Kaverin Kiimainen Tyttöystävä

03/04/2020 | Kirjoittaja: Anonyymi |
6 min
Kertoja: Mies | PettäminenAutossaSuihinotto
4.2
(65)
Elina toi suunsa niin alas kuin pystyi, niin alas, että mun terska meni melkein sen kurkkuun asti.

Ajelin kaverini kotia kohti pimeänä talvi-iltana. Olin luvannut toimimaan kännikuskina. Olin käynyt poimimassa kaverini baarista muutama minuuttia sitten ja he olivat sammuneet välittömästi takapenkille. Taisi alkoholilla olla sormensa pelissä, sillä mitään innokkaita tanssijoita eivät kaverini olleet. Kaverini tyttöystävä oli kuitenkin yhä hereillä. Elina istui pelkääjän paikalla ja kertoili minulle heidän illastaan, vaikka ei siitä ollut kuulemma kauheasti mitään erikoista kerrottavaa.

Ajauduimme puhumaan arkisemmista asioista, kunnes Elina johdatteli keskustelua seksiä kohden. Olimme joskus jutelleet hieman Elinan kanssa seksistä, mutta emme juuri liioin enempää. Nyt Elina vaikutti kuitenkin olevan himokkaalla tuulella, sillä vaikka kuinka yritin ohjata keskustelua pois seksistä, Elina palasi aiheeseen kerta toisensa jälkeen. Ei minua muuten olisi haitannut puhua aiheesta, mutta Elinan poikaystävä, ja minun hyvä ystäväni Mikael istui takapenkillä, toki sammuneena, mutta en silti halunnut ottaa riskiä, jos mies sattuisi heräämään. 

Elina valitteli, kuinka hänen kiinnostuksensa Mikaeliin oli heikentynyt aikojen saatossa. Seksiä ei kuulemma ollut enää niin usein, vaikka olimmekin vielä alle kolmekymppisiä kaikki. Eikä Mikael koskaan vaivautunut menemään “alas” tai niin kuin Elina sen ilmaisi, syömään pillua. Kaverini tyttöystävä oli selvästi aika humalassa, sillä vaikka hän oli suht koht avoin, ei hän ollut koskaan puhunut kanssani niin rääväsuisesti. Elina kertoi kyrvistä ja siitä, miten hän tykkäsi imeskellä niitä ja kaikenlaisista asennoista, mistä hän tykkäsi miesten nussivan häntä. 

Ajauduimme sitten keskustelemaan minun naisseikkailuistani, koska ajattelin, että Mikaelia ei haittaisi yhtä paljon, jos keskustelisimme niistä Elinan kanssa, hänen tyttöystävänsä lempiasennoiden sijaan. Tai siitä, kuinka paljon Elina rakasti imeskellä kyrpiä. Kerroin, ketä olin pannut, missä paikoissa ja mistä asennoista. Huomasin itsekin kiihottuvani vähän, joten oli aika ottaa takapakkia. Olin huomannut Elinan alkaneen katsella minua pilke silmäkulmassaan viime aikoina, ihan selvinpäinkin. Minulla oli kuitenkin perjaatteeni. Kavereiden tyttöystäviin ei saanut koskaan koskea. Sen lisäksi kyseessä oli Mikael. Hän oli yksi rakkaimmista ystävistäni. 

Elina kuitenkin vaati, että kuvailin yhä yksityiskohtaisemmin paneskelujani. Hän halusi tietää jokaisen yksityiskohdan. Olinko tullut jonkun kasvoille tai rinnoille. Olinko syönyt pillua, miten olin saanut naiset voihkimaan. Olivatko he olleet hyviä ottamaan suihin. Oli ilmiselvää, että Elina oli täydessä kiimassa. Hän oli todella hyvännäköinen ja juuri minun tyyppiäni, mutta se ei vain sopinut. Elina oli suuririntainen tumma brunette tiimalasivartalolla. Elinalla oli tyttömäisen söpöt kasvot, jotka saivat hänet vain näyttämään entistä kuumemmalta. Elinan kasvot näyttivät kilteiltä ja suloisilta, mutta hänen kurvinsa olivat seksikkäät ja kuumat. Olin aina pitänyt Elinaa kilttinä ja kuuliaisena, mutta hänestä oli kuoritumassa villi seksipeto. Elina oli kosketellut minua jo aikaisemmin ajon aikana, mutta hän alkoi koko ajan käydä läheisemmäksi. Ei kestänyt kauaa, kun hänen sirot kädet olivat jo eksyneet pullottavalle etumukselleni. Minua panetti, mutta olin hieman häpeissäni seisokistani, koska kyseessä oli kuitenkin Mikaelin tyttö. 

“Et sä noin voi tehdä.” Sanoin ja vein Elinan käden pois. Elina vain hihitti kommentilleni. 

“No entäs jos vaan ihan vähän…” Hän aloitti ja toi uudestaan sormenkärkensä farkuilleni ja alkoi näpräämään kalua housujeni läpi. 

“No ei se käy.” Vastasin yrittäen kuulostaa mahdollisimman vakuuttavalta. Minun olisi saatava Elina kuriin, jos vaikka Mikael sattuisi heräämään. Ja myös siitä syystä, että itsehillintäni heikkeni koko ajan. En tykännyt myöntää sitä itselleni, mutta olin fantasioinut Elinasta aivan liian usein. Olin miettinyt, miltä tuntuisi suudella hänen täyteläisiä huuliaan. Tai miltä tuntuisi, jos nuo täyteläiset huulet uppoisivat kyrpäni varren ympärille? Tai mitä jos Elinan suuret ja kiinteät rinnat hinkkaisivat edestakaisin kullini ympärillä vieden esinahkaani ylös-alas? Tai miltä tuntuisi iskeä kyrpä Elinan pillun sisään takaatapäin?

Havahduin ajatuksistani, kun Elina alkoi taas uudestaan silittelemään etumustani. 

“No en mä tee jos sä et haluu…” Elina hihitti ja jatkoi leikkiään. 

“Mmh, no kyllä se tuntuu… hyvälle, mut ei me voida.” Vastasin. 

“Voidaan, me voidaan tehä ihan mitä me halutaan.” Elina sanoi. 

“Mä tiedän, mutta mä en voi.” Sanoin ja vein Elinan käden pois.

“Höh, mä keksin sitten jonkun toisen tavan häiritä sua.” Elina sanoi muka surullisena ja hymyili sitten pirullisesti hihittäen. 

En ehtinyt pohtia kauaa, mitä Elinalla oli mielessään, sillä jouduin keskittymään ajamiseen teiden ollessa jäisiä kylmässä talviyössä. Kului minuutti enkä juuri kiinnittänyt huomiota Elinaan, joka vääntelehti jotakin vieressäni. Vilkaisin hetken päästä sivusilmälläni, mitä hittoa se oikein puuhasi ja meinasin saada sydärin. Käänsin vahingossa koko pääni Elinan suuntaan ja jäin tuijottamaan sitä. Olin melkein ajaa ojaan, kun unohdin katsoa tiehen nimittäin Elina oli ottanut toppinsa ja rintsikansa pois ja esitteli minulle paljaita tissejään, joita olin aina himoinnut. 

“Eiks ookkin kivat?” Elina kysyi.

“Helvetti Elina me kuollaan vielä sun takia, kun mä ajan ojaan.” Raivosin hieman. 

“Hihih, mutta sä et vastannut mun kysymykseen.” Elina sanoi ja toi rintojaan ylemmäs eteeni aivan kuin tarjottimelle. 

“No, onhan ne.” Myönsin. Oikeasti olisin halunnut syöksyä kiinni Elinan tisseihin ja ottaa ne suuhuni. Suuren pinkit nännit sojottivat kovina muhkeiden tissien keskeltä. En ole koskaan ollut hyvä arvioimaan rintojen kokoa, mutta Elinalla oli todella suuret. Jouduin hidastamaan ajovauhtiani, etten ajaisi kolaria, sillä en pystynyt oikein keskittymään. Elinan vain hihitteli huomatessaan, kuinka hankalaksi ajoni oli käynyt. 

“Mä huomaan että sä et oikein pysty keskittymään tohon ajoon.” Elina hihitti. “Mistäköhän se johtuu?” Elina kysyi ja heilutteli tissejään mulle.

“No kuule en tiiä yhtään.” Vastasin ja jouduin melkein pysäyttämään auton tuijottaessani Elinan rintoja. Olin unohtanut jo kokonaan kavereiteni läsnäolon takapenkillä. 

“Voisiko se johtua näistä mun tisseistä?” Elina kysyi ja nosti rintojaan uudestaan ylöspäin. Mulla oli vaikeuksia pitää katseeni tiessä, joten hidastin vauhtia niin paljon, että pystyin katsella Elinan näytöstä. 

“Sainhan mä vihdoin sun huomion.” Elina hihkaisi ja otti nännin suuhunsa. 

“Mmmmh, tää on kivaa, sun pitäis maistaa.” Elina sanoi imeskellessään nänniään. Hänen voihkintansa alkoi kasvamaan kovaäänisemmäksi ja yritin keksiä, miten saisin hänet lopettamaan. Kyrpäni nyki kuitenkin housuissani siihen malliin, että en tiennyt kuinka kauan pystyisin enää hillitsemään itseäni. Vilkaisin takapenkille ja helpotuksekseni kaverini näyttivät aivan yhtä sammuneilta kuin aikaisemmin. 

“Ooooohhh… Tää tuntuu niin hyvältä, kokeile!” Elina voihki ja otti kiinni kädestäni vieden sen suurikokoisille tisseilleen. Puristin kaverini tyttöystävän rintaa pikaisesti ennen kuin vein käteni pois. 

“Aaah, se tuntui sika hyvältä.” Elina inahti. Yritin olla mahdollisimman välinpitämätön, jotta Elina lopettaisi. En pystynyt sanomaan vastaan noin upealla naiselle, joten ainoa mahdollisuuteni oli pysyä hiljaa ja toivoa, että hän lopettaisi. Totta kai toivoin salaisesti, että Elina ei lopettaisi, mutta yritin unohtaa tuon ajatuksen, sillä olihan kyse kaverini naisesta. 

“Mitäs täältä löytyy…” Elina sanoi ja alkoi alkoi avaamaan farkkujeni vetskaria. 

“Hei sä et voi…” Protestoin, mutta en voinut irroittaa käsiäni ratista, sillä olin juuri niin tiukassa mutkassa. Pyristelin vähän vastaan lantiollani, mutta sain sen näyttämään enemmän siltä, että olin innoissani. 

“Oooooh, se on niin komea!” Elina ihaili. Naisen täytyi olla aivan helvetin taitava käsistään, sillä hän oli saanut kullini ulos farkuistani muutamissa sekunneissa. Vilkaisin alaspäin kovana seisovaan kyrpääni. Kyllä se oli komea, mutta nyt minun oli pakko laittaa hommalle stoppi. Olin kuitenkin niin huonossa kohdassa tiellä, että en pystynyt irroittamaan kumpaakaan kättäni ratista. Tai sitten en vain halunnut tehdä niin. 

“Elina hei, sä et voi tehdä noin…” Yritin protestoida heikosti.

“Katso tätä.” Elina hihkaisi ja syöksyi syliini. Ennen kuin ehdin tajuta, mitä oli tapahtunut tunsin nautinnollisen lämmön kaluni ympärillä. Elina oli ottanut kyrpäni suihinsa. Suustani pääsi muutama huokaisu Elinan nuollessa terskaani. Aloin vihdoin valpastumaan ja tajuamaan, mitä oikeasti oli tapahtumassa.

“Elina lopeta, sä et voi tehdä tota.” Sanoin hiljaisesti, sillä en halunnut herättää takapenkillä kuorsaavia ystäviäni. 

“Oonko mä niin huono vai?” Elina kysyi ja katsoin minuun ylöspäin surullisen näköisenä. 

“No et mutta…” Aloitin.

“No hyvä!” Elina hihkaisi ja jatkoi imutustaan. Ajamisesta tuli koko ajan tukalampaa, sillä ulkona oli liukasta ja pimeää ja kaiken lisäksi keskittymistäni häiritsi kaverini tyttöystävän suu kyrpäni ympärillä. Elina vain kiihdytti tahtiaan ja pian olin taivaassa. Aina välillä hän vilkuili ylös suuntaani ja hymyili kiltinnäköisesti. 

“Ähän hanoin det sä ykkäät.” Elina mumisi ottaessaan minulta suihin. Olin jo melkein luovuttanut. Elina oli vain liian kuuma. En pystynyt vastustamaan häntä. Sen lisäksi hänen suunsa alkoi tuntua koko ajan paremmalta kyrpäni ympärillä. Olin pääsemässä jo lähelle, kun Elina vetäytyi pois. 

“Älä nyt näytä noin surulliselta. Oota hetki.” Elina sanoi minulle. 

Surulliselta? Voi ei, olin menettänyt näköjään itsekurini niin totaalisesti, että näytin surulliselta Elinan lopettaessa suuhoitonsa. Kirosin asiaa mielessäni hetken, mutta en ehtinyt miettiä sitä kauaa, kun Elina palasi syliini. Haukoin henkeäni ja katselin alaspäin. Elina oli kietonut tissinsä kyrpäni ympärille ja veteli niitä ylös-alas. Näkymä oli kuin suoraan villeimmistä seksifantasioistani. 

“Näistähän sä tykkäät?” Elina hihitti ja puristi tissejään korostuksen merkiksi.

“Mmmh, joo, kyllä mä vähän…” Myönsin. Helvetin nainen. Elina oli niin kätevä käsistään, että olin jo lähellä tulemista. Suurikokoiset rinnat hieroivat kyrpääni molemmilta puolilta nautinnollisesti. Elina tiputti aina välillä suustaan lisää liukastetta kyrvälleni, vaikka se oli jo osittain märkä touhutipoistani. Elinan rinnat kiilsivät upeasti hänen syljestään. Katselin lumoutuneena, miten naisen suuret tissit hinkkasivat tankoani taukoamatta. 

“Mä haluisin, että sä tuut mulle.” Elina ilmoitti. “Tuu mun tisseille ja mun suuhun. Älä huoli, mä kyllä nielen kaiken niin sun auto ei sotkeennu. Mä haluun niellä kaiken, mitä sulta tulee. Tai eka mä haluun osan siitä mun rinnoille, mutta lopulta siis.” 

“Jooooh…” Sain ähkäistyä. 

Elina antoi aina välillä muutaman pusun innokaasti sykkivälle terkalleni. Se oli saada minut hulluksi. Seuraavan kerran, kun Elina teki niin työnsin vaistomaisesti lantiotani ylöspäin niin, että kyrpäni upposi kokonaan hänen suihinsa. Elina imutti terskaani nuoleskellen sitä ja runkkasi samanaikaisesti kyrpäni vartta tisseillään. Ähkin ja puhkuin, sillä tunsin tulevani pian. 

“Tuutko sä mulle? Tuutko sä mun suurille rinnoille, jotka haluis saada sun kermat niiden päälle? Tuutko mun kuumaan suuhuun joka haluais jo maistaa sun mälliä? Tuutkos?” Elina kiusoitteli. “Mä luulin, että me ei saatu tehä tätä? Mä luulin että sä et sais naida mua tissien väliin? Mä luulin, että sä et sais laittaa sun suurta kyrpää mun huulien väliin? Mun huulien väliin, jotka on aina halunnu maistaa sun paksua kullia…” Elina hihitti.

En kestänyt enää kauempaa. Unohdin varoittaa Elinaa, kun kyrpäni alkoi jo sykkimään nesteitään ympäri kaverini tyttöystävän kasvoja. 

“Ooooh!” Elina huokaisi ja otti nopeasti kyrvän suihinsa. Työntelin lantiotani ylöspäin penkillä ja yrittäen saada kyrpäni mahdollisimman syvälle Elinan suuhun. Elina toi suunsa niin alas kuin pystyi, niin alas, että mun terska meni melkein sen kurkkuun asti. Kun katsoin alas huomasin, että kaverini tyttöystävä oli ottanut kyrvän juuriaan myöten suihinsa. Spermaa valui seksikkään naisen suupielistä hänen rinnoilleen. Elina nielaisi muutaman kerran, mutta tunsin kuinka minulta tuli vieläkin. Pumppasin itseäni Elinan suihin ja laskin huolellisesti jokaisen tipan hänen suuhunsa. Pian Elina nousi ja hieroi lasteja rinnoillaan. 

“Mä rakastan spermaa.” Elina hihkaisi ja leikki hetken mälleilläni. Hän hieroi sitä ympäri tissejään ennen kuin alkoi puhdistaa niitä kielellään.

“Mä haluun tätä vielä myöhemmin…” Elina sanoi ja antoi puolikovalle kyrvälleni pusun. 

“Ta-daa!” Elina sanoi ja näytti puhtaita rintojaan. “Enkös mä olekin aika hyvä imuri!” 

Arvostele Novelli:

Arviot 4.2 / 5. Arvostelijoita 65

2 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu