Märkä Kevät

15/04/2020 | Kirjoittaja: Anonyymi |
7 min
Kertoja: Mies | SyrjähyppyAikuinen MiesKiimainen
4.2
(72)
Vieraan naisen pillu puristi kyrpääni todella tiukasti.

(Novelli on lähetty Seksikevät 2020 Kilpailuun.)

Vaimoni oli lähtenyt viikonlopuksi lomareissulle. Selailin instagramia ja näin Taijan, johon olin tutustunut vaimoni kautta, päivityksen, jossa hän kirosi jäätynyttä rumpuputkea ja kevättulvaa joka oli vallannut hänen pihansa. Hetken mielijohteesta tarjouduin auttamaan. Apu kelpasi, joten lähdin hänen luo. Hakkasimme jäätä, joka hitaasti antoi periksi. Rumpu alkoi vetää vauhdilla kastellen meidät molemmat täysin märiksi. Taloon päästyämme riisuimme vaatteemme ja kiedoin pyyhkeen ympärilleni. Hytisimme molemmat kylmästä odotellessamme saunan lämpiämistä. Saunan lämmettyä emme ajatelleet mitään seksuaalista vaan menimme yhdessä saunaan. Saunassa oli kiuas keskellä, lauteiden ollessa u:n muodossa sen ympärillä. En ajatellut saunaseuraani, vaan istuessani nostin toisen jalkani ylälauteelle ja pidin haarani rennosti auki. Taija tuli vastapäätäni istumaan. Nolostuin tajutessani että hän näki suoraan jalkojeni väliin. Hän tuijotti jalkoväliäni ja hymyili.

-"Vaimo lomalla ja heti ollaan vieraille vilauttelemassa."

Pyysin anteeksi ja aloin siirtymään säädyllisempään asentoon. Hän kuitenkin keskeytti sen pyytäen minua olemaan vain rennosti, sillä sinkkuna on silmäruokaa liian harvoin tarjolla. Hänkin nosti toisen jalkansa lauteelle, jotta en tuntisi oloani niin nolostuneeksi. Katseeni liimautui hänen paljaalle posliinille. Tunsin kuinka näkemäni sai kaluni heräämään. Käänsin nopeaa katseeni kasvoihin etten saisi täyttä seisokkia. Taija hymyili ilkikurisesti. Hän nousi ylös ja lähti saunasta. hetken kuluttua hän tuli takaisin rasvapurkin kanssa.

-"Hoidan ihoani säännöllisesti levittämällä sille kookosrasvaa. Eihän haittaa jos rasvaan sen samalla kun saunomme?"

-"Ei haittaa, älä anna minun häiritä."

Hän työnsi kätensä purkkiin ja otti sormenpäihinsä suuren köntin rasvaa. Hitaasti hän alkoi levittää rasvaa jalkoihinsa. Reisille päästyään hän levitti jalkojaan enemmän samalla hidastaen levittämistä. Tuijotin katseellani käsien liikettä enkä edes huomannut kuinka kaluni oli hitaasti kasvanut täyteen mittaansa. Kädet jatkoivat liikettään kiertäen jo pillun ympärillä. Toinen käsi pyörähti klitoriksen päällä jolloin hänen vartalonsa värähti. Hän alkoi pyöritellä kättään klitoriksen ympärillä. Heräsin takaisin todellisuuten kun hän kysyi voisinko rasvata hänen selkänsä. Suostuin siihen, jolloin hän nousi ylös ja kääntyi ottamaan rasvaa käsiinsä. Toisella kädellä hän otti lisää rasvaa ja toisen hän vei pepulleen. Katsoin lähietäisyydeltä miten hän levitti rasvaa takamukselleen. Samalla vilkuilin hänen selvästi kostunutta pilluaan. Saatuaan toiseenkin käteen rasvaa, hän alkoi hitaasti peruuttaa minua kohden. Hän tuli minuun aivan kiinni ja alkoi istumaan alas. Menin niin taakse kuin lauteilla pääsin, jolloin hänelle jäi eteeni pieni kaistale laudettaa jolle hän laski pyllynsä. Istuessaan hän ohjasi peppuaan niin että kyrpäni jäi hänen allensa. Hitaasti hän liikutteli itseään edestakaisin hieroen persettään kovaa kyrpääni vasten. Hän kumartui eteenpäin jolloin aloitin selän rasvaamisen. Samalla hän rasvasi rintojaan. Olimme molemmat kiihottuneita tilanteesta ja halusin työntää Taijaa eteenpäin ja työntyä kerralla sisään.

-"Selkäsi on nyt rasvattu, mene takaisin ennen kuin tapahtuu jotain mitä saan katua."

-"Oletko varma", hän kysyi puristaen samalla kyrpääni pyllyllään. Nautin hetken aivan liikaa puristelusta kunnes vastasin että olen varma. Hän nousi hitaasti ja peppuaan heilutellen hän meni takaisin vastapäätä istumaan. Hän jatkoi kiusaamistani levittämällä jalkansa, viemällä toisen kätensä pillulleen ja toisen rinnoilleen. Katsoin kuinka hän hitaasti kosketteli itseään.

-"Sulla on komea kyrpä, testataanko mahtuuko se minun sisääni?"

-"Ei me voida", vastasin ja lähdin nopeasti kylmään suihkuun.

Suihkussa runkkasin muutaman kerran ja mietin jo takaisin saunaan menemistä, mutta peruin aikeeni. Menin ulos jäähdyttelemään kylmän oluen kanssa. Hetken päästä Taija liittyi seuraani.

-"Pyydän anteeksi siitä mitä tein saunassa. Siitä on vain niin kauan aikaa kun viimeksi olen nähnyt kovana seisovan kyrvän ja se sai himoni hyrräämään. Muistin miten hyvältä tuntuu saada kovaa kyrpää sisään dildon sijasta ja miten ihanaa seksi on. Minua panettaa vieläkin, mutta koitan hillitä itseni."

-"Ei haittaa, eihän mitään tapahtanut, vaikka lähellä se oli etteikö tilanne olisi edennyt seksiin."

Odotellessamme vaatteiden kuivumista juttelimme olutta juoden. Muutaman tunnin päästä tajusin etten voi enää ajaa kotiin.

-"Voit jäädä tänne nukkumaan ja lähteä aamulla kun vaatteet ovat kuivuneet", Taija sanoi. Myönnyin jäämään yöksi, koska eihän tässä parempiakaan vaihtoehtoja ollut. Venyttelin hartioitani ja harmittelin sitä miten jumissa ne on. Taija tarjoutui hieromaan niitä liiankin innokkaasti. Mietin onko hänellä taka-ajatuksia, mutta suostuin hierottavaksi. Menin mahalleni makaamaan olohuoneen lattialle. Hän käski minun odottaa mennessään makuuhuoneeseensa. Lähtiessään hän tiputti pyyhkeensä, jolloin sain ihailla vain stringien peittämää kehoa. Takaisin tullessaan hänellä oli pieni pussi. Hän otti pussista hierontaöljyä ja alkoi hieromaan hartioitani. Hieronta tuntui hyvältä. Öljy lämmitti kipeytyneitä paikkojani ja kosketukset saivat mieleni taas kiihottumaan. Tunsin kuinka hänen takamuksensa teki pientä liikettä alaselkäni päällä. Välillä hän hieroi ylempää jolloin olin tuntevinani kostuneiden stringien liukkaan kankaan. Pidin silmiäni kiinni nauttiakseni tilanteesta enemmän. Hän nousi päältäni tarttuen samalla pyyhkeeseeni.

-"Sopiiko että otan pyyhkeen pois ja hieron alempaakin, sillä en halua että pyyhe sotkeutuu öljyyn?"

-"Kaikki sopii, kunhan vain jatkat."

Tunsin kuinka pyyhkeeni lähti päältäni jättäen minut täysin alastomaksi. Taija siirtyi alaspäin ottaen toisen reiteni jalkojensa väliin. Pienillä liikkeillä hän hieroi stringien peittämää pilluaan reittäni vasten. Se saattoi olla tahatonta, mutta joka tapauksessa kyrpäni alkoi hereillä. Tunsin hänen kätensä ensin alaselälläni, josta ne hitaasti valuivat perseelleni. Hän hieroi takamustani hitaasti laittaen reilusti öljyä. Öljyä valui persposkieni väliin ja siitä palleilleni ja kyrvälleni joka lepäsi lattiaa vasten. Välillä tunsin kuinka hän käytti kättään reilusti poskien välissä työntäen öljyä syvemmälle sisääni. Hieronta tuntui kiihottavalta. Taija siirtyi vasemman jalkani juureen alkaen hieromaan sitä jalkapohjasta ylöspäin. Pohjetta hieroessaan hän otti jalkani omien jalkojensa väliin puristukseen työntäen samalla pillunsa kiinni kantapäähäni. Hitaasti hän hieroi itseään kantapäätäni vasten. Kädet jatkoivat matkaansa ylöspäin saavuttaen reiden. Reiden yläosia hieroessaan kädet välillä hipaisivat pallejani. Kun hän siirtyi toiselle jalalleni, levitin jalkojani lisää. Tiesin antavani hänelle paremman näkymän jalkoväliin. Varpaitani vasten tunsin stringien kankaan. Kerroin kuinka jumissa pohkeeni on ja kipristelin varpaita hieronnan yhteydessä. Varpaani osuivat hänen pillulleen. Taija alkoi hieromaan reittäni, samalla työntäen alapäätään tiiviimmin varpaitani vasten. Välillä kädet hipaisivat pallejani ja kyrpääni. Hieronta alkoi tuntua liian hyvältä jolloin kysyin joko se riittäisi.

-"Ei vielä, käänny vielä selälleen niin hieron edestäkin."

Käännyin hitaasti selälleni. Taija tuli nopeasti rintakehäni päälle istumaan. Tajusin tilanteen olevan menossa liian pitkälle.

-"Ei me voida, lopetetaan ennen kuin touhu menee liian pitkälle."

-"Älä huolehdi, kaikki on hyvin." Taija sanoi kumartuessaan ensin suutelamaan minua ja sen jälkeen hän peitti pääni rinnoillaan. Olen aina ollut kuumana hänen rintoihinsa. Olen salaa katsellut niitä useita kertoja. Nyt ne olivat viimein paljaana edessäni. Vielä en kuitenkaan ollut mennyt sen riman yli missä unohtaisin vaimoni ja panisin Taijaa. Siitä syystä koitin vältellä rintoja. Taija toi rintojaan vieläkin enemmän kiinni kasvoihini. Yllättäen kuulin kaksi napsahdusta ja tajusin että käteni oli käsiraudoilla kiinni takanani olevassa kirjahyllyssä.

-"Ei me voida, päästä mut irti"

-"Me ei voida, mutta minä voin. Sinkkuna voin nussia ketä haluan, milloin haluan ja tänään haluan olla sun kuuma lutka, joka antaa sulle elämäsi parhaan panon."

Hän liukui kehollani alemmas. Levitti käsiinsä hierontaöljyä. Otti kyrpäni hellästi käteen ja alkoi hitaasti runkkaamaan. Välillä hän hieroi nuppiani peukalollaan. Ei kestänyt kauaakaan kun puolikovasta kyrvästäni tuli täysin kova. Pyysin häntä lopettamaan, mutta hän vain veti esinahkaani taakse ja nuolaisi terskan nuppia, samalla silmiini katsoen. Hitaasti hän nuoli kyrpäni vartta kuin tikkaria. Oli kiihottavaa katsella kuinka hän välillä vei toisen kätensä pillulleen hieroen itseään. Hän käytti muutamaa sormea syvällä sisällään kastellen sormensa kiimamehulla. Hän veti toisen kätensä aivan kyrpäni juureen puristaen voimakkaasti. Veri pakkaantui kyrpääni samalla kun hän toi huulensa kärjelleni. Muutaman hellän pusun jälkeen hän alkoi työntämään suutaan alemmas imien kyrpääni. Imiessään hän pyöritteli kieltään varteni ympärillä. Suuhoito tuntui taivaallisen hyvältä enkä ollut enää varma halusinko jatkaa vai lopettaa. Pyysin kuitenkin häntä lopettamaan. Pyynnössäni ei kuitenkaan ollut yhtään voimaa, sillä sen perään voihkaisin nautinnosta.

-"Älä huolehdi mistään, haluan kiittää tekemästäsi työstä kunnolla. Tulet nauttimaan käsittelystäni valtavasti. Voit lohduttautua sillä että olet vain saajana, kahleissa et voi tehdä tilanteelle mitään. Haluan saada spermasi naamalleni ja ratsastaa sinulla itseni tainnoksiin."

Taija nousi seisomaan. Näin kuinka kosteat stringit hänellä oli. Hän alkoi riisumaan stringejään. Saatuaan ne pois hän otti pääni polviensa väliin tuoden pilluaan lähelle kasvojani. Hän työnsi stringejä sisäänsä kastellen ne kunnolla. Hän otti pikkuhousut pois ja työnsi pilluaan lähemmäs suutani. Kiimainen pillu näytti ja tuoksui viettelevältä. Pyysin häntä edelleen irroittamaan käsiraudat, mutta puhuessani hän vain hieroi pilluaan suutani vasten jolloin hänen kiimanesteitä valui huulilleni. Hän pyyhki reisilleen valuneita nesteitä pikkuhousuihinsa ja työnsi ne sitten suuhuni.

-"Nyt lopetat, olen halunnut kyrpääsi siitä asti kun kuulin ensimmäisen kerran sänkytaidoistasi ja nyt kun siihen on mahdollisuus niin tulen vaikka raiskaamaan sinut jos et muuten anna. Minua kiihottaa ajatus varatusta miehestä joka vastoin tahtoaan saa elämänsä hoidon. Vastahakoisuutesi on vain kiihottanut minua ja varmistanut sen että käytän sinua hyväkseni." Hän kääntyi ympäri kumartuen imemään kyrpääni. Pillu oli suoraan pääni päällä, joten näin hyvin kuinka hän levitti sitä sormillaan samalla hieroen klitoristaan. Hän kaivoi tuomastaan pussista ohuen vibraattorin. Ensin hän upotti sen syvälle pilluunsa. Vibra oli aivan märkänä pillulimasta kun hän veti sen pois sisältään. Seuraavaksi hän imaisi kyrpääni todella kovasti ja yllättävän nautinnon yhteydessä hän työnsi vibran perseeseeni. Olin täysin neitsyt siltä osalta. Vibra osui eturauhaseeni ja se tuntui uskomattaman hyvältä. Hän käynnisti vibran ja samalla tapahtuva kova imeminen ja runkkaaminen sai lastini liikkeelle. Ensimmäisen satsin hän otti suuhunsa, mutta sitten hän päästi kyrpäni suustaan ja lypsi runkkaamalla lisää spermaa. Lastini lensi hänen naamalleen ja rinnoilleen. Kun orgasmini oli ohi, hän tuli istumaan lantioni päälle ja leikki spermallani edessäni. Alkuun hän aukaisi suunsa näyttäen limaisen lastini. Hän pyöritteli lastia kielellään ja sormillaan. Hetken leikittyään hän nielaisi sen hymyillen.

-"Oliko kiihottavaa laueta pienen lutkasi suuhun? Tykkäsitkö hoidosta? Haluaisitko tuntea tiukan pilluni kovan kyrpäsi ympärillä? Tiukka pilluni ei ole aikoihin saanut isoa ja kestävää kyrpää sisälleen. Se on todella märkänä odotuksesta." hän sanoi viettelevästi samalla kun hän hieroi spermaani isoille rinnoilleen. Hän kumartui eteenpäin antaen minulle kiihkeän suudelman. Suudelman jälkeen hän otti stringit suustani ja suuteli uudelleen. Kiihkossani vastasin suudelmaan ja kielemme leikki toisillaan.

-"Ihanaa kun alat lämmetä. Kiitokseksi saat leikkiä rinnoillani." hän sanoi työntäessään rintojaan kasvoilleni. Kiimassani imin kovia nännejä ja nuolin pulleita rintoja. Hän työnsi rintojaan tiiviimmin kasvojani vasten, jolloin minulla oli vaikeuksia hengittää. Hän nosti rintansa kasvoiltani ja levitti niihin hierontaöljyä. Seuraavaksi hän valui päälläni alaspäin ja alkoi hieromaan rinnoillaan rintakehääni. Samalla jälleen heräilevä kyrpäni hipaisi hänen pilluaan. Hän jatkoi pyörittelevää hierontaliikettä osuen aina välillä pillullaan kyrpääni. Taija tuntui kehoani vasten kuuman seksikkäältä ja se sai kyrpäni haluamaan vierasta naista. Hän liukui kehollani vielä alemmas ottaen kyrpäni rintojensa väliin. Hän runkkasi kyrpääni rinnoillaan ja kun kärki tuli näkyviin hän otti sen suuhunsa. Onneksi olin vasta tullut sillä muuten hoito olisi saanut minut laukeamaan. Nyt pystyin jatkamaan. Hetken leikittyään hän nousi ja ohjasi kyrpäni sisäänsä. Pillu puristi kyrpääni todella tiukasti. Hän laskeutui nopeasti päälläni ottaen minut sisäänsä niin syvälle kuin sai. Alkuun hän keinui hitaasti, mutta liike nopeutui. Pian katselin kuinka hänen rintansa pomppivat edessäni seksikkäästi hänen ratsastaessaan villisti päälläni. Voihkinnasta kuulin että hän oli lähellä tulemista. Hän kumartui eteenpäin, jolloin imaisin nännin suuhuni, puraisin nänniä hellästi ja se oli liikaa. Tunsin kuinka pillu alkoi supistella ja hänen suustaan purkaantui huuto. Onneksi hän asui omakotitalossa, jolloin ei tarvinnut pelätä että naapurit häiriintyisivät äänistä. Orgasmin alkaessa hän lyhistyi päälleni, mutta en ollut vielä valmis tulemaan. Työntelin kyrpääni päälläni makaavan Taijan pillussa. jokainen työntö sai hänet sätkähtämään kuin sähköiskun saaneena. Hiljensin työntöjäni antaen hänelle vielä useita jälkijäristyksiä. Viimein hän alkoi tulla takaisin tähän maailmaan. Hän nousi ylemmäs jolloin en voinut enää panna häntä.

-"Kiitos, tuota olin kaivannut. Olet todellakin niin hyvä panemaan kuin olen kuullut. Nyt pilluni on liian herkkä ottaakseen enää yhtään tuota kyrpää sisäänsä, mutta älä pelkää, annan sinulle tyydytyksen kuten olen luvannut." hän sanoi, laittaessaan kondomia kyrpäni päälle. Seuraavaksi hän liukastutti kondomin öljyllä ja alkoi jälleen laskeutua alemmas. Hän ei kuitenkaan ohjannut kyrpääni pilluunsa vaan perseeseensä. Tiukkuuden takia sisään pääseminen kesti paljon kauemmin. Viimein hän lopetti laskeutumisen ja antoi perseensä tottua kyrpääni. Vähitellen hän alkoi tekemään pientä liikettä joka tuntui uskomattoman hyvältä. Kun hän pääsi liikkeessä vauhtiin hän käynnisti jälleen vibran joka oli edelleen sisälläni. Haukoin henkeä ja yritin pidätellä laukeamistani. Hän tiesi tämän, jatkaen liikettään yhä nopeammin ja hieroen klitoristaan edessäni. En kestänyt enää vaan laukesin. Pitkän kiiman seurauksena pysyin vielä hetken kovana laukeamisen jälkeen. Hän käytti kovuuden hyväkseen ja ratsasti entistä kovemmin. Hetken päästä hänen kehonsa alkoi väristä ja hän laukesi. Ratsastus oli selvästi vienyt voimia ja orgasmin saadessaan hän retkahti päälleni. Tuntui kiihottavalta tuntea hikinen kuuma nainen päälläni hänen saadessaan orgasmin väristyksiä. Viimein hengityksemme tasaantuivat. Hän silitteli hitaasti rintakehääni ja suuteli minua hellästi. Huoneessa leijaili riettaan rakastelumme tuoksu. Tilanne sai minut tuntemaan häpeää, mutta olin osittain syytön tapahtumiin. Tiesin jo nyt että enemmän saisin katua sitä mitä tulisi tapahtumaan myöhemmin, sillä en ollut ajokunnossa ja olin varma ettei tämä jäänyt tähän jos jään tänne nukkumaan. Yöstä tulisi kiimainen, hikinen, syntinen ja silti niin nautinnollinen.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.2 / 5. Arvostelijoita 72

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu