Jaana ja Tytär

27/12/2021 | Kirjoittaja: Joonas |
13 min
Kertoja: Mies | TeinipoikaKiristysÄitipuoli
4.5
(44)
Aloin napsia kuvia, kun Jaana nuoli miehen pystyssä sojottavaa elintä.

Isäni oli rikas. Ja helvetin rasittava ihminen, jolle rikkaus oli kaikki kaikessa. Niinpä hän olikin käytännössä aina poissa. Siksi äiti jätti hänet. Minä jäin isän luokse lähinnä siksi, että tilaa riitti eikä tarvinnut muuttaa. Isääni ero ei juuri ravistellut. Hän vain otti uuden edustusvaimon, jonka jätti myös yksin, kun itse lähti reissuilleen. Päättelin isän olevan joko aseksuaali tai viettävän paljon aikaa seksityöläisten kanssa.
Uusi edustusvaimo, Jaana, oli nimittäin unelman näköinen. Minua päätä lyhyempi, oljenvaalea hiuspehko, valtavat rinnat ja herkullisen leveä takamus. Valloittava hymy eikä hän ollut vielä edes kolmeakymmentäviittä.
Jaana ei tehnyt lainkaan töitä. Loikoili vain isäni rahoilla, lueskeli dekkareita, siemaili viiniä ja katsoi televisiota. Isä osti hänelle kaikenlaisia lahjoja, vaatteita, koruja ja kenkiä. Jopa auton, joka oli mielestäni hieman liikaa, ottaen huomioon, ettei minulla ollut omaa autoa.
Minä olin juuri kesän alussa täyttänyt kahdeksantoista ja hormonit kävivät ylikierroksilla. Vilkuilin Jaanaa minkä ehdin ja runkatessani haaveilin hänestä kaikissa asennoissa. Toisinaan koetin vakoilla häntä, kurkkia ovenraosta tai jopa ikkunasta hänen ollessaan suihkussa. Joskus epäilin hänen tietävän ja jotenkin kieroutuneesti nauttivan huomiosta. Tai ehkä se oli omaa kuvitelmaani, haaveunta. Kehittelin jatkuvasti erilaisia skenaarioita, joissa saisin Jaanan toteuttamaan unelmiani, mutta tiesin niiden olevan mahdottomia. Hän oli isäni vaimo ja minä olin hänelle varmasti vain teinipoika, vaikka olinkin jo aikamiehen kokoinen varreltani ilmauksen kaikissa merkityksissä. Vaikka kuvitelmat olivatkin mahdottomia, en voinut silti jättää niitä. Ne olivat suorastaan pakkomielteisiä, ja alkoivat vähitellen saada jopa todella kieroutuneita sävyjä. Minun oli vaikea olla Jaanan kanssa samassa huoneessa, sillä kuvittelin koko ajan hänen lukevan ajatuksensa. Oliko tuo hymy jotenkin vihjaileva? Kumartuiko hän tarkoituksella noin, että nuo ihanat pakarat painuivat hametta vasten? Miksei hänellä ollut enempää päällä? Ajatukset pyörivät päässäni kuumeisesti.

Eräänä loppukesän iltana olin lähibaarissa. Isäni oli taas jollain pitkällä matkallaan. Minun kesätyöni oli jo päättynyt, mutta lukion viimeinen syksy ei vielä alkanut. Rahaa ja aikaa oli molempia, joten mitäpä sitä nuori mies muuta kuin kapakkaan.
Olin istuskellut jo jonkun hetken, tavannut muutamia tovereita ja eksynyt puolituttuun porukkaan terassin nurkkaan. Hän osui silmiini heti noustessaan taksista: Jaana. Mukanaan vieras mies, eikä heidän välillään lentävästä flirtistä voinut erehtyä. Nojauduin taaksepäin varjoon ja seurasin heitä katseellani. En kuunnellut enää pöydässä käytävää keskustelua, vaan olin täysin kiinnittynyt Jaanan ja hänen ”herrasmiehensä” vakoiluun. He menivät sisään, sillä terassi oli lämpimänä elokuun yönä täynnä. Siirryin niin, että näin parin ikkunasta.
Mies oli Jaanaa selvästi vanhempi, varmaan suunnilleen isäni ikäinen, eli siinä viisissäkymmenissä. He istuivat nurkkapöydässä, selkeästi toisistaan lumoutuneina. Tai mies oli Jaanan pikkusormen ympärillä ainakin. Näin Jaanan käden liukuvan hänen reitensä yli jalkoväliin ja tunsin reaktion omassa jalkovälissäni. Miksi hän, miksen minä, kirosin päässäni. Nyt he jo suutelivat. Pari joi drinkkinsä loppuun ja teki selvästi lähtöä. Hetkinen! He olivat tulleet taksilla tähän, aivan meidän kotimme lähelle. Aikoivatko he mennä meille?
Nousin äkkiä, en selitellyt mitään vaan kiirehdin kotiin. Piilotin kenkäni ja piilouduin äkkiä oman huoneeni oven taakse, mutta jätin oven raolleen. Raosta näin olohuoneeseen, jos pariskunta jäisi sinne.
Pian he jo tulivatkin sisään nauraen ja selvän hilpeällä mielellä. Vai tällaista peliä Jaana piti, kun talon isäntä on poissa. Jaana työnsi miehen sohvalle istumaan ja katsoi tätä hetken. Minulla oli täydellinen näköala tilanteeseen. Jaana oli pukeutunut polvipituiseen punaiseen mekkoon ja harmaaseen boleroon. Mekko korosti hänen uhkeita muotojaan ihanasti ja jo tämän näyn edessä elimeni alkoi toden teolla heräillä.
Mutta parempaa oli tulossa. Jaana nousi kahareisin miehen syliin istumaan ja viskasi boleronsa syrjään. Miehen lihaksikkaat kädet puristuivat Jaanan ihanille pakaroille. Olin kateudesta vihreä ja kiihotuksesta kivikova. He suutelivat, käpälöivät toisiaan, Jaanan kädet haroivat miehet harmaantuvaa tukkaa ja pian mies kiskoi Jaanan mekkoa alas saadakseen nuo herkulliset rinnat suuhunsa. Jaana voihki ja heitti päätään taaksepäin.
Minun oli pakko avata sepalukseni ja alkaa kosketella itseäni varovaisesti. Kun Jaana nousi ylös miehen päältä, kävi polvilleen tämän eteen ja avasi sepaluksen, vasta silloin tajusin! Tästä oli otettava tallenteita, myöhempää ihastelua varten. Otin varovasti kännykkäni ja aloin napsia kuvia, kun Jaana nuoli miehen pystyssä sojottavaa elintä. Pian hän jo otti sen suuhunsa, ensin varovaisesti, mutta sitten upottaen koko komeuden kurkkuunsa. Miehen käsi kietoutui Jaanan vaaleaan tukkaan, kun tuo upea narttu syväkurkutti hänen kyrpäänsä. Kun Jaana liu’utti omat pikkarinsa pois ja kiipesi ratsastamaan vieraan miehen kyrvällä, minä olin suunniltani. Näky oli ihana, mutta miksi tuollainen vanha ukko. Nuoren miehen kyrpäni sykki kädessäni turhautuneena ja innokkaana. Kuvasin toisella kädellä Jaanan uskottomuutta ja runkkasin toisella.
Kun Jaana lähestyi orgasmia, hän kääntyi katsomaan suoraan minua kohti. Oliko mahdollista, että hän näki minut? En uskonut, olin pimeässä, hän valossa. Ja kai hän reagoisi jotenkin. Vaikka ei tuosta nartusta tiennyt. Olin pitänyt häntä vain toimettomana, hieman tyhjäpäisenä onnenonkijana, mutta hänen rohkea suihinottonsa ja nyt innokas ratsastuksensa kertoivat kiinnostavammasta puolesta. Hän laukesi hymyillen, aivan kuin hymyilisi minulle. Mies tuli murahtaen mukana. Minä tulin äänettömästi.
Vetäydyin pois oviaukolta ja painuin nukkumaan. Aamulla heräsin ennen Jaanaa ja miestä. Kuuntelin, kuinka mies hiipi ovesta ulos, leperrellen samalla jotain Jaanalle, joka ajoi häntä tiehensä. Jaana itse eteni suihkuun, pesemään vieraan miehen hajua iholtaan.
Puolikkaassa krapulassa puolikovana päähäni ilmaantui ajatus. Ehkä kuvilla voisi olla muutakin käyttöä kuin pelkkä runkkausmateriaali. Ehkä Jaana olisi valmis maksamaan, etteivät ne päätyisi isäni käsiin. Valuuttaahan hänellä oli, monellakin tavalla.
Muhin ajatusta maatessani sängyssä ja tulin yhä varmemmaksi siitä. Jaana saisi tarjota jotain hyvitykseksi siitä, että jatkoi asusteluaan ja elosteluaan isäni rahoilla. Hän lentäisi ulos kuin leppäkeihäs, jos isäni saisi tietää hänen touhuistaan, siitä olin varma. Sitten päätin käydä suihkussa ja kokeilla valttikorttini tehoa.
En nähnyt Jaanaa matkallani kylpyhuoneeseen. Peseydyin kunnolla, elin jatkuvasti kovana. En malttanut pitää ajatuksiani kurissa ja lopulta oli otettava kylmä suihku, että edes kehtasin hiippailla kylpyhuoneesta omaan huoneeseeni. Siellä puin päälleni farkut ja kauluspaidan, kuin olisin menossa jonnekin. Kuuntelin hetken ja arvelin Jaanan liikahtelevan keittiöässä.
Astuin ulos ja kävelin keittiöön. Hän oli siellä. Kaatoi juuri kahvia pienenpienessä silkkisessä yömekossa. Mikä näky! Pakarat melkein vilahtelivat mekon alta. Nuolaisin huuliani. Jaana kääntyi.
”Ai moi. Otatsä kahvia?” Jaana kysyi viattomana.
”Voisin mä ottaaki.”
Hän ojensi kupin minulle sanomatta mitään ja kaatoi itselleen uuden. Kiitin kahvista, jäin seisomaan ja katselin häntä. Aiemmin olin vain vilkuillut salaa, mutta nyt julkenin antaa katseeni liukua hänessä. Hän risti kauniit säärensä ja oli katsovinaan päivän lehteä pöydällä. Hetken päästä hän kuitenkin kääntyi minuun päin:
”Onko joku vialla?”
”No en tiiä. Mä näin eilen kaikenlaista. Ja valokuvasin kaikenlaista. Venaas.”
Minulla oli sydän kurkussa. Uskaltaisinko todella? Kaivoin kännykkäni esiin ja etsin kuvan, jossa Jaana nuolee jäykkää penistä silmät ihastuksesta ammollaan. Näytin sen Jaanalle virnistäen. Hänen ilmeensä oli tyrmistynyt. Mutta oliko seassa jotain muutakin?
”Mitä hittoa? Vitun pervo!”
”Höpö, höpö. Otin vaan isälle todisteita, miten sen pikku edustusvaimo huoraa täällä menemään, kun isäntä on tienaamassa rahaa maailmalla.”
”Ei hitto Mikko, ethän sä voi noita sille näyttää”, Jaanan ääni muuttui äskeisestä oikeamielisestä tyrmistyksestä säikähtäneeksi, kun hän äkkiä ymmärsi mitä oli pelissä.
Hänen makea vapaaherrattaren elämänsä voisi päättyä kuin seinään.
”No en tiiä. Tavallaanhan se ansaitsis tietää. Mutta kyl mä olen valmis neuvottelemaan.”
”Neuvottelemaan? Neuvottelemaan mistä?” Jaana kysyi aivan kuin hämmentyneenä.
Oli totuuden hetki. Aloin empiä ja melkein peruutin. Kannustin itseäni. Mikko, siinä on unelmiesi nainen. Ihan muuta kuin ne pikkupillut, joita olet tähän mennessä saanut. Pelaa nyt korttisi ja laita se tekemään, mitä tahdot. Sitä paitsi se haluaa tehdä mitä sinä tahdot. Tällaisia puhuin itselleni. Jaana katsoi minua odottavana.
Laskin puhelimeni hänen eteensä, kohotin kätensä hänen leualleen ja sipaisin hänen huuliaan peukalollani:
”No, mitä sulla ois tarjota?” kysyin, sillä emmin vielä hieman, enkä uskaltanut edetä täysillä.
”Mikko, mitä, mitä sä meinaat” Jaana änkytti kuin ei ymmärtäisi, mitä tarkoitin.
Hörppäsin kahvikupin viimeiset pisarat ja laskin sen pois kädestäni. Parasta pelata täysillä. Laskin käteni sepalukselleni, katsoin Jaanaa suoraan silmiin ja sanoin:
”Mulla on täällä sulle jotain, jonka käsittely vois…ikään kuin olla eduksesi.”
”Mikko. Sähän olet mun poika”, Jaana sössötti.
”Vitut. Sä et ole mun äiti. Sä olet mun isän koriste ja lutkailet täällä menemään. Mutta isä pistää sut pihalle heti, jos mä laulan. Ja sä voit olla varma, että jos et tuu vähän vastaan, ni mä laulan”, sain äkkiä itseluottamuksen puuskassa sanottua.
Jaana näytti kauhistuneelta, ja päätin hieman pehmentää.
”No ei sun tartte mitään niin kauheeta tehdä. Sä olet vaan niin kaunis, etten mä voi vastustaa sua mitenkään. Mä olen haaveillut susta aina. Mutta jos mä en saa susta edes vähää, ni mä haluan sut pois mun elämästä.”
Jaana katsoi minua ja selvästi punnitsi vaihtoehtojaan. En ollut hassumman näköinen, mutta hän ei varmaankaan ollut ajatellut, että todella joutuisi mihinkään kanssani. Vaikka olisikin joskus leikillään flirttaillut, se oli varmasti ollut vain viatonta vanhemman naisen viehätysvoiman koettelua hänelle.
”No, jos lupaat ettet kerro kellekään” hän lopulta sanoi huokaisten ”ni mä voin runkata sua.”
”Lupaan. Lupaan ja vannon.”
”Ja sit poistat ne kuvat.”
”Joo, totta kai.”
Tämän sanottuaan Jaana kääntyi tuolillaan minua kohti. Kirkkaat sinivihreät silmät kiinnittyivät minun silmiini, kun Jaana alkoi avata sepalustani. Olin pyörtyä. Hän istui edessäni tuolilla, pienen pienessä silkkimekossaan. Kuin jokin rakkauden jumalatar. Rinnat roikkuivat mekon sisällä ilman liivejä täyteläisinä ja herkullisina.
Jaana sai sepalukseni auki ja näki boksereiden alla puolikovana pullottavan elimeni. Häneltä pääsi aavistuksenomainen huokaus, joka kertoi tuon ihanan blondin ymmärtäneen, että poikapuolellaan oli melkoinen yllätys housuissaan. Kun hän sai sen esiin boksereista, hänen ilmeensä oli selvästi positiivisesti yllättynyt. Puolikovanakin elimeni on vaikuttava näky.
Kauniin punaisella kynsilakalla koristellut sormet kietoutuivat varteni ympärille ja elimeni sykähteli täyteen mittaansa.
”Tämähän on melkoinen…” Jaana mutisi ja alkoi liikutella käsiään hitaasti pitkin elintäni.
Tässä se nyt oli. Uskomattoman kuuma äitipuoleni runkkasi minua. Eikä hän loppupeleissä näyttänyt edes kovin vastentahtoiselta. Minua huimasi. Kädet liukuivat edestakaisin, kyrpäni sykki ja sydämeni takoi.
Hän kiihottui selvästi tilanteesta. Minä päätin ottaa pienen riskin. Sillä halusin taatusti muutakin kuin lämmintä kättä. Pujotin käden Jaanan hiuksiin ja vedin häntä hieman lähemmäs kovana seisovaa penistäni.
”Pussaa sitä”, kuiskasin.
Jaana kumartui lähemmäs ja moiskautti paksuilla huulillaan suukon terskalleni. Hyvä etten lauennut jo siinä, kun hän vieläpä samalla runkkasi minua molemmin käsin.
”Ota se suuhus.”
”Mikko”, Jaana sanoi torjuvasti.
”Ota nyt. Vai laitanko kuvat isälle?”
Jaana avasi suunsa ja empi hetken, katsoen minuun. Voisin kuolla pelkän tuon näyn tähden. Ihana, rehevä blondi, sormet kietoutuneina ison kyrpäni ympärille, suu puoliauki kuin odottaen ja silmät katsomassa minuun anovasti. Sitten hän otti terskansa suuhunsa ja imi. Olin haljeta onnesta. Näky voitti jopa edellisen. Vedin häntä hiuksista hieman itseeni päin, niin että kyrpäni upposi aavistuksen syvemmälle. Hän vetäytyi irti kyrvästäni.
”Se…on melko iso. Älä tunge”, hän huokaisi ja jatkoi heti.
Annoin Jaanan ottaa kyrpää suuhunsa omaan tahtiinsa ja täytyi myöntää, että hän oli siinä todella taitava. Aivan eri maata kuin oman ikäiseni tytöt. Kieli leikki kärkkäästi ja nokkelasti painellen ja lipoen, samalla kun hän imi paksua elintäni posket lommollaan. Silmät olivat koko ajan auki ja katsoivat minuun, mikä kruunasi koko taivaallisen kokemuksen. Vähä vähältä hän otti kyrpääni pidemmälle suuhunsa. Kun liikkeet nopeutuivat ja kädet liukuivat edestakaisin kostean kyrpäni juuressa, en kestänyt kuin hetken. Jaana koetti vetäytyä pois, kun olin laukeamassa, mutta tiukensin otettani ja ärähdin:
”Niele!”
Purkauduin muristen ja vapisten juuri, kun Jaana sai kiskaistua päänsä irti. Spermaa roiskui hänen naamalleen kuin suihkulähteestä. Äitipuoleni nousi ja nuolaisi huulilleen valuvan spermapisaran pois. Katsoimme toisiamme hetken sanomatta sanaakaan.
Sitten Jaana sanoi:
“Tästä ei sitten puhuta. Kenellekään. Koskaan.”
Sen sanottuaan hän käveli nopeasti pois keittiöstä, selvästi häveten tapahtunutta. Katselin hänen pakaroidensa keinuntaa ja säärien liikettä. Itseänikin hävetti teon rivous ja oma käytökseni, mutta en silti osannut katua. Jaana oli aivan liian kuuma siihen.

Kaadoin itselleni uuden kupin kahvia ja palasin omaan huoneeseeni. Kuulin Jaanan peseytyvän, ja sillä hetkellä totuus varsinaisesti iski minuun. Mitä helvettiä oli tapahtunut? Olinko unessa? Vai olinko todella juuri lauennut uskomattoman seksikkään äitipuoleni naamalle?
Onneksi minulla oli kuvamateriaalia eilisillasta. Istahdin sängylle, kytkin kännykän läppäriin kiinni ja laitoin videon pyörimään. Hetkessä olin taas kovana, katsellessani uskomatonta näkyä. Runkkasin itselleni toisen orgasmin pohdiskellen samalla, voisinko saada Jaanalta pilluakin. En nimittäin todellakaan ollut saanut tarpeekseni tuota herkullista blondia.
Kuulin Jaanan liikuskelevan ja pian hän huusi:
“Mikko! Mä meen ulos. Mira tulee tänää illalla hakeen papereita. Jos en oo täällä, ni tää kuori on täs keittiön pöydäl.”
Ehdin juuri nähdä vilauksen minihameeseen pukeutuneesta Jaanasta, joka moikkasi minulle ulko-ovelta, kuin mitään ei olisi tapahtunut. En tiennyt mitä ajatella. Häntä hävetti, se oli selvää. Niin hävetti minuakin. Mutta en tiennyt, voisinko teeskennellä, ettemme olleet tehneet mitään. Ainakaan en voisi teeskennellä, etten haluaisi häntä uudelleen. Katselin ikkunasta, kuinka hän käveli autolleen ja ihastelin ties kuinka monetta kertaa muhkean takamuksen kaaria.
Sitten katseeni osui pöydällä lojuvaan suureen kuoreen ja muistin Jaanan tyttären. En ollut koskaan tavannut Miraa, mutta hän oli jotain minun ikäluokkaani. Alaikäinen muistaakseni. Mutta jos hän oli yhtään äitiinsä tullut, hän oli varmasti upea pikku ilmestys.

Jätin kuitenkin Jaanan ja hänen tyttärensä hetkeksi mietteistäni. Päivä sujui omaa rataansa, pyörähdin saman lähikapakan terassilla, jossa olin bongannut Jaanan edellisenä iltana, katselin Netflixiä ja puuhailin omiani.
Hieman seitsemän jälkeen istuksin sohvalla miettimässä, vieläkö laittaisin yhden jakson pyörimään, vai lähtisinkö kylille. Olin juonut muutaman oluen jo pohjille. Jaanalta tuli viesti, jossa hän sanoi viipyvänsä myöhään. Ei ehkä halunnut nähdä minua, ajattelin. Olkoon, en jaksanut ajatella asiaa sen kummemmin, vaan hain uuden oluen.
En ehtinyt avata tölkkiä, kun ovikello soi. Kävelin olut kädessäni avaamaan oven. Olin ehtinyt päivällä haaveilla Jaanan tyttären tulevan äitiinsä, mutta todellisuus ei ollut aivan sitä: hän oli äitiään hieman hoikempi ja pidempi, lähes minun mittaiseni. Mutta suurin ero Jaanaan oli tyylissä: Jaana oli elegantin seksikäs lady, kun taas tyttärensä oli räväkästi meikattu, mustiin farkkushortseihin, maihareihin ja bändipaitaan pukeutunut vihreätukkainen pikkupunkkari, nenän sivussa olevaa lävistystä myöten. Miraa ei silti tehnyt varsinaisesti pahaa katsella: äidiltään hän oli perinyt kauniit kasvot ja hyvänmuotoisen vartalon. Lyhyesti sanottuna: ennustuksessani “upea pikku ilmestys” oli vikaan mennyt vain sana “pikku”, sillä Mira ei ollut varsinaisen pienikokoinen. Upea ja ilmestys hän kyllä oli.
“Moi, sä oot varmaan Mikko”, Mira tokaisi ja hänen katseensa pyyhkäisi olkapäitäni.
Olin vaihtanut farkut ja kauluspaidan shortseihin ja hihattomaan paitaan, joka jätti hauikset ja käsivarret paljaiksi.
“Joo, ja sä oot Mira. Tuu vaan sisää.”
Väistin ja päästin tytön sisään. Hänen astuessaan peremmälle tunsin selvän röökintuulahduksen. Ai, ai, alaikäisenä tupakointia, ajattelin samalla kun Mira kumartui riisumaan maihareitaan. Hänen pyöreä takamuksensa ei ollut yhtä muhkea kuin äidillään, mutta silti herkullinen näky farkkushortseissaan, etenkin noin nuorelle tytölle. Siinä vasta olisi unelma, jos pääsisin tuohon takapuoleen käsiksi. Enkä vain käsiksi. Äitiä ja tytärtä. Shortseissani nytkähti jo.
Mira asteli sisään ja viskasi käsilaukkunsa keittiön pöydälle.
”Mä lainaan vessaa.”
”Joo, kohan palautat sit ehjänä”, vastasin.
”Heko heko.”
Mira käveli talossa selvästi sen tuntien, joten hän oli ollut täällä ennenkin. Hänen sulkiessaan vessan oven, livahdin äkkiä käsilaukulle. Löysin etsimäni tupakka-askin salamannopeasti. Vedin askia esiin sen verran, että Miran pahe oli selvästi nähtävillä. Minulla ei ollut suunnitelmaa, mutta olin varma, ettei Jaana tiennyt tyttärensä tupakoinnista, joten siitä saisin ainakin jonkinlaisen edun.
Mira palasi vessasta ja huomasi askin ”valahtaneen” laukusta. Hän työnsi sen nopeasti laukkuun ja vilkaisi minua.
”Älä huoli, emmä kerro kellekään. Mut tarjoo mulle yks.”
Sanoin ja päätin lennosta, että Miraa ei kannattaisi painostaa yhtä rajusti kuin äitiään. Hän katsoi minuun hetken ja antoi sitten savukkeen. Silmät olivat samaa, kaunista sinivihreää sävyä kuin äidillään, mutta vahvasti meikatut. Heilautin oluttölkkiä ja kysyin:
”Haluutsä vaihtarin?”
”Totta vitussa”, Mira naurahti ja kaivoin hänellekin oluen.
”Mennäänkö takapihalle?” kysyin ja työnsin tupakan suuhun.
Siirryimme talon taakse tupakoimaan ja hörppimään olutta. Kysyin Miralta jotain Nyrkkitappelusta, jonka paita hänellä oli päällä. Pian jutustelimme musiikista soljuvasti. Keskustelu liukui luontevasti, aivan eri tavoilla kuin äitinsä kanssa. Mira huikkasi oluensa viimeiset pisarat pois, tölkki oli tyhjennyt alta kymmenen minuutin.
”Onks tätä lisää?” hän kysyi ja katsoi suoraan silmiin, kuin haastaen.
”Totta vitussa”, vastasin ja hain toiset oluet, vaikka omani oli vielä puolivälissä.
Istuskelimme siinä, polttelimme Miran tupakoita ja joimme minun oluitani. Mira nauroi vitseilleni ja keskustelu oli todellakin aidon tuntuista, mutta en silti osannut oikein edetä mitenkään. Jokin outo ujous oli iskenyt, olin kai kuluttanut kaiken rohkeuteni päivällä, kiristäessäni hänen äidiltään suihinoton.
Neljänsien oluiden kohalla Mira alkoi olla selvästi päihtynyt. Hän valitteli niska- sekä hartiakipujaan, ja tietenkin tarjouduin hieromaan niitä:
”Oi vitsi mikä herrasmies. Voisitsä, ne on ihan jumissa?”
Kysymys tuli täysin viattomaan sävyyn, mutta haistoin heti tilaisuuteni koittaneen. Ehdotin, että siirtyisimme sisälle ja hän kävisi sohvalle makuulleen, niin hieronta olisi helpompaa. Mira suostui heti ja palasimme sisään. Siellä hän ihastuksekseni nykäisi kainostelematta t-paitansa pois. Hän oli selkä minuun päin, mutta tiirailin peilin kautta punaisten rintaliivien peittämiä teinitytön terhakkaita rintoja. Riisuttuaan paitansa hän asettui sohvalle vatsalleen.
Istuuduin hajareisin hänen jalkojensa päälle ja aloin hieroa niskaa sekä hartioita. Mira päästeli tyytyväisiä, nautinnollisia ääniä, kun voimakkaat sormeni painelivat hänen ruskettuneita hartioitaan. Laskin käsiäni alemmas, hieromaan selkää.
”Aah, toi tuntuu ihanalta”, hän mutisi.
Hieroin selkää hyvän tovin, ennen kuin tein varsinaisen pelinavaukseni. Siirsin käteni hieromaan hänen pakaroitaan. Mira ei suinkaan vastustellut, vaan päinvastoin kysyi:
”Pitäskö ne shortsit ottaa pois välistä?”
Nousin sen verran, että Mira sai keploteltua kireät farkkushortsit yltään, katsomatta minuun kertaakaan. Niiden alta paljastui lisää herkullisuutta: takapuoli oli todellakin erinomaisen muotoinen noin nuorelle, eikä sen peittona ollut kuin ohut mustien stringien naru. Olin pääsemässä taas taivaaseen.
Laskin käteni takaisin noille ihanille pakaroille ja aloin pyöritellä niitä voimakkain liikkein. En kuitenkaan malttanut kauaa, ja pian livautin oikean käteni hänen jalkojensa väliin alakautta. Tunsin stringien kankaan läpi aavistuksen kosteutta ja huokaisin. Mira ei sanonut tai tehnyt mitään, kun liu’utin sormeni stringien alle. Kun tutkivat sormeni tavoittivat klitoriksen, hänen suustaan pääsi pienen pieni ähkäisy. Pyörittelin sormenpäätäni kevyesti klitoriksella ja ääni toistui. Pikku narttu edessäni alkoi kiihottua. Tunsin hänen kosteutensa sormissani ja laskin toisenkin käteni hänen jalkoväliinsä. Työnsin vasemman käden keskisormen suoraan hänen kosteaan teinipilluunsa samalla, kun oikean käden sormet edelleen jatkoivat klitoriksen parissa.
Kyrpäni pullotti shortseissa täydessä valmiudessa, malttamattomana odottaen. Oli taas vaikea uskoa tuuriani: aamulla suihinotto äidiltä ja illalla sormettamaan tytärtä. Kun vedin oikeaa kättäni pois ottaakseni oman kyrpäni esiin, Mira ähkäisi heti:
”Älä lopeta. Älä lopeta.”
En voinut vastustaa pikkutytön ihanaa anelua, vaan jatkoin. Sormeni työstivät Miraa innokkaasti ja hän huohotti niiden mukana. Työnsin toisenkin sormen sisään pilluun, ja pian sinne upposi myös kolmas. Mira kostui entisestään ja sieraimiini tunkeutui nuoren pillun huumaava tuoksu. Kohta aloin tuntea sormissani Miran kouristelun ja hänen huokauksensa muuttuivat pieniksi, kiihottaviksi inahduksiksi. Jatkoin edelleen, kunnes hän laukesi sormilleni päästäen pitkän, vaimean ja korkean äänen. Vedin hitaasti käteni pois.
”Huhhuh. Sähän olet…taitava”, Mira sanoi hiljaa.
Ymmärsin, että oli toimittava heti ja kuoriuduin pikaisesti shortseistani. Mira ei vieläkään katsonut minuun. Tartuin häntä lantiosta ja nostin hänen takapuoltaan itseäni kohti. Asettelin kyrpäni hänen huulilleen ja aloin työntää.
Mira oli todella tiukka ja ahdas. Häntä selkeästi sattui hieman, enkä meinannut uskaltaa työntää loppuun saakka. Mutta sitten hän kuiskasi:
”Työnnä hitaasti syvälle saakka.”
Tein taas työtä käskettyä ja tunkeuduin koko kyrpäni varrelta Miran ihanaan, tiukkaan ja kosteaan teinipilluun. Pidin häntä lantiosta kiinni ja ihailin upeiden pakaroiden sydämenmuotoista kaarta, kun vetäydyin lähes kokonaan ulos ja työnnyin takaisin sisään. Mira kuiskutti:
”Joo. Just noin. Nussi mua.”
Aloin nussia kiimaista teiniä hitaasti ja rauhallisesti. Hänen pillumehuaan valui isäni huippukalliille nahkasohvalle, ja ajatus kiihotti minua entisestään. Olisin halunnut ottaa kuvan siitä, kuinka mahtava kyrpäni tunkeutui vihreätukkaisen pikkupunkkarin pilluun, mutta kännykkäni oli jäänyt keittiöön.
Äkkiä huomasin Jaanan seisovan olohuoneen ikkunan ulkopuolella ja katsovan meitä. Virnistin hänelle ja käänsin lantiotani niin, että hän sai paremman näkymän siihen, kuinka kyrpäni upposi hänen tyttäreensä. Otin Miran vihreistä hiuksista kiinni ja aloin nussia nyt hieman nopeammin. Jaana tuijotti meitä naama peruslukemilla.
Mira voihki työntöjeni tahdissa ja nopeutin niitä yhä. Olin hurmoksessa, sain nussia upeannäköisen teinilutkan kireää pillua hänen uskomattoman kuuman äitinsä katsellessa. Kiihotuin niin, että aloin panna Miraa niin nopeasti ja rajusti kuin mahdollista. Ennen pitkää laukesin hänen teinipilluunsa sisään.
Kun vedin viimeisiä pisaroitaan tiputtelevan kyrpäni ulos Mirasta, Jaana pakeni ikkunalta.
”Huhhuh”, Mira sanoi. ”Sulla on aika iso.”
Nyt hän kääntyi viimein katsomaan minua. Ilme oli hämmentynyt ja ihaileva, mutta Jaanan kasvoilla aiemmin näkynyttä häpeää Mirassa ei ollut. Hän virnisti ja sanoi:
”Se oli aika kivaa.”
”Todella kivaa, mutta mun pitää ihan kohta lähtee”, minä vastasin.
En ollut oikeastaan menossa minnekään, mutta Jaanan näkeminen oli sekoittanut tilanteen. Halusin teinistä eroon nyt, kun olin saanut hänestä mitä halusinkin. Onneksi Mira ei myöskään alkanut sen kummemmin herkistellä, totesi vain:
”No mähän tulinkin vaan hakee noita mutsin jättämiä papereita.”
Hän kävi vessassa siistiytymässä, pukeutui, nappasi paperit, kiitti oluista ja poistui virnistellen.

Miran mentyä Jaana tuli pian sisään. Olin juuri ehtinyt käydä suihkussa ja minulla oli vain pyyhe ylläni. Jaanalla oli valkea minihame, mustat gladiaattorisandaalit ja musta toppi. Huuliin oli sipaistu vahvaa punaa. Hän oli kuuma kuin aurinko, kuten aina.
”Vitun sika”, Jaana sanoi heti minut nähdessään.
”Vitun lutka”, vastasin hänelle sen kummempia miettimättä.
Jaana käveli eteeni ja läimäisi minua poskelle. Isku ei ollut varsinaisen kova, kuumoitti vain hieman poskea. Tuijotin häntä hetken äänettömänä ja hän tuijotti takaisin. Sitten astuin lähemmäs ja kysyin:
”Oletsä kateellinen tyttärelles?”
”Vitun pentu”, hän vastasi ja käänsi katseensa pois.
Tarrasin häntä pakarasta ja sanoin:
”Ei tartte olla, sä oot kuumempi.”
Jaana ei yrittänytkään irrottaa kättäni.
”Lopeta nyt”, hän sanoi.
Mutta en aikonut lopettaa. Kourin äitipuoleni mahtavaa takapuolta oikein kunnolla.
”Kyllä sä saat ihan millon haluut ja ihan mihin haluut”, sanoin.
Kumarruin suutelemaan häntä ja hän käänsi päätään pois. Otin häntä leuasta kiinni ja työnsin huulet vasten hänen huuliaan. Haistoin hajuveden tuoksun ja sen alla Jaanan ihanan ominaishajun, joka olikin minulle jo tuttu yhteisasumisestamme. Työnsin kieleni hänen suuhunsa ja vastahakoisesti hän antautui mukaan suudelmaani. Laskin käden hänen kaulalleen ja siitä rinnoille, kosketellen niitäkin.
Mursin ilmeisesti jonkin padon, sillä Jaana ottikin ohjat käsiinsä ja työnsi minut sohvalle istumaan, aivan kuten sen vieraan ukon pettäessään isääni. Olin rehellisesti sanottuna tuntenut aivan pienen epäilyksen piston, jaksaisinko enää neljättä kertaa. Mutta Jaanan uskomaton seksikkyys ja nuoruuteni into toimivat tehokkaasti yhteen.
”Nyt saat antaa äitillekin sitä hyvää”, hän sanoi ja kiskoi pikkuhousut pois minihameensa alta. Ne olivat täsmälleen samanlaiset kuin Mirallakin. Saatuaan pikkuhousunsa pois, hän kiskaisi toisella kädellään pyyhkeen yltäni ja veti toisella kädellään hameettaan ylös, paljastaen pienen karvakiitoradan koristaman häpynsä.
”Sanoinhan mä, että saat millon haluut ja minne haluut”, minä sanoin.
Jaana ei empinyt enempää, vaan nousi istumaan kyrpäni päälle, kietoen kädet niskani taakse. Jaana suuteli minua ahneesti ja laskeutui alas, ottaen kyrpäni kokonaan sisäänsä. Kiedoin käteni hänen pakaroilleen, kun hän alkoi ratsastaa sylissäni innokkaana.
”Joo, anna sitä. Anna äitille”, hän toisteli nauttiessaan kyrvästäni täysin rinnoin.
Keskeytin sen verran, että sain hänen toppinsa kiskottua pois ja paljastin stringeihin yhteensopivien, mustien pitsiliivien peittämät, valtavat ja ihanat rinnat. Hautasin kasvoni niihin, Jaanan sormien kietoutuessa puristamaan niskaani. Jaana pomppi kyrpäni päällä ja ulisi. Ei ollut kulunut tuntiakaan siitä, kun pumppasin lastini hänen tyttärensä kireään teinipilluun ja nyt jo olin äidin sisällä. Olin astunut sisään toiveuneen, enkä halunnut herätä.
Jaanan ulina alkoi käydä entistä innokkaammaksi ja hän toisteli törkeyksiä korvaani, samalla kun hänen pillunsa alkoi supistua kyrpäni ympärillä. Taidokas ratsastaminen ja Jaanan seksikkyys olivat tuoneet minutkin lähelle ja kuiskasin hänelle:
”Äiti mä tuun ihan just.”
”Tuu vaan. Tuu äitin sisään. Roiski kyrvästäs mällit äitin pilluun”, Jaana sopotti ja nuoli korvaani.
Jaana sai mahtavan orgasmin, taivutti päätään taaksepäin sylissäni ja huusi. Hänen rintansa työntyivät esille muodostaen jumalaisen näyn ja laukesin hänen supistustensa mukana. Vaikka Miran pillu oli kireä, hänen nussimisensa hauskaa ja sen pervous kiihottavaa, ei teinilutkasta ollut kilpailemaan äitinsä kanssa. Jaanan taidot sekä suihinotossa että ratsastuksessa ja yleinen seksikkyys olivat jotain aivan toisesta maailmasta.

Katso kaikki kirjoittajan Joonas novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.5 / 5. Arvostelijoita 44

3 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu