Kaverin Poikaystävä Pani Minua

17/05/2021 | Kirjoittaja: MadClown |
2 min
Kertoja: Mies | GayPettäminenAnaali
3.9
(33)
Avasin hänen housunsa ja otin jo kovana sykkivän kalun esiin

Naispuolisella kaverillani on hyvännäköinen ja mukava kundikaveri nimeltään Jarkko. Hänen kanssaan puhuimme jätkien juttuja ja muutenkin koimme jotain yhteistä välillämme, mutta en olisi osannut varautua sihen, mitä oli tulossa.

Jarkon tyttöystävä oli matkoilla parhaan kaverinsa kanssa ja Jarkko soitti pyysi kylään, sillä hän tunsi itsensä apeaksi

Ajoin autollani heidän yhteisen talonsa pihaan ja menin soittamaan ovikelloa. Oven avasi tyylikkäästi pukeutunut mies. ”Niko, onpa kiva nähdä sinua” Jarkko sanoi ja halasi. Vastasin halaukseen ja totesin, että on myös kiva nähdä. Jarkko vei minut olkkariin naulakon kautta sohvalle ja tarjosi kahvia kysyen samalla kuulumisia. Kerroin miten menee ja kysyin Jarkolta, miten hänelle kuuluu. Jarkko vastasi olevan hieman yksinäinen, kun parempi puolisko oli muualla. Sitten hän painoi katseensa maahan ja sanoi nolona, että hänen pitäisi tunnustaa jotain. Kuuntelin kiinnostuneena, Jarkko nosti katseensa ja sanoi: ”Niko, oon vilkuillu sua ja sä oot oikeasti söpö kundi ja sul on ihan tajuttoman hyvä perse” Hämmennyin, mutta olin imarreltu kehuista. Kiitin ja vastasin, että Jarkkokin oli minusta hyvännäköinen ja mukava mies. Odotin miten tilanne jatkuisi.

Jarkko tuli hieman lähemmäksi laskien samalla kahvikupin pöydälle ja painoi huulensa omiani vasten. Vastasin yllättyneenä tuohon suudelmaan. Siinä me suutelimme kaverini olohuoneessa, Jarkon kädet vaeltelivat kropallani, tunsin miten tuolla miehellä seisoo, hän puristeli minua kaikkialta.

Vetäydyin yllättäen suudelmasta ja laskeuduin Jarkon haarojen kohdalle, avasin hänen housunsa ja otin jo kovana sykkivän kalun esiin. Tartuin tuohon kaluun kuin lapsi tarjottuun herkkuun. Aloin imeä, nuolla tuota vartta, puristellen samasti hellästi palleista. Jarkko huokaili ja nautti, kun sai hyvää hoitoa, Jarkko sanoi, että oletpa sinä hyvä Niko, just noin, ime mun kullia, oon ollu puuttees, kun muija on matkoilla. Nuolin vartta katsellen tuota minut vietellyttä urosta silmiin. Jarkko tykkäsi näkemästään ja tunsi, että kohta laukeaa, runkkailin vartta ja puhuin tuhmia, koska halusin Jarkon lastin kasvoilleni. Ei mennyt kauan, kun Jarkko ampui lastinsa naamalleni, nuolin suun kohdalle osuneet tipat. Jarkko sanoi, että halusi vielä ottaa minut takaapäin. Niinpä menin lattialle ja pyllistin. Jarkko asettui taakseni painaen naamansa pakaroihini, hymähdin mielihyvästä, kun tunsin kielen anuksessani. Jarkko nuoli poikapilluani innolla, nyt oli minun puolestani vuoro huokailla ja ynistä. Jarkko piti kuulemastaan, sillä hän nuoli nopeammin ja pyöritteli kieltään pakaroideni välissä. Mietin mielessäni, että onkohan Jarkko aiemminkin nuollut persettä muutenkin kuin kuvanoillisesti. Sitten tunsin sylkeä peppureiällä ja kohta Jarkon kalua tunkeutumassa sisään. Sulkijalihas antoi periksi vähän kerrallaan, sitten se upposi suoleen.

Jarkko aloitti rytmikkään nainnin, liikuin panemisen mukana, samalla kun päässäni takoi epätodellinen ajatus siitä, että minua nussiva mies petti parasta aikaa tyttöystäväänsä kanssani ja näin tyydytti himojaan. Mietin myös, että antoikohan Paula, Jarkon parempi puolisko panna perseeseen. Päätin kannustaa minua nussivaa kollia. Jarkkohan innostui ja alkoi kunnolla survoa kaluaan sisälläni, kertoen samalla, miten oli fantasioinut tästä ja miten helppo hänestä olin. Huoneen täytti lihan lätinä, ja sanat kuten: Pane minua, Jarkko, Tästä saat kiimanen lutka. Kauan ei Jarkko kestänyt kannustamista ja laukesi peppuuni karjaisun saattelemana.

Hän vetäisi kalun minusta ja makasimme molemmat lattialla huohottaen miettien mitä just tuli tehtyä. Jarkko naurahti: Enpä ois uskonu et panen sua vielä joskus. Naurahdin ja mietin, että tätä uusiksi

Katso kaikki kirjoittajan MadClown novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.9 / 5. Arvostelijoita 33

2 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu