Kilpailut & Kirjoittajalle

Yleistä

Kilpailut ovat tällä hetkellä tauolla. Ilmoitamme tällä sivulla sekä pop-up ilmoituksella seuraavan kilpailun järjestämisestä. 

Yleistä

Seksinovellit.org kilpailut ovat palanneet!

Alamme järjestämään kuukausittaisia kilpailuita, joissa palkitaan 3 parasta kirjoittajaa sekä kuukauden paras novelli. Ensimmäiseksi tullut kirjoittaja voittaa 100€, toiseksi tullut 50€ ja kolmanneksi tullut 25€. Sen lisäksi kuukauden paras novelli voittaa 50€. Kilpailuissa ei ole erikseen määritettyä teemaa ellei toisin ilmoiteta eli kilpailuun voi osallistua kaikenlaisilla novelleilla.  

Novellit julkaistaan tulevalla Premium-puolella, joka maksaa 6.90€ kuukaudessa. Kaikki kilpailuun osallistuvat kirjoittajat saavat kuitenkin ilmaisen pääsyn Premiumiin. 

Ensimmäinen kilpailu järjestetään maaliskuussa ja voit osallistua siihen maaliskuun 31. päivään asti. Voittajat julkistetaan aina seuraavan kuukauden 5. päivänä eli ensimmäisen kilpailun voittajat julkistetaan 5. huhtikuuta. Alamme julkaisemaan ensimmäisiä kilpailuun osallistuneita novelleita alkaen 7. päivä maaliskuuta aina 31. päivään asti. Voittajat ilmoitetaan tällä sivulla. Sen lisäksi voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Voit osallistua kilpailuihin lähettämällä novellin tästä tai navigoimalla “Lähetä Novelli” sivulle, jossa novellien lähetys normaalistikin tapahtuu. Lähettäessä novellia klikkaa rasti “osallistu kilpailuun” laatikkoon. Kilpailuun lähetetyt novellit osallistuvat automaattisesti molempiin, parhaat kirjoittajat sekä paras novelli kilpailuihin.

Huomioithan, että emme julkaise hyvin sekavia novelleja, muutaman lauseen pituisia novelleja tai räikeitä kirjoitusvirheitä sisältäviä novelleja.

Mikäli sinulla herää jotakin kysyttävää olethan meihin yhteydessä sähköpostitse: support@seksinovellit.org.

Meneillään olevat kilpailut

Järjestämme joka kuukausi kolme parasta kirjoittajaa kilpailun sekä kuukauden paras novelli kilpailun.

Maaliskuun Kilpailu: Lähetä novellisi 31.3 mennessä, kilpailun tulokset tulevat 5.4. Julkaisemme maaliskuun kilpailun novelleita 7.3 alkaen aina 31.3 asti. 

Huhtikuun Kilpailu: Lähetä novelli 1.4 - 30.4 aikana. Alamme julkaisemaan novelleja heti 1.4 alkaen aina 30.4 asti. Kilpailun tulokset tulevat 5.5. 

Toukokuun Kilpailu: Tarkemmat tiedot tulevat myöhemmin. 

Kilpailujen tulokset

Seuraavat tulokset eli maaliskuun kilpailun tulokset tulevat huhtikuun 5. päivänä. 

Kilpailuun osallistuminen

Voit osallistua kilpailuihin lähettämällä novellin tästä tai navigoimalla “Lähetä Novelli” sivulle, jossa novellien lähetys tavallisestikin tapahtuu. Lähettäessä novellia klikkaa rasti “osallistu kilpailuun” laatikkoon. Kilpailuun lähetetyt novellit osallistuvat automaattisesti molempiin, parhaat kirjoittajat sekä paras novelli kilpailuihin.

Novellisi pyritään julkaisemaan mahdollisimman pian sen lähetyksestä. 

Kilpailujen arviointi

Alta selviää, miten arvioimme kilpailuja:

Parhaiden kirjoittajien arviointiperusteissa huomioidaan kirjoittajan novellien katselukerrat sekä novellien arvostelut. Voit lähettää enemmän kuin yhden novellin kilpailukuukauden aikana eli käytännössä mitä enemmän novelleja lähetät, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa. Huomioi kuitenkin, että novellin arvosteluilla on tärkeä merkitys, jolloin ei ole kannatavaa lähettää montaa keskinkertaista novellia muutaman hyvän sijasta. Arvostelujen ja näyttökertojen lisäksi arviointiperusteissa otetaan huomioon Seksinovellit.orgin tiimin arvio novelleista.

Parhaan novellin valinnassa sovelletaan samoja arviointiperiaatteita. 

Miten saan kirjoittajana ilmaiseksi Premiumin?

Kun osallistut kilpailuun ja julkaisemme novellisi saat kuukaudeksi ilmaiseksi Premiumin käyttöösi. On tärkeää muistaa antaa sähköpostiosoite, kun lähetät novellin kilpailuun, sillä olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse ilmaisesta Premium-tilistäsi. Saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit kirjautua Premium-puolelle. Mikäli olet unohtanut antaa sähköpostiosoitteen tai antanut väärän sähköpostiosoitteen, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse: support@seksinovellit.org.

Mikä on Premium?

Osa novelleista, esimerkiksi kilpailuun osallistuvat novellit, julkaistaan nyt Premium puolella, johon pääsy maksaa kuukaudessa 6.90€.  Kaikki kilpailuihin osallistuvat kirjoittajat saavat kuitenkin ilmaisen pääsyn Premiumiin. Premiumia voi myös kokeilla yhden päivän ajan hintaan 1.00€. Premiumin avulla mahdollistamme kuukausittaisten kilpailujen järjestämisen, jossa kirjoittajilla on mahdollista saada rahallista kompensaatiota kirjottamista novelleistaan. Sen lisäksi kaikki kirjoittajat voivat nyt vastaanottaa tippiä novelleista, jotka on julkaistu Premium puolella. Premium novellit julkaistaan normaaliin tapaan etusivulle, kategorioihin ja tageihin, mutta ne on merkitty tähdellä otsikon vieressä. Lue lisää Premiumista tästä

Voitonmaksu

Kilpailun voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostitse voitonmaksusta. Voitonmaksu on mahdollista suoraan pankkitilille tai PayPal tilille. Voitonmaksu tapahtuu 7 pankkipäivää kilpailun jälkeen ja maksun näkemisessä voi mennä muutama arkipäivä riippuen siitä, mitä pankkia vastaanottaja käyttää.

Mahdollisuus Tippiin

Voit nyt vastaanottaa tippiä novelleistasi! Tipin vastaanottaminen on mahdollista vain novelleista, jotka julkaistaan Premium-puolelle eli kilpailunovelleista. Tipin vastaanottamista varten sinulla täytyy olla henkilökohtainen PayPal-tili. Voit luoda tilin tästä, jos sinulla ei ole jo PayPalia. Voit vastaanottaa tippiä ilman PayPal tiliä, mutta emme pysty lähettämään tippejä sinulle ennen kuin olet tehnyt PayPal käyttäjän. Saat ilmoituksen sähköpostiisi saatuasi tippiä.

Tippien maksaminen PayPal-tilillesi tapahtuu joka maanantai, pyhäinpäivät pois lukien. 

PayPal veloittaa maksujen prosessoimisesta 0.30€ + 2.8% maksutapahtuman summasta. Näin ollen, jos lahjoitat esimerkiksi 2€ kirjoittajalle PayPal:in vähennysten jälkeen siitä jää 1.644€ jäljelle (2€ x 0.028 = 0.056, 2€- 0.056€ - 0.3€ = 1.644€). Pyrimme tulevaisuudessa saamaan veloituksen kokonaan pois tai ainakin pienemmäksi, mutta näin alkuun emme saaneet PayPalilta parempaa diiliä.
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu