Lujalla Otteella

31/03/2021 | Kirjoittaja: Antsu |
6 min
Kertoja: Nainen/Mies | Nuori NainenHeteroseksiAikuisten Kesken
4.1
(34)
Yhtäkkiä Anni arvasi, mitä teemme ”Vittu, naittekste siellä?”

Moi Helena! Anni huusi jo kaukaa nähdessään minut rautatieaseman aulassa. Hän ryntäsi halaamaan tiukasti minua, niin että haukoin henkeä.

”Hyvä ihminen, älä niin lujaa purista”, nauroin Annille.

”No, kun on niin kiva nähdä pitkästä aikaa”, hän sanoi suu mutrussa.

Katselin Annia hymyillen, hän oli aina niin iloinen ja spontaani. Olimme tutustuneet 7 vuotta sitten, kun opiskelimme Tampereen yliopistossa. Anni oli töissä Hesassa ja minä jäin Tampereelle.

Olimme molemmat 26-vuotiaita sinkkuja. Anni oli kaunis brunetti, minä ns. rintava, reitevä ja persevä blondi. Tissini olivat sen verran suuret, että ostin aina telttamaisia puseroita peittääkseni muotoni.

Anni oli parin viimeisen vuoden aikana saanut taottua päähäni, että miehet pitävät muodokkaista naisista. Lopulta hän oli raahannut minut kauppoihin valiten vaatteeni. Täytyy myöntää, että näytin paljon paremmalta vähän tiukemmissa vaatteissa.

”Mitä sulle kuuluu miesrintamalle”, Anni kysyi, kun ruoan jälkeen istahdimme siidereitten kanssa sohvalle.

”Ei paljo mitään, en oo ehtinyt käymään missään, kun on ollut niin paljon töitä”, yritin selittää posket punaisina. Oikea syy oli, että olin niin ujo. Viimeisestä panostakin oli jo aikaa.

Jatkoimme juttelua pitkälle yöhön, Anni kertoi hulvattomia juttuja panoreissuistaan.

Päivät kuluivat nopeasti, keskiviikkona Anni ilmoitti halunsa nähdä Tampereen tarjontaa. Hän valitsi minulle vaatteet ja meikkasi vastusteluistani huolimatta.

”Katso itseäsi peilistä”, Anni komensi. ”Jos nyt et miestä saa, niin ihme on!” Peilistä tuijotti aivan eri näköinen ihminen, kuin olin tottunut.

Ilveksessä oli jo täysi meno päällä, porukkaa oli tupa täynnä. Riehaannuimme tanssimaan, olo oli rento, tätä olin vailla. Lähellämme irrotteli myös miesporukka polttarimeiningeissä. Tunsin yhden miehen tiiviin katseen vartalollani ja himon leiskahdus kävi sisälläni. Mies oli pitkä, vaalea, sinisilmäinen, leveäharteinen.

Hitaan musiikin alkaessa soida, hän pyysi minua tanssimaan. Hänen kätensä vaelsivat vartalollani kiihkeästi, vetäen minut tiiviisti syliinsä. Tämän miehen halusin sänkyyni, nyt ja heti! Mieskin tuntui kiihottuvan tilanteesta, hänen elimensä painui kovana vatsaani vasten.

Se ilo loppui lyhyeen, kun tunsin Annin vetävän minut irti miehestä. ”Nyt lähdetään!”

”Mitä, mitä”, änkytin vielä kiihottuneena miehestä.

”Joo, joo, häivytään ja lujaa.” Mies jäi katsomaan peräämme. En ehtinyt kissaa sanoa, kun olimme jo ulkona ja taksitolpalla.

”Mikä sulle tuli?”, yritin kysellä Annilta.

”Vittu, tuolla oli yks stalkkeri Hesasta. Mä oon kärsinyt stalkkaamisesta ihan vitun paljon! Oliko sen pakko olla täällä, pilata mun lomaa”, Anni alkoi nyyhkyttää hysteerisesti.

Kämpille päästyämme Anni avautui tilanteesta, kertoen miehen olleen täysmulkku. Halasin ystävääni yrittäen rauhoitella häntä.

Reima jäi katsomaan naisen lähtöä. ”Perhana, kun en edes ehtinyt pyytää puhelinnumeroa!” Siinä oli nainen hänen makuunsa, kurvikas. Hän ei ollut aikoihin kiihottunut niin nopeasti. Naisen rinnat tuntuivat niin helvetin hyvältä häntä vasten. Tuon kanssa olisi ollut mukava peuhata. ”Saa nähdä tapaanko häntä enää”, hän manasi.

Perjantaina Anni halusi lähteä käymään Ideaparkissa ostoksilla. ”Syödään siellä, niin ei tartte sitten kämpillä laittaa ruokaa.”

Kiertelimme eri kaupoissa ja nälän alkaessa kurnia, ehdotin erästä hyvää pihviravintolaa. En ollut löytänyt päälleni muuta kuin valkoiset farkut ja tiukan paitapuseron. Tilasimme kunnon pihvit lisukkeineen ja istuessamme kahden hengen pöytään, viereiseen pöytään tuli neljä raksamiestä.

Anni kumartui puoleeni, kertoen miesten olevan todella hyvännäköisiä. ”Noista me löydetään mies sulle”, hän alkoi höpöttää.

”No niin, rauhoitus nyt”, sanoin hiljaa.

Juttelimme niitä näitä, kunnes tilaamamme ruoat tulivat. Viereisestä pöydästä kuului myös puheensorinaa ja aterimien kalahduksia. Nostin varovasti katsettani ja yritin vaivihkaa katsoa miesten pöytään. Näin miehen istumassa vastapäätä minua, saman joka tanssitti minua Ilveksessä! Mies taisi tajuta saman. Käänsin pääni pois hämmentyneenä.

Reima vilkaisi viereiseen pöytään ja huomasi hämmästyneenä naisten olevan samat kuin Ilveksessä! Perhana, mikä tuuri! Nyt kyllä pyydän numeron, ennen kuin hän lähtee!

….......

Yhtäkkiä kuulin Annin kysyvän minulta: ”Vieläkö sä kirjoitat niitä seksinovelleja? Milläs sivustolla niitä julkaistaan?”

Naapuripöydässä hiljeni, tunsin lehahtavani punaiseksi. Olin hiljaa, jatkoin vain syömistä.

Anni jatkoi puhettaan, ”niin, meinaan kun sää oot niin hyvä kirjoittaan panemisesta, vaikka sulla ei oo edes ollut aikoihin panokaveria.”

Nielaisin juuri pihvinpalaa, kun se juuttui kurkkuuni. Yritin kakoa, haukoin henkeä ja vein käteni kaulalle. Paniikki iski päälle, aloin repiä paitapuseroa päältäni nappien lennellessä ympäriinsä. Viimeinen ajatus oli, että kuolen.

Kuulin Annin hätääntyneen äänen, tuolien jalkojen kirskahduksia ja askeleitten ääniä. Tunsin miehen kääntävän minut sylissään, ottaen tukevan otteen, laittaen omat kätensä omien käsieni alle palleani yläpuolelle ja vetävän voimakkaasti. Pihvinpala lensi kurkustani ja kipu levisi kehossani. Olin kuin märkä rätti miehen jalkojen välissä, tunsin hänen kätensä rinnoissani.

”Sattuuko mihinkään”, kuulin miehen kysyvän huolestuneena.

”Sa..sattuu..”, sopersin menettäessäni tajuntani. Jälkeenpäin kuulin Annilta miesten soittaneen ambulanssin. Anni ei ollut pystynyt järkytykseltään ajamaan autoa, vaan minua auttanut mies ajoi auton ensiapuun.

….......

Reima pelästyi nähdessään naisen olevan tukehtumaisillaan, hän pomppasi samantien ylös ja harppoi naisen luo. Onneksi muistissa oli se Heimlich-ote. Sain pihvin palan pois ja pidin häntä rinnoista kiinni, laskien lattialle. Nainen kuitenkin pyörtyi. Työkaverieni soittaessa ambulanssin, sovin toisen naisen kanssa, että ajan auton sairaalaan.

….......

Reima ajoi vauhdilla ambulanssin perässä ja näki Annin odottavan häntä ensiavussa. Lääkärin tullessa paikalle, kuulimme onneksi kaiken olevan hyvin. ”Ei onneksi mitään vakavaa, muutama kylkiluu on lievästi murtunut, pieni shokki päällä, joten hän jää tarkkailuun huomiseen saakka.”

Anni alkoi itkeä. ”Tää oli mun syytä. Miks mun piti mennä puhuun niistä panojutuista ja kirjoittamisesta!”

Reima yritti rauhoitella Annia ja hänen esittäytyessään, Anni kertoi nimensä, se mun kaveri on Helena. ”Mä oon sen luona viettämässä lomaa.”

Lauantai-aamuna sain lähteä kotiin viikon sairasloman kera ja soitin Annille. Hän tuli sinne miehen kanssa, joka esittäytyi Reimaksi.

”Mehän tavattiin jo siellä Ilveksessä”, hän sanoi silmät tuikkien.

Anni kertoi anteeksipyytävästi lähtevänsä jo tänään Hesaan.

”Mi...mitä, et sää voi mua jättää”, tuiskahdin Annille.

”Reimalla on ensi viikko lomaa, se on luvannut auttaa sua”, Anni sanoi.

Anni lähti Hesaan ja minä vieraan miehen kanssa kotiini. Tilanne oli aika kiihottavan omituinen. Reima hössötti koko ajan mun ympärillä. Onneksi. Olin muutaman päivän aika kipeä. Hän nukkui sohvalla ja minä makuuhuoneessa.

Kunnes eräänä yönä tunsin peittoani nostettavan ja kuulin Reiman pujahtavan viereeni. ”Saanks mää tulla sun viereen?”

”Joo”, sanoin vielä unisena.

”Sulla on niin upee vartalo, mä en pysty enää pitään näppejäni erossa susta”, Reima kuiski korvaani.

Tunsin käsien sivelevän vartaloani ja aloin itsekin lämmetä.

”Voiksää naida näin lusikassa”, Reima huohotti.

”Ihan hellästi sitten”, sanoin jo itsekin kiihottuneena.

Sormet sukelsivat alapäähäni ja kohta tunsin hänen tunkeutuvan sisääni.

”Helvetti, kun sä tunnut hyvältä”, hän sanoi näykkien mua niskasta ja puristaen rinnoistani. Lantioni liikkui miehen mukana ja kalu työntyi kiihkeämmässä tahdissa sisääni.

”Ai saatana, anteeksi, mutta nyt tuleehhhhh...”, mies voihki sperman suihkutessa sisääni.

”Sä et ehtinyt mukaan, mut mä korjaan tilanteen”, kääntäen mut varovasti selälleni ja alkaen samantien nuolla alapäätäni.

Hemmetti, kun se tuntui hyvältä. Perkele! Läväytin reiteni Reiman korviin kiinni. ”Ai, kun sattuu.....”, ähkäisin.

”Lopetanko mää?”

”Et, teki vain niin hyvää, että tuntu vähän kylkiluissa!”, sanoin kiihtyneenä.

Mies alkoi nauraa.

”Älä naurata.....sattuu”, yritin nauraa mukana.

”Sori”, hän suikkasi mulle suukon. ”Sä oot vain niin ihana pakkaus!”

….......

Aamulla tutustuimme enemmän toisiimme ja kerroin kirjoittavani seksinovelleja omaksi iloksi ja että joskus laitoin niitä julkaistaviksi joillekin sivustoille. Kirjoittaminen oli lempipuuhaani, kerroin kirjottavani kaikenlaisia fantasioita ja tositarinoita ja että siinä sai mielikuvitus leikkiä miten tahtoi. Reima nauroi, kun luin ääneen hänelle, mutta lopussa alkoi kyllä veri kiertää molemmille eikä Reimakaan ei enää pitänyt juttujani tyhminä.

Kipujen vielä estäessä rajummat leikit, takaapäin oli asento, josta pidimme. Eräänä iltana kävimme erityisen kuumina, vaatteet lensivät vauhdilla päältä. Purimme, näykimme, halailimme toisiamme. Reima hieroi rintojani haltioissaan. Tunsin vapisevani himosta, Reima sai himoni hyrräämään, tavalla jota en toisten kanssa ollut tuntenut. Hän käänsi minut eteensä, sormettaen niin hellästi, että laukesin hetkessä.

Uuuuhhhh.....en pystynyt olemaan paikallaan, teki niin hyvää, peppuni pyöri joka suuntaan. Reima piti kiinni pakaroistani ja survaisi itsensä märkään pesääni. Hän tuntui sekoavan ja nussi niin lujalla vauhdilla, että puristin lakanaa kaksin käsin.

Yhtäkkiä hän alkoi hiljentää vauhtiaan, pysähtyen lopulta sanoen, ”vittu, täähän on ihan kuin sen levy-yhtiön logo!”

”Täh!”, minä ähkäisin hämmästyneenä.

”Joo, siinähän on kuin kaksi persettä ja kyrpä välissä!”

Naimisesta ei tahtonut tulla enää mitään, kun aloin nauraa aivan hervottomasti. Hän tukki suuni lisäten vauhtiaan ja selän mennessä köyryyn, tiesin hänen laukeavan pian.

”Mikä sussa on, kun mää laukeen sun kanssa niin nopeesti”, hän sanoi ja puristaen mut hellästi syliinsä.

….......

Muutaman viikon päästä soittelin Annille kuulumisia, kerroin olevani jo parantunut ja töissä.

”Ook sää sen Reiman kanssa?”, hän kyseli.

”Joo, kyllä mä taidan olla, meillä on synkannut. Ollaan viihdytty tosi hyvin yhdessä”, kerroin vähän ujona.

Anni on Anni, ellei hän kysyä paukauttaisi jotain tyhmää. ”Oottekste jo naineet?”

”No, tietenkin ollaan”, totesin varovasti. Annin tuntien tiesin, että jotain sanottavaa oli tulossa.

”Yyyhhh, takaapäin?”

”No, joo, silleen myös”, ihmettelin vähän kysymystä.

”Yhhyyy”, Anni alkoi hihittää aivan hervottomasti.

”Niin”, aloin jo ärsyyntyä, ”mitä sulla on mielessä?”

”Yyyyhhhhhh”, Anni alkoi nauraa aivan hysteerisesti, hän ei tahtonut saada nauruaan loppumaan, valitti jo lopuksi, ”pissat tulee housuihin!”

Minä olin jo vähän vihainen, ”mikä sulle tuli?”

”No, en voi mitään, mutta tulee se tilanne siellä ravintolassa mieleen, kun sää olit sen miehen jalkojen välissä kuin märkä rätti ja se puristeli sua tisseistä! Ihan kuin se olis nussinut sua siinä takaapäin!”

Anni ulvoi jo naurusta. ”Sori, mutta se on vaan niin piirtynyt mun verkkokalvoille!”

En voinut muuta kuin nauraa Annin kanssa. ”Se oli sun syytä”, valitin Annille. ”Jos et olis menny kyseleen mitään siitä kirjoittamisesta!”

”Ajatteles, säähän sait vaan lisämateriaalia kirjoittamiseen”, hän totesi nauraen, ”ja miehen kaupan päälle!”

Illalla kun Reima tuli luokseni, kerroin Annin nauramisista. Reimalla välähti vinkeästi silmissä, ”tehdääs pieni jäynä Annille.”

Hän kertoi, mitä oli suunnitellut. Lähdin heti leikkiin mukaan. Otin puhelimen viereeni sängylle, valiten Annin numeron valmiiksi. Aloitimme lemmenleikkimme ja kun Reima survaisi itsensä sisääni, soitin Annille.

”Haloo”, kuului Annin ääni.

Reima työnteli ja ähkimme molemmat, teki niin hemmetin hyvää.

Puhelimesta kuului hätääntynyt ääni. ”Helena, onks sulla kaikki ok?”

En pystynyt vastaamaan, olin jo laukeamisen partaalla.

Kunnes yhtäkkiä Anni arvasi, mitä teemme, ”vittu, naittekste siellä?”

Reima huusi, ”joo ja takaapäin!”

”Saatana teidän kanssa”, Anni huusi ja läiskäisi puhelimen kiinni.

Katso kaikki kirjoittajan Antsu novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.1 / 5. Arvostelijoita 34

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu