Mersu Coupé S

23/12/2020 | Kirjoittaja: Mesemies |
7 min
Kertoja: Mies | Vanhempi NainenTeinipoikaSuuri Ikäero
4
(37)
"Haluatko sinä minut, vanhan naisen kanssasi sänkyyn?"

Seksuaalinen kehitykseni oli kai melko normaalia. Opin runkkaamaan neljätoistavuotiaana, ja viisitoistavuotiaana sain koulussa kolmasti haukut, kun olin pyrkinyt tutkimaan likkojen reisien välejä hieman liian innokkaasti. Viimeisellä kerralla isäkin oli mukana. Kuultuaan asian isä sanoi selvästi rehtorille:

"Helvetin helpottavaa kuulla, ettei se ole mikään homppelipekka tai persereikien nuuskija!"

Samana syksynä muutimme Pihlajistosta Lauttasaaressa sijaitsevaan omakotitaloon. Kuusitoistavuotiaana menetin poikuuteni uuden koulun keittäjälle, joka harrasti yleisesti abiluokan poikien viekoittelua. Keittäjä oli ensimmäinen ja koulun vahtimestarin eukko toinen. Kaunis, reilu nelikymppinen nainen. Sänkyyn päädyin hänen kanssaan vartin iskemisen jälkeen. Kokemus oli oikein opettava ja antoisa.

Kolmas oli läheisen R-kioskin myyjä. Hänkin oli yli neljäkymmentä. Neljäs oli hänen tyttärensä, joka oli kanssani samalla luokalla ja ensimmäinen ikäiseni. Samoihin aikoihin aloitin salilla käynnin, lenkkeilyn ja keskityin kroppani vahvistamiseen, koska olin venähtänyt 188 senttimetriä pitkäksi ja laihaksi reimarikepiksi. 

Viides naiseni oli taloustiedon ja köksän sijainen. Iskin häntä toista viikkoa, kunnes hän lopulta pyysi minut luokseen vannotettuaan ensin kymmenen kertaa, ettei asiasta saisi päästää sanan viivaakaan kenellekään muulle. Nainen oli kolmekymppinen, useasti miehiin pettynyt, takalukkoon mennyt ja eronnut rouva.

Sinä viikonloppuna, jolloin sanoin muille olleeni Arskan luona, etenimme askel askeleelta, kunnes pääsin työntämään terskani hänen limaiseen rakoonsa. Sitä ennen olimme puhuneet, hyväilleet, suudelleet, sormeilleet, imeneet ja nuolleet toisiamme suihkun jälkeen puoleen yöhön. Naimme kuin ensikertalaiset varovasti ja kunnioittaen. Vasta aivan lopussa nainen päästi hikisen kirkaisun, kun minä rytkytin häntä kuin huoraa. Nainen tokeni tästä kyllä, ja aamulla hän jo kiitteli ja sanoi uskonsa miehiin palautuneen. Vielä ennen lähtöä painoin siistin varvin ja PAM! Asia jäi siihen. 

Kesän vietin isän veljellä, joka omisti Askolassa valtavan tilan. Kaivoin telakaivurilla 4570 metrin edestä valtaojaa kolmen naapurin rajoille. Oli oikeastaan hauskaa, kun näki, mitä voimalla saa aikaan. Eikä tullut hetkeksikään sitä tunnetta, että en tee mitään. Asuin siellä ja sain ruokaa. Sain myös nussia sedän yli nelikymppistä emäntää ja loppuvaiheessa myös hänen kahdeksantoistakesäistä tytärtään. Kumpikaan ei tiennyt toisesta. Sedän puoliso luuli jopa vieneensä poikuuteni.

Setä maksoi minulle viisi tonnia ja kolme naapuria kukin tuhat euroa pimeänä käteen. Jouluna isä lupasi vielä "muutaman tonnin" auton ostoon ja "ylioppilasjuttuun", kunhan vain saisin ensiksi kortin. Ajokokeen kirjallisen osuuden suoritin jo ennen kuin täytin kahdeksantoista. Autokoulun opettaja oli samaa, yli neljäkymppistä tavaraa, jota kävin ajotuntien jälkeen nussimassa autokoulun takahuoneen sohvalla. Hänkin antoi reidet levällään oletetun poikuuteni vuoksi. Talvella kirjoitin ylioppilaaksi yllättävästi hieman paremmilla arvosanoilla kuin olin odottanut. Lopulta sain myös ajokortin. 

Turun liepeillä oli autojobbari, joka toi etumaksulla Saksasta Mersuja. Minua kiinnosti erityisesti yksi vanha malli. Syytä en osaa sanoa, mutta halusin itselleni Mersu 230 coupé S:n. Se oli automalli, joka oli tehty ennen syntymääni. Autossa oli kaksi ovea, automaattivaihteisto, kattoluukku ja monta sellaista asiaa, joita ei ihan joka koslassa ollut 1990-luvulla. Juuri tämä malli oli siihen aikaan verotettu Suomessa kolmeen miljoonaan markkaan. Jobbari lupasi minulle sellaisen ja lupasi vielä itse katsoa alustan läpi. Auto oli Saksan TÜV:n alkuvuodesta katsastama, ja siinä oli parirenkaat. Koko hoito maksoi Suomeen rekisteröitynä kymmenentuhatta euroa.

Toukokuussa minulla oli ajokortti, ylioppilastodistus ja pihassa punainen Mersu 230 coupé S. "Minkäs helvetin museoromun olet rahoillasi ostanut", isä huudahti auton nähdessään, mutta puheet loppui, kun annoin ukon ajaa autolla puoli tuntia Länsiväylää länteen ja sivuteitä takaisin.

"Ei helvetti, poika! Tämähän onkin eto peli! Istuimet nahkaa, ilmastointi, melkein uudet kesärenkaat, kattoluukku, automaattivaihteet, äänetön ja vielä helvetin hyvä ohjastaa! Onhan tämä STATUSTA ja jotakin muuta kuin joku Kia tai Toyota! Oikein teit! Riittikö rahat?"

"Riitti, ja ylikin jäi. Maahantuoja teki huollon ja tarpeettoman Suomen katsastuksen ja rekisteröi auton nimiini." 

"Oikein. Minä maksan sen alkajan helvetin kalliin liikennevakuutuksen. Laita vaan lasku mulle siitä ja kaskostakin!"

Yo-juhlani pidettiin pihassamme hellepäivänä. Väkeä ei ollut paljon, muutamalle lähipiiriin kuuluvalle oli lähetetty tekstiviesti. Silti sain muutaman 300–500 euron lahjakortin käteeni. Arvokkaimman toi kummitätini Anja, joka oli isäni sisko. Setäni Askolassa oli kuulemma tekstannut tälle, että muistaa minua sitten kesällä.

Anja oli myös yli nelikymppinen ja eronnut nainen. Paikalle hän tuli taksilla ja kyseli jossakin vaiheessa kyytiä takaisin. Onneksi kuulin sen. Menin sanomaan, että kummipojallasihan on Mersu, joten täti istuu vain kyytiin, niin sukulaispoika ajaa sinut valkoinen lakki päässä Itä-Hakkilaan. Avasin Anjalle oven, ja hän istui ruusuhamosessaan sisään. Nostin vallattoman helman ovelta suoraan hänen syliinsä ja sipaisin samalla sopivasti säärtä. Matkalla puhuimme joutavia, kunnes kehätiellä Anja otti asiakseen kysellä ihmissuhteistani. Kerroin kursailematta, että suhteeni naisiin olivat olleet aika mitättömiä: 

"Viimeiset kolme vuotta olen viettänyt illat salilla, lenkeillä tai muuten. Muut minun luokallani ovat rillutelleet, harrastaneet ryhmäseksiä tai pitäneet muuten vain pilttuuta ristiin rastiin. Minua ei niihin juhliin kutsuttu. Siksi etsinkin älykästä, ymmärtävää ja vanhempaa naista opettamaan minut sänkysankariksi. Tämä tädille vain tällaisena suorana vihjeenä. Emme olisi ensimmäinen täti-poikapari, joka olisi lemmessä keskenään."

"Ymmärräthän sinä, että pyydät ihan hulluja? Minä olen sinun kummitätisi ja isäsi sisko, ja on meillä jonkinlainen uskonnollinenkin side."

"Eikö sinun pitäisi sen uskontosikin vuoksi jo auttaa minua?" 

Anja mökötti ja mietti. Pihaan tullessa oli kuitenkin jo tehnyt päätöksensä, joka oli ehdotukseeni nähden 51-prosenttisesti myönteinen.

"Tule sisään! Mietitään asiaa. Teet minut epävarmaksi, kiihottuneeksi ja halukkaaksi kokeilemaankin mieletöntä ehdotustasi. Ei neljäkymmentäkolme täyttänyt nainen saa mistään poikuutta enää! Se on asia, josta monet naiset jopa maksaa." 

Olisin voinut kaataa tätini jo eteisessä ja nussia häntä, mutta esitin kokematonta ja osaamatonta. Siksi aloitimme suutelemalla ja hyväilemällä. Lopulta riisuimme ja kävelimme sänkyyn. Täti vannotti minua pitämään suuni kiinni, mutta alkoi sitten neuvoa, kuinka vittua hierottiin ja naitiin. Lopulta kampesin tädin päälle lähetyssaarnaajassa ja tungin itseni hänen sisäänsä. Synnyttämätön, tiukka ja hoidettu vittu ja koko hänen vartalonsa oli käytössäni noin viitisen minuuttia. Sitten päästelin spermat hätääntyneenä ja anteeksi pyydellen tädin sisään. 

"Hyvin se meni", Anja lohdutti. 

Halusin kuitenkin näyttää, että olin kova poka nussimaan, ja vartin päästä naimmekin jo uudelleen pidemmin ja hurjemmin. Sen jälkeen sain tädiltä pelkkää kymppiä, kiitoskehuja ja vaikka mitä hyvää. Saisin kuulemma jatkossa tulla hänen luokseen yöksi milloin tahansa. 

***

Mersu oli verraton apu, kun piti päästä nussimaan. Pari päivää kummitätini kanssa makaamisen jälkeen äitini ystävätär Vantaalta pistäytyi käymään. Molemmat joivat keskellä päivää paukkuja, nauraa kihersivät menneille asioille ja soittivat suutaan miehistä ja näiden vehkeistä. Lopulta äiti pyysi, että voisinko ajaa Päivin takaisin Tikkurilaan.

Mikäs siinä. Pikkuisen nousussa oleva nainen, joka veti autooni istuessaan hameensa melkein lantiolleen, jottei se puristaisi niin pirusti. Näin paljaat reidet ja myös vihreät aluspöksyt. Ajon alkaessa totesin, että eikös vihreä tarkoita sitä, että saa ajaa.

"Kyllä. Tosimies ottaa ja ajaa, kun on sillä tuulella. Muut sitten pyytelee ja saa, jos nainen on sillä tuulella."

Päivi oli rento nainen ja teki selväksi, että oli vapailla markkinoilla. Siinä lensi turhat estot ja pestot pois. Perillä auton hänet Mersusta pois ja kämmen kävi pari kertaa sopivassa paikassa. Eteisessä sain kuulla, että olisimme kahden koko päivän. Tartuin samoin tein Päivin näyttäviin rintoihin ja suutelin hänen niskaansa samalla, kun oikea käteni liikkui alavatsalta hameelle.

"Haluatko, että otan sinut tässä heti, vai mennäänkö sänkyyn?"

"Annahan, nuori herra, kun kokeilen, mitä sinulla on tarjolla housuissasi. Ahhaaa! Seisovaa tukitankoa riittävä määrä! Vie minut sänkyyn. Nuole vittuani pitkään. Kuselle se maistuu, mutta saat sen liukkaana käyttöösi!" 

Päivi liioitteli. Ei hänen vittunsa niin kuselle haissut, etten olisi hommiin pystynyt. Päivi oli sitä tyyppiä, joka odotti miehen tekevän kaiken sängyssä. Nussiessamme hän hyväili ehkä vähän käsivarsiani, mutta muuten ne makasivat sivuilla ne kaksi erää, mitä painoin menemään. Yhteensä keissi Tikkurilaan kesti kaksi tuntia, mutta äiti ei kysellyt mitään.

Juhannusviikolla Mersusta oli jälleen apua naisestamisessa. Maanantaina isä sai päähänsä, että ajaisin hänet lentokentälle, jotta hän ehtisi aamuseitsemän koneeseen. Hän kävisi pyörähtämässä Berliinissä ja tulisi takaisin jo samana iltana kello 20 tai jotain. Kurvailimme hieman liikennesääntöjä rikkoen lentokentälle. Jätin auton lyhyeen parkkiin. Menin katselemaan koneita sekä sitä kansainvälistä meininkiä, mitä siellä sai nuuskia. Isän kone kohisi taivaalle jyristen samalla, kun toinen kone jo laskeutui.

Olin jo matkalla autolle, kun näin edessäni Sepän Hannan, entisen naapurimme Pihlajistosta. Esittelin itseni ja sanoin tarjoavani hänelle kyydin Pihlajistoon, jos hän vain vielä asui siellä.

"Voi hemmetti, kun sinusta on tullut pitkä, komea ja tosi mies! Kyllä minä asun. Olet aivan eri laatua kuin ennen. Eikä siitä ole kuin neljä vuotta, kun nähtiin?"

Ajon aikana hän taivasteli minua ja elämää. Selvisi, että hän oli ollut Norjan Stavangerissa hautajaisissa. Hannan isä oli kuollut ja kuopattu, mutta Hannan välit isäänsä olivat olleet etäiset. Hanna oli myös eronnut, johon totesin, että eronneet naiset ne kukkivat aina viikon tai parin päästä kauniina. Kehuin Hannankin kukoistavan. Sanoin hänen nuortuneen, naisellistuneen ja ryhdistyneen rintavaksi, hyvin lady-tyyppiseksi.

Sanat upposivat niin sanotusti hyvään maahan ja itivät hetkessä mureasta mullasta. Hanna oli selvästi mielissään sanoistani. Pihassa sain kutsun kantaa laukut sisään. Minusta tuntui, että kantaisin vielä jotakin muutakin sisään...

Eikä se ollut turha haave. Hannan keittäessä kahvia nousin tuolista seisomaan, tartuin hänestä ja kerroin ajatukseni suoraan:

"Hanna! Olen halukas sinuun, tunnen kiimaa ja tarvetta saada hyväillä, suudella, nuolla ja naida sinua! Jo puberteetissa vedin käteeni sinua hekumoiden. Silmät kiinni haaveilin sinusta makaamassa allani!" 

Suihkun kautta päädyimme nuolemaan toisiamme. Ajoin ison lastin spermaani Hannaan noin kymmenen minuutin panon jälkeen. Se tuli kovalla paineella, molempien suurella intohimolla takaseinään asti. En jäänyt toiselle panolle, kun Hanna teki selväksi, että oli väsynyt matkasta. Seuraavalla kerralla saisin jäädä koko yöksi. Hanna oli vasta reilu kolmekymppinen. 

Juhannuksen vietimme Lauttasaaressa. Meillä oli ollut Vanajavedellä huvila, jonka olimme myyneet pois, kun olimme ostaneet ison ja liian pramean omakotitalon Lauttasaaresta. Isän liikemiesstatus kuulemma vaati sellaista ison BMW:n, hienon kotiosoitteen ja muun sellaisen lisäksi. 

Juhannuksen jälkeen sain tekstarin Askolasta, että sedän emäntä olisi kaksi päivää yksin kotona. Vastasin tulevani. Äidille mainitsin, että olin menossa naisen luokse, joten minua ei näkyisi pariin päivään. 

"Joku ylioppilaslikkako?" äiti kysyi, mutta minä mutisin vain jotakin epämääräistä vastaukseksi. Askolassa vietin aikaa tyhjentämällä kivespussejani. Sedän puoliso oli hulluna nussimiseen!

*** 

Heinäkuussa ajelin joutilaana ja katselin ruohikoilla makaavia naisia ja Stadiakin paikoista, jossa en ollut usein käynyt. Brahenkadulla huomasin kaksi kantamuksia raahaavaa naisia. Toinen heistä oli Gira Haavisto ja toinen tämän äiti Kati. Gira oli lukiokaverini, jonka muhkeaa persettä oli vaikea olla huomaamatta. Äidillään, joka oli kaksi kertaa Giraa vanhempi, oli myös upea vartalo. Pysäytin Mersuni, astuin ulos ja avasin takakontin. Kysyin, aikoivatko naiset raahata kantamuksiaan läkähdyksiin asti.

"Raitsikkapysäkille ja siitä Pasilaan ja Pohjois-Haagaan. Gira sai sieltä HOASin asunnon ja muuttaa sinne jo kesäksi."

"Heittäkääpäs ne kantamuksenne tänne, niin minä ajan teidät sinne!"

Gira livahti taakse, kun käänsin etupenkin pois hänen tieltään. Kati tuli viereeni. Selitti, että eilen oli viety jo sänky, lipastoja, tietokonepöytä, tuolit, ruokapöytä ja muuta isoa. Nyt he olivat jo viemässä toista erää, tällä kertaa vaatteita, verhoja ja muuta pehmeää. Sen jälkeen olisi vielä keittiövälineet ja kylppärikamat.

Perillä katselin sekamelskaa. Sanoin, että voin auttaa loppujen kamojen kanssa, kun minulla ei ollut. Kati sanoi, että Gira voisi tulla mukaani. Ottaisi, mitä tarvitsee. Hänelle jäisi kyllä laatikkoihin kaikkea. Kati olisi kyllä ollut mieluisampi valinta sänkyyn, mutta kyllä mies Giraakin painaisi, jos riittävästi haluttaisi. Kaadoin sisään kannetut laukut tyhjäksi, jonka jälkeen lähdimme Giran kanssa äitinsä asunnolle.

Siellä annoin Giran etsiä tavaroita. Siinä tuli ensin yksi kassi täyteen ja sitten toinenkin. Yhdessä vaiheessa ahtauduin kylppäriin ja sanoin suoraan ajatukseni:

"Kuule Gira, meillä olisi tässä aikaa vaikka panna. Kiinnostaisiko?"

"Ei. Ei just tänään. Olisin hermostunut, kireä ja huono nainen allasi!"

Ajettiin kuorma Haagaan. Sanoin kokeeksi Katille, että pääsee kotiportille paluukuormassa. Hän tuli Mersuun. Jo alkuvaiheessa Kati sanoi, että on kovin kiitollinen minulle tästä kaikesta ja kyseli maksua. Sanoin peittelemättä, että hellyys, läheisyys, hyväilyt ja suudelmat riittäisi, jos halua vain löytyisi.

"Haluatko sinä minut, vanhan naisen kanssasi sänkyyn?"

"Haluan. Miksi se sinua ihmetyttää? Olet hyvin kaunis, naisellinen, tissikäs ja varmasti hyvä hoito minun kaltaiselle reppanalle."

"Älä puhu paskaa! Et sinä ole reppana! Mies komeimmasta päästä, nuori, lihaksikas ja täynnä sitä, mitä nainen himoitsee. Sinä saat minut sänkyyn aivan varmasti heti, kun ovi saadaan meillä kiinni rappuun." 

Emme kuitenkaan pitäneet kiirettä. Suihkun kautta suuntasimme sänkyyn. Tutkimme toistemme reisien välit ja teimme, mitä ihmiset osaavat. Kati pyysi, että ottaisin hänet takaapäin pitkään ja rauhallisesti, koska ei ollut kuulemma vuosiin saanut. Pari vuotta sitten oli tullut ero. Tein, mitä pyydettiin. Katin puhelin soi, kun ruiskutin spermat pyynnöstä naisen suuhun. Piti kuulemma saada nuoren miehen makeaa ja pehmeää pitkästä aikaa. 

Lepäsimme tunnin, jonka jälkeen sain uudestaan hyvän seisokin. Nussimme lähetyssaarnaajassa. Kuulin Katin pilluun lauetessani, että ovi kävi. Gira ilmestyi makuuhuoneen ovelle ja kirkui ensin "äiti!" ja sitten jotakin muuta. Me kaksi sen sijaan olimme hekumallisessa tokkurassa kaikesta kiimasta ja nussimisesta emmekä päässeet toisistamme heti irti. Gira oli kuitenkin jo ulko-ovella ja paiskasi sen mennessään kiinni. Sanoin Katille:

"Ei se halunnut tulla äitinsä kanssa samaa miestä imemään. Kysyin kyllä siltä täällä jo kerran, että haluaako nussia. Ei kai se ole lesbo?"

Kesän aikana punainen Mersu auttoi minut pillulle ja vitulle useamman kerran. Kahdesti kävin kummitätini Anjan luona. Hänen himonsa minuun oli kuitenkin hiipumassa, kun minulla ei ollut enää antaa poikuutta. Armeijaan meno siirtyi, kun en päässyt syksyllä sisään vapaaehtoisena. Päätin mennä töihin isän liikkeen varastoon. Siellä oli naisvalta. Viihdyin mainiosti.

Katso kaikki kirjoittajan Mesemies novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4 / 5. Arvostelijoita 37

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu