Juhannussimaa

01/04/2021 | Kirjoittaja: Riepu Petteri |
18 min
Kertoja: Mies | Monta Naista Yhden Miehen KanssaNuori PoikaNuori Nainen
4.7
(48)
Sanna vei Iinan käden väliimme ja mun seisovalle kyrvälleni.

Kaksi viikkoa kului naapurin pihasynttärilahja aamupäivästä, oli saatu kavereiden kanssa onkireissu tehdyksi, naamanaarmuni selittelin hakkuupölkyltä lennähtäneellä klapilla. Juhannuksen viettoon samalla kokoonpanolla naapurikaupungin pikku festareille, leirintäalueella telttaillen.

Jokainen sai sentään jo ensimmäisenä iltana kainaloonsa juhannusmorsiamen, olimme kaikki salaa vähän yllättyneitä. Kolmen tytön porukka jakautui ihme kyllä helposti meidän kesken. Ensimmäisenä yönä, vaikkakin vähän reilumman kokoisessa teltassa, kun kuusi kiimaista nuorta piehtaroi yön tunteina, niin aamuauringon nostaessa sisälämpötilaa nopeasti, oli sisällä herätessä lievästi sanottuna, melko vahva vitun ja naimisen tuoksu.

Eka ilta, yö ja sitä seuraava päivä menivät, jotakuinkin, niin kuin tällaiselta nuorisoporukalta voi odottaa, Teemu ja Kalle kyllä vetivät koko päivän punkkua aika kovaa tahtia.
Sitten illalla, tai alkuyötähän se jo oli, kaikki kolme paria kyllä sykertyivät peittojensa alle hiplailemaan, vaikka kaverit oli siinä vaiheessa jo liian kännissä, että niistä kahdesta ois kunnolla ollu minkäänlaiseen kunnon suoritukseen.

Sanna, mun hoito, painautui ihan kiinni minuun levätessämme kasvokkain, kyljellämme. Hän oli potkinut shortsit pois jaloistaan, samalla t-paita teki niille seuraa ja vain pikkuhousuihin ja rintsikoihin verhoutuneena hän vielä nosti toisen jalkansa koukkuun reisieni päälle. Otin aloitteen avaamalla liivien hakaset ja pujottamalla ne saman tien pois kuumien, terhakoiden tissien päältä, jotka tuntuivat kämmeniin vähän kosteilta hiottuaan kupeissaan kuumassa teltassa.
Syvä huokaus kuului hänen suustaan, ja koko vartalo värähti, kun kumarruin imaisemaan nännin suuhuni. Se oli huulieni välissä kuin sykkivä mansikka ja pian Sannan ohjaavat kädet kertoivat toisenkin haluavan vuorostaan samaan paikkaan.

Vein vapaamman käteni Sannan pakaralle ja liu´utin somet pikkuhousujen alle, niin pitkälle että keskisormi, vähän peppureikää hierottuaan, liukui välilihan yli suoraan häpyaukolle.

Kun olin pariviikkoa sitten päässyt salaa katselemaan, miten naapurin rouvan, Annikan pillua käsiteltiin, niin olin oppinut, että ei se vittu aina kaipaa pelkästään hellää hiplaamista.
Niinpä minäkin, kun kuitenkin tunsin sormiini hohkaavan lämmön ja kosteuden, lähes survaisin kaksi sormea emättimen sisään, niin syvälle kuin ne ylettyivät. Peukalohanka toppasi siihen häpyhuulien väliin, peukalon reunan osuessa saman tien klitorikseen, jonka päältä se työnsi suojahupun pois. Saman tien muutama peukalon pyöräytys nappulan päällä ja sarja nopeita sisään ulos vetoja sormilla, niin jo alkoi tapahtua.

Sannan pillu rymppäsi yllätettynä lihaksensa mun sormien ympärille, suusta kuului äänekäs kirahdus ja koko nainen jäykistyi, puristaen kaikilla voimillaan minut itseään vasten, vavisten pitkän aikaa koko kropaltaan.
Päästin nännin suustani ja kun vapina rauhoittui ja vartalo vähän rentoutui, sain katsekontaktin Sannan silmiin, – Saitsä jo, kysyin hiukan hämmentyneenä. Sanna vain nyökytti rintaani vasten syviä henkäyksiä hengitellen. Tais olla valmiiksi kiimalämmöt korkeemmalla kuin arvasinkaan. No silti, pisteet mulle.

Jurriset kaverini alkoivat olla ymmärtämättömässä tilassa, siihen nähden mitä heillä oli sylissään ja mitä heiltä odotettiin, mutta Taru ja Iina olivat kyllä olleet koko ajan kuulolla ja nyt heidän nauravat naamansa katsoivat meitä läpi kesäyön hämärän.
– No siinä ei kauan nokka tuhissu, kun Marko sai Sannan maaliin, sai Iina naurultaan sanotuksi. Sanna vain painui syvemmälle kaulakuoppaani vasten ja työnsi peitteen alla kätensä bokserieni sisään, kiveksille asti, puristaen ne, onneksi varovasti, kouraansa.

Hetken pallukoita hellittyään käsi nousi kyrvän-, joka oli jo terhakoitunut täysin hereille, -vartta pitkin ja sormet kupertuivat terskan päälle vetäen sen esinahan alta paljaaksi. Sannan kämmen teki kiertävää liikettä, samalla kun esinahka sai kyytiä edestakaisin.
Aloin olemaan itsekin jo niin kiimassa, etten välittänyt, vaikka Iina ja Taru katsoisivatkin, vaan aloin raplata kortsua esiin ilmapatjan reunan alla olevasta pakkauksesta.

Kun sain rassattua yhdellä kädellä sieltä yhden kumipaketin käteeni, Sanna yllättikin minut täysin sanomalla ihan hiljaa korvaani, – Nuolisitko vielä mua.

No jos seitsemättätoista vuottaan käyvä, muutaman oluen pikkuhiprakassa oleva kolli, pyydettäessä kieltäytyy kömpimästä nätin tytön jalkojen väliin antamaan vähän kielikivaa, niin voi olla varma, että jossain vaiheessa todennäköistä tulevaa arkista avioelämää tulee se yö ja kello puolkolme, jolloin singahtaa sängyssä unesta ylös istumaan, kauhusta huutaen ja kysymään itseltään, että, – MIKÄ SAATANAN HULLUUSKOHTAUS SIINÄ TULI.

Päätin säästää itseni edes siltä vaaralta ja aloin kömpiä kohti Sannan reisiväliä. Kun pääsin polvilleni hänen jalkojensa väliin, oli seuraava, mieluinen työ, vetää kosteat pikkarit pois haittaamasta miestä työssään. Eikä ne ihan sujahtamalla lähteneetkään, vaan puolimärän kangassoiron alas rullaaminen vaati siinä hämärässä jo vähän onneakin, että ne vihdoin antautuivat.

Työnsin mytyn kädestäni teltan jalkopäätä kohti, sieltä löytyi teltan purkuvaiheessa melkoinen kokoelma kaikkea mahdollista.
Kun aloin avaamaan Sannan reisiä levälleen, niin hän nosti ulkoseinän puoleisen jalan koukkuun ylös ja avasi toisen reiden keskelle, avaten näin pillunsa ihan tarjolle.

Sen verran hämärää teltassa oli, etten kunnolla nähnyt häpyä, mutta jos on jo valmiiksi reisien välissä, niin kyllähän sieltä vittu pitäisi vastaan tulla, kun vain laskee naamansa tarpeeksi alas. Ja näin kävi, voimistuva kuuman, kiimaisen pillun haju kertoi kohteen olevan lähellä, vaikkei kosketusta vielä ollutkaan.

Otin sormet avuksi vieden ne reisien yhtymäkohtaan ja sain etusormella ja peukalolla avatuksi raolleen kuumat ja liukasta kosteutta tihkuvat häpyhuulet.
Työnsin kieltäni esiin ja samassa se saikin kosketuksen pehmeään, ryppyiseen lihaan, ja kyllähän juuri äsken orgasmiin kiusatussa vitussa tietenkin on jo valmiiksi makuakin, ei paha, sellainen vähän kirpeä, ihan vähän suolainen.

Olin lempeä kielelläni, äsken olin vähän raaka, mutta se sopi siihen hetkeen. Painoin kieleni niin syvään vaginaan kuin yletin ja liikuttelin sitä siellä, sen verran mitä nyt ahdas aukko periksi antoi.
Sannan kiivaat hengenvedot ja nytkähtelyt kertoivat kyllä, etten ollut ihan hukanteillä puuhassani. Ilmeisesti äskeinen pikaorgasmi jätti niin kovan latauksen Sannaan, että se vaatisi vielä uuden purkauksen.

Aukolta ei ollut pitkä matka kovana jöpöttävälle klitorisnappulalle, senkun liu’utin kieltä vähän ylöspäin ja suutani vastaan nouseva häpykumpu kertoi perille pääsystäni.

Painoin koko suuni vavahtelevaa häpyä vasten ja imin klitoriksen huulieni väliin, se oikeesti tuntui kuumalta kieltäni vasten. Sannan suusta alkoi purkautua kuin hiljaista uikutusta uuden huipun kouristaessa koko alapäätä, peppureijästä emättimeen, johon olin kiusantekijöiksi ujuttanut toisesta kädestä kaksi sormea.

Orgasmi kouristi Sannan pillulihaksia sormieni ympärillä niin, että saatoin jopa uskoa isojen poikien puheet nalkkiin jäämisestä olevan joskus mahdollista. Sannan alapää sai muutaman hallitsemattoman kouristusvärinän ja alkoi sitten rentoutumaan.
Henkeään haukkoen Sanna otti kaksin käsin päästäni kiinni ja nosti sitä ylös, ilmaisten suurin piirtein, että – Älä enää, tai jotakin räjähtää.

Armahdin pikku nappulaa ja päästin sen huulieni välistä, nousten samalla Sannan viereen. Laskin kuitenkin vielä kämmeneni hehkuvalle tissille, jossa nänni vieläkin törrötti kovana nappulana. Se oli periaatteessa minun ääneen lausumaton kysymykseni, – Mitäs me tehdään mun täydessä erektiossa seisovalle kyrvälle.

Sanna oli tokkurassa nopeista tuplaorkuistaan, mutta tajusi kyllä tilanteeni, etenkin kun kullini yritti työntyä boksereineen hänen kyljestään sisään.
Hän vielä varmisti tuntemansa kiertämällä sormensa kaluni ympärille, ja sanoi, – Eihän tätä voi näin jättää.

Olin täysin samaa mieltä, niin kuin myös kivenä seisova kyrpäni. Ja sitten käänne jollasta en ois osannut kuvitella, vaikka mitä oisin funtsinut.
Sanna kääntyi ylitseni ja sanoi melkein kuiskaten, – Iina, nukutsä. – No mitäs luulet, tuli vastaus sihahtaen saman tien, muka vähän vihaisena.

Tytöt ei selvästikään halunneet herättää, nyt jo melkein lusikassa nukkuvia urhojaan, joista ei kyllä paljon iloa ollut irronnut ensimmäisen yön jälkeen. Enempi oli mennyt tissutteluksi. Ja jos se oli yllättänyt tytöt, niin myöskin minut. Tähän asti meidän yhteiset reissut oli menneet aika keveillä hiprakoilla.

– Ei täällä nuku kuin nuo kaksi sankaria, ja parempi onkin, kun ovat tossa kunnossa.
– Anna käsi, Sanna sanoi.

Iina oli jossain vaiheessa, vähän häveliäästi, kääntynyt selin meihin, mutta kääntyi nyt takaisin mun selkääni vasten ja ojensi kätensä, tietämättä mihin Sanna sitä tarvitsi.

Ennen kuin ehdin ees hämmästyä, Sanna vei Iinan käden väliimme ja mun seisovalle kyrvälleni, ja vielä käänsi Iinan sormet sen ympärille. – Auta siskoo hädässä ja hoida tää jotenkin, mä oon ihan kuin lopussa ton äskeisen jälkeen. Ei varmaan pieni vaihto haittaa Markookaan, vai mitä.

No villi veikkaus, minkä verran haittaa nuortamiestä, jos joutuu kääntymään alastoman, nätin tytön vierestä toiselle kyljelleen, toisen melkein alastoman, nätin tytön viereen, jolla on jo tehtävänsä ymmärtävän tuntuinen ote kyrvästäni.

Eipä voi väittää, että suurtakaan murhetta siitä olisi tullut. Ennen kääntymistä kuitenkin painoin vielä suudelman Sannan kaulalle ja sanoin, yrittäen kuulostaa vilpittömältä, – No jos sä oikeesti oot sitä mieltä, niin …… Siinä kohtaa tuli kyynärpäästä isku mun mahaan ja käsky, – Käänny, ettekä sitte vehtaa koko loppuyötä, siveiden ihmisten pitää saada nukkua, kuului komento tekopyhällä äänellä, joka sekin muuttui jo muminaksi hänen kääntyessään selin ja tajunnan alkaessa kadota.

Heti kun sain käännytyksi, Iinan kädet tarttuivat boksereitteni vyötäröön alkaen painaa niitä alas reisille, paitsi että seisova kalu otti heti vastaan vasten vyötärönauhaa. Iinan täytyi työntää kätensä sisään ja auttaa vapauttamaan se. Huomasin kylläkin, ettei kuumaan kaluun tarttuminen ollut ollenkaan vastenmielistä hänelle.

Potkin housut saman tien pois häiritsemästä ja aloin keskittymään toiseen, vähän jännityksestä värisevään, kosketusta kaipaavaan nuorennaisen vartaloon, joka sekin, oman vartaloni lailla, hohkasi odottavaa lämpöä.

Saatuaan vapaat kädet Iina ei aikaillut yhtään, vaan asettui vuorostaan mun polvien väliin, pitäen kiinni toisella kädellään mun kalusta. Ehdin nähdä hetken pullistelevan terskan kurkistavan Iinan nyrkistä, kun se saman tien katosi pehmeiden huulien väliin.

Iina kyllä tiesi miten kyrpää hellitään. Ensin hän pysytteli ylhäällä, pitäen vain terskan suussaan, mutta se sitten saikin sellaista alipaine hoitoa Iinan sitä imiessä, että mun oli jo heti pakko sanoa, – Oo varovainen, se on jo nyt ihan räjähtämäisillään.
Iina myös kuuli ja ymmärsi, mutta siitä huolimatta oikeastaan vain lisäsi tahtia ottamalla kalun aina vain syvemmälle suuhunsa ja puristamalla kivespallot toiseen käteensä.

Siinä tuli nopeasti valmista. Kun Iina tunsi mun kyrvän alkavan nytkähdellä suussaan, tulevasta purkauksesta varoittaen, hän ei antanut mitään mahdollisuutta vetää sitä suustaan, vaan orgasmia tehostaakseen vielä puristi hampaansa kunnolla ihan terskan suonirenkaan juureen ja painoi peukalollaan anusaukkoani, saaden siihen tunteen, kuin joku aikoisi pyrkiä sisään.

Samalla kun huomasin, että Taru oli noussut kyynärpäänsä varaan katselemaan, tunsin että nyt peli oli pelattu, sormen takia anus jo rymppäsi valmiiksi ja tuntui että siemenvirta lähti hyökymään jostain sieltä samoilta paikkeilta. Sperma syöksyi pumpattuna Iinan suuhun pitkinä purkauksina, mutta hän oli ilmeisen hyvin varautunut siihen, koska se ei aiheuttanut minkäänlaista kakomista, vaan hän ehti ja pystyi nielemään sen kaiken.

Vihdoin Iinan suu vetäytyi maiskahtaen irti kalustani ja kun näin hänen hymyilevät kasvonsa, tiesin että oltiin menty tasan hänen suunnitelmansa mukaan.

Kun henki alkoi kulkea, tajusin että varpaanikin olivat kipristyneet sykkyrälle, niin rankasti mälli lähti pitkän kiihottumisen jälkeen.

Iina kömpi ylemmäs viereeni ja samoilla liikkeillä näin hänen pikkuhousujensa jäävän jälkeen, kuin itsestään, juurikaan käsien auttamatta, ensin polvitaipeisiin ja siitä kuin itsestään nilkkoihin ja pois.

Ja sitten, vieressäni lepäsi taas nuori nainen, pimppi paljaana ja vähemmälläkin miettimisellä oli selvää, että sille odotettiin tehtävän jotain. – Jaksat sä vielä, vähän sormilla, hän kuiskasi korvaani, otti samalla kädestäni ja vei sen häpykumpunsa päälle.
Ei tarvinnut kuin vähän keskisormea liikauttaa, niin se löysi uoman, ja painui litimärkien häpyhuulien väliin.

Hetken tunnusteltuani sormillani, minulle ennen koskemattoman pillun muotoja, saaden Iinan sävähtelemään sormen pyörähtäessä klitorisnappulan ympärillä, ja tietäen, ettei kullistani olisi äskeisen imutyhjennyksen jälkeen vähään aikaan mihinkään, sanoin Iinalle hiljaa, – Käänny, ja samalla ohjasin kädelläni, mitä tarkoitin.

Hän vielä varmisti, ehkä kainostellen omaa märkyyttään, – Haluutsä varmasti. – Haluun haluun, sanoin ja oikeesti halusinkin maistaa häntä.
Työnsin itseäni vähän alaspäin Iinan kääntyessä ja nostaessa toisen jalkansa ylitseni. Pylly, reidet levällään, polvet kahta puolen minua, sama juttu kuin aiemmin Sannan kanssa, en kunnolla nähnyt mihin olin naamaani työntämässä.

Nenä tökkäsi ensimmäisenä johonkin märkään ja tiesin olevani juuri oikealla kohdalla. Vielä kielenpäätä ulos ja kirpeä kiimapillun maku varmisti osoitteen. Maku oli Sannan pilluun nähden tietenkin vähän eri, Iinalla siinä oli mukana kuin ripaus jotain vaniljaista.

Eikä niitä makukokemuksia nyt vielä niin paljon ollut. Kyllä tähänastisista, muutamasta, oli kaikista vielä oma makumuistikuva tallella, ja kaikki ne olivat nuoren miehen kielellä maistuneet yhtä kiihottavilta.
Sannan pimpistä oli tullut valmista niin nopeesti, ettei kieli ollut ehtinyt väsyä lainkaan ja nyt oli helppo jatkaa siitä.

Otin kädet vähän avuksi ja avasin Iinan häpyhuulia sormillani, kokemusta oli jo tullut sen verran naisen anatomiasta, että ilman taskulamppuakin tiesin missä järjestyksessä jutut häppärien alla olivat.

Kieli onnistui osumaan ensi työnnöllä klitorikselle ja pieni rauhallinen pyöritys sen päällä käynnisti välittömästi Iinan pepussa pienen sykähtelyn. Kuumissaan oli valmiiksi tämäkin vittu, jouduttuaan seuraamaan vierestä Sannan saantia, ja varmasti Iinan sormet olivat katsellessa seikkailleet omassa pimpissä.

Painoin toisen käden peukalon hankaa myöten Iinan sisään, toisen käden ujutin väliimme ja sain siten tissiparin ulottuvilleni ja kaksi kovaa nänniä kiusattavakseni.

Iina oli ottanut voipuneen kaluni käteensä vedellen esinahkaa hiljalleen, kuin nautiskellen edestakaisin ja oli kuitenkin saanut sen reipastumaan puoliseisokkiin. Hänen poskensa nojasi reiteeni ja huulensa hän oli painanut kiinni kaluni varteen.

Nännien pyörittely sormien välissä tuntui hänelle olevan se hienosäätö, joka laittoi virrat kulkemaan kaikkien herkkien pikku juttujen välillä ja peppu alkoi sävähtelemään siihen malliin, että mun huulilla alkoi olla vaikeuksia seurata.

Kiersin käteni Iinan lantion yläpuolelle ja vedin hänet tiukasti kiinni kasvoihini, niin että sain imaistua klitoriksen mahdollisimman pitkälle huulieni väliin. Kaluni tienoilta alkoi kuulua pidätelty ulina samalla kun hänen reitensä puristuivat vasten korviani merkiksi hänessä riehuvasta, vaginaa runnovasta orgasmista.

Toivoin vain, ettei hän iskisi kiihkossaan hampaita kyrpäni varteen. Pikkuhiljaa reidet poskillani pehmenivät ja uikutus hiljeni kuin pieneksi nyyhkeeksi. Peppu edessäni laskeutui, häpykumpu painui rintaani vasten ja hetken päästä tajusin jo toisen naisen olevan nukahtamassa syliini. Läppäsin varovasti toista pakaraa ja sanoin, – Oisko sun parempi kääntyä ympäri.

Iina säpsähti ja tajusin hänen todellakin olleen nukahtamassa. – Joo, tietenkin, sori, vei vähän voimat tuo äskeinen.
Iina lysähti kainalooni antaen suudelman poskelleni, ja alkoi melkein saman tien hengittää siihen malliin, että uni tuli.

Katsoin Iinan yli ja Tarun hymyilevät kasvot olivat siinä puolenmetrin päässä. Sanoin, – Sori, sun täytyy oottaa huomiseen.
– Shhh, hän piti sormea huulillaan, ei mitään hätää, mulla alko menkat alkuillasta. Mut jos sulla on huomenna mulle hetki, niin sormikivakin sulta ois ihan ok, kun näistä kahdesta veijarista ei juur taida iloa olla kenellekään huomennakaan.

Toisena aamuna heräsin ennen kavereitani, en kenenkään kainalosta ja huomasin tytöillä olevan jonkinlaisen neuvottelun meneillään. Sain selvää puoliääneen käydystä keskustelusta muutaman sanan, – …. päästä pesemään pillu, …. ja puhtaita pikkareita, …. koko perse ihan tahmanen.

– Huomenta arvon neidit, mumisin ilmoittaen näin olevani mahdollinen kuulija, – mitä teil on meneillään.
Tytöt vilkuilivat toisiaan ja Sanna, jonka kainalossa minä olin yöni osin viettänyt, otti sitten puheenvuoron, – No kun pitäis päästä pesulle kunnolla johonkin, me haistaan kohta kuin ruotsalainen hapansilakka, ja alkkareitakin ois hyvä saada pesastua, tai oikeestaan ois pakko.

Mulla oli kyllä käynyt mielessä jo ennen reissua, että systeri asui vain kilometrin päässä leirintäalueesta ja olin ajatellut, että jos tulee tarvis, niin sieltä varmaan sais huoltoa, tai vaik nukkumapaikan hätätilassa.

Kömmin ylös ohuen peitteen alta, nihkeeltä ilmapatjalta ajattelematta, että munkin pesua kaipaavat kalsarit oli jossain peitteiden uumenissa ja aamuseisokissa esiin heilahtava kyrpä aiheutti tytöissä jonkinlaisen laumatirskahduksen ja ainakin Sannalle ja Iinalle muistutuksen yöstä.

– Sanna, sulle ois näköjään aamukivaa tarjolla, härnäsi Iina, paraskin sanoja ja Taru jatkoi, – Joo, eikä ihan vähän oiskaan.

– Muhun ei kosketa sormellakaan, ennen kuin oon saannu pillun pestyä. Pesijäksi sä Marko kyllä kelpaat, sähän sen oot oikeestaan sotkenutkin. Sitä paitsi, olin aamuyöllä huomaavinani, et joku toinenkin pääs osalliseksi Markon huolenpidosta, Sanna heitti Iinalle pallon. Kuitenkin ilman mitään mustasukkaisuuden happamuutta.

Olin ymmärtänytkin, että tytöt olivat keskenään sopineet, ettei mitään varauksia ja omimisia olisi, vaan että kaverille kans.
Taru tirskahti, – Niin mäkin olin näkevinäni ja kuulevinani, hän vahvisti.

– Teillä oli viel puolenyön jälkeen täysmeno päällä, kohdisti Iina sanansa Sannalle ja mulle. – Markolla tais olla jotain hukassa siellä sun alla, kun ei näkynyt muuta, kun pääkukkura Sannan reisien välistä. – No nyt loppu, Sanna punastui entisestään ja läpsäisi molempien tyttöjen reisiä, näiden istuessa intiaani istunnassa. – Etköhän säkin saannu hyvää sitte ihan riittävästi, Sanna kuittasi Iinalle.

Nyt oli Iinan vuoro punastua, – No en mä saannu unta, kun olin ihan kiimoissani teidän vehtaamisesta ja Sannan orkkuäänien takia, ja sit olikin mun vuoro auttaa. – Joo, ihan pyyteettömästi autoit miestä mäessä, purskahti Taru nauramaan.

Yö oli ollut mulle aika rankka, johtuen siitä, että Teemu ja Kalle ei pystyneet hoitamaan tonttiaan. Tarulle oli vielä jäänyt kuitenkin vain katsojan ja kuulijan osa, vaikka mielelläni olisin hänetkin ottanut huomioon. Mutta ei yhtenä yönä ehdi kolmea naista pitää tyytyväisenä, eikä kyl ois jaksanutkaan, vaik nuori onkin.

Nyt irtosi jo nauru meistä neljästä ja kaverini Kalle ja Teemukin raottelivat silmiään krapulaisina, itse olin ottanut tähän mennessä vaan olutta ja sitäkin aika iisisti, koska eihän me niitä saatu pysymään kylmänä missään.

Juuri nyt olin valinnastani hyvin tyytyväinen, etenkin kun kaverit väsyneesti vilkaistuaan vetivät uudestaan peitteet yli päidensä.
Kuumenevassa teltassa herääminen kunnon krapulaan ei ollut kuulunut kenenkään juhannus suunnitelmiin, mutta näin oli nyt kavereille käynyt.

– Tää sankari nukahti illalla, ennen kuin pääs edes mun pikkareiden sisään, Iina naurahti, yhtäkkiä alko vaan tuhina kuulumaan ja kalu pehmenemään mun kädessä.

– Sama mulla, Kalle ei ehtiny saada ees tissiä huulilleen, kun se jo urvahti. Mut ei se kyl oikeesti haitannu, kun huomasin et mul oli jo menkat aluillaan. Kyllä mä vähän kateellisena kuuntelin Sannan orkkuuikutusta, Taru kiusasi vielä.
– Sama täällä, kyllä mäkin kostuin, kun seurasin Markon puuhastelua sun kimpussas ja kuuntelin teitä, Iina jatkoi.
– Nyt riittää, Sanna jo vähän tuskastui kuvailuista.

Kalsareita en löytänyt mutta shortsit sentään tunnistin pikku logosta. Pakkohan ne oli siinä teltassa hivuttaa jalkaansa, eikä se polvillaan ollen, kullin seisoessa aamujoutavaa, ollut mikään pikkusiro pujahtaminen.

Siinä sai vääntelehtiä ihan tosissaan, että sai ne kiskotuksi ohi polvien ja sitten perseen päälle. Ja tytöt, kukaan ei ajatellutkaan kääntää katsettaan pois, ottivat kyllä kaiken talteen näkemästään, kun varovasti tungin kusihädästä paisuksissa olevaa parrua sepaluksesta sisään ja sitten vielä vetskari varovasti kiinni, kuin pommia purkaisi.

Vihdoin olin sen verran säällinen, että voin vetää ulkoteltan vetoketjun auki ja päästää, miten sen nyt ajatteli, raitista ilmaa sisään, tai krapulan, naimisen ja vitunhajuista ilmaa ulos. – Oottakaa vähän, mä soitan systerille, jos voitais mennä sinne vähän siistiytymään. Sen kämpille ei kävele kuin vartin.

– Kuin vanha se on, Taru kysyi empien. – Kakskakkonen, kyl se tajuaa millasta on telttaelämä juhannuksena. – Okei, jos se on sille okei. Ois kyl ihan pakko päästä vähän huuhtelemaan paikkoja, muutakin kun pimppiä. Tuol pesutilois on kuitenkin koko ajan täys härdelli, ja ois tosiaan saatava muutamat pikkaritkin pestyä.
– Mä soitan.

Kaivoin puhelimen repusta, kömmin ulos ja laitoin luuriin virrat päälle. En ollut siihen mennessä juhannusta tuntenut tarvetta olla kenenkään tavoitettavissa.

Hälytysääni, toinen, kolmas, – No moi, Hyvää Jussia, toivotti lempisysterini ääni korvaani. – Hyvää Jussia sullekkin, missä oot, kysyin kun taustalta kuului kaikenlaista hauskanremmakka ääntä. – Me ollaan Masan kanssa sen yhen kaverin mökillä, tultiin vasta tänään koko porukka ja alettiin Jussin viettoon vasta nyt, missäs sä?

– No mä oon kavereiden kanssa tässä sun kämpän lähellä, täs leirintäalueella, Teemu, Kalle ja kolme tyttöö turusta. – Okei, kuulostaa hyvältä, oottekste olleet koko jussin kimpassa. – Joo ollaan, on ollu aika helteistä menoo.
– Muutenkin kuin sään takia, varmaan? – No joo, pojat on ollu vähän huonossa hapessa, niin mä oon yrittäny olla sitte jonkinlainen ohjelmantuottaja.

Systeri purskahti nauruun, – No sitte, ei oo varmaan ollu velipojalla helppoo. – No ei, mut ei voi kyl valittaa.
Uusi naurunpurskahdus, – Voi sua, melkeen käy kateeks teitä nuoria. Mut, oiskos sul ollu jotain, porukat viittoilee, et pitäis ehtii saunaan.

– No ei nyt mitään, meinasin vaan, et jos oisitte ollu kotoon sun luona, niin oisin kysyny, voisko tytöt tulla suihkuun ja vaik pestä vähän pikkupyykkii. Teemu ja Kalle jää nukkumaan eilistä pois, ja pahaa pelkään, että toi viiminen viinipänikkä kutsuu janoista, kunhan ne tulee vähän älyihinsä.

– No hei, tietenkin te voitte mennä sinne. Käytte suihkussa ja tytöt saa pikkarinsa pestyksi sillä aikaa. Siin on se kuivaaja, heitätte märät sinne, niin se on puoltuntii ja ne on kuivat. Tytöt kyl löytää ne pesu- ja huuhteluaineet.

– Sopisko sulle oikeesti. – Joo joo, senkun meette. Varaavain on siinä vanhassa paikassa, sen lampun päällä. Me tullaan täältä vasta ylihuomenna, niin saatte olla rauhassa.

– No jos noin on, niin kiitti hitosti. Me käydään ja jätetään paikat kuntoon lähteissämme ja avain paikalleen. – Kyl mä tiedän, ja hei, teit takuulla janottaa, kun ehditte sinne kämpille. Siel on jääkaapin alaosassa koko laatikko siideriä laivareissun jäljiltä, eikä se oo ainoo, niin jos se on juotu, niin ei haittaa mitään.

– Kiitos, me lähetään sitte varmaan saman tien hipsimään sinne. Hauskaa teille sinne. – Samoin teille, ja Marko hei, kolme tyttöö, älä riko ittees. Naurua. – Okei, koetan olla, kiitti viel ja moikka, soitellaan. – Moi moi, pitäkää hauskaa.
Punanen luuri.

Kävelin takaisin teltalle, missä kolmet nätit, vähän kuumuuden ja parin lyhytunisen yön väsyttämät kasvot odottivat uutisia. – Ei muuta kuin reput selkään ja menoksi, systeri on reissussa ja kämppä meidän käytettävissä.

Kävin tönimässä kahta nukkuvaa sankaria ja sain jonkinlaisen yhteyden Teemuun, mutta yllättäen heillä ei ollut mitään halua lähteä kävelemään helteeseen, ehkä hyvä niin.

Kun pääsin ulos oman reppuni kanssa, olivat nuoret naiset jo menovalmiina reppuineen. Portilla varmistettiin vielä takaisinpääsymme ja vartin kuluttua ojensin jo kättäni lampun päälle, saaden Karvisperäisen avainrenkaan sormeni ympärille. Ovi auki ja pääsimme astumaan sisään ilmalämpöpumpun viilentämään huoneistoon.

– Aaah, päästi Sanna huokaisten, viileän ilman ympäröidessä hikisen vartalon. Iina nosti kätensä ja antoi humisevan ilmavirran tuulettaa kainaloitaan, samalla hän käänsi sinne kasvonsa ja vähän liioitellusti kavahtaen tokaisi, – Hyi hitto, ja laski kätensä alas.

– Tääl on kylppäri, tossa pesukone ja kuivausrumpu, kaks suihkuu ja pyyhkeet voidaan ottaa tosta hyllyltä. Niitä en ollu muistanu mainita systerille, mut tiesin et se ois luvannu.

– Menkää te ensin, niin saatte vaatteenne pesuun, voitte olla sitte noissa pyyhkeissä sen aikaa, kun ne kuivuu, sanoin.

Siinä tuli sitte aamun eka yllätys, kun Sanna sanoikin minulle, – Me mennään Iinan kanssa ekaks ja laitetaan pyykkikone pyörimään. Riisu säkin noi sun omas, niin pestään ne samalla.
– Okei, sopii hyvin, myönnyin vaikka olin mielessäni valmistautunut neljän kimppasuihkuun.

Kävin kylppärissä pudottamassa vaatteeni ja nappasin samalla pyyhkeen ympärilleni. Taru nousi, häviten reppuineen kylppäriin ja Sanna ja Iina perässä, omien reppujensa kanssa.

Ovi jäi raolleen ja minä ehdin jo ihmetellä, mihin Taru unohtui laskuista. Samassa hän astuikin ovesta, painaen sen kiinni, ilmeisesti vain pyyhe ympärillään. Ja sekään ei ylettynyt kymmentä senttiä alas hänen haaroistaan. Jostain syystä hän näytti siinä päivänvalossa, valkeassa pyyhkeessään, ainakin yhtä eroottiselta kuin alusvaatteisillaan hämärässä teltassa.

Istuin siinä sohvalla ja Taru sipsutti eteeni, nousi saman tien hajareisin syliini ja painoi kuumat huulensa mun omilleni, oikeesti ne tuntuivat hehkuvan.
Mielessäni kävi ajatus ja sanoin suudelmien lomassa muutaman kysyvän sanan, – Teil tais olla valmis suunnitelma??

Vastaukseksi sain lyhyiden nyökkäysten sarjan, tytöt olivat ilmeisesti tehneet keskenään minusta diilin, mihin jo taisin yöllä melkein lupautuakin. Taru tahtoi osansa pimppikivasta, vaikka menkat yrittivätkin pilata nautinnon.

Suudelman jatkuessa ja kieliemme tehdessä tutkimuksiaan muistin kyllä sanonnan tosimiehestä ja laskinkin käteni syliini, työntäen sitä samalla Tarun pyyhkeen alle.

Taru otti lempeän otteen ranteestani pysäyttäen käteni, – Mul on ne menkat aluillaan ja tamponi, mut jos se ei haittaa sua, niin tahtoisin kyl muuten pitää sua hyvänä. – Okei, sain sanotuksi, katotaan mitä tehdään.

Taru päästi otteensa ja työnsin kättäni pidemmälle, kunnes sormenpäät tavoittivat pehmeät pimppihuulet. Tunnustelin niitä päältäpäin ja löysin sitten ohuen puuvillanarun, joka tuli sykeröisenä esiin niiden alareunasta.

– Kun tytöt tulee pesulta, niin sit on meidän vuoro, saat sitte jotain kivaa, Taru lupaili kaulaani vasten mumisten.
Availin Tarun pyyhettä sen verran, että sain tissit esiin, nännit jo selvästi olivat valmiina vastaanottamaan vaikka mitä, niin kovina ne nöpöttivät.
Kallistin häntä taaksepäin saadakseni suuni oikealle kohdalle ja otinkin toisen kaksosista varovasti hampaideni väliin.

Pieni tuntuma hampaistani sai värisevän huokauksen henkäämään Tarun huulilta, tosin saattoi osuutensa olla keskisormellanikin, joka pyyhkeen kätkössä oli saanut avattua reitin huulienvälistä pallukalle, joka sekään ei tuntunut panevan pahaksi kosketusta.

Ei Tarukaan ollut toimettomana, vaan oli jo saanut paljastetuksi mun pyyhkeen alta saman veijarin, joka jo aamulla tytöille esittäytyi. Se oli nyt vaan vielä halukkaampi esiintymään, etenkin kun lämminkätinen käsityöihminen piti sitä hyvin.

Ehdimme siinä kiusaamaan toisemme lähelle sitä rajaa, että kohta ois oikeesti pakko tehdä ratkaisu. Tarun pillu valui kosteuttaan mun sormille ja hän otti itsekin sitä sormiinsa hieroen sen sitten mun kullinpään ja kätensä väliin liukasteeksi, hyvin se toimikin.

– Nyt painutte suihkuun siitä runkkaamasta, kuului kylppärin ovelta, jossa kaksi puolialastonta neitosta häpeilemättä katseli touhuamme.
– Oisitte voinnu koputtaa, sanoin toruvasti.
– No voitte sit jatkaa heti tossa oven toisella puolen, Sanna sanoi heidän astuessaan olkkarin puolelle.

Iina kiemurteli ylös sylistäni, yrittäen vähän muodollisesti peitellä haarojaan. Mulla sitä vastoin ei ollut mitään keinoa piilottaa täydessä latingissa seisovaa kyrpääni ja koska molemmat leidit oli sen jo muutenkin nähneet siinä jamassa, niin annoin sen heilahdella vapaasti, pyyhkeen reunaa nostaen. Käännyin vielä heitä kohti ja sanoin jääkaapista löytyvän siideriä juotavaksi.

Kun astuin ovesta, oli Taru jo vapautunut omasta pyyhkeestään ja seisoi syntymäasussaan säätämässä suihkuvettä sopivaksi. No alusvaatteissaan tai pyyhkeessään, tämä oli ehdottomasti vielä parempi.

Kaunis, hoikka nuorinainen, vartaloon sopivine tisseineen, karvaton kumpu häpyvakoineen, ja vielä jalkovälistä pilkistävä pätkä valkoista pumpulilankaa oli kuin lisäsähkö kyrvälleni.

Puomi tanassa pudotin oman pyyhkeeni ja astuin kiinni Taruun, joka juuri sai veden mieleisekseen. Annoimme lämpimän suihkuveden, hyvän tuoksuisen suihkusaippuan kanssa, huuhdella pois iholtamme parin päivän ja yön aikana kertyneet hiet ja muut. Olimme toisiamme kohtaan avuliaita käsinemme ja varmistimme ettei mikään kolo jäänyt osattomaksi.

Harva asia tuntuu nuoren kollin kämmeneen mukavammalta, kuin just reilusti teini-iän ohittaneen tytön kiinteä, saippuainen tissi. No nopeestihan sille löytyi niukka voittaja, kun työnsin saman saippuaisen käden Tarun jalkojen väliin, märälle hävylle.

Saatiin toisemme huuhdeltua ja sitten Taru otti aloitteen.

Hän levitti oman pyyhkeensä lattialle ja otti sitten altaanreunalta jonkin tuubin, avaten sen korkin. Hän otti puolijäykästä kalustani kiinni ja puristi putkilosta sen varrelle madon, kiersi sitten sormensa kaiken ympärille ja pyörittäen veteli esaria muutaman vedon, niin että koko kanki oli kiiltävän voiteen peitossa.

Sitten hän antoi tuubin minulle ja nousi varpailleen kuiskaten korvaani, – Laita tätä mun pyllyyn ja vähän pimppaankin, ulkopuolelle. Sitte, jos haluut, niin voit antaa mulle vähän sitä sormikivaa ja sit jos haluut, niin, kun mä annan merkin, niin voit työntää varovasti tän mun pyllyyn, hän sanoi, tehostaen sanomaansa puristamalla nyt jo kankena sojottavaa kaluani.

Tuliko mieleen, että en tiedä, haluunko. NO EI TODELLAKAAN.

Taru laskeutui pyyhkeelle polvilleen, levittäen reidet kunnolla ja painoi pään pyyhettä vasten.

Tästä kun saisi kuvan, että edes itse ensviikolla uskois.

Häpy kääntyi somasti esiin ja peppureikä avautui, tosin tiukasti kiinni puristuneena, silmieni eteen. Puristin voidetta vähän sormenpäähän ja painoin sen häpyhuulien väliin, pyöräyttäen sen myös ympäri kovan klitorispampulan, sävähdyksestä päätellen siellä oltiin herkkänä.

Toinen, vähän reilumpi satsi ja sormi vasten ryppyreikää. Se yritti, kutsusta huolimatta, pistää hanttiin kuroutumalla tiukasti sormenpään ympärille, mutta joutui antamaan periksi, kun lisäsin painetta.

Sormi vei mukanaan voidetta ja tietäen etten vain kurkistaisi suulta, niin painoin sormenkin hitaasti niin pitkälle kuin yletyin. Kun vedin sormen ulos olin valmiina ja työnsin heti tuubin suun Tarun pyllyyn, ennen kuin sulkijalihas ehti kokonaan hoitaa hommansa. Puristin siitä vielä reilun painalluksen Tarun sisään, niin että sielä olisi valmiina odottamassa vierailijaa riittävästi voiteluainetta.

Tarun vartalo värisi odotuksesta, kun laskin itseni polvilleen kylppärin pehmeälle matolle ja käteni hänen pepulleen. Annoin sormieni liukua pyllyvakoa alas, yli silmän, sileän välilihan ja sitten sormi olikin jo imeytymässä sisään emättimen aukosta, kunnes pakotin sen jatkamaan huulien välissä klitorikselle.

Vain pienestä näkyvästä osastaan huolimatta klitorispallukka osoitti kiitollisuutensa pian, vain hetki sen jälkeen, kun sormeni alkoi sitä helliä. Sen hermopäätteet lähettivät sähköisiä sykäyksiä pitkin Tarun vartaloa, vatsaan, kaulalle ja varmasti nänneihin kertoen niille, että nyt tuntuu todella hyvältä.

Tarun peppu alkoi nytkähdellä sormeni joka pyörähdyksellä ja hengitys kulki vähän kuin läähättäen, kertoen minulle, ettei huippu ollut kaukana.
Yhtäkkiä Taru puristi kädellään reittäni ja huokaisi sanan, – Tule.

Näpit irti pimpistä ja jaloilleen Tarun taakse, polvet vähän koukkuun. Ohjaava ote kalusta ja sovitus vasten pyllyreikää, joka ei tietenkään sovinnolla sisäänsä päästänyt. Yhtäkkiä tuli huoli, – Mul ei oo kortsua, melkein parkaisin.
Hetken herkkyydestä huolimatta tunsin, miten Taru hytkähtäen naurahti, – Eipä oo ennenkään kukaan kyllä tainnu tulla peppupanosta raskaaksi, jos sitä meinasit.
Hävetti huumainen ajatuskatkos ja itsekin naurahdin. Kun sitten painoin terskaa vasten aukkoa, alkoi se hiljalleen antaa periksi. Vaikka Taru oli valmiina tunteeseen, joka syntyisi, kun kyrpäni painuisi sisään, niin silti koko vartalo heilahti ja suusta purkautui hiljainen ulina, kun se tapahtui.

Sain pysäytettyä sisään syöksymisen viidensentin jälkeen, niin etten jyrännyt vauhdilla pohjia myöten. Odotin hetken, kunnes tunsin Tarun pyllyn hiljalleen rentoutuvan ja kaluni lähti painumaan itsekseen syvemmälle. Kun kivespussi painui Tarun peppua vasten, molemmat tunsivat, että perillä ollaan.

Hitaasti Taru veti itseään poispäin, saaden kullini liukumaan osin ulos, niin että vartta näkyi sellainen kymmenen senttiä. Voide toimi ilmeisen hyvin, koska peppu liukui heti takaisin, ja suorastaan vähän läiskähtäen kiveksiäni vasten. Ja liike jatkui.

Tunsin hyvin, miten Tarun anusrengas puristi kyrpäni vartta, hieroen ja lypsäen sitä taas kovaa vauhtia kohti hetkeä, josta ei ollut paluuta.

Tarun voimistuva vikinä ja kun hän vielä vei oman kätensä pimpilleen, antaen sille viimeiset vavahduttavat pyöräytykset, tiesi sitä, että kun itseltäni kaikki pidäkkeet pettivät ja painuin hänen pyllyynsä niin syvään kuin pystyin, purskauttaen koko kertyneen siemenvarastoni hänen sisäänsä, niin vavisten ja ulisten kouristavan orgasmin kynsissä, hän valui vatsalleen lattialle.

Seurasin perässä, käytännössä lähes putosin polvilleni, koska halusin kokonaan tyhjentyä hänen sisäänsä enkä roiskia spermaani hänen päälleen, ja siinä pikkuhiljaa omat kouristukseni laantuivat ja pystyin vetäytymään ulos pyllystään.

Taru läähätti vasten pyyhettä ja sai sitten sanottua mulle, – Mee vaan suihkuun, mä toivun hetken tässä.
Kun laitoin veden valumaan, näkyi suihkuseinän läpi jonkinlainen valoisuuden muutos ja kun hetken kuluttua vilkaisin Tarun tilannetta, oli hän hetken samassa asennossa kuin alkaessamme, niin ainakin minusta näytti.

Sitten hän nousi jaloilleen ja huomasi minun kurkkaavan, sain aurinkoisen hymyn ja kiitokseksi, näin tulkitsin, sanat, – Huh huh, ja vielä, – Mun pylly valuu, mahunko mäkin sinne.
No toki mahtui ja saimme pesutkin hoidetuksi kuin järki-ihmiset konsanaan.

Ja kun viimein astuimme pyyhkeissämme olkkariin, oli sohvalla lusikassa kaksi suihkunraikasta kaunista tyttöä, täydessä unessa ja vähän pyyhkeen peittäminä. Kuitenkin niin että molempien tyttöjen koukussa olevat jalat nostivat pyyhkeen ylös, niin että paljaat pyllyt ja pimpit hymyilivät meille tulijoille nätisti.

Pöydällä oli neljä siideritölkkiä, joista kaksi avattuja ja Tarun puhelin.
Otin täydet tölkit käteeni, ohjasin puhumatta Tarun siskoni makkariin ja näytin leveää sänkyä, mekin voisimme levähtää hetken. Avasin tölkit ja molemmat joimme ne nautiskellen lähes yhtä kyytiä, kuumalle teltta-alueelle ei nyt vielä ollut mitään kiirettä.

Palasimme hiljaisten kavereiden seuraan teltalle ja seuraava yö oli tosi rauhallinen. Hiljaiset miehet nukkuivat molemmat mun selkäni takana ja tytöt toisella puolella vierekkäin, tosin Sanna oli kanssani kasvokkain, emmekä jättäneet käyttämättä viimeistä mahdollisuutta pieneen hiplailuun, vaikka selkäni takaa kuuluikin syviä huokailuja.

Aamulla halasimme vielä kuitenkin kaikille heippahalaukset ja tytöt saivat, pyydettyään, kaikki mun puhelinnumeron, jostain syystä kavereiltani ei pyydetty, eikä nekään kyllä tarjonneet.

Tytöt oli valmiita lähtemään ja me jäimme vielä teltanpurkuun ja muutenkin selvimään loppukamoja. Mun kalsarit ja Sannan pikkarit löytyivät patjojen jalkopäästä ja minä olin varmaan oikeutettu ottamaan ne haltuuni, molemmat.
Tytöt vielä antoivat mulle lähtöpusut ja kiittivät peseytymismahdollisuudesta.

Lähtivät sitten peput keikkuen menemään. Iina pyörähti vielä ympäri ja huikkasi mulle, – Mä lähetän sulle muutaman kuvan sitte.
Moikkasin ja vastasin, – Okei, ihan niin kuin oisin tiennyt mistä puhutaan.

No, seuraavana päivänä puhelin piippasi viestistä whatsappissa.
Iina, – Kohta tulee muutama kuva, älä suutu, haluttiin vaan tyttöjen kanssa muutama juhannusmuisto ja kavereistasi johtuen sinä olet ainoa miespääosan esittäjä. Kenenkään kasvoja ei niissä näy, paljon muuta sitten näkyykin, ja kuvat on vaan meidän puhelimissa, ei netissä. Pusuja.
Ja, – On jo vähän puhuttu, kun meil on sellanen vaatimaton mökki viikoksi parin viikon päästä, et haluisitko sä kenties lähtee meidän mukaan. Sinne ei oo tulossa muita poikia.

Ja sitten kuvat. Hyvällä kännykkäkameralla saa näköjään hyviä kuvia vähässäkin valossa.

Eka, Sanna reidet levällään ja minä kasvoillani vasten pillua, mun kielikin näkyi pilkistävän.

Toka, Iinan pääkukkura, ja kasvoihin näytti juuri olevan uppoamassa ihan hyvän paksuinen, kova suonikas kyrpä.

Kolmas, mun nenäprofiilin yläpuolella ja mun rinnalla, Iinan väsähtänyt pylly jonka alareunassa vähän turpeahuulinen pillu.

Neljäs, systerin kylppäri, saatana, ne valonhäivähdykset. Taru polvillaan ja mun kyrpä juuri lähdössä painumaan kireään peppusilmään.

Viides, sama kuvakulma mut mun kyrpä juurta myöten Tarun sisällä, kivekset vasten Tarun pyllyä.

Kuudes, Tarun pylly, vaalea spermavana valuu anuksesta pimppihuulille ja siitä pumpulinarua pitkin tiputellen pyyhkeelle. Ja tämähän oli se Tarun ylimääräinen pyllistys.

Sillä lailla, ja minä en kiimoissani ollut huomannut mitään.

No, vähän olin mielissäni kuvista kuitenkin ja vähän äijääkin. Eihän ne huonoja olleet missään tapauksessa, mun kannalta, eikä kyllä tyttöjenkään.
Olkoon tallessa, jos mökkireissu toteutuu, niin osaanpa itsekin sitten varautua.

Katso kaikki kirjoittajan Riepu Petteri novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.7 / 5. Arvostelijoita 48

10 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu