Isosiskon Suihkussa

21/01/2022 | Kirjoittaja: Siskoa Suihkussa |
2 min
Kertoja: Mies | IsosiskoTeinipoikaNuori Nainen
2.5
(51)
Polvistun Annan eteen ja alan nuolla siskoni lämmintä vittua.

Olin tapahtuma aikaan 16 ja siskoni 21.


Oli normi ilta ja äiti ilmoitti menevänsä kaverinsa luokse viettämään iltaa joten talo oli kahdestaan minun ja isosiskoni annan käytössä. Kävin laittamassa saunan päälle. Aloimme sen jälkeen katsoa elokuvaa, jonka siskoni anna valitsi Netflixistä. Olimme katsoneet elokuvaa jonkun aikaa kunnes huikkasin siskolleni, että meen saunaan. Tuu vaikka perästä, kehotin.

Heitin vaatteeni normaalisti lattialle kasaan ja astelin suihkuun. Suihkussa ollessa katsoin vaatekasaa, jonka päälle olin laskenut myös puhelimeni. Siinä kohtaa tajusin, että voisin kuvata siskoani, jota olin aina himoinnut.

Asettelin puhelimen vaatekasan alle niin ettei sitä huomannut. Siskoni asteli saunaan. Olimme saunassa, kun siskoni nousi ylös ottamaan seinällä roikkunutta saunahattua. Ai että sitä näkyä!

Siskoni sopivan pyöreähkö timmi nuoren naisen perse heilui edessäni aivan kuin se olisi joku merkki.

Kullini alkoi kohota ja nokkelana keksin kysyä siskoltani josko hän ottaisi minullekin hatun. Anna nousi ottamaan saunahattua uudestaan. Toinen hattu olikin jumissa. Anna koitti ottaa saunahattua irti, kun minä aloin pikkuhiljaa liikuttelemaan esinahkaani ylös alas. Lopetin juuri ennen kuin siskoni sai hatun irti.

Hetken kuluttua menin suihkutilaan peseytymään. Anna tuli suihkuun ja pyysi pesisinkö hänen selkänsä. Tottakai, vastasin.

Aloin pestä siskoni selkää kun hän istui suihkujakkaralle. Sain ihailla hänen ihania sopivan pyöreitä ja terhakoita tissejä. Aloin pestä hänen selkäänsä vasemmalla kädellä ja samalla runkkasin oikealla kädellä huomaamattomasti.

Tiesin että lastini ei kestäisi enää kauaa. Oli se sentään niin kiihottava näky. Sanoin Annalle: voisitko nousta seisomaan niin ei tarvitsisi selkä kumarassa pestä. Siskoni nousi seisomaan. Pesin hänen selkäänsä ja aloin vatkata niin kovasti kuin pystyin ilman, että Anna huomasi.

Tunsin tulevani kohta ja ammuin mallit suoraan hänen pillun, persereiän ja pakaroiden päälle. Anna hätkähti ja kysyi mitä tuo oli? Vastasin että laitoin vähän saippuaa mutta se taisi vähän roiskahtaa. Anna sanoi hädässä ettei saippua ole nuin lämmintä!?

Anna kääntyi ympäri ja huomasi kullini sojottavan kattoon terska paljaana. Terskasta valuu vielä mälliä kullin vartta pitkin. Samalla hetkellä Anna tajuaa sen saippuan olevan jotain ihan muuta. Anna peseytyy sanomatta mitään ja menee jo edeltä pois. Minä jään vielä peseytymään.

Kun sain peseydyttyä kävelen huoneeseeni pukemaan. Kun olin pukenut siskoni anna kävelee huoneeseeni ja sanoo ettei se mitään ja ettei hän kerro kellekään.

Se oli oikeestaan aika ihanan tuntuista mun selässä ja se oli aika iso noinki nuorelle, Anna jatkoi.

Ai oli? Vastasin.


Haluisitsä nähä mun tulevan? Anna kysyy.


Ai oikeesti? Vastasin.


Joo, Anna sanoo.


No kai mä voin?


Anna vetää minishortsinsa alas ja menee mun pöydälle istumaan ja sanoo: sit eiku hommiin. Mä polvistun siskoni eteen ja alan nuolla siskon lämmintä vittua. Anna alkaa pikkuhiljaa voihkia. Sitten mä nousen ylös lasken housuni ja alan työntää puolikovaa kullia Annan pilluun. Siskoni ulahtelee työntöjeni tahdissa. Mä kiihdytän tahtia ja Anna huohottaa entistä enemmän. Tunnen kuinka siskoni pillu alkaa supistella kullin ympärillä ja lopulta huomaan siskoni tulevan.

Otan siskoani perseestä kiinni ja nostan hänet sängylleni. Komennan siskoni polvilleen ja laitan kullin siskoni suuhun ja alan lykkiä sitä niin syvälle hänen kurkkuun kuin ikinä saan. Annalta valuu muutama kyynel ja kovenna tahtia kun tunnen kuinka kuuma lasti alkaa lähestyä.

Tungen terskani siskoni kurkkuun ja tunnen kuinka kuuma lasti mälliä uppoaa siskoni kurkkuun. Anna nielee mällit ja menee makaamaan sängylle. Menen myös siskoni viereen makaamaan. Siitä eteenpäin olen touhunnut siskoni kanssa aina kun vain mahdollista ja jos ei mahdollista olen runkannut videolle minkä sain tuosta illasta otettua.

TOSITARINA HUONOSTI SELITETTYNÄ!

Oli normaali päivä enkä uskonut mitään outoa tapahtuvan, mutta ihmeitä tapahtuu..

Katso kaikki kirjoittajan Siskoa Suihkussa novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 2.5 / 5. Arvostelijoita 51

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu