Luonnossa

19/11/2020 | Kirjoittaja: Trickster |
10 min
Kertoja: Mies/Nainen | Julkiset PaikatParisuhdeKiimainen
4.3
(53)
Kourin tyttöni muhkeita rintoja, ja kieleni sukelsi hänen suuhunsa.

Tämä on vanha tarina, jota ei kuitenkaan koskaan ole julkaistu aiemmin. Muista arvioida novelli lopusta löytyvillä tähdillä. Vielä parempi, jos ehdit kirjoittamaan jonkun kommentin. Mukavia lukuhetkiä!

Muistelimme myöhemmin usein sitä lauantaita. Se oli päivä, jonka merkitys tuntui kasvavan, mitä pidempään ehdimme olla Siljan kanssa yhdessä. Olimme toki jo silloin olleet pari jo muutaman vuoden, mutta viimeiset puoli vuotta olimme eläneet etäsuhteessa. Tyttöystäväni työskenteli ulkomailla, ja minä elelin poikamiehenä kotimaassa. Skype-puhelut lievittivät pahinta ikävää, mutta ihmeisiin nekään eivät pystyneet. Riitaakin tuli muutamaan otteeseen, mutta niistä selvittiin myöhemmin sopimalla. Harmi vain, ettemme voineet kruunata sovintoa rakastelulla, mutta ajattelin, että saisimme kyllä siihenkin vielä tilaisuuden.

Siljan oli määrä palata Suomeen loppukesästä. Olimme jo suunnitelleet, että pakenisimme mökille, missä tosin oli siihen aikaan muitakin. Aivan täysin rauhassa emme siis saisi olla, mutta epäilin, ettemme pitkän tauon jälkeen osaisi oikein pitää näppejä toisistamme erossa. Muutama viikko ennen Siljan tuloa lopetin helpottamasta oloani, sillä halusin säästää itseäni pelkästään hänelle. Ajattelin, että pidättyväisyyteni imartelisi häntä, ehkä kiihottaisikin. Puhumattakaan siitä tunteesta, kun saat monen viikon tauon jälkeen laueta sisään, päälle tai suuhun tuntien sykkeen kestävän ja kestävän...

Outo tunne vatsanpohjassa heräsi, kun odottelin tyttöystävääni Helsinki-Vantaan lentokentällä palaavaksi. Lento oli puolisen tuntia myöhässä, mikä oli vain lisännyt jännitystäni jopa sietämättömyyteen asti. Lopulta ihmisiä alkoi virrata jostain lentokentän uumenista saapuvien matkustajien tilaan. Kaltaisiani oli toisiakin paikalla.

Lopulta näin hänet vilaukselta heilurioven viuhtoessa edestakaisin. Perässään Silja veti pientä valkoista matkalaukkua, ja selässään hänellä oli valtava rinkka. Osa tavaroista oli tullut takaisin ennakkoon postitse tai vierailijoiden mukana, mutta silti kannettavaa tuntui olevan tavattoman paljon. Jaloissa tuntui raskaalta, kun aloin hitaasti valua kohti rakastani. Ulkomaiden aurinko oli ruskettanut Siljaa ja vaalentanut hänen tukkaansa entisestään. Ikävä, halu ja jälleennäkemisen riemu sekoittuivat, kun painauduimme toisiamme vasten ja suutelimme. Tunsin hänen huultensa pehmeyden, enkä voinut välttää pientä värähdystä farkkujeni lahkeessa.

Kannoin Siljan rinkan autoon, ja hetken aikaa istuimme autossa vaiti. Käännyin häntä kohden, ja pieneen yksityisyyteen päästyämme syleilimme ja suutelimme hieman kiihkeämmin. Tuntiessani Siljan pehmeän kielen pujahtavan suuhuni pakotin itseni lopettamaan, sillä hetken kuluttua en olisi enää vastannut seurauksista. En tajunnutkaan, millaiseen soppaan olin itseni oikein sovittanut. Meillä oli edessämme vielä kahden tunnin ajomatka mökille, mutta siellä kahdenkeskistä aikaa tarjoutuisi vasta myöhään illalla, jos silloinkaan. Mietin kuumeisesti, mitä kultani mahtoi miettiä, kun suuntasin auton moottoritielle. Kumppanini tuntui kuitenkin olevan paljon rauhallisempi ja kertoili, kuinka matka oli sujunut. Minulta meni varmasti puolet ohi, kun silmäni karkasivat vilkuilemaan hänen pulleita rintojaan, jotka hän oli näin kesäkuumalla verhonnut vain valkoiseen toppiin.

Ohitimme levähdyspaikkoja, ja mieleeni juolahti, kuinka ohjaisin auton sivuun, kaataisin penkit ja nussisin pahimmat paineet pois välittömästi. Lopulta en kuitenkaan rohjennut tehdä mitään sellaista, en ollut kovin seikkailumielinen, eikä minua yhtään kiihottanut ajatus siitä, että jäisimme touhusta kiinni. Päätin odottaa oikeaa hetkeä ja paikkaa, vaikka se tuntuisi kuinka hankalalta. Olin odottanut kolme viikkoa, joten jaksoin varmasti odottaa vielä vähän enemmän. Penikseni oli asiasta kyllä eri mieltä, sillä se pullotti kovana housujeni lahkeessa. Vaistomaisesti kiirehdin matkaamme ja ajoin lähes koko matkan jonkin verran yli nopeusrajoituksen.

Jossain vaiheessa huomasin, että Silja oli autuaasti nukahtanut pelkääjän paikalle. Se ei ollut mikään ihme, kun otti huomioon, että matka oli alkanut jo kuudelta aamulla paikallista aikaa ja kestänyt täyden työpäivän verran. Minua sen sijaan ei väsyttänyt, joten keskityin ajamaan kohti kesämökkiä. Kymmenisen minuuttia ennen perille pääsyä aloin herätellä Siljaa. Hän säpsähti hereille, räpytteli silmiään ja katseli ympärilleen .

"Joko me kohta ollaan perillä?" hän kysyi.

"Joo, kymmenisen minuuttia, niin käännän mökkitielle. Nukuttiko?"

"No juu, mut toisaalta mä oon ollut tien päällä kuudesta, et ei sinänsä mikään ihme."

Loppukesän hämäryys ei ollut vielä ehtinyt sitomaan metsän keskelle sijoitettua mökkiä vaippaansa, kun saavuimme pihaan. Ruoka oli valmiiksi laitettu: salaattia, uusia perunoita, silliä – kaikkea, mikä sopi kesään kuin mökki järven rannalla. Tunsin itseni rauhattomaksi, sillä pelkkä vilkaisu ruokapöydässä tyttöystäväni muotoihin sai ajatukseni karkaamaan.

Ilta ehti pitkäksi, kun lopulta kävelimme pientä polkua pitkin sukuni omistamalle mökille nukkumaan. Valitettavasti siellä oli myös muita, joten rakastelusta ei tulisi mitään. Toisaalta pelkästään se, että sain pitkästä aikaa maata Siljan vieressä tuntui jo itsessään hyvältä. En kuitenkaan malttanut olla puristamatta rintaa ja silittämästä paljasta vatsaa, vaikka tiesin, ettei se voinut johtaa tällä hetkellä yhtään mihinkään.

Lusikassa maatessamme penikseni tökki Siljan pyöreää peppua, mihin tyttöystäväni kehtasi vastata kevyesti kiehnäämällä. Se sai hengitykseni kiihtymään, mikä sai Siljan vain hymyilemään ilkikurisesti. Hän kääntyi minua vasten, suuteli minua suulle ja sujautti kätensä silittämään alushousujen verhoamaa kaluani. Sitten hoikka käsi sujahti kuminauhan taa ja sormet kiertyivät munani ympärille. Kiusaten kultani alkoi liikuttaa esinahkaani edestakaisin, mikä oli räjäyttää minut siihen paikkaan. Muutaman vedon jälkeen Silja kuitenkin lopetti, veti kätensä housuistani ja painoi suudelman huulilleni. Sitten hän kumartui korvani juureen ja kuiskasi hiljaa:

"Huomenna, kulta, meillä on koko viikko aikaa, jaksathan odottaa?"

Nyökkäsin, vaikka kiimani ei olisi millään antanut periksi. Samalla minua kiihotti, sillä tiesin Siljan odottavan yhteistä hetkeämme yhtä paljon kuin minä. Hänellä vain tuntui olevan taito peittää se paremmin. Vierekkäin nukahdimme lopulta toistemme syliin.

***

Aamulla heräsin valtavaan stondikseen. Tunsin itseni usein aamuisin kiimaiseksi, varsinkin jos olin saanut nukkua yön hyvin eikä edessä olevalle päivälle ollut suunniteltu mitään erityistä aktiviteettia. Silja nukkui vielä, peitto oli valahtanut ja paljastanut pelkkien pikkuhousujen verhoaman pyöreän takapuolen. Silitin sitä kiimoissani ja hinkkasin itseäni sitä vasten. Hyväilyni sai Siljan heräämään ja vaivihkaa hymyilemään. Hän tarttui kädestäni, vei sen paljaalle vatsalleen ja sieltä suoraan hävylleen. Hengitin raskaasti koskettaessani tyttöystäväni pulleaa klitorista etusormellani. Hieroin hetken Siljan määräämään tahtiin, kunnes hän siirsi käteni pois.

"Tuntuu hyvältä, mutta mä voisin vielä nukkua vähän, jos sua ei haittaa", hän kuiskasi.

"Ei... mä meen tästä varmaan pesulle", mutisin ja annoin kevyen pusun otsalle, vaikka olisin kiimani puolesta ollut valmis panemaan vaikka heti.

Kaikki tuntuivat vielä nukkuvan, kun hiippailin polkua pitkin saunalle. Padassa lämmitetty vesi oli yön aikana jäähtynyt juuri sopivan lämpöiseksi, joten riisuuduin ja aloin pestä itseäni. Munani seisoi edelleen täydessä tanassa eikä näyttänyt minkäänlaisia taipumisen merkkejä. Kuulostelin ympäristöä mutta kuulin pelkkää tuulen huminaa. Varovasti istahdin saunan keskimmäiselle lauteelle ja tartuin kyrvästäni kiinni. Se tuntui lämpimältä, ja tunsin sen sykkeen kämmenessäni. Vedin muutaman kerran, ja jo pelkästään se tuntui taivaallisen hyvältä. Minusta tuntui syylliseltä, mutta samalla tunsin pakottavaa tarvetta helpottaa oloani.

Runkkasin ehkä minuutin tai kaksi, kun saunan ovi narahti yllättäen auki. Säikähdin ja katsahdin ovelle. Luojan kiitos tulija oli Silja, joka ei näyttänyt olevan yhtään yllättynyt touhuistani.

"Senkin kiimaveikko, etkö jaksa edes hetkeä odottaa", hän kiusasi lempeästi ja nojasi vasten saunan oven karmia.

"Minkäs minä sille voin, kun edellisestä kerrasta on viikkoja ja oma tyttöystävä on noin pantava ilmestys", lähdin välittömästi mukaan.

Silja naurahti ja hymyili valloittavaa hymyään. Sitten hän puri alahuultaan, mistä tiesin, että hänelläkin alkoi odottamisen raja ylittyä.

"Pue päälles, mun täytyy näyttää sulle jotain", hän sanoi. "Me ei voida tehdä sitä tässä ja nyt, mutta ehkä tuolla ulkona..."

Se sai minuun eloa. Puin sortsit, sandaalit ja t-paidan pika pikaa päälleni ja seurasin tyttöystävääni saunan ulkopuolelle. Silja pinkaisi juoksuun, ja minulla oli täysi työ pysyä hänen perässään. Hetken aikaa kuljimme pientä polkua, mutta pian poikkesimme siltä syvemmälle metsään. Kiipesimme ylemmäs ja mättäät painuivat jalkojeni alla, enkä tullut ajatelleeksi käärmeitä tai muita eliöitä, jotka saattaisivat käydä kiinni paljaisiin nilkkoihini. Seurasin vain Siljaa, jonka ihana pylly keikkui edessäni.

Lopulta tulimme kallioisempaan maastoon. Silja kiersi piiloon ison kiven taakse. Seurasin häntä sinne ja huomasin, minne hän oli minut tuonut. Mäenrinteessä oli leveähkö tasanne, josta avautui hieno näkymä mäntyjen peittämälle mäelle. Kauempana näkyi järvi, jonka rannalla myös sukuni omistama mökki sijaitsi.  Taustalla suojaa antoi valtava siirtolohkare, joka näytti siltä, kuin se olisi voinut vieriä alas mäkeä milloin tahansa.

"Tämän pitäisi sopia."

"Öh, mihin?" totesin katsellessani ympärille hölmistyneenä.

Olin hetkeksi unohtanut, mikä oli tuonut meidät tänne, mutta se kaikki muistui mieleeni, kun Silja tuli minuun aivan kiinni ja alkoi suudella minua. Hetkessä sulimme toisiimme kiinni ja aloimme suorastaan ahmia toisiamme.

"Mul on ollut... sua niin ikävä", Silja puuskahti vetäessään henkeä.

"Hiljaa ja suutele mua", komensin ja jälleen lämpimät kielemme pyörivät toistemme suissa.

Suutelumme lomassa tyttöystäväni näykki korvalehteäni ja painoi huulensa myös kaulalleni. Tuntui siltä, etten ollut koskaan nähnyt häntä näin villinä, mutta todellisuudessa se taisi olla vain himo, joka sumensi ajatteluni. Silja valui alaspäin pitkin kehoani, kohti tykyttävää penistäni. Hätäisin liikkein hän laski sortsini alas. Kyrpäni ponnahti esiin ja hipaisi tyttöystäväni nenää. Tottunein ottein hän tarttui munastani ja puristi juuri oikealla tavalla. Pitkin vedoin Silja alkoi nuolla munaani juuresta tyveen. Hyrisin tyytyväisyyttäni, kun tunsin hänen kuuman karhean kielensä pyörimässä terskan alapinnalla. Seuraavaksi Silja siirtyi nuolemaan ja imemään kassejani, jotka roikkuivat raskaana kolmen viikon lasti sisässään. Samalla hän runkkasi kaluani rytmikkäästi. Huokaisin syvään, kun Silja viimein upotti terskan ja puoli vartta kuumaan suuhunsa.

Kaikki se tuntui jotenkin taianomaiselta. Yleensähän teimme tätä neljän seinän sisällä, mutta nyt ympärillä oli vain lakeus. Kesätuuli kahisutti muutamaa havupuun sekaan eksynyttä koivua. Minä keskellä luontoa kulli oman kullan suussa tuntui jotenkin pyhältä mutta samalla riettaalta toimitukselta. Huokailin ja silitin tyttöystäväni hiuksia, kun hän touhusi kaluni parissa. Välillä hän lopsautti munani suustaan, katsoi minuun kiimainen ilme kasvoillaan ja upotti kaluni jälleen suuhunsa kadottamatta katsekontaktia. Kaikki nämä olivat niitä pieniä asioita, jotka jaksoivat kiihottaa minua kerta toisensa jälkeen.

Sitten Silja lopetti munani imemisen ja nousi pystyyn. Suutelimme, ja tunsin hänen suussaan penikseni suolaisen maun.

"Mun vuoro, Silja puuskahti ja potki sandaalit jalastaan. Pian pois lennähtivät myös ihonmyötäiset caprihousut. Viekoitellen kultani otti pari askelta kohti siirtolohkaretta ja nojasi kätensä sitä vasten.

"Tulepa tänne", hän kutsui minua pyöreää pyllyään kutsuvasti heiluttaen.

Otin pari askelta ja kumarruin pepun tasalle. Silja oli ehkä odottanut, että survaisisin kovana seisovan kyrpäni suoraan hänen pilluunsa, mutta minun teki mieli nuolla. Levitin hänen pakaroitaan varovasti ja paljastin vaaleanpunaisen, sykkivän pimpin. Suutelin Siljaa muitta mutkitta suoraan pillunsuulle, mikä sai hänet tahattomasti värähtämään. Nenäni painui vasten hänen kosteuttaan, kun ulotin kieleni nuolemaan hänen paisunutta klitoristaan. En kiusannut enempää vaan aloin ronskisti nuolla Siljan pillua takaapäin. Tunsin makean kiiman, joka valui hänen sisästään suuhuni samalla, kun työnsin kieltäni lämpimän lihan väliin. Tyttöystäväni selvästi nautti kieleni liikkeistä ja työnsi peppuaan tarjolle yhä himokkaammin.

Hitaasti lopetin nuolemisen ja painoin vielä muutaman suudelman Siljan turpealle pillulle. Sitten nousin ylös, hieroin kyrpääni ja sovitin sen sanaakaan sanomatta pillunsuulle. Tiesin, että molemmat meistä halusivat vain ja ainoastaan nussia. Tyttöni työnsi itseään munaani vasten ja varovasti ujutin sen hänen sisäänsä. Siljan vittu tuntui taivaallisen pehmeältä mutta samalla ihanan kireältä. Lantioni alkoi elää omaa elämäänsä, ja pian naimmekin jo täyttä päätä. Silja nojasi kallioon ja vastasi työntämällä pyllyään minua kohden samalla, kun survoin munaani hänen sisäänsä. Lantioni iski vasten hänen pehmeitä pakaroitaan ja läiske täytti pienen aukean. Ähisin ja kuuntelin, kuinka Silja vinkui käsittelyssäni.

Hidastin välillä tahtia, ettei rakastelumme olisi päättynyt aivan heti. Tiesin Siljan nauttivan kovasta panosta mutta myös hitaista työnnöistä. Rakastava ilme kasvoillaan hän vilkaisi minuun olkansa yli, kun himmasin tahtia. Helppoa se ei ollut, sillä tuntui, että koko kehoni tuntui pyrkivän vain kohti laukeamista. Pystyin kuitenkin malttamaan ja tunsin, kuinka tyttöni puristeli jokaisella työnnöllä kyrpääni lantionpohjanlihaksillaan. Huipun välttely kävi yhä vaikeammaksi, vaikka tein niin pientä liikettä kuin mahdollista.

"Älä kulta pidättele, anna tulla vaan mun sisään, me voidaan tehdä se vielä monta kertaa uudestaan!" Silja sanoi lempeästi.

Jatkoin hidasta työntelyäni mutta en enää yrittänyt vältellä laukeamista. Puristin lantiota yhä kovemmin ja aloin ähisten pumpata spermaani Siljan sisään. Tunsin, kuinka kolmen viikon lasti purkautui kultani vittuun suurina ryöppyinä. Tyttöni silminnähden nautti tuntiessaan sykkivän kyrpäni sisässään. Työnnyin sisään yhä uudestaan ja uudestaan heruttaen kullistani jokaisen tipan, kunnes viimeinenkin värähdys oli ohi. Vasta silloin huomasin vetää henkeä ja pysähtyä. Suljin Siljan syliini ja purisin hänet itseäni vasten. Tyttöni taivutti päätään taaksepäin ja tavoitteli huuliani. Suutelimme.

Hetkisen kuluttua aloimme miettiä, kuinka selviäisimme takaisin kesämökille. Irrottauduin Siljasta niin, että sperma valahti hänen sisästään maahan eikä reisille. Loput tyttöni pyyhkäisi pois nenäliinalla. Hehkuimme rakastelun jälkeistä lämpöä emmekä olisi halunneet lähteä yhtään mihinkään. Väki alkaisi kuitenkin jossain vaiheessa heräillä, jos ei olisi jo herännyt, joten päätimme suunnata kulkumme kohti mökkiä. Käsi kädessä kävelimme kohti mökkiä ja huomasimme, ettei kukaan ollut vielä herännyt. Pujahdimme nopeasti saunahuoneeseen pesulle.

Pesun jälkeen istuimme vierekkäin saunan edessä ja katselimme peilityyntä järveä. Minua oli alkanut himottaa jo uudestaan, mutta uutta tilaisuutta saisin odottaa varmasti vähän pidempään. Kiiman tuska ei kuitenkaan ollut enää niin paha, kun olin saanut kertaalleen purkautua, mutta halusin ottaa Siljan uudelleen – mieluummin vielä tämän päivän aikana.

***

Päivä kului melko nopeasti syömisen ja seurustelun merkeissä. Viihdyimme toistemme seurassa, pussailimme ja nauroimme kuin vastarakastuneet. Uteliaiden silmäparien välttäessä saatoimme pujahtaa seinän taa, suudella hieman himokkaammin ja hieroa toisiamme vähän muualtakin. Iltaa myöten ehdotin pientä iltakävelyä. Ilta oli alkanut hämärtää, joten otimme mukaamme lyhdyn. Taskulamppuakin tarjosivat, mutta lyhty tuntui jotenkin romanttisemmalta.

Kuljimme mökiltä vievää ruohottunutta tietä, kunnes tulimme risteykseen. Tartuin Siljaa kädestä ja vein hänet päinvastaiseen suuntaan kuin meillä oli tarkoitus mennä. Pieni polku vei järvelle, jossa tiesin olevan pienen kaistaleen hiekkarantaa. Jännitys kasvoi, sillä olin varma, että tyttöni tiesi, mitä minulla oli mielessä. Hiekkarannalla ei ollut ketään, ja lähimmälle mökillekin oli matkaa enemmän kuin silmällä näki. Lyhdyn valo erottui varmasti pimeässä, mutta en uskonut, että se kiinnostaisi ketään.

Riisuimme kenkämme ja astelimme hetken pehmeällä hiekalla avojaloin. Hiekka painui jalkojemme alla ja kutitti varpaiden välejä. Pienen hiekkakumpareen varjossa oli suojainen soppi, jonne levitin mukaani ottaman pyyhkeen ja asetuin makaamaan.

"Tuu tänne mun viereen", kutsuin Siljaa, eikä häntä tarvinnut kahteen kertaan kutsua.

Silja laskeutui viereeni ja asetti lyhdyn tukevasti pehmeälle hiekalle. Iltahämärän ja lepattavan liekin valossa hän näytti ehkä kauniimmalta kuin koskaan. Pian syleilimme ja suutelimme toisiamme. Kourin tyttöni muhkeita rintoja, ja kieleni sukelsi hänen suuhunsa. Silja vastasi samalla mitalla ja veti minua voimakkaasti itseään vasten. Riisuimme toisiamme suutelun lomassa, kunnes olimme molemmat alasti. Meitä olisi varmaankin palellut, jos emme olisi juuri sillä hetkellä olleet niin keskittyneitä toisiimme.

Suutelin ja näykin Siljan rintoja ja hivutin käteni hänen pillulleen. Sormi upposi kosteaan vittuun helposti, ja tyttöni aneli minua jatkamaan. Runkkasin sormella hänen pilluaan ja painelin klitorista peukalolla. Litinä ja inahtelu peittyivät kevyesti aaltoilevan järven ääniin. Minä sen sijaan en kestänyt enää enempää vaan kampesin itseni Siljan päälle. Tottuneesti hän levitti reitensä, jotta voisin esteettä painaa kyrpäni hänen pilluunsa. Painoin itseni kokonaan hänen sisäänsä. Siljan hoikat sormet tarttuivat pakaroistani ja alkoivat ohjailla liikettäni hänen sisässään. Aloitimme hitaasti, mutta pian tyttöni veti minua puoleensa yhä kovemmin ja nopeammin. Kova tahti sopi minulle hyvin, sillä olin jo pahimmat paineet purkanut päivällä metsässä. Tiesin kestäväni pidempään ja nautin siitä, että saatoin tehdä hyvää toiselle.

Tunsin, kuinka pehmeä hiekka antoi vasten ja muodosti pienen kuopan, joka vain lisäsi tunnelman intiimiyttä. Puskettuani vielä hetken vetäydyin Siljasta ja käskin häntä nousemaan kanssani polvilleen. Ohjasin hänet eteeni, niin että saatoimme katsella hitaasti aaltoilevaa järveä edessämme. Sovittelin itseni jälleen Siljan pillulle– tällä kertaa takaapäin – ja painoin itseni takaisin hänen sisäänsä. Pidin tästä asennosta erityisesti siksi, että pystyin siinä hieromaan tyttöni klitorista.

Upotin kyrpäni takaisin tyttöni sisään ja aloin samalla hieroa klitorista varovasti. Kumpikin meistä nautti kunnon panosta takaapäin. Silja vingahteli edessäni, kun nussin häntä kovaa. Käteni vispasi klitorista, ja keskittynyt ilme kasvoillaan Silja haki itselleen orgasmia.

"Lähellä... niin lähellä", hän huohotti kovan panon tahdissa.

"Anna tulla, mä haluan kuulla, kun sä laukeat", puuskahdin vastaukseksi.

"Voi luoja... nyt... aah, aaaaah, kultaaah", Siljan huulilta pääsi, kun hän alkoi täristä käsittelyssäni. Hidastin tahtia ja pyrin myötäilemään orgasmista värisevää naista parhaani mukaan. Pikkuhiljaa laskin painetta myös klitoriksella, kunnes minusta tuntui, että suurimmat aallot olivat menneet ohitse. Molemmat puuskuttivat ja tasasivat hengitystä. Olin ollut lähellä laueta mutta kuitenkin pinnistellyt ja pyrkinyt ajattelemaan kaikkea muuta kuin sitä, kuinka kyrpäni upposi yhä uudestaan pehmeään lihaan. Kyrpäni sykki edelleen kovana Siljan sisässä miettiessäni, millä päättäisin tämän kaiken.

Ennen kuin ehdin ehdottaa mitään, Silja vetäytyi minusta ja painoi minut selälleni. Määrätietoisesti hän nappasi kiinni pillultaan tuoksuvasta kyrvästäni ja upotti sen suuhunsa.

"Haluaisitko laueta mun suuhun, ei tulis sotkua", Silja virkkoi muutaman pitkän mutta nautinnollisen imaisun jälkeen.

En pistänyt hetkeäkään vastaan vaan nyökkäsin ainoastaan varovaisesti. Silja aloitti varman työskentelyn kyrpäni parissa. Vuodet olivat tehneet hänestä suihinoton mestarin. Vuoroin hän upotti munaani suuhunsa ja välillä taas runkkasi katsoen minuun himokkaasti. Käsi hieroi hellästi kiveksiä, mutta parasta oli, kun hän otti kassit kokonaan suuhunsa imettäviksi. Huokailin hyvästä olosta ja jännitin varovaisesti itseäni valmistautuen laukeamiseen. Silja tunsi tämän ja virkkoi jotain, minkä tiesi vievän minut varmasti yli rajan:

"Kulta, anna tulla vaan mun suuhun, mä haluan sen, mä nielen sen!"

Tämä oli joka kerta minulle aivan liikaa, enkä voinut kuin antaa orgasmin viedä mennessään. Kyrpäni pumppasi päivällä tyhjennetyistä kasseista aimo annoksen spermaa tyttöni suuhun. Silja nieleskeli sykäyksiäni sitä mukaa, kun minulta tuli. Huulet tiukasti terskani ympärillä hän ei päästänyt tippakaan valumaan. Lopulta hän vapautti kovia kokeneen peniksen suustani. Pieni spermatippa nousi vielä terskan päähän, mutta ahnaasti Silja lipaisi ja nielaisi senkin. Sitten hän käpertyi viereeni.

Hehkuimme lämpöä toisiamme vasten varmaan varttitunnin, kunnes lopulta aloimme tuntea pientä vilua. Pudistelimme hiekkaa vaatteistamme pukiessamme niitä päällemme. Viimeisenä poimimme maasta edelleen iloisesti palavan lyhdyn, joka oli uskollisesti valvonut rakasteluamme koko ajan. Suuntasimme tutulle polulle käsi kädessä kohti mökkiä.

Katso kaikki kirjoittajan Trickster novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.3 / 5. Arvostelijoita 53

9 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu