Miehinen Unelma

29/11/2021 | Kirjoittaja: Naiselleni |
9 min
Kertoja: Mies | VaimoRomanttinen Kimppakivaa
4.5
(35)
Nyt tulen melkein suuhusi Heliä katsellessani.

Olemme saaneet kutsun bileisiin ja katselen pukeutumisistasi sinun laittaessa mustia stay-uppeja jalkaasi. Päällesi olet jo pukenut mustat stringit sekä seksikkäät rintaliivit, joiden läpi näen nännisi aivan selvästi. Tulen taaksesi ja painaudun sinua vasten. Suutelen niskaasi ja puristan käsilläni pakaroitasi. Siirrän käteni vatsallesi ja annan niiden kulkea kohti häpyäsi. Tunnet kovettuneen kaluni painautuvan pakaroitasi vasten. Painan sormellani klitoristasi stringiesi lävitse. Sinä suljet silmäsi ja voihkaiset. ”Älä viitsi kiusata minua, joudun muuten vaihtamaan housuni kuiviin ennen lähtöä”, sanot seksikkäällä äänellä. Painaudun tiukemmin pakaroitasi vasten ja suutelen niskaasi. ”Haluaisin sinua niin kovasti”, sanon sinulle. ”Vaan kun et nyt saa”, vastaat kiusoittelevasti.

Palaan takaisin sohvalle istumaan kalun pullottaessa housuissani. Pujotat päällesi seksikkään vartalonmyötäisen mekon. Tulet eteeni ja keimailet edessäni. Hyväilet pakaroitasi ja rintojasi. Kaluani kivistää housuissani entistä enemmin. ”Jos et lopeta tuota niin takaan, että joudut pukemaan uudelleen päällesi ennen lähtöä”, sanon sinua katsellessani. Puristat kaluani housujeni lävitse ja suutelet minua kiihkeästi. ”Minun alkaa todellakin olla vaikeaa hillitä halujani”, sanon sinulle siirtäen kätesi pois pullottavalta etumukseltani. ”Ehkä sille voisi tehdä jotain”, sanot ja käyt polvillesi eteeni ja kaivat kaluni esiin housuistani. Siinä silmiesi edessä seisoo kivi kova, sykkivä kalu.

Tartut kaluuni ja upotat sen kuumaan suuhusi. Silmäni sulkeutuvat nautinnosta. Tunnen kuuman suusi ja toisen kätesi kaluni ympärillä. Toisen käden viet kivekselleni ja puristat niitä kevyesti. Tiedät mistä nautin ja teet myös niin. Lopetat kaluni imemisen ja alat nuolla herkkiä kiveksiäni samalla kaluani hyväillen. Katsot minua suoraan silmiin. Tiedät kuinka se minua kiihottaa. Katson sinua hetken ajan mutta sitten silmäni painuvat nautinnosta kiinni.

”Nyt tämä saa riittää”, sanot ja laitat sykkivän kaluni takaisin housuihini. Tai kaiken sen minkä saat sinne mahtumaan. ”Jatketaan tätä kunhan tulemme takaisin kotiin”, sanot kiimainen katse silmissäsi. ”Käyn nyt sitten vaihtamassa ne housuni”, sanot noustessasi ylös. Vien käteni stringeillsi ja tunnen niiden kostuneen. Sieraimiini leijailee kiihottuneen naisen tuoksu. Oloni on todellakin sietämätön. ”Älähän taas aloita”, varoitat minua ja riisut kostuneet housusi. ”Pakkaa juomat ja syömiset niin lähdetään”, sanot lantio keinuen kävellessäsi hakemaan kuivia housuja. ”Ei kai tässä muukaan auta”, sanon kalu housuissa sykkien.

Soitamme ovikelloa ja oven tulee aukaisemaan Heli, johon olemme tutustuneet muutama viikko sitten. ”Tulkaa sisälle”, Heli sanoo iloisesti. Olisitpa sinä sanonut minulle ennen lähtöä samoin, mietin mielessäni. ”Joudumme olemaan kolmistaan, kaverini eivät pääsekään tulemaan”, Heli sanoo. Riisumme ulkovaatteet ja menemme istumaan sohvalle. Sinne kävellessämme puristan kevyesti pyllyäsi. ”Sauna olisi valmiina ”, Heli huutaa keittiöstä. ”Menemmekö me naiset ensin, vai tuletko meidän seuraksi?”, sanot minulle kiusoittelevasti.

”Niin, miten on?”, Heli sanoo. ”Menkää te vain ensin, en kehtaa tulla seisottamaan kaluani samaan aikaan teidän kanssanne”, sanon naurahtaen. ”Sääli, en nimittäin ole nähnyt seisovaa kalua vähään aikaan”, Heli sanoo katsoen meitä molempia vuorotellen silmiin. ”No mennään me sitten kahdestaan ”, Heli sanoo ja riisuu paitansa. En voi sille mitään mutta katseeni liimautuu hetkeksi Helin rinnoille. Ja sinä tietenkin huomaat sen. Ylös noustessasi puristat kaluani housujeni lävitse ja tunnet sen taas kovettuneen. ”Taisit pitää näkemästäsi”, sanot minulle. Minä vain nyökkään.

Kuulen teidän naureskeleva jotain saunassa. Istuskelen sohvalla ja maistelen viiniä televisiota katsellen. Tulette saunasta pyyhkeet ympärillä ja menette parvekkeelle vilvoittelemaan. ”Nyt olisi teidän vuoronne mennä saunaan”, huudat minulle. Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat. Riisun vaatteeni pukuhuoneen puolella ja menen suihkun kautta saunaan. Nautin rentouttavasta lämmöstä. Kaluni ei tajua rentoutua vaan on puoli jäykkänä koko ajan. Enkä kyllä ihmettele yhtään miksi. Olo on niin kihelmöivän kiimainen ja odotan sitä hetkeä jolloin saan tuntea kuumat häpyhuulet kaluni ympärillä. Tätä ajatellessani kalu nousee pystyyn. Tartun siihen ja hyväilen sitä hetken ajan. Tämä ei kyllä laskeudu muuten kuin yhdellä tavalla mietin itsekseni. Otan löylykauhan käteeni ja nostan kauhallisen viileää vettä löylyämpäristä ja kaadan sen kovalle kalulleni. Viileä vesi saa kaluni rauhoittumaan juuri sopivasti sillä kuulen teidän tulevan pukuhuoneen puolelle.

”Tultiin kuitenkin katsomaan mitä täältä löytyisi”, Heli huutaa ja astuu suihkuun. Nännit pystyssä hän seisoo suihkussa veden valuessa pitkin hänen vartaloaan. Ahmin silmilläni alastonta vartaloa saunan lasioven läpi minkä ehdin. Tulette molemmat saunaan seurakseni. Nautin alastomista vartaloista teidän noustessa lauteille vierelleni. Helin vedestä kiiltelevä pakara koskettaa kättäni kuin vahingossa hänen istuutuessaan viereeni. Sinä käyt istumaan toiselle puolelleni. Katson sinua ja näen nänniesi olevan pystyssä. Kaluni alkaa taas nostamaan päätänsä. ”Mitähän tästä vielä seuraa”, ajattelen ääneti. Heitämme löylyä muutaman kerran ja näen hikipisaroiden valuvan pitkin Helin rintoja. ”Mulle riittää tämä saunominen”, Heli sanoo ja nousee mennäkseen suihkuun. Seuraan katseellani hänen pakaroitaan. ”Minä menen myös pesulle”, sinä sanot.

Minä jään katselemaan teitä. Alatte saippuoimaan itseänne ja sinä pudotat suihkugeelin lattialle, tahallasi. Nostat sen kääntäen herkullisen pyllysi minuun päin. Katsot olkasi ylitse ja näet kuinka kaluni alkaa nousta pystyyn. Hyväilet liukasta pakaraasi minua katsoen. ”Tule sinä välillä suihkuun”, Heli sanoo sinulle ja siirtyy hieman että pääset suihkun alle. Tunnet Helin kovien nännien koskettavan selkääsi astuessa suihkun alle. Väreet kulkevat pitkin selkääsi. Katselen teidän kauniita vartaloitanne ja kaluni on täydessä seisokissa. Heli kääntyy minuun päin ja näkee seisovan kaluni lasioven läpi.

Hänen katseensa liimautuu kaluuni samalla tavalla kuin minun katseeni hetki aiemmin hänen rintoihinsa. Mieleni tekisi alkaa hyväilemään kovana seisovaa kaluani. Heli siirtää toisen kätensä rinnalleen ja hyväilee kovaa nänniään. Toisella kädellä hän koskettaa nopeasti häpyään. Kiimani alkaa pian hipomaan pilviä. Astut pois suihkusta ja näet minut kalu pystyssä. Heli siirtää nopeasti kätensä pois hävyltään ja astuu posket punottaen suihkuun. Katsot minua ilkikurinrn katse silmissäsi.

”Menemme parvekkeelle vilvoittelemaan”, sanot minulle. Kuulen teidän nauravan jotain matkalla parvekkeelle. Minä siirryn vilvoittavan suihkun alle ja alan saippuoimaan itseäni. Kuin vahingossa käteni siirtyvät kalulleni ja alan hyväilemään itseäni saippuaisin käsin. Hyväilen kaluni vartta ja kohonneita kiveksiäni. Mieleni tekisi laueta käsiini. Alastomat, vettä valuvat vartalot mielessäni hyväilen kovaa kaluani. Astun kuitenkin pois suihkusta ja tulen kanssanne parvekkeelle. Nautimme viinistä ja alan tuntea pienen nousuhumalan. Sinunkin posket punottavat kuten aina hiukan nautittuasi viiniä. ”Me alamme pukeutumaan ja laittautumaan ravintolaa varten”, sanot ja jätätte minut parvekkeelle.

Tulen hetken päästä vilvoiteltuani sisälle ja näen jotain kiihottavaa. Olette molemmat pukeneet alusvaatteet ja stay-upit päällenne. Katselen teitä silmiäni räpäyttämättä ja tunnen kaluni alkavan kovettua pyyhkeeni sisällä. Heli huomaa katseeni ja kohouman pyyhkeelläni. Sinäkin käännyt ja katsot kohoumaa jalkojeni välissä. ”Taidat pitää siitä mitä näet”, sanot minulle. ”Mutta menehän nyt siitä pukemaan päällesi”. Puen päälleni ja tulen takaisin.

Olet pukenut mekon päällesi ja olet kaunis ja samalla niin seksikäs näky. Heli on laittamassa myös mekkoa päälleen kun hän sanoo: ”Nämä rintsikat painavat vähän.” Hän ottaa rintaliivinsä pois ja laittaa mekon päällensä. ”Enköhän pärjää ilmankin”. Näen hänen kovat nänninsä mekon läpi ja tuijotan niitä. Sinä huomaat sen ja sanot: ”Taidan minäkin ottaa omani pois, niin sinun ei tarvitse vain Helin rintoja koko iltaa tuijotella”. Näen teidän molempien pystyssä seisovat nännit ohuiden mekkojen läpi. ”Tekisi mieleni nostaa mekkosi helma ylös ja ottaa sinut sohvalla”, mietin itsekseni. ”Eiköhän lähdetä”, Heli sanoo. Kävelen perässänne eteiseen keinuvia pyllyjänne katsellen.

Pääsemme vihdoin sisään ravintolaan. Annamme takit narikkaan jolloin portsari sanoo: ”Taitaa ulkona olla viileä ilma ja katsoo rintojanne”. Viileä ilma on saanut nänninne kovettumaan ja ne näkyvät selvästi ohuen kankaan läpi. Minä hymyilen ja annan takkini portsarille. Menemme baaritiskille ja tilaamme juotavaa. Löydämme tyhjän pöydän tanssilattian vierestä ja istumme alas. ”Me lähdemme vähän tanssimaan”, Heli sanoo ja vetää sinut mukanaan tanssilattialle. Katselen teidän pyöriviä pyllyjänne ja tunnen halun valtaavan taas itseni. Katselen lavalla olevia naisia ja kaluni kovettuu entisestään. Sieviä pakaroita verhottuna tiukkoihin housuihin ja pieniä toppeja, jotka paljastavat enemmän kuin peittävät. Aika kuluu teidän tanssiessanne ja välillä siideriä kanssani juoden. ”Minä menen vessaan”, sanon sinulle ja jätän teidät kahdestaan pöytään istumaan.

Kun tulen takaisin istut yksin pöydässä ja Heli odottaa vuoroaan baaritiskillä. Istun viereesi ja sinä tartut käteeni vieden sen mekkosi sisään. ”Koeta kuinka märkä olen”, sanot minulle. Tunnen sormissani märkyytesi ja olen samalla hetkellä kivikovana. ”Nyt lähdetään johonkin naimaan”, sanon kiimainen katse silmissäni. ”Etkö halua tietää miksi olen näin märkä”, kysyt minulta. ”Heli sanoi haluavansa katsella kun me naimme”, kuiskaat korvaani. Olen sanaton ja katson baaritiskille. Heli vilkuttaa kauniisti hymyillen minulle. ”Haluatko sinä sitä?”, kysyn sinulta. ”Olen ollut kiimoissani koko illan ja haluan päästä tästä poltteesta”, vastaat minulle. ”Mene sanomaan Helille, että lähdetään nyt heti”, sanon sinulle. Haet Helin baaritiskiltä ja lähdemme kävelemään takaisin Helin asunnolle.

Saavumme Helin asunnolle ja suutelen sinua kiihkeästi jo eteisessä. Olo on kuin pikku pojalla karkkikaupassa. Menemme makuuhuoneeseen ja alan riisua sinua. Jätän kuitenkin seksikkäät alusvaatteet päällesi ja kaadan sinut sängylle selällesi. Siirrän märät stringisi sivuun ja nuolaisen häpyäsi. Olet todellakin kastellut housusi ravintolassa. Heli tulee myös sänkyyn alkaen hyväillä itseään. Näen kuinka hän kiiltelee märkänä ja tuijottaa meitä kiimaisena.

Nuolaisen klitoristasi ja sinä parahdat nautinnosta. Nautit tilanteesta yhtä paljon kuin minäkin. Kolme kiimaista ihmistä samassa sängyssä. Minä ja kaksi naista, miehinen unelma. Nuolen sinua ja hyväilen häpyäsi sormillani. Kiusoittelevasti, työnnän sormeani sisääsi vain sen verran että tunnet sen huulillasi. Sinä kiemurtelet märkänä ja avoimena. ”Haluan imeä kaluasi”, sanot minulle ja avaat housuni. Näet sykkivän kalun silmiesi edessä. Riisut minut alasti.

Heli tuijottaa meitä samalla itseään hyväillen. Hän kääntyy ottaakseen hieromasauvansa yöpöydän laatikostaan ja pyllistää herkullisesti minulle. Samalla tunnen kuuman suusi kaluni ympärillä. Kuvittelen kaluni uppoavan Helin märkään häpyyn, joka on melkein silmieni edessä. Imet ja nuolet kaluani ja kiveksiäni. Heli kääntyy selälleen ja alkaa hyväilemään itseään sauvallaan. Olen monet kerrat saanut katsella sinun tekevän saman ja aina se näyttää yhtä kiihottavalta. Märkä, kiiltelevä, avoinna oleva häpy. Turvonneet huulet ja kovettunut klitoris. Niin kiihottava näky. Olen monta kertaa lauennut käsiini sinua katsellessani ja sinä minua katsellessasi. Nyt tulen melkein suuhusi Heliä katsellessani.

Käännän sinut selällesi ja alan nuolemaan sinua. Kieleni kulkevat häpyhuulillasi, enkä vahingossakaan koske turvonneeseen klitorikseesi. Avaat silmäsi ja näet kuinka Heli hyväilee itseään aivan silmiesi edessä. Näet kuinka sauva kiiltelee liikkuessaan Helin turvonneiden häpyhuulien välissä. Nuolaisen klitoristasi ja sinä huudat nautinnosta. Valut kastellen lakanan allasi. Katselen hetken Heliä samalla upottaen sormeni sinun sisääsi. Hieron herkkää pistettäsi kieleni leikkiessä klitoriksellasi. ”Haluan nähdä kun naitte”, Heli sanoo utuinen katse silmissään.

Nousen ylös jalkojesi välistä, naamani kiiltelee sinun nesteistäsi. Tartun sykkivään kaluuni ja painan sen sisällesi yhdellä työnnöllä. Tunnen kuinka imet minua sisällesi. Alan naimaan sinua kiimoissani. Tätä hetkeä olen odottanut koko illan. En vain uskaltanut edes kuvitella sen tapahtuvan näin. Sinä alat hyväillä klitoristasi minun liikkuessa sisälläsi. Välillä hyväilet kaluni vartta ja kiveksiäni. Nain sinua ja katson Heliä suoraan silmiin. Hän liikuttaa sauvaansa turvonneiden huuliensa välissä. Näen kuinka hänen alleen lakanaan on muodostunut märkä läiskä. Helikin käy todella kuumana. Sinä voihkit allani, Heli silmieni edessä. Huone on täynnä kiiman ääniä ja tuoksua.

Heli alkaa huutamaan suoraa huutoa ja nai itseään sauvallaan raivoisasti meitä katsellessaan. Sinä katsot Heliä ja samalla hän saa orgasmin. Hän huutaa ja kiemurtelee silmiemme edessä. Alan olla lähellä laukeamista. Kaluni liikkuu sisälläsi ja tunnen kuinka supistelet ympärilläni. Huudat ja valitat nautinnosta. En ole koskaan nähnyt sinua yhtä kiimaisena. Sinäkin alat lähestyä huippuasi.

Heli on toipunut orgasmistaan ja nousee kontilleen. Aivan yllättäen hän alkaa nuolla sinua. Olemme niin usein miettineet miltä sinusta tuntuisi kun olisin sisälläsi ja joku samalla nuolisi valuvaa häpyäsi ja turvonnutta klitoristasi. Sinä alat huutamaan ja kiemurtelemaan. Tunnet jotain aivan uutta ja nautinnollista etkä pysty enää pidättämään orgasmiasi. Tunnen kuinka supistelet kivikovan kaluni ympärillä ja räjähdät huutaen. Et pysy paikallasi ja kaluni luiskahtaa ulos sykkivästä hävystäsi. Sinä makaa raukeana ja posket punaisena selälläsi sängyllä.

Minä puolestani olen polvillani kalu pystyssä sykkien. Heli tuijottaa kaluani ja tarttuu siihen kiinni. ”Haluan nähdä kun sinä tulet”, hän sanoo. Heli alkaa hyväilemään kaluani käsillään. Mutta sanon hänelle: ”Ota se suuhusi”. Tunnen kuumien huulien sulkeutuvan kaluni ympärille. Heli alkaa imeä minua raivoisasti. Katson häntä ja näen kuinka kuola valuu kaluani pitkin kiveksilleni. Tiedän tulevani hetkenä minä hyvänsä. Sinä palaat maan pinnalle takaisin ja näet Helin raivoisan imemisen.

Käännyt alleni ja alat hyväillä kiveksiäni. Tunne on sanoin kuvaamattoman ihana. Kaksi kuumaa suuta ja neljä kättä. Alan voihkia ja tunnen paisuvani entisestään. Tunnen kuinka alat hyväillä sormellasi pyllyäni. Tämä on minulle viimeinen pisara ja tunnen kuinka paine alkaa purkautumaan kalustani. Huudan nautinnosta ja alan purkautua suoraan Helin suuhun. Ennen kuin Heli ehtii tehdä mitään tulen hänen suuhunsa. Kuuma sperma purkautuu sykäys sykäykseltä. Heli yrittää niellä kuumana purkautuvaa sperman mutta ei pysty. Osa siitä valuu kaluani pitkin kiveksilleni. Sinä hyväilet edelleen liukkaita kiveksiäni. Romahdan selälleni enkä tajua edes missä olen. Huohotan raukeana. Aikani maattuani alan palata tajuihini. Näen Helin pyyhkivän huuliansa ja teidän molempien hymyilevän. ”Toivottavasti helpotti”, sanot minulle.

Vien sormeni Helin märälle hävylle ja upotan sormeni hänen sisäänsä. Heli voihkaisee ja tunnen märkyyden. Otan kiiltelevän sormeni ulos Helin hävystä ja vien sen sinun huulillesi. ”Maista miltä kuuma nainen maistuu”, sanon sinulle. Maistat epäröiden sormeani. Et ole ennen maistanut toista naista. Minä käännyn Heliin päin ja levitän hänen jalkansa. Varovasti nuolaisen hänen valuvaa häpyään. Heli värähtää nautinnosta. Tartun sinun käteesi ja vien sen Helin märälle hävylle.

Tunnet ensimmäistä kertaa toisen naisen kosteuden. Katson sinua ja sinä suutelet minua kiihkeästi. Lopetat suutelun ja kumarrut kohti Helin jalkojen väliä. ”Haluan maistaa sinua”, sanot Heliä katsoen. Heli levittää jalkojaan entisestään kun laskeudut alemmas. Alat varovasti hyväilemään Helin häpyä ja nuolaiset klitorista. Heli värähtää kosketustasi. Tunnen veren pakkautuvan kaluuni. Se mitä näen on äärimmäisen kaunista ja kiihottavaa. Alan hyväillä kovettuvaa kaluani. Nuolet Heliä rohkeammin ja Heli voihkii nautinnosta. ”Älä vain lopeta”, Heli saa sanottua. Minä alan hyväillä Helin pystyssä olevia nännejä ja suutelen hänen kaulaansa.

Heli tarttuu kaluuni ja sanoo: ”Haluan tämän sisälleni”. ”Käänny kontillesi, haluan sinut takaapäin”, sanon Helille. Helin kääntyessä kontilleen sinä menet Helin alle ja jatkat hänen nuolemistaan. Vien sykkivän kaluni Helin turvonneelle hävylle ja painan sen sisälle kuumaan luolaan. Alan naida Heliä takaapäin sinun nuollessa häntä. Välillä tunnen kuuman kielesi kaluni varrella ja kätesi kiveksilläni. Heli painaa päänsä alas sinun hävyllesi. Voihkaiset ja lopetat Helin nuolemisen. Tunnet kuuman kielen herkällä klitoriksellasi. Heli tarttuu sängyllä olevaan hieromasauvaan ja kääntää sen päälle. Tunnet värisevän sauvan uppoavan sisääsi. Minä sanon sinulle. ”Jatka nuolemista”. Sinä koetat keskittyä Helin nuolemiseen mutta vaikeaa se taatusti on. Sauva liikkuu edestakaisin sisälläsi ja kieli hyväilee klitoristasi. ”Nuole”, minä komennan.

Alat nuolla Heliä ja minä alan naida. Vatsani läiskähtelee vasten Helin herkullisia pakaroita, kivekseni heiluvat sinun silmien edessä. Siirrät kätesi Helin pakaroille. Puristelet ja levittelet niitä. Siitä sinä pidät itsekin, kun saat tuntea käsieni puristelevan ja levittelevän pakaroitasi. Heli valittaa ja valuu suuhusi. Kiimainen litinä täyttää huoneen. ”Räjäyttäkää minut”, Heli huutaa painaen suutaan sinun hävylle. Tartun Heliä hiuksista ja vedän hänen päätänsä taaksepäin. Toisella kädelläni puristan hänen kapeaa vyötäröönsä. Tunnen kuinka Heli alkaa supistelemaan ympärilläni. ”Jatkakaa, jatkakaa, lisääää..”, Heli huutaa kiimoissaan. Kielesi liike klitoriksella ja kaluni Helin sisällä saa hänet tulemaan kasvojesi yllä huutaen. Heli romahtaa päällesi täysin uupuneena.

”Minä haluan vielä lisää”, sanot ja Heli kierähtää päältäsi sängylle selälleen. Käännyt kontillesi ja nostat ihanan pyllysi pystyyn ja katsot minua kutsuvasti olkasi ylitse. Katson sinua ja mietin kuinka nainen voikaan olla haluttavan näköinen. Upotan kaluani sisällesi vain sen verran että olen juuri ja juuri sisälläsi. Kiusoittelen sinua ja märkää häpyäsi. Sinä nostat pyllyäsi ylemmäs ja tarjoat herkkuasi minulle. Tartun lanteisiisi ja survaisen kaluni sisääsi. Parahdat nautinnosta kun tunnet kovan kaluni täyttävän sinut. Nain sinua sinun voihkiessa. Heli luikertelee allesi alkaen nuolemaan sinua. Olet nyt Helin paikalla ja saat kaiken nautinnon. Tunnet kovan kaluni liikkuvan sisälläsi, kielen nuolevan turvonnutta klitoristasi, voihkit nautinnosta.

Käsken Heliä puristelemaan sinun pakaroitasi ja levittämään niitä. Tämä vain kasvattaa kiimaasi. Vatsani takoo pakaroitasi ja tunnet kiveksieni osuvan märälle hävyllesi. Nain sinua ja samalla hyväilen liukasta pyllyäsi sormellani. Upotan sormeni pyllyysi ja sinä alat täristä ja huutaa. Tunnet kuinka vapauttava orgasmi lähtee liikkeelle ja kulkee vartalosi lävitse, räjäyttäen tajuntasi. Pidän sinut paikallasi enkä laske kaluani sisältäsi. Tunnen uskomattoman voimakkaat supistelusi kalullani ja jatkan sinun naimista vaikka pyydät minua lopettamaan. Tunnen kuinka kaluni paisuu sisälläsi. Heli huomaa että tulen pian ja alkaa nuolla kaluni vartta samalla kun nain sinua kuin viimeistä päivää. Sinä rojahdat mahallesi.

Taas olen polvillani, kalu pystyssä. Käyn selälleni ja sanon Helille: ”Tule nopeasti päälleni”. Sinä makaa Helin päällä huohottaen ja menee hetki ennen kuin tajuat kierähtää selällesi sängylle. Näet minun makaavan kalu pystyssä selälläni. Heli tulee nopeasti päälleni ja upottaa sykkivän kaluni sisäänsä. Hän alkaa ratsastaa päälläni enkä voi muuta kuin huutaa nautinnosta. Tunnen orgasmini alkavan samalla hetkellä kun sinä alat hyväillä kiveksiäni. Tunnen tulevani ja tulevani, kaluni purkautuessa Helin sisään. Heli jatkaa ratsastamistaan kunnes tartun hänen vyötäröönsä ja pakotan hänet pysymään paikoillaan. ”Kaluni on niin herkkänä, pysy paikallasi”, sanon Helille. Kaluni pehmetessä tunnen kuuman sperman valuvan vatsalleni ja kiveksilleni. Sinä suutelet minua ja painaudut viereeni. Olen täysin tyydytetty ja onnellinen mies.

Katso kaikki kirjoittajan Naiselleni novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.5 / 5. Arvostelijoita 35

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu