli kokonaan alasti, ja sivummalla jutustelevat kaksi naista olivat pukeutuneet pelkkiin punaisiin stringeihin. Huoneesta oli yhteys avonaisten ovien kautta viereisiin huoneisiin, joissa näkyi olevan lisää väkeä.

Seppo kurkisti lähimmästä ovesta. Noin kolmekymppinen nätti tummatukka nojasi rinnat heilahdellen pyöreään sohvapöytään ja äänteli hiljaa vanhemman miehen nussiessa häntä takaapäin tasaiseen rytmiin. Aivan vieressä näytöstä katsoivat, ilmeisestikin omaa vuoroaan odotellen, pari miestä. Vähän kauempana istui viisissäkymmenissä oleva nainen, jonka toinen käsi näytti tekevän pientä liikettä kylpytakin alla. Aviopari, mietti Seppo myhäillen.

– Hei, pojat on tuolla, Jarmo keskeytti Sepon ajatukset.

Katse etsi hetken, kunnes löysi tutut hahmot sivummalta. Pena jutusteli nuoren pariskunnan kanssa niitä näitä, ja Riston sormilla näytti olevan jo täysi vauhti päällä. Risto iski silmää.

– Me jäätiin tähän jutteleen Samin ja Reetan kanssa. Jäi vähän viime kerralla juttu kesken.

Reetaksi kutsuttu tyttö oli ehkä kahdenkymmenenviiden ikäinen, vähän pyöreä kasvoiltaan ja muiltakin muodoiltaan. Haarojen välissä vispaava Riston käsi sai Reetan silmät painumaan välillä puoliksi kiinni, toinen rintakin oli pulpahtanut esiin kylpytakin auettua.

– Nyt mua alkaa panettaan… ihan oikeesti… tyttö soperteli.

– Japi hei, tulkaa Sepon kans tänne ylös!

Seppo vilkaisi jostakin ylhäältä tulleen äänen suuntaan. Yläkerran aulatasanne avautui olohuoneeseen ja sitä reunusti massiivinen kaide. Kaiteen takaa näkyivät Margitin iloiset kasvot. Jarmo ja Seppo katsahtivat toisiinsa ja jättivät Riston jatkamaan yhä mielenkiintoisemmaksi käyvää leikkiä Penan siirtyessä jututtamaan viereisellä sohvalla yksin istuvaa, ujon kotirouvan näköistä naista. Miehet kulkivat eteisaulan kautta portaikkoon ja nousivat toiseen kerrokseen. Leif tuli heitä vastaan ylätasanteelle.

– Me tultiin tänne vähän rauhallisempaan paikkaan, Leif virnisti. Margit halusi ottaa Japin kanssa uusiksi viimekertaisen, eikä varmaan haittaa, että Seppokin on mukana.

Seppo rykäisi kurkkuaan ja vilkaisi avonaisen aamutakin lomasta näkyvää täyteläistä mutta samalla jäntevää naisen vartaloa. Ei tosiaan haittaisi yhtään, ei ainakaan häntä. Eikä Margitin aviomiehelläkään näyttänyt olevan mitään ajatusta vastaan. Alakerrassa jo tuloaan tehnyt erektio alkoi jälleen olla aluillaan ja kylpytakin karkea froteekangas tuntui esinahan alta paljastuneen terskan pintaa vasten. Margit pudotti kimononsa lattialle hitain liikkein ja hetken kuluttua Jarmokin oli alasti.

Vasta nyt Seppo näki syyn siihen, miksi Margit oli Jarmosta niin ylenpalttisen kiinnostunut. Miehen jalkojen välissä oli uhmakkaasti nousemassa pystyyn reilusti yli kaksikymmensenttinen kalu, jossa lisäksi oli paksuuttakin yli normien, vaikka seisokki ei vielä parhaaseen terään ollut ehtinytkään. Jossain toisessa tilanteessa pienen miehen ja suuren kyrvän yhdistelmä olisi näyttänyt ainoastaan koomiselta, mutta nyt Seppo tunsi suoranaista mielenkiintoa nähdä, miten tuo yhdistelmä käytännössä toimi.

Margit lypsi kädellään kalua ja välillä puristeli vartta sen kovuutta tunnustellen. Sitten hän vilkaisi Seppoon ja vinkkasi miehiä tulemaan perässään viereiseen huoneeseen, joka ensinäkemältä näytti makuuhuoneelta, mutta tarkemmin katsottuna osoittautui mitä ilmeisimmin pelkästään tätä harrastekäyttöä varten sisustetuksi. Keskellä huonetta oli kolmisen metriä suuntaansa oleva, punaiseksi verhoiltu sänky, jolle oli aseteltu eri kokoisia tyynyjä. Muuten himmeästi valaistun huoneen keskelle, suoraan kohti sänkyä, osoitti katosta useampi kohdevalo.

Jarmo asettui seisomaan sängyn viereen Margitin noustessa sille nelinkontin, kasvot kohti yläviistoon sojottavaa kalua. Pian menossa oli äänekäs suihinotto, jota Seppo jäi seuraamaan vähän sivummalta. Tuntui siltä, että Margit liioitteli liikkeitään ja maiskahduksia, mutta kieltämättä se näytti ja kuulosti mukavan kiihottavalta. Selin olevan Jarmon kasvoja ei tästä nähnyt, mutta arvata saattoi, että se myös tuntui siltä.

Nainen päästi hetkeksi kalun suustaan ja kumartui ottamaan lattialla olevasta kulhosta kondomin, avasi folion ja alkoi venyttää rengasta terskan yli. Seppo mietti hetken, oliko kumi tavallista kokoa vaiko jotain ekstrakokoista. Ainakin se näytti venyvän paikoilleen ja rullautuvan vähän yli puoleenväliin vartta. Margit muiskautti patukan päähän suukon ja vilkaisi hymyillen Jarmoa, joka siirtyi sängylle hänen taakseen.

Jarmo etsi hetken sopivaa korkeutta ja paikkaa polvilleen. Margitin silmät painuivat kiinni ja otsalle kulmakarvojen väliin ilmestyi pari terävää ryppyä. Jarmon kasvoilla oli keskittynyt ilme ja hän päästi välillä suustaan kuuluvia puuskahduksia, ikään kuin olisi keskittynyt alkavaan urheilusuoritukseen. Margit huudahti tukahtuneesti.

– Aijjai… herregyyd…

Margitin ilme oli hetken ajan miltei tuskainen irvistys, mutta kääntyi sitten totisen tuijotuksen kautta vähitellen hekumallisen nautinnolliseksi. Jarmo uskalsi jo varovasti liikkua. Seppo huomasi itsekin pidätelleensä hengitystään jännittäessään edessään avautuvaa näkymää. Hänen vierellään seisovan Leifin poskille oli noussut innostunut puna.

– No, Seppo, annas sinäkin mennä…

Seppo vilkaisi Leifiä, sitten Margitia ja pudotti vihdoin kylpytakkinsa lattialle. Hän tarttui kovettuneeseen kaluunsa ja astui muutaman askeleen matkan Margitin kasvojen eteen. Kyrvässä tuntui sormien kosketus, joka vaihtui kosteaan, Jarmon työntöjen tahdissa keinuvaan lämpöön.

– Jatkakaa vaan, mä haen meille lisää viihdettä, Leif sanoi hiljaa ja taputti Seppoa olalle. Sitten hän poistui huoneesta hetkeksi.

Parin nautinnollisen minuutin jälkeen ovi Sepon selän takana avautui. Kuului supattelua ja Leifin matala ääni kuiskasi jotain. Ilmeisesti he olivat saaneet yleisöä, Seppo mietti. Hän vilkaisi hymyillen olkansa taa ja tunsi, kuinka sydän jätti muutaman lyönnin väliin. Ei jumalauta! Ei helvetin perkele! Leifin vierellä, muutaman metrin päässä Seposta seisoivat Nina ja Minna pelkissä stringeissä. Ninan sääriä verhosivat lisäksi mustat stay upit.

Minna huomasi kaluaan edessään kontallaan olevan naisen suussa uittavan alastoman isänsä samaan aikaan ja näytti vähintään yhtä pelästyneen tyrmistyneeltä kuin Seppokin. Kumpikaan ei saanut hetkeen sanaa suustaan, ja kun tuo hetki oli mennyt, oli huoneessa edelleen hiljaista Jarmon huokailua lukuun ottamatta.

Seppo mietti kuumeisesti. Kyrpäkin tuntui aluksi pehmenevän järkytyksestä, mutta Margitin tarmokkaat otteet onnistuivat palauttamaan siihen jäykkyyden. Mitä nyt? Miksei Minnakaan sano mitään? Ja mitä helvettiä ne täällä ylipäätään tekevät? Nina teki aloitteen ja astui vaivihkaa eteenpäin. Seppo tunsi, kuinka hoikat sormet sivelivät hänen pakaroitaan. Jos mahdollista, hän oli nyt vielä hämmentyneempi.

– Hei… ei… Sepon suusta pääsi.

– Hei vaan, kiva nähdä, Nina kuiskasi kehräten hänen korvaansa. Ota vaan ihan rauhallisesti.

Seppo katsoi uudelleen taakseen. Minna näytti edelleen pelästyneeltä, mutta Leifin kasvoilla oli leveä virne. Ninan oikea käsi kulki rauhoittavasti Sepon selkää pitkin ja vasemman käden sormet etsiytyivät kalun juureen, Margitin kasvojen ja Sepon häpykarvoituksen väliin. Jarmo ei näyttänyt olevan tapahtumista moksiskaan, vaan autuas ilme silmissään jatkoi hidasta pumppaamistaan. Leif rykäisi taaempana.

– Toin meille tänne vähän lisää naisia… kun alkaa muuten olemaan turhan miesvaltaista täällä yläkerrassa, Leif naurahti käheästi rikkoen hiljaisuuden. Tässä on Minna ja sun vieressä, Seppo, on Nina. Tytöt on kyllä olleet ennenkin mukana, tietävät, mikä on meininki.

Vai ennenkin, mietti Seppo, kun Nina irrotti otteensa hänestä ja kietoutui Leifin kaulaan, joka puolestaan saman tien pudotti aamutakkinsa päältään. Leifin lähes täysi erektio näkyi selvästi heidän välissään, kun he suutelivat pitkään. Ikäero oli räikeä, Leif viidenkymmenen ja Nina – niin, suunnilleen Minnan ikäinen. Yhdeksäntoista? Kaksikymmentä? Mutta hyvänen aika, mitkä otteet tytöllä oli; alhaalla käsi runkkasi miehen esinahkaa edestakaisin ja molemmat tuijottivat intensiivisesti toisiaan silmiin.

– Ahaa… Vai tälläinen tyttö meillä tänään on, Leif murahti. Tehkääs vähän tilaa…

Sepon kalu pompahti pois Margitin huulien välistä, kun hän astui taaemmas väistääkseen illan isäntää ja tämän nuorta daamia. Nina istui sängyn reunalle Margitin viereen ja pujotti stringit pois jalastaan. Niiden alta paljastui lähes puhtaaksi ajeltu karvoitus, vain keskelle oli jätetty huoliteltu tumma tupsu. Leif puristeli kaluaan ja siirtyi Ninan eteen, joka samalla nojautui sängylle levittäen jalkansa korkealle yläviistoon. Vaaleanpunainen pillu näkyi hetken selvästi Leifin noustessa Ninan päälle toisella kädellään tukea ottaen. Paljas terska hakeutui huulien väliin ja vähän kerrallaan katosi tytön sisään. Leif alkoi naida ensin hakkaavalla liikkeellä ja hidasti sitten tahtia.

Minna oli tällä välin siirtynyt lähemmäs Seppoa ja kumartui varovasti tämän puoleen.

– Mitä… sä täällä? hän kuiskasi isälleen.

– Mitä itse? Seppo sihautti hampaittensa välistä. En mä tälläsestä tiennyt mitään…

Kaksi paria nussivat nyt äänekkäästi vuoteella rinnatusten. Ninan pitkät sääret olivat kietoutuneet Leifin taakse ja kantapäät painelivat pakaroita nainnin rytmiin, nilkassa heilahteli kultainen ketju. Margit katseli raukeasti hymyillen miestään ja vilkaisi sitten Sepon ja Minnan suuntaan.

– Tulkaa… tekin… tänne… sanat rytmittyivät Jarmon työntöjen mukaan. Seppo hätkähti ja tunsi, kuinka Minna puristi häntä käsivarresta.

– Se on sen faija… Lefa on Ninan faija… Minna kuiskasi hätäisesti, mutta tuskin kuuluvasti.

Oli taas Sepon vuoro nielaista. Suoraan heidän edessään Leifin kalu jatkoi edestakaista soutuaan tytön vitussa sen juuresta roikkuvien suurten kivespussien lyödessä tahtia. Leif murahteli matalasti ja imeskeli nännejä. Ninan suusta kuului välillä tahdoton voihkaisu ja kädet puristivat kouristuksenomaisesti kahta tyynyä. Margit ojentautui ja kohotti kätensä Minnaa kohti vetäen tämän lähemmäs itseään. Jarmo lopetti hetkeksi liikkeen.

– Ole nyt kiltti tyttö ja tuu sinä tänne. Kyllä Seppo tulee sieltä perässä. Se on vaan vähän ujo, kun ootte Ninan kanssa nuorempia…

Minna katsahti Seppoa totisena, hetken mietittyään pudotti stringinsä nilkkoihin ja nousi kontalleen sängylle muiden seuraan. Sepon kalu pompahteli vapaana, kun hän jäi sydän pamppaillen tuijottamaan näkymää.

– Tuutko sä? Minna kysyi äkkiä.

Seppo otti ensimmäisen askeleen kuin unessa, sitten toisen. Hän huomasi olevansa polvistuneena sängyn reunalle edessään vaaleat pakarat, joiden välistä kiilsi punainen vako. Seppo ojensi kättään ja kosketti ihoa. Se tuntui kiinteältä, pehmeältä ja sileältä. Sormi kierteli pakaroita, kävi tunnustelemassa reiden sisäpintaa ja uskaltautui viimein ylhäältä peppuvakoon. Sepon hengitys kävi raskaana. Minna värähti.

Hän pysähtyi hetkeksi ja uskalsi sitten jatkaa vakoa alaspäin. Häpyhuulet kimaltelivat ja tuntuivat liukkailta. Sormi siveli erikseen kumpaakin puolta ja kokeili varoen niiden väliä. Minna liikautti itseään vähän taaksepäin. Etusormi painui sisään ensimmäistä niveltä myöten. Seppo koetteli emättimen liukkautta syvempää ja tunsi hengityksensä edelleen kiihtyvän. Syrjäsilmällä hän huomasi Margitin ja Jarmon seuraavan heidän liikkeitään. Ninan jatkuvaksi muuttunut voihke kuulosti tulevan jostain kaukaa.

Seppo otti sormensa ulos ja tarttui Minnaa molemmin käsin lantiolta vetäen tätä lähemmäs itseään. Minna peruutti vähän ja tunsi nyt isän karvaiset reidet omia jalkojaan vasten.

– Kortsu… Minna kuiskasi olkansa yli.

Seppo havahtui ja katsoi ympärilleen. Margitin vierellä vuoteella oli kaksi irrallista Sultania. Seppo repäisi vapisevin käsin toisen kääreistä auki ja veti kumia tummanpunaisen terskan yli. Hän huomasi kondomin olevan väärin päin, käänsi sen ja rullasi niin pitkälle varteen kuin sai. Kyrpä näkyi sileänä kiiltävän kumin alla, sen suonet nousivat kuhmuina esiin vaaleasta pinnasta. Seppo puristi kalunsa vartta, ohjasi sen kärjen häpyhuulten väliin ja haki pystysuunnassa oikeaa kohtaa.

Jalkojen välistä alakautta ilmestyi avuksi Minnan käsi. Seppo päästi irti oman otteensa ja tunsi, kuinka sormet liikuttelivat jäykkää patukkaa ja vetivät sitä sitten eteenpäin. Hän painoi varovasti. Siinä kohden vastus tuntui antavan vähän periksi, mutta Minnan emätin painoi silti vastaan. Seppo hellitti hetkeksi, hyväili pakaroita ja koetti uudelleen. Nyt kalu meni aavistuksen pidemmälle, seuraavalla yrityksellä vielä vähän enemmän, kunnes lihasten jännitys äkkiä laukesi ja Sepon elin liukui sisään.

Molemmat olivat liikkumatta paikoillaan. Sepon kyrpä jäi ehkä pituudessa muille, mutta sen korvasi paksuus, jonka Minna nyt tunsi täyttävän itsensä. Hän piti silmiään kiinni ja tunnusteli uutta vierastaan, joka liikkumattomanakin sykähteli hänen sisällään. Isän kulli.

Äsken sen paikoilleen ohjannut käsi pyöritti nyt häpykieltä pienin liikkein. Takaa kuului vaimea huokaus. Seppo puolestaan tunsi lämpimän, puristavan otteen siittimensä ympärillä. Pitkästä aikaa muun kuin oman kätensä. Hän työnsi varovasti vielä syvemmälle ja veti samalla lantiosta Minnan niin lähelle itseään kuin pystyi. Vasta nyt Seppo alkoi miettiä, mitä seuraavaksi tapahtuisi. Vaikka veressä virtasi adrenaliinia kohisemalla, hän ei halunnut vielä laueta. Seppo yritti kuvitella elimensä irralliseksi, tunnottomaksi kumipampuksi, jota hän ainoastaan käyttää ja ohjaa. Se auttoi.

He alkoivat liikkua lähes yhtä aikaa. Lyhyt, hidas liike muuttui vähitellen pitkiksi työnnöiksi ja työntöjen tahti nopeutui. Iän myötä terskan pinta ei enää ollut niin herkkä kuin joskus nuorempana, lisäksi emättimen liukkaus ja välissä oleva kumikalvo heikensivät tuntumaa vielä entisestään. Kalu vain tuntui liikkuvan kuin itsestään jossain lämpimässä, turvallisessa onkalossa. Minna alkoi päästellä pieniä vingahduksia. Alhaalla sormi hieroi vimmatusti klitorista, yhä uudelleen ja uudelleen nuoreen pilluun tunkeutuva paksu siitin lisäsi paineen tunnetta kerta toisensa jälkeen. Se patoutui alavatsaan, josta lähti äkkiä liikkeelle tulvahtaen ympäri kehoa. Minnan rinnat heilahtelivat työntöjen tahtiin, kun hän tunsi sen tulevan.

– A-aiihhh…

Minna sai orgasmin. Hänen vartalonsa nytkähteli muutaman kerran holtittomasti Sepon otteessa ja lysähti vuoteelle hetken tahdottomasti täristen. Seppo ehti juuri tuntea, kuinka pillu äkisti tiukkeni ja sykki hetken kalun ympärillä, kun siitin saman tien pullahti ulos emättimestä. Seppo silitteli Minnan hiuksia ja selkää.

Tyttö makasi hetken vatsallaan raskaasti hengittäen ja kohottautui sitten ylös. Seppo hymyili vähän hämillään, kun Minna kääntyi häneen päin. Minnan posket hehkuivat punaisina ja muutama tumma hius roikkui sekaisin kasvojen edessä. Hän nousi suutelemaan Seppoa, joka vastasi tyttärensä suudelmaan niin pehmeästi kuin pystyi.

– Sait orkun?… Seppo kuiskasi.

– Nii sain, Minnan suupielet levisivät ujoon hymyyn, kun hän katsoi Seppoa viattoman näköisenä. Tuntu hyvältä…

Heidän vierellään Jarmo oli saavuttanut huippunsa samaan aikaan ja lepäsi nyt kyljellään sängyllä pitäen Margitia syleilyssään. Ryppyisen kumin verhoama paksu kalu roikkui velttona Margitin reittä vasten. Kondomin päässä oleva säiliö näytti olevan täynnä nestettä ja kiilteli sileänä.

Leif puolestaan oli säästellyt. Edelleen jäykkänä sojottava kalu oli nyt vuoteen laidalla istuvan Ninan suussa. Tyttö imeskeli, maiskutteli ja runkkasi isäänsä. Joko mies hallitsi itsensä täydellisesti tai sitten apua oli haettu lääketeollisuudelta, Seppo mietti. Leif katsahti heihin päin.

– Miten siellä menee? hän hymyili leveästi. Pääseekö mukaan?

– Ei valittamista, Seppo naurahti syleillen edelleen Minnaa, joka silitteli hellästi sormenpäillään hänen vielä laukeamatonta kaluaan. Leif veti elimensä pois Ninan suusta ja tuli lähemmäs tytön seuratessa perässä. Nina kiersi kätensä Leifin ympärille ja pysäytti tämän.

– Minna on nyt kokonaan Sepon, Nina sanoi, ja Leif katseli hetken kysyvästi tytärtään.

Nina kuiskasi jotain Leifin korvaan. Mies näytti ensin hämmästyneeltä ja hymyili sitten leveämmin kuin kertaakaan aikaisemmin sinä iltana.

– No sittenhän… Leif iski silmää Minnalle.

Minnan ote Sepon kalusta oli tiukentunut ja hän veti isäänsä keskemmälle vuodetta. Minna siirsi muutaman paksun tyynyn taakseen ja nojasi niihin. Sepon nenään nousi vaalean karvoituksen peittämän häpykummun alta kumin hajuun sekoittuva pillun ja hien hapan tuoksu. Nyt Sepon otteet olivat varmemmat. Hän avasi Minnan jalkoja erilleen ja siirtyi niiden väliin. Kalu nyökähteli turvonneiden häpyhuulten edessä. Tällä kertaa pillun aukko löytyi heti ja se oli liukkaana valmis ottamaan tutun kyrvän vastaan. Isä työntyi jälleen sisään.

Nina oli siirtynyt istumaan aivan rakastelevan parin viereen ja tutkaili läheltä molempien kasvoilla viivähtäviä ilmeitä. Äkillisiä nautinnon vavahduksia, korostettua keskittymistä silloin, kun alkaa tuntua liian hyvältä. Huokauksia ja tahdottomia äännähdyksiä.

Seppo nosti tyttärensä jalat olkapäilleen. Minna haukkoi hetken henkeään, kun kalu seuraavilla työnnöillä pääsi vielä muutaman sentin syvemmälle. Seppo nautiskeli; ensin muutama pitkä veto ulos niin, että häpyhuulet tuntuivat terskan ympärillä, ja heti perään hidas työntö takaisin pohjaan asti. Sitten hetki nopeaa nussimista nesteiden pitäessä litinäänsä ja ihon läiskähdellessä terävästi. Ja sama uudelleen.

Minnan silmät olivat kiinni ja hän puri huultaan. Sepon vetäessä jälleen hitaasti kaluaan ulos vieressä istuva Nina ujutti kätensä hänen kiveksilleen ja hyväili niitä pehmeästi. Se tuntui hyvältä. Nina pysyi hitaan liikkeen mukana, veti kätensä välillä pois panon kiihtyessä ja otti sen taas hidastuttua kiinni aivan kalun juuresta.

Käsi kalulla teki lypsäviä liikkeitä ja painaessaan jälleen sisään Seppo tunsi, että jokin oli muuttunut. Pillu tuntui nyt terskassa selvästi, jokainen liikahduskin oli kuin pientä sähköistä värinää. Seppo kurottautui käsiensä varaan niin, että ylsi katsomaan alas. Siellä paljas, nesteistä kiiltävä kalu oli puolittain sisällä Minnan emättimessä. Seppo pysähtyi ja vilkaisi Ninaa, Nina puolestaan silmänsä avannutta Minnaa. Vinosti hymyilevällä tytöllä roikkui sormiensa välissä limainen kumi. Kaksin kerroin Sepon alla makaava Minna kohotti kätensä ja veti Seppoa kyljistä itseään päin. Tämä vastusteli.

– Tuu vaan… Minna kuiskasi.

Se oli liikaa Sepolle. Hän tunsi kalussaan ensimmäisen varoittavan sykähdyksen. Liukas vittu tuntui suorastaan vaativan nussimista, vaikka Seppo keräsi kaiken keskittymisensä unohtaakseen, missä oli ja mitä teki.

Tuu vaan, soi hänen päässään. Seppo muisti pilleripakkauksen. Foliosta oli tänäänkin aamulla vähentynyt yksi tabletti, joten ehkä hän sittenkin voisi…

– Haluutko sä?… Varmasti? Seppo kuiskasi käheästi.

– Haluun.

Seppo aloitti jälleen tutun rytmin, mutta tällä kertaa hitaat työnnöt vaihtuivat yhä useammin nopeaksi takomiseksi. Pillu tuntui litisevän eritteistään vielä enemmän kuin äsken ja tukevasti rakennettu sänkykin narahteli jostain liitoksestaan. Nussiminen taukosi hetkeksi, kun Seppo haki tukevamman paikan polvilleen. Minnan kuuma huohotus tuntui kasvoilla, kun Seppo jatkoi uudelleen. Hän oli itsekin yllättynyt, kuinka kauan kuitenkin pystyi jatkamaan panoa ensimmäisen varoituksen jälkeen. Nyt niitä kuitenkin alkoi tulla useampia ja tiheämmin.

Hän koetti muistella, koska oli lauennut viimeksi. Viikko sitten? Vaiko kaksi? Sillä ei ollut enää väliä, nyt hän oli loppusuoran päässä. Tuntui, että koko kalu sähköistyi juuresta kärkeen asti, pakottava tunne latasi siemennesteen valmiiksi laukaisua varten. Minnan puoliavoimien silmäluomien alta näkyi pelkkää valkoista ja koko tyttö tärisi.

Viimeiset työnnöt olivat väkivaltaista, raivokasta nussimista. Mies latasi koko painonsa niihin ja vilkaisi vielä kerran alhaalla sisälle liukuvaa kaluaan. Se riitti. Siitin sylki jossain kaukana lämpimässä spermaa ulos kärjestään pitkinä purskeina. Ulospäin siitä ei näkynyt muuta merkkiä kuin säännöllinen sykähtely Sepon kivespussien juuressa. Kahden viikon aikana patoutuneet siittiöt siirtyivät nyt vähän kerrallaan Minnan sisään. Orgasmi oli rajuin tähänastisista.

Omien syöksyjensä läpi Seppo tunsi myös emättimen kouristelut, mikä lisäsi mielihyvää. Hän oli jo ehtinyt pelätä olleensa liian raju, mutta omalta huipultaan palautuva tyttö hänen allaan tuntui rauhoittavalta. Hän laski Minnan jalat alas suudellen samalla tämän pieniä varpaita ja jalkapohjia. Vielä huohottaen Minna kiersi säärensä Sepon vyötärön ympärille ja piti tätä otteessaan. Molemmat kierähtivät tiukassa syleilyssä kyljelleen vuoteelle tyynyjen viereen.

Minnan takaa näkyi, kuinka valkoista nestettä valui pienenä norona häpyhuulten ja emättimessä vielä puolikovana olevan siittimen välistä. Hetken kuluttua kalu valahti pois paikoiltaan vetäen perässään suuremman spermavanan, joka hetkessä kuihtui muutamaksi lakanalle tippuvaksi pisaraksi. Seppo avasi silmänsä ja kohtasi Minnan katseen. He suutelivat pitkään.

- Fantasiamies -

Katso kaikki kirjoittajan Fantasiamies novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.7 / 5. Arvostelijoita 51

8 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu