Naapurin Siskoa

11/12/2021 | Kirjoittaja: Antsu |
12 min
Kertoja: Mies/Nainen | Rajua SeksiäNuori Nainen Vanhempi Mies
4.1
(42)
Nainen saisi nyt rangaistuksensa kunnioituksen puutteesta naapureitaan kohtaan!

Tarina on pelkkää fiktiota ja täysin kirjoittajan mielikuvituksen tuotetta. Henkilöiden nimet ovat keksittyjä, eivätkä ne viittaa kehenkään todelliseen ihmiseen, eikä tarina kuvaa mitään oikeasti tapahtunutta.

______________

ILKKA

Ilkka katseli ulos työpöytänsä äärestä, lumihiutaleita leijaili taivaalta taajaan tahtiin. Pian katujen varret olisivat täynnä isoja lumikasoja ja autoja hinattaisiin pois auraamisen tieltä.

Perjantai ja toimituksessa oli taas kerran mieletön kiire. Deadlinet painoivat päälle kaikilla toimittajilla. Minulla oli työn alla monta juttua, jotka olivat vielä pahasti kesken. En saanut oikein otetta kirjoittamiseen, oli liikaa hälinää, liikaa soivia puhelimia, liikaa ihmisten äänekästä puhetta. Juttuni käsittelivät taidehistoriaa ja ne vaativat keskittymistä. Onneksi Heikki antoi luvan lähteä kotiin, hän tiesi, että kirjoittaisin nopeammin ja paremmin kotioloissa. Kiitin häntä ja lähdin kotiin.

Ihanaa, kotona. Ei hälinää, ei ihmisiä, ei kännyköitten pirinää. Sai rauhassa keskittyä omassa työhuoneessaan. Tein sapuskaa ja söin, kävin vielä suihkussa. Sen verran olin taikauskoinen, että minulla piti kirjoittaessa olla määrätyt vaatteet päällä ja villasukat jaloissa. Olin hyvässä kirjoitusfiiliksessä, venyttelin sormiani laittaen ne näppäimistölle, kun musiikki alkoi soida naapurista.

Joko taas! Joka helvetin perjantai-ilta sama juttu, jo monta kuukautta. Pystyi lähes tarkistamaan kellonsakin, kun mökä alkoi. Kuulin sen hyvin, seinänaapureita kun olimme. Aloin jo kyllästyä naapurin musiikkimakuun. Tuli todellakin selväksi, että hän oli Rammstein-fani, niiden musiikki soi pitkälle lauantain puolelle. Saatana! Alkoi taas kerran kiehua kunnolla, enkä saanut vitutukseltani aloitettua kirjoittamista. Näin pelkkää punaista ja hakkasin seinää. Se ei auttanut ja verenpaineeni alkoi nousta oikein kunnolla.

Menin soittamaan naapurin ovikelloa. Mari Nysten, luki ovessa. Ovi aukesi ja tummatukkainen nainen katsoi minua kyllästyneen näköisenä.

"Taasko se naapuri hermostui?"

Nainen tökki sormellaan rintaani, "sunkin pitäis irrotella vähän enemmän ja ottaa toi kiree pipa pois, kiertäis veri paremmin päässäs!"

Minulla keitti kunnolla, oli täysi työ pitää itsensä kurissa. Teki mieli antaa tuolle ihmiselle kunnon selkäsauna. Muistutin häntä järjestyssäännöistä ja hiljaisuudesta.

"Joo, joo!", nainen veti oven nenäni edestä kiinni.

Musiikki hiljeni sen verran, että sain kirjoitusrauhan. Meni lähes aamuun saakka, ennen kuin sain kaikki juttuni ja kuviin sopivat kuvatekstit kirjoitettua valmiiksi. Sitten uni vei voiton, heräsin aamupäivällä työtuolistani kuolaa poskella. Venyttelin jäykistynyttä selkääni ja niskaani hartaasti ja hieroin silmiäni saadakseni unen rippeet pois.

Tarkistin vielä kerran kirjoitukseni ja laitoin ne menemään lehtien taittajille, kuvat heillä olikin jo valmiina. Nyt sai nauttia pitkästä aikaa vapaasta viikonlopusta! Menin keittiöön keittämään puurot ja kahvit, luin samalla lehden ja nautin aamun hiljaisuudesta. Viikonloppu hurahti hetkessä, kerrankin oli hiljaista naapurin puolella.

Lähestyvä joulunaika toi omat kiireensä, piti saada paljon juttuja varastoon. Varsinkin tänä vuonna, kun joulun pyhäpäivät olivat arkipäivinä. Ihmisillä oli enemmän aikaa lukea. Minulle joulunaika ei tuonut mitään muutosta, yksin olin aikonut sen tänäkin vuonna viettää.

Työn tuoma kiire oli minulle jonkinlainen piristysruiske. Tunsi kuinka adrenaliini kiehui sisälläni, kun sain jonkun hyvän jutun kirjoitettavakseni. Siitä minä nautin! Kun sai kirjoittaa, leikkiä sanoilla! Kirjoittaminen oli aina ollut intohimoni, se meni kaiken muun ohi. Välillä unohti syödäkin, kun vain sai kirjoittaa! Ihmissuhteet siinä kyllä kärsi, ei naiset pahemmin viihtyneet tällaisen nelikymppisen erakon kanssa. Perkele, kun tuppasivat aina nalkuttamaan, joka helvetin asiasta! Ei sellaista jaksanut kuunnella. Parempi olla yksin.

Sitten oli taas perjantai, tunnelma oli käsinkosketeltava toimituksessa. Meidän mukava päällikkömme, Heikki, oli jäämässä eläkkeelle joulukuun lopussa. Uusi pomo tulisi Kuopiosta. Heikki ei kertonut sen enempää, sanoi hänen tulevan käymään maanantaina.

Kotiin tultuani innostuin siivoamaan. Kun kaikki kiilsi puhtauttaan, oli mukava mennä suihkuun ja ottaa rennosti ilta. Telkkaristakin tuli sopivasti jalkapallomatsi, kun rojahdin sohvalle. Olin hilkulla nukahtaa, kun seinän takana alkoi taas Rammsteinin Mutter soimaan.

"Eikö mitään muuta musiikkia voisi välillä kuunnella?", ihmettelin jo ärtyisänä.

Välillä musiikki hiljeni ja puheensorina lisääntyi, kuului lasien kilistelyä, naurua. Ääniä kuului paljon enemmän kuin normaalisti, olikohan siellä jotkut juhlat menossa? Juhliminen ei loppunut missään vaiheessa, musiikki pauhasi ja kovaääninen puhe kuului selvästi. Oli yöaika, talo hiljainen ja äänet kaikuivat selvästi. Vasta johonkin aikaan yöstä naapurissa hiljeni, minäkin sain silloin nukahdettua. Heräsin aamupäivällä todella kiukkuisena, päätä särki. Vitutti aivan helvetisti seinänaapuri. Lopulta en pystynyt enää olemaan paikallani, raivoni vaati tekemään jotain.

Kävin soittamassa naapurin ovikelloa. Hetken päästä ovi aukesi. Oven suussa oli tummahiuksinen naapurini, pyyhe päässä. Aloin välittömästi huutaa, tökin sormellani hänen rintaansa. Suuni suolsi vihaisia sanoja järjestyssäännöistä, naapureitten kunnioittamisesta ja rauhallisesta elämisestä. Nainen kuunteli minua pelästyneen näköisenä, ei saanut sanaakaan suustaan.

Hänen liikahtaessaan kylpytakki aukesi, isot rinnat alkoivat näkyä kiihottavasti takin alta, samoin tumma karvakolmio alhaalla. Sanat juuttuivat kurkkuuni katseeni vaeltaessa naisen vartalolla. Päässäni naksahti jotain ja raivoni sai uuden, himokkaamman tason. Tuupin naista olkapäästä taaksepäin, seuraten häntä sisälle.

"Sohvalle!", karjaisin hänelle.

Nainen perääntyi vapisten, änkytti jotain. En kuunnellut mitä hän yritti sanoa, himo korvensi päätäni ja munaani. Tönin häntä eteenpäin. Lopulta hän oli sohvan vieressä, pudoten siihen istumaan. Pyyhe putosi tummien hiuksien ympäriltä lattialle, samoin kylpytakki harteilta.

"Selälles!", käskytin naista.

Hän totteli, katsellen minua pelokkaan näköisenä, kun potkin housuja pois jaloistani. Nainen makasi sohvalla, paljastaen seksikkään vartalonsa. Käsien peitossa olevat rintansa, lantion kurvikkaat kaaret ja tummien karvojen peittämän jalkovälinsä, yrittäen pitää vapisevia jalkojaan tiiviisti yhdessä. Raivonsekainen himo kiehui sisälläni, oli pakko ottaa kalusta kiinni ja runkata muutama veto. Kalua pakotti, puristin sitä, etten laukeaisi heti kättelyssä.

Perkele! Nyt oli pakko päästä naimaan! Muuta en pystynyt ajattelemaan. Otin hänen polvista kiinni ja revin vapisevat jalat levälleen. Silmiini avautui näky, jota en ollut muutamaan vuoteen nähnyt. Naisen vako näytti herkulliselta, häpyhuulet olivat limaisen turpeat. Otin kalustani kiinni ja tunnustelin terskan päällä naisen kosteaa viirua ylhäältä alas, helvetti kun se tuntui hyvältä!

Järkeni sumeni täysin ja survaisin kyrpäni kerrasta sisälle, aloittaen raivoisan pumppaamisen. Nainen ulvahteli, kun painoin menemään täysillä. En siinä pahemmin häntä ajatellut. Kaluni puski naisen sisälle nautinnollisesti uudestaan ja uudestaan, hänen pitäessä käsiään rintojensa edessä.

Halusin nähdä rinnat paremmin, otin naisen ranteista kiinni ja nostin kädet väkisin hänen päänsä yläpuolelle. Isojen rintojen hypnoottista heilumista oli liian kiihottavaa katsella, aloin tuntea liikaa kutinaa terskassa, enkä halunnut vielä laueta.

Vedin kaluni pois ja ärjäisin vihaisena: "KÄÄNNY!"

Eteeni pyörähti näkyviin herkullisen näköinen takamus, peppureiän kutsuva katse ja pulleat huulet reisien välissä. Kunpa olisi kaksi kalua ja voisi työntää ne samaan aikaan naisen reikiin! Mielikuvani sai hengitykseni katkeilevaksi ja työnnyin rajusti naisen sisälle.

"EIKÖ SE SAATANA MENE PÄÄHÄN ETTÄ KAIKKIEN TALOSSA ASUVIEN TÄYTYY NOUDATTAA JÄRJESTYSSÄÄNTÖJÄ JA HILJAISUUTTA SEKÄ KUNNIOITTAA MUITA IHMISIÄ!", karjuin ja läimäisin kämmenelläni lujaa pakaroihin jokaisen sanan kohdalla.

"TÄSSÄ TALOSSA EI KENELLÄKÄÄN ASUKKAALLA OLE ERIOIKEUKSIA!", huusin ja keräsin itseeni lisää raivoa. En muista, että olisin koskaan ollut niin vihan täyttämä, kuin monen kuukauden patoutunut raivo olisi purkaantunut kerralla.

Nainen saisi nyt rangaistuksensa musiikin soitosta, häirinnästä sekä kunnioituksen puutteesta naapureitaan kohtaan! Oppisi olemaan ihmisiksi tästä lähtien!

Nainen vinkaisi joka pumppauksellani. Takamus punoitti lyönneistäni ja kyrpäni tuntui saaneen kiimasta pituutta ja paksuutta. Suonetkin pullottivat varressa. Pääni tuntui sekoavan vihasta, raivosta, naimisesta, himosta, koko tilanteesta. Vetelin naista kuin räsynukkea lantiosta rajusti itseäni vasten, pillu tuntui hyvältä joka työnnöllä. Kauaa en sitä vauhtia kestänyt, aloin tuntea tutun, ihanan paineen tunteen. En pystynyt enää pidättämään, runttasin vielä kerran syvälle mehevään vakoon ja spermaa alkoi purskahdella reippaanlaisesti. Kutkuttava olo väreili koko kehossani ja lykin niin kauan kuin se oli mahdollista. Pitkästä aikaa kun pääsin pukille, niin en olisi millään halunnut lopettaa.

Lopulta pysähdyin, huohotin ja puuskutin. Näin tulipunaiset pakarat edessäni ja sormeni jotka olivat pureutuneet todella raa'asti naisen nahkaan. Naisen pää tuntui painuneen syvälle tyynyyn hänen täristessä ja henkäillessä syvään.

Hetken päästä hän alkoi hapuilla kädellään kohti sohvapöytää, otti kännykkänsä. Paineltuaan aikansa vapisevin sormin näppäimiä, nainen sai jonkun ääniviestin auki.

Kännykästä alkoi kuulua puhetta.

"Hei rakas siskoni! Nauti olostasi Hesassa! Toivottavasti et ole lähtenyt pois, kun tulen takaisin. Saadaan vielä vaihtaa kuulumiset. Me ollaan nyt kentällä, lento lähtee kohta. Jos se mun mulkku seinänaapuri tulee taas jotain inisemään, niin näytän sille närhen munat, kun tulen takaisin viikon päästä!"

Nainen puristi kännykkää lujasti kädessään, katsoi minua järkytyksestä laajennein silmin, ei sanonut mitään.

Kuin kylmä käsi olisi puristanut sydäntäni. Ei saatana! Olin haukkunut ja vielä raivoissani nussinut aivan väärää ihmistä, olin nussinut naapurini siskoa! Lysähdin polvilleni, kaluni valahti naisesta pois ja pitkä rihma eritteitäni alkoi valua hänen sisältään sohvalle. Nousin vapisevin jaloin sohvalta. Kesti jonkin aikaa, ennen kuin sain vedettyä housut jalkaan.

"Jos minä tästä omalle puolelle.......niin, että näkemiin sitten vaan."

Peräännyin. Perkele, kun hävetti. Sinne se jäi sohvalle tuijottamaan minua takamus pystyssä. Luikin omaan asuntooni. Nyt se varmaan syyttää minua raiskauksesta ja syystäkin! Yritin mielessäni puolustella tekoani, mutta pakko oli myöntää, väärin tein.

Miten olin niin erehtynyt naisesta! Molemmilla oli kyllä tummat hiukset, tällä siskolla oli pitkät, kun sillä vitun naapurilla oli lyhyet. Kylpytakki ja pyyhe naisen päällä jotenkin häiritsivät, niin tai oikeastaan oma raivoni, näin pelkkää punaista. Nyt kun pystyin taas ajattelemaan, niin siskokset olivat aivan samannäköisiä, se taisi erehdyttää eniten.

Sitten tajusin jotain, mulla ei ollut kortsua! Jos se tulee nyt raskaaksi, niin tai sitten sen sisältä valuvasta spermasta selviää, kuka sen teki. Ei helvetin helvetti! Istuin sohvalla pitkän aikaa, vapisin, tärisin horkassa, pidin käsiä kasvoillani. Haukuin itseäni tolloksi idiootiksi. Aivan varmasti menetän maineeni, työpaikkani, asuntoni. Saatana! Alkoi pitkästä aikaa itkettää. Mikä ihme minulle oli oikein tullut!

Sydän alkoi muljahdella, kuin olisin saamassa sydänkohtauksen. Menin sänkyyn ja kiedoin peittoa ympärille, palelin kuin horkassa. Yritin hengitellä rauhallisesti ja saada ajatuksiani jotenkin kasaan. Vapinan loputtua ja olon vähän helpottaessa, nukahdin vähäksi aikaa. Herättyäni kävelin kämpässä edestakaisin. Mitä teen? Tunnit kuluivat ja lopulta kellon ollessa lähellä kuutta, päätin mennä puhumaan asiat selviksi. Pyytää anteeksi ja ottaa vastaan rangaistukseni, oli se sitten mikä tahansa. Nousin sängyltä ja lähdin kohti ovea.

SARI

Olin shokissa, tärisin kauttaaltaan. Olin juuri saapunut Kuopiosta siskon asunnolle ja ehtinyt käydä suihkussa. Mitä ihmettä äsken oikein tapahtui! Tilanne oli niin absurdi, niin ällistyttävä, etten ollut osannut tehdä mitään, enkä sanoa mitään. Olin mennyt täysin lukkoon. Mies tuli ovelle huutamaan ja raivoamaan!

Hänen katseensakin näytti sekoamassa olevalta hullun katseelta, kuin ei olisi koskaan saanut tai nähnyt naista, hänen hyökätessä kimppuuni. Helvetti, kun sillä oli iso vehje, vieläkin tuntui sen survominen.

Mari oli hänestä varoittanut jo etukäteen, sanoi miehen olevan tiukkapipoinen erakko, oikea pilkunnussija, todella nättinokkainen. Luuli toimittajana olevansa parempi ihminen kuin muut.

Kompuroin vihdoin ylös sohvalta, ähkäisin vähän, pakaroitani kimoili aika lailla. Sain vedettyä kylpytakin päälle ja yritin saada itseäni rauhoittumaan. Sydän jyskytti, oli kuvottavan paha olla.

En ymmärtänyt, oliko mies joku naistenvihaaja vai miksi hän oli käyttäytynyt noin törkeällä tavalla? Luuliko hän minua siskokseni? Sekään ei kyllä oikeuttanut miestä käyttäytymään noin. Olisi voinut puhua ihan rauhallisesti ja selvittää asiansa riehumattakin.

Muistin, että mieshän oli toimittaja, mutta missä toimituksessa? Uteliaisuuttani kävin katsomassa nimen postiluukusta, Ilkka Nygård. Avasin läppärini ja naputtelin miehen nimen. Ei voinut olla totta! Mieshän oli töissä siinä lehtitalossa, jonne olin maanantaina menossa käymään!

Kaveri oli näköjään nelikymppinen, ollut toimittajana kymmenisen vuotta. Hymy karehti huulillani, mies saisi kokea maanantaina kunnon yllätyksen, kun näkisi minut työpaikallaan! Uuden päällikkönsä, naisen ja vielä nuoremman! No, muutaman vuoden ikäerohan meillä vain oli, mutta kuitenkin. Se voisi olla miehelle kova paikka.

Nyt vain pitäisi keksiä mitä teen. Nostanko syytteet törkeästä raiskauksesta ja vaadin korvauksia? Se tietäisi miehen maineen ja työpaikan menetystä, kovia korvauksia, ehkä vankilatuomiotakin. En ollut käynyt vielä suihkussa, todisteet olisivat sisälläni ja takamukseni punainen miehen lyönneistä.

Tai sitten voisin tehdä saman miehelle, raiskata hänet. Se olisi oikeastaan aika sopiva vastaveto tuolle helvetin paskiaiselle. Saisi tuntea, kuinka nöyryyttävältä ja häpeälliseltä raiskaus naisesta tuntuisi. Päätin toteuttaa vierailuni ja näyttää itse miehelle närhen munat!

Missä asussa toteuttaisin kostoni? Pengoin matkalaukkuani, onneksi olin ottanut mukaan seksikkäimmät alusvaatteet, mitkä omistin. Niillä olin hurmannut monta miestä, siis ne päälle. Sitten vielä korkokengät ja silkkinen aamutakki, ne kruunaisivat asun. Kävin vielä suihkussa, ennen kuin vaihdoin vaatteet.

Laitoin meikkiä oikein kunnolla, kunnes kesken meikkauksen käteni pysähtyi. Mitä ihmettä minä teen! Laitan meikkiä, miehen raiskauksen takia! Ravistelin päätäni, en oikein ymmärtänyt nyt omaa käytöstäni. Sitten mietin suunnitelmaani uudestaan. Enkö minäkin voisi olla paskamainen miehelle, kun kerran hän oli minulle! Päätin toteuttaa raiskaukseni ja muut suunnittelemani kostotoimenpiteeni miehelle!

Jatkoin meikkaamistani, viha ja raivo lisääntyivät sisälläni. Lopulta olin niin vihainen, että käteni tärisivät. Saatana! Hän saisi olla allani ja antaa minulle orkun, ennen omaa laukeamistaan. Niin, tai ei se oikeastaan ollut minun murheeni, vetäköön vittu vaikka käteensä!

Katsoin kelloa, aikaa olisi vielä, ajattelin mennä miehen oven taakse illemmalla. Olin niin ajatellut lähteä kaupungille kiertelemään kauppoihin, sekä syömään jonnekin hyvään ravintolaan. Sitten olisin valmistautunut maanantain esittelyä varten. Siskoni seinänaapuri päätti tehdä viikonlopustani erilaisen.

Ilta saapui, ajattelin lähteä vastahyökkäykseeni kuuden maissa. Olin kuunnellut oven ääniä, mutta mitään ei ollut kuulunut. Hän ei ollut poistunut kämpästään koko päivänä. No niin, nyt se alkaa, vedin selkää suoraksi ja kiristin aamutakin vyötä. Avain taskuun ja menoksi.

Soitin ovikelloa, ovi aukesi hetkessä, mies olikin jo oven takana. Hän katsoi minua ihmeissään, ravisteli päätään. Ei heti tajunnut, kuka olin. Aloin välittömästi huutaa hänelle, hänen käytöstavoistaan. Tuuppasin kunnolla taaksepäin ja paiskasin oven perässäni kiinni. Törkin häntä samalla lailla kuin hän törkki minua, pian olimmekin jo miehen sohvalla. Käskytin häntä oikein kunnolla.

"Housut pois ja selälles!"

Ihme kyllä hän totteli hämmentyneen kiltisti minua, ei sanonut mitään. Tilanne tuntui kiihottavan miestä, elin alkoi nytkähdellä katsellessani sitä, seisoen lopulta kovana ja tanakkana edessäni.

Avasin aamutakkini vyön ja pudotin sen hitaasti pois päältäni. Annoin miehen katsella mustien rintaliivien peittämiä rintojani, pieniä stringejäni jotka hädin tuskin peittivät kolmioni.

"Tiedätkö mitä aion tehdä?"

Mies katsoi minua, ravisti päätään.

"Teen saman sinulle, mitä sinä teit aamulla minulle", sanoin kylmällä äänellä.

Seisoin hetken hänen edessään ja annoin katseeni vaeltaa miehen kasvoista jököttävään kaluun. Katseemme kohtasivat ja muistin miksi olin miehen luona. Viha kiehahti sisälläni, jos mahdollista vieläkin voimakkaampana. Tiputin stringit päältäni ja nousin hänen päälleen, painoin jaloillani miehen kädet tiukasti kylkiinsä.

Katselin miestä pitkään silmiin, en sanonut mitään. Halusin hänelle mahdollisimman vaikean ja epämiellyttävän olon. Hienoinen puna alkoi levitä miehen poskille, silmät pälyilivät hermostuneina ympäriinsä, ei pystynyt katsomaan minua. Rintani olivat suuren mielenkiinnon kohteena ja hän yritti vapauttaa käsiään hyväilläkseen niitä.

"Pidähän näppisi kurissa! Niihin et koske!", läimäytin miestä.

Aloin keinuttaa itseäni hänen päällään. Kalu tuntui mukavalta pilluani vasten, hieroi klitorista. Katsoin kuinka terskan pää tuli esiin keinuessani ja selkäni alkoi vaistomaisesti elää mukana. Kosteuttani valui enemmän kalun päälle ja haluni alkoi heräillä oikein kunnolla. Miehelläkin tuntui olevan kuumat paikat, otsan hikipisaroista päätellen.

Otin kalusta kiinni, ohjaten sen märkään pesääni. Sen verran iso miehellä oli, että se ei mennyt kertatyönnöllä sisälleni. Keinuttelin hetken itseäni paikoillaan ja kun kostuin lisää, loputkin varresta upposi sisälleni. Miehen lantio olisi halunnut elää mukana, mutta en antanut. Pysäytin liikkeet välittömästi.

Sitten aloitin samanlaisen haukkumisen, kuin mies oli minulle tehnyt.

"KUULES..KUN..NAISILLE..EI..TEHDÄ..SILLÄ..TAVALLA..KUN..SINÄ..TEIT..MINULLE..AAMULLA!"

"EIKÄ..NAISIA..KOHDELLA..NIIN..KUIN..SINÄ..KOHTELET!"

"SIITÄ..SEURAA..AINA..KOSTO..NAISET..KOSTAA..AINA..JOLLAIN..TAVOIN..TIEDÄTKÖ!"

Jokaisen sanan kohdalla löin miestä lujaa kasvoille, samalla upottaen kalua sisääni. Pää heilahti puolelta toiselle joka kerran lyöntini osuessa ja kasvot alkoivat helottaa tulipunaisina. Hän ei edes yrittänyt estää millään lailla lyömisiäni. Mitä pitemmälle pääsin sanomisissani, sitä vaikeampi olo minulle itselleni tuli. Lopulta en pystynyt enää puhumaan enkä lyömään.

Miehen elin souti sisälläni kerta toisensa jälkeen, hieroen liian nautinnollisesti, liian kiihottavasti. Lopulta himon aallot veivät minut täydellisesti mennessään. Silmäni puristuivat kiinni orgasmin tullessa, jalkani sätkivät. Puristin miehen paidasta kuin horkassa, en pystynyt olemaan paikoillani.

Kun jossain vaiheessa tajusin jotain, olin retkahtanut miehen päälle, huohottaen hänen korvaansa. Mies puristi minua lujaa reisistä. Hänkin oli lauennut, silmät olivat puoliummessa. Manasin tuon paskiaisen alimpaan helvettiin. Ei tämän näin pitänyt mennä! Ei hän ollut saanut lupaa laueta! Sen piti olla vain minun hetkeni!

Keräsin hetken voimia, ja löin vielä kerran täysillä miestä molemmille poskille. Otin aamutakkini lattialta. Lähdin kävelemään ovelle, siellä käännyin vielä katsomaan.

"Älä luule, että tämä jää tähän", sähähdin vihaisena.

Mies jäi makaamaan sohvalle, katseli perääni. Menin kolmannen kerran suihkuun saman päivän aikana ja kumosin viskipaukun saadakseni vapinani pois.

Lauantai-ilta ja sunnuntai meni toipuessa tapahtumista. Aivokoppani käsitteli asiaa monelta eri kantilta, miten jatkossa? Olisimme molemmat samassa työpaikassa, olisin vielä hänen pomonsa. Pystyisimmekö tekemään töitä yhdessä? Sain ajatukseni joten kuten kasaan ja tein listan, mitä halusin hänen tekevän. Kuuntelisin kyllä hänenkin ajatuksiaan tapahtuneista asioista.

Maanantaiaamuna kuulin miehen lähtevän aikaisin töihin. Olin sopinut Heikin kanssa, että esittelyni olisi kello kaksitoista. Lähdin kuitenkin ajoissa liikkeelle, lunta oli satanut aika paljon viikonlopun aikana, voisi olla ruuhkaa.

Heikki esitteli minulle taloa ja kun kello läheni kahtatoista, lähdimme kohti neuvotteluhuonetta. Lasiseinän läpi näin toimittajien saliin sekä Ilkan työpöytään, hän istui selkä ovelle päin, ikkunan luona. Kohta mies saisi kokea elämänsä järkytyksen, mietin tyynenä.

ILKKA

Ilkka katseli pitkään ovelle naisen lähdettyä. Johan teki nainen hänelle tempun! En olisi uskonut! Oli yllättänyt hänet täysin, niin sanotusti housut kintuissa. Olin mennyt itsekin aivan yhtä hiljaiseksi kuin nainen. Kasvoja kirveli aika pahasti, nainen oli lyönyt täysillä.

Katsoin kaluani, pallit repsottivat totaalisen tyhjentyneinä reiden päällä. Lopulta sain itseni sohvalta ylös ja suihkuun. Itseäni pestessä tuntui vielä nytkähdyksiä, kehonikin tuntui ihmettelevän, mitä ihmettä oli tapahtunut. Illalla yritin katsella telkkaria, mutta mitään katsomastani ei jäänyt mieleen. Päivän tapahtumat kiersivät mielessä, sain kuitenkin jonkun verran nukuttua. Sunnuntain pysyin tiiviisti sisällä, en lähtenyt edes lenkille, en halunnut nähdä ketään ihmistä.

***

Toimituksessa kävi maanantaina tavallista kovempi kuhina. Uusi päällikkömme tulisi tänään esittelykäynnille. Heikki kävi kertomassa kaikille, että esittely olisi kello kaksitoista neukkarissa. Olin tullut jo aikaisin työpaikalle, kirjoitettavia juttuja oli taas kertynyt todella paljon. Laitoin pitkästä aikaa puvun päälle, kravattikin roikkui kaulassa.

Pääni oli vielä sekaisin viikonlopun tapahtumista. Tiesin tehneeni väärin raivotessani vieraalle naiselle ja vielä raiskaten hänet. En ymmärtänyt itseäni, miksi ihmeessä olin hermostunut niin pahasti? Olinko tosiaan niin erakoitunut kotiini, etten sietänyt minkäänlaisia ylimääräisiä ääniä naapureilta?

Ajatukseni pyörivät naisessa, miksi hän oli tehnyt saman minulle kuin minä hänelle? Hänhän olisi voinut soittaa poliisit paikalle. Halusiko hän antaa minulle opetuksen? No, se opetus oli kyllä aika erikoinen, hän taisi kiihottua enemmän kuin olisi ehkä halunnut.

Samalla hetkellä kun nainen sai orgasminsa, sylkäisi kalunikin mällinsä ulos. Puristin lujaa naisen reisistä, en pystynyt edes pitämään silmiäni auki. Nainen tuntui myös nauttivan hetkestämme, sen verran lujaa hän sätki päälläni.

Ihme, kun en saanut sanaakaan sanottua siinä tilanteessa. Olin yleensä aika sanavalmis, röyhkeä ja tiukan analyyttinen tuomaan mielipiteeni julki. En antanut kenenkään hyppiä silmilleni, enkä sekoittaa päätäni. Nyt olin katsellut kaunista naista päälläni, joka teki saman tempun minulle. Odotin kuitenkin pelko kurkussa, mitä tästä seuraisi. Koska hän ottaisi yhteyttä tai poliisi?

Muistelu toi eloa housuihini, kalu alkoi seistä. Helvetti, kun alkoi taas panettaa! Lauantain tapahtumat olivat herättäneet uinuvan seksin himoni, himoitsin naista. Saatana, kun pääsisi vielä kerran painamaan kalunsa oikein syvälle siihen naapurin siskoon! Läimin itseäni mielessäni poskille ja yritin rauhoittaa kiihtynyttä hengitystäni.

Jotain hyvääkin siitä seurasi, sain mielettömän kirjoitusvireen. Sormeni lensivät näppäimistöllä, näpyttelivät tekstiä kuumeisesti. Kun luova hetki iski päälle, en pystynyt lopettamaan. Yhtäkkiä havahduin hiljaisuuteen, katsoin ympärilleni. Ketään ei näkynyt pöytiensä ääressä. Katsoin kelloa. Sen uuden päällikön esittely oli menossa neukkarissa! Pahus! Otin jalat alleni, koputin neukkarin ovelle, avaten sen. Kaikki kääntyivät katsomaan minua. Änkytin unohtaneeni esittelyn. Livahdin ensimmäiselle vapaalle paikalle.

Heikki seisoi pöydän toisessa päässä uuden pomon kanssa. Nainen selasi papereitaan katse tiukasti alaspäin. Näin vain tummat hiukset nutturalla, valkoisen paitapuseron ja tiukan mustan hameen.

Hänen nostaessa hitaasti katseensa meihin toimittajiin, maailmani keinahti ylösalaisin. Aivoni löivät täysin tyhjää. Suljin ja avasin silmiäni moneen kertaan, näky ei muuttunut silmissäni. Henki ei tahtonut kulkea, tuijotin naista kuin aavetta. Aataminomena liikkui kuin hissi kurkussani.

Edessäni seisoi naapurini sisko. Nainen, jonka olin raiskannut!

En käsittänyt, miten nainen pystyi olemaan niinkin normaalisti kuin oli, käyttäytyi kuin olisin ollut tuntematon ihminen hänelle.

"No niin, tässä on teidän uusi päällikkönne, Sari Nysten. Hän on Kuopiosta kotoisin ja tulee muutaman viikon päästä töihin. Hän halusi tulla jo nyt käymään, nähdä teidät ja tutustua taloon sekä talon tapoihin", Heikki kertoi.

"Jos sitten jokainen esittelisi itsensä ja kertoisi millaisia töitä täällä tekee", pomomme jatkoi vielä.

En kuullut enää mitään, olin kuin halvaantunut, typertynyt ilme kasvoillani. Kollegojen äänet täyttivät huoneen, heidän esitellessä vuorotellen itsensä. Minäkin pystyin joten kuten kertomaan itsestäni.

Olimme neukkarissa ehkä noin tunnin, minusta se tuntui ikuisuudelta. Vihdoin Heikin suusta tuli odottamani sanat, saa poistua. Olin juuri nousemassa tuolistani, kun kuulin Sarin äänen sanovan:

"Jos Ilkka Nygård jäisi tänne vielä hetkeksi. Haluaisin kysyä eräästä hänen juuri julkaistusta erittäin mielenkiintoisesta jutustaan."

Heikki hätisteli muut pois ja jäimme kahden. Istuin pöydän päässä, Sari toisessa päässä. Oli hiljaista, mitään ei tapahtunut vähään aikaan. Päässäni kohisi. Huokaisin syvään, tuijottaen pöydän pintaa hiljaisena, odotin potkuja ja syytteitä törkeästä raiskauksesta. Kuulin korkokenkien kopinaa, kun Sari vihdoin käveli luokseni. Veti tuolia lähemmäksi minua. Nostin katseeni ja katsoimme pitkään toisiamme. Kumpaakaan ei hymyilyttänyt.

"Mitä teemme tapahtuneille asioille? Onko ehdotuksia?", Sari kysyi minulta.

Availin suutani, en saanut sanaakaan ulos. Olin täysin lamaantunut. En osannut, en pystynyt sanomaan mitään.

Sari jatkoi puhumistaan. "Mitä jos jutellaan illalla, tulen käymään luonasi. Tämä asia on selvitettävä, ennen kuin tulen töihin tänne. Minulla on muutamia ehdotuksia, joilla ratkaista tapahtuneet asiat. Sopisiko se sinulle?"

Sain nyökättyä ja sanottua vapisevalla äänellä, "joo."

Lähdin neukkarista kuin ohjelmoitu robotti. Istuin työpöytäni ääreen, ristin vapisevat käteni ja katselin ulos, näkemättä mitään.

Yhtäkkiä mieleeni tuli viimeinen julkaistu juttuni, se taidehistoriaa käsittelevä. Olin ollut ylpeä siitä, kirjoitin sen sydänverelläni. Ars longa, vita brevis. Se oli ollut aina tunnuslauseeni, nyt se tuntui kiroukselta. Olikohan se viimeinen juttuni tässä talossa?

Kurkkua alkoi kuristaa, itku yritti väkisin tulla pintaan. Jalkani alkoivat täristä holtittomasti. Yritin puristaa niitä yhteen, mutta en pystynyt estämään niiden vapinaa.

Lumihiutaleita leijaili taas taajaan tahtiin. Pian olisi joka paikassa isoja lumikasoja ja autoja hinattaisiin pois auraamisen tieltä.

Kaikki näytti samalta.

Kaikki oli kuitenkin muuttunut.

Katso kaikki kirjoittajan Antsu novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.1 / 5. Arvostelijoita 42

2 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu