Muskeli-Marikan Lihakset

29/09/2021 | Kirjoittaja: Varastomies |
4 min
Kertoja: Mies | Dominoiva Nainen Aikuisten Kesken Nuori Nainen
3.6
(28)
Marika aloitti hitaasti ratsastamisen kiihdyttäen sitä vähitellen.

Kun Marika tuli meille töihin, hän oli kovin nuori - juuri 18 täyttänyt tyttö. Hän tosin näytti useamman vuoden nuoremmalta kauniine kasvoineen ja ruskeine poninhäntineen, mutta vartaloltaan... Uuh... hän oli täydellisen muodokas - myös lihastensa puolesta.

Hänen veistoksellinen vartalonsa oli yhtä treenattujen lihasten leikkiä. Jokainen lihas pullistui kiihottavasti ja liikkui täsmällisesti kuin koneen osa.

Ei jäänyt epäselväksi, että hän oli suorittanut vuosien ajan äärimmäisen kurinalaista kuntosaliharjoittelua. Ja äärimmäinen hän olikin. Jättiläinen. Aina miehen vertainen - ja vielä enemmän.

Eräänä iltana minä ja Marika teimme yhdessä iltavuoroa. Kiihottuneena katselin, kuinka kevyesti hän tiukassa T-paidassaan nosteli työhömme kuuluvia painavia, 50-80 - kiloisia esineitä.

Marikan hauislihakset paisuivat mahtavan kokoisiksi aina kun hän siirteli esineitä, ja tuntui, että työ oli hänelle kevyttä lastenleikkiä. Itse sain keskittyä kunnolla ja käyttää kaikki voimani, että pysyin hänen perässään.

Hänen pelkkä käsivartensa alaosa, brachioradialis, paisui isommaksi kuin minun koko hauikseni. Silloin tajusin heikkouteni syvemmin kuin koskaan.

Kyllä Marikan murikat olivatkin näyttävät. Oli kokoa ja näköä, ja sen lisäksi myös hänen huolella treenattu muu vartalonsa antoi vaatteiden alta eroottisen lupauksen siitä, että tätä tyttöä voi mies yrittää kesyttää, mutta ei onnistu, koska tämä tyttö on aina miestä väkevämpi. Aina.

Jatkoimme töitä, kunnes eteen tuli tilanne, että minun piti siirtää 80 kg. painava esine. En pystynyt siihen. Heikkojen lihasteni voima ei riittänyt. Marika huomasi sen ja tuli avuksi. Hän tarttui kaksin käsin esineeseen ja siirsi sen kevyesti paikoilleen. Hänen koko vartalonsa uhkui päättäväisyyttä ja raakaa lihasvoimaa.

Sen jälkeen hän voimainsa tunnossa kääntyi hitaasti puoleeni, kääri T-paitansa hihan rullalle ja otti hauisposeerauksen kasvojeni edessä. Paidan hiha ritisi liitoksissaan. "Tässä on jotain, mitä sulla ei oo!", hän sanoi.

Tuntui kuin lihaksikas Marika olisi yht'äkkiä joutunut jonkinlaisen dominointikiihkon valtaan. Hänen silmiinsä syttyi alistajan katse. Valtiattaren katse. Hän oli hädintuskin 18 täyttänyt tyttönen ja minä keski-ikäinen mies, mutta hänen psyykkinen ja fyysinen ylivoimansa oli murskaava.

"Nuole hauista!", hän komensi äänessään syvää, tummaa ja uhkaavaa päättäväisyyttä.
"Koskettele hauistani, puristele sitä ja huomaa, miten kivikova se on eikä jousta milliäkään. Nuole! Nyt!", hän komensi.

Huomasin, että hän oli tosissaan. En halunnut suututtaa häntä, sillä tappelussa minusta ei olisi mitään vastusta nuorelle lihasamatsonille. Niinpä koskettelin hänen hauistaan ja puristelin sitä.

Huh huh... Kuin olisin yrittänyt puristaa teräspalkkia kasaan! Hauis ei antanut milliäkään periksi. Mikä valtava kiinteys, mikä valtava voima!

Lopulta nuolin ja suutelin polvillani täydellistä tytönhauista, jonka voima oli monikertaisesti se, mikä aikuisella miehellä. Hänellä oli yhdessä käsivarressaan enemmän voimaa kuin minulla koko vartalossani!

Sen jälkeen Marika tarttui kaksin käsin T-paitansa kaulukseen ja repäisi paidan kahtia kuin se olisi ollut paperia! Lienee kai sanomattakin selvää, että tämä ei onnistu edes miehen voimilla, sillä kaulus on erittäin tiukaksi punottu. Voit repiä paidan, mutta kaulusta et voi. Kevyesti revennyt kaulus paljasti hänen suuret ja ryhdikkäät, pystyt rintansa.

Ne tuijottivat uhmakkaina kuin kaksi ydinohjusta. Hänen nänninsä olivat suuret ja punaiset kuin kirsikat, ja kaikesta huomasi, että nyt Marika oli äärimmäisessä seksuaalisessa kiihotustilassa. Hän halusi tyydytyksen, ja hän halusi sen nyt. Hän oli valmis ottamaan minut väkisin - koko mahdillaan, kaikella sillä lihasvoimalla, joka hänen teräsvartalossaan asui.

Työskentelimme kaksin tilassa, jossa ei illalla ollut ketään muita. Siitä ehkä kumpusi Marikan rohkeus. Seinän vieressä oli suuri, harmaa metallipenkki, jota kohti hän työnsi minua. Penkin edessä hän alkoi suorastaan repiä vaatteita pois päältäni, ja tajusin: Hyvä Jumala - Marikahan aikoo raiskata minut koko valtavalla voimallaan, enkä minä voi sille mitään! Olin hänen käsittelyssään avuton kuin räsynukke!

Kun teiniamatsoni oli saanut minut riisuttua kokonaan, hän kumosi minut selälleni penkin päälle. Sitten hän riisuutui itse. Paljon ei enää ollut riisuttavaa: vain työhousut, joiden ison, metallisen soljen hän yhdellä käden liikkeellä avasi kahareisin päättäväisesti, niin että raskaat housut suhahtivat alas ja solki kilahti betonilattiaa vasten. Se kilahdus oli minulle kuin kirkonkellon sointi ennen hautajaisia. Seuraavaksi oivat jäljellä vain mustat stringit, jotka hän otti pois.

Siinä hän seisoi majesteettisena ja alastomana, lihaksikkaat jalat harallaan edessäni. Mikä näky! Mikä ylväs jumalatar suurine, kiinteine rintoineen, lihaksikkaine vatsoineen, leveine hartioineen ja massiivisine hauiksineen! Marika asettui kahareisin päälleni, suoristautui ja otti kaksoishauisposeerauksen. Tiesin, että nyt tulee kyytiä. Ja rajua sellaista!

Kiihkon vallassa hän tarttui kiinni isoon ja suonikkaaseen elimeeni, joka sojotti kuin rautakanki. Hän ujutti sen vähin erin sisäänsä ja huomasin, että hänen oli vaikea saada sitä mahtumaan itseensä, mutta lopulta kankeni oli uponnut pohjaan saakka. Marika aloitti hitaasti ratsastamisen kiihdyttäen sitä vähitellen. Hän nojasi ylleni ylväänä ja mahtavana, pitäen käsillään kiinni metallisen penkin reunoista, ja huojutti kehoaan edestakaisin.

Hänen ilmeensä oli euforinen, hän sulki silmänsä ja voihki nauttien täysillä ja kiihdyttäen itseään yhä suurempaan vimmaan. Hän rakasteli minua suvereenisti, hän raiskasi minut, minun voimatta tehdä mitään, ja tajusin silloin, että tältä täytyy jokaisen pienen ja hennon naisen olotilan tuntua, kun hän on ison ja voimakkaan miehen alla. Ei Marika iso ollut, vain 170-senttinen, mutta massiivinen hän kyllä oli.

Marika pumppasi elintäni alapäänsä lihaksilla niin että tuntui taivaalliselta, kun hän lypsi minua. Loputtoman pitkän ja nautinnollisen aktin jälkeen huomasin, että pian Marika laukeaa, ja olin itsekin jo lähellä hekumanhuippua.

Mitä lähemmäs orgasmia hän hän itseään kiihdytti, sitä rajumpi hänestä tuli. Vauhti kiihtyi ja tuntui kuin hän olisi halunnut repiä penikseni juurineen irti pelkästään vaginansa voimalla - ja jos hän olisi sen halunnut tehdä, en yhtään epäile, etteikö hän olisi siihen pystynyt.

Kun hetki oli koittanut, Marika jäykistyi ylleni. Hänen silmämunansa kääntyivät ympäri ja hänen päänsä alkoi nykiä rajusti ja hallitsemattomasti. Hänen kurkustaan purkautui kovaääninen ja syvä karjunta, kuin leijonakuningattaren ääni. Voitonhuuto. Vapisin pakokauhusta - ja kiihkosta...

Hänen täydelliseksi treenatun vartalonsa joka ainoa lihas kiristyi ja paisui niin että jokaisen lihaksen rajat saattoi erottaa, ja hänen kehonsa tärisi kuin horkassa. Hänen uskomattomat rintansa sojottivat uhkeina ja kiinteinä silmieni edessä.

Aloin laueta samanaikaisesti ja otin käsilläni kiinni Marikan valtavista teräshauiksista. Hyvä Jumala, mitkä hauikset! Niin isot, paksut ja kireät, että sormeni eivät ulottuneet kuin kolmasosaan niiden ympäri. Hänen vatsalihastensa six-pack liikkui rajusti edestakaisin ja hänen selkälihaksensa paisuivat kuin purjeet. Mikä näky!

Marika piti yhä käsillään kiinni penkin reunoista, kun tunsin äkkiä penkin liikahtavan. Hänen käsivarsiensa lihasvoima oli niin suunnaton, että kun hän puristi penkkiä, sen metalliset reunat painuivat senttitolkulla natisten kasaan ja taipuivat otteen kohdalta aivan litteiksi.

Marikan riuhtoessa penkkiä ylöspäin maanjäristysorgasmin kourissa, metallipenkki taittui litistyneestä kohdastaan kuin hän olisi taitellut paperia.

Laukesin itse aivan hurmiossa samaan aikaan kuin Marika, joka äärimmäisen orgasmin kokeneena lyyhistyi päälleni lepäämään kaikkensa antaneena ja saaneena. Olin kokenut ainutlaatuisen elämyksen, ja varmasti myös hän.

Katso kaikki kirjoittajan Varastomies novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.6 / 5. Arvostelijoita 28

3 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu