Isännän Lypsykarjatilalla

09/01/2022 | Kirjoittaja: Susanna |
3 min
Kertoja: Nainen | TyöpaikkaSuuret Tissit Aikuisten Kesken
2.7
(31)
Kiihotuin todella paljon käskytyksestä ja tein kiltisti, mitä isäntä halusi.

Olen ammatiltani maatalouslomittaja ja sain nyt jouluksi toimeksiannon eräälle maatilalle, missä isäntä olisi pitämässä lomaa. Saavuin maatilalle hieman ennen joulua, koska ajatuksena oli katsoa lypsytilan työt läpi ennen isännän lähtöä.

Olen 40-vuotias, muodokas blondi ja heti tilalle saavuttuani huomasin, että isännällä oli todella kiimainen katse ja hän mittaili vartaloani ylös alas pysähtyen aina tissieni kohdalle, jotka ovat todella suuret F kupin ryntäät. Isäntä totesi melkein heti alkuun, että hänen lomasuunnitelmansa taisivat juuri muuttua radikaalisti. Ensin en oikein tajunnut, mitä isäntä tarkoitti, mutta kohta asiat alkoivat avautumaan. Kysyin ensimmäisistä töistä, mitä isäntä tahtoisi minulle näyttää, mutta hän tarrasikin kiinni tisseihini ja sanoi: ”Ihan ensimmäiseksi haluan puristella mahtavia utareitasi oikein kunnolla”.

Olin todella hämmentynyt ja yritin estellä, mutta isäntä vain siirsi käteni määrätietoisesti pois ja alkoi puristelemaan tissejäni oikein himokkaasti työhaalarini päältä. ”Tälle vartalolle löytyy kyllä käyttöä koko joulun ajaksi ja pidempäänkin”, huokaili isäntä ja kosketteli nyt jo haaraväliänikin. ”Annappas, kun katson hieman lähemminkin, millaisen lomittajan ne minulle oikein lähettivätkään”, sanoi isäntä hieman ilkikurisesti ja alkoi avaamaan työhaalarini vetoketjua. Tissini pompsahtivat esiin ja rintaliivien läpi saattoi nähdä suuret nännini. Isäntä alkoi pyörittelemään nännejäni rintaliivien läpi ja alkoi imemään kankaan läpi nännejäni raskaasti hengittäen. ”Isäntä on niin kovassa puutteessa, että tämän parempaa joululahjaa en voisi kuvitellakaan”, vaikeroi isäntä nännejä imiessään. ”Nyt katsotaan tarkalleen, millaiset utareet lomittajalla oikein on ja miten soveltuisivat lypsämiseen”, totesi isäntä ja avasi rintaliivini hakaset. Tissini valahtivat alas, koska tissini ovat sen verran raskaat, että ne roikkuvat ilman liivejä. ”Aaaahhh, nämähän ovat täydelliset utareet lypsimiä varten”, sanoi isäntä selvästi ilahtuneena. ”Nyt vain pitää saada näistä utareista maitoa tihkumaan.”

”Maitoa tisseistäni vai”, sanoin hieman hämmentyneenä. ”Kyllä me sinut tiineeksi saadaan ja isännällä on myös maidontuotantoa lisääviä pillereitä, jotta joka tapauksessa saadaan maitoa näistä ihanuuksista”, totesi isäntä. ”Mutta voikohan se olla edes mahdollista”, kyselin epäilevästi. ”Spermani on ensiluokkaista ja olen saanut jo usemman naisen siitettyä raskaaksi, joten kyllä tämä ihan varmasti hoituu”, vakuutteli isäntä syvällä kokemuksen rintaäänellä. ”Mutta eihän me edes tunneta ja enhän mä voi”, yritin vastustella, mutta isäntä ei ottanut vastaväitteitä kuuleviin korviinsa, vaan ohjasi mua jo makuuhuoneensa puolelle. Isäntä riisui loputkin vaatteeni ja alkoi imemään tissejäni kiihkeästi samalla puristellen ja lypsäen niitä ikään kuin toivoen niistä jo tihkuvan maitoa. Pilluni oli litimärkä ja isäntä sormetti mua tosi kovaa. ”Aaaahh miten märkä pillu lomittajalla onkaan”, huokaili isäntä ja riuhtaisi vaatteet pois päältään. Iso kyrpä ponnahti vaativasti isännän housuista pihalle ja ennen pitkää, hän työntyi voimalla litisevään vittuuni. ”Aaaahh tätä haluan monta kertaa joka päivä”, huusi isäntä ja alkoi jäätävän nussimisen. ”Lomittajalla on niin hyvä ja tiukka vittu”, vaikeroi isäntä ja kiepsautti mut alleen. ”Nyt pitää pomppia niin lujaa, että utareet heiluu ylös alas”, käskytti isäntä ja minähän pompin. Välillä isäntä imi nännejäni samalla ahnaasti ja ennen pitkää huomasin, että orkku oli tulossa. Isäntä hieroi nopeasti klitoristani ja imi nännejäni. Kohta huudahdin: ”Mä tuun” ja siinä samassa myös tunsin, kuinka isännän suuresta kyrvästä lähti syöksymään valtava määrä spermaa syvälle ehkäisemättömään pilluuni.

”Lupaan, että tulet nauttimaan olostasi täällä ja jos saadaan sinut raskaaksi, niin voit jäädä tänne sitten asumaan”, sanaili isäntä panon jälkeen sängyssä. ”Tulet varmasti myös nauttimaan lypsykoneesta, sillä vien sut seuraavaksi navettaan ja laitan nänneihisi lypsimet”, kuvaili isäntä. ”Mitä ihmettä”, yritin hieman estellä, mutta isäntä lähti jo viemään mua navettaan pelkät kylpytakki päällä ja kumisaappaat jalassa.. ”Pillu on jo valmiiksi hyvän märkänä, eli nyt vain laitetaan nänneihin lypsimet”, sanoi isäntä. ”Levitä jalat ja kumarra” sanoi isäntä käskevällä äänellä. Kiihotuin todella paljon käskytyksestä ja tein kiltisti, mitä isäntä halusi. ”Avataanpa kylpytakkia, että saadaan isot utareet esille ja ensinnä voidellaan utareet hyvin Tummelilla” sanoi isäntä ja hieroi tisseihini pitkään ja huolellisesti rasvaa. Sitten isäntä laittoi nänneihini lypsimet ja käynnisti lypsykoneen. ”Mmmmm, aahhhh, mmmm tekee niin hyvää”, vaikeroin ja samaan aikaan isäntä hymyili vierelläni ja hieroi pilluani. ”Nyt on aika päivän toisen panon”, sanoi isäntä päättäväisesti ja avasi kylpytakkiaan. Olin edelleen perse pystyssä etukenossa ja niinpä isäntä otti kiinni leveästä lantiostani ja työntyi sisääni takaapäin. ”Aaaaahh en kestä tässä pitkään”, vaikeroin ja valittelin. Niin mielettömän hyvältä se tuntui. Isäntä tiesi mitä tehdä ja samalla kun hän hieroi klitoristani valtava kyrpä sisälläni ja imut nänneissäni, en voinut enää pidätellä, vaan laukesin elämäni parhaaseen orgasmiin. ”Aaaahhhh isäntä, nyt mä tuuun” huusin niin kovaa, että navetan lehmätkin kääntyivät katsomaan meitä. Koko kehoni tärisi ja heittelehti niin voimakkaan orgasmin kourissa, että isäntäkin jälleen laukaisi valtavan mällin spermaa sisääni.

Täytyy myöntää, että kaikki on tullut niin äkkiä, mutta samalla olen todella kiihottunut tästä kaikesta. Nautin niin paljon rintojeni hyväilystä ja lypsykone tuntuu uskomattoman hyvältä ja nyt saan myös seksiä koko ajan, joten olen todella tyytyväinen tähän tilanteeseeni.

Katso kaikki kirjoittajan Susanna novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 2.7 / 5. Arvostelijoita 31

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu