Kolmen Ruokalajin Illallinen Aisurille

11/01/2021 | Kirjoittaja: Miran_kanssa |
5 min
Kertoja: Mies | CuckoldBiNöyryytys
4.3
(37)
Eleillä Mira viestitti haluavansa minun taas ottavan mieheltä suihin.

Aperitiivi

Aloin epäillä tehneeni virheen. Olikohan tämä sittenkään aivan sitä, mitä olin toivonut ja fantasioinut. Tunsin itseni nöyryytetyksi ja nolatuksi.

"Pistäpä nyt vaan se kielesi lipomaan!"

Miran äänessä oli hilpeyttä, ja en ole aivan varma, mutta luulen, että siinä oli myös kiihkoa ja jopa himoa. Kaikista äänen vivahteista en ollut varma, mutta siitä olin, että Miran kengän kanta painoi terävänä niskaani. Kasvojeni edessä, lattialla, oli spermaa, omaani.

"Nuole!" Miran ääni sähähti hampaiden välistä, ja jalka painoi poskeni lattiaan. Sperman suolainen maku täytti suuni, kun aloin nuolla.

Olin kuvitellut nauttivani leikistä, johon olin saanut Miran ylipuhuttua. Leikin nimi oli aisuri. Leikissä Mira tekisi minusta aisankannattajan ja sekstailisi valitsemansa kumppanin kanssa samalla, kun minä mahdollistaisin kaiken, jopa kumppanin mieskunnon ylläpitämisen. Ylipuhuminen oli vienyt aikansa, ja oikeastaan leikki oli alkanut jo kuukausia sitten. Mira oli lopulta ottanut roolinsa tosissaan ja käynyt viikoittain tapaamassa miehiä – "ihania uroita" – kuten hän itse minulle kertoi. Minun tehtäväni oli siivota koti ja hoitaa muutkin askareet. Mira kuvaili minulle jokaisen tapaamisen, ja erityisen tarkkaan hän kuvaili, miten oli harrastanut seksiä.

Sain usein nuolla Miran pimppiä, kun hän kuvaili illan tapahtumia. Eräällä Miran tapaamista miehistä oli ollut niin suuri kulli, että seksi oli sattunut, varsinkin, kun mies oli ollut liian kärkäs eikä ollut malttanut rakastella rauhallisesti. Kertoessaan tätä Mira pakotti minut istumaan ison dildon päällä, koska hän halusi myös minun tuntevan kipua. Samana iltana Mira lukitsi "mitättömän pippelini" siveysvyöllä, koska hän ei ollut nauttinut, vaikka oli kerrankin saanut isoa meisseliä.

Joskus, kun Mira oli saanut muita miehiä pannessaan nautinnollisen orgasmin, sain runkata nuollessani häntä ja saatoin päästä jopa jälkiliukkaille. Toisinaan Mira näytti kännykästään kuvia häntä panneista uroksista "miehen työssä". Kuvissa mulkut olivat uponneet syvälle Miran kosteaan pilluun, joka peitti kyrvät tiukkaan syleilyynsä. Kasvokuvista saatoin nähdä Miran nautinnon.

Olin säästänyt neljä kuukautta tämän illan leikkiä varten – 1200 euroa. Mira oli käyttänyt koko summan tähän iltaan. Hän ja sohvalla istuva mies olivat nauttineet kalliin illallisen ja laadukkaita juomia sekä käyneet katsomassa stand up -komediaa. Tiesin ravintolan, koska olin varannut pöydän. Myös stand up oli ollut varmasti hauskaa ostamieni paikkojen perusteella. Mira oli ohjeistanut minua ottamaan samppanjan esiin, kun taksin ajovalot valaisisivat pihan.

Mira oli tyrmäävän kaunis astuessaan eteiseen: punainen iltapuku avonaisella selkäosalla ja pitkällä halkiolla, mustat stay upit, hiukset kampauksella ja sensuelli meikki. Mira säteili naisellista seksuaalisuutta, himoa ja halua. Mies hänen takanaan laski laukkunsa lattialle, avasi smokkinsa solmuketta ja hymyili ojentaessani lasit heille.

Olin yllättynyt, kun Mira käski minua riisuutumaan heti. Kaksikko istui sohvalle, ja Mira käski minua runkkaamaan.

"Tehdään tästä sinulle hieman kiusallisempaa. Sä ruikkaset ne kauan säästämäsi spermat tuohon lattialle – ja äkkiä!" Mira käski ja kertoi samalla seurassaan olevalle miehelle, että oli pitänyt minua siveysvyössä kohta kuukauden.

Nyt minä siis olin alasti kontallani lattialla ja livoin omaa spermaani lattialta vieraan miehen edessä. Mira jatkoi:

"Nyt kun olet lauennut, niin pahimmat himosi ovat menneet ja tämä kaikki on sinulle entistä nöyryyttävämpää."

Sitä se kyllä olikin, en olisi välittänyt enää jatkaa.

"Mutta älä huoli, kyllä tilanne tästä vielä iloksi muuttuu – mutta ei sinulle!" 

Mira alkoi napittaa miehen paitaa auki. Samalla hän raotti reisiään minulle ja esitteli kostuvaa alapäätään. Sitten naiseni kumartui avaamaan miehen housuja.

Alkuruoka

"Konttaa tänne!"

Mira silitti poskeani ja kysäisi, miltä suussa maistuu. Ynähdin. Mira laski vieressään olevan miehen housuja, kaivoi hänen peniksensä esiin ja alkoi runkata sitä kovaksi. 

"Nuole mun pimppiä."

Mira ohjasi pääni jalkojensa väliin suudellen samalla vieressään olevaa miestä. Nuolin Miraa niin hyvin kuin osasin, niin kuin ymmärrykseni mukaan hän halusi. Hellästi livoin klitoriksen joka puolelta, kiusoittelin kielen kärjellä ja nuolaisin välillä leveällä otteella. Mira sulki silmänsä ja huokaisi. Mies riisui housunsa, ja Mira hieroi seisovaa kalua.

"Tarjoile vieraalle myös", Mira kuiskasi. En heti tajunnut, mitä hän tarkoitti, mutta Mira selvensi nopeasti: "Suutasi, pöljä. Ota suihin häneltä!" 

Mira ohjasi suuni miehen seisovan kyrvän eteen ja painoi takaraivosta, kunnes huuleni koskivat terskaa.

"Suukki auki, saat maistaa makkaraa!" Mira naurahti ja painoi pääni alas niin, että kyrpä upposi suuhuni. Sitten Mira irrotti miehen housuista nahkavyön ja alkoi läimäytellä sillä pakaroitani. Kerran, kaksi. Kolmannen iskun jälkeen tajusin, että Mira jatkaisi piiskaamistani, kunnes ottaisin vieraalta kunnolla suihin. Yritin parhaani mukaan miellyttää vierasta suullani. Nuolin, imin, runkkasin ja livoin. Jos hidastin yhtään tahtia, läimäytti Mira minua vyöllä kovaa pakaroille tai kiveksille, jolloin kipu viilsi niin kovaa, että minun oli pakko ottaa kyrpää entistä syvemmälle suuhuni. 

"Sä halusit itse ryhtyä aisankannattajaksi, ja nyt on parempi. että teet niin kuin kuuluu ja otat kunnolla suihin mun kavaljeerilta!"

Pääruoka

Melko pitkään jatkuneen suihinoton jälkeen Mira kiskaisi minut jalkeille ja saattoi makuuhuoneeseen. Miralla oli jalassaan enää stay upit, ja hän näytti tyrmäävältä retuuttaessaan minua kohti sängyn päätyä, johon komensi minut polvilleni. Itse hän asettui makuulle, avasi reitensä ja painoi pääni pimppiään vasten. Ilomielin aloin nuolla märkää kiimalta maistuvaa pillua.

"Sä saat kohta katsoa, kun mun kaveljeeri panee mua, se järjesti sulle oikein kivan yllätyksenkin. Se on kivasti tehty, vai mitä? Säkin saat jotain mukavaa, vaikka aisuri oletkin."

En ehtinyt miettiä yllätyksen laatua, kun mies jo ilmestyi huoneeseen avaten mukanaan tuomansa laukun, josta kaivoi esiin panokoneen. Koneessa oli kiinni suuri musta kumikyrpä, jota jäin tuijottamaan. Havahduin vasta, kun viereeni lattialle pudotettiin liukuvoidepurkki. Kumikyrvän valtava terska oli vaaleanpunainen. Suonikas varsi oli paksu ja niin pitkä, että se heilahteli pahaenteisesti, kun konetta siirreltiin.

"Sun kannattaa varmaan laittaa tota siihen", Mira sanoi noustessaan istumaan, "ja aika paljon." 

Levitin liukkaria kumikyrvälle enkä vielä tajunnut, mitä tulisi tapahtumaan ennen kuin mies kytki koneeseen virrat päälle ja Mira käski minua pyllistämään koneelle. Mira valvoi istuen sängyn reunalla, että kumikyrpä todella asettui peräaukkoani vasten, ja asetti mustan sukan verhoamat jalkateränsä hartioilleni työntäen minua taaksepäin. Sitten mies käynnisti laitteen.

Kumikyrpä aloitti edestakaisin liikkeen työntyen hieman takapuoleeni. Tunsin aukossani heti kipeän venytyksen, kun kumiterska levitti pakaroitani. Mies nousi Miran päälle, ja miehen työntyessä Miran sisään, Mira suoristi jalkansa pakottaen minua taaksepäin. Kumikyrpä upposi kivuliaasti syvälle sisääni ja alkoi soutavan liikkeen. Ulvahdin kivusta, kun dildo painui syvemmälle sisääni. Mira naurahti ivallisesti kivuliaalle ääntelylleni, mutta työnsi minua vain taaemmas jaloillaan. Valtava terska teki kipeää sisälläni. Suoraan edessäni mies nussi Miraa rauhalliseen tahtiin ja kauan. Kostea vittu tuoksui, ja Mira äänteli kiimaisena.

Kuulin, kuinka Mira huokaili nautinnosta, kunnes hänen selkänsä kaartui notkolle ja vagina alkoi supistella orgasmin kourissa. Viimein mies nousi Miran päältä ja sain katsella nussittua naistani läheltä. Panokoneen liike tuntui jo melko kivalta, eikä se sattunut enää niin paljoa, varsinkaan, kun sain katsella edessäni kiiltelevää pimppiä.

Jälkiruoka

Miehen spermaa valui Miran alapäästä. Koko pimppi kiilteli kosteana edessäni. Tarjolla oli kermapiirakka, ja takapuoltani paneva kone tuntui kiihottavalta. Mies nousi mennäkseen suihkuun, mutta ohi kulkiessaan kytki panokoneen seuraavalle vaihteelle, jolloin liikkeen nopeus kasvoi. Mira komensi minut taas nuolemaan.

"Maistuu varmaan erilaiselle kuin omasi?" Mira kiusoitteli ja käski nuolemaan hellästi mutta kaiken. Hellä nuoleminen oli vaikeaa koneen jatkaessa armotonta liikettään. Kipu ja nautinto sekoittuivat.

"On se hyvä, että aisuri saa asemansa mukaista tehtävää." 

Suihkusta palanneen miehen ääni ja sanat tuntuivat nöyryyttäviltä, eikä oloa helpottanut se, että tämä osoitti Miran häpykummulla kiiltelevää spermatippaa ja vaati minua nuolemaan senkin. Panokone jyskytti vasten eturauhastani, jolloin minulta ruiskahti hieman spermaa. Mira ja vieras nukahtivat alastomina lusikka-asentoon. Itse jäin sängyn päätyyn lattialle mustan jättikyrvän viereen, josta havahduin vasta aamulla. Takapuoli tuntui lievästi sanottuna aralta, ja illan nöyryytys muistui heti mieleeni.

Mira raotti silmiään, laittoi sormensa ensin huulten eteen merkiksi hiljaisuudesta ja käänsi sitten sormen osoittamaan miehen penistä. Mira hymyili minulle innostuneen näköisenä ja teki kädellään edestakaista liikettä suunsa edessä työnnellen samalla kieltään poskeaan vasten. Eleillä Mira viestitti haluavansa minun taas ottavan mieheltä suihin. Naiseni eleistä päättelin, että olisi parempi vain ryhtyä toimeen, ja hamusin varovasti miehen elimen huulilleni. Se alkoi kasvaa täyteen mittaansa miehen heräillessä ja Miran suudellessa miestä suulle.

Mira painoi päätäni, ja yritin parhaani mukaan imeä ja lutkuttaa miehen kyrpää naiseni mieliksi. Suihinotto tuntui kestävän ikuisuuden, mutta lopulta mies tuli suoraan nieluuni ja tuntui, että jouduin nielemään spermaa litratolkulla. Mira vannotti minua pitämään suuni tiiviisti munan ympärillä, kunnes olin saanut nieltyä kaiken ja seisokki alkoi laskemaan. Mira kuiskutteli miehen korvaan ja kääntyi puoleeni sanoen:

"Sä voisit nyt kiittää kavaljeeriani ja mennä laittamaan aamupalaa meille."

Kuulin vielä Miran kikattelevan miehelle aisurileikistä ja siitä, että se oli ollut minun ideani. Kuulin vielä keittiöön, kuinka Mira veikkaili minun tykänneen, koska "sen pikku pippelihän taisi ottaa eteen". Keskustelu makuuhuoneessa vaikeni kikatteluun ja suuteluun. Aloin laittaa aamiaista.

Katso kaikki kirjoittajan Miran_kanssa novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.3 / 5. Arvostelijoita 37

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu