Kaksoistytöt Teltassa

04/03/2022 | Kirjoittaja: Papparainen |
5 min
Kertoja: Mies | Nuori TyttöVanhempi MiesInsesti
4.1
(42)
Emmi siirtyi katsomaan kuinka kullini upposi lähes puoleen varteen Erinin pyllynreikään.

Emmi ja Erin olivat kaksi söpöä pikkutyttöä. Tytöt ovat identtiset kaksoset.

Oli kuuma kesäpäivä heinäkuun lopulla, olin laittanut lapsenlapsille teltan nurmikolle mökkini pihalle, kun ajattelin että sisällä on liian kuuma nukkua kuten olikin.
Emmi ja Erin myös ahkerasti leikkivät teltassa eivätkä ehkä tajunneet, että kaikki mitä he sanovat kuuluu tietysti teltan ulkopuolelle.

He leikkivät teltassa mitä tuon ikäiset tytöt nyt yleensä leikkivät.
Itse makoilin teltan ulkopuolella huovalla ja nautin lämpimästä auringonpaisteesta.

Tytöt puhelivat innokkaasti keskenään teltassa eikä heillä tosiaan ollut hajuakaan, että olin kuuloetäisyydellä heistä, jossain vaiheessa tyttöjen jutut siirtyivät siihen mitä toinen heistä oli nähnyt ja kuullut, kun heidän vanhempansa olivat tehneet sitä kauneinta asiaa eli harrastaneet seksiä keskenään.

Tytöistä toinen, en tiennyt kumpi, kun en tunnista tyttöjä äänistä enkä ulkonäöltä samannäköisiä ja äänisiä kun ovat.
Joka tapauksessa toinen oli siis kyseisen episodin nähnyt ja kuullut ja hän kertoili siitä innokkaasti siskolleen hyvinkin yksityiskohtaisesti joten epäily siitä, että hän olisi keksinyt koko jutun oli hyvin epätodennäköistä.
Toinen sisko siis kertoi kuinka äiti oli ottanut isin pippelin suuhun ja sitä nuollut ja imeskellyt ahnaasti, kuinka? toinen siskoista kysyi, no näin sanoi toinen sisko ja oletettavasti laittoi sormen suuhunsa ja sitä lipoi ja imi.
Tässä vaiheessa alkoi tyttöjen tarina itseäni myös kiinnostaa kummasti, kun tarina jatkui teltassa, että sitten isi laittoi sormensa äitin pimppiin ja siinä vaiheessa, kun toinen taas kysyi, että kuinka? olin jo hiipinyt avonaisen teltan oven taa ja kurkistin teltan oven raosta sisään telttaan parahiksi näkemään, kun tytöistä toinen Erin oli juuri laskenut bikiniensä alaosan nilkkoihin ja oli juuri laittanut sormen pimppinsä sisään ja sanoi, no näin.

Kullini ampaisi samantien täyteen mittaansa enkä voinut asialle mitään, koska näky todella oli kiihottava.
Tilannetta ei yhtään helpottanut se, että Emmi jonka nyt tunnistin, koska hänellä oli koko uimapuku Erinillä bikinit, oli myös alkanut riisumaan uimapukuaan josta myös näppärästi ja nopeasti pois kuoriutui.

Samaan aikaan Erin laskeutui selinmakuulle sormi yhä pienessä pimpissään jota hän hiljalleen liikutteli edes takaisin.
Erin siis oli nähnyt vanhempiensa hommat se tuli selväksi ja hän myös jatkoi tarinaa kertoen kuinka isi oli laittanut kielen äitin pimppiin.
Oih sanoi Emmi huokaisten, kuinka? tuli jo tuttu kysymys.
No minä näytän sanoi Erin ja nousi istumaan samalla pyytäen Emmin selinmakuulle teltan lattialle.
Varovaisesti Erin levitti Emmin reidet toisistaan ja painoi päänsä kohti Emmin pimppiä.
Erin nuoli siskonsa pimppiä ahnaasti, jotenkin tuli mieleen, että tämä ei ollut ensi kerta kun näin tapahtui, koska jotenkin kaikki näytti tapahtuvan liian helposti ollakseen ensinmäinen kerta.
Tässä vaiheessa olin jo ottanut kullini käteeni uimahousuistani ja sitä nyt runkkasin voimakkaasti.

Erin jatkoi siskonsa nuolemista ja Emmi alkoikin päästää suustaan pieniä huokauksia kiihtyvällä tahdilla.

En enää kyennyt hillitsemään itseäni vaan ryömin sisään telttaan ja sanoin muka toruvalla äänellä että, mitä ihmettä täällä tapahtuu.
Tytöt säikähtivät kovasti ja valahtivat ihan kalpeiksi myös Emmi joka hetki sitten oli vielä posket punaisena huokaillut siskonsa hellässä huomassa.

Tytöt yritti änkyttää jotain selitystä, mutta eivät keksineet muuta kuin että, oi ole paappa kiltti äläkä kerro äidille tai isille.

Tietenkään minulla ei ollut aikomustakaan kertoa heille mitään ja sanoinkin tytöille, että älkää huolestuko en kerro vanhemmille.

Tässä vaiheessa Erin huomasin kovana ulkona uimahousuistani seisovan kaluni ja katsoi sitä silmät suuriksi auenneena ja kysyi miksi paappa sinun pippeli on ulkona housuista ja noin isonakin se on vielä.
Sanoin tytöille etten voinut olla kuulematta tarinaa ja se oli ollut hyvin kiihottottavaa kuunneltavaa.
Kysyinkin voisiko tytöt jatkaa sitä mitä juuri olivat tekemässä ja hieman yllättäen tytöt suostuivatkin.

Emmi laskeutui takaisin selälleen ja Erin jatkoi siskonsa nuolemista.
Kuten aiemmin epäilin, että tämä ei olisi ollut ensinmäinen kerta niin päätin kysyä, että oletteko aiemminkin tehneet vastaavaa ja kuin yhdestä suusta molemmat myönsivät, että olivat tehneet tälläistä tutkimusmatkaa toistensa pimpin sopukoihin jo ainakin vuoden päivät.

Tässä vaiheessa en voinut olla kysymättä, että miten se teidän äiti oli isin pippeliä nuollut ja voisiko Erin näyttää sen minun pippelillä.

Erin vähän arasteli, mutta suostui lopulta kun Emmi innokkaasti halusi nähdä miten se ihan oikealle pippelille tehtynä näyttäisi.

Laskeuduin selälleni teltan lattialle Emmin viereen joka vastaavasti kohottautui istumaan nähdäkseen paremmin miten pippeliä nuoltaisiin.

Erin teki työtä käskettyä enkä voinut etukäteen edes kuvitella miten ihanalta pikkutytön suihinotto tuntuisi, luonnollisesti edesmennyt vaimoni joka oli siis näiden pikkutyttöjen biologinen mummi ja jotka siis olivat minulle vain avioliiton kautta sukua eivät siis verisukulaisia.
Olin toki ollut heidän koko elämänsä ajan heidän elämässään.

Tässä sitä nyt kuitenkin oltiin, Erin imi ahnaasti kulliani ja Emmi katsoi uteliaana niin läheltä kuin vain suinkin pääsi.
Emmi myös vaati, että hänenkin pitäisi saada kokeilla pippeliä suuhunsa.
Minullehan moinen idea sopi vallan mainiosti.

Emmi aloitti kullini nuolemisen ja imi sitä ahnaasti, tässä vaiheessa pyysin Erinin istumaan hajareisin kasvoilleni johon hän hieman arastellen suostui.
Katsoin hieman paisuneita pikkuisia häpyhuulia täysin karvattomassa pimpissä, Erin laskeutui kasvoilleni ja aloitin intohimoisen nuolemisen ja huomasin heti, että pillu oli myös hieman kostunut.
Nuolin ahnaasti pimppiä ja pienen pientä klitorista, Erin alkoi hiljalleen kiihottua enemmän ja enemmän ja hänen suustaan pääsi jo pieniä huokauksia ja hänen pieni pimppinsä oli jo todella märkänä kiimasta.
Samaan aikaan Emmi nuoli ja runkkasi kulliani voimakkaasti joten olin jo laueta siihen paikkaan, mutta onnistuin pidättelemään laukeamistani, mutta olin pakotettu pyytämään Emmiä lopettamaan kullini nuolemisen siinä onnistuakseni.
Emmi lopettikin heti ja siirtyi vuorostaan uteliaana katsomaan kuinka nuolin Erinin pimppiä sitä hetken katseltuaan hän ilmoitti jälleen tomerasti, että hänenkin pimppiä pitäisi jonkun nuolla.

Luonnollisesti suostuin hänen pyyntönsä ja pian Erin ja Emmi vaihtoivatkin paikkaa, Erin siirtyi nuolemaan ja runkkaamaan minua ja Emmi puolestaan laskeutui kasvoilleni, niinpä aloitin Emmin nuolemisen samalla tavalla kuin hetki sitten Erinin kanssa, Emmi oli huomattavasti kuivempi pimpistä kuin Erin oli aluksi ollut, mutta nopeasti huomasin kuinka Emmikin kastui enemmän ja enemmän koko ajan.

Pyysin Erinin istumaan kovana seisovalle kullilleni, Erin suostui yllättävän nopeasti pyyntööni ja alkoi hivuttautumaan kohti kulliani, tunsin kuinka lämmin ja märkä pimppi kohtasi kivikovan kaluni.
Kullini ei uponnut kuin ihan aavistuksen Erinin pimppiin ehkä noin terskan pään verran.
Pimppi oli niin pieni ettei ollut mitään mahdollisuutta saada sitä enempää sisään enkä halunnut tietenkään väkisinkään sitä Erinin sisään survoa.
Erin kuitenkin huokaili raskaasti ja teki pientä ylösalaista liikettä pepullaan ja kullini upposi joka työnnöllä vain terskan pään verran Erinin pimppiin, ns.pohjiin saakka ei ollut mitään toivoa saada kulliani menemään niin pieni oli pimppi.

Sen sijaan siirsin Erinin pimpin mehuista märän kullini Erinin pyllynreiälle, Erin hätkähti kovasti, mutta ei vastustellut sen kummemmin vaan painoi jopa pyllyään kulliani vasten ja pian pyllynreikä antoikin periksi ja kullini upposi huomattavasti syvemmälle kuin pimppiin oli äsken uponnut.

Erin alkoi ratsastaa kullillani, samaan aikaan Emmi kiinnostui kovasti mitä hänen voihkivalle siskolleen tapahtui hänen selkänsä takana, lopetin Emmin nuolemisen ja keskityin täysin Erinin pyllynreiän nussimiseen, samalla Emmi siirtyi katsomaan kuinka kullini upposi lähes puoleen varteen Erinin pyllynreikään.
Emmi huudahti ääneen, että eikö se satu ollenkaan, Erin myönsi että aluksi oli sattunut vähän, mutta nyt ei sattunut vaan tuntui tosi ihanalta.
Erin ratsasti raivokkaasti ja huokailut yltyi niin paljon, että pelkäsin äänien kantautuvan naapuri mökkeihin saakka, pelko oli tosin turha kun lähin naapuri asui liki kilometrin päässä eikä kyllä voinut mitään tapahtumista kuulla.

Yhtäkkiä Erin sai rajun väristyskohtauksen ja tajusin, että siinä taisi saada nuori 9v.tyttö juuri elämänsä isoimman orgasmin.
Erin rojahti rintaani vasten ja annoin hänen hetken siinä levätä kunnes siirsin hänet viereeni makaamaan.

Pyysin Emmin menemään kontilleen eteeni ja työnsin kullini vuorostaan hänen pimppiinsä, se ei luonnollisesti sinne mahtunut yhtään enempää kuin äsken Erinin pimppiinkään joten siirsin tähtäyksen vuorostaan Emmin pyllynreikää kohden ja työnsinkin sen Emmin sisään nopeasti.
Kullini upposi suurinpiirtein saman verran kuin siskonkin kohdalla aiemmin, mutta nyt asentoni oli eri ja pystyin halutessani menemään syvemmälle pyllyyn ja sen myös tein, Emmi lähes huusi kiimasta kun työnnyin syvälle hänen pyllynreikäänsä, reikä oli äärimmäisen tiukka eikä aikaakaan kun hurjasti korahdellen laukesin koko voimalla Emmin pieneen pyllynreikään ja samaan aikaan myös Emmi sai ison orgasmin ainakin huudosta ja vartalon värinästä päätellen.

Siirsin yhä vapisevan Emmin siskonsa viereen lepämään ja vannotin tyttöjä, että tästä tapahtumasta ei sitten ikinä hiiskuta sanaakaan kenellekkään, näin tytöt yhteen ääneen lupasivatkin.

Sama episodi samojen tyttöjen kanssa tapahtui myös vielä myöhemmin kesällä, kun olivat jälleen hoidossa mökilläni, mutta se on uuden tarinan aika se.
Vaikka vaimoni oli siis menehtynyt noin vuotta aiemmin niin hänen lapsensa oli tiiviisti yhteydessä minun kanssa eikä vähiten sen vuoksi, että hoidan paljon lapsenlapsia kuten nytkin.
Lapsenlapsia kun sattuu olemaan kaikkiaan 15 joista 12 on tyttöjä ja vain 3 on poikaa.

Lapset ovat tietenkin useamman eri vanhemman, vaimollani kun oli jo 4 lasta aiemasta avioliitosta, kun tapasimme.

Lisää tarinoita muihinkin tyttöihin liittyen myöhemmin.

Katso kaikki kirjoittajan Papparainen novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.1 / 5. Arvostelijoita 42

4 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu