Jamaikan Reissu

03/01/2021 | Kirjoittaja: Susanna |
3 min
Kertoja: Nainen | RyhmäseksiäAikuisten KeskenCreampie
4.1
(46)
Hän työnsi kivikovan kyrpänsä märkään, kuumaan, tiukkaan pilluuni ja aloitti armottoman jyystön.

Suunnittelin pari vuotta sitten ulkomaanreissua ja kuulin jamaikalaiselta ystävättäreltäni, että heillä oli hotelli, jonne naisten oli mahdollista majoittua täysin ilmaiseksi. Jopa lennot maksettaisiin. Tämä herätti mielenkiintoni, ja otin hotelliin yhteyttä. Paikkaa piti anoa, ja minun piti vastata moniin kysymyksiin ja lähettää valokuvia itsestäni. Tajusin hyvin pian, että juttuun oli koira haudattuna, mutta uteliaisuuteni vei voiton ja vastasin rehellisesti heidän kysymyksiinsä. Ihmettelin hieman, kun yhdessä kysymyksessä kysyttiin, olisinko valmis oleskelemaan hotellissa jopa vuoden ja olisinko valmis mahdollisesti muuttamaan Jamaikalle. Ajatus kuitenkin kutkutti, sillä olinhan täysin vapaa.

Mitä pidemmälle prosessi eteni, sitä intiimimmäksi kysymykset kävivät. Hotelli tiedusteli seksimieltymyksiäni ja pyysi minusta jopa kuvia alastomana. Kun tiedustelin, miksi he halusivat minusta alastonkuvia, he selittivät, että kyseessä oli täyden palvelun hotelli, jonka yksi palvelu oli avoimet ovet seksikumppanien haussa. Sain siis itse päättää kenet ottaisin, mutta sillä ehdolla, että sitoutuisin ottamaan vastaan seksipartnerin ainakin kolmesti viikossa. Tämä oli siis täydellinen tilaisuus lomaa viettävälle sinkulle. Olinhan aina ollut todella aktiivinen seksin suhteen. 

Kun viimein saavuin perille hotelliin, näin paljon kauniita naisia sekä erittäin tyytyväisiltä näyttäviä miehiä uima-altaalla. Tunnelma oli leppoisa mutta samalla kiimainen. Minut toivotettiin tervetulleeksi todella ystävällisesti hotellin respassa, ja heti ensimmäisenä minulle tarjottiin hotellin erikoista uudelle tulokkaalle eli kylpyä kahden miehen hellässä hoidossa. Olin hieman hämmentynyt, mutta halusin kokea jotain todella jännittävää, joten myönnyin hotellin ehdotukseen. Ihana pikkolona toiminut nuori mies kantoi matkalaukkuni huoneeseeni, missä hän hymyili leveästi ja hieraisi molempia rintojani ikään kuin maksuksi. Ajatus tervetuliaiskylvystä sai pilluni kihelmöimään. Riisuin itseni alasti ja kietaisin hotellin ohuen valkoisen kylpytakin päälleni. Suuret E-kupin rintani, tummat nännipihani ja nännini näkyivät selvästi kylpytakin läpi.

Lähdin hieman jännittyneenä alas kylpyläosastolle, missä minut ohjattiin yksityishuoneeseen. Huone suorastaan tihkui seksiä. Se oli punainen, ja seinillä oli alastonkuvia kauniista, suuririntaisia naisista. Huoneessa leijailevien eteeristen öljyjen tuoksu oli huumaava, ja minulle kerrottiin, että niiden oli kuulemma määrä lisätä seksihaluja. Kylpyamme oli täynnä lämpimänä höyryävää vettä, ja sen molemmin puolin odotti kaksi miestä vain pyyhkeet lanteillaan. He ottivat minut lempeästi vastaan ja riisuivat kylpytakkini.

Molemmat miehet tuijottivat suuria rintojani ja auttoivat minut ammeeseen. Sitten he laittoivat silmilleni siteen ja alkoivat valella lämmintä vettä rinnoilleni, pyöritellä nännipihojani ja vedellä nännejäni ihanalla tavalla. Sitten miesten vahvat kädet laskeutuivat alas vatsalleni ja siitä suoraan pillulleni. Toinen miehistä sormetti märkää pilluani ja toinen hieroi klitoristani. Samalla he puristelivat himokkaasti tissejäni. Äkkiä miehet puhuivat toisilleen jotain ilmeisesti saksaksi ja toinen miehistä nosti minut itseään vasten. Hän tiputti pyyhkeensä, ja iso kyrpä ponnahti vaativana esiin.

Toinen miehistä siirsi jalkaani sivulle ja toinen työntyi yhdellä kovalla työnnöllä syvälle kiimapilluuni. "Ahhh, kun tuntui hyvältä", voihkaisin.

Tunsin itseni nartuksi antautuessani kahden tuntemattoman miehen leikkikaluksi ja antaessani toisen heistä panna minua paljaalla kyrvällä. Olin niin himoissani, etten välittänyt mistään muusta kuin nautinnosta. Sisässäni oleva mies sanoi englanniksi, että halusi laueta pilluuni. Olin hämilläni, sillä oli vielä ennen matkaa päättänyt, että käyttäisin kondomia kaikkien kanssa, mutta nyt ajatus vieraan miehen spermasta pillussani ja vieläpä se fakta, etten käyttänyt mitään ehkäisyä, sai minut villiksi kiimasta. Mies sanoi haluavansa saattaa minut tiineeksi.

Nyt ymmärsin, miksi minulta oli tiedusteltu aiemmin fetisseistäni. Olin merkinnyt yhdeksi fetissikseni raskaaksi tulemisen pelon. Ja tässä minä olin, jamaikalaisessa hotellissa siemennettävänä ja vieläpä kuukautiskiertoni keskivaiheilla. Mies kuiski korvaani, miten haluaa nussia minua päivittäin, kun olen raskaana ja tissini turpoavat ja mahani pyöristyy. Pian mies jo laukesikin kovaan ääneen ja puski valtavan lastin kuumaa spermaansa syvälle pilluni pohjaan saakka.

Miehet vaihtoivat paikkaa, ja toinen miehistä alkoi nuolemaan spermaa valuvaa vittuani. "Aaahh, aaah", huokailin, niin hyvältä se tuntui, kun mies pyöritteli kielellään kuumaa spermaa pillullani. Samalla toinen miehistä kouri ahnaasti tissejäni ja kertoi toivovansa niistä jo tulevan pian maitoa. Hän lypsi tissejäni ja sanoi tekevänsä niin joka päivä, kunnes niistä oikeasti alkaisi tihkumaan maitoa. "Vau", ajattelin, olin ehtinyt olemaan hotelilla pari tuntia ja sain jo näin ihanaa hoitoa ja käsityksen siitä, millaisia riettauksia tulisin harrastamaan päivittäin.

"Haluan", voihkin, "haluan tätä ihan joka päivä."

Sitten toinen miehistä asetteli minut selälleni pyyhkeen päälle sängyltä muistuttavan pöydän päälle. Sen enempää aikailematta hän työnsi kivikovan kyrpänsä märkään, kuumaan, tiukkaan pilluuni ja aloitti armottoman jyystön. Hän pani niin kovaa, että allamme oleva pöytä nitisi ja natisi työntöjen tahtiin. Toinen miehistä hieroi ja veteli voimakkaasti tissejäni ja tuijotti niitä herkeämättä ikään kuin odottaen, että niistä tihkuisi jo maitoa. Hän imi nännejäni, veteli, pyöritteli ja teki kaiken, mitä vain ikinä voi kuvitella naiselle tehtävän. Tunsin todellakin olevani nainen isolla N:llä. Suuret tissini olivat täydellisessä käsittelyssä, ja toinen mies hääräsi pilluni kimpussa niin ikään paljaalla kyrvällä.

Tajusin pian, että hänenkin suurin toiveensa oli saattaa minut raskaaksi. Hän hoki, kuinka hän haluaisi saattaa minut odottavaan tilaan ja miten hän ei tiedä mitään muuta niin kiihottavaa kuin nussia raskaana olevaa suuririntaista rehevää naista. Tissit turvoksissa ja maha pystyssä kulkevat naiset saivat hänet kuulemma todella kuumaksi. Ei mennyt pitkään, kun mies alkoi heittelehtiä orgasmin kourissa ja tyhjeni valtavan lastinsa spermaa pilluuni. Tunsin kuumien spermasuihkujen purkautuvan pilluuni yhä uudelleen ja uudelleen.

Lopulta suutelin molempaa miestä ja he kysyivät, voisimmeko ottaa uudestaan jo illalla. Samalla he paljasivat odottaneensa minua jo useamman viikon, sillä olin yksi harvoista, joilla oli vastaava raskaaksi tulemisen fetissi.

Haluatteko kuulla lisää matkastani? Lähettäkää palautetta, kiitos.

Katso kaikki kirjoittajan Susanna novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.1 / 5. Arvostelijoita 46

13 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu