Kuosmanen 1-4

27/10/2021 | Kirjoittaja: Vidalko |
20 min
Kertoja: Mies | GayInttiNuori Mies
4.8
(45)
Outoo heittää homoläppää ilman et kukaan muu on kuulemassa, mä mietin.

1.
Mä raotin silmiä. Telttakankaan läpi kuulsi aamuyön aurinko. Oli helvetin kuuma ja janotti. Taistelin silmät auki ja olin aikeissa nousta etsimään vesipulloa. Aie tyssäsi lyhyeen, kun mä huomasin et joku piti mua aloillaan. Vilkaisin alaspäin ja tajusin et mä oon hoikan, ruskettuneen käsivarren halauksessa. Jäntevän näköinen hauis oli mun kyljen kohdalla ja käsivarsi jatko matkaansa mun ohueksi kauhtuneen t-paidan rintamukselle. Se oli Kuosmasen käsivarsi.

Mä luovuin hetkeks aikeesta nousta ja kelasin filmiä taaksepäin. Oltiin oltu Inkiön polttareissa. Inkiö oli mun inttikaveri, kuten Kuosmanenkin. Se oli meistä ensimmäisenä punkemassa naimisiin, aivan liian aikasin jos multa kysytään. Aika monella kaveripiirin jätkistä oli tyttöystävät, mutta minä ja Kuosmanen oltiin pysytty sinkkuina koko sen pari vuotta, mitä oltiin tunnettu. Kuosmasella oli kyllä naisia joka sormelle. Miksipä ei olis, tyyppi oli hyvä suustaan, pitkä, ja vaikka kroppa ei ollut yhtä timmi kuin mulla, se oli silti urheilullisen jätkän vartalo. Sen suosiota lisäs myös alituiseen naamalla viihtyvä virne, joka paljasti suorat, valkoset hampaat ja isot, tummansiniset silmät. Kuosmasen puhelin piippas jatkuvasti, kun sen erinäiset säädöt pommitti sitä WatsApp-viesteillä. Mutta ei sillä tuntunut olevan kiire pariutua. Ehkä sekään ei ollut löytänyt ketään sopivaa. Niin kun en mäkään.

Ilta oli sujunu aika kosteissa merkeissä. Kun muut lähti mökkiin nukkumaan, me jäätiin jutteleen ulkosaunan terassille. Kuosmasella oli tapana avautua aina laskuhumalassa. Sitä ei hävettäny puhua tunteista, niin ku monia muita. Se oli suorasukaisin jätkä jonka mä tunsin, hyvässä ja pahassa. Nyt sitä oli huolestuttanu mahdollinen muutto Helsinkiin.

”Tuut sit ihan vitun usein käymään. Käydään läpi kaikki baarit ja pokataan niin paljon pillua et muna kuluu nysäks”, se sammalsi. Mä myötäilin ja hetki me hehkutettiin Helsingin baaritarjontaa. Sit se katto mua suoraan silmiin ja sano jotain et: ”Vittu jätkä on mulle tärkee. Mä en tiedä miten mä pärjään ilman sua.” Se repla oli vetäny mut aika sanattomaksi. Mä vaan katoin sitä hölmönä ja yritin vitsailla: ”Älä nyt ala homoileen Kuosmanen”. ”Jos mä en saa kertoo mun parhaalle kaverille, kuinka paljon mä välitän siitä ilman, et pidetään homona, niin pidä sit.”, se sönkötti kuoleman vakavana. ”Okei peppureino, mennääs nukkuun. Mä tuun sun kainaloon”. Kuosmanen naurahti. Se nousi seisomaan, mut joutu ottaan tukea kuistin kaiteesta. Mä otin sitä hartiasta kiinni ja lähdin taluttaan kohti telttaa. Se ei ollu ihan helppoo, sillä jätkä oli mua kakskyt senttiä pidempi, melkein kaksmetrinen. Onneksi on sen verran habaa, että sain sen pidettyä pystyssä. ”Jätkä on paras jätkä ikinä”, se vielä soperteli. Mä vaan nauroin sille.

Teltassa Kuosmanen onnistu jotenkin riisumaan lippiksen, hupparin ja pitkät uimasortsit. Vansin kengissä se tarvi jo vähän apua. Sit se heittäyty bokserisillaan makuupussinsa päälle ja vajos välittömästi tuhisevaan uneen. Mä en jaksanu riisuu vaan heittäydyin sen viereen farkut jalassa. Mä katoin nukkuvaa Kuosmasta ja tunsin jonkun oudon hellyyden puuskan. Se oli mun paras frendi. Läheisin kaikista ihmisistä ja kohta se vaihtais paikkakuntaa. Sen leukaperiin rajatun kesäparran kehystämästä suupielestä valu vähän kuolaa makarille. Silmät liikku pitkien silmäripsien takana ja tummanruskea tukka, joka yleensä oli lippiksen peittämä, sojotti sinne tännen vaatien leikkausta. Mä hymähdin sille, ja käänsin sitten selkäni. Uni tuli melkein heti.

Siinä, et mä nyt makasin lusikassa Kuosmasen kanssa, ei ollu mitään ihmeellistä. Sille oli varmaan tullu kylmä pelkissä boksereissa ja se oli hakeutunu unissaan lämmitteleen mua vasten. Tai sit se oli tehny sen ihan muuten vaan. Se ei ollut niitä jätkiä, jotka kavahti fyysisistä kontaktia. Me halattiin melkein aina kun nähtiin, hierottiin toistemme kipeitä lihaksia ja painittiinkin aika usein. Miksi se kavahtais läheisyyttä teltassakaan. Ainoo jolla oli ongelma, olin mä. Muna nimittäin seiso täysii. Mun 16-senttinen jöpötti niin, et sattu.

Mun selkää vasten painautunut, ja hiljaa niskaan hengittelevä Kuosmanen oli varmaan saanut mut näkeen jotain pervoja unia. Mä pelkäsin kuollakseni et se siirtäis mua halaavaa kättään ja huomais mun tukalan tilanteen. Toisaalta en ois jostain syystä halunnu lähtee siitä mihinkään. Oli hiton turvallinen olo, ja se, et mun paras kaveri oli niin lähellä, tuntu hyvältä. En mä tietenkään ois maininnu tästä koskaan kenellekään, viimeseks Kuosmaselle.

Joka tapauksessa mun oli pakko liikkuu. Jano tuntu pahenevan, ja jäsenet tuntu puutuneilta. Mä yritin tönästä Kuosmasta kauemmaks mun perseellä, mut se sai jätkän tiukentamaan otettaan musta. Mua alko naurattaa. ”Kuosmanen sä haiset”, mä sanoin. Se olikin totta. Mun nenään tulvi viinahuuruja, jotka myötäili Kuosmasen hengitystä. Nyt se jätkä havahtu. Se nosti vähän päätään, huomas missä tilanteessa se on, mut sen pää mätkähti takas teltan lattiaan. Sen sijaan, et se ois päästäny irti musta, se nuuhkas mun niskaa. ”Niin säkin”, se sano jotenkin hellästi.

Mä hymähdin vaikka mun takaraivossa puristi edelleen pieni pelko siitä, et se huomais mun seisokin. Toisaalta, sen vois aina selittää kusihädällä. ”Päästä mut ettiin vettä”, mä sanoin. Se huokas ja kierähti irti musta. Mä kurotuin veispulloon, nousin istumaan ja kulautin pari suullista alas. Kun mä sain korkin kiinni, Kuosmanen kiskas mut takas lusikkaan. Mä naurahdin hämmentyneenä. ”Ihana Juuso”, se huokas unisena. ”Ollaan vähän tällee lähekkäin”. Outoo heittää homoläppää ilman et kukaan muu on kuulemassa, mä mietin. Toisaalta Kuosmaselta saatto odottaa mitä vaan. Paitsi sitä et se pussais mun niskaa…

Mä luulin ensin et se oli harha, mut se teki sen uudestaan. Sen käsi alko silitellä mun rintaa. Mä hätkähdin. ”Mitä sä teet?”, mä kysyin. ”Panettaa ihan vitusti”, Kuosmanen mutisi mun selän takana. Tää voi olla edelleen läppä, mä mietin. Niin varmaan olikin. ”Haluut sä panna, vai?”, mä kysyin läpällä ja liikautin persettäni kohti Kuosmasta. Vitsi loppui lyhyeen, kun tunsin Kuosmasen kullin mun persettä vasten. Se oli vähintään yhtä kovana ku mä.

Niin, Kuosmasen kulli. Olin nähnyt sen muutamaan otteeseen. Jätkä ei hävennyt paljastella sitä, niin kuin ei mitään muutakaan. Eikä siinä mitään hävettävää ollukaan. Levossa se oli reilusti yli kymmensenttinen, melkein viisitoista. Silti muhkea terska oli kokonaan pitkän esinahan peitossa. Terskan ääriviivat enteilivät melkoista lakkia Kuosmasen tatille. Kookkaat pallit nosti munan hieman koholle, niin että paksuhko varsi lepäsi niiden päällä. Tummat häpykarvat sillä oli tapana trimmata lyhyeksi, ja se oli joskus kertonu, et ajelee pallinsa kokonaan. Olin myös pannut merkille, että jätkä trimmasi karvat mahastaan, jättäen hoikan vatsan alaosaan vain tiukan, lähes mustan munavanan.

Illalla, kun jengi jäähdytteli monituntisen saunomisen välillä, mä olin jääny taas salaa tuijottamaan Kuosmasen munaa, kun se patsasteli alasti, rööki suussa mun edessä. Silkkaa kateuttani mä tietenkin sitä tuijotin. Mun vaatimaton pili kalpee sen rinnalla, vaikka paisuukin ihan mukavan kokoiseksi tarpeen tullen. Huomasin pienen, välähdysmäisen hetken kuvittelevani, kuinka iso Kuosmasen kulli mahto olla valmiustilassa. Sain mieleen irstaan kuvan Kuosmasesta pitelemässä seisovaa kullia kädessään kuin tarjoten sitä mulle. Pyyhin kuvan välittömästi mielestä ja avasin uuden oluen.

Nyt se mela jöpötti mun persettä vasten. Mä en pystyny päättelemään kuinka iso kyrpä oli, mutta sen kovuus ei jäänyt epäselväksi. Kuosmanen ei vetäytynyt kauemmaksi. Tuntui kuin se olisi painautunut vähän tiukemmin mun persettä vasten. Mä nielaisin ja yritin päättää, mitä tästä pitäis ajatella. Kuosmanen otti kuitenkin ohjat käsiinsä ja vastas ääni yllättävän käheänä: ”Jos sä haluut”.

Ei vittu. Kuosmanen ei vitsaillu. Mun paras kaveri halus panna mua. Jätkä halus panna mua. Meidän välit ei ois enää ikinä ennallaan. Mitä vittua? Samalla mä tajusin kuinka paljon ajatus kiihotti mua. Mähän halusin nähdä Kuosmasen kullin seisokissa. Mä halusin ottaa sen käteen, mä halusin nuolla sitä… Ei helvetti, en nyt sentään nuolla. ”Meinaan vaan et kyrpä menee kuolioon, jos mä en kohta laske paineita.”, Kuosmanen jatkoi ääni kiimasta paksuna. ”Mä voin hoitaa sen sun kans tai sit soolona. Valkkaa siitä”.

Mä en osannu sanoo mitään. Kuosmanen odotti hetken ja hieras sitten etumustaan pari kertaa mun persettä vasten. ”En mä sulle nyt persettä ala antaan”, mä sain sanottua. Munkin ääni kuulosti aika paksulta. Johtu varmaan siitä palasta mun kurkussa. Pulssi takoi kahtasataa ja mun muna sykki samaan tahatiin. ”Oot sä varma? Kaikki on kehunu, joita oon pannu”, Kuosmanen yritti vitsailla. Mä naurahdin, mut en edelleenkään osannut sanoa mitään. Hetki tuntui kestävän ikuisuuden. Kuosmanen odotti. Mä tutkiskelin mun fiilksiä. Mä tajusin et mua panetti helvetisti, ja mua panetti siksi, et Kuosmanen oli siinä. Sen kuuma hengitys mun niskassa, sen raskas käsi mun kyljellä. Sen kivikova heppi vasten mun persettä. Mä halusin Kuosmasta. Mä halusin jätkää. Mun mieleen alko tulla aika huolestuttavia ajatuksia.

Mä en ehtiny niissä kovin pitkälle, nimittäin Kuosmanen liu’utti kätensä mun alavatsalle, t-paidan alle. Mun päässä humahti, niin hyvältä se tuntu. ”No?”, se kysy. Vastaukseksi mä tartuin siihen käteen ja ohjasin sen mun farkuissa pullistelevalle dikille.

2.
Kuosmanenkin tuntu jännittävän. Sen käsi lepäs mun munan päällä. Ihan kun se ois tullu katumapäälle. Sitten mun selän takaa kuulu sellanen katkonainen huokaus ja sen käsi alko tunnustella mun kovuutta farkkujen läpi. Se liikahti vielä enemmän kiinni muhun ja sen sormet etsi mun kyrvän ääriviivoja. Ikinä ei oo seisonu niin kovaa. Se löys mun terskan ja hinkkas sitä pari kertaa kämmenellä. Multa pääs joku ihme inahdus. Sen sormet siirty mun farkkujen ylänapille. Se näpräs sitä hetken ja sai mun yllätykseksi housut auki yhdellä kädellä. Se tunki kätensä mun boksereille, tarttu mun munaan kankaan läpi ja puristeli sitä.

Mä nielasin ja vein oman käden mun selän taakse sen etumukselle. Mä tarttuin sen boksujen lahkeesta tunkevaan munaan. Se tuntu isolta. Todella isolta. ”Ei vittu”, se kuiskas ja alko kiskoa mun t-paitaa ylöspäin. Mä nousin istuun ja kiskoin sen itse pois. Mä revin saman tien farkut jalasta, uskaltamatta kattoo Kuosmasta. Mä näin sivusilmällä, kun se nosti persettään maasta ja riisu bokserinsa. Kuulu pieni mäiskähdys, kun sen muna ponkas sen napaa vasten. Mä menin takas makaamaan, tällä kertaa naama sitä kohti. Pakkohan mun oli uskaltaa kattoo sitä. Se käänty kyljelleen muhun päin. Teltan pehmeessä valossa mä näin sen kasvot. Tavanomaisen virneen sijasta sen naamalla paisto aika ujo hymy. Mut silmissä kiilu ihan mieletön kiima. Mua alko naurattaa. Ujostutti kattoo sitä. Sit se toi taas kädet mun boksuille ja veti niitä alaspäin niin, et mun muna ponkas ulos. Kuosmanen katto sitä tyytyväisenä.

Parhaat kaverit makas alasti, aisat tanassa ja tuijotti toisiaan hymyillen. Tilanne oli samaan aikaan absurdi ja tosi kiimanen. Tällä kertaa mä olin rohkeempi ja vein käden sen munalle. Mä vilkasin Kuosmasen kyrpää ja arvioin sen reilu kakskytsenttiseksi. Sen terska tosiaan oli vähän vartta paksumpi ja puoliksi esinahan peitossa. Mä tartuin koko kämmenellä sen samettiseen varteen ja tein pari runkkuliikettä. Tuntu käsittämättömältä pitää toisen jätkän munaa kädessä. Ja millasta munaa. Mun sormet ei ulottunu sen ympäri. Suonet risteili sen varressa ja terska tuntu kämmentä vasten ku koiran nuolemalta superpallolta. Mä lipasin vahingossa mun huulia.

Kuosmanen ähkäs ja vei käden mun kyljelle, vähän perseen yläpuolelle, ja silitti tosi hellästi mun ihoo. Kylmät väreet meni selkää pitkin. Se katto mua häpeilemättä päästä varpaisiin. ”Vittu sä oot hyvän näkönen”, se henkäs. Mä hämmennyin aika paljon. Oliko se kelannu tota paljonkin vai yrittikö se vaan heruttaa mua. Mut samalla mä tajusin, et sekin oli musta pirun komee. Sen silmät näytti vielä syvemmän siniseltä ku yleensä, sen auringon paahtama, solakka rintakehä kohoili kiihotuksesta. Sen ase sykki sen vähän erottuvia alavatsalihaksia vasten. Se näytti tosi pantavalta. Mut silti mä en uskaltanu sanoo sille mitään. Hymyilin vaan hölmönä.

Se kuitenkin riitti ja Kuosmanen veti mut itteensä vasten. Mä melkein hätäännyin, kun sen hymyilevä naama alko lähestyä mua. Mä ehdin miettii sekunnin, haluunko mä et mun viinalta haiseva paras kaveri suutelee mua. Runkkailu vielä jotenkin menis, mut suutelun jälkeen tätä ei vois selittää enää mitenkään. Kuosmanen ei sen sijaan epäilly yhtään. Se tarttu mun niskaan ja veti mut suudelmaan. Mun maha heitti voltin ja mä vastasin heti. Se työnsi kielensä mun suuhun ja mä livoin takas minkä ehdin. Sellanen syvä, mausteinen maku täytti mun suun. Ei paha.

Mä nostin jalan Kuosmasen kyljelle ja se vetäs mut itteensä vasten. Meidän kullit osu yhteen. Sen iso ase hankautu mun alavatsaa vasten ja jätti sinne märän läntin. Mä vein käden meidän kulleille ja runkkasin niitä meidän välissä. Kuosmanen henkäs mun suuhun, siirsi kätensä mun perseelle ja puristeli sitä. Mäkin uskalsin kokeilla sen persettä. Mä odotin karvoja, mut sen iho oli ihan pehmee. Karvaset jalat tuntu hiton kiihottavilta, kun ne kietoutu yhteen. Me nuoltiin ihan täysiä. Ei varmaan uskallettu lopettaa, ettei jouduttais puhumaan.

Mun teki mieli päästä vielä lähemmäksi Kuosmasta. Kuosmanen varmaan ajatteli samaa, sillä se kierähti mun päälle. Mä levitin jalat ja päästin sen niiden väliin. Se irrottautu suudelmasta, nousi käsiensä varaan ja alko lykkiä itteensä mua vasten. Meidän kullit hankas yhteen. Kuosmasen muna oli niin kiimalimassa, että se litisi, kun se pumppas mun jalkojen välissä. Mä otin molemmilla käsillä sen perseestä kiinni ja koitin vetää sitä vielä lähemmäs. Meidän limat sekottu toisiinsa ja lantioluut kolis yhteen. Teki vähän kipeetä, mut mä en välittäny. Kuosmanen urahteli. Mä katoin sitä silmiin ja sain vastukseksi taas sen ujon hymyn. Mä hymyilin takas ja Kuosmanen kumartu nuoleen mua uudestaan.

Se jatko jonkun aikaa ja siirty sit mun kaulalle. Jossain mun tajunnan rajamailla joku pieni ääni toivo, ettei se imis mitään jälkiä. Niitä joutuis sit selitteleen aika paljon aamupalalla. Paljon isompi ääni toivo et se puris kunnolla. Se siirty kuitenkin mun rintalihaksile. Se otti mun vasemman nännin suuhunsa ja puras hellästi. Mä inahdin kiimasta. Se imi mun nänniä ja silitteli toisella kädellä vatsaa. Se tais olla vähän kateellinen mun yläkropasta. Ainakin se tuntu tykkäävän siitä.

Sit sen pää siirty alemmas. Nyt se saavutti mun navan ja pyöräytti kieltään siellä. Mua kutitti. Samalla sen oikee käsi siirty mun palleille. Se puristeli niitä ja nyhtäs pari kertaa. Mä näin tähtiä. Sit se lähti taas alaspäin. Seuras mun muurahaispolkua kohti mun täysillä seisovaa munaa. Mä aavistelin mitä se aikoo, eikä haitannu yhtään. Se kuitenkin nosti päänsä, tarttu mun dikkiin ja veti muutaman runkkuliikkeen. Se varmaan empi, uskaltaaks se. Sit se vilkas mun kasvoja, virnisti ja paino päänsä mun haaroihin. Mun oli pakko sulkee silmät ja huokasta, kun se otti mun munan suuhunsa.

Multa on otettu suihin muutaman kerran. Yleensä kännissä, jonkun yhtä kännisen muijan toimesta. Mut ikinä se ei ollu tuntunu tältä. Kuosmanen vatkas kädellään mun munan vartta ja pyöritti kieltään terskan ympäri. Sen otteet oli aika rajuja, mut se osas tehdä sen niin, ettei tehny kipeetä. Kaikki muijat luulee et muna menee rikki jos sitä käsittelee noin. Sit se vaihto taktiikkaa ja mä kurottauduin kattoon. Kuosmanen pumppas mun kullia suussaan ja imi samalla posket lommolla. Sen kieli hyväili vartta.

Mä en ollu uskoo sitä näkyä. Se imi keskittyneenä, selkeesti pani parastaan. Sen tapana oli muutenkin tehdä hommat huolella, jos se niihin ryhty. Suikkari parhaalle kaverille ei näköjään ollu poikkeus. Mua alko melkein naurattaan. Mut sit Kuosmanen otti mun dikin niin syvälle suuhun, kun se meni. Mun terska hankas sen nieluun ja mä aloin huutaa hiljaa kiimasta. Mä tajusin et jos se jatkaa tuota vähän pidempään, mä räjähdän sen suuhun. Mä vein kädet sen hiuksille ja tukistin vähän. Mun ylävartalo heitteli. Teki mieli lykkii munaa vielä syvemmälle, mut en uskaltanu. Sit se heittäyty itse liian kunnianhimoseks ja joutu kakomaan. Se runkkas toisella kädellään mun kalua ja toinen eksy nyhtään mun palleja ja sormen päät hyväili niiden alapuolelta välilihaa. Se tuntu hyvältä ja mä nostin mun jalkoja koukkuun. Ennen kun mä ehdin estää, sen peukalo eksy mun reiälle.

Mä hätkähdin. Kuosmanen vilkas mua virnistellen. Mun teki mieli kieltää sitä, mut en mä saanu sanoja ulos. Sit jätkän pää katos taas mun jalkojen väliin. Tällä kertaa mun pallit sai suuhoitoa ja mä unohdin taas kaiken muun. Sen peukalo paino kevyesti mun reiällä ja mä vedin jalkoja vielä enemmän koukkuun et oisin paremmin tarjolla. Sit Kuosmanen teki jotain, mitä mä en todellakaan osannu odottaa.

Se päästi mun pallit suustaan ja toi kielensä mun reiälle. Se maisto sitä tosi varovasti ja mä huudahdin ääneen. Ilmeisesti maku ei ollu paha, sillä kohta se työnsi mun jalkoja mun rintaa vasten ja nuolas uudestaan. Mun hengityksestä katos kaikki rytmi. Sen kieli hyväili mun henkilökohtaisinta osaa ja mä annoin sen tapahtua. Kohta sen koko suu työskenteli mun reiällä, imi ja näykki sitä. Kieli yritti työntyä sisään. Mä vääntelehdin ja huusin melkein ääneen. Mun oli pakko runkata, mut kun Kuosmanen huomas sen, se tarttu mun käteen ja pakotti mut lopettaan. Se nousi polvilleen, poisti jonkun karvan suustaan, virnisti ja sano ensimmäiset sanat koko homman aikana: ”Jätkän vuoro.”

3.
Mä huohotin niin kun oisin just juossu cooperin. Kuosmanen istu hajareisin mun jalkojen päällä, vatkaili mun munaa rauhallisesti ja virnuili mulle. Se odotti jotain reaktiota. Mun oli pakko nauraa. ”Tuu tänne”, mä sain sanottuu. Sen hymy leveni ja se tuli makaan mun päälle. Mä vedin sen suudelmaan siitäkin huolimatta et sen suu oli just työskennelly intohimosesti mun persereiällä. Mä odotin jotain sivumakuja, mut ahkera saunominen oli ilmeisesti tehny tehtävänsä. Kuosmanen maistu vaan Kuosmaselta.

Mä uskalsin kierähtää sen alta ja aloin punkee sen päälle. Mä tartuin sen munaan, vetelin sitä kämmentä vasten ja jatkoin suutelua. Kuosmanen ynähteli tyytyväisenä ja lykki mun kättä. Sen kiimalima litisi. Mä tiesin mitä se halus ja mua vähän arvelutti. Ottaa nyt jätkän muna suuhun. Toisaalta Kuosmanen oli tehny mulle saman palveluksen. Ja enemmänkin. Niinpä mä irrottauduin suudelmasta ja nousin kattoon mun nyrkkiä nussivaa kullia.

Terska näytti vähän raa’alta lihapalalta. Kiimalima, jota Kuosmanen näytti tuottavan kolmen jätkän edestä, sai sen kiiltelemään. Mä olin joskus maistanu omaa limaani. Ei se ollu maistunu oikein miltään. Vähän kun joku jäähtyny paistinliemi, suolanen ja lihaisa. Kuosmanen alko näyttää kärsimättömältä. Mä tiesin, ettei se pakottas mua mihinkään. Mut ehkä mä oisin tarvinnu vähän pakotusta. ”Juuso”, se aneli. Mä katoin sen naamaa ja näin miten jätkä kärsi kiimassa. Pakkohan kaveria oli auttaa.

Niinpä mä asetuin sen jalkojen väliin. Mä tartuin Kuosmasen kulliin, vein naaman melkein kiinni siihen ja nuuhkasin. Se haisi samalta kun mun oma runkatessa. Kuosmanen ähisi kärsimättömänä. Mä rohkaisin mieleni ja nuolasin terskaa. Nyt se jo älähti ja sen jalat näytti kramppaavan. Se oli todella kiimassa. Muna ei tosiaan maistunu juuri miltään. Mä selviäisin ihan hyvin, jos ei jätkä sit päättäis tulla mun suuhun. Kuosmasen nuija sykki mun kädessä kivikovana. Terska näytti paisuneelta. Mä otin sen suuhun ja Kuosmanen vinkas.

Mä yritin varoo hampaita, kun mä otin varovasti sen nuppia syvemmälle suuhun. Mä tajusin viedä kielen kiinni siihen ja äänistä päätellen Kuosmanen tykkäs. Lämmin kulli tuntu yllättävän hyvältä mun suussa. Se tuntu sopivan sinne vaikka mä sainkin vähän repii leukoja, et se mahtuis sisään raapimatta hampaisiin. Maku oli lihaisa, helvetin kiihottava. Mä kokeilin vähän imee ja nostin päätä. Kuosmanen huokas ja vei käden mun niskaan. Pelotti et se aikoo raiskata mun suuta, mut se sai hillityyä itsensä ja vaan silitteli. Mä uskalsin pumpata muutaman kerran. Sen muna herutti lisää kiimalimaa mun kielelle. Ja mä huomasin vähän järkyttyneenä, et mä halusin sitä lisää. Ja mä halusin et Kuosmanen nauttis.

Mä aloin runkkaa sen vartta ja livoin samalla kielellä sen terskan aukkoa. Kuosmasen lantio alko tehdä tahatonta naintiliikettä, joten mä katsoin parhaaksi jatkaa pumppaamista koko suulla. Mä kokeilin ottaa sitä syvemmälle. Sen muna täytti koko mun suun ja kärki painautu mun nileuun. Kuosmanen älähti ja mä tunsin itteni voittajaksi. Tää oli ollu munkin lempikohta, kun se imi mua. Mä lutkutin sen munaa syvällä mun suussa. Mun kurkusta kuulu irstasta lotinaa, kun Kuosmasen muna tunki sinne. Mä kokeilin ottaa sen vielä syvemmälle. Jostain syystä mä halusin sen juurta myöten suuhun. Kuosmanen alko piehtaroida ja mä sain siitä lisää pontta yrittämiseen. ”Ei vittu”, se vikisi ja paino mua hellästi niskasta alaspäin. Mä tunsin ylpeyttä. Meitsi on syväkurkku. Mä pumppasin sen munaa niin syvälle, kun se meni. Sit se tuli sisään vähän väärässä kulmasta ja mua alko yökkäyttään. Oli pakko lopettaa.

Mä pyyhin enimmät kuolat suupielistä ja katoin Kuosmasta. Se näytti onnelliselta. Mä hymyilin sille ja asetuin hajareisin sen mahan päälle. Se veti mut hartioista halaukseen ja sit me vaan oltiin siinä hetki, tasattiin henkee. Sen kädet oli mun hartioiden ympärillä ja mun pää lepäs sen rintaa vasten. Oli pirun hyvä olla. Mä tajusin myös et mun kulli ei ollu löystyny juuri yhtään sinä aikana kun mä imin Kuosmasta vaan painautu edelleen kovana jätkän vatsaa vasten. Mä ojentauduin suuteleen Kuosmasta. ”Mitä me sit tehtäs?”, mä kysyin. Kuosmanen empi hetken. ”Nussi mun suuta”, se vastas.

Mitä se just sano? Kukaan nainen ei ainakaan toistaseksi ollu toivonu, et mä tunkisin munan niiden kurkkuun ja alkasin lykkii. Ne ois varmaan purru dikin poikki, jos oisin yrittäny. Mut Kuosmanen tuntu aika varmalta aikeissaan. Se nosti mua lantiolta ja ohjas mun jalat sen hartioiden yli. Mun pallit roikku sen suun kohdalla. Se nosti vähän päätään, tunki hupparinsa sen alle ja alko lipoo kielellään mun kasseja. Sähkövirta kävi mun kehon läpi. Se oikeesti halus tätä. Se toi kätensä mun etupuolelle ja ohjas mun munan suuhunsa.

Mä aloin varovasti hinkkaan terskaa sen kieltä vasten. Se tuntu pehmeeltä. Kuosmanen lisäs vähän imuu, irrotti kätensä mun munalta ja tarttu molemmilla käsillä mun pakaroihin. Mä kumarruin sen pään yli ja se veti mut syvemmällä suuhunsa. Mä uskalsin alkaa lykkii vähän. Kuosmanen ynähteli hiljaa ja imi. Mä pystyin vaivoin hillitseen, etten ois tunkenu kullii sen kurkkuun ja raiskannu sitä hengiltä. Mä katoin alaspäin ja näin miten mun muna matkas puoliväliin asti sen suussa. Se imi taivaallisella forcella ja lutkutuksen ääni täytti teltan. Mä hieroin Kuosmasen tukkaa ja huokailin syvään. Kuosmanen anto mun munan liukuu vähän syvemmälle. Nyt se kohtas kaverin nielun. Itsehillintä oli entistä vaikeempaa.

Sit Kuosmanen nosti mut ulos suustaan ja touhus jotain itsekseen. Ennen kun mä ehdin tajuta, mitä se duunas, se tunki mun kullin takas suuhunsa. Mä jatkoin lykkimistä, kunnes tunsin jotain liukasta mun persereiällä. Mä hätkähdin, kun mä tajusin, mitä Kuosmanen aiko. Mä emmin sekunnin, mut päätin antaa sen jatkaa.

Mä olin joskus työntäny sormee perseeseen. Ihan vaan kokeilumielellä runkatessa. Se ei ollu tuntunu juuri miltään, toisin ku kaikki väitti keskustelupalstoilla. Lähinnä mä ihmettelin omaa tiukkuutta. Mä en ollu viittiny jatkaa kovin pitkään, kun ei se aiheuttanu mitään säväreitä.

Kuosmanen paineli mun aukkoa luultavasti keskisormella. Mä ähkäsin vähän. Mä tiesin et pitäis yrittää rentoutua, mut tilanne oli mulle aikalailla uus. Kuosmanen alko pyörittää sormeensa mun aukolla. Se etsi tietä sisään. Se tuntu aika ookoolta ja mä päätin jatkaa sen suun nussimista. Se autto ja Kuosmanen sai sormensa pään tungettua mun reikään. Se tuntu oudolta, mut ei sattunu. Onneks se oli leikannu kyntensä. Se yritti tunkee syvemmälle, mut ei onnistunu. Alko vähän sattuu. Kuosmanen nosti mua lanteista ja mun muna pullahti ulos sen suusta. Se ohjas mua pystympään asentoon ja uudestaan alas. Nyt mä käytännössä istuin hajareisin sen naaman päällä. Mä henkäsin syvään ja päätin suostuu siihen, mitä se halus. Mä toin mun reiän sen suulle. Se alko lipoo sitä antaumuksella.

Voin kertoo et tuntu aikalailla pervolta istuu kaverin naamalla ja antaa sen nuolla. Kuosmasen kädet seikkaili ensin mun reisillä, mut sit se alko runkkaan mun munaa. Mä jouduin aikalailla toimettomaksi ja keskityin vaan nauttiin. Kuosmanen toi taas sormensa avuks, nuolas siihen kuolaa ja alko painella mun aukkoo samalla kun sen kieli teki työtään reunoilla. Oli jätkällä pokkaa. Mä en tajunnu miten se pysty siihen, mut en mä sillä hetkellä välittäny paskaakaan. Hetken päästä se tunki sormensa varottamatta mun sisään. Se liuku sinne tällä kertaa helposti. Mä ähkäisin yllättyneenä. Kuosmanen alko työnnellä sormeensa mun sisällä. Se tuntu ennen kaikkee pervolta. Sit se koukisti sormeensa jotenkin ja mä tunsin ihan uuden tunteen. Se oli löytäny mun eturauhasen.

Multa pääs joku outo uikutus. Se tuntu naurattavan Kuosmasta. Mä päätin tukkii sen suun, kumarruin taas vähän eteenpäin ja tungin munani sen suuhun. Tällä kertaa mä päästelin vapautuneemmin. Kuosmasen kurkusta pääsi korinaa kun se otti mun munaa. Samalla se lisäs toisen sormen edellisen kaveriksi ja alko rassata antaumuksella mun persettä. Alko tuntuu niin hyvältä, ettei sitä kauaa vois jatkaa. Mun huohotus alko muuttuu voihkimiseksi. Pallit nous kohti vartta. Mä en pystyis kohta enää lopettaan. Mä tulisin Kuosmasen kurkkuun ja jätkä vois syyttää vaan itteensä. Mä kuulin ku Kuosmanen runkkas omaa kulliaan mun selän takana. Ehkä se halus laukasta mut näin. Mä tunsin kuinka mun kalu viritty äärimmilleen ja voihke muuttu kovemmaksi.

Mut Kuosmanen ei antanu mun tulla. Just kun mun kullin juureen alko kehittyy painetta, se puski mut lantiosta ulos suustaan ja vetäs sormensa mun perseestä. Mä äännähdin pettyneenä. Kuosmanen nosti mut istuun hajareisin sen vatsaa vasten painautuneen kullin päälle ja katto mua vihjailevana. Se halus mun sisään.

Muhun oli iskee paniikki. Tää ei todellakaan kuulunu mun suunnitelmiin. Ja vaikka kuuluiskin niin ei sen kulli ikinä mahtuis muhun. Kuosmanen ei paljoo kyselly. Se tarttu mun lanteisiin ja keinutti mua päällään. Sen limanen kulli seilas mun persevaossa. Mä tunsin sen paisuneen terskan laaksot ja kukkulat mun avatulla ja kuolasta liukkaalla reiällä. Ja mä tajusin et se kiihotti mua ihan helvetisti. Mä aloin melkein huomaamatta hinkuttaa persettäni sitä vasten.

Helvetin irstasta. Ihan ku mä oisin ollu joku Kuosmasen hoidoista. Joku pitkähiuksinen blondi, joka ratsasti sillä isot tissit hyllyen. Tää oli ehdottoman homoa. Tässä ei ollu jäljellä ironian häivääkään. Kuosmanen oli joskus kaljapäissään kaveripiirin peli-illoissa ollu panevinaan mua. Se oli heittäytyny mun päälle sohvalla ja nylkyttäny itteensä mun persettä vasten. ”Ota se ku mies”, se oli hekumoinu. Kaikkia muita se nauratti, muakin vähän. Mut silti mä puskin sen helvettiin siitä ja käskin mennä kädelle.

Nyt sen tatti paino vaativana ja kovana mun reikää. Mä myötäilin Kuosmasen liikkeitä ja katoin sen hiestä kiiltelevää naamaa. Se ei ees hymyilly. Se oli kurottanu päätään ja katto meidän toimintaa keskittyneenä ähisten. Se vei kätensä mun kullille ja alko runkata sitä samaan tahtiin kun mä hinkkasin sen kalua perseellä. Sen muna tuntu pelottavan isolta, ja samalla niin helvetin kiimaselta. Mä tunsin kun mun reikä supisteli tahdottomasti, ihan kuin se ois houkutellu Kuosmasen munaa käymään peremmälle. Kuosmanen katto mua niillä lautassilmillään, jotka oli nyt kiimasta sameet. Sen katseessa ei ollu häpeän häivääkään, pelkkää hellyyttä ja himoa. Sen käsi hinkkas mun munaa. ”Ei vittu Juuso. Ota mut sisään, jooko”, se sai uristua. Se et se sano mun nimen oli kai viimenen pisara. ”Okei”, mä kuulin sanovani ääni väristen.

4.
Kuosmanen ilahtu ja siihen tuli heti lisää eloo. Se karisti kurkkuaan ja sylkäs kunnon limpin käteensä. Se hiero munansa liukkaaksi ja katto mua odottavana. Mua hirvitti. Silti mä nousin polvien varaan, tartuin sen kulliin ja ohjasin sen reiälle. Mä henkäsin syvään ja aloin laskeutua alaspäin.

Sen terska painautu mun reikää vasten. Tuntu et mun koko persevako oli täynnä sitä. Se oli hiton kiihottavaa, mut samalla mä mietin, miten hitossa se mahtuu. ”Koita rentoutuu vähän. Ei tästä tuu yhtään mitään, jos jätkä jännittää”, Kuosmanen katso asiakseen neuvoa. Mua alko kyrsiä sen asenne ja siitä sisuuntuneena mä laskeuduin vähän alaspäin. Nyt sen terskan pää pääs ohi aukosta. Se ei sattunu kun vähän, mut arvelin, ettei sen nuppikaan ollu ku puoliksi sisällä.

Sit Kuosmanen sylkäs uudelleen käteensä ja toi sen mun munalle. Se vetäs toisella kädellään mun esinahan taakse ja alko hiroo mun terskaa vasten kämmentään. Mä aloin voihkia hallitsemattomasti. Mistä se oli tollasta oppinu? Se pyöritti syljestä liukasta kämmentään mun nupilla, niin ku ois leiponu sämpylää. Mä menetin kontrollin kokonaan ja huusin jossain seitsemännessä taivaassa.

Ja kuin huomaamatta mä laskeuduin alaspäin. Kuosmasen terska solahti mun sisälle. Se täytti mut hetkessä. Mun reikä oli äärimmilleen kiristyny. Sitä vihlo, mut ei sietämättömästi. Kuosmasen suusta pääs yllättyny huokaus. Sen silmät ponnahti lautasen kokoseksi. Se irrotti kätensä mun munista, tarttu kiimassa mun lantioon ja survas syvemmälle. Se sattu ihan saatanasti, vihlas niin kuin sen muna ois ollu joku jääpiikki. Kyyneleet kihos mun silmiin ja mä huusin täyttä kurkkua. Mä ponkasin ylöspäin ja Kuosmasen kulli mäjähti sen vatsaa vasten. ”Ai vittu”, mä huusin.

Kuosmanen näytti pettyneeltä. Se hengitti pinnallisesti ja katto mua surkeena. Kipu alko hellittää. Mä kasasin itteeni hetken. Luovuttaminen ei käyny mun mielessäkään. Kuosmanen panis mua tänä yönä, se oli selvää. ”Jos survot vielä kerrankin väkisin, niin mä lyön turpaan, tajuutko?”, mä sähähdin sille. Se nyökkäs vakavana. Mä purin hammasta ja päätin yrittää uudestaan. Mä sylkäsin käteen, liukastin Kuosmasen kullin ja asettelin sen takas mun reiälle.

Mä aloin painaa itteeni alas hyvin varovasti. Mun reikä anto jo helpommin periksi ja kohta Kuosmasen terska oli mun sisällä. Mä makustelin tunnetta. Sattu vaan vähän, mut paine oli melkoinen. Mä uskalsin painuu vähän alas. Kuosmanen hengitti pinnallisesti. Sen kulli pääs noin puoliväliin, mut sit alko tuntuu liian pahalta. Niin kuin ois äkistelly vitun kovaa paskaa, mut sisäänpäin. Mä nousin vähän ylöspäin ja laskeuduin varovasti takas. Kuosmanen näytti siltä et sen teki hitosti mieli painaa mut alleen ja alkaa rynkyttää. Mut se hillitsi itsensä urheesti.

Mä aloin ratsastaa hiljaa. Kulli tuntu edelleen valtavalta mun suolessa, mut samalla aiheutti ihan mielettömät sävärit. Niin ku mä oisin omistanu toisen munan, joka sijaitsi mun perseen sisällä, tai kolme. Kuosmasen iso terska ohitti mun herkän kohdan kerta toisensa jälkeen. Se sai mut voihkiin hallitsemattomasti ja kiihdyttään vauhtia. Mä painuin työntö työnnöltä alaspäin ja otin lisää munaa sisääni. Kuosmanen alko murahdella. Se tarttu taas mun kulliin ja alko vatkata sitä. Alko tuntuu liian hyvältä. Mä työnsin sen käden pois ennen kun se laukasis mut. Mä halusin tätä lisää.

Teltassa alko haista jonkin verran perseeltä. Hikee tipahteli mun otsalta Kuosmasen masulle. Kuosmanen ei tuntunu huomaavan tai sit sitä ei haitannu. Se ei silti vieläkään uskaltanut tehdä mitään lantiollaan vaan yritti pysyy paikallaan. Se varmaan pelkäs et mä tosiaan löisin sitä, kun se oli puolustuskyvyttömänä mun alla, jos se tekis yhdenkään väärän liikkeen. Kaikki kipu oli poissa. Tuntu vaan helvetin täydeltä. Ja upeelta. Mä päästin itteni kokonaan istumaan Kuosmasen munan päälle. Sen kyrpä tuntu mun alavatsassa asti ja sen pallit painautu vasten mun välilihaa.

Sit iski pieni morkkis. Mun parhas kaveri oli just vieny mun peppuneitsyyden. Se oli asia, jota mä vielä kaks tuntia sitten en ois ikinä uskonu tapahtuvan mulle. Melkein alko naurattaa se ajatus. Tää pano saattas kyllä mietityttää myöhemmin, aika paljonkin. Mut sit mä katoin mun alla makaavaa Kuosmasta, sen vilpittömän himokasta ilmettä. Se hiveli kädellään mun vatsalihaksia. Se halus mua ja se tuntu jotenkin siistiltä. Mä tekisin sen puolesta mitä vaan. Näköjään vaikka antaisin persettä. Kuosmanen uskalsi vihdoin puskee lantiotaan ylöspäin ja sen kulli painu vielä syvemmälle muhun. Siitä mä muistin, etten mä todellakaan ollut tässä se ainoo antava osapuoli. Mä päätin siirtää kelailuu myöhemmäksi ja nauttii täysii siitä jätkästä.

Mä kumarruin vähän eteenpäin, et mä pystyin suuteleen Kuosmasta. Se tuli vastaan ja tarttu samalla mun lantioon. Se alko lykkiä mua alhaaltapäin samalla kun sen suu imi ahnaasti mun omaa. Siitä pääs pieniä urahduksia. Mä aloin työnnellä vastaan ja me päästiin nopeesti samaan rytmiin. Mun hengitys katkeili aina kun Kuosmanen osu pohjaan. Sen pallit läiskähteli mun välilihaa vasten. Ajantaju hävis kokonaan. Kaverin kulli souti mun sisällä, eikä mikään oo koskaan tuntunu niin mahtavalta. Mä en halunnu et se loppuis ikinä. Kuosmanen veti mut kiinni rintaansa ja mä painoin naaman vasten sen poskea. Kuosmanen jatko mun panemista ja voihki mun korvaan.

Sit se tarttu mua tiukasti lanteista ja pyörähti mun päälle. Sen kulli oli tulla ulos musta, mut se survas sen viime hetkellä takas. Mä nostin jalat koukkuun sen selän yli. Lähetyssaarnaaja, mä mietin. Se kumartu taas suutelemaan mua. Hiki sen otsalta valu mun kasvoille ja sen kesäparta kutitteli mun leukaa. Me hengähdettiin hetki silleen sisäkkäin, suudeltiin hellästi. Hengiteltiin samaan rytmiin. Mä tartuin molemmilla käsillä sen perseeseen ja yritin vetää sen niin lähelle ku mahdollista.

Sit se alko paukuttaan mua uudella tarmolla. Se nosti mun jalat näpäärästi olkapäilleen, naulas käsillään mun kädet pään taakse ja alko naida ku heikkopäinen. Se alisti mut täydellisesti, mä en ois päässy mihinkään vaikka oisin yrittäny. Sen muna pumppas jumalaisesti mun perseessä ja hiero mun eturauhasta. Kuulu irstas litinä ja läiske sekä Kuosmasen katkonainen hengitys. Vahva jätkä mun päällä tuntu upeelta. Se katto mua niillä sinisillä lautasillaan suoraan silmiin. Mun jalkaterät suoristu tahattomasti joka työnnöllä ja mä voihkin ku tyttö. Se oli ihan vitun upee pano. Mä en tiedä kauanko se jatku, mut ei tarpeeks kauan mun mielestä. ”Mä tuun ihan just”, Kuosmanen huohotti. ”Saanks mä mällää sun sisälle?”

Mikään ei just sillä hetkellä ois tuntunu kiihottavammalta. Mä mietin miten mun paras kaveri jättäis osan ittestään muhun. Sen mällit ois mun perseessä koko seuraavan päivän, eikä kukaan muu tietäis mitään. Mä vinguin sille jotain vastaukseksi. Se tulkitsi sen myöntäväksi, kohottautu reisiensä varaan ja alko painaan entistä lujempaa. Mä tartuin mun kulliin ja tajusin et se oli vaan puolikova. Kaikki nautinto oli keskittyny mun hanuriin, jota Kuosmanen nussi hirvittävällä draivilla.

Mä aloin hieroo mun munaa ja sain siihen uutta eloo. Ei aikaakaan kun se seiso ihan täysillä ja hetkessä mä olin todella lähellä. Mä päätin yrittää pitkittää vielä vähän ja päästin irti dikistä, vaikka se olikin todella vaikeeta. Puhinasta ja ähinästä päätellen Kuosmanenkin alko olla valmista kauraa. Se tuli kokonaan mun päälle, alko suudella mua rajusti ja jatko pumppaamista. Mä heiluin ku sätkynukke sen käsittelyssä ja vinguin ihan vitun nolosti. Kuosmanenkin uikutti vähän, sen voihke kuulosti nyyhkytykseltä. Rynkytys kysy sen voimia, mut se jatko kiiman vimmalla panemistaan. Mun kulli hieroutu meidän välissä.

Ja kohta mä tajusin tulevani. Mun perse alko supistella ja tajuton paine pakkautu kyrvän juureen. Päässä alko pyöriä ja mä aloin huutaa: ”Vittu mä tuun. Ei vittu”. Sit mä räjähdin. Koko keho kramppas ja mä revin varmaan Kuosmasen selän verille. Mun mällit purkautu melkein kivuliaina sykäyksinä meidän väliin. Kuosmanen älähti, alko naida viimesillä voimillaan ja huus ääneen. Mun orkku tuntu jatkuvan vieläkin. Kuosmasen kulli muuttu paksummaksi mun sisällä. Sit se survas vielä pari kertaa ihan täysiä ja sen spermat syöksy syvälle muhun. Se päästi pitkän alfaleijonan karjahduksen ja sen lantio nyki hallitsemattomasti. Se tuntu melkein liian hyvältä. Mua alko itkettää. Sit se romahti mun päälle.

Se jäi siihen vetään henkeä kaikkensa antaneena. Sen kulli oli vieläkin mun sisällä. Mä olin ihan heikkona ja tärisin kauttaaltaan. Ei toivoakaan siitä et oisin pystyny nousemaan. Mä silittelin laiskasti Kuosmasen hikistä päätä, joka lepäs mun rintaa vasten. Sen avoimesta suusta valu kuolaa mun rinnalle. Kumpikaan ei sanonu mitään.

Hetken päästä Kuosmanen kohottautu ja veti puolikovan kullinsa ulos musta. Kuulu irstas maiskahdus. Kuosmanen nousi polvilleen mun vierelle, mutis jotain mistä mä en saanu selvää ja avas teltan vetoketjun. Ulkona paisto aurinko täysillä. Kello oli varmaan kohta seitsemän aamulla. Kuosmanen nappas pyyhkeensä ja painu alastomana ulos, sanaakaan sanomatta. Sen helakan punaseksi hiertyny kulli heilu raskaana sen jalkojen välissä

Mä jäin yksin telttaan kelaamaan kaikkee. Mun persereikää poltteli ja mä tunsin kun Kuosmasen spekut lähti mun sisältä valumaan kohti vielä avonaisena ammottavaa aukkoa. Mun omat mällit alko muuttua vetisiksi, mut mä en jaksanu estää niitä valumasta mahalta makuualustalle.

Ulkoo kuulu molskahdus. Kuosmanen oli pulahtanu uimaan. Mä en pystyny edelleenkään liikkuun. Mä tasailin hengitystä täysin rentona ja tyydytettynä ja mietin samalla, mitä tästä kaikesta seurais. Voitasko me enää koskaan kattoo toisiimme? Ja jos voitais, pystyttäiskö me enää koskaan puhuun niin ku ennen? Tää saattas olla vihdoin sellanen asia, joka vetäis Kuosmasenkin hiljaseksi. Mua alko pelottaa, et mä menettäisin sen. Pala nousi kurkkuun. Mähän vittu rakastin sitä jätkää. Ja mitähän vittua sekin sit tarkotti? Et mä oon joku…

Samassa vettä tippuva Kuosmanen tuli takas sisälle. Se kuivas munansa, heitti pyyhkeen nurkkaan ja alko tapella makuupussinsa kanssa. Silläkään ei tuntunu olevan sanottavaa. Mä en uskaltanu ees kattoo sitä. Sit se heittäyty makuulle mun viereen ja mun yllätykseksi levitti makarinsa meidän molempien päälle. Mä käännyin kattoon sitä äimänä. Se hymyili sitä ujoo hymyään, anto pienen pusun huulille ja veti mut kainaloonsa. Sen iho oli kylmä ja kostee, mut silti lämmin tunne levis muhun. Se ei vieläkään sanonu mitään, mut alko sen sijaan silitellä mua hellästi. Mä heitin käden Kuosmasen ympäri ja painuin tiukasti kiinni sen kylkeen. Siihen kainaloon mä nukahdin.

Katso kaikki kirjoittajan Vidalko novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.8 / 5. Arvostelijoita 45

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu