Iso Kaluni ja Sinikka

30/12/2021 | Kirjoittaja: Matti |
4 min
Kertoja: Mies | Nuorempi MiesSuuri KaluMILF
3.9
(47)
”Voi hyvä tavaton, Matti…”, Sinikka huokaili kun hän näki jo viittä vaille täysiskuisen kaluni.

Olin jo nuorena melko isokokoinen. Kärsin siitä, että olin yleensä porukan pisin. Onnekseni jaksoin pelata jalkapalloa, ja jouduin myös tekemään perheemme maatilalla töitä, enkä päässyt lihomaan ja laiskistumaan. Minusta kehittyi raamikas miehenalku.

Naisen kanssa pääsin ensimmäisen kerran tositoimiin 16-vuotiaana kollina, 1970-luvun puolessavälissä. Niinkuin monilla, tapahtui minunkin ensimmäinen kertani itseäni vanhemman naisen kanssa.

Sinikka oli äitini ystävä, kolmissa kymmenissä oleva nuorehko perheenäiti, joka taisi olla jonkinlainen hempukka. Vaikea uskoa, että olisin ollut ainoa mies tai poika kehen hän lankesi.

”Tule Matti joskus käymään”, Sinikka sanoi monimerkityksellinen katse silmissään kerran kun hän lähti meiltä. Olin jo aiemmin ollut melko vakuuttunut, että hän vokkotteli minua pikkuruisilla hymyillä ja vihjailevilla lauseilla. Hän kiusasi minua kysellen tyttöystävistä, ja selvästi nautti siitä, että olin tietenkin melko kokematon.

Tietysti minua tytöt kiinnostivat, mutta ei vielä ollut mitään todellista saumaa tai aietta päästä hameväkeä lähelle. Runkkausmateriaaliksi riittivät niinä aikoina postimyyntikuvaston alusvaatekuvat. Tietysti ajattelin usein koulun tyttöjä, niitä joilla lantio oli jo alkanut levetä ja rinnat kasvaneet. Vakoilin joskus vanhempaa siskoani saunarannassa, ja häpeillen runkkailin ajatellen jonkun pojan naimassa häntä ja hyväilemässä hänen melko kookkaita rintojaan.

Yhtä kaikki löysin itseni alkukesäisenä päivänä Sinikan ovelta. Tiesin, että hänen miehensä olisi töissä. Vanhemmat lapset olivat koulussa, nuorin taapero pyöri leikkien kotona.

Siinä sitä sitten juotiin kahvia ja syötiin Sinikan leipomaa nisua. Sitten taapero lähti päiväunille.
Päädyimme makuuhuoneeseen. ”Ihana kun tulit…” Sinikka riisui neuleensa, alla olivat pitsiset rintaliivit. Jälkeenpäin ajatellen Sinikka oli hyvin säilynyt äidiksi. Solakka ja kaunis. Hän oli hieman alle 160-senttinen, mukavan pieni nainen.

Hän avasi tummat hiuksensa ja tuli luokseni tietäen, että hänen täytyisi olla aika aloitteellinen kokemattoman pojan kanssa. Tietysti hän aisti minusta nuoren kaverin himon. Pala nousi kurkkuuni ja mietin vielä, että pitäisikö antaa sittenkin olla. Toisaalta tiesin, että tämä oli nyt minun mahdollisuuteni saada ihan oikeaa kokemusta naisen kanssa.

Riisuin paitani, Sinikka silitti huokaisten rintakehääni ja vatsaani. Huomasin, että näkymä miellytti häntä. Sitten suutelimme, minä ensimmäisiä kertoja, varmaankin kömpelösti. Mitä nyt jonkun diskon jälkeen oli päässyt pussailemaan jonkun niin ikään kokemattoman tytön kanssa. Toisaalta äkkiä sitä oppi senkin.

Sinikan iho tuntui lämpimältä omaani vasten. Upea tunne. Sain jotenkuten riisuttua rintaliivit ja paijailin varoen hänen suht pieniä ja melko kiinteitä rintojaan.

Hän alkoi kohta tunnustella etumustani, joka pullistui kullini noustessa. ”No jopas..”, hän sanoi kyrpääni paijaten. Kohta housut putosivat alas, samoin kalsarit.

”Voi hyvä tavaton, Matti…”, Sinikka huokaili kun hän näki jo viittä vaille täysiskuisen kaluni. Hän hengitti ja suuteli entistä kiihkeämmin, tarttui varoen hyväillen kaluun joka nousi täysasentoon. Valahdimme sängylle, naisen kiihkeys oli melkoista. Ohimennen käteni käväisi hänen jalkovälissään ja saatoin tuntea lämpöä ja kosteutta. Tiesin, että se olisi hyvä merkki.

”Nyt tule mun päälle..”, Sinikka ohjeisti huohotellen. Menin kaiken ymmärrykseni valossa järkevimpään noja-asentoon hänen päälleen. Sinikka ohjasi tattiani oikeaa vakoa kohden ja tiesin kyllä nyt mitä tehdä.

Työnsin sisälle, vedin ulos. Muutaman kerran ehdin naimaliikettä tehdä, kun jo kuulin kohta Sinikan parahtelevan katkonaisesti allani. ”Aa.. oooh!.. Voi hyvä tavaton!..”. Jatkoin naintia. Köyrin minkä osasin. Tiesin, että ihan heti ei voisi laueta, se olisi noloa. Vaikka Sinikan pillu varttani mukavasti puristikin, olin itsekin yllättynyt, että taisin olla kestävä luonnostani. Nainen sen sijaan allani jo kohta huudahteli, ja tiesin hänen ainakin nauttivan.

Kulli painui syvemmälle. Sinikka taittoi jalkansa selkäni takana ylöspäin vasten lapaluitani, minä nussin minkä osasin. Hyvältä tuntui, ei siinä mitään ja itsekin aloin tuntea, kuinka kohta läsähtää. ”Anna Matti.. tulla vaan.. sisään..”.
Kaippa Sinikka tiesi mitä teki. Huohotellen ja inahdellen hän myötäili naintiani takapuolellaan. Kohta puristi niin taivaallisesti. ”Aaaooooh!….”, uskalsin jo minäkin kohta huudahtaa, kun siemenet lähtivät liikkeelle. Kulli sykähteli ja Sinikka heilutti lannettaan. Taisi saada hänkin vielä yhden orkun loppuhuipennukseksi.

Kohta makasimme sängyllä vierekkäin. Minä tuijottelin makuuhuoneen valaisinta, ja vain kelluin hyvässä olossa. Nyt oli meikäläinen saanut pillua. ”Oli ihan hyvä.. hyvä olla..”, jutustelin hengityksen tasaantuessa.
”No oli.. oli TODELLA!”, Sinikka puuskahti hänkin kattoon katsellen ja hengitystään tasaillen. En erottanut oliko kyseessä sarkasmi. Saatoin vain kuvitella, että minun onneton lykkimiseni ei voinut olla naisen kannalta kovin kummoinen kokemus.
”Oliko, oikeasti?..”, varmistelin vielä. Kaipasin palautetta.

Sinikka naurahti. ”Matti, ensinnäkin – sinulla on TODELLA iso kulli, siis aivan järjettömän kookas!”. Tästä minulla oli jo jotain vihiä vanhastaan. Se oli yksi asia, josta kaverit olivat minua kiusanneet siitä asti, kun jörssini rupesi kasvamaan ja karvoittumaan. Sinikka jatkoi hymyillen, ”Kyllä, se on siis aivan… mieletön..”.

Sitten hän kääntyi minua kohti ja alkoi udella hymyillen, samalla rintakehääni hivellen. ”Toisekseen, saanko kysyä nuorelta herralta, montaako naista olet jo ehtinyt naida!”. Hän naurahti epäuskoisena ja pudisteli päätään, kun sanoin, että ensimmäistä kertaa tässä mentiin. ”No tiedoksi vaan, että sinä olet todella hyvä naimaan”.

Sinikka kehui kuinka hienosti olin vain ottanut hänet ja antanut mennä. Kuuntelin hyvilläni mutta epäuskoisena. Hänhän se oli minut vienyt, mutta oli kiva kuulla, että hänestäkin oli tuntunut hyvältä.

”Minä laukesin kolme kertaa. Ikinä en ole lauennut niin usein!”. Sinikka katseli minua ja varmaan taisi tajuta, etten minä edes tajunnut kovin hyvin, mitä oli tapahtunut. ”Se on siis tosi paljon naiselle”, hän täsmensi. Myöhemmin kyllä tulin ymmärtämään, miten täydellinen match taisimme silloin olla.

Kun sitten suuntasin pois Sinikalta polkupyörällä kassit tyhjinä, olo oli epätodellinen. Tältä se siis tuntui, naida naista. Sinikan mies Ismo taisi tulla vastaan autolla, onneksi hän ei sattunut kotiinsa sen aiemmin.
Kävin vielä Sinikalla kaksi kertaa naimassa seuraavan parin viikon aikana. Sen verran kyllä tajusin, että rakkaudesta ei ollut kysymys. Sinikka neuvoi muutaman asennon ja käytimme myös kondomia seuraavilla kerroilla, mikä tuntui minustakin hyvältä ajatukselta.

Mieleeni jäi vahvasti, miten suunnattomasti Sinikka kullistani nautti. Hän hyväili sitä, kietoi sirot sormensa sen ympärille ja nylkytti. Naidessa hän huusi kiihkeänä ja toisteli, miten mahtava kaluni on. Se kaikki antoi itsevarmuutta naisten kanssa myöhemminkin. Vähän epäkiitollisena tietona sain kuulla senkin, että jörssini on "kymmenen kertaa" isompi kuin Ismolla. En olisi halunnut kuulla Sinikan miehestä mitään, koska tietysti tiesin, että täysin luvattomilla joskin nautinnollisilla teillä tässä oltiin.

Viimeisellä kerralla Sinikka halusi myös mitata kaluni, ja saimme seisomapituudeksi 24 senttiä ja ympärysmitaksi paksuimmasta kohdasta 17 senttiä. Aloin hiljalleen tajuta, että kullini on aika kookas, ja ymmärsin paremmin, kun Sinikka sanoi saavansa kovin helposti orgasmeja kun rakastelimme.

En tiedä saiko kukaan koskaan tietää minun ja Sinikan muutaman panon suhteesta. Jo sen ensimmäisen kesän mittaan minulla tosin oli kaksi muutakin kiihkeäksi kehkeytynyttä suhdetta, minua vanhempien jo täysi-ikäisten naisten kanssa, jotka olivat asiassa yllättävän aktiivisia. Kun siis aloitin lukion, olin kesän jäljiltä ollut jo kolmen naisen kanssa sängyssä.

Sinikka jäi tietysti mieleen loppuelämäksi ensimmäisenäni.

Katso kaikki kirjoittajan Matti novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.9 / 5. Arvostelijoita 47

3 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu