Laura, Minä ja Äitipuoleni

06/05/2021 | Kirjoittaja: Baisemoi |
3 min
Kertoja: Mies | InsestiKimppakivaaKielletty Seksisuhde
3.4
(57)
Laura alkaa huohottamaan tutulla äänellä, ja tiedän hänen tulevansa.

Talossamme oli remontti, joten jokainen perheestä joutui nukkumaan samassa huoneessa. Laura ja äitipuoli nukkuivat samassa sängyssä, minä omassani. Kun tuli ilta, ja olimme menossa nukkumaan, Laura tuli huoneeseen vaihtamaan yöasunsa päälle. Hän ottaa paitansa pois, ja näen hänen kivat pikku nännit nöpöttämässä silmieni edessä. Hän jatkaa laskemalla farkkunsa, ja kääntyen poispäin minusta, etten näkisi hänen etupuoltaan alasti. Kun farkut on otettu pois, jää Lauralle vain pienet pinkit alkkarit päälle, ja alan kasvamaan alapäästä. Laura ei sano mitään, eikä huomaa kovaa kaluani, koska hän oli kääntynyt toiseen suuntaan ja oli jo mennyt makuulle. Hän ei pitänyt peittoa päällä vielä, koska oli niin kuuma. Sain hyvän katse-etäisyyden hänen peppuunsa, jota aloin taas haluta nussia.

Mutta ajatukseni katkesivat, kun Aija, äitipuolemme käveli sisään. Muistan vielä, kuinka olin häntäkin maistanut. Toivoin tänä yönä jotain tapahtuvan. Kullini rupesi taas kasvamaan, kun Aija otti paitansa pois, jättäen rintsikat, joista näki nännit hyvin läpi päälle. Terhakkaat tissit olivat herkullisen näköiset. Sitten, Aija ottaa joogahousunsa pois, ja huomaan, ettei hänellä ollut alushousuja. Katsoin suoraan Aijan mehevää persettä, kun hän laittoi pikkarit päällensä, ja kävi makaamaan Lauran viereen. Teki mieli mennä ja työntää kova kaluni suoraan jomman kumman pilluun, mutta asia ei ollut niin helppo. Tuli yö, ja nukahdimme. Keskellä yötä herään, kun Laura on vieressäni ja hän on ottanut pikkarinsa pois. Tunnen sen, koska lauran takamus oli painautunut kovasti kulliani vasten. Mitä jos Aija heräisi, ja näkisi touhumme? Minulla alkaa seistä, ja tartun pikkusiskoni tisseistä kiinni, puristaen nännejä. Tämä saa Lauran tekemään äänen, joka herättää Aijan.
"Mitä ihmettä te teette?" Kysyy Aija.
Emme kumpikaan osaa vastata, vaan hiljenemme paikoillemme. Aija tulee sitten meidän molempien väliin, laskee bokserini nilkkoihin, ja laittaa toisen kätensä minun kovalle kalulleni, ja toisen Lauran kostealle kololle. Aija alkaa hitaasti tyydyttämään molempia. Emme puhu mitään, välillä kuuluu vain voihkaisuja. Huomaan, että Aijakin oli ottanut kaikki pois, ja oli alasti seurassamme. Otin oma-aloitteisesti hänen vasemman tissinsä suuhuni, ja laitoin oikean käteni hänen pillullensa. Tunsin, että Aija oli jo kostea. Hänkin halusi tyydytyksen. Joten aloin hieromaan hänen klitoristaan, ja imin ja nuoleskelin hänen mehukasta tissiänsä. Kaikki kolme voihkimme vähän välein. Alan tuntea, kuinka olen laukeamispisteessä, ja lennätän lastini suoraan syliini. Äitipuoli jatkoi silti. Sanoin, että "Lopeta, ei enään nouse." Mutta tämä ei Aijaa liikuttanut, vaan hän lisäsi jo lauenneen ja spermaisen munani runkkaamisen tahtia. Aloin sitä myöten myös työntämään sormiani Aijan pilluun ja ne luistivat hyvin sisälle.

Tällä aikaa Laura on nähnyt, kun laukesin, ja tämä kiihotti häntä vielä enemmän. Hän halusi nuolla mällit päältäni. Joten sisko kömpii Aijan yli, ja laitan vasemman käteni Lauran vaolle, kun hän alkaa imemään ja jopa nielaisemaan spermaani keholtani. Tiesin, että siskoni halusi myös äitipuoltamme, mutta Aija halusi vain minua tänä yönä. Annan käteni Aijassa palaa kovempaa ja kovempaa, rynkytyän jo rajusti hänen vaginaansa. Kuin tyhjästä, Aija äännähtää lujaa, ja hän sai orgasmin minun sormipelistäni. Jatkoin kuitenkin, ja Aija saa toisen orgasmin, äännähtäen vielä lujempaa kuin äsken. Hän ottaa kätensä vihdoin pois munaltani, josta Laura nyt meni nuolemaan mällejäni pois. Olimme kuusysi asennossa Lauran kanssa, ja laitoin kieleni hänen märälle pillulle. Maistoin Aijan käden, kun nuolaisin siskoni pillua, olinhan jo tutustunut Aijan kehon makuun. Aloitin hellän nuolemisen. Aija oli tällävälin kolmannen orgasmin partaalla, ja puristeli omia tissejään. Sitten Aija tulee kolmannen kerran, tällä kertaa kaikista rajuimmin. Hänen pillunsa on litimärkä, ja kokeilin hänen peppureikäänsä. Aijan takamus oli vielä tiukasti kiinni, mutta pyörittelin ja kostuttelin sitä reikää lempeästi.

Laura oli saanut kaikki mällini jo syötyä, ja aloin tulemaan taas kovaksi. Nyt imuttelin Lauran pillua jo hyvään tahtiin, ja tiesin, että pikkusisko on aina nopea tulemaan. Aija nousee ylös, ja suuntaa kohti alapäätäni. Hän ottaa Lauran suun pois munaltani, joka jo tässä vaiheessa oli taas kova, ja istahtaa siihen kuin ratsaille. Laura nousee nuolemaan Aijan tissejä, joiden nännit olivat kivikovat kiimasta, jonka hän oli saanut nähdessään kuumaa insestiä. Aija alkaa ratsastamaan minua, samalla, kun nuolen vielä Lauraa pillultaan. Laura alkaa huohottamaan tutulla äänellä, ja tiedän hänen tulevansa. Laura inahtaa kerran, ja kieleni tuntee häpyhuulten värähtelyn. Laura alkaa nousta pois, mutta vedän hänet takaisin, ja työnnän hellästi sormellani hänen peppureikäänsä. Sormi menee lopulta sisään, ja alan työntelemään sitä edes takaisin. Olen tällävälin jo melkein laueta Aijan kostean pillun ratsastuksesta, joten sanon, että kohta tulen. Aija alkaa vain suutelemaan siskoani, ja hetken päästä tunnen orgasmin lähestyvän. Sormi syvällä Lauran anaalissa, kulli Aijan pillussa, tunnen, kuinka spermani suihkahtelee Aijan sisälle. Hän työntää Lauraa pois päältäni, ja kaatuu päälleni suutelemaan minua. Olen vieläkin hänen sisällään. Laura menee Aijan taakse, ja ottaa kullini pois hänen mättäästä, ja alkaa nuolemaan taas spermaani munastani. Aija nousee ylös, kääntyy, ja istuu naamalleni. Alan nuolla häntä spermaisesta pillusta. Laura on imenyt mällini jo pois, ja leikittelee kullillani kielellään ja suullaan.

Aijan pillu on niin spermainen, etten tykkää mausta, ja yritän ottaa häntä pois päältäni. Mutta Aija ei taaskaan liiku, vaan on päättänyt saada minut nuolemaan hänet orgasmiin. Joten nuolen kiihkeästi Aijaa, ja hän alkaa huohottamaan. Munani alkaa taas nousta, Lauran kielipelin ansiosta. Aija puristuu tiukasti huuliani ja kieltäni vasten, saamalla taas voimakkaan orgasmin. Tämä saa Aijan squirttaamaan naamalleni naisennesteitä, saamalla minut kiihottumaan ylikierroksille. Hän menee nyt munalleni, työntäen Lauran taas pois, ja alkaa huolella imemään kaluani, joka taas on kovettumaan päin. Aijan pillu vieläkin naamallani, en enää kestä kokeneen äitipuolen imuttelua, ja laukean hänen suuhunsa. Aija nielaisee mällini, ja lähtee tyytyväisenä nukkumaan. Näen, kuinka spermaa ja muita nesteitä valuu hänen pillustaan. Laura menee myös nukkumaan, ja kaikki kolme jäimme märkinä mällistä ja hiestä tyytyväisinä samaan sänkyyn yöksi.

Katso kaikki kirjoittajan Baisemoi novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.4 / 5. Arvostelijoita 57

3 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu