Mieheni Pomon Kanssa

29/09/2021 | Kirjoittaja: Jenna |
4 min
Kertoja: Nainen | PomoPettäminen Aikuinen Nainen
3.6
(32)
Hieroin tissejäni Janin naamalle ja upotin hänen kasvoja väliin.

Jokin aika sitten, olimme päättänyt työkaverini Sarin kanssa, että lähtisimme jokin viikonloppu kaupungille drinkille, pitkästä aikaa.
Olen 32 vuotias kahdenlapsen äiti. Viimeksi olen käynyt yleensä missään viihteellä, enne toisen lapsen syntymää. Aviomieheni on myös kotona viihtyvä.

Oli koittanut perjantai ja aloin valmistautumaan iltaan. En oikein löytänyt mitään sopivaa päällepantavaa tai sopivaa. Kaikki vaatteet tuntuivat pieniltä, kiitos raskauskilojen, jotka jäivät. Vartaloltani olen muodokas, todella isorintainen ja peppuinen. Lopulta päätin laittaa kiiltoleggarit ja topin, ja lisäksi huivin peittämään turhan paljastavaa kaula aukkoa. Mustat perus liivit ja pikkarit alle. Toisaalta ajattelin, että tämä vaatetus on jo ehkä liian tyrkky, minun ikäiselle kotiäidille. Mutta ei muutakaan nyt löytynyt.

Työkaverini soittikin, että on jo tulossa hakemaan. Kiireellä laitoin meikit ja suukotin miestäni ja lähdin ulos. Autossa joimme siiderit ja menimme paikalliseen tanssiravintolaan.

Illan edetessä ja niitänäitä rupatellessa työkaverini päityi jo liikaa ja lähti kotiin, itse jäin kuuntelemaan vielä hetkeksi musiikkia.

Pian pöytäni luo saapui vanhempi mies ja pyysi saada istua. Hän kyseli kaikenlaista ja oli oikein mukavan oloinen. Jotenkin hänen äänensä sykähdytti minua. Hän kyseli mistä olen ja olenko suhteessa ja lapsista yms. Lopulta hän pyysi tanssimaan ja hetken mietittyäni suostuin, aloin miettimään olisikohan aika jo lähteä kotiin, mutta yhden tanssin vielä.

Menimme tanssilattialle ja jokin hidas kappale alkoi kuulua, mies joka Jani nimeltään otti minut lähelle ja aloimme tanssia. Jani alkoi kehua, kuinka ihana muodokas olin ja tunsi vetoa minua kohtaa. Katsoin hölmistyneenä ja olin hiljaa vain. Jotenkin koin olevani kiihoittunut. Jani laski kätensä välillä pepulleni ja veti tiukkaan halaukseen. Kiihotuin ja aloin vastatta halaukseen.

Menimme takaisin pöytään ja istuimme vierekkäin. Olimme perällä aika hämärässä nurkkauksessa. Pian jani kysyi saako suudella. Katselin tarkasti näkeekö kukaan ja annoin luvan. Suutelimme pitkään ja kieltä käyttäen. Sanoin janille, että olin varattu. Jani kertoi myös olevan varattu ja tämä jäisi salaisuudeksi.

Otin huivin pois ja paljastin rintavakoni. Jani työnsi kätensä kaula-aukosta ja alkoi kokeilla rintojani, samalla jatkoimme suutelua. Olin aivan kosteana ja pillussani sykki. Ajattelin, että mitä tekisin ja päätin antaa mennä loppuun asti. Mieheni kanssa harvoin, enään oli seksiä, joka oli nopesti peiton alle ja suihkuun meininki. Joten olin kaivannut seksiä jo pitkään. Lapsen saanti ja varmaan kiloni, ei enään sytyttänyt miestäni.

Päätimme lähteä johonkin jatkamaan. Pasi ehdotti, että ravintolan lähellä olevassa työpaikassaan olisi sopiva paikka. Menimme läheisen rakennusliikkeen toimistoon jossa olikin taukotilat isoine sohvineen. Jani kertoi olevansa firman pomo.

Jani kertoi, ettei ollut ikinä kokenut noin muodokasta naista ja naimisissa oleva kiihoitti vaan lisää. Sammutin valoja pois riisuin vaatteeni pois. Jani pyysi saada laittaa valot uudestaan, että näkisi ihanat muotoni kunnolla. Suostuin siihen ja Jani alkoi hyväillä ja suudella minua.

Hän pyysi minua sohvalle makaamaan ja asetteli minut mukavasti. Hän pyysi kääntymään vielä jalat ulko ovelle päin, mitä hieman ihmettelin. Hän levitti jalkani ja alkoi nuolla kosteaa pilluani. Hän imi klitorista ihanasti ja välillä kieltä upotti syvemmälle. Sain melkein heti orkun ja voihkin nautinnosta. Sitten hän suuteli reisiäni, vatsaani ja lopuksi rintojani. Hän imin nännejäni ja hamusi rintoja joka puolelta. Nautin ja voihkin.

Jani kysyi haluaisitko imeä minua, johon vastasin etten ole koskaan ottanut suihin. Jani hieman ihmetteli ja kysyi haluatko kokeilla. Suostuin ja jani otti housut pois. Hänellä oli kookas kalu ja rodella iso terska. Hän asetteli tuolin tarkasti huoneen keskelle ja meni istumaan. Hän kysyi saisiko kuvata muistoksi, johon vastasin tiukasti, että ei!

Polvistuin hänen eteensä ja varovasti otin kalun käteeni, katselin ja ihailin sen kokoa ja miten suonikas se oli. Kysyin Janilta neuvoisiko mitä tekisin.

Jani kertoi miten kielellä aloittaisin kärjestä nuolemaan ja sitten ottaisin terskan suuhuni. Se tuntui jännältä ja kiihoittavalta. Tunsin kuinka kalu nytkähteli ja koveni suussani. Aloin liikutella päätäni, edestakaisin ja imin hieman. Jani alkoi äännellä ja kertoi, että osasin jo hyvin ja että en lopettaisi.

Hetken päästä Jani sanoi, että laukeaa kohta. Pyysin ettei suuhuni. Jani kysyi onko ok jos rinnoille, johon myöntyin. Hetken vielä hyväiltyäni suulla Jania, hän veti kalun suustani ja ohjasi sen rintojeni väliin. Jani voihki ja laukesi roiskien spermaa jokapuolelle rintojani.

Nousimme ylös ja jani haki paperia, millä voisin pyyhkiä rintani.

Jani istuutui tuolille ja seisoin hänen edessään. Hän alkoin hieroa rintojani väillä imien, niitä. Hän laittoi kätensä pillulleni ja alkoi hieroa klitorista. Aloin kiihoittua taas enempi ja nautin ja voihkin. Hieroin tissejäni Janin naamalle ja upotin hänen kasvoja väliin, samalla pusertaen rintoja yhteen.

Sitten jani talutti minut samalle sohvalle, kuin aiemmin ja alkoi ohjata kalua pilluuni. Pysäytin hänet ja sanoin, että kumi pitää olla. Jani lähti etsimään sitä taskuistansa.

Sovalla ollessani huomasin ulko ovellapäin olevan turvakameran. Huusin Janille, että kuvaako tuo kamera! Jani säikähti ja oli hetken hiljaa ja sanoi ei se ole toiminnassa.. Huokasin helpotuksesta.

Jani ei löytänyt kumea ja sanoi voisiko hetken edes rakastella paljaalla. Lupasin, jos ei laukea sisään, koska ei ole mitään ehkäisyä käytössä.

Jani asettui jalkojeniväliin ja työnsi kullin hitaasti sisääni. Hitaasti pumpaten hän kertoi kuinka ihanalta tunnuin. Nautin ja voihkin. Tunsin kuinka iso terska sisälläni liukui ihanasti.

Jani alkoi lisätä tempoa ja joka työnnöllä niin syvälle kuin sai. Lähestyin jo orkkua, kun jani laskeutui puristelemaan ja nuolemaan rintojani. Sain todella voimakkaan orkun ja Jani työnsi kullin niin syvälle kuin sai ja piti siellä. Hän tunsi kuinka sykin ja näki ,kuinka isot nännini olivat kivikovana. Hän suuteli minua ahnaasti ja alkoin taas panna rytmikkäästi. Hän piti nilkoistani kiinni ja pani rajusti. Tunsin kuinka uusi orkku oli jo tulossa.

Ajantajuni oli jo kadonnut, kun sain taas. Jani sanoi, että pian alkaa laueta ja kysyi haluaisitko imeä loppuun.

Suostuin ja menimme taas tuolille. Aloin imemään ja maistoin oman pillumehuni. Pian Jani otti kalusta kiinni ja roiski spermat rinnoilleni.

Menimme sohvalle makaamaan vierekkäin ja hyvälimme toisiamme. Yhdessä hieroimme spermat rintoihini ja nautimme lähellä olosta.

Katsoin kelloa ja tajusin sen olevan jo melkein aamu. Laitoin vaatteet äkkiä päälleni ja tilasin taksin. Suukotin Jania joka jäi nukkumaan sohvalle ja lähdin kotia.

Taksiin istuuduttuani tajusin, että mieheni on kyseisessä firmassa töissä. Menin aivan paniikkin ja itkin. Muistin sen turvakamerankin ja ne tietyssä paikassa tapahtuneen teot. Hän oli kuvannut ne varmasti..

Tarina jatkuu vielä tulevaisuudessa, ehkä..

Katso kaikki kirjoittajan Jenna novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.6 / 5. Arvostelijoita 32

3 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu