Kaalipukkina Huvilalla

07/01/2021 | Kirjoittaja: Paha Hetero |
3 min
Kertoja: Mies/Nainen | TätiTeinipoikaVanhempi Nainen
3.8
(52)
Nainen aloitti kovan ratsastuksen pyörittäen itseään kullin päällä.

He ottivat hieronnan paikaksi pukuhuoneen penkin. Eijalla oli iso kipugeelituubi. Hän otti hameen ja liivit pois, levitti froteepyyhkeen penkille ja meni pikkuhousut päällään makaamaan siihen. Odotti hetken ja käski sitten:

"Ota sinäkin se hikinen paita ja ne kalahousut pois ja ala hieromaan tätiäsi!"

Ville riisui. Eija näki Villen alushousuissa puolikovan makkaralenkiksi kiertyneenä. Suuri oli kulli sukulaispojalla. Ville nousi hämillään tuubi kädessä kahareisin Eijan pakaroiden päälle. Kulli seisoi ja hankautui Eijan pikkuhousuja vasten. Eija tunsi kiveksien alta lähtevän jatkeen pakarallaan. Ville levitti voidetta ja hieroi hetken päästä hurmoksessa. Luuli, että sperma leviäisi hetkessä.

Villen otteet olivat sen verran ammattimaiset, että Eija antoi pojan jatkaa ennen kuin siirtyisi tämän kanssa seksiin. Kyseessä oli kuitenkin sukulaispoika tai -mies, joka ei tosin ollut sukua kuin vain nimellisesti. Eija eteni varovaisesti kysellen:

"Jäikö sinulta Helsinkiin tyttöystävä?"

"Ei."

"Menikö poikki juuri?"

"Ei ole ollutkaan mitään."

"Puhuiko äitisi totta, kun sanoi, että sinulle riittää urheilu etkä ole koskaan seurustellut?"

"Joo."

"Nyt on Ville pakko kysyä, että tykkäätkö sinä naisista? Tarkoitan vain, ettet ole homo."

"Miten niin? Totta kai tykkään. Nytkin kyrpäni seisoo sinun päälläsi ja nussisin vaikka heti sinua! Ei homosta tuntuisi siltä."

"Hetkinen! Minä nousen istumaan. Tämä on Ville tärkeää! Minäkin haluan sinua ja tunnen seisokkisi pakaroillani."

Eija Lasso puristi istuessaan Ville Matalavuoren kuusitoista vuotta vanhaa kovaa ja isoa mustissa housuissa. Selitti kähiseväksi muuttuneella äänellä pitäen kättään Villen hartioilla. Laadukkaat tissit melkein värisivät. Nännit turposivat odotuksesta isoiksi.

"Ville! Tiedät, ettemme ole sukua biologisesti. Olemme siis kuin kuka tahansa kuusitoistavuotias miehen alku ja kolmekymmentäkaksivuotias nainen istumassa vastakkain. Jooko? Minä olen aina ollut hyvin halukas uusiin miessuhteisiin. Nyt minä saisin sinusta koskemattoman, poikuuttaan pitävän miehen naitavaksi! Se olisi minulle tavaton, ei, se olisi sellainen 'täytyy saada' -asia! En ole koskaan saanut sellaista kokea! Se olisi sinullekin tärkeä asia, että se ensimmäinen kerta onnistuu hyvin ja on antoisa. Kokenut nainen osaa kaiken paremmin kuin kuusitoistavuotias tyttö. Sinä pidät minusta, mutta kuinka paljon?"

"Paljon! Paljon, Eija! Se on kuin halun tuli turmelisi minua jo nyt! En kohta voi pitää käsiäni erossa reisiesi välistä, rinnoiltasi ja suudelmista! Eija! Tämä ei ole hullua! Tämä on meidän välinen salaisuus. Minun on kuitenkin kerrottava toinenkin salaisuus."

"Ei sinun tarvitse niitä pidätellä, mutta kerro salaisuutesi myöhemmin! Mennään suihkuun. Peset selkäni puhtaaksi, ja pesemme muutenkin toisemme. Sitten menemme yhdessä sänkyysi. Teen sinusta miehen. Se tulee olemaan jännittävä, kiihottava ja nautinnollinen hetki sinulle."

Ville pesi ja oli kiimassa kuin kylän kokenein kevätkolli. Eija halusi jo suihkussa hieman imeä kullia, joka jöpötti tanassa huomiota vaatien. Kuivattelun jälkeen Eija selitti, että aloitettaisiin 69-asennossa. Villen olisi löydettävä pillun yläosasta pehmyt myhkyrä, jota sai kiusata kielellä ja hieroa sormin. Tämä tapahtui. Eijakaan ei tässä poikuuden saamisen innossaan ja kiimahimossaan kestänyt pitkään vaan vaati Villen komeaa sisäänsä. Selitti sentään, että naisen pitää olla limassa ja kostea, kun mies työntää kullinsa sisään. Muuten voisi sattua.

Ville asettui reisien väliin ja alkoi Eijan avustamana hieroa terskaa sisään. Pian Ville työntyi Eijaan koko vartensa mitalta sanoen monta kertaa "aah, aah, ooh ja eeeeh!" Ensimmäinen nainti oli lyhyt ja kiihkossa tehty parittelu, josta kumpikin pyrki nauttimaan. Ei kiintymystä, hellyyttä eikä mitään ihmisaistien sanelemaa autuutta. Ville ehti työntää vain kaksikymmentä kertaa, kunnes huusi tulevansa, ja ruiskutti Eijan sisään kaiken nuoren miehen spermansa, mitä kivesteollisuus oli ehtinyt valmistamaan.

Huohottaen, hikisinä ja jostakin onnen täyttymyksen hiekasta mielensä täyttäneinä Eija ja Ville painautuivat toisiaan vasten. Viisi kuusi minuuttia he olivat aivan hiljaa sylikkäin ja pitivät toisiaan vain kädestä kiinni. Hetken kuluttua Eija kertoi oman näkemyksensä:

"Voi Ville! Voi Ville! Miten ihana tosimies sinä oletkaan! Nyt sinä olet myös seuraaville naisille tosimies! Voi miten raju ja mieletön pano! Minua ei ole naitu näin kymmeneen vuoteen! Onhan sinunkin hyvä olla? Oletko onnellinen ja tyytyväinen?"

Ville nyökytti ja ynisi hyväksyvästi. Hänen vartalonsa tärisi. Varpaankynnet olivat sentään kiinni, eivätkä korvanlehdetkään olleet sulaneet mielihyvästä, onnen täyttymyksestä tai riemusta, että kympin vartalolla varustettu nainen makasi hänen allaan. Hitaasti hän irrotti hikisen kehonsa irti Eijan ihosta ja uskaltautui vasta nyt hieromaan ja imemään naisen rintoja. Rakastuneena hän katsoi allaan makaavaa Eijaa ja tunsi, kuinka Eijan sisään jäänyt kulli alkoi jäykistyä uudelleen ja oli nopeasti valmis uuteen panoon.

"Voi ihanaa, Ville! Toinen varviko heti perään? Olet ihmeellinen! Olet rakas ja niin vaarallinen minulle nyt!"

Ville alkoi liikkua määrätietoisemmin. Vaati toisenkin asennon. Eija meni polvilleen, ja Ville painoi itsensä sisään koira-asennossa. Hetken kuluttua Ville kysyi, haluaisiko Eija vielä jotakin muuta. Eija käski Villen asettua selälleen ja istui sen jälkeen kullin päälle. Nainen aloitti kovan ratsastuksen pyörittäen itseään kullin päällä, kunnes pysähtyi huohottaen. Eija puristeli Villen käsivarsia ja oli hetken kuin jossakin muualla mutta nautti. Näin naiset tekivät pornossakin, Ville tiesi.

Eijan kasvot olivat rypyssä, ja nainen kipristeli kuin kovien kipujen vallassa. Sitten hän jatkoi liikettään hitaasti ja nauroi samalla. Ville käänsi hänet kyljelleen ja otti ihanan pehmeän reiden ja pakaran syliinsä ja uitti kullinsa haaran halkioon. Rytmikkäästi Ville aloitti panemaan ihaillen samalla Eijan huumaavaa pyllyä ja hylskyviä tissejä, joita hän nyt pääsi hyväilemään, puristelemaan ja hellimään. Eija inisi mielihyvästä.

Tämäkään pano ei kestänyt kauaa mutta ei silti ollut kummallekaan pettymys. Siittiölaumat pärskähtivät kohtuun asti katsomaan, ettei siellä vaan ollut mitään kierukan tekemää myrkkyä. Saattoivat porukalla löytää kolmekymmentäkaksivuotiaan naisen munasolun. Yksi teki siitä sikiön yhteishuudollaan. Ehkäisystä ei puhuttu mitään.

Iltapäivään asti Eija ja Ville makasivat onnellisena. Kerran soi puhelin, mutta se ei aiheuttanut mitään. Se ei voinut olla Jörgga, sillä hän soitti aina perään uudelleen, kunnes hänelle vastattiin. Joku muu se oli.

Katso kaikki kirjoittajan Paha Hetero novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.8 / 5. Arvostelijoita 52

2 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu