Kuinka Tutustuin Anneliin Ahdin ja Pirkon Naidessa?

20/07/2021 | Kirjoittaja: Anonyymi |
22 min
Kertoja: Mies | Aikuisten Kesken Nuori Nainen Vanhempi Mies
4.2
(21)
Hänen vaginansa sykki penikseni päällä puristellen sitä ja yrittäen työntää sitä ulos kaikella voimalla.

Meidän ohjelmistotalomme toimitti ohjelmiston XX:lle. Minä olin toimittajan projektipäällikkönä ja muita jäseniä oli meiltä viisi. XX:n projektipäällikkö oli jaospäällikkö Ahti ja heiltä oli muita henkilöitä viisi. Lisäksi projektissa toimi osastosihteeri Pirkko, joka hoiti mm. laskutuksen ja kustannuslaskennan. Eli yhteensä 13 henkeä lähti syksyllä projektin päättäjäisiin Kirkkonummelle XX:n kurssikeskukseen. Siellä oli pidetty myös projektin aloituskokous keväällä, mutta silloin päiväaikaan, eikä silloin juhlittu.

Olin tuttu kaikkien kanssa ja aavistin Ahdin ja Pirkon välillä olevan jotain sutinaa, vaikka he pitivät sen pois työkuvioista. Pirkko oli sinkku, Ahti naimisissa, mutta lapsia ei hänellä ollut. Päättäjäispäivää edeltävänä päivänä Pirkko kysyi, voinko jäädä siivoamaan päättäjäisten jälkeen. Kun vastasin myöntävästi, hän kysyi, kehen XX-läiseen haluaisin tutustua paremmin, sillä siivoamiseen tarvitaan neljä, jotka tulevat sitten yhdellä autolla pois. Kerroin, että Anneli vaikuttaa sellaiselta, johon haluaisin tutustua. Hän vaikutti projektin aikana luonteeltaan minulle sopivalta. Hän oli pienikokoinen, mutta vartaloltaan varsinainen taskuvenus. Pirkko sanoi, että Anneli on kylläkin varsinainen hissukka sinkuksi, mutta lupasi järjestää asian.

Ahti ja Pirkko lähtivät töistä ennen muita, koska kävivät Alkossa ja ruokakaupassa ensin ja pistivät saunan lämpiämään etukäteen. Me muut lähdimme töistä kolmella autolla neljän aikoihin ruuhkasta huolimatta. Kun tulimme merenrantapaikkaan, siellä oli jo sauna lämmitettynä ja naiset menivät ensin saunaan. Sitten oli miesten vuoro.

Ilta sujui rattoisissa merkeissä, syötiin, juotiin ja juteltiin. En juonut paljoakaan, kun minua jännitti se siivoaminen Annelin kanssa ja halusin todella tutustua häneen intiimissä mielessä. Annelia oli pyydetty myös siivoamaan, mutta hän ei tiennyt, että minuakin oli pyydetty. Anneli ei näyttänyt juovan paljoakaan. Siinä kahdeksan aikaan Ahti piti projektin päättäjäispuheen ja ilmoitti, että nyt on hyvä aika lopettaa, niin halukkaat voivat siirtyä ajoissa Helsingin yöelämään. Me neljä jäimme siivoamaan.

Ensin laitettiin tiskikone päälle, pesukerta kesti noin puolitoista tuntia. Saimme saunan, pesuhuoneen ja oleskelutilan nopeasti siivotuksi ja Pirkko pyysi minut sivummalle ja antoi minulle paketillisen kondomeja "ihan varmuuden vuoksi". Hän sanoi, että itse käyttää kierukkaa, eikä enää tarvitse kondomeja.

Saunan ja oleskelutilan välissä oli takkahuone, jossa oli kaksi sohvaa, joista toinen oli vuodesohva. Ahti ja Pirkko pyysivät meitä sinne, vetivät verhot ja ovet kiinni ja sanoivat, että avaavat vuodesohvan ja ryhtyvät nauttimaan toistensa seurasta nyt kun on pakko odotella tiskikoneen ohjelman päättymistä. "Menkää te sohvalle ja tutustukaa toisiinne lähemmin", kehoitti Pirkko meitä ja pyysi meitä laittamaan saunapyyhkeen allemme. Itse hän laittoi kaksi lakanaa päällekkäin vuodesohvalle. Menimme sohvalle istumaan hämmentyneinä ja katselimme, kun Ahti riisui hitaasti Pirkon ja Pirkko Ahdin ilkosen alasti. Pirkko oli isokokoinen, mutta hyvävartaloinen ja oli ajanut alapäänsä ihan puhtaaksi. Vähän aikaa suukoteltuaan ja hyväiltyään toistensa vartaloita seisoen he menivät vuodesohvalle kuusysiin ja alkoivat suukotella toistensa alapäitä. Ahdin elin paisui paisumistaan ja olipa se todella upea tanakka elin. Arvelin, että minulla on kuitenkin vielä hieman kookkaampi, olenhan liki 190 cm pitkä ja urheilijataustainen. Olihan se kiihottavaa katsella, kun Ahti nuoleskeli Pirkon isokokoisia häpyhuulia ottaen ne välillä huuliensa väliin ja venyttäen niitä. Välillä Ahti otti päänsä pois, että näimme kunnolla Pirkon karvattoman hävyn. Jopa Pirkon iso paisunut klitoris näkyi hyvin.

Me suukottelimme Annelin kanssa varovasti toisiamme ja vähitellen alkoivat käteni etsiä Annelin vartalon ihania kaaria. Hän ei vastustellut. Suudelmamme pitenivät ja kun hän ei estellyt, otin hänen puseronsa pois ja näin hänen ihanat rintansa, vaikka niiden päällä oli vielä liivit.

Ahti ja Pirkko lopettivat muutaman minuutin päästä esileikit ja Ahti pisti tyynyn Pirkon pepun alle ja siveli isolla elimellään Pirkon häpyä. Kohta Pirkko sanoi kiimaisella äänellä: "Haluan sinua nyt heti" ja Ahti työnsi peniksensä hitaasti vähän matkaa sisään. Veti sen hetkeksi ulos ja työntyi uudestaan, nyt syvemmälle. Vielä kolmas kerta ulos ja sitten pohjaan asti. Pirkko huokaili alla ja he aloittivat rytmikkään yhdynnän. Pirkko ei ollut mikään lahna vaan liikutti lantiotaan itselleen sopivassa tahdissa. Pirkko piti oikeaa kättään heidän välissään ja hyväili itse klitoristaan samalla. Välillä Pirkko nosti jalkansa Ahdin pepun päälle ja paineli kantapäillään tahtia Ahdille.

Tämä oli kiihottanut minua niin, että aloin riisua Annelilta hametta pois. Sen alla oli sukkahousut, jotka otin myös pois, samoin kuin pikkuhousut. Riisuin itseni alasti ja aloin varovasti riisua Annelin rintaliivejä. Kun sain ne pois, minulla oli edessäni maailman kauneimmat rinnat. Suukottelin varovasti nännejä ja sitten puristin Annelin vasempaan kainalooni. Anneli työnsi peppuaan vähän eteenpäin ja nosti oikean jalkansa minun vasemman reiteni päälle ja niin hänen häpynsä oli avoimena minun oikean käteni työskentelylle. Vasemman käteni kiedoin Annelin takaa siten, että pääsin vasemmalla kädellä hyväilemään hänen kookasta, mutta kiinteää rintaansa. Sen nänni oli jo kovettunut ihanaksi Nortin natsaksi. Oikean käden vein hänen häpyhuuliensa väliin ja tunsin siellä hyvänkokoisen kovettuneen klitoriksen. Aloin pyöritellä sormeani varovasti sen ympärillä ja päällä. Välillä vein keskisormen hänen vaginaansa isokokoisten pienten häpyhuulien välistä. Ajattelin, että huoneessa oli kaksikin naista, joilla oli minun ihannoimani turpeat isokokoiset pienet häpyhuulet. Anneli otti peniksestäni kiinni ja välillä toisella kädellä kiveksistäni. Hän veti esinahan pois terskan päältä, joka paisuu niin kookkaaksi, ettei esinahkaa kokemattomampi saa takaisin. Ei Annelikaan saanut, mutta ei se minua haitannut. Niin jatkoimme, toisiamme kiihkeästi hyväillen ja välillä suudellen, Ahdin ja Pirkon esityksen katselua. Tajusin, että he olisivat kyllä selvinneet siivouksesta kaksinkin, mutta halusivat meidät mukaan katsomaan leikkiään.

Ahti ja Pirkko vaihtoivat asentoa, nyt Pirkko alkoi ratsastaa Ahdin kookkaan elimen päällä. Olimme heidän takanaan ja näkymät olivat kiihottavat, sillä Pirkolla oli iso peppu ja peniksen työntyminen pakaroiden välistä sisään ja ulos oli kiihottavaa katseltavaa. Pirkko hyväili klitoristaan samalla oikealla kädellään, sen verran pystyssä hän ratsasti. Välillä Ahti työnsi vasemman kätensä Pirkon pakaroiden väliin ja työnsi keskisormensa Pirkon anukseen. Se sai Pirkon kiemustelemaan. Tämä temppu oli minulle tuttu, mutta siitä hämmästyin, kun Pirkkokin työnsi välillä vasemman kätensä keskisormen peppuunsa. Ilmeisesti häntä kiihotti tuntea Ahdin kalun liikkeet peräsuolensa kautta. Minuakin kiihottaa tuntea oman kalun liikkeet vaginassa naisen peräsuolen kautta. Ison terskan reuna tuntuu sieltä ihan hyvin.

Aikansa ratsastettuaan Pirkko kääntyi ympäri - ns. reverse cowgirl -asentoon. Pirkko oli Annelia paljon isokokoisempi ja hänellä oli suuret rinnat, jotka eivät kuitenkaan olleet niin kiinteät kuin Annelilla. Ne hyllyivät, kun Pirkko ratsasti ylös-alas kiihtyvällä vauhdilla. Hänen häpynsä oli täysin auki, kun Ahdin iso penis katosi Pirkon vaginan uumeniin ja tuli taas ulos melkein kokonaan. Jos se lipsahti kokonaan ulos, Pirkko auttoi sen heti takaisin sisään. Ja Pirkko pyöritteli sormellaan kiihtyvällä vauhdilla klitoristaan. Hetken päästä hän sai vartaloa vavahduttavan orgasmin ja huusi suoraa huutoa kovaäänisesti sen tahdissa. Tästä kiihottuneena Ahtikaan ei pystynyt pidättelemään enää ja hän tyhjensi siemenlastinsa äännähdellen Pirkon sisään. Pirkko nousi kyykystä ylös, otti saunapyyhkeensä ja valutti vaginasta tulevat spermat turpeiden häpyhuultensa välistä siihen. Hän oli juonut sen verran meitä enemmän, että hän halusi estottomasti näyttää, mitä oli saanut sisäänsä. Lopuksi hän kuivasi jalkavälinsä pyyhkeeseen ja antoi pyyhkeen Ahdille, ja Ahtikin sai pyyhityksi spermat pois itsestään. Ahti ja Pirkko istuivat vuodesohvalla toisiaan suudellen ja siirsivät katseensa sitten meihin.

Kun Ahti ja Pirkko olivat istuneet toistensa viereen, Annelin hengitys kiihtyi kiihtymistään, hänen hengityksensä vinkui, sitten se salpaantui kokonaan ja Anneli sai voimakkaan orgasmin, jossa hänen vartalonsa ja jalkansa vavahtelivat ja hän äänteli voimakkaasti, vaikka hän yrittikin estellä ääntelyä. Se kiihotti minua valtavasti ja kun Anneli puristi elintäni samanaikaisesti kovaa ja veteli esinahkaa kiihtyvällä vauhdilla edestakaisin, tunsin olevani siemensyöksyn partaalla. Koitin estää, mutta se oli liian myöhäistä. En voinut pidättää pidempään ja niin iso lasti lähti kiveksistä, syöksyi pitkän matkan läpi peniksen kuumentaen siemenjohdinta ja lopuksi ruiskusi lentäen komeassa kaaressa kauas terskan päästä. Minäkään en voinut estää ääntelyä ja niin karjahtelin siemensyöksyn tahdissa. Anneli nosti kämmenensä peniksen varresta ja kiveksistä terskan päälle ja pyöritteli molemmilla siemennesteen voitelemilla käsillään terskaa ja siittimen vartta. Liki tunnin kiihottava katselu, Annelin käsien ihanat liikkeet sekä pidättely oli saanut terskan jo niin tuntoaraksi, että se ihanuus miltei sattui. Onneksi oli se saunapyyhe alla, niin sohva ei likaantunut. Kuivasin itseni ja Anneli kätensä ja jalkovälinsä saunapyyhkeellä ja sitten me jatkoimme suukottelua.

Ahti ja Pirkko olivat katselleet meitä ihastuneena näkemästään ja tulivat onnittelemaan onnistuneesta tutustumisesta. Mekin kiitimme heitä kivasta katseluillasta ja siinä samassa mahdollisuudesta tutustua paremmin toisiimme.

Puimme pikku hiljaa vaatteet päällemme, menimme keittiöön, tyhjensimme tiskikoneen ja pakkasimme tavaramme. Ahti asui Vuosaaressa, Pirkko Itäkeskuksessa, Anneli Pukinmäessä ja minä Keravalla. Kehätien kautta ajo ei pidentänyt heidän matkaansa paljoakaan. Sovimme, että myös minä jään pois Pukinmäessä, siitä kun pääsee junalla Keravalle.

Jäimme pois Pukinmäessä ja kävelin Annelin kanssa asemaa kohti, minun käteni hänen pepullaan. Anneli sanoi, että nyt kun on perjantai, voin niin halutessani tulla hänelle yöksi, kun ei tarvitse aamulla lähteä töihin. Vastasin myöntävästi kutsuun, olihan minulla paketillinen Pirkon antamia kondomeja kassissani. Nyt niille tulisi varmasti käyttöä.

Anneli kertoi, että asuu noin vartin päässä asemalta ja lähdin hän kainalossani hänen kotiaan kohti. Tässä matkalla on hyvä saada taustatietoa, ajattelin. Kerroin, että olin 34-vuotias mihin Anneli vastasi olevansa 23. Kerroin, että olen suhteellisen kokematon seksiasioissa ja että Ahdin ja Pirkon esitys oli minulle opettavainen. Keskustelimme siitä, kuinka moni mahtoi olla nähnyt heidän esityksensä ennen meitä. Anneli kertoi, että Pirkko oli raikulitytön maineessa, vaikka Anneli itse ei tiennyt Pirkon asioista mitään. Kerroin Annelille, että minä olin saanut valita, kenet haluan mukaan siivoamaan. Anneli kysyi: "Miksi minä?". Vastasin, että tiesin hänen luonteensa työkaverina ja että hänellä on mielenkiintoiset kasvot ja upea vartalo. Naiselle, joka tuntee ja tietää olevansa kasvoiltaan joukon rumin, ei kannata valehdella, vaan kertoa vain asioita, jotka ovat totta tai kiertää kysymys taitavasti ja loukkaamatta. Ei Anneli ollut sellainen nainen, jota olisin tuntemattomana baarissa lähestynyt. Anneli oli selvästi hyvillään vastauksestani. Jos mies (nainen) on edes jotenkin kelvollinen, naisen (miehen) itsetuntoa hivelee se, että juuri hän on tullut valituksi isosta joukosta.

Kerroin, että minulla oli ollut vain lyhytaikaisia suhteita, paitsi vuosi sitten päättynyt puoli vuotta kestänyt suhde, joka oli sitten loppunut seksin hiipumiseen. Ja kerroin, että se kumppani oli ollut hyvin estoinen, joten tämän illan esitys oli ollut aivan toisenlaista seksiä. Kumppanini ei ollut antanut edes suukotella alapäätään eikä tehnyt sitä minulle. Ja ehkäisynä oli ollut aina kondomi. Kenenkään kanssa en ollut koskaan ollut ilman kondomia. Näin hieman vihjailin, mistä pitäisin.

Anneli kertoi, että on vielä minuakin kokemattomampi. Ainut kerta oli ollut kolme vuotta sitten, kun hän oli tuonut opiskelijabileistä asuntoonsa yhden kaverin, jonka kanssa oli mennyt neitsyys molemmilta, niin hän ainakin arveli, kun se ilta oli ollut yhtä sähellystä. Ensimmäinen kerta oli kestänyt ehkä minuutin ja tunnin päästä toinen kerta korkeintaan viisi minuuttia ja kaveri oli ollut liikaa juonut. Mitään orgasmia Anneli ei saanut. Lisäksi hän kertoi, että saa kyllä orgasmin soolona klitorishieronnalla, mutta se kestää yli kymmenen minuuttia. Ja että hän sai orgasmin ensimmäisen kerran miehen kanssa aikaisemmin tänä iltana. Hänkin siis vihjaili, mitä hänelle pitäisi tehdä, jos ... Tuntui siltä, että Anneli haluaisi kuivan kautensa päättyvän. Ja minäkin halusin oman kuivan kauteni loppuvan.

Tulimme Annelin asunnolle ja menimme hissillä ylimpään kerrokseen. Hän avasi oven ja pistimme päällysvaatteet naulakkoon. Otin kondomipaketin repusta ja pistin sen pienelle eteisen pöydälle. Kävin vessassa tyhjentämässä rakkoni ja alapesulla ja Anneli teki omalla vuorollaan samat. Otin Annelin syleilyyni ja hups, kuinka iso kokoero meillä olikaan, kun hänellä ei ollut korkokenkiä jaloissaan. Minä olen 190 cm ja Anneli noin 160 cm. Minä painan liki 100 kiloa ja Anneli noin 50 kiloa. Tästä tulee hauskaa, ajattelin. Pyysin Annelia laittamaan korkokengät takaisin jalkaan ja hän otti eteisen kaapista noin 15 cm korolla varustetut korokepohjakorkkarit. Kertoi opetelleensa kävelemään niillä, mutta käyttävänsä harvoin. Nyt suuteleminen ja käsien vaeltelu sujui paljon paremmin. Suuteleminen muuttui yhä kiihkeämmäksi ja pitkäkestoisemmaksi.

Aloimme riisua toisiamme hitaasti aina välillä suudellen intohimoisesti. Eteisen kokovartalopeilistä näin myös takaapäin, kuinka ihana vartalo Annelilla oli ja kaluni oli kova jo ennen kuin olimme alasti. Kun olimme alasti puristelin Annelin isoon kämmeneeni sopivia pakaroita ja painauduin häntä vasten tuntien nännien nöpöttävän kovina rintaani vasten. Irtauduin, ja aloin suudella ja hyväillä kämmenilläni hänen sopivan kookkaita ja kiinteitä rintojaan. Ihan sopivat isoihin kouriini. Sitten menin puoliksi hänen viereensä ja vein oikean käteni hänen häpykummulleen. Hän siirsi jalkansa erilleen ja niin pääsin hyväilemään myös reisien sisäpintoja. Vein hänen kätensä kiveksiini. Minulla on isommat kivekset kuin kellään muulla näkemälläni miehellä. Pelasin aikoinani koripalloa ja kyllä joillakin mustilla miehillä on minua pidemmät letkut, mutta kivesten koossa he eivät pärjää minulle. Anneli sai tuskin kiveksen mahtumaan kämmeneensä ja alkoi leikkiä niillä. Minä siirsin oikean käden keskisormen Annelin häpyrakoon, jossa paisuneet isot pienet häpyhuulet odottivat kiihottamista. Isoksi paisunut kova klitoriskin tuli helposti löydetyksi. Aloin työskennellä sen ympärillä ja päällä. Välillä työnsin sormeni syvemmälle häpyraossa ja löysin tiukan suuaukon, josta keskisormi meni vaivoin sisään. Tunsin, kuinka Anneli puristeli keskisormeani suuaukon lihaksilla. Anneli huokaili kiihkossaan ja minä suukottelin häntä suulle ja välillä nänneihin ja ympäri kaulaa ja kasvoja.

Vasemmalla kädellä puristelin hänen pakaroitaan ja välillä vein keskisormen hänen peppuvakoonsa ja tunnustelin sormellani pepun aukkoa päältäpäin. Hänellä ei ollut mitään sen hyväilyä vastaan.

Hän siirsi kätensä peniksen varteen ja alkoi sivellä sitä kevyesti ja tunnusteli terskaani esinahan lävitse. Minulla on pitkä esinahka. Hän veti sen terskan päältä pois ja otti tiukan otteen esinahan ympäriltä. Kun terska on muuta penistä huomattavasti isompi, esinahka ei mene ilman pikku temppua takaisin. Toisaalta esinahka menee taas venytettynä pitkälle siittimen juurta kohden tehden peniksen kärjestä kolmasosan "paljaaksi" lisäten nautintoani. Silloin saan nautintoa muustakin kuin pelkästään terskasta. Anneli katsoi penistäni ihastuneena ja veti esinahkaa juureen päin. Sanoin: "Vedä reilusti vaan, se ei satu, pikemminkin päinvastoin". Näissä esivalmisteluissa meni eteisessä varmaan 10 minuuttia, sitten kysyin retoorisen kysymyksen: "Mennääkö makkariin?" Irtauduimme toisistamme, otin kondomipaketin mukaan ja kävelin Annelin perässä makkariin. Hänellä oli kaunis peppu ja korkkarien kanssa hän käveli tosi viettelevästi. Hän oli heittänyt päiväpeiton ja peiton pois sängystä minun ollessani vessassa ja laittanut lisälakanan sänkyyn. Makkari oli sellaisella paikalla, että siinä ei ollut seiniä mihinkään naapuriin. Ja kun se oli ylimmässä kerroksessa, vain alapuolella oli naapuri. Ääniä siis tuskin kuuluisi naapureille. Sänky oli yhden hengen jenkkisänky, metrin leveä ja kaksi pitkä. Mitähän tuossa mahtuu kaksi ihmistä tekemään, ajattelin. Onneksi se oli sentään pääty seinään päin eikä ollut asetettu pitkä sivu seinään.

Anneli riisui korkkarit ja meni sängylle makaamaan vasemmalle puolelle. Menin toiselta puolelta hänen viereensä. Puristauduimme toisiamme vasten ja suutelimme kiihkeästi minun vasen käteni hänen pepullaan. Hetken päästä käänsin hänet selälleen, menin itsekin. Nostin hänen vasemman jalkansa päälleni, jotta häpyrako tuli hyvin esille ja aloin hyväillä hänen häpyrakoaan. Hän otti penikseni käteensä ja alkoi leikkiä kiveksillä ja peniksellä siinä suudellessamme. Hetken päästä nousin pois sängystä, nostin Annelin hieman vinoon, pistin tyynyn hänen peppunsa alle, menin polvilleni matolle sängyn viereen ja nostin Annelin vasemman jalan olkapäälleni. Näin pääsin näkemään ihanat turpeat häpyhuulet, niiden välistä törröttävän klitoriksen ja aloin imeä ja suukotella tätä ihanuutta. Anneli oli hyvänmakuinen. Käteni ylsivät hänen rintoihinsa ja puristelin niitä ja niiden kovia pitkäksi paisuneita nännejä. Kieleni työskenteli ylös-alas, sivulta sivulle ja ympyrää, sillä en tiennyt, mistä hän piti eniten. Välillä hyväilin vaginan suuaukkoa ja välilihaa. Peppuun asti en mennyt kielelläni näin ensimmäisenä iltana. Anneli huokaili kiihottuneena. Hetken päästä otin oikean käteni rinnalta ja vein keskisormen vaginan sisään kämmen ylöspäin. Se vaikeutti tietysti kielen toimintaa, mutta onnistui kuitenkin. Koukistelin ja liikuttelin sormea ja tunsin, kuinka hän puristeli sitä suuaukon lihaksillaan. Muutaman minuutin päästä tunsin, kuinka hänen hengityksensä salpaantui ja sitten hän sai orgasmin. Hän vaikersi ja huusi (välillä jopa "Apua") ja hänen jalkansa ja koko vartalonsa tärisivät. Hänen vaginansa supisteli keskisormeni ympärillä. Kun luulin, että hän tuntee kipua, kun hän huusi apua, lopetin liikkeet, mutta hän sanoi "Älä lopeta, sanon sitten". Ja niin jatkoin työskentelyä vaikertamisesta huolimatta. Pitkän ajan kuluttua nytkähtelyt, supistelut ja vaikerrukset vaimenivat ja hän sanoi: "Riittää jo". Hänen poskensa olivat tulipunaiset, samoin rintakehä ja siirryin hänen viereensä vasemmalle puolelle sormi yhä vaginassa. Pidin sitä paikoillaan ja tunsin, kuinka hän sai "jälkijäristyksiä" vielä pitkän aikaa, kunnes ne loppuivat.

Raukeana ja onnellisen näköisenä hän suukotteli ja hyväili minua ja minä häntä. Häntä nauratti, kun sanoin, että hänen pitää opetella huutamaan jotain muuta kuin "apua". Sanoin pelkääväni, että Karhuryhmä tulee ovensärkijän kanssa ovien läpi pelastamaan hänet kidutukselta, kun naapurit ovat hälyttäneet.

Huilailimme halaillen, suukotellen ja jutellen muutaman minuutin ja peniksenikin oli jo miltei lepotilassa. Sitten hän nousi ja meni polvilleen jalkojeni väliin. Hän siveli kasvojani, kaulaa, rintaa, vatsaa, sääriä, reisiä, reisien siäpintoja, kiveksiä ja penistä. Penis oli jo noussut pystyyn ja sojotti kohti leukaani. Hän otti sen käteensä ja sanoi: "Minä olen nähnyt vain yhden peniksen erektiossa ennen Ahtia ja täytyy sanoa, että tämä on ehdottomasti suurin ja kaunein näistä kolmesta. Tätä minä haluan". Sitten hän yritti ottaa sen suuhunsa. Hänellä oli kuitenkin niin pieni suu ja pitkät hampaat, ettei hän saanut terskaa mahtumaan sisään, koska pelkäsi, että hampaat satuttavat sitä. (Näin hän jälkeenpäin kertoi.)

Siksi hän suukotteli ja nuoli sitä ympäriinsä ja samalla leikki toisella kädellä kiveksilläni. Tätä jatkui pari minuuttia, sitten hän sanoi: "En malta enää odottaa, aloitetaan. Otin hänestä kiinni, käänsin hänet selälleen ja pistin tyynyn kaksinkerroin pepun alle. Otin yöpöydältä juomukondomin ja rullasin sen päälle. Täytyy ostaa isompia, ajattelin, marketista saa liian lyhyitä ja liian kiristäviä.

Sitten tein niin kuin Ahti oli tehnyt. Menin hänen jalkojensa väliin ja sivelin terskalla hänen häpyrakoaan ylös-alas, kunnes hän sanoi: "Haluan sinua heti nyt". Nojauduin hieman eteenpäin. pistin terskan pään vaginan aukolle ja työnsin hieman eteenpäin. Se ei mennyt sisään. Sitten työnsin hieman kovempaa. Pienet häpyhuulet venyivät terskan ympärille ja venyivät näkymättömiin. Vaginan aukko venyi vneymistään ja lopulta tunsin, kuinka ahdas suuaukko antoi periksi ja terska muljahti sisään. Ehdin tuntea, kuinka tiukka suuaukko kiristi penistä voimakkaasti terskan takaa, mutta Anneli huudahti: "Se sattuu". Pysäytin liikkeen heti, mutta en vetänyt pois. Annoin peniksen olla paikallaan ja sanoin: "Odotellaan vähän aikaa, jos sinulla helpottaisi". Niin olin siinä puoliksi nojallani vielä polvieni ja käsieni varassa, Annelin ihana häpy silmissäni ja penikseni terskaa myöten sisällä ihanassa puristuksessa. Hetken päästä tunsin, että paine peniksestäni alkoi hellittää hieman. Varmaan verta virtasi sieltä hieman pois ja Annelin vagina puolestaan venyi hieman. Hetken päästä Anneli sanoi, "Jatketaan".

Laskeuduin vasemman olkapääni varaan Annelin vasemmalle puolelle, vasen käsi Annelin pepun alla ja vein oikean käteni välistämme klitorikselle, jota aloin hyväillä etusormella. Painoni oli vasemman olkapään ja polvieni varassa. Tämä oli vinoa tai puolilähäriä, sillä muuhun painoeromme oli liian suuri. Anneli oli lähes vapaana liikkumaan allani, sillä en painanut häntä juurikaan mistään. Suukottelimme suulle, olin liian pitkä, jotta olisin voinut suudella rintoja tässä asennossa. Hetken päästä liikutin penistä hieman syvemmälle. Annelin vagina oli nyt niin venynyt, että liikkuminen alkoi onnistua paremmin. Tunsin, kuinka hän puristeli alapään lihaksiaan penikseni ympärillä. Ja hän liikutti myös vartaloaan ja lantiotaan allani etsien oikeanlaista kiihotusta. Aloimme liikkua rytmikkästi toinen toisemme huomioiden.

Pistin kokeeksi vasemman käden keskisormen hänen peppuvakoonsa ja etsin anuksen aukon. Se oli Annelin vaginasta valuneiden nesteiden voitelema. Kun hän ei sanonut mitään kieltävää, pyörittelin sormea aukon suulla. Kun painoin sitä hieman sisäänpäin, oli yllätykseni suuri, kun Anneli samanaikaisesti työnsi lantiotaan niin, että keskisormi meni ensimmäistä niveltä myöten sisään. Annoin sen olla siellä, koska minuakin kiihotti liikutella sitä siellä. Työnsin peniksen syvälle vaginaan ja kysyin, tekeekö se kipeää. Anneli sanoi: "Ei enää, voit liikkua vapaasti". Kysyin: "Voinko työntää pohjaan asti?" Hän vastasi: "Varovasti". Kun työnsin peniksen varovasti niin syvälle kuin se mahtui menemään, hän sanoi, ettei minun tarvitse varoa enempää. Niin aloimme työskennellä yhdessä rytmikkäästi, välillä suuaukolla, välillä syvemmällä ja Anneli puristeli ihanasti minua vaginan lihaksillaan. Anneli oli todella aktiivinen liikkuja varmisten näin itselleen parhaan mahdollisen kiihotuksen. Näin meni varmaan kymmenen minuuttia ja sitten tunsin, kuinka Annelin hengitys alkoi tihentyä ja lopulta salpaantui hetkeksi ja hänen orgasminsa alkoi. Hän valitti ja huusi, hänen vartalonsa ja jalkansa vapisivat ja hän sykki penikseni ympärillä. Erityisen hyvin tunsin, kuinka hänen anuksen sulkijalihaksensa puristelivat orgasmin tahdissa keskisormeni ympärillä. Kun orgasmi laimentui, työnsin sormen ja peniksen syvemmälle ja orgasmi tuntui voimistuvan uudestaan. Lisäsin työntöjeni nopeutta ja syvyyttä ja tunsin, kuinka pitkään pidätelty siemenlasti irtosi kiveksistä ja syöksyi ulos sykkivän terskan kärjestä kondomiin. Tunsin sen kuumuuden terskan ympärillä ja vielä hetken lykittyäni lysähdin osittain Annelin päälle, osittain viereen. Vedin peniksen pois, jotta kondomi pysyisi paikoillaan loppuun asti.

Makailimme huohottaen vierekkäin toisiamme välillä suudellen ja tulimme takaisin tähän maailmaan ihanuuksien pilvistä. Rapsuttelin Annelin ihoa koko vartalosta ja hän siveli minua vastavuoroisesti. Lopulta nousin istumaan ja sanoin, että pitää mennä pesulle. Katsoin kondomia ottaakseni sen pois ja huomasin, että se oli veressä. Kysyin: "Onko sinulla menkat?" Hän vastasi: "Ei, ne päättyivät pari päivää sitten, miten niin?" Sanoin, että sinusta on tullut verta. Hän vastasi: "Alapäässä tuntuu kirvelyä. Joko se ensimmäinen mies oli liian pieni tehdäkseen immenkalvon puhkaisemisen kunnolla tai haavat ovat parantuneet ja kasvaneet kiinni uudestaan, muuta en keksi. Sooloseksiä teen vain sormin klitorikselle, enkä ole käyttänyt dildoa."

Tähän päivään asti Anneli on pysynyt kertomuksessaan. Olisihan yksi mahdollisuus vielä se, että hänen kertomuksensa defloraatiosta oli satua, mutta miksi? Mitä hyödyttää kertoa neitsyyden menettämisestä, jos sitä ei ole tapahtunut?

Tyhjensin kondomin vessaan, peseydyin ja pistin kondomin vessapaperin sisällä roskikseen. Spermalla täytettyä kondomia ei miehen pidä jättää minnekään. Palasin makuuhuoneeseen ja Anneli meni pesulle. Minulla ei ollut tietenkään yöpukua mukana ja Anneli kertoi solidaarisuudesta nukkuvansa myös alasti. Niin kapealla sängyllä ei pystynyt nukkumaan kuin lusikassa, joten sitä yritettiin. Kun ensin juteltiin pitkään kaiken maailman asioista ja sitten yritettiin nukkua, niin pikkuiseni heräsi ja alkoi kovettua. Annali huomasi tämän, kääntyi ympäri ja alkoi hyväillä sitä käsin, jotta se nousisi täyteen juhlakuntoon. Minä hyväilin Annelin klittaa, jotta Anneli kostuisi aloitusta varten. Oli pakko kaivaa uusi kondomi esiin ja Annelin avustamana työnsin sen lusikassa ihanaan koloon. Takaapäin asennot eivät ole minulle mieleen, entiset kumppanit ovat valitelleet penikseni työntyvän liian syvälle, mutta kun vein käden Annelin klitalle ja hieroin sieltä koko ajan, hän avuliaasti hoiti pienen pienen liikkumisen. Se tapahtui niin, että terska oli tuskin sisällä, mutta lujat puristelut korvasivat liikkeet. Hän oli varmaan liian arka laajempaan liikkumiseen. Kun hän sai orgasmin, vedin peniksen ulos ja sanoin, että kolmatta kertaa purkaantumiseen en kaipaa tässä tilanteessa, vaikka kumppani oli varsinainen villikissa. Vaikka kassit olivat olleet tyhjentymättä ainakin viikon, ne olivat purkautuneet täydellisesti jo kahdesti ja kolmannella kerralla olisi tullut tuskin montaakaan tippaa ja sekin olisi ollut kirkasta nestettä.

Seuraavana aamuna Anneli valitti, että alapää on hellä ja pyysi saada koko päivän parantumisaikaa. Niin teimmekin. Ulkoilimme, kävimme keskustassa syömässä ravintolassa, ostin kukkia hänelle ja nukuimme päikkärit. Yllätys, yllätys, Annelilla oli avattava vuodesohva olohuoneessa. Väitti, ettei illan huumassa muistanut koko asiaa, siksi olimme sängyssä. Olikohan noin vai halusiko hän minut tiiviisti viereensä??

No illalla tilanne sitten korjattiin. Anneli oli parantunut haavoistaan ja saimme tehtyä vuodesohvassa illalla ja seuraavana yönä kaikkia niitä asioita, joita Ahti ja Pirkko meille näyttivät ja toki paljon enemmänkin.

Olimme siis käyneet Annelin kanssa kaupungilla lauantaina. Olin ostanut hänelle Sokokselta mustia stay-up-sukkia, sillä en halua naisten käyttävän sukkahousuja, noita romantiikan tappajia. Valitettavasti siellä ei ollut punaisia. Tarjouduin ostamaan myös stringejä, mutta Anneli sanoi niitä olevan kotona. Myös ruokakupassa pistäydyttiin ja ostettiin pientä naposteltavaa kuten katkarapuja ja ruissipsejä. Ja tietysti Alkosta kuoharia.

Ilta lähestyi ja kysyin Annelilta, oliko arkuus alapäästä hävinnyt. Hän vakuutti kaiken olevan kunnossa. Siinä seitsemän aikaan oli jo pimeää ja sanoin, että mennäänkö kuhertelmaan vuodesohvalle. Avasimme vuodesohvan ja Anneli haki kaksi lakanaa päällekäin siihen ja pari pyyhettä.. Koska vuodesohva oli olohuoneessa, jonka kahta puolen oli naapaureiden olohuoneet, pistimme sekä tv:n että radion päälle melko kovalle, jotta äänet eivät kantautuisi naapureihin.

Anneli kävi ensin suihkussa ja meni pukeutumaan makuuhuoneeseensa. Minä menin sitten suihkuun ja onneksi olin ottanut vara-alkkarit ja deodoranttia mukaan, kun tiesin käyväni saunassa siellä Kirkkonummella. Minä pukeuduin lisäksi paitaan ja housuihin sekä sukkiin. Kun tulin kylppäristä, Anneli odotteli jo minua eteisessä. Hänellä oli pikkumusta ja ne korokepohjakorkkarit. Ja mitä ilmeisimmin stay-up-sukat jalassa. Aloimme syleillä ja suudella tosiamme peilin edessä. Liikutin käsiäni pitkin upeaa taskuvenuksen vartaloa ja suutelimme kiihkeästi. Ei mennyt pitkää aikaa, kun halusin riisua pikkumustan ja hän riisui minulta paidan. Hänellä oli upeat mustat rintaliivit, sukkanauhaliivit, stringit ja stay-up-sukat. Hän sanoi, että sukat pysyvät varmaan ilmankin ylhäällä, mutta hänen mielestään hänen vartalonsa näyttää paremmalta mustien sukkanauhaliivien kanssa. (katso kuva, osoite lopussa) Olin ehdottomasti samaa mieltä. Penikseni kovettui kaikesta näkemästäni, syleilyni tiukkeni ja suudelmat pitenivät ja siirryin kielareihin. Anneli oli kaikessa täysillä mukana.

Käteni hakeutuivat hänen pakaroilleen, jotka olivat isot mutta kiinteät. Ja ennen pitkää oikea käsi hakeutui stringien sisälle etupuolelta. Anneli oli jo kostunut ja isoksi kasvanut klitoris löytyi jo liukkaasta raosta. Aloin hivellä tätä naisen voimanappulaa. Vyötärönauha painoi rannetta ja niin otin käteni pois ja riisuin nuo kiusankappaleet. Anneli riisui minulta päällyshousut ja alushousut ja niin olin vain nilkkasukissa maton päällä. Syleilimme toisiamme nojaten puolen vartalon verran toisiimme. Oikealla kädellä hyväilin kitorista ja häpyrakoa ja vasemmalla puristelin pepusta. Annelin oikea käsi veteli esinahkaa ylös-alas ja vasen käsi oli niskassani. Suutelun välissä otin hieman etäisyyttä ja riisuin Annelilta rintaliivit. Nännit nöpöttivät jo kovettuneina ja imeskelin ne vieläkin isommiksi ja kovemmiksi. Sitten sanoin: "Mennään jo vuodesohvalle." Ihanan vartalon ja korkokenkien kopinan perässä menin olohuoneeseen.

Menimme vuodeohvalle ja ehdotin kuusysiä Ahdin ja Pirkon tapaan. Menin alle selälleni ja Anneli tuli nelinkontin päälleni. Aloin suukotella häpyrakoa nenäni Annelin pepussa. Hän suukotteli terskan reunoja ja veteli esinahkaa edestakaisin. Hetken päästä sanoin, ettei tämä taida olla minun juttuni. Nousimme ylös juttelemaan ja sanoin, ettei tuossa pääse oikein tunnelmaan kun kumpikin touhuaa yhtäaikaa häiriten toista eikä käsillä pääse tekemään juuri mitään. Ollaan mieluummin eri aikaan. Sanoin, että tule nelinkontin pääni päälle. Menin taas selälleni ja Anneli tuli jalat levällään pääni päälle siten, että päämme olivat samaan suuntaan. Vain pääni oli Annelin alla. Pyysin tyynyn pääni alle, jotta niska ei rasittuisi. Nenäni oli nyt Annelin karvapehkossa, kieli oli sopivalla kohdalla klitorikseen nähden ja aloitin tehokkaan työskentelyn, ylös-alas, sivulta sivulle ja välillä vaginan suuaukolle. Vasemmalla kädelläni yletin hyväilemään rintoja ja oikealla hyväilin peppua ja lopuksi pistin keskisormen vaginaan. Liikuttelin sitä sisään-ulos, koukistelin välillä sormea ja pyörittelin sitä joka kolkkaan, johon se ulottui. Annelilla oli todella tiukka suuaukko ja melko kovat poimut muutaman sentin matkalla sisäänpäin. Välillä hän puristeli alapään lihaksillaan sormeani ja sai täten lisää verta kertymään sinne. Muutaman minuutin kuluttua Annelin hengitys alkoi huohottaa, sitten se pysähtyi ja orgasmi alkoi. Hän vaikersi ja valitti. Hänen suuaukkonsa puristeli sormeani rytmikkäästi eikä se orgasmi loppunut pariin minuuttiin.

Sitten hän nosti peppunsa ylemmäs, peruutti nelinkontin alaspäin ja antoi minulle intohimoisen, pitkän suudelman huolimatta omien nesteidensä kastelemista kasvoistani ja huulistani. Nousimme ylemmäs sängyssä ja aloimme hyväillä käsillämme toisiamme. Penikseni ei tietenkään ollut enää täydessä erektiossa, mutta nopeasti se paisui täyteen kukoistukseen Annelin käsien ja suun avulla. Sanoin, että nyt on aika laittaa kondomi päälle.

Anneli sanoi: "Kun mensujen päättymisestä on niin vähän, minullä on "melkein" varmat päivät ja haluan kokeilla ensimmäistä kertaa elämässään paljasta penistä. Sillä ehdolla, että vedät ajoissa pois, jotta mitään isoa spermalastia ei mene sisälle." Vastasin, että eka kerta se on minullekin ja että yritän olla varovainen ja ainahan on ne jälkiehkäisypillerit, vaikka emme kumpikaan tienneet, miten ne toimivat.

Menin selälleni ja pistin tyynyn peppuni alle. Sanoin: "Tule ratsastamaan." Anneli tuli nelinkontin päälleni, pisti kädellään terskan suuaukolleen ja työntyi ihanan hitaasti penikseni ympärille. Se oli aivan toisenlainen yhdyntä kuin koskaan aikaisemmin kondomin kanssa. Hän työntyi vain noin kymmenen senttiä peniksen päälle. Hän oli niin tiukka, että esinahka taisi jäädä ulkopuolelle kokonaan ja sisällä oli vain paljasta peniksen osaa. Tuntui kuin olisin tuntenut jokaisen hänen poimunsa erikseen, niin ihanalta se tuntui. Sitten hän kysyi: "Mitä minun pitäisi tehdä?". Sanoin: "Nojaat käsiisi ja liikut niin kuin sinusta tuntuu hyvältä. Voit itse säädellä rytmin ja syvyyden itsellesi sopivaksi. Ja peppua voit pyöräyttää samalla niin kuin hyvältä tuntuu. Minä tässä saan varmasti nautintoa tarpeeksi ja jos raja meinaa ylittyä, pidätän sinua vasemmalla kädellä pepustasi." Suutelimme koko ajan toisiamme ja välillä imeskelin ja suukottelin rintoja ja nännejä, jotka olivat kiinteät ja kovettuneet. Minä pistin oikean käteni väliimme ja aloin hyväillä klitorista etusormella. Näin aloitettiin ja yllätyin, kuinka innokkaana Anneli kokeili erilaisia rytmejä ja syvyyksiä. Lopulta näytti siltä, että hän piti eniten siitä, että penis meni sisään noin kolme neljäsosaa ja tuli melkein ulos, ja rytmi oli melkoisen hidas, useita sekunteja suuntaansa. Mutta hän pyöritti lantiotaan koko ajan, etenkin peniksen ollessa suuaukolla ja pisimmällä sisällä. Parinkymmenen minuutin kuluttua sanoin: "Haluatko kokeilla lypsämistä?" Hän kysyi: "Käsinkö?" Minä vastasin: "Sen sinä osaat, mutta ei nyt. Tee se alapään lihaksillasi." Anneli kysyi: "Miten?" Minä vastasin: "Koko sen ajan kun nouset ylös, supista alapään lihaksiasi niin voimakkaasti kuin pystyt. Ja sitten kun laskeudut kohti peniksen juurta, rentouta lihakset aivan kokonaan. Näin vedät verta terskaan ja koko penikseen lypsämällä."

Anneli alkoi lypsää minua. Hänellä oli todella voimakkaat alapään lihakset ja penis alkoi pakahtua verestä. Välillä pysäytin lypsämisen puristamalla vasemmalla kädellä pakarasta ja estämällä Annelin liikkeen. Näin jatkoimme ihanaa yhdyntää varmaan pari kymmentä minuuttia. Sitten kostutin vasemman käden keskisormen Annelin ja minun yhteisessä liukasteessa ja pistin keskisormen peppuun ensimmäistä niveltä myöten. Tämä auttoi. Anneli ei liikkunut enää niin voimakkaasti päälläni, että olisin purkautunut liian aikaisin. Ja tuossa asennossa pois vetäminen olisi tapahtunut tuskin ajoissa. Anneli liikkui lyhyempiä matkoja sisään-ulos, mutta pyöritti peppua enemmän. Ja minä kiihdytin klitoriksen ja pepun kiihottamista ja imeskelin yhä useammin hänen rintojaan. Kielisuudelmia vaihdoimme koko ajan ja sanoin hänelle: "Suusi tuntuu kieleeni melkein samalta kuin vaginasi peniksessäni." Olikohan tämä kielikuva viimeinen niitti, sillä Annelin hengitys salpaantui, vartalo jähmettyi, vagina kovettui penikseni ympärillä ja orgasmi alkoi. Kiihdytin vieläkin klitoriksen hierontaa ja aloitin sellaisen leikin, että otin sormen pois pepusta ja pistin heti takaisin. Annelin vagina ja pepun sulkijalihas sykkivät rytmikkäästi ja Anneli huusi, vaikeroi ja nyyhki orgasminsa kourissa. Tätä jatkui minuutteja hitaasti vaimentuen.

Sitten hän lysähti päälleni ja sanoi: "Tule päälle." Kierähdimme vuodesohvalla siten, että nojasin vasempaan olkapäähäni. Vasen käteni oli hänen pakarallaan, sormi pepussa ja oikea käteni mahtui väliimme hieroen yhä Annelin klitorista. Aloin rytmikkään, syvän mutta hitaan ees-taas-liikkeen. Annelin vasen käsi painoi pepusta rytmiä ja oikea käsi oli kaulallani sormet hiuksissani. Hetken päästä tunsin, kuinka kivekset nousivat ylös. Tiesin kokemuksesta, että kohta ei ole paluuta. Nousin Annelin päälle nojaten kaksin käsin Annelin kahta puolta. Sanoin: "Ota kiveksistä kiinni ja kun tunnen purkautuvani, vedän ulos, sitten sinä jatkat kädellä. Äläkä lopeta, ennen kuin pyydän." Anneli vei kätensä kovettuneille, ylös nousseille kiveksille, kun minä kiihdytin vauhdin sellaiseksi, missä se tuntui parhaalta. Hetken päästä hengitykseni salpaantui ja vedin pitkän, kovan peniksen ulos. Anneli otti varresta oikealla kädellä, veti esinahkaa edestakaisin ja pyöritteli terskaa vasemmamassa kämmenessä. Penis alkoi sykkiä ja sperma lensi Annelin vatsalle, pitkälle rintoihin asti ja spermaa tuli sykäys sykäyksen jälkeen, varmaan liki 10 kertaa. Ilma purkaantui keuhkoistani murinana sykäysten tahdissa. Teki mieli huutaa, mutta naapurit pelottivat. Kun sykäykset lakkasivat siirryin Annelin viereen. Anneli otti varaamansa pyyhkeen ja kuivasi sperman pois. Aloimme jälkileikit, jotka kestivät ehkäpä vartin. Suukottelin ja hyväilin Annelin ihoa joka paikasta. Kehuin Annelin ulkonäköä, vartaloa, tiukkuutta, osaavaa vaginan lihasten käyttöä, ratsastajanlahjoja, suun makua, ihon tuoksua, suloista ääntä ja ihon tuntumaa sormien alla.

Kävimme pesulla ja menimme keittiöön. Otimme kuohuviinipullon jääkaapista, keittiön kaapista lasit ja avasimme pullon. Kaataessani ensimmäiset lasilliset, ehdotin maljaa Ahdille ja Pirkolle, jotka olivat pyytäneet meitä sokkotreffeille, jotka alkoivat vain noin 24 tuntia sitten. Kun me olimme edenneet lauantai-iltaan mennessä näin pitkälle, mihin pääsemmekään, ennen kuin viikonloppu on ohitse.

Lauantai-iltana joimme pullon kuohuviiniä, napostelimme ruokaa ja taisi siinä jotain muutakin juomaa kulua, minkä seurauksena menimme vuodesohvalle rapsuttelemaan toisiamme. Kun se oli kulmasohvamallia, siinä olisi ollut tilaa vaikka kolmellekin. Juttelimme kaikesta mahdollisesta ja huomasimme, kuinka hyvin sovimme yhteen myös aatemaailman puolesta. Kun se edellinen yö oli ollut torkkumista yhden hengen sängyssä, uni valtasi meidät melko aikaisin, eikä silloin rakasteltu, emmekä siis häirinneet naapureita sinä yönä.

Aamulla, kun heräsin, tunsin kirvelyä peniksen terskassa ja muussa paljaassa osassa. Kun tarkastelin tarkemmin, huomasin siinä pieniä haavoja. Kerroin Annelille asian ja hän sanoi samaa: "Minäkin tunnen kirvelyä häpyhuulissa ja suuaukolla." Tarkastelinn hänen häpyään ihan läheltä ja asia oli samoin kuin minulla, siellä oli pieniä haavaumia. Päättelimme, että se ei voi olla sukupuolitauti näin lyhyen ajan kulutttua vaan syynä oli se, että monen tunnin höyläämisen jälkeen Annelin pitkä häpykarvoitus pääsi väliimme ja hankasi. Kondomi oli suojannut minua hankaukselta yhden kerran, mutta siitähän luovuimme ensimmäisen kerran jälkeen. Anneli oli mielestäni vieläpä erittäin karkea- ja "kikkarakarvainen" eksääni verrattuna. Kyseessä oli siis pitkän matkan juoksijan vaivat. Olin pitkän matkan juoksija ja maratoonari ja olin ajanut karvoituksen kiveksistä pois, sillä pelkkä vaseliinilla voitelu ei ollut auttanut. Pitkien lenkkien jälkeen karvat hankasivat kivekset ja reidet punaisiksi, jos asialle ei tehnyt mitään. Peniksestä napaan minulla oli kylläkin päälläpäin karvoitus jäljellä.

Kerroin, mikä auttaa ja sanoin, että lähdetään ostamaan partahöylä. Anneli sanoi, että hänellä on höylä ja vaahtoa, sillä hän ajaa säärikarvansa partahöylällä. Laitoin sängystä peiton kolminkerroin keittiön pöydälle, hain vettä pesuvatiin ja Anneli meni pöydälle selälleen, jalat olivat tuolin selkänojalla. Pesin hävyn vedellä ja saippualla ja vaahdotin sen. Ajoin pois kaikki karvat pepusta ylöspäin noin 3 cm klitoriksen yläpuolelle ja siitä ylöspäin jätin jäljelle vain siistin pienen karvatupsun. Voitelin paikat lotionilla. Kun pyyhin höylän välillä talouspaperiin, otin salaa niitä reppuuni ja tein niistä löytyneistä häpykarvoista itselleni muiston kalenterin väliin. Tallessa ovat ne kikkarakarvat vieläkin teipillä paperille liimattuina. Anneli oli kostunut selkeästi, kun olin katsellut ja kosketellut käsin hänen intiimejä paikkojaan pepunreikää myöten. Vastapalvelukseksi annoin Annelin puhdistaa minun kivekseni pienestä sängestä ja sitten Anneli ajoi kaiken karvoitukseni pois pepusta napaan. Se on vain hyvä asia, sillä onhan tosiasia, että penis näyttää isommalta, kun siinä ei ole karvoitusta lainkaan. Tämän jälkeen en ole antanut karvoituksen pidetä paria milliä pidemmäksi koskaan.

Voitelimme alapäämme punoittavat paikat lotionilla ja aloimme odotella paranemista vain t-paidat päällämme. Emme lähteneet kävelyllekään, jotta paikat eivät hankautuisi lisää. Anneli laittoi lounasta, söimme ja menimme vuodeohvalle loikoilemaan. Pienet tirsatkin otimme. Juttelimme tulevaisuudesta. Meistä oli itsestään selvää, että olemme tästä eteenpäin seurusteleva pari ja uskollisia toisillemme. Anneli sanoi menevänsä hakemaan heti maanantaina kuparikierukan itselleen, joten minun ei tarvitse olla enää varovainen, hän jopa halusi, että heitän kaikki spermat sisään. Anneli sanoi odottavansa sitä innolla ja suurella halulla.
Iltapäivällä vuodesohvalla aloimme rapsuttelemaan toisiamme. Minä en ollut enää juurikaan arka alapäästä ja Anneli vakuutti samaa. Menin taas selälleni ja Anneli tuli nelinkontin pääni päälle. Nuoleskelin ja imin hänen paisuneita häpyhuuliaan ja kovettunutta herneen kokoista klitoristaan ja oikean käden keskisormen vein vaginaan liikutellen sormeani siellä joka suuntaan. Kun Anneli oli kostunut mielestäni tarpeeksi, sanoin, että hän lämmittelisi minua hieman suullaan ennen sisäänvientiä. Niin tapahtuikin, mutta en antanut hänen hyväillä liikaa, että en laukeaisi. Sitten pyysin häntä menemään selälleen. Menin hänen vasemmalle puolelleen kyljelleni, nostin hänen oikean jalkansa oikean reiteni päälle ja työnnyin sisään. Onneksi minulla on niin pitkä, että se ylettyy ainakin puoleen väliin sisälle. Vasen käteni oli Annelin oikean pakaran alla, keskisormi peppuvaossa odottelemassa sisäänpääsyä. Oikea käsi oli vapaana hyväilemässä klitorista ja välillä rintoja. Ja kun meillä oli 30 cm pituusero, suuni ylettyi Annelin suuhun ja saatoimme suudella toisiamme niin halutessamme. Ja mehän halusimme. Välillä kun Anneli liikkui liikaa minun kestokykyyni nähden, puristin Annelin vasemman reiden omien jalkojeni väliin ja estin näin Annelin liian herkulliset lantion liikkeet. Tässä asennossa, kun oikea käsi oli klitoriksessa, oli myös helppoa ottaa penis kokonaan ulos ja ohjata kädellä takaisin sisään. -

Annelin ehkäpä herkullisin paikka oli kireä suuaukko ja myös hänestä tämä kokonaan ulos -leikki tuntui ihanalta. Toinen herkullinen osa hänessä on vaginan ensimmäiset viisi senttiä suuaukosta sisäänpäin. Anneli osaa supistaa sen lihaksillaan erityisen kireäksi ja varsinkin sen vatsanpuolen poimut ovat milteipä kovia mutta toisaalta samettisen pehmeitä harjanteita. Miten naisen vagina voikaan olla samalla kertaa kova ja tiukka ja samalla samettisen pehmeä. Kuin silkkihansikkailla varustettu.

Nimesin tämän asennon Kiasmaksi. Kun olin joskus googlannut, mitä merkitsee "Kiasma", tiesin, että se tulee kreikankielen sanasta khiasmos (ristiinasettelu), joka taas juontaa X-kirjaimesta. Lääketieteessä se tarkoittaa oikean ja vasemman silmän hermojen risteymää. Vasta myöhemmin opimme, että sillä asennolla on useita toisia nimiä, mm. meritähti. Meille tämä asento oli mitä parhain. Painoeromme (50 kiloa) ei haitannut, pääsimme suutelemaan toisiamme, ja Annelin klitoris oli hyvin ulottuvillani. Ja pituuseromme vuoksi päämme olivat samalla tasolla. Pyysin Annelia hieromaan välillä itsekin klitoristaan, mutta hän väitti, että jos suinkin mahdollista, minun pitää tehdä se, sillä hänestä tuntuu psyykisesti paremmalta, kun hän tuntee, kuinka välitän hänen nautinnostaan. Näin molemmat liikuimme hyvin liikkeemme toisiimme sulauttaen ja sitten pistin vasemman käteni keskisormen pepun aukosta sisään. Annelin vartalo jäykistyi, hänen hengityksensä salpaantui ja vaginan lihaksensa kovettuivat, ne olivat ikäänkuin krampissa. Sitten hän purkaantui kaikella voimalla. Onneksi oli radio ja tv päällä, sillä hän voihki, nyyhkytti, itki ja huusi välillä suoraa huutoa varmaan pari minuuttia. Hänen vaginansa sykki penikseni päällä puristellen sitä ja yrittäen työntää sitä ulos kaikella voimalla. Penikseni tuli kuitenkin kiihotukseni noustessa teräksenkovaksi eikä suostunut poistumaan kuumasta sykkivästä tiukasta tunnelista. Vähitellen sykinnän välit pitenivät ja niiden voima laimeni ja jäin Annelin sisään paikoilleni, penis kivikovana.

Hetkisen aikaa rauhoituimme ja vain suukottelimme toisiamme, ja penikseni veltostui hieman, jääden kuitenkin 3/4 kovuuteen asti. Sitten sanoin, että kokeillaan takaapäin nelinkontin. Anneli pyysi minua olemaan varovainen, sillä hänen mielestään minun penikseni oli liian pitkä hänelle takaapäin työnnettynä täydellä voimalla. Anneli meni nelinkontin ja minä työnsin hitaasti pitkän, paksun kyrpäni takaapäin sisään. (Kyrpä = valtava petäjä muinaissuomen kielessä). Kun se oli mielestäni kokonaan sisällä, kysyin, onko se jo pohjassa. Hän sanoi: "Tunnen, että täytät minut aivan kokonaan liki repeämiseen asti. Mutta et saa työntää sitä kovalla vauhdilla pohjaan asti, sillä silloin se voi mennä vieläkin pidemmälle hurmiossasi." Minulla on tavallista isommat kivekset ja niiden rytmikäs heilunta kiihotti Annelia. Ne läiskähtelivät Annelin peppua, reisiä ja häpyä vasten. En päässyt käsiksi Annelin klitorikseen, joten hän meni alaspäin rinnat maahan, nojautui vasemman olkapäänsä varaan ja hieroi oikealla kädellään itse klitoristaan. Aloimme rytmikkään yhdynnän ja Anneli työskenteli siinä kiitettävästi mukana. Minulle jäivät kädet vapaiksi, joten pistin vasemman käden peukaloni Annelin peppuun. Tämä laukaisi ketjureaktion. Tunsin penikseni pepun kautta ja se sai peniksen teräksenkovaksi. Kivekset nousivat ylös tiiviisti reisieni väliin eivätkä enää heiluneet kirkonkellon tavoin. Tunsin, kuinka Anneli sai toisen orgasmin, hänen vaginansa supisteli penikseni ympärillä, hänen pepun sulkijalihaksensa supistelivat peukaloni ympärillä ja tiesin, että paluuta ei enää ole minullakaan.

Miltei vuorokauden aikana kertynyt siittiölasti lähti liikkeelle kiveksistä, siihen yhtyivät matkalla eri rauhasten sisältö ja kun koko spermalasti tuli virtsaputkeen, sitä riitti ja riitti. Tunsin, kuinka se kuumana eteni virtsaputkessa ja iso terskani sykki Annelin sisällä ja suikutti isoja mahtavan kokoisia ruiskauksia välillä kohdunsuulle ja välillä emättimen pohjaan. Annelin orgasmi jatkui koko ajan yhtäaikaa minun orgasmini kanssa. Tämä oli ensimmäinen kerta kun saimme orgasmin yhtäaikaa. Meillä se on enemmänkin sattumaa kuin tarkoituksella yritettyä. Minä pidän enemmän siitä, että Anneli saa ensin ja minä voin sitten ottaa loppukirini haluamallani tavalla. Tavallisesti se on lähetyssaarnaajassa, mutta völillä vaihtelu virkistää siinäkin asiassa.

Vähitellen Annelin huuto ja minun ähkimiseni vaimenivat ja vaivuimme kyljellemme lusikka-asentoon. En halunnut pois Annelin sisältä eikä hän halunnut irrota minusta. Hänen tiukka suuaukkonsa puristi niin voimakkaasti penikseni juuresta, että penikselläni meni kauan saada veri pois sieltä ja päästä lepotilaan. Lopulta käännyimme selällemme ja aloimme jälkileikit. Jälkileikki on seuraavan yhdynnän esileikin esileikki, oli lääkäriystäväni neuvonut minua. Miehen kannattaa panostaa siihen täysillä, jos hän haluaa, että nainen haluaa tavata miestä jatkossakin. Otin näistä sanoista opikseni ja niin pääsimme pesulle vasta yli vartin päästä.

Puimme pikku hiljaa päällemme ja joimme kahvit. Minulla alkoi olla jo kiire Keravalle, sillä aamulla minun oli määrä lentää viikoksi Ouluun aloittamaan eräs toinen projekti siellä. Anneli meni tavalliseen tapaansa töihin HK:lle ja lupasi hoitaa kierukka-asian kuntoon heti maanantaina. Sovimme tapaavamme perjantaina, lupasin tulla suoraan lentokentältä Pukinmäkeen.

Tässä oli kertomus siitä viikonlopusta, kun minulla oli sokkotreffit Annelin kanssa Pirkon ja Ahdin suuresti auttamana. Kaikki tapahtunut on totta, vaikka sekin on totta, että aika kultaa muistot ja saatan muistaa sekaan jotain sellaista, joka tapahtui hieman myöhemmin.

- - - - - - - - - - - -

Huom. Kaikki henkilöiden ja yritysten ja paikkojen nimet on muutettu asianosaisten intimiteettisuojan vuoksi.
Silti saatatte tuntea jonkun/jotkut heistä, tietämättänne....
Pirkko oli ehdottanut yhteistapaamista Annelille, mutta ujona naisena Anneli oli torpannut ajatuksen. Minä olisin hyväksynyt kyllä sen. Meillä Annelin kanssa suhde jatkuu yhä vaan kuumempana, emme asu vielä yhdessä, mutta kuka tietää...

Arvostele Novelli:

Arviot 4.2 / 5. Arvostelijoita 21

3 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu