Mira Yksityisellä Lääkärillä

25/06/2021 | Kirjoittaja: ninak |
6 min
Kertoja: Nainen | PakottaminenLääkäriVanhempi Mies
3.3
(47)
Mira alkaa tahtomattaan rentoutua ja sulkee silmänsä.

Mira on 25-vuotias nuori nainen, jolla on kauniit kiharat hiukset, terhakat b-kuppitissit ja posliiniksi sheivattu pillu. Häntä on kuitenkin häirinnyt kiusallinen vaiva. Hänellä on ollut viimeisen vuoden aikana todella monta hiivatulehdusta, minkä vuoksi hän on varannut ajan lääkärille. Tällä hetkellä hänen pillunsa on ihan rauhallinen, mutta hän ei kestä enää seuraavaa kutinakierrettä. Lisäksi hänen poikaystävänsä Kare alkaa kyllästyä pitkiin seksittömiin kausiin. Hän on ehdottanut Miralle peppuseksiä vaihtoehtona, mutta Mira on antanut ehdottoman ein. Hänen anaaliinsa ei kukaan koskisi. Miran on kuitenkin pakko alkaa löytää tilanteeseen järkevä ratkaisu. Hän soittaa terveyskeskukseen, mutta lääkäriaikoja on vasta kahden viikon päästä. Asia on pakko hoitaa nopeammin, tulehdus voi iskeä yllättäen. Mira etsii yksityisen puolen lääkäreitä ja päätyy halpaan, vähän syrjässä olevaan vastaanottoon johon ajan saa seuraavalle päivälle.

Mira odottaa odotushuoneessa ja selailee lehtiä. Niissä ei ole mitään oikeasti mielenkiintoista, mutta puhelimen akku on loppu joten ei voi selata Instagramia. Kauan Mira ei joudu odottamaan, kun lääkäri kutsuu hänet sisään. Lääkäri on Miran arvion mukaan n. 40 vuotias mies, joka esittäytyy Samiksi. Samilla on parransänki ja hänen kasteensa on Miran mielestä aika kova. Miran tekee mieli väistää katsetta esittäytymisen yhteydessä, mutta hän pakottaa itsensä katsomaan lääkäriä silmiin.
”No, Mira, mikäs sut tuo tänne lääkärin vastaanotolle?” Sami aloittaa.
”Mulla on ollut ihan hiton monta hiivatulehdusta tän vuoden aikana, enkä jaksa enää. Pillu kutisee välillä niin paljon, ettei pysty paikallaan istumaan. Nyt on kyl ihan rauhallinen, mut olis kiva tietää miten tästä kierteestä pääsis pois. En meinaa jaksa tätä enää, ku haluisin päästä harrastamaan seksiä!” Mira avautuu ja hänen poskensa alkaa kuumottamaan. Ei ole kiva kertoa kutisevasta pillusta mieslääkärille, varsinkaan kun Sami ei herätä hänen luottamustaan. Sami kirjaa Miran sanomiset ylös ja pyytää pari lisätietoa, jotka kirjaa koneelle. Sen jälkeen hän ohjaa Miran tutkimuspöydälle.

”Noniin, tehdään sitten tutkimus ja katsotaan missä kunnossa se alapää tällä hetkellä on. Voit ottaa vaatteet pois tuolla sermin takana ja tulla sitten tähän pöydälle makaamaan.” Mira menee sermin taakse riisumaan ja tajuaa laittaneensa päälleen naisten haalarin. Miten tyhmä voi ihminen olla, että tulee lääkäriin haalareissa, jotka joutuu riisumaan kokonaan pöydälle asettuessa. Mira kiroaa mielessään, mutta vaihtoehtoja ei ole. Hän riisuu itsensä niin, että päällä on pelkät rintaliivit. Rintaliiveistä näkyy läpi hänen nänninsä, koska ne ovat pelkkää pitsiä. Nännit ovat alkaneet nöpöttää kylmästä, mikä tekee tilanteesta vielä nolomman.

Mira tulee sermin takaa häpeillen ja yrittää peittää rintojaan käsillään. Sami huomaa hänen kehonkielensä ja naurahtaa vähän oudolla äänensävyllä: ”Ei sulla ole Mira mitään hävettävää.” Mira naurahtaa hermostuneesti ja käy pöydälle makaamaan. Pöytä on vähän erikoista mallia, Mira ei ole nähnyt sellaista aikaisemmin.

”Tää on tällainen monitoimimalli, saadaan sua liikuteltua kaikkiin mahdollisiin asentoihin helposti.” Sami selittää ja ohjaa Miran makaamaan pöydälle. Hän asettaa Miran kädet erillisille ulokkeille irti vartalosta ja napsauttaa ranteisiin metalliset kiinnikkeet kiinni. Sitten Sami asettaa Miran jalat pidikkeisiin ja napsauttaa metalliset pidikkeet myös Miran nilkkoihin kiinni. Mira olettaa niiden pitävän raajat paikallaan toimenpiteen ajan, eikä kiinnitä niihin enempää huomiota. Sami lähtee sitten kauemmas pöydästä. Kun Mira kuulee kuinka Sami vääntää avaimellaan oven lukkoon, häneen alkaa hiipiä epäilys. Hän ei kuitenkaan uskalla sanoa mitään, mutta kokeilee saako jalkojaan tai käsiään liikutettua pois pidikkeistä. Se ei onnistu, ja Miran alavatsassa alkaa tuntua kammottavalta. Hän ei uskalla sanoa mitään, mutta miettii millaiseen tutkimukseen hän oikein on tullut. Olisiko kuitenkin kannattanut valita kunnallinen lääkäri..

Sami havahduttaa Miran ajatuksistaan tulemalla aivan hänen viereensä laittamaan kumihanskat käteen.
”Ensin tehdään ihan rutiinitarkastus, katotaan missä kunnossa sun pimpero tällä hetkellä on. Sit tehdään jatkotoimenpiteitä, valmistelen sut siihen että sun mies pystyy nussimaan sua jatkossa vaikka olisitki hiivapilluinen. Laitan tän siteen sun suulle ihan vaan rutiinitoimenpiteenä, ettei viereisen huoneen asiakas häiriinny.” Ennen kuin Mira ehtii reagoimaan, Sami asettaa kankaana Miran suuhun ja sitoo sen tottunein ottein kiinni. Mira yrittää huutaa, mutta ääni tukahtuu kankaaseen. Kukaan ei kuule häntä.
”Ihan turhaan rimpuilet ja huudat, helpommalla pääset kun suostut tähän tutkimukseen. Mä oon täällä auttamassa sua.” Sami virnistää mutta hymy ei ulotu silmiin asti. Sitten hän levittää sormiin liukastetta ja työntää sormensa Miran pilluun. Sormet liikkuvat hänen sisällään kovakouraisesti ja Miran huulten välistä pääsee siteeseen vaimeneva tahaton äännähdys. Hän toivoo ettei Sami kuullut sitä, mutta turhaan.
”Ai, eikö Mira ole saanut sormia pilluun vähään aikaan? No ei ihme, täällä onkin sen verran tulehtuneet olosuhteet olleet, ettei lääkärikään mielellään tänne koske. Kuuluu kuitenkin työnkuvaan, niin pakko tämä on hoitaa.” Hetken pillua kourittuaan hän ottaa kätensä pois ja Mira toivoo toimenpiteen olevan ohi. Sami kuitenkin tulee hänen viereensä ja leikkaa rintaliivit hänen päältään pois.
”Kyllähän nää tisulitkin pitää tutkia, kun tänne asti oot raahautunut.” hän murahtaa ja ottaa Miran nänneistä napakasti kiinni. Hän vetää nännejä niin, että ne venyvät kivuliaasti. Mira nostaa selkänsä kaarelle helpottaakseen kipua, mutta Sami työntää hänet takaisin kohti penkkiä. Sitten hän läimäisee toista tissiä niin, että Mira parahtaa.
”Näähän on ihan mukiinmenevät tisulit. Jotain outoa noissa nänneissä kuitenkin on. Ne ei oo oikeen terhakat, vaikka alussa ne niin kivasti nöpötti tossa rintsikoiden alla.” Sami menee läheiselle kaapille ja tulee takaisin kädessään jääpalat. Hän koskettaa jääpaloilla Miran kumpaakin nänniä. Jään kosketus saa Miran koko kehon kananlihalle. Sami pyörittelee jääpaloja ensin nänneillä, nännipihoilla ja sitten koko tisseillä. Tissit jäävät kylmiksi ja märiksi, mutta Mira ei pysty estämään Samia mitenkään. Sitten Sami siirtyy Miran kaulalle, kuljettaa sulavaa jäätä kainaloissa, kyljissä ja lopuksi sisäreisissä. Kosketus saa Miran vapisemaan ja hän yrittää hengittää normaalisti, ettei pyörtyisi. Lopulta jääpalat ovat sulaneet ja Sami avaa taas suunsa.

” Noniin, alkohan ne vihdoin nöpöttämään. Nyt siirrytään seuraavaan vaiheeseen. Pyydän sairaanhoitaja Mannisen tänne valmistelemaan sut toimenpiteeseen.” Mira yrittää epätoivoisena pyöritellä päätään. Hän ei todellakaan halua enempää ihmisiä huoneeseen, jo Samin läsnäolo on erittäin nöyryyttävää. Sami kuitenkin avaa oven ja huikkaa käytävälle. Jossain lähellä aukenee ovi ja Sami palaa pöydän viereen.

Manninen on noin kolmekymmentä vuotias nainen, jolla on silmälasit ja tukka poninhännällä. Mira yrittää silmillään hakea solidaarisuutta naiselta, mutta tämä ei edes katso häneen päin. Hän kaivaa laatikosta uhkaavasti suolentyhjentäjältä näyttävää asiaa. Aikooko Manninen tosiaan tunkea tuon Miran perseeseen, ainoaan kohtaan kehossa johon Mira ei ole antanut edes Karen koskea?
Mira ei kuitenkaan voi kysyä asiasta, sillä side estää edelleen hänen puheensa. Hän seuraa sivusilmällä miten Manninen valmistelee suolentyhjennystä, kun yhtäkkiä pöytä jolla hän makaa alkaa liikkua. Mira kääntää päätään ja näkee Samin ohjaavan pöytää kaukosäätimellä. Hän kääntää Miran asentoon, jossa Miran jalat ovat kauempana toisistaan ja pakarat levittäytyvät paljastaen persreiän. Kun asento on saatu kohdilleen, Manninen tulee Miran taakse ja survaisee mitään varoittamatta liukasteella kyllästetyn muoviputken Miran koskemattomaan anukseen. Miran silmiin kohoavat kyyneleet, mutta ne ovat Samilta ja Manniselta piilossa. Sitten Mira tuntee miten hänen suolensa alkaa täyttymään vedellä. Lopulta vettä on suolessa niin paljon, että Miralle tulee tarve päästä ulostamaan. Hän on kuitenkin sidottuna kiinni penkkiin, eikä vessasta ole tietoakaan.
”Noniin Mira, nyt päästät vaan sen veden ulos sieltä hanurista niin päästää hommiin. Tässä sun alla on saavi, että voit päästellä ihan vapaasti”, Sami ohjeistaa. Miraa hävettää todella paljon, mutta ulostamisen tarve vain kasvaa. Niinpä hän ponnistaa veden ulos itsestään ja kuulee miten mukana loiskahtelee ulostetta. Manninen ja Sami katselevat toimitusta vierestä.

”Hyvä, aika tyhjäähän siellä suolessa oli, eiköhän tää mennyt ihan kertalaakista kuntoon”, Sami sanoi ilahtuneen kuuloisesti. Sitten Mira kuulee kun joku raahaa sankon hänen altaan pois ja joku astuu sen tilalle.
”Nyt mä opetan sulle miten nussitaan silloin jos sun hiivapillu ei ota kyrpää vastaan” Sami murahtaa ja saman tien Mira tuntee paineen tunteen persereiällään. Sami työntää Miran sisään jotain viileän tuntuista ja Mira jännittää kaikin voimin vastaan. Sami on kuitenkin vahvempi ja liukaste helpottaa tehtävää. Sami saa hivutettua esineen Miran anaaliin ja täyttymisen tunne vavahduttaa Miran kehoa. Sami työntää esinettä vielä syvemmälle ja Mirasta ei ole ikinä tuntunut niin täydeltä. Hän räpyttelee silmiään ja koittaa vielä heikosti puristaa reikäänsä kiinni. Siitä ei ole mitään hyötyä, hänen sisäänsä on tungettu jo monen sentin syvyydelle muovinen dildo, jota Sami alkaa nyt liikuttamaan edestakaisin.
”Tällä me tehdään ensin tilaa sun pikku perseeseen. Ensin puhdistetaan tyttö paskasta, sitte tehdään miehelle tilaa” Sami opastaa. Mira ei edes yritä vastata, hänen mielensä täyttää anaalissa edestakaisin liukuva dildo. Hän ei ole ikinä kokenut mitään vastaavaa tunnetta ja kauhukseen hän huomaa nauttivansa tästä tuntemuksesta. Pillumehut alkavat valumaan hänen reittään pitkin ja Sami huomaa sen.

”Jaahas, neitsytperse alkaa tottumaan kyytiin. Etköhän sä oo sit valmis ottamaan vastaan oikeeta munaakin” Sami sanoo ja vetää dildon ulos Miran pyllystä. Mira ei ehdi kerätä ajatuksiaan ennen kuin tuntee jälleen painetta pepullaan. Nyt reikä on jo rentoutunut ja jotain aiempaa isompaa alkaa työntymään hänen sisäänsä. Mira yrittää rimpuilla kauemmas, koska tämä tuntuu jo aivan liialta. Hän on varma, että hänen anaalinsa repeää, mutta Samin kulli työntyy vääjäämättömästi hänen sisäänsä.
Juuri kun Mira luulee ettei tilanne voisi enää mennä huonommaksi, hän huomaa Mannisen lähestyvän itseään edestäpäin. Mannisella on kamera kädessä ja hän ilmiselvästi kuvaa Miraa. Hänellä ei ole mitään mahdollisuutta paeta. Manninen siirtyy Miran sivulle kuvaamaan miten Sami alkaa työntämään kulliaan hänen anaalissaan ulos ja sisään. Miran keho jäykistyy hetkeksi pelosta. Mitä ihmettä Manninen aikoo videolla tehdä?

Nopeasti Miran huomio kuitenkin palaa tajunnanräjäyttävään tunteeseeseen perseessä, minkä Samin työnnöt saavat aikaan. Mira alkaa tahtomattaan rentoutua ja sulkee silmänsä. Hän pelästyy huomatessaan, että todella haluaa Samin työntyvän itseensä mahdollisimman syvälle. Mielihyvän aallot alkavat ravistelemaan Miran kehoa ja Sami nopeuttaa tahtia. Äkkiä Mira tuntee jotain värisevää klitoriksellaan ja huomaa Mannisen tuoneen vibraattorin hänen etupuolelleen pillulle. Mira ei enää pysty välittämään edes Mannisen kamerasta joka ottaa lähikuvaa hänen pillustaan, vaan antautuu orgasmin aalloille jotka kulkevat hänen kehonsa läpi. Samalla hän tuntee miten Sami ähkäisee hänen takanaan ja survaisee kullin syvälle hänen sisäänsä ja vetää sen sitten ulos. Mukana alkaa valua mälliä Miran sisäreisiä pitkin.
Kun Mira pystyy taas hengittämään normaalisti, hän huomaa Samin pukeutuneen ja Mannisen hävinneen.
”Noniin Mira, toimenpide on nyt loppunut ja irrotan sut. Sitä ennen kerron kuitenkin, että koko sessio on nauhalla ja se lähetetään sun koko perheelle, jos hiiskut tästä tapahtuneesta kenellekään.” Mira nyökkää alistuneena ja Sami irrottaa siteen hänen suultaan. Sitten hän laittaa pöydän asentoon, jossa saa Miran kädet ja jalat irrotettua. Lopuksi hän ohjaa Miran takaisin verhon taakse, ihan kuin toimenpide olisi ollut mitä normaalein lääkärikäynti. Mira pukee mahdollisimman nopeasti. Sami kiittää Miraa käynnistä ja ohjaa tämän ovelle. Mira harppoo ulko-ovelle ja matkustaa hämmennyksen vallassa takaisin kotiin. Hänen astuessaan kotiin Kare tervehtii häntä ja kysyy yllättyneenä: ”Etkö sä laittanut rintsikoita lääkärikäynnille?” Mira mumisee jotain vastaukseksi ja sanoo menevänsä suihkuun. Suihkussa hän kokeilee persettään ja muistaa orgasmin väristykset vastaanotolla. Ehkä Kare voisi sittenkin panna häntä perseeseen…

Katso kaikki kirjoittajan ninak novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.3 / 5. Arvostelijoita 47

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu