Nuori Muskelimimmi

03/01/2022 | Kirjoittaja: Anonyymi |
< 1 min
Kertoja: Mies | TeiniEi-Seksiä Dominoiva Tyttö
1.6
(40)
Tyttö lähestyi minua himokas ilme kasvoillaan, rinnat sojottaen ja hauikset pullistellen.

Kuuma kesä vuosia sitten. Minä, vaimoni, hänen yh-ystävättärensä sekä tämän naisen 14-vuotias tytär päätimme lähteä yhdessä kesämökillemme. Mökille tultuamme lämmitimme saunan ja kävimme saunomassa ja uimassa (kumpikin perhe erikseen), jonka jälkeen grillasimme pihalla makkaraa. Siidereitäkin juotiin.

Ilta alkoi jo hämärtyä, kun naiset päättivät, että he haluavat käydä lähikylän ainoassa pubissa jatkamassa. No, se sopi minulle. En jaksanut lähteä kävelemään saunan jälkeen. Vaimoni painotti, että kaverinsa tyttö pitää sitten laittaa nukkumaan viimeistään klo. 23. Kyllä kyllä.

Tyttö oli uinut, saunonut, syönyt ja oli omassa huoneessaan, kun päätin mennä vielä kerran saunaan. Ajattelin, että hän käy varmaan kohta nukkumaan. Yllätys oli melkoinen, kun tulin saunasta rantalaiturille. Munasillani. Tyttö nousi juuri vedestä, yllään vain pienenpienet valkoiset bikinit. Hän olikin päättänyt käydä vielä pienellä iltauinnilla.

Hänen minimaaliset bikininsä eivät peittäneet juuri mitään, ja panin merkille, että hänellä oli isot ja järeät lihakset. Tiesin, että hän oli bodannut jo kolme vuotta isänsä omistamalla kuntosalilla, mutten ollut aiemmin kiinnittänyt huomiota hänen lihaksistoonsa. Kun hänellä oli vaatteet päällä.

Nyt pistin asian merkille pelonsekaisella kunnioituksella. Mitkä lihakset! Todella leveät hartiat, selkälihakset paisuneina, hauikset kuin kivenmurikat ja vatsassa six pack.

Edessäni laiturilla seisoi 145 cm. pituinen, lihaksikas amatsoni. Uhmakkaana, ja taistelijan ilme kasvoillaan, valmiina kamppailuun. Elimeni jäykistyi välittömästi koko 21 sentin pituuteensa kovana kuin teräs. Tajusin, että en tule pääsemään tästä vähällä.

Tyttö lähestyi minua himokas ilme kasvoillaan, rinnat sojottaen ja hauikset pullistellen.Hän repäisi bikinin yläosan pois päältään ja hänen kiinteät rintansa törröttivät kohti minua, kirsikanpunaiset ja - kokoiset nännit jäykkinä.

Hän tuli kiinni minuun ja tunsin, kuinka hänen teräshauiksensa puristuivat kylkiäni vasten. Hän oli paljon minua nuorempi ja lyhyempi, mutta myös paljon voimakkaampi. En mahtaisi hänen lihaksilleen mitään. Ja... Hän himoitsi minua!

(Tarina jatkuu, kun jaksan kirjoittaa lisää. Nyt en.)

Arvostele Novelli:

Arviot 1.6 / 5. Arvostelijoita 40

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu