Maksullinen Seuralainen

19/04/2021 | Kirjoittaja: Antsu |
8 min
Kertoja: Nainen/Mies | LeskiKiimainenAikuisten Kesken
4.6
(37)
En oikein ymmärtänyt, miksi näin kaunis nainen ostaisi seksiä.

”No niin, nyt se on valmis, meidän koti ikuisesti”, Markku sanoi, lyöden viimeisen naulan taloon. Hymyilin hänelle, kietaisten käteni hänen ympärilleen, ”kiitos kultaseni, sä oot mun aarteeni.”

”Nyt päästään 'vihkimään' joka ikinen talon nurkka”, Markku jatkoi vielä katsoen minua rakastavin silmin.

Meillä oli toisillemme lempinimiä, minä sanoin Markkua mussukaksi, neroksi, aarteeksi. Minua hän sanoi vain yhdellä nimellä, Aino-rakas. Hän ei muita käyttänyt, sanoi vain tämän kertovan kaiken tunteen minua kohtaan.

Olimme todella onnellisia, huoneet tuli vihittyä oikein urakalla. Päältä, takaa, edestä, kaikki asennot kokeiltiin, kaikki tuntuivat hyvältä rakkauden takia. Rakastin antaa Markulle suuseksiä, hänen kalunsa, terskansa, tuntuivat niin hyvältä suussani.

Olimmeko liian onnellisia? Jumala tuolla ylhäällä oli varmaan sitä mieltä, kun teki meille ikävän tempun. Lähdimme normaalisti eräänä aamuna töihin, suutelimme ja Markun viimeiset sanat minulle oli: ”nähdään illalla, Aino-rakas.”

”Nähdään”, lähetin lentosuukon. Ei nähty enää koskaan.

Markun kuolema vuosi sitten oli elämäni pahimpia kokemuksia. Muistan kirkkaasti sen päivän, kun työpaikalleni tuli kaksi poliisia kertomaan asiasta. Putosin polvilleni, huusin. Markku oli saanut työpaikallaan sairaskohtauksen, ensiapu ei ollut enää auttanut, vaan hän oli kuollut työkaverinsa syliin. Hautajaisissa olin aivan turta, halusin kuolla itsekin. Elämäni valo oli poissa, hän oli ollut ensirakkauteni.

Valitettavasti elämän pyörä pyörii, vaikka et sitä haluaisi. Joko elät tai kuolet. Onneksi minulla oli työpaikka, ihanat työkaverit ja ystävät. Vanhemmat olivat myös tukenani, mutta itse elämän syrjästä on otettava kiinni. En vain tahtonut oikein päästä eteenpäin, mutta talo työllisti minua. Onneksi Markku oli tehnyt tarkkana miehenä kansion talon hoidosta. Halusin pärjätä itse.

….......

Aino katseli lumoutuneena läppäriltä, kuinka pornokuvan nainen yritti mahduttaa miehen elintä suuhunsa, terska oli aivan järkyttävän kokoinen. Aino aukoi omaa suutaan samalla lailla kuin nainen, kuvitellen sen olevan hänen suussaan.

Mies käänsi naisen lusikka-asentoon, yrittäen tunkea suurta mulkkuaan naisen sisään. Terska oli kuin punainen tomaatti, se lumpsahti vasta kolmannella kerralla naisen sisään, aloittaen mahtavan jyystämisen.

Miten toi terska voi olla noin suuri? Onkohan se piikittäny siihen jotain ainetta, että se turpois? Maaten selällään, hän aloitti leikkimisen dildollaan, alapäässä oli kuin sata muurahaista kutittelisi. Hän kuvitteli itsensä naisen paikalle. Työntäisipä toi mies mua, nussis oikein rankasti, niin että kaikki unohtuis mielestä.

Ai, vitttuuhhh............Ainon selkä oli kaarella, kun hän laukesi, katseltuaan naisen orgasmia. Selkä teki vielä pumppaavaa liikettä, ennen kuin pillun syke rauhoittui. Helvetti kun teki hyvää, Aino ajatteli puuskuttaen. Toi leffa oli tosi hyvä, täytyy katsella se uudestaan.

Himon laantuessa Ainon ajatukset alkoivat taas pyöriä yön yksinäisyydessä, ihmisen kaipuun iskiessä taas lujaa. Itketti niin, että heitin raivoissani dildon seinään. Saatanan Markku, oliko sun pakko kuolla! En saa enää ikinä sun mulkkua sisälleni! Sängyssä oli niin kylmä nukkua yksin. Monena yönä nukahdin Markun paita päällä, nuuhkin hänen tuoksujaan. Lopulta oli pakko pakata Markun vaatteet ja valokuvat pois, en niitä pystynyt enää katselemaan.

Sitten alkoivat haluni heräillä. Yöt olivat levottomia, alapäätä jyskytti himo. Lopulta himo alkoi olla jo järkyttävän ylivoimaista, että olin tulla hulluksi, ellen kohta saa kullia sisääni. Katselin joka paikassa miesten pullottavia etumuksia, oli täysi työ estää itseään olla tarraamatta kiinni. Jouduin käymään kaupassakin mahdollisimman myöhään, ettei kiusaus olisi niin suuri. Näin unissakin mulkkujen marssivan härnäten edessäni, yrittäessäni ottaa niistä kiinni.

Sitten sain ystävältäni hyvän vinkin. Liityin nuorten leskien ryhmään, joka auttoi minua paljon. Oli niin paljon asioita, joita piti hoitaa, kun puoliso oli kuollut. Sain myös vinkkejä, miten he hoitivat seksielämäänsä. Eräs nainen kertoi ostaneensa seksiä jonkin aikaa, kun ei enää kestänyt. Se oli kuulemma pelastanut hänen mielenterveytensä.

Asia jäi kiertämään takaraivossani, kokeilisiko edes kerran. Sitten erään työpäivän jälkeen, aloin selailla maksullisten seuralaisten sivuja. Lopulta löysin todella mielenkiintoisen miehen. Hän kertoi itsestään, luonteestaan, mitoistaan, antaen todella miehekkään ja turvallisen kuvan itsestään. Innostuin vielä enemmän lukiessani mahdollisuudesta valita miehen vaatetusta. Olin aina halunnut poliisin pantavaksi! Olin niin haltioissani, että oli pakko leikkiä leluillani. Laukeamiseni oli raju, jalat tärisivät pitkään.

Tuumasta toimeen, päätin tilata hänet kotiini. Sovimme hänen tulonsa perjantaille ja kerroin vielä toiveeni, mitä halusin tapaamiselta. Olin kuin horteessa koko viikon, kädet tärisivät holtittomasti, mutta sitten aloin epäröidä. Olikohan tämä ihan järkevää? Himo kuitenkin voitti. Onneksi sain töistä luvan lähteä aikaisemmin, kun olin saanut kaikki työt tehtyä. Kuumeinen pakotus reisien välissä ajoin kotiin.

….......

”Tervetuloa taloon!”

Petrin kättä kävi puristamassa moni ihminen.

”Mukava saada tänne uutta ja nuorta verta”, komisario jyrisi kovalla äänellä.

Olin juuri saapunut uuteen työpaikkaani, maaseutu veti minua puoleensa hakiessani tätä työpaikkaa. Tunsin tehneeni oikean päätöksen jättäessäni kaiken paskan taakseni kaupunkiin, päättyneen parisuhteen ja raskaan vuorotyön. Tuntui kuin ilmakin olisi puhtaampaa hengittää, olo oli jotenkin rauhallisempi.

Viikko meni nopeasti, kotiuduin hyvin porukkaan ja sain aloittaa työt heti. Perjantaina käsittelyssämme oli edellisenä päivänä tapahtunut auto-onnettomuus, jonka takia eräältä silminnäkijältä oli saatava lausunto. Harmi vain, mies ei päässyt poliisilaitokselle kipeän jalkansa takia. Asialla oli sen verran kiire, että sain tehtäväksi käydä miehen kotona ottamassa se.

Ajattelin käydä siellä perjantain viimeisenä tehtävänä ja palauttaa sitten auto poliisilaitoksen pihaan. En tuntenut vielä oikein aluetta, luntakin oli satanut aika paljon. Nietosten yli ei tahtonut oikein edes nähdä. Petri ajoi hiljaa tietä, kunnes näki valaistun talon. Oliskohan se tuo talo? Joo, tää se on, numero 8, ja kaarsi pihaan. Hän nousi autosta, ottaen kuulusteluvälineet mukaan. Talo oli mukavan näköinen, tällaista hän oli itselleenkin ajatellut.

Soittaessaan ovikelloa, hän kuuli askeleita. Kaunis nainen silkkiaamutakissaan oli ovella, hymyillen ujona.

”Ihanaa, sinä tulit, luulin jo ettet löydä tänne!”, nainen veti minut rinnuksista sisälle pamauttaen oven kiinni.

”Sä oot vähän erinäköinen, oliko sulla eri kuvat siinä sivustolla. No, ei sen väliä, pääasia että tulit”, hän jatkoi puhettaan.

Olin sanaton, en ymmärtänyt tilannetta. Miksi en saanut sanaa suustani? Tuijotin vain naista.

Nainen katseli minua innostuneen näköisenä.

”Kiva kun sulla on noi poliisivaatteet päällä, mulla on ihan hirveä fantasia poliisin kanssa naimisesta”, kuulin hänen sanovan.

”Tuossa on tuo kuori, sä voit laskea rahat, jos haluat. Siinä pitäisi olla oikea summa”, nainen jatkoi vielä posket punaisina.

Katsoin eteisen pöydälle, siinä oli kirjekuori ja sen vieressä kello.

Nainen näki katseeni, ”ajattelin laittaa kellon sitten soimaan, ettei mene yli sen tunnin mitä sovittiin.”

Lopulta aloin tajuta tilanteen, hän oli tilannut maksullisen miehen luokseen.

”No, aloitetaanko hommat, muistatko mun toiveeni?”

Mitä hittoa, ajattelin, taidan lähteä leikkiin mukaan! Sain suuni lopulta auki, valehtelin unohtaneeni lapun kotiin. Yritin nojata eteisen seinään seksikkään näköisenä, ”no mitäs sulla oli mielessä”, kysyin.

”No, mä haluaisin, että sanoisit mua Aino-rakkaaksi seksin ajan. Niin, ja sitten näin ekalla kerralla ihan sellaista tavallista seksiä. Kolmessa asennossa, seinää vasten, oot päällä ja lopuksi takaapäin. Leikitään sitten seuraavalla kerralla vähän rajumpia leikkejä, ja vähän eri paikoissa”, hän kertoi toiveensa.

Nainen pudotti aamutakkinsa lattialle. Nielaisin, tuntui että happi loppui, silmäni pullistuessa päässäni. Mikä ilmestys! Kurvikas naisen vartalo oli edessäni, mitkä rinnat, kuolaa herahti suuhuni. Vaaleat pitkät hiukset sädehtivät eteisen valon loisteessa. Mulkkuni nousi hetkessä, nostaen housuni etumusta. Naisen katse vaelsi kasvoistani alas housuihini.

”Laitetaanko kello päälle, ettei mene yli sen sulta ostamani ajan”, hän sanoi käheästi. ”Jos menee yli sen tunnin, niin maksan sitten lisää.”

Aloin potkia saappaita ja housuja pois, sekä availin takkiani, heittäen sen lattialle. ”Laita vaan”, sanoin hänelle.

Nainen valahti polvilleen eteeni, ”saanko antaa sulle suuseksiä.”

”Saat Aino-rakas”, sanoin hellästi ja silitin hänen hiuksiaan.

Nainen otti hellästi kiinni, kieli tuntui löytävän herkät kohtani, liu'uttaen suutaan kaluni varressa. Alkoi tehdä todella hyvää, kunnes yhtäkkiä hän pysähtyi, katsoi kuin ei olisi tajunnut mitä oli tekemässä. Nähdessään kasvoni, hän alkoi kädet silmien edessä nyyhkyttää. Häkellyin sen verran, että munani laski hetkessä.

”Mikä sun tuli Aino-rakas”, polvistuin hänen eteensä ja kietaisin käteni hänen ympärilleen. Heijasin häntä sylissäni, itku alkoi laantua.

”Jatketaan, kyllä se tästä”, hän sanoi rauhoittuen.

En kysellyt enää mitään, nostin hänet ylös painaen seinää vasten suudellen ja hyväillen. Hän tuntui jo rauhoittuneen ja huohotus kertoi kiihtymisen lisääntyneen.

”Älä laita kortsua, mä haluan paljaalla, tuntuu paremmalta. Mä tiedän, ettei pitäis, mutta kun en ole siihen tottunut, mulla on pillerit ja oon terve”, hän kuiski korvaani.

Ei mulla kyllä tullut edes mieleen ehkäisy, eikä ollut edes kortsuja mukana. En ollut ihan tällaiseen tilanteeseen varautunut, mietin mielessäni.

Työnnyin häneen, hän oli niin märkä, että mahlat valuivat reisille ja aloin hiljakseen liukua hänen sisällään. Tilanne oli itsellekin niin kiihottava, en muista, että olisin ollut koskaan näin kovana.

Nainen kietoi kätensä tiukasti ympärilleni ja painoi päänsä olkapäälleni. Hän alkoi laueta täristen ja voihkien.

”Hemmetti, kun teki hyvää, olen vähän herkässä, en ole saanut vuoteen miestä”, hän huohotti.

”Aino-rakas, meillä on vielä aikaa”, kuiskin. Yritin hempeillä kaikilla mahdollisilla kauniilla sanoilla, joita kuvittelin hänen kaipaavan kuulla. Kannoin hänet makkariin, ja kun laskeuduin hänen päälleen, hän katsoi minua suoraan silmiin sanoen, ”kiitos kun tulit.”

Päässäni pyöri, tuntui kuin olisin ollut humalassa, tämä ei ollut totta! Tuntui että sydämeni pomppaisi ulos rinnasta, en ollut koskaan kokenut mitään tällaista. Hyväilin hänen kauniita rintojaan, ja ne hiukset tekivät minut hulluksi. Hän oli kuin miehen todeksi muuttunut unelma. Aloin jo itsekin nauttia tilanteesta.

Työnnyin hellästi Ainon sisälle uudestaan ja uudestaan. Kuuma, pehmeän samettinen pillu imaisi minut sisäänsä, ja jouduin tekemään töitä itseni kanssa, etten laukeaisi liian pian. Näin hänen silmistään, että hän laukeaisi pian uudestaan. Hän alkoi voihkia, pitäen minua pakaroista kiinni. ”Työnnä, työnnä”, hän kirkaisi. Hänen selkänsä meni kaarelle, lopulta valahtaen täysin veltoksi.

”Aino-rakas, saat laueta niin monta kertaa kuin haluat”, olin leikissä mukana, vaikka se ei minusta tuntunut enää leikiltä. Tuntui itsestäkin niin helvetin hyvältä, kuin olisin ollut itse maksavana asiakkaana.

Aino avasi silmänsä, jotka olivat täynnä kyyneleitä. ”Nyt on sinun vuoros”, hän sanoi. Nousin polvilleni Ainon jalkojen väliin. Hän kääntyi, tarjoten peppuaan minulle. En oikein ymmärtänyt, miksi näin kaunis nainen ostaisi seksiä.

Työnsin kaluni hänen sisälleen, nainen tuntui niin tiukalta. Pidin hänen pakaroistaan kiinni, ne olivat niin ihanan pehmeät, enkä pystynyt enää hillitsemään itseäni, vauhtini kiihtyi ja laukesin nopeassa tahdissa.

Tuntuu kuin olisin irrottautunut kehostani ja katsellut itseäni katosta, sydämessä oli outo tunne. Hellyyden puuska tulvahti Ainoa kohtaan, miten tällainen nainen oli yksin, ajattelin sumeasti.

Huohotimme hetken täysin hiljaa, kalu lurpsahti ulos ja pyysin Ainoa kääntymään allani.

”Aino-rakas, tuntuiko hyvältä”, kysyin. Hän kietoi jalkansa ympärilleni ja veti minut tiukasti itseään vasten.

”Tuntui hyvältä, ollaan näin, kunnes kello soi”, hän sanoi. Hyväilin häntä hellästi kasvoista ja suudellen pehmeitä huuliaan. Aino kuljetti käsiään pitkin selkääni, ”tunnut niin hyvältä siinä päällä”, hän kuiskasi. Kellon soidessa, mielestäni liian äkkiä, en olisi millään halunnut nousta pois hänen päältään.

”Vessa on siellä eteisessä, jos haluat peseytyä, niin ja muista se kuori, olit koko rahan arvoinen”, hän sanoi ujosti.

Kävin vessassa ja pukiessani vaatteita päälle, Aino tuli viereeni t-paidassa ja verkkareissa. Katselimme hetken toisiamme, kunnes Aino nappasi kuoren pöydältä.

”Älä unohda tätä”, hän halasi vielä tiukasti minua.

”Toivottavasti vielä nähdään”, sanoin.

”Niin.”

Kävelin autolle pää täysin pyörällä. Olipa kokemus, tällaista ei tapahdu kuin elokuvissa! Kun ajoin tielle takaisin, huomasin, että talon numero olikin 18! Ykkönen oli ollut lumen peitossa, enkä ollut huomannut kuin sen kasin. Ajoin oikeaan osoitteeseen ja hoidin kuulustelun.

….......

Aino katsoi sulkeutuvaa ovea. Miehen vartalon pehmeys ja lämpö sekä rakastelu oli tuntunut niin hemmetin hyvältä, pillussa oli ihanan raukea, pehmeä olo. Miehen kalu tuntui ihan Markun elimeltä, ihmetteliköhän se mies, kun aloin itkeä? Oli niin kiihottava, se poliisin puku. Olikohan se oikea puku, mietin.

Kännykkä kilahti, luin viestin, mies oli yrittänyt soittaa, en ollut vastannut, kertoi olevansa sairas, eikä sen tähden ollut pystynyt tänään tulemaan. En käsittänyt enää mitään, tuijotin vain viestiä. Kuka se minun luonani käynyt mies oli? Mitä jos se oli joku oikea poliisi, joka käräyttää seksin ostajia, säikähdin syöksyen läppärille tarkistamaan asian. Netissä luki, että seksipalvelujen vapaaehtoinen myyminen ja ostaminen oli Suomessa laillista. No, huh, viikonloppu meni kuitenkin tuskaillessa, onneksi maanantai koitti ja pääsin töihin.

Petri palaili vapaan viikonlopun jälkeen töihin. Mieli oli ollut levoton ja kova kuohunta kävi sisällä. Pitäisiköhän mennä palauttamaan rahat? Koskahan se arvaa, että minä en ollut se oikea maksettu mies? Miksi häntä piti sanoa Aino-rakkaaksi?

Ajatukset kuitenkin unohtuivat, kun työt alkoivat painaa päälle. Viikko meni nopeasti, muutto tuntui entistä paremmalta idealta, nainen vain pysyi mielessä. Hengitykseni kiihtyi muistellessani hänen upeaa olemustaan, mulkkukin alkoi heräillä. Pitäisköhän mennä ajelemaan sinne päin? Petri hylkäsi ajatuksen, ettei nainen pelästyisi ja luulisi häntä joksikin pervoksi stalkkeriksi.

….......

Aino jonotti perjantaina poliisilaitoksen tiskille selvittelemään vielä Markun asioita. Odottaessaan vuoroaan, hän kuuli miesten ääniä. Kauempana seisoi kolme poliisia, jotka juttelivat keskenään. Aino tunnisti ne kaksi poliisia, jotka olivat käyneet kertomassa Markun kuolemasta.

Kolmas mies kääntyi, kun toinen poliiseista heilautti kättään Ainon suuntaan. Silloin Aino tunnisti hänet! Se oli se ”maksettu seuralaispoliisi”! Aino vinkaisi, jähmettyi paikalleen, jalat eivät liikkuneet. Ainon ja miehen katseet kohtasivat, miehen silmät laajenivat tunnistaessaan hänet. Aino kääntyi jonosta pois jalat täristen. Äkkiä pois! En tiedä, miten olin päässyt autolle, mutta siellä istuin. Hemmetti! Se olikin oikea poliisi! Miksi se oli mun luo tullut! Häkeltyneenä Aino lähti ajamaan kotiin.

”Saatanan saatana”, Petri manasi mielessään. Onneksi pokka piti, niin etteivät toiset huomanneet mitään. Sain kuulla Ainon olevan leski, mies kuollut vuosi sitten yllättäen. Nyt Petri ymmärsi seksin ostamisen, ja sen Aino-rakkaaksi sanomisen.

Kämpille päästyään Petri mietti, mikä olisi oikea ratkaisu tilanteen selvittämiseksi, myöntäen itselleen ihastuneensa naiseen. Lauantai-aamuna hän tiesi mitä tehdä ja lähti ajamaan kohti Ainon taloa. Keittiön ikkunassa paistoi valo, hän taisi olla siellä.

Soitin ovikelloa, ovi aukesi.

”Tulitko sä pidättään mut”, Aino perääntyi vapisten taaksepäin, pitäen kättään suun edessä.

”Oliko se laiton juttu, ostaa seksiä, mää kyllä katoin netistä, että se olisi laillista”, hän alkoi itkeä.

”Mun teki vain niin paljon mieli miestä, etten voinut itselleni enää mitään”, jatkaen puhettaan.

”Mitä? En mä sua pidättään tullut, mä halusin vain selvittää asiat”, yritin rauhoitella häntä. ”Saanko tulla sisälle?”

”Joohh...tuu vaan.”

Laitoin oven perässäni kiinni ja sieppasin naisen tiukkaan halaukseen.

”Tarjootko mulle kahvit, niin jutellaan”, sanoin.

Kahvitellessamme Aino kertoi elämästään, kuinka he miehen kanssa rakensivat tämän talon ja juuri kun kaikki oli hyvin, Markku kuoli. Nuorena ihmisenä hänen seksihalunsa kasvoivat vain niin suureksi, että hän ei keksinyt muuta keinoa kuin ostaa seksiä. Hän kertoi, että näin pienellä paikkakunnalla ei oikein voinut keneltäkään ”pyytää” seksiä, jatkaen vielä vaikeuksistaan käydä edes kaupassa seksin himonsa takia.

Minä kerroin juuri muuttaneena tänne, enkä tuntenut aluetta ja että olin katsonut numeron väärin, sen takia tulin sinun luoksesi.

Lopulta laitoin Ainon antaman kuoren pöydälle.

”Mitä jos otetaan kierros uusiksi vähän pitemmällä kaavalla”, katsoin häntä silmät vilkkuen.

”Ootko tosissas?”

”Olen.”

Aino ryntäsi syliini.

Katso kaikki kirjoittajan Antsu novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.6 / 5. Arvostelijoita 37

6 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu