Kuuman Päivän (pano)retki

25/06/2021 | Kirjoittaja: Antsu |
2 min
Kertoja: Nainen | KesäJulkiset PaikatAikuisten Kesken
3.8
(30)
"Kiva kun tulit risteilylle", mies kuiskasi, "on aina niin mukava katsella kaikkea kaunista."

Maarit nojasi käsiään taaksepäin ja antoi tuulen tuivertaa hiuksiaan. Hän istui laivan keulassa, josta oli mukava katsella saaristoa. Oli kuuma kesäpäivä, höyrylaiva puksutti hiljakseen eteenpäin. Laivan hienoinen tärinä tuntui pillussa kiihottavasti, jopa niin, että pikkuhousut alkoivat kastua pikkuhiljaa.

Mekon helma nousi tuulessa syliini, paljastaen valkoiset pitsipöksyni. Maarit levitti jalkojaan, kun huomasi kapteenin katselevan häntä ruorinsa takaa. Komea, parrakas mies oli hänen makuunsa ja hän tunsi sykkeensä kiihtyvän.

"Miltä tuo mies tuntuisi?", hän mietti, halutti jo sen verran.

Kun saisi vielä hyviä ideoita tilaustyöhönsä, jonka deadline alkoi jo painaa päälle. Maarit otti kassistaan lehtiönsä ja kynänsä.

"Taidanpa piirtää tuon kapteenin", hän mietti mielessään.

Hän alkoi kevyin vedoin hahmotella miehen kuvaa paperille, tuntui hyvältä piirtää. Aivan kuin hän olisi saanut auringosta ja koko tilanteesta energiaa. Maarit uppoutui niin piirtämiseen, ettei huomannut kapteenia, ennen kuin hänen varjonsa peitti lehtiön. Maarit nosti katseensa.

"Onko näköinen", näytin piirrosta.

"Onhan se", kapteeni sanoi.

"Voit pitää sen, se on harjoituskuva. Minulla on ollut inspiraatio vähän kateissa, mutta nyt alkaa taas löytyä intoa ja ideoita piirtämiseen."

Mies kiitti kuvasta. "Jos haluat, voit tulla käymään tuolla ylhäällä, sieltä näkee eri tavalla maisemia."

"Kiitos, pidetään mielessä", Maarit sanoi. Hän jatkoi piirtämistä ja lehtiö alkoi täyttyi vauhdilla kuvista, katsellen välillä kaunista saaristoa ja nauttien auringon lämmöstä.

Pian laiva olikin jo laiturissa. Kuulutus ilmoitti laivan olevan satamassa muutaman tunnin, muistuttaen vielä laivan lähdöstä kello 15. Maarit lähti muitten matkustajien mukana laivasta tutustumaan vanhaankaupunkiin. Oli kuuma päivä, ei oikein jaksanut kierrellä, katujen kivetyskin tuntui polttavan jalkapohjia. Kahvilan kylmä juoma helpotti oloa ja päätin lähteä aikaisemmin laivalle, muistin kapteenin ehdotuksen.

Maarit nousi rappuset ylös ohjaamoon, näki siellä kapteenin ja toisen miehen. Naisen nähdessään kapteeni näytti päällään ruorimiehelle häipymisen merkkiä.

"Tule tänne", kuului kapteenin hyväilevän pehmeä ääni.

Maarit käveli ruorin eteen. "Onpa se iso", hän sanoi vihjailevasti.

"Niinkö", kuului ääni takaa. "Siitä voi ottaa myös kiinni."

Maarit hiveli ruorin kapuloitten päitä, hengitys kiihtyen.

"Kiva kun tulit risteilylle", mies kuiskasi, "on aina niin mukava katsella kaikkea kaunista."

Pian hän tunsi miehen sormien hyväilevän mekkonsa rintamusta.

"Sinulla on kauniit rinnat", kuulin hänen sanovan.

Kädet sivelivät Maaritin vartaloa siirtyen pikku hiljaa lantiolle, nostaen mekkoa ylöspäin. Maarit hieroi itseään miestä vasten. Etumus tuntui hyvältä pakaroita vasten. Hän tunsi pikkuhousujensa putoavan lattialle. Vetoketju avautui ja miehen kiihtynyt hengitys poltti niskaa. Peukalo hieroi herkkää paikkaa, sormet tunnustelivat lemmen pesää.

Maarit värähti, "älä kiusaa".

Kapteeni naurahti, otti sormensa pois ja työntyi sisään, kosteikkoni tuntui imaisevan kalun hetkessä sisäänsä. Maarit piti ruorista kiinni miehen soutaessa hänen sisällään. Hän tunsi käsien puristavan tiukasti lantiotaan, molempien hengityksen muuttuessa katkonaisemmaksi. Rauhallinen vauhti alkoi lopulta nopeutua, kunnes pillun sykintä lisääntyi. Maaritin jalat tärisivät. Vielä yksi työntö, mies laukesi perässä.

Hän nojasi otsaansa Maaritin päähän, molempien vetäessä henkeä ja rauhoittuessa. Oveen koputettiin, he kavahtivat kauemmas toisistaan. Mies otti kalustaan kiinni, työntäen sen housuihinsa.

"Kiitos", kuului selän takaa.

Maarit antoi kapteenille nopeasti suukon ja lähti kohti rappusia. Vasta laivan nokassa hän tajusi alushousujensa puuttuvan. Hän ei kuitenkaan ehtinyt hakea niitä, ihmisiä alkoi tulla jo laivaan ja laiva valmistautua takaisin paluuseen.

Kapteenia ei näkynyt enää, Maarit otti lehtiönsä ja piirsi vielä muutaman kuvan. Olo oli raukean pehmeä, naiminen oli tehnyt hyvää. Laivan saapuessa takaisin Turkuun, ihmiset poistuivat. Maarit lähti viimeisten joukossa, vilkaisten vielä ylös. Hän näki kapteenin vilkuttavan hänelle ja pitävän kädessään hänen pikkuhousuja. Maarit hymyili ja vilkutti takaisin.

Kapteeni nuuhkaisi vielä naisen housuja ja kääntyi laittaakseen ne laatikkoonsa. Se oli täpötäynnä erivärisiä housuja.

"Hmm, taitaa olla aika hankkia isompi laatikko."

Katso kaikki kirjoittajan Antsu novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.8 / 5. Arvostelijoita 30

7 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu