Määrätietoinen Hans

26/11/2021 | Kirjoittaja: CUCKMAn |
12 min
Kertoja: Mies | CuckoldVieres MiesVaimo
4.2
(38)
He suutelivat asuntovaunussa ja se kiihotti minua käsittämättömän paljon.

Kun aikansa toivoo niin joskus voi tulla onnistumisia….
Kaikki tapahtui yllättäen muttei pyytämättä. Itseasiassa asia oli ollut esillä jo pitkään, lähinnä minun toimesta. Se sai vastakaikuakin, hyväksyntääkin, mutta aito tilanne ei päässyt syntymään. Kynnys oli, eikä sen ylitse pääseminen ollut mikään itsestään selvyys. Eli halua oli ja jopa aitoa kiinnostusta mutta jokin vaan oli edelleen esteenä.

Rajoittuneesta matkustamisen mahdollisuudesta johtuen päätimme tyytyä kotimaan matkailuun tällä kertaa. Lapset, nuorin mukaan lukien, olivat jo sen ikäisiä etteivät halunneet tulla mukaan. Tämä ratkaisi koira ja talovahdin hankinnat mutta toi myös huolen miten nuoriso hoitaisi hommansa ja voiko luottaa lupauksiin.

Kävi niin onnekkaasti että tuttavapariskunta tarjosi asuntovaunuaan meille käyttöön. Kokemus olisi meille uusi, emme koskaan olleet kokeilleet karavaanarielämää. Vaunu ei ollut uusi mutta hyvässä kunnossa ja melkeinpä täydellisesti varusteltu ja mukavan kookas. Takaosan täytti iso parisänky ja wc/suihku oli yllättävän iso. Jääkaappi ja mikro, ne olivat juuri uusittu ja kaasukäyttöinen keittiövälineistö oli toimiva. Etuosa oli perinteinen U-mallinen istuinryhmä josta sai tarvittaessa sängyn kahdelle.

Matkasuunnitelmaa ei ollut mutta ajatus oli kierrellä tapahtumia, niitä mitä nyt yleensäkin sai järjestää. Päätimme myös vierailla Tuurin kyläkaupassa, viime kerrasta oli jo toistakymmentä vuotta. Lähtö olisi parin päivän päästä joten haimme vaunun pihaamme jotta saisimme varustelua sen tarpeiden mukaan. Olimme hyvissä fiiliksissä ja aidosti odotimme että pääsisimme matkaan, aloimme jo miettiä oman vaunun tai jopa asuntoauton hankintaa. Vitsailin karavaanareista ja erityisesti siitä että ovat parinvaihtajia ja vaimon jakajia. Vaimo oli jutuissa mukana ja sanoikin että pitääkin ottaa lakanoita mukaan että saa vaihtaa kun tulevat liian tahrituiksi.

Saavuimme kyläkaupan leirintäalueella ja vaikka olimme kokemattomia, niin kaikki sujui käytännön asioissa hyvin, saimme paljon apua muilta karavaanareilta käytännön asioissa. Otimme paikan kahdeksi yöksi, hinta oli edullinen, joten ei olisi suuri menetys rahallisesti, jos haluaisimmekin lähteä pois jo ekan yön jälkeen. Pian istuimme jo tuoleissa vaunun edustalla maistelemassa juomia. Päätimme nauttia ekan illan ja vasta seuraavana päivänä mennä tuhlamaan rahoja kauppaan. Tunnelma oli välitön ja karavaanarit olivat kaikesta päätellen mukavaa porukkaa. Tutustuimme ihmisiin jotka olivat viereisissä vaunuissa ja autoissa.

Vastapuolelle vaunuamme tuli uusi hieno asuntoauto. Kävi ilmi että mukana oli vain yksinäinen mies, kuudenkympin luokkaa. Pitkä ja jäntevä, harmaantunut. Mies kulki pelkissä uimahousuissa ja poikkesi useimmista muista miehistä jotka paikalla olivat, minä mukaan lukien. Meillä muilla oli elintasovatsat ja muutenkin hiukan laiskempi olemus, kun tällä tulokkaalla oli aika urheilullinen olemus. Huomasin että vaimonikin katseli tätä miestä ja se miellytti minua, minua kiihotti kun vaimoni oli kiinnostunut vieraasta.

Naapurivaunussa viriteltiin grilliä ja saimme kutsun sinne mukaan kokkailemaan. Otin makkarapaketin jääkaapista sekä muutaman oluen sekä viinipullon. Riittäisi alkuun ja täydennystä saisi haettua kun olisi tarve. Myös naapurin tulokas, jonka nimeksi paljastui Hans, sai kutsun naapureilta. Mies tulikin paikalle mukanaan paketti lihaa ja muutama vissypullo, hän kertoi ettei juo ollenkaan alkoholia. Mies jäi seisomaan vaimon viereen. Vaimoni, joka on 172 cm pitkä näytti miehen vierellä selvästi lyhyemmältä, mies oli varmaan 190cm pitkä. Myös vaimoni rehevät muodot, muhkea alapää ja isohkot rinnat, jotenkin korostuivat miehen hoikan ja jäntevän vartalon vieressä. Vaimoni näkin minun tuijotukseni ja hiukan punastui, varmasti arvasi mitä mielessäni liikkui. Hiukan vaivautuneesi vaimo istuikin lähellä olevalle tuolille. Hans kuitenkin siirtyi samalla lähemmäs tätä tuolia. Nyt vaimoni kasvot olivat Hansin etumuksen korkeudella. Nyt vasta huomasin miten täynnä uimahousut olivat. Näytti kuin kivekset olisivat juuri pian pulpahtamassa ulos. Katseellani viestitin vaimolleni vinkiksi että katsoo sivulleen. Vaimo vilkaisikin oikealle puolelleen ja huomasi saman kuin minä. Ei kuitenkaan heti kääntänyt katsettaan. Olin tyytyväinen siihen ja kun vaimo katsoi sitten minuun päin, hän nyökkäsi huomaamattomasti ja hymyillen. En ollut varma nyökkäyksen sisällöstä, mutta jotain toiveita herättävää siinä oli.

Söimme, joimme ja nauroimme, kiva ilta kaiken kaikkiaan. Isäntä vaunuilijat alkoivat vihjailemaan että ovat väsyneitä ja muutkin tekivät lähtöä. Jäimme keräilemään tölkkejä ja siivoamaan hiukan vaunun edustaa. Kysyin Hansilta että mitä suunnitelmia hänellä on illaksi. Vaimoni kuuli tämän ja katseli mitä Hans vastaisi. Hans vastasi ettei ollut suunnitelmaa, joten ehdotin että hän voisi tulla vielä meidän vaunuun hetkeksi, meilläkin olisi vissyä. Samalla katsoin vaimon ilmettä ja todellisena yllätyksenä sain selvän hyväksynnän nyökkäyksellä ja hymyllä. En ollut uskoa, vaimosta paistoi jonkinlainen hehku, jonka tulkitsin hormonitason kohoamiseksi. Hans sanoi että tulisi mielellään, mutta kävisi omassa autossaan pikaisesti.

Vaunussamme oli hiljaista. Hetken jaksoin kunnes otin kissan pöydälle. Kysyin että olisiko nyt se aika. Vaimo sanoi että ehkä on, muttei halunnut asiasta mitään keskustelua nyt. Antaa tilanteen sitten viedä jos vie. Hän meni suihkuun josta kuulin miten suihkuvesi lirisi. Tajusin että hän huuhtelee alapäätään, mistään muusta ei voinut olla kyse. Oveen koputettiin, avasin sen ja siellä oli Hans. Samat uimahousut jalassa, mutta hiaton paita ylävartalon suojana. Mukanaan hänellä oli pieni pussi, kuin vyölaukku ilman hihnaa. Pyysin sisälle ja tarjosin juotavaa, laitoin myös perunalastuja tarjolle. Hans istui ja kehui vaunua ja kerroin että lainapeli, mutta samaa mieltä että hyvässä kunnossa.

Katsoimme molemmat Hansin kanssa kun vessan ovi aukesi. Vaimoni tuli ulos ja näin että meikkiä oli korjattu sekä lisätty. Olin mielissäni, alkoi näyttää hyvältä. Avasin vaimolle siiderin, josta hän joi pitkän huikan, sitten istuen Hansin viereen, joka teki tilaa ja siirtyi pidemmälle penkillä. Tilanne oli jotenkin jännittynyt, eikä kukaan sanonut sanakaan. Nytkö se jäi tähän aloin jo miettimään.
Hans sen sitten otti haltuunsa. Hän kysyi minulta että voisinko mennä tarkistamaan että laittoiko hän autonsa lataustolppaan. En heti tajunnut että miksi se minulle kuului mutta tajusin Hansin ilmeestä että se oli vain syy saada minut pois. Selvästikin mies oli tilanteen tasalla ja otti sen haltuun. Hän jatkoi että hän on siellä penkkien perällä jumissa joten minun olisi helpompi mennä. Nyökkäsin ja mumisin jotain ja olin jo ulkona, en katsonut vaimoni päinkään, en halunnut tietää mitä hän ajatteli, hän saisi nyt teoillaan päättää haluaako edetä vai ei. Kiirehdin Hansin autolle ja olihan se latauksessa, kuten arvelinkin.

Palasin vaunullemme mutta en halunnut mennä vielä sisään. Etutilan ikkunat oli verhoilla lähes läpinäkymättömät, mutta suoraan edestä näin verson raosta vaimoni ja osan Hansia. Näin miten he juttelivat, vaimollani jopa hymy pilkahti. Unohdin jopa hetkeksi hengittää kun jännitti niin paljon. Jotain sisällä tapahtui, en vaan oikein ollut perillä että mitä. Vaimo katsoi Hansin syliin ja hymyili leveämmin, ojensi kätensäkin ja naurahti. Hän kumartui eteenpäin ja näin Hansin tulevan vastaan. He suutelivat ja se kiihotti minua käsittämättömän paljon. He jatkoivat suudelmia jotka muuttuivat koko ajan tulisemmiksi ja rohkeammiksi.

Tajusin että muut voisivat ihmetellä miksi seison vaunun edessä turhan panttina, joten päätin itsekin olla rohkea ja mennä sisälle. Kolistelin niin että tuloni kuultaisiin ja avasin ensin varovasti oven. Nousin sisään ja näin miten vaimoni oli hengästynyt ja Hans siirtyi penkillä pidemmälle pöydän taakse. Hetken hiljaisuus, jonka rikoin sanomalla että jatkakaa vaan, älkää välittäkö minusta. Hans nyökkäsi ja siirtyi takaisin vaimoni viereen, joka katsoi minua kun siirryin istumaan taaemmaksi vaunua, hiukan kuin varjoon.
Vaimoni käänsi kasvonsa Hansiin ja he jatkoivat siitä mihin olivat jääneet, kuin olisivat kaivanneet pitkään toisiaan vaikka taukoa oli vain puoli minuuttia. Nyt Hansin kädet tunnustelivat ja puristelivat vaimoni reheviä muotoja. Paikka tälläiseen läheisyyteen oli hiukan hankala, ahdas pöydän ja penkin väli ei ollut mitenkään ideaali. Joka tapauksessa, oli todella huumaavaa katsella kun oma rakas vaimo suuteli kiimaisena vieraan, käytännössä tuntemattoman miehen kanssa. Hän oli unohtanut minut ja antautunut vieraan miehen armoille.

En kuullut mitä Hans sanoi mutta sen jälkeen vaimoni nousi seisomaan ja Hans pujotteli itsensä pois penkiltä. Hans kysyi että voivatko he jatkaa täällä vai viekö hän vaimoni omaan autoonsa. Vaimoni ei kehdannut katsoa minuun, katse oli muualla. Vastasin että jos vaan on mahdollista, haluisin heidän jäävän meidän vaunuun. Ehdotin että he voisivat mennä takaosan sänkyyn, siellä olisi tilaa paremmin. Hans nyökkäsi ja sanoi että hyvä on, hänelle se käy muttei halunnut sitten minua samaan sänkyyn. Lupasin sen ja pidin sitä luonnollisena. Hans meni ohitseni ja riisui hihattoman paitansa pois. Vaimoni pysähtyi kohdallani ja suutelimme hellästi mutta kiimaisina. Sanoin rakastavani ja olevani iloinen tästä kaikesta. Kerroin että hän on kaunis ja haluttava. Vaimoni hymyili ja kuiskasi rakastavansa.
Hans otti vaimo kädestä ja kuin komensi häntä itselleen. Hans nosti vaimon paidan pois jolloin isohko D kupin rinnat pursuilivat liiveissään. Mies silitti vaimon pulleaa vatsaa ja nosti kätensä rinnoille, puristeli nänniä kankaan läpi. Vaimoni huohotti jo aika raskaasti ja arvasin että alkaa olla valmis yhdyntään. Hans laittoi kätensä liivien sisälle ja kaivoi rinnat esille liivien kannattelemana. Vaimon käsi tunnusteli Hansin etumusta, käsi paineli ja puristeli uimahousujen päältä kalua. Tunnelma oli kiihkeä ja näin että vaimoni oli antautunut täysin tilanteen ja Hansin vietäväksi.

Hans siirsi vaimon käden pois etumukseltaan ja riisui housunsa pois. Vaimoni tarttui heti puolikovaan kaluun kiinni ja puristeli sitä samalla kun alkoi runkkaamaan sitä. Näin miten iso terska tuli esille kun esinahka rullaantui taakse. Pistin heti myös merkille että siitin oli omaani selväsi kookkaampi, vaikka ei kokonaan seisonutkaan vielä. Pituutta ainakin se 5 cm mutta myös paksuus oli selvästi omaani suurempi. Se mikä teki todellisen vaikutuksen oli kivesten koko, ne roikkuivat raskaina aika alhaalla.
Vaimoni työnsi Hansin selälleen sängylle ja meni kontalleen hänen jalkojen ylle. Hän suukotteli kalua varresta ja päästä, painoi päänsä alas kiveksiin ja imeskeli niitä. Kalu koveni täyteen mittaansa ja vaimoni alkoi imemään sitä silmät kiinni ja huolellisesti. Katselin miten vaimoni iso perse oli pystyssä, vielä legginsien peittämänä. Mieleni teki mennä riisumaan mutta muistin miten Hans oli kieltänyt minua tulemaan samaan sänkyyn. Oikeastaan näin vain suuren perseen ja kuulin maiskutusta ja ähinää, vain vilaukselta miten kalu sai suulta hellyyttä.
Suihinottoa kesti aika kauan, kauemmin kuin minä sitä yleensä sain. Siltä se ainakin tuntui ja myönnän että hetken oli asiasta kateellinenkin. Suurin tunne oli kuitenkin uskomaton kiihko ja nautinnon tunne, ilman että fyysisesti tein mitään. Oma kaluni kyllä seiso, varmasti kovempana kuin koskaan mutta se oli vielä housuissa en edes tunnustellut sitä housujen päältä. Istuin ja nautin näkymästä ja näkemästäni. Näytti siltä että vihdoin toiveeni olisi toteumassa.

Vaimoni nousi seisomaan ja alkoi kiemurtelemaan pois legginseistä. Pikkuhousut menivät samalla laskulla ja iso vaalea takapuoli paljastui minulle ja edestä Hans näki vaimoni pillu. Legginsit ja alushousut jäivät kasaksi vaunun lattialle kun vaimo nosteli jalkansa pois niistä. Näin miten vaimoni kokeili kädellään pillua. Hän heilautti paksua ja pitkähköä tukkaansa ja tavoitteli liivien hakasia. Jostain syystä se oli hiukan hankalaa, liekö kumarassa olo vaikuttanut, joten hän komensi minua apuun. Meninkin hänen taakseen ja käteni värisivät kun availin hakasia. Hans katseli meitä ja luin hänen kasvoiltaan että minun olisi parempi tehdä hommani ja palata takaisin istumaan. Sain hakaset auki ja vaimoni pudotti liivit muiden vaatteiden päälle.

Hän kumartui takaisin Hansin päälle, otti huuliensa väliin hänen kookkaan kalunsa joka huojui kuin petäjä tuulessa. Nyt näkymät olivat minulle mitä parhaimmat, vaimoni iso pulleahuulinen pillu oli suoraan minua kohti ja näin miten suurehkot rinnat koskivat Hansin reisiä turpeilla nänneillään. Hans avasi reisiään ja nosti polvia koukkuun. Vaimoni siirtyi automaattisesti alemmas ja alkoi maistelemaan kiveksiä. Välillä nosti niistä ja nuoli niiden alta. Näin että Hans nautti paljon käsittelystä. Vaimoni teki juttunsa selvästi nauttien, huumassa ja kiimassa. Käsi runkkasi Hansin kalua samalla kun kieli ja huulet käsittelivät kiveksiä ja varmasti myös peppureikää.
Itsekin kevensin hiukan vaatteita, oli päähousut pois mutta alushousut jätin päälle. Yritin olla koskematta omaan kaluuni mutta en voinut pitkään pidätellä vaan hieroin kevyesti terskaa kankaan läpi. Mieleni teki kovasti mennä suukottelemaan vaimoni pillua, niin houkutteleva se oli kun se oli tarjolla rehevien reisien välistä. Sentin ylempänä oli hiukan tumma peppureikä joka sekin näyttä houkuttelvan minua. En tiedä miten kauan seurasin tätä touhua mutta Hans selvästi alkoi valmistautumaan seuraavaan askeleeseen.
Hans otti vaimoani hellästi niskasta kiinni ja hänet päällensä. Kiimainen suutelu alkoi, vaimo kierrähti sen verran sivulle että sai kädellään hyväillä Hansin kalua, rauhalliseen tahtiin liikutteli esinahkaa terskan päällä. Hans puristeli vaimon nänniä ja venytteli niitä, tiesin että vaimoni piti tälläisestä. Hans kuiskasi vaimolleni jotain johon vaimo vastasi raskaalla huokauksella. Muutama suudelma vielä ja vaimo kierähti selälleen ja avasi reitensä. Valehtelematta näin etäisyydenkin päästä miten märkä pillu oli. Hans heitti jalkansa vaimon jalkojen yli ja jäi kuin punnerrus asentoon hänen päälleen. Vaimo tarttui miehen kalusta kiinni ja ohjasi sen pään oikealle kohdalle. Hans oli hetken paikallaan, iso terska pehmeiden ja märkien pillun huulien välissä. Sitten pakarat jännittyivät ja kalu alkoi painua sisään sentti kerrallaan. Mitään vaikeuksia ei ollut, mies vain selvästi halusi pitkittää ensi työntöä. Kalu upposi kokonaan sisälle ja muutaman sekunnin jälkeen hän veti sitä puoleen väliin ulos ja painoi takaisin sisään. Tahti kiihtyi jonkin verran ja kuin etsi oikeaa rytmiä. Vaimoni huohotti ja ähki joka työnnöllä, nosti jalkojaan koukussa jolloin kalulle reitti oli helpompi. Litinä, huokailu ja ähkiminen, ne hallitsivat vaunun ääniä. Hans löysi nopeasti oikein tahdin ja kalu pumppasi vihityn vaimoni pillua voimakkaasti. Se miellytti selvästi heitä molempia paljon, kuten minua itseänikin. Olin kaivanut kaluni esille ja varovasti runkkasin, en halunnut laueta vaan nauttia itsekin.
Katsoin näytöstä kuin huumaantuneena. Hansin lantion vatkasi vaimoni pillua vasten, he suutelivat kiimaisesti välillä kuin rakastavaiset. Tavallaan he juuri nyt sellasia olivatkin, rakastavaiset yhdynnässä. Vaimoni otti Hansin pakaroista kiinni yhtäkkiä ja nosti lantiotaan, tiesin että nyt tuli orgasmi. Vaimoni halusi pysäyttää liikkeen ja nauttia rauhassa orgasmin ensiaallot, joiden hän oli kertonut olevan ne parhaimmat ja voimakkaammat. Vaimoni nytkähteli muutaman kerran, kaikesta päätelleen tuli voimakas tunne. Seuraavaksi tulisi rentous ja kädet irtosivatkin miehen pakaroilta samalla kun lantio laski taas alas. Hans jatkoi nussimista, mutta rauhoutti tahdin merkittävästi, samalla he suutelivat hellästi toisiaan. Hans suukotteli myös otsaa, poskia ja kaulan alueita.
Rauhallisuutta kesti muutamia minuutteja, kunnes Hans veti kalunsa ulos pillusta ja pyysi vaimoa kääntymään. Hiukan kankeasti vaimoni kierrähti ja nosti perseensä pyllistykseen. Hans meni taakse, asetti reiälle ja alkoi kiivastahtisen naimisen. Tämä tuli vaimolle selvästi yllätyksenä, hellyys oli poissa ja tilalla oli vaativa ja raju nussiminen. Hans ähisi nyt miehekkäästi ja naiminen tuotti läiskeen omaisen äänen, vaimo uikuttaessa avuttomana perse pysytyssä. Vaimo sai orkun, mutta nyt Hans ei antanut armoa vaan jatkoi. Tämä aiheutti taas sen että orkkuja tuli jonossa, ilman nautiskelun mahdollisuutta.
Aikansa nussineena Hans nosti toisen jalkansa sivulle joka jätti avoimeksi näkymän missä kalu meni edes takaisin vaimoni pilluun. Hans katsoi minua ja hymyili. Runkkasin jo rohkeammin. Hans yllättäen alkoi juttelemaan, kertoi että vaimoni tuntuu hyvälle ja hän haluaisi jatkossakin käyttää häntä. Nyökkäsin vain ja Hans jatkoi että hän kyllä tunnistaa jakorasian kun sellainen on tarjolla. Hän palasi takaisin asentoon jossa jatkoi kovaa naimista. Pian hän alkoi tökkimään pitkin iskuin ja puristi pakaransa ja murahti. Arvasin että siemenet ruiskuivat sisään voimalla.

Kun Hansin ote laukeamisessa herpaantui, vaimoni romahti vatsalleen. Kulli liukui ulos kiiltävänä. Hetken kesti kun valkoista spermaa valui lakanoille. Sitä tuli sykleissä ulos, pillun supistelun tahtiin. Hans nojasi puoli istuen sängyllä, kalu roikkui vasten sänkyä spermasta ja pillun kosteudesta kiiltäen. Hans huokaisi ja totesi että ihan pikku hetki niin jatketaan. Naurahdin ensin mutta Hans jatkoi vakavalla naamalla, vaimoni ei reagoinut mitenkään, vain makasi vatsallaan ja huokaili. Hans otti tyynyn päältä tyynyliinan johon hieroi kaluaan, kuivasi sitä. Ilmeisesti kosketus teki sen että kalu taas alkoi nousta ja koveta. Mietin että pakko olla jonkun viagran vaikutusta, mutta se ei ollut oleellista.
Kalu seisoi taas kovana ja Hans meni vaimoni kylkeen, kalu vasten vaimon pehmeitä muotoja. Hans kuiski jotain vaimolle johon hän reagoi naurahtamalla ja suukolla. Hans siirsi käden jalkojen väliin ja sormetti kolmella sormella vaimoni pillua. Välillä hieroi peppureikää ja pakaroiden väliä kosteilla sormillaan. Arvasin mitä seuraavaksi tapahtuisi.
Aikansa kesti tätä kunnes Hans nousi polvilleen vaimoni taakse, asetti kalun pillulle ja pyöritteli terskaa häpyhuulten välissä. Hetken päästä nosti sentin ylemmäs ja varovasti alkoi työntämään kalua peppureikään, joka antoi helposti periksi, vaimon asento oli sellainen että alapää oli rentona. Pikku hiljaa kalu meni sisään kunnes oli kokonaan täytti suolen kokonaan. Hans pitkänä miehenä kumartui suutelemaan vaimoani joka käänsi päätään sivulle jotta huulet kohtaisivat. Näkymä oli huumana kiihottava. Hans kuiskasi jälleen jotain johon vaimoni vastasi kikatuksella.
Hans alkoi rauhallisesti nussimaan peppua, välillä suudellen vaimoni niskaa hiusten päältä. He olivat kuin rakastunut pariskunta, kokeilemassa uusia juttuja. Molemmat olivat kiimassa ja nauttivat suuresti, sen näki kaikesta. Intohimo ja kiima, rytmissä liikkuvat vartalot sekä vapautuneet ääntelyt.
Yhdyntää kesti vartin verran, sitten Hans karjaisi ja päästi spermansa vaimoni peppuun. He makasivat päällekkäin hetken kunnes Hans kierähti pois, kalun liukuessa edelleen melkein täydessä seisokissa ulos pepusta. Molemmat jäivät makaamaan nauttien tunteesta. Minä tuijotin vaimoni nussittuja reikiä joista molemmista valui spermaa. En voinut enää estää, laukesin rajusti ja sperma lensi pitkin asuntovaunun penkkejä. Romahdin itsekin veltoksi, niin raju orgasmini oli ollut. Tuli mahdottoman raukea oli ja taivuin makaamaan penkille, sperman päälle.

Heräsin johonkin ja suuta kuivasi rajusti. Katsoin ranteestani kellon joka näytti aamu kuutta. Olin edelleen eilisestä jonkinlaisessa huumassa, niin merkittävä asia oli eilen tapahtunut. Varovasti nostin itseni istumaan. Vaimoni nukkui Hansin kainalossa ja nyt tunsin hiukan mustasukkaisuutta, tai oikeastaan ihan kunnolla. Vaikka se tunne oli voimakas, toinen vielä voimakkaampi tunne siirsi sen syrjään. Nautin näkemästäni, olin nyt oikea aisankannattaja. Muodokas, kypsä vaimoni nukkui toisen miehen vieressä. Heidän jalat olivat osittain ristissä, vaimoni muhkea reisi oli miehen reiden päällä, harmillisesti peppu jäi peiton alle piiloon. Nousin varovasti seisomaan, kusetti, joten oli pakko päästä vessaan. Hiivin vessaan sisälle, mutta ovi pamahti perässäni kiinni hiukan äänekkäästi, toivoin ettei se nyt olisi herättänyt vaimoa ja Hansia. Menin istumaan pöntölle, vaimoni toivoi tätä ettei kusi roiskuisi kun päästän sitä.
Tein hommani ja pesin käteni. Varovasti avasin ovea ja tulin ulos. Vaimoni toivotti minulle huomenta, valitti että päätä hiukan särkee. Hän siirtyi hiukan etäämmäs Hansista, kuin nolostellen, mutta jäi edelleen niin että kädet koskettivat toisiansa. Kysyin että auttaisiko burana, mutta ennen kuin vaimo ehti vastaamaan, Hans sanoi että kahvia ja vitamiineja nyt tarvitaan. Hans sanoi että voisin mennä hakemaan hänen autostaan tarveaineet, hän juo vain tiettyä kahvia, ei sitä mitä supermarketissa myydään. Mumisin jotain myöntävästi johon Hans vastasi että he menevät sillä välin suihkuun vaimoni kanssa. Ehdin jo miettimään että vaunun suihku on kyllä niin pieni ettei sinne mahdu kunnolla edes yksi ihminen kun Hans sanoi että näin aikaisin aamulla leirintäalueen huoltorakennuksen suihkussa ei ole ruuhkaa. En saanut mitään sanottua vaikka olinkin epävarma julkisesta näyttäytymisestä. Hans kyseli että missä olisi pyyhkeitä ja näytin yläkaappia. Hans katsoi minua erikoisesti ja tajusin että minun ne pitäisi heille ojentaa. Kaivoin kaksi puhdasta Hansille, joka sanoi että voisin mennä jo valmistamaan heille aamupalaa. Katsoin vaimoani joka vältteli katsekontaktia kanssani, joten päätin sitten mennä hakemaan sitä erikoiskahvia nyt aluksi Hansin asuntoautosta.

Kun astuin ulos kahvipaketin kanssa näin miten vaimoni ja Hans kävelivät kohti huoltorakennusta. Hansilla vain uimahousut, pyyhe olalla. Vaimoni oli hänkin vain pikkuhousuissa ja päällä oli Hansin hiaton paita, näin miten rinnat heiluivat paidan sisällä, pyyhkeen pitäen hiukan näkösuojaa olkapäällä. Mieleni teki mennä vahtimaan heitä mutta jostain syystä tein mitä Hans oli käskenyt. Keittelin kahvit, pilkoin hedelmiä ja tein muutaman voileivän.

Oli kulunut puolituntia kun vaimoni ja Hans tulivat suihkusta. Heillä molemmilla oli vain pyyhkeet, vaimoni kantaessa heidän molempien vaatteita. Veikkaan että Hans oli saanut aamusuikkarit vaimoltani, vähintäänkin. He tulivat sisään ja istuivat pöytään. Hans sanoi että minäkin voisin istua, tottakai kun minun vaununi. Vastasin ettei tämä nyt tarkkaanottaen ole minun vaununi johon Hans naurahti että totta tosiaan, mikä tässä nyt sitten olisi kenenkään omaa. Katsoin hiukan ihmetellen ja Hans jatkoi, että hyvää tavaraa on hyvä jakaa ja samalla laittoi kätensä vaimoni käden päälle. Molemmat heistä naurahti.

Hans kysyi että kauanko vielä viivymme, vastasin että vaunupaikka on seuraavaan päivään. Hän nyökytteli mutta sanoi että hän jatkaa matkaansa puolilta päivin. Vaimoni oli jotenkin pettyneen oloinen. Hans ehdotti että hän saisi viettää aamupäivän vaimoni kanssa ihan kahdestaan, joko meidän vaunussa tai sitten he voisivat mennä hänen autolleen. Itseasiassa niin he tekevätkin, meidän vaunu kaipaa tuuletusta ja siivoamista, hän kehotti minua käyttämään ajan hyväkseen.

Kello oli varttia vaille 12 kun vaimoni astui ulos Hansin asuntoautosta. Oli sentään kesämekko päällä. Näin ikkunasta miten naapurivaunuissa tämä pistettiin huomiolle. Päätin olla välittämättä, tuntemattomia ihmisiä vaikka eilen vietettiinkin iltaa. Vaimo astui sisään, istuin penkillä ja räpläsin kännykkää. Olimme hetken hiljaa ja vaimo tuli viereeni, nojasi minuun. Olimme vain hiljaa ja laitoin puhelimen pois. Halasimme ja kerroin rakastavani. Vaimo kertoi myös ja sanoi ettei tämän tarvitse toistua. Kuiskasin että minusta se voisi hyvin toistua. Vaimoni nosti päätään ja suutelimme, hän sanoi että hänelläkin oli upeaa. Kysyin että mitä he tekivät Hansin autolla. Sain kuulla miten Hans oli imettänyt kulliaan pitkään, myös suihkussa Hans oli halunnut että vaimoni imee häntä. Hans oli halunnut sitoa vaimoni ja niin olikin tehty. Tämä hiukan harmitti koska itse en oikeastaan koskaan mitään tälläistä. Hans oli sitten sormilla ja suullaan kiusannut vaimoni moneen kertaan lähelle orgasmia mutta lopettanut juuri ennen varsinaista kliimaksia. Tämä oli saanut hänet melkein hulluksi ja sitten kun Hans oli työntynyt häneen kovalla kalulla, hän oli saanut heti rajun orgasmin. Hans oli nainut häntä moneen kertaan, ainakin 4 kertaa lauennut muutaman tunnin aikana. Vaimoni kertoi myös että hän oli kuvannut häntä ja soittanut jonnekin mutta Hans oli vakuuttanut että hän ei kuvia levitä. Sanoin että hän tuntui kyllä luotettavalta.
Kysyin vaimolta että voisin saada minäkin nyt naida, nyt kun ollaan kaksistaan. Vaimoni valitti ensin että pillu on aika arka mutta varmaan voisin saada. Vaimoni nousi ja käveli kohti peräosan sänkyä, antoi mekon pudota siinä matkalla. Hän kävi selälleen ja levitti reitensä. Riisuin itseni ja oli työntymässä sisään mutta vaimoni komensi että nuolisin ensin. Menin alas, nuolaisin pillua jossa oli spermaa sisällä. Nuolin koko ajan ahneemmin ja runkkasin itseäni. Spermaa tuli suuhuni mutta se sai minut vain enemmän innostumaan. Runkkasin kovaa ja tunsin että alkaa tulla ja nousin ylös ja ohjailin kalua pillulle. Osuin huulille ja työnsin, pillu oli lämmin ja todella märkä kaikesta, jotenkin väljä. Työnsin kaluni sisään kokonaan ja laukesin heti kun oli vetämässä takaisin.

Katso kaikki kirjoittajan CUCKMAn novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.2 / 5. Arvostelijoita 38

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu