Kaupan Sovituskopissa

20/04/2020 | Kirjoittaja: Anonyymi |
4 min
Kertoja: Nainen | KimppakivaaBiJulkiset Paikat
3.9
(35)
Mies työntyy häneen takaapäin ja minä polvistun Iinan haarojen väliin.

Kaupassa on hiljaista kuin huopatossutehtaalla, ja saan rauhassa kierrellä hyllyltä toiselle hypistelemässä jos jonkinlaista vaatekappaletta. Liike suljetaan vartin päästä, mutta sitä ennen uskon ehtiväni sovittaakin vaatteet. Käsivarrellani roikkuu parit housut ja toppi, mutta alusvaateosasto on vielä tutkimatta. Suuntaan askeleeni pitsisten rintaliivien ja pikkupöksyjen sekaan. Katseeni nauliintuu aivan upeaan punamustaan korsettiin, johon kuuluu stringit ja stay up-sukat. Haltioituneena nostan kokonaisuuden syliin, näytän vaatteet myyjälle ja pujahdan sovituskoppiin. Ripustan vaatteet henkariin ja riisuudun alusvaatteisilleni.

Tuijotan peilistä kuvaani. Vaaleanpunainen alusasuni korostaa rusketusta kivasti ja huomaan keikisteleväni peilin edessä kuin pikkutyttö. Hymyilen touhuilleni ja napsautan rintaliivit

auki. Ne putoavat lattialle jalkoihini. Jostain syystä nostan käteni paljaille rinnoilleni ja teen muutaman kerran hierovan liikkeen… Nännini kovettuvat ja rintojen pyöreys

korostuu… Ilmeeni muuttuu vakavammaksi ja tajuan olevan varsin himokkaalla tuulella. Koko ajan peiliin tuijottaen työnnän toisen käteni pikkuhousujeni sisään toisen hyväillessä kumpaakin rintaa vuoron perään. Häpykummullani olevassa kädessäni tunnen, kuinka alapääni sykkii. Liu'utan käden alemmas ja työnnän sormen häpyhuulten väliin. Kosteaa… Ajattelen ja pyöräytän sormeani muutaman kerran klitoriksen ympäri. Se tuntuu hyvältä, ja samalla vähän kiusalliselta, sillä tajuan, että viereiseen koppiin on tullut joku…

Nostan sovituskopin nurkasta pienen pallin keskelle koppia ja tiputan pikkuhousunikin alas. Käyn istumaan pallille, levitän jalkani peilin edessä täysin auki ja henkäisen näylle. Pieni punainen ruusunnuppuni kiiltää häpyhuulten auetessa niiden välistä hieman paisuneena ja suorastaan kerjää kosketusta. Alan varovasti hieroa jalkoväliäni ja levitän kosteutta sormillani kaikkialle haarojeni väliin. Välillä nuolaisen omaa sormeani maistaakseni, kuinka kiimaiselta maistun ja lisätäkseni kosteutta entisestään. Hieron jo kovempaa ja työnnän lopulta sormen sisääni. Hinkkaan sitä edestakaisin ja tuijotan herkeämättä peilistä tuota näkyä. Se kiihottaa ja tuntuu häpeälliseltä, sillä sitähän masturbointi niin monelle jostain syystä on.

Voihkaisen kovempaa kuin oli tarkoitus ja tajuan, että naapurikopissa oleva henkilö tiputtaa jonkin vaatteen lattialle. Jähmetyn paikoilleni, sormi yhä sisälläni ja kuuntelen. Seinän takaa joku kysyy, onko kaikki hyvin. Ääni kuuluu nuorelle naiselle, siitä olen varma. Rykäisen saadakseni ääneni kuntoon ja vakuutan kaiken olevan hyvin. Puna nousee poskilleni kohisten ja olen täysin nolona. Nainen varmasti arvasi, mitä puuhastelin. Nousen ylös pallilta ja siirrän sen harmissani takaisin nurkkaan. Jalkoväliin on jäänyt kutkuttavan kuuma tunne, joka olisi pitänyt saada purettua!

Ihmeekseni kuulen jonkun koputtavan sovituskoppini oveen. "Niin..?" Saan vaivoin kysyttyä. "Voisitko auttaa? En saa yksin tätä vaatetta kiinni.." Tajuan saman äänen, joka äsken kuului viereisestä kopista, kysyvän. Avaan oveni ajattelematta, että olen täysin alasti, ja päästän naisen minun puolelleni. Kyseessä on sama myyjä, jolle näytin vaatteet tullessani sovituskoppiin! Nainen katsoo minua päästä varpaisiin ja kääntyy sitten selin. Hänellä on yllään todella kaunis, valkoinen pitsikorsetti, jonka ylimmät hakaset repsottavat aukinaisena. Tartun niihin laittaakseni ne kiinni, mutta päätänkin sitten tehdä jotain hullua. Avaan hakaset yksi kerrallaan ja riisun vaatteen naisen päältä kokonaan pois.

Hän kääntyy minuun päin ja tajuamme molemmat olevamme varsin kiihottuneita. Nainen on kaunis ja siro. Tummat paksut hiukset ja tuikkivat silmät. Hän lähestyy minua varovasti lanteitani koskettaen ja painaa pienen suudelman suulleni. Kuin odottaen rohkaisua hän vetäytyy kauemmas ja tuijottaa suoraan silmiini. Nyt minä vuorostani suutelen häntä, mutta pidempään ja kiihkeämmin kuin hän ensimmäisellä kerralla. Tämä on ensimmäinen kerta, kun suutelen naista, ja huomaan sen tuntuvan hyvältä. Kielemme kohtaavat ja suudelmassa on täysin erilaista pehmeyttä kuin yleensä naisen ja miehen välillä. Naisen kädet kulkevat selkääni pitkin, hyväilevät kylkiäni ja siirtyvät sitten rinnoilleni. Hän puristelee, hieroo ja koskettelee niitä taitavasti. Ihoni reagoi tuohon kosketteluun herkistymällä entisestään, ja kun nainen siirtyy suutelemaan, nuolemaan ja imemään rintojani ja nännejäni tunnen olevani 7. taivaassa! Polvistun naisen eteen ja vedän hänen pienen pienet alushousunsa pois. Niiden alta paljastuu kauniisti muotoiltu, tumma, siisti pehko, jota silitän muutaman kerran kämmenelläni. Painan pieniä suudelmia naisen reisille, polville, pohkeille ja taas ylöspäin noustessani säärille ja tuohon tiheikköön, jota en voi olla ihastelematta ja koskettelematta.

Nainen vetää minut takaisin ylös, painautuu minua vasten ja työntää samalla minut seinää vasten. Rintamme painuvat toisiaan vasten ja hengitämme raskaasti. Painaudumme yhä enemmän liki, niin että häpymme hankaavat toisiaan vasten. Jo pelkästään tämä tuottaa suunnatonta nautintoa. Kätemme harhailevat ympäri toistemme vartaloita ja palan halusta saada koskettaa tämän naisen kaikkein pyhintä..

Hyvin alkanut leikkimme keskeytyy, kun tajuamme liikkeen olevan suljettu, ja miestenosaston myyjän, mies itsekin, huhuilevan meidän pukukoppimme suuntaan. “Iina, oletko siellä?" Miehen ääni kysyy ja nainen kiinnni minussa vastaa hänelle myöntävästi. Katson naiseen, Iinaan, ihmeissäni ja hän painaa sormen huulilleen ja hyssyttelee minua olemaan hiljaa. "Eikö olisi jo aika lähteä kotiin?" Miehen ääni jatkaa, ja on nyt jo paljon lähempänä. Iina mutisee vastauksensa suudellessaan kaulaani ja kuiskaa

sitten korvaani miehen olevan hänen työkaverinsa. Hän katsoo minua pilke silmäkulmassaan ja vie kätensä kuumaan jalkoväliini. Hänen sormensä tekevät pyörivää, hierovaa liikettä klitoriksellani, kun koppimme ovi avataan ja hämmästynyt silmäpari yllättää meidät. Iinan hymystä rohkaistuneena minäkin hymyilen söötille kundille ja naurahdan osittain uteliaana, osittain hermostuneena, kun naiseni kiskaisee miehensä luoksemme. Hänelle tilanne ei tunnu olevan ollenkaan kiusallinen, päinvastoin! Hän kiskaisee samantien paitansa pois ja sulkee meidät kainaloonsa. Suutelemme ja koskettelemme hetken aikaa toisiamme sekaisin, ja sitten mies kehottaa minua ja Iinaa keskittymään toisiimme. Niinpä Iina ohjaa minut jo tutuksi käyneelle pallille ja kyykistyy itse eteeni. Hän levittää jalkani ja siirtää hiuksensa syrjään. Suljen silmäni ja tunnen, kuinka naisen taitava ja vikkelä kieli alkaa tehdä temppujaan vaossani.

Kieli työntyy välillä kokonaan sisääni ja välillä se lipittelee klitoristani härnäävästi. En voi olla ihmettelemättä sitä taitoa, jolla nainen nuolee toista naista! En voi kuin purra huultani,

etten huutaisi ääneen! Silitän Iinan hiuksia ja katsahdan mieheen, joka on ryhtynyt masturboimaan vieressämme. Koko tilanne on uutuudessaan ja kiimaisuudessaan minulle liikaa, ja laukean räjähdysmäisesti kouristellen vasten Iinan märkää suuta. Hän nousee ylös, ja pyyhkii suunsa kuivaksi.

Hänen työkaverinsa ei ole tullut vielä, samoin kuin ei Iina itsekään, joten he asettuvat niin, että Iina kääntyy selin mieheen ja nojaa hieman etukumarassa peiliin. Mies työntyy häneen takaapäin ja minä polvistun Iinan haarojen väliin. Samalla, kun mies nai Iinaa rajusti takaapäin, minä nuolen hänen klitoristaan sen minkä pystyn ja kerkeän. Huomaan Iinan katsovan peilistä tapahtumaa, eikä heidän kahden tulemisensakaan kestä kauaa. Kun he lähestyvät huippua ja kiihdyttävät tahtia entisestään minä siirrän toisen käteni hyväilemään naisen kiinteitä rintoja ja toisen miehen kiveksiä. He saavat valtavan orgasmin lähes yhtä aikaa ja katselen lumoutuneena, kuinka heidän vartalonsa taipuvat kaarelle ja kasvoilla on nautinnon ja tuskan sekainen ilme.

Rauhoituttuamme Iina ottaa käteensä hyllystä ottamani punamustan korsetin ja huomauttaa, etten tainnut ehtiä kokeilla sitä ollenkaan. 

Arvostele Novelli:

Arviot 3.9 / 5. Arvostelijoita 35

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu