Kylän Oma Gloryhole

28 lokakuun, 2021 | Kirjoittanut: Antsu
4.3
(54)
Mitä jos meidänkin kylään perustettaisiin oma gloryhole!

Kunnanjohtaja Hakkarainen oli huolestunut. ”Nyt pitäisi keksiä jotain vetovoimaista, että kylä saataisiin jälleen kukoistamaan, alamäkeä on menty jo liian kauan”, Hakkarainen mietti harppoessaan työhuoneensa lattiaa edestakaisin. Kylä sijaitsi Keski-Suomessa, hyvällä paikalla ja sieltä oli lyhyt matka moneen suurempaan kaupunkiin. Mies huokaisi, parempi mennä nukkumaan, ehkä huomenna asiat näyttäisivät paremmilta.

”Anna pillua”, kunnanjohtaja ärähti mennessään makuuhuoneeseen. Vaimo kääntyi kiltisti selälleen ja levitti jalkansa. Kun pillu alkoi tehdä taikojaan, miehen nesteet ruiskahtivat nopeasti vaimon koloon. Hakkarainen kierähti päältä raukeana ja tyydyttyneenä. Olo oli jopa niin hyvä, että mies alkoi miettiä sitä, miten naiminen vei ikävät asiat pois mielestä.

Omituinen ajatus alkoi kiertää hänen päässään. Hän oli nähnyt netissä erään gloryhole-paikasta kertovan filminpätkän. Siinä miehet maksua vastaan naivat naisia reiän kautta näkemättä heidän kasvojaan. Hakkarainen alkoi miettiä ja innostua yhä enemmän. Mitä jos meidänkin kylään perustettaisiin oma gloryhole! Jokainen maksaisi sen mitä pystyisi jokaisesta naimakerrasta. Niillä rahoilla kylä saataisiin uuteen kukoistukseen ja se voisi houkutella kylän ihmisiä niin paljon, etteivät he lähtisi pois!

Hakkarainen melkein itki keksiessään omasta mielestään loistoidean, tämähän voisi pelastaa kunnan talouden! Nyt vain piti järjestää kokous, jossa se esiteltäisiin kuntalaisille. Seuraavana päivänä Hakkarainen soitti ja kutsui kotiinsa pankinjohtajan, lääkärin, apteekkarin sekä muita kunnan tärkeitä ihmisiä. Asia sai aluksi tyrmistyneen vastaanoton, mutta kun Hakkarainen selitti asian hyvät puolet, ajatukset vaihtuivat mietteliäiksi. Sovittiin kyläkokouksen pito mahdollisimman pian.

”Mites poliisimies Tahvanainen?”, muut kysyivät.

”Se on saatava pois kylästä siksi aikaa”, kunnanjohtaja kommentoi.

Tahvanaiselle tuli onneksi koulutuspäivät pääkaupunkiseudulle ja kokous päätettiin pitää pikimmiten. Kyläläiset olivat ihmeissään kiireellisestä asiasta, mutta tulivat uteliaisuuttaan paikalle.

”No niin, kokous alkaa”, Hakkarainen iski nuijan pöytään. Kun kunnanjohtajan esitys loppui, oli hetken täysin hiljaista. Sitten alkoi mieletön huutokonsertti ja buuaus. Naiset olivat tyrmistyneitä ehdotuksesta, kun taas miehet olivat enemmän kuin innoissaan. 

”Tänne ei mitään huorataloa tule!”, olivat ensimmäiset kommentit, joita kuului naisten keskuudesta. Huudot eivät hiljentyneet, vaikka Hakkarainen löi nuijaa pöytään niin, että pöytä oli haljeta. 

”Perkele! Nyt hiljaa! Ei tänne mitään huorataloa olla hommaamassa, nyt kuuntelette loppuun, ennen kuin syytätte minua mistään!”, Hakkarainen nousi seisomaan ja karjui kurkku suorana. Pikku hiljaa äänet hiljenivät. 

Hakkarainen alkoi selittää ideaansa. Paikka olisi jossain syrjässä, jonne ei löytäisi kovin helpolla, paitsi tietenkin kyläläiset. Tehtäisiin äänieristettyjä koppeja, joissa olisi kaksi reikää. Toinen suihinottoa varten, toinen isompi reikä naisen takamusta varten sekä lavuaarit pesuja varten. Jokainen maksaisi nainnista kukkarolleen sopivan maksun. Vehkeet pestään joka panon jälkeen, niin että seuraavalle olisi puhdasta tavaraa. Vapaaehtoiset naiset, jotka haluavat mennä naitavaksi, ajavat pillukarvansa pois, niin että kukaan ei tunnista ketään.

”Jokaisen miehen on annettava myös naiselle orgasmi, ilman sitä tämä ei onnistu, jos emme pidä naisia hyvänä”, Hakkarainen lisäsi.

”Kerätyillä maksuilla korjattaisiin kylää. Voitaisiin vaikka näin aluksi pitää kolmen kuukauden koeaika. Katsotaan onnistuuko tämä ja saammeko kerättyä rahaa.”

”Mutta!”, Hakkarainen nosti kätensä pystyyn. ”Tämä edellyttää kaikkien kyläläisten tulemista porukkaan mukaan. Onko selvä! Eli, kerrataan vielä. Sinne ei siis tule huoria, kylän vapaaehtoiset naiset ovat pantavina ja jokaisesta nainnista maksetaan jokaisen kukkarolle sopiva maksu. Onko asia ymmärretty? Ja nyt niitä kysymyksiä.”

Käsiä alkoi nousta tiheästi. 

”Missä se paikka olisi?”, kuului yleisön joukosta.

”Sitä tässä juuri mietitään, onko ehdotuksia?”, Hakkarainen totesi.

Oli hiljaista, kukaan ei nostanut kättään.

Sitten leskirouva Lempi nosti ujosti kättään, ”minun talohan on aika syrjässä, sinne ei vieraat kovin helposti osaa. Iso navetta on tyhjillään, kun myin elikot pois, sen voisi remontoida. Minä voisin pitää alueet siistinä, jos vaikka ihmiset sitten auttaisivat minua lumitöissä ja muissa raskaammissa töissä.”

Ajatus otettiin hyvillä mielin vastaan ja lopulta se hyväksyttiin. Lempi saisi apua asumiseensa ja hänelle maksettaisiin pientä avustusta paikkojen siistinä pitämisestä.

Käsi nousi. ”Kämäräinen.” 

”Minä vain sitä, ettäkö pelkkää naimista ja suihinottoa? Saiskos sitä oikein kunnolla nuolla naista ja kielellä kieputella?”, mies kysyi.

Hakkarainen katsahti naisiin, ”sopiiko naisille?”

Hiljaista muminaa kuului, lopulta yksi naisista sanoi Kämäräiselle, ”jos sitten nuolet kunnolla.” Hymy karehti monella suupielissä.

”Onko lisää kysymyksiä?”, Hakkarainen kysyi.

”Onkos sille naimiselle mitään aikarajaa?”, eräs mies kysyi.

”Ei ole, jokainen nai niin kauan kunnes laukeaa, myös nainen. Naida saa niin monen kanssa kuin jaksaa, kunhan vain maksaa jokaisesta naimakerrasta!”, Hakkarainen selitti.

Lääkäri Nurminen heitti välikommentin. ”Kaikki halukkaat naiset saavat ehkäisypillerit, jos niin haluavat, jos ei, niin sitten miesten on käytettävä kortonkia. On niitä muutenkin käytettävä, ettei tule mitään tauteja kenellekään. Kaikki naiset ovat tervetulleita vastaanotolleni”, Nieminen selitti vielä lopuksi.

Hakkarainen jatkoi vielä puhettaan. ”Sitten se tärkein, kuinka monena päivänä paikka olisi auki. Ajattelimme näin aluksi neljää päivää viikossa. Tiistaina ja keskiviikkona paikka olisi auki kello 15-21. Perjantaisin ja lauantaisin vaikka vähän pitempään, kello 15-23. Täytyyhän Lempinkin saada omaa rauhaa, ja sunnuntai on muutenkin lepopäivä.”

”Nyt pidetään puolen tunnin tuumaustauko, kaikki saavat miettiä rauhassa asiaa. Jos tulee lisää kysymyksiä, niin niihin vastataan”, Hakkarainen kopautti nuijaa pöytään.

Alkoi äänekäs puheensorina ja pulina. Asiaa puitiin monelta eri kantilta. Miehissä näkyi jo alkavia kiiman merkkejä, posket punoittivat, housuissa näkyi pullottavia telttoja, kädet puristelivat vaivihkaa kaluja, kuin helpottaakseen painetta. 

Naisten housut alkoivat kostua, joittenkin oli jo vähän vaikea istua, pilluissa alkoivat kutinat ja halut tuntua. He alkoivat pikku hiljaa lämmetä ajatukselle, ettäkö jokainen puutteessa elävä nainen saisi kyrpää niin paljon kuin haluaisi! Eikä olisi ulkonäöllä eikä iällä mitään väliä!

Puoli tuntia oli kulunut ja Hakkarainen kopautti nuijaa kokouksen jatkuvaksi. Ennen kuin hän ehti sanoa mitään, ensimmäinen käsi nousi jo ylös.

”Salminen.”

”Joo, saisinko sanoa muutaman sanan panoreiän puolustukseksi. Kaikkihan tietää, että jäin leskeksi vuosi sitten vaimoni kuoltua syöpään”, Salminen hiljeni hetkeksi. Hetken nieltyään, hän pystyi jatkamaan.

”Minulla on kaksi pientä lasta, 3- ja 4-vuotiaat. On ollut tosi rankkaa aikaa. Surra vaimoa, käydä töissä, hoitaa lapsia ja kotia. Lisäksi nuo naimahalutkin ovat aika mahdottomat. Kun ei ole saanut yli vuoteen!”, mies parahti onnettomana. 

”Se vaikuttaa kaikkeen elämiseeni, kun panettaa koko ajan. Ainakin minun oloa se panoreikä helpottaisi huomattavasti. Jaksaisin paljon paremmin, kun saisin aina välillä naista. Nukkuisin paremmin ja olisin parempi isä lapsille. Ei mulla muuta”, Salminen lopetti ja istui alas.

Sitten nousi toinenkin käsi.

”Mäkisen Ville”, Hakkarainen osoitti nuijallaan.

”Kaikkihan tietää, että halvaannuin moottoripyöräonnettomuudessa, ja olen nyt pyörätuolissa lopun ikää. Niin, että milläs minä pääsen sinne naimaan?”, Ville kysyi.

”Naiset, onko ideoita?”, Hakkarainen kysyi.

Naisten keskuudessa kävi kova supina, päät yhdessä he miettivät erilaisia vaihtoehtoja. Hetken päästä yksi käsi nousi.

”Salme.”

”Käviskö Mäkiselle sellainen ehdotus, että hmmm..... kävisimme hänen kotonaan arkipäivisin antamassa niin sanottua naapuriapua? Naamioidaan se vaikka siivoukseksi, ruoanlaitoksi tai pesuavuksi, jos joku kysyy. Viedään eri rahalipas Villen luo, johon laittaa rahat”, Salme ehdotti.

”Mäkinen, kelpaako tällainen ehdotus?”, kunnanjohtaja katsoi miestä.

Mäkinen ei saanut hetkeen sanotuksi mitään, itku alkoi ravistella nuoren miehen hartioita. Lopulta hän sai soperreltua, ”se olisi tosi hienoa!”

Kuunnellessaan Salmisen ja Mäkisen tunteellisia kommentteja, kyläläiset alkoivat ensi kertaa tajuta panoreiän positiiviset vaikutukset, jotka olisivat paljon isommat kuin he olivat ensin ajatelleetkaan.

Taas nousi käsi miesten joukosta. ”Mites se rahastus? Mihin se kerätään ja kuka vahtii rahakirstua?”

Hakkarainen nyökkäsi pankinjohtaja Niemisen puoleen, joka nousi seisomaan.

”Minä tuon paikalle lukollisen astian, johon saa tiputettua rahan. Lipas viedään pankkiholviin ja lasketaan siellä. Kunnanjohtajan kanssa on sovittu avattavaksi sellainen hyväntekeväisyystili, johon rahat merkitään.”

”No, niin! Äänestetään sitten!”, Hakkarainen nosti nuijaa kädessään.

”Puolesta”, kaikkien kädet nousivat ylös.

”Vastaan”, yhtäkään kättä ei noussut vastustamaan.

Hakkarainen jatkoi vielä puhettaan. ”Niin kuin kaikki tietää, poliisimies Tahvanainen on nyt koulutuksessa pääkaupunkiseudulla. Meidän on pidettävä hänet täysin pimennossa tästä asiasta, ei sanaakaan hänelle. Mieleeni tuli sellainen idea, että jos vaikka naiset hommaisivat yhteistuumin hänelle nuorikon, jos ei teidän keskuudesta, niin sitten jostain lähikylästä. Saadaan Tahvanainen pois häiritsemästä ja kyselemästä. Sopiiko tämä idea naisille?”, kunnanjohtaja kyseli.

Naiset nyökyttelivät päitään asian hyväksymisen merkiksi.

Hakkarainen kopautti nuijaa. ”Asia hyväksytty. Naiset hommaavat poliisimies Tahvanaiselle naisen ja me miehet menemme viikonloppuna käymään Lempin luona katsomassa tiloja. Yksi asia vielä, jos kaikille sopii, niin leskimies Salminen saa sitten korkata panoreiän ensimmäisenä. Seuraava kokous on joulukuun puolivälissä, katsotaan silloin tilanne”, kunnanjohtaja päätti kokouksen.

”Sopii”, kuului väen joukosta. Naiset jäivät vielä tekemään listaa Mäkisen luona käyvistä naisista. 

***

Mäkinen oli ällistynyt, ei ollut vieläkään tajuta tapahtunutta. Hän saisi viisi kertaa viikossa naista! Mies kiitti mielessään kunnanjohtajaa, joka oli keksinyt näin upean ratkaisun kunnan talouden pelastamiseksi. Niin alkoivat naiset käydä arkisin helpottamassa hänen oloaan. Oli mukava tutustua ja saada erilaisia naisia syliinsä. Elämä tuntui taas elämisen arvoiselta.

Mielialan kohentuessa Villelle alkoi tulla uuden ammatin opiskelu enemmän mieleen, varsinkin silloin kun kaunis ala-asteen opettaja Asta kävi hänen luonaan. Sitten eräänä perjantaina, kun Asta tuli hänen luokseen, Ville tajusi asian. Hän oli rakastunut naiseen. 

Nainen kävi pesulla normaaliin tapaan ja tuli miehen sängyn viereen. Villen ojentaessa käsiään Astaa kohden, nainen tarttui niistä kiinni ja nousi miehen päälle. Mies veti Astan rintaansa vasten, halasi tiukasti, nautti toisen ihmisen läheisyydestä ja lämmöstä. 

Villellä alkoi jo kunnolla seistä, nainen tunsi sen ja nousi käsiensä varaan, alkaen keinuttaa itseään niin, että sai kalun solahtamaan sisälleen. Kalun alkaessa upota taajaan tahtiin Astan sisälle, alkoi nautinto olla lähes sietämätöntä. 

”Mä en kestä kauaa”, Ville sai sanottua. 

”En minäkään”, Asta voihkaisi.

Ville ei voinut mitään itselleen, vaan otti naisen kasvot käsiensä väliin ja suuteli intohimoisesti. Asta yllättyi, mutta ei pystynyt tekemään mitään ja naisen orgasmin tullessa Villekin laukesi samaan aikaan. Mies ei päästänyt naisen päästä irti, puristi vain tiukasti. Molemmat puuskuttivat toistensa suuhun. 

”Anna mun hengittää”, Asta huohotti, painaen otsansa miehen otsaan. 

Hetken hiljaisuuden jälkeen, Ville kysyi arkana Astalta, ”jäisitkö mun viereen yöksi?”

”Jäisin ihan mielelläni”, kuului ujo vastaus.

Niin alkoi nuorten rakkaustarina, yhteisestä päätöksestä se päätettiin kuitenkin salata toistaiseksi. He sopivat, että yhdessäolosta kerrottaisiin joulukuisessa kokouksessa.

***

Asiat vyöryivät vauhdilla eteenpäin, miehet alkoivat kovalla innolla kunnostamaan navettaa. Muutama viikko siinä meni, ennen kuin panoreikäkopit olivat käyttökunnossa. Kun ensimmäinen käyttöpäivä koitti, Lempi ja muut naiset olivat keittäneet kahveet ja leiponeet nisua.

Salminen oli jo kotona runkannut pahimmat paineet pois, jaksaisi sitten pitempään. Mies oli valmiina ovella silmät hehkuen ja heppi ojossa. Hakkarainen avasi navetan oven ja päästi miehen sisälle. Mies heitti rahan lippaaseen ja meni ensimmäiseen koppiin, laittaen oven perässään kiinni. Hän pesi kalunsa huolella lavuaarissa ja kääntyi reiän puoleen. Kun reiän peittänyt läppä aukesi ja esiin tuli puhdas, karvaton pillu, Salminen oli purskahtaa itkuun. Silitteli ensin kädellään, se tuntui käteen liukkaalta, ihanan pehmeältä ja lämpimältä. Työntäessään ensimmäisen kerran syvälle pilluun, mies oli pökertyä. Se tuntui taivaalliselta, hän oli jo lähes unohtanut tunteen! 

Salminen nojasi otsaansa seinään, piti naisesta nivusista kiinni, työnteli ensin hitaasti, nauttien ja katsellen kalun uppoamista tiukkaan vittuun. Nautinnon lisääntyessä vauhti kiihtyi kuin itsestään, eikä ensimmäisellä kerralla tarvittu montaakaan työntöä, kun jo siimahäntiä alkoi tulvia terskan pikkuisesta reiästä. Siimahäntien tulolle ei tahtonut loppua tulla, pusseissa oli tavaraa riittämiin. 

Vetäessään lopulta kalunsa pois, suuria klönttejä spermaa alkoi läiskähdellä pillusta lattialle. Nussiminen pitkän ajan jälkeen oli ollut jotain niin uskomatonta, että nuori leskimies oli valahtaa polvilleen. Hän haukkoi pitkään henkeään, muisti sitten onnekseen sen tärkeimmän asian, naiselle piti myös antaa orgasmi.

Salminen alkoi nuolla ja tehdä sormillaan hyvää käyttämälleen vitulle. Pian alkoi seinän takaa kuulua kovaa ääntelyä, sormien ympärillä tiukkeni, takamus nousi ja laski, kunnes se lopulta valahti penkille. Salminen kiitti vielä nainnista, pesi kalunsa ja poistui kopista. Vielä ulkonakin hyvä olo ravisutti miestä. Mies kävi vetämässä henkeä Lempin tuvassa, joi kahvit ja kävi vielä muutaman kerran eri kopeissa, nyt jaksaisi aivan eri mielellä elää elämäänsä. Salminen oli onnellinen pitkästä aikaa.

Niin alkoi panoreikien kova käyttö, välillä sinne oli pitkä jono. Ihmiset eivät kuitenkaan väsyneet odottamaan, kun kerran sai pannakseen tai olla pantavina. Herjat lensivät, kun omaa vuoroa odotettiin. Kun kalut alkoivat upota puhtaisiin, karvattomiin pilluihin, niin litinää, laukeamisen ja ähkäisyjen ääniä sekä ihastuneita huokauksia kuului joka kopista.

Varsinkin nuoremmat miehet, joilla seisoi jatkuvasti, kävivät jokaisen kopin läpi. Ei tarvinnut enää ruinata keneltäkään, kun sai käydä neljänä päivänä viikossa panoreiällä! Asian teki vielä jännittävämmäksi ja kiihottavammaksi se, ettei tiennyt kenen vittua nussi. Naiset kuiskuttelivat ja arvuuttelivat keskuudessaan, kenen kalu oli käynyt heidän vakoa kyntämässä. Ne rumemmat ja pyöreämmätkin naiset olivat tyytyväisiä, nyt hekin saivat kunnolla kalua! Lempin talolta poistui rentoa ja hyväntuulista porukkaa.

Kämäräinen oli tehnyt itselleen korkean jakkaran, sellaisen pilkkijakkaran tyylisen, jolla istua. Nyt kun kerran sai luvan kanssa nuolla niin pitkään kuin halusi, niin eihän sitä jaksanut koko aikaa seistä. Mies nautti pillun nuolemisesta, hän kiersi kielellään häpyhuulien reunoja, käyden välillä nappulan päällä lirputellen, välillä vedellen kielellään pitkiä vetoja. Naiset tuntuivat nauttivan Kämäräisen nuolemisesta, takamukset eivät tahtoneet pysyä paikoillaan. Vasta kun nainen oli tärissyt pitkään nautinnon aalloissa, Kämäräinen oli tyytyväinen itseensä. Hänkin pääsi nyt upottamaan hyvillä mielin kalunsa syvälle karvattomaan pilluun ja tyhjentämään omat pakottavat pallinsa.

Rahalipas alkoi täyttyä vauhdilla ja pankinjohtaja kävi tiheään tahtiin tuomassa uuden astian täyden sijalle. Kunnanjohtaja puhkui intoa täynnä. Rahaa oli kertynyt uskomattoman paljon, pankinjohtajakin oli ällistynyt summasta. 

Joulukuun puoliväli koitti, kolmen kuukauden koeaika oli kulunut nopeasti. Väki oli tullut ajoissa paikalle kuulemaan tilanteen ja kuinka paljon rahaa oli kertynyt. Poliisimies Tahvanainen oli saatu taas hoidettua pois kylästä kokouksen ajaksi.

Hakkarainen kopautti nuijaa pöytään, nyt vähän eri mielialalla. Hymy karehti kunnanjohtajan kasvoilla, niin kuin muidenkin pöydässä istuvilla.

”No, niin aloitetaan. Ovatko kaikki olleet tyytyväisiä panoreikään?”

Mäkisen Villen käsi nousi heti, ”minä vain sitä, että naisten ei tarvitse enää käydä minun luona”, hän kertoi.

”No, mikäs nyt on?”, Hakkarainen kysyi. ”Eikö ne pitäneet sinua tarpeeksi hyvänä?”

Ihmettelevien katseiden edessä, Ville jatkoi. ”Ei siitä ole kyse vaan, että minulle löytyi vaimoehdokas sieltä teidän upeitten naisten joukosta.”

Ihmiset olivat ällistyneitä, kuka se oli? Ville hymyili ja pyysi Astaa vierestään nousemaan ylös. Nainen nousi seisomaan kasvot punaisena helottaen otsasta kaulaan saakka. Hetken oli hiljaista, sitten alkoivat kättentaputukset ja vihellykset. Monella vierähti kyynel silmäkulmasta. Asta istahti Villen viereen ja piti miestä kädestä kiinni. Molemmat hymyilivät onnellisen näköisenä.

Kunnanjohtajakin häkeltyi aivan täysin, ei saanut sanottua hetkeen mitään. ”No, tämäpäs oli yllätys!”, hän onnitteli nuorta paria.

”Jatketaan sitten kokousta! Näyttää siltä, että kaikki ovat olleet tyytyväisiä panoreikään. Nyt sitten se tärkein, kuinka paljon rahaa on kertynyt pankkitilille?”, Hakkarainen jatkoi.

Kunnanjohtaja katsahti pankinjohtaja Niemiseen. Tämä nousi ylös ja juhlallisin ilmein kertoi kolmen kuukauden saldon, 25.523,45 euroa. Ihmiset eivät olleet uskoa korviaan, että kolmessa kuukaudessa oli kerätty näin paljon rahaa!

Hakkarainen oli revetä summan paljastuessa ällistyneille kyläläisille. Teki mieli näyttää keskaria kaikille, mitä minä sanoin! Ideahan oli ollut hyvä! Kyläläisetkin tajusivat asian ja alkoivat kilvan kehua kunnanjohtajaa. Sovittiin, että jatketaan samaan malliin kevääseen asti ja sitten alkaisi kylän laitto kuntoon. Kaikki lähtivät hyvillä mielin kokouksesta, varsinkin nuoripari Ville ja Asta.

Kevään tullessa, hihat laitettiin heilumaan. Kunnanjohtaja Hakkarainen valitsi työnjohtajan kyläläisten joukosta johtamaan remontteja. Niin hommat lähtivät sujumaan kuin leikiten, kaikilla oli halu laittaa paikat siistiin kuntoon.

Pian kyläläiset alkoivat nähdä omin silmin panoreiän positiiviset vaikutukset. Koulu ja lasten leikkialueet saatiin hyvään kuntoon. Kunta osti vanhan, huonokuntoisen talon, jonka nuoret remontoivat itse kokoontumispaikakseen, jossa viettää aikaansa. Koko kylä alkoi kukoistaa, ei ollut riitoja kenelläkään. Yhteishenkeä oli riittämiin ja huumorin kukka kukki joka puolella.

Iloiset ilmeet ja hymyt loistivat kaikkien olemuksissa. Masennuskin tuntui helpottaneen monella, varsinkin ujoilla ja yksinäisillä ihmisillä, jotka pääsivät naimaan ensimmäistä kertaa elämässään. 

Oli kuin ihmisetkin olisivat nuortuneet silmissä, kun saivat käydä panemassa niin paljon kuin halusivat. Miehet myhäilivät, ei tarvinnut enää vaimojen valittaa päänsäryistä, kun miehet pääsivät käymään panoreiällä. Lääkärikäynnitkin olivat vähentyneet huomattavasti, ihmiset pysyivät terveempinä.

Kylän vauraus sekä asukkaiden aktiivisuus tehdä asioita yhdessä, alkoi pian kiinnostaa lähikuntia ja muutakin Suomea. Ihmisiä alkoi virrata katsomaan, millainen kylä oli oikein kyseessä.

Jopa valtakunnallinen tv-kanavakin kävi tekemässä kunnasta suurta juttua.

Hakkarainen paistatteli haastattelussa ja kertoi vain kyläläisten päättäneen tehdä asioille jotain.

”Onneksi aktiivisia, avuliaita ja vapaaehtoisia ihmisiä on ollut riittämiin. Olemme saaneet monet rempallaan olevat asiat kuntoon, kuten koulun remontin, lasten leikkialueet, tiet ja vapaa-ajan viettoalueet. Lisäksi olemme auttaneet kotona asuvia vanhuksia ja vammaisia ihmisiä. Nyt seuraavana tarkoituksenamme on rakentaa ison tien varteen kahvila-kioski, jossa olisi minigolf ja muita harrastusmahdollisuuksia. Täytyy tässä vielä kiittää kaikkia kyläläisiä yhteen hiileen puhaltamisesta. Niin, ja täällä ei pahemmin ole ollut mitään tappeluita, eikä muutakaan ilkivaltaa”, Hakkarainen päätti puheensa.

Kylä jatkoi kukoistustaan, uusia asukkaita tulvi asumaan jatkuvalla syötöllä, joka puolelta kuului vasaran pauketta, kun omakotitaloja syntyi kuin sieniä sateella. Uusien asukkaiden ihmetellessä kyläläisten hyväntuulisuutta ja avuliaisuutta, heidät vietiin panoreiälle ja vannotettiin pitämään salaisuus visusti omassa tiedossa.

Tietenkin kunnanjohtaja Hakkarainen valittiin joka kerta valtavalla äänivyöryllä jatkokaudelle.

Eikä pidä unohtaa poliisimies Tahvanaista, sitä vähän yksinkertaista. Naiset löysivät toisesta kylästä mukavan naisimmeisen, Allin. Kaikkien yllätykseksi rakkaus alkoi kukoistaa heidän välillään ja niin vietettiin isot hääjuhlat.

Mutta vielä hääyönäkin yksinkertaista poliisimies Tahvanaista häiritsi kyläläisten innokkuus ja vapaaehtoisuus tehdä kylän eteen hyviä asioita, jotain siinä oli mätää, hän ei vain käsittänyt mitä.

Alli-nuorikko huomasi miehen miettivän jotain ja houkutteli tätä, ”tulehan nyt sieltä viettämään hääyötä kanssani.”

Tahvanainen unohti kaiken muun ja riipi innolla vaatteita pois päältään. Kavutessaan tuoreen vaimonsa jalkojen väliin, hän huomasi tämän olevan posliini. Se näytti niin upealta, niin uskomattomalta, ettei poliisimies pystynyt pitämään sormiaan irti pillusta.

”Mites sinä nyt näin teit?”, Tahvanainen oli ällistynyt.

”Eikös se poliisimiehen patukka uppoa paremmin, kun ei ole karvat tiellä,” Alli kuiskutteli miehen korvaan ja kun Allin pillu alkoi tuntua hyvältä, kaikki muu jäi Tahvanaisen mielestä.

Nyt voimmekin jättää kylän hyvillä mielin nauttimaan Hakkaraisen keksimästä upeasta ideasta saattaa kunnan talous parempaan kuntoon sekä nauttimaan tuottavista panorei'istään.

Sen pituinen SE

Arvostele Novelli:

Arviot 4.3 / 5. Arvostelijoita 54

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suositeltuja Novelleja

Kaverin Äidin Kiristys
4 joulukuun, 2019
Näkökulma: Mies
Kategoriat: Nuori Poika,
MILF, Alistus
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Huone 306
15 lokakuun, 2020
Näkökulma: Nainen
Kategoriat: Salakatselu,
Itsetyydytys, Ryhmäseksiä
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aihetta Juhlaan V
23 marraskuun, 2021
Näkökulma: Mies
Kategoriat: Cuckold ,
Monta Miestä Naisen Kanssa, Musta Kyrpä
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Toimittaja I
3 joulukuun, 2020
Näkökulma: Mies
Kategoriat: Vanhempi Nainen,
Aikuisten Kesken, Työpaikalla
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 75
Seksinovellit.org © Copyright 2020, All Rights Reserved.
crossmenu