Nukkuva Isosisko

12/05/2020 | Kirjoittaja: Anonyymi |
3 min
Kertoja: Mies | InsestiTeinien Kesken Salakatselu
4.1
(76)
Liukas pillu alkoi supistella sormieni alla ja lyhyt voihkaisu pääsi siskoni suusta.

Ollessani 16-vuotias isosiskollani oli tapana bailata viikonloppuisin. Hän oli yleensä tosi juovuksissa kotiin tullessaan (jos edes vaivautui tulemaan kotiin). Siskoni oli 19 ja todella seksikäs pakkaus. Hänellä oli vaaleat hiukset ja mielettömän upea vartalo. Olin usein fantasioinut harrastavani seksiä hänen kanssaan, mutta en ollut uskaltanut tehdä aloitetta.

Eräänä lauantai-iltana hän tuli kotiin kahden kaverinsa taluttamana. Jälleen kerran juhliminen oli mennyt hieman yli. Tytöt taluttivat siskoni tämän huoneeseen ja lähtivät. Vanhempamme eivät sinä iltana olleet kotona, joten talossa olimme vain minä, sammunut siskoni ja akvaariokalat.

Olin ollut runkulla olohuoneessa kun siskoni oli tuotu kotiin. Se oli keskeytynyt ja odottelin omassa huoneessani, että talo tyhjenisi. Päätin mennä katsomaan, missä kunnossa siskoni oli, joten avasin hänen huoneensa oven ja menin sisään.

Hän makasi sängyllään selällään ja nukkui rauhallisesti. Yllään hänellä oli tiukkka t-paita ja farkut. Hänen nänninsä paistoivat ohuen kankaan läpi ja tunsin kiihoittuvani näystä. Edellisestä runkkauksestani oli jo kolme päivää, joten olin melko kiimainen sinä iltana. Päätin käyttää tilaisuuttani ja kosketin hyvin varovasti siskoni upeita rintoja. Pyörittelin sormeani kovien nännien päällä ja toisella kädella runkkasin itseäni.

Pelkäsin koko ajan että sisko heräisi. Vilkuilin hänen kasvojaan, mutta ne eivät värähtäneetkään. Hän oli todellakin sammunut. En uskonut, että kukaan häiritsisi minua sinä iltana, joten riisuin itseni. Kaluni seisoi jäykkänä kuin rautakanki.

Siirsin toisen käteni siskoni jalkoväliin ja hieroin farkkujen läpi hänen pilluaan. Hän ei liikahtanutkaan. Tästä rohkaistuneena aloin varovasti kohottaa hänen paitaansa. Jo pelkkä sormieni kosketus hänen vartalonsa paljaalla iholla sai minut aivan kiimaiseksi. Ujutin hyvin varovaisesti paidan siskoni rintojen yli ja annoin katseeni levätä upeassa näyssä. Hänellä oli todella muhkeat rinnat. Onnekseni hänen rintaliivinsä olivat sellaiset, että ne sai auki edestä, joten avasin ne ja paljastin nuo kaksi kaunista melonia. Nännit olivat aivan kovina enkä voinut vastustaa kiusausta suudella niitä.

Pyörittelin kieltäni siskoni nännien päällä ja maistelin kiinteitä rintoja. Minun teki jo mieli tulla, mutta halusin maistaa kiellettyä hedelmää vielä vähän. Hyvin hyvin varovaisesti avasin hänen farkkujensa vyön ja ylimmäisen napin. Ujutin käteni hänen housujensa sisään ja edelleen pikkuhousujen resorin alle. Sydämeni hypähti, kun tunsin hänen karvoituksensa sormillani. Katselin farkkujen läpi kuinka käteni eteni siskoni housuissa ja tunsin, miten sormeni saavuttivat hänen vakonsa.

Aloin pyöritellä sormeani siskoni häpyhuulilla ja sain luiskautettua yhden sormistani häpyhuulten väliin. Se tuntui kuumalta ja liukkaalta. En uskaltanut koskeakaan kaluuni, koska tiesin tulevani heti, jos tekisin sen. Vilkaisin siskoni kauniita kasvoja enkä nähnyt minkään muuttuneen niillä. Hän vain hengitti rauhallisesti.

Upotin sormeni hänen emättimeensä ja tunsin kuinka hän alkoi kostua. Ujutin hieman hänen farkkujaan alemmaksi – minun teki mieli nähdä hänen pillunsa. Vedin pikkuhiljaa siskoni housut pois kokonaan ja katselin innoissani hänen hyvinleikattua karvoitustaan. Koska uskoin, ettei hän vieläkään heräisi, nostin hänen jalkansa koukkuun ja levitin niitä. Hänen paljas pillunsa kimalteli kosteana edessäni. Olin vähällä hypätä hänen päälleen ja ryhtyä naimaan häntä, sillä niin kiihoittavassa asennossa siskoni makasi. Aloin hieroa hänen pilluaan ja kiihoitin hänen klitoristaan.

En uskonut sillä olevan mitään vaikutusta, mutta toisin kävi. Kuulin vaimean voihkaisun, kun tyydytin häntä kädelläni. Siskoni pää kääntyi sivulle ja näin hänen hymyilevän mielihyvästä. Tärisin innostukseksta ja jatkoin liukkaan pillun hieromista. Klitoris hankasi mukavasti sormiani ja tiesin sen tuntuvan hyvältä.

Siskoni hengitys alkoi muuttua kiivaammaksi ja huomasin hänen olevan lähellä orgasmia. Hänen kulmakarvansa rypistyivät ja huulet olivat hieman raolla. Niiden läpi kulki kiivas hengitys. Hieroin hänen klitoristaan ja pelkäsin tulevani hänen vatsalleen – niin kiihoittava näky siskoni oli.

Liukas pillu alkoi supistella sormieni alla ja lyhyt voihkaisu pääsi siskoni suusta. Orgasmin aallot vavahduttivat hänen kehoaan ja hän tärisi kosketukseni alla. Se oli upea näky. Tuon nuoren naisen koko kiinteä keho vapisi orgasmin voimasta ja rentoutui sitten pitkän huokauksen myötä.

Saatuaan hän kääntyi kyljelleen kasvot minuun päin ja jatkoi uniaan. Minua kiihoitti erityisesti se, ettei hän ollut havainnut minua ollenkaan. Hän vain luuli näkevänsä jotain unta ja tuskin edes tajusi enää saaneensa orgasmia – niin päissään hän oli.

Kankeni seisoi ja sen pää kiilsi jo spermasta. Halusin laueta hänen päälleen. Siskoni nukkui rauhallisesti, kun painoin terskani varovasti hänen huulilleen ja liikuttelin kaluani hänen huuliensa välissä. Kuinka heiveröiseltä siskoni kasvot näyttivätkään kankeni rinnalla. Näin kuinka spermaani tarttui hänen huuliinsa ja se oli tosi eroottinen näky. Hän ei aavistanut mitään, tuskin tunsikaan mitään kun työnsin kankeni hänen suuhunsa.

Hänen leukansa olivat kiinni, joten en saanut sitä varsinaisesti suuhun asti. Kaluni upposi viitisen senttiä posken ja hampaiden väliin, johon jäi sopiva mulkunmentävä aukko. Aloin liikutella itseäni edestakaisin hänen suussaan ja se tuntui uskomattoman hyvältä. Siskoni ei liikahtanutkaan. Tunsin jo lastini lähtevän liikkeelle ja katselin tuota kiihoittavan irstasta näkyä, kun kaluni liikkui edestakaisin hänen poskensa sisällä.

Kolmen päivän ajan kertyneet spermat ruiskahtivat valtavalla paineella hänen suuhunsa. Vedin kyrpäni ulos ja runkkasin loput hänen kasvoilleen. Siskoni naama oli aivan spermassa: sitä valui huulten välistä, nenänvarresta, suljetuista silmistä, korvasta. Minä huohotin puolitajuissani ja katselin tuota mahtavaa näkyä.

Tyydytykseni jälkeen hain vessapaperia ja putsasin varovasti jälkeni hänen naamaltaan. En tietenkään halunnut jättää merkkejä vierailustani. Siskoni nukkui edelleen rauhallisesti pieni hymynvire kasvoillaan. Putsasin myös enimmät spermat hänen tyynyltään. Kaiken lastini, jonka olin ruiskinut hänen suuhunsa jätin sinne, ja minua kiihoitti ajatus, että siskoni nukkui koko yön maistellen minun spermaani.

Katsoin vielä kerran hänen alastonta vartaloaan ja levitin sitten peiton hänen päälleen. Laskin sen varaan, että siskoni luulisi riisuneensa itsensä unissaan. Tiesin selvinneeni kuin koira veräjästä ja aavistin, että tästä riittäisi minulle fantasioitavaa moneksi vuodeksi.

Hymyilin leveästi kun sammutin valot ja astuin ulos huoneesta. "Hyvää yötä", kuiskasin puoliksi siskolleni ja puoliksi itselleni. Astuin pois oviaukosta ja juuri ennen kuin sain oven suljettua perässäni, kuulin pimeästä huoneesta kantautuvan äänen:

- Hyvää yötä.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.1 / 5. Arvostelijoita 76

3 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu