Olin Aina Halunnut Vanhaa Ukkoa

27/10/2021 | Kirjoittaja: Aulisaukko |
6 min
Kertoja: Nainen | Vanhempi MiesNuori Nainen Suuri Ikäero
4.2
(32)
Mekon helma nousi sopivasti jolloin Eki näki syvälle sen alle.

Kesä oli todella lämmin, suorastaan paahtavan kuuma. Olin maaseudulla töissä vanhan huoltoaseman kahviossa. Sen kahvio oli auki vain kesäisin, muulloin siinä oli kylmäasema. Sitä huoltoasemaa oli remontoitu viimeksi joskus -80 luvulla, siis ennen minun syntymää. Ilmastointi ei tietenkään toiminut, kun ulkona oli helle lukemat niin sisälläkin oli kolmisenkymmentä astetta lämmintä. Kun sinä päivänä menin iltavuoroon niin tiesin jo etukäteen millainen tukahduttava kuumuus siellä odottaa. Joten vähensin vaatteeni minimiin. Laitoin ylleni vain vaalean lyhythelmaisen mekon. Mekon alle en laittanut muuta kuin pikkuhousut jalkaan. Silti minulla oli koko päivän pieni hiki ihollani, ja se sai vaatteeni kiinni ihoani vasten. Vaikka itse sanonkin, niin rintani ovat todella kiinteät ja terhakkaat 26-vuotiaaksi, ne pysyivät hyvin ryhdissä ilman rintsikoitakin. Ne ovat sen verran isot, että niiden muodot näkyivät hyvin mekon läpi. Kun tunsin joidenkin miesten katselevan minua ja tuijottavan vartaloani niin se sai minut tuntemaan itseni hyvän näköiseksi ja se kiihotti minua. Varsinkin kun ajattelin, että tietäisivätpä he ettei mekon olla ole mitään. Nännini jäykistyivät ja näkyivät vielä paremmin sen läpi. Kiihotuin todella helposti koska olin ollut jo kolmatta viikkoa ilman seksiä. Avomieheni teki raksahommia ja näin kesäisin heillä oli tosi paljon töitä. Tänä kesänä hän oli komennuksella todella kaukana kotoa. Ja kun kiire oli, niin he eivät käyneet moneen viikkoon kotona.
Illasta kun asiakkaita alkoi olla jo vähemmän. Vain kaksi pariskuntaa ja yksi Eki. Siivosin jonkin verran paikkoja kun Päivi, paikan omistaja, oli vain kassalla. Hän teki vain siistit työt, jätti kaikki siivoukset meille työntekijöille. Istuuduin Ekin viereiselle pöydälle ja aloin juttelemaan hänen kanssaan. Eki on jotain 65-vuoden tietämillä. Tunsin hänet kymmenen vuoden takaa kun hän joskus haki meille teini-iässä juotavaa, meillä kun ei ikä vielä riittänyt. Hän on ihan mukava ja kiltti pappa, ihan söpön ja herttaisen näköinenkin. Niin minusta oli ihme, että hänellä ei tietääkseni ole koskaan ollut vaimoa tai naisystävää. Nyt hän oli jo kaljuuntuva, mutta silloin hänellä oli ihanan harmaat hiukset. Muuten häntä olisi voinut luulla ikäistään nuoremmaksi. Hän oli ihan sopusuhtainen ja oli hänellä jopa vähän lihaksiakin. Olin jo nuorena kuullut, että Ekillä on valtava muna. Ja jo silloin se oli vähän kutitellut ajatuksissani. Kuinka olisin saanut isoa meisseliä ja miten pervoa olisi ollut panna todella vanhaa ukkoa. Olihan hänelläkin ollut omat pervot ajatuksensa meistä.
Nostin kiusallani jalan vieressä olevan tuolin välipuulle. Mekon helma nousi sopivasti jolloin Eki näki syvälle sen alle. Kyselin, että miten hänellä menee, ja miksi hän oli niiden juoppojen, Pekan ja sen toisen kanssa vähän aikaa sitten siellä joella. Eihän hän itse ole mikään alkoholisti.
Vähän aikaa juteltuamme minun piti taas jatkaa töitä. Nousin ja menin ihan hänen viereen kun aloin keräilemään astioita pöydästä. En arvannut, että Eki laittaisi heti kätensä mekon helman alle reisilleni. Hellästi hyväillen hän vei kätensä pyllylleni ja puristeli niitä varovasti. Vilkaisin ympärilleni, että näkivätkö muut mitä Eki teki. Samalla nojasin käsilläni pöytää vasten ja kun en tehnyt mitään estääkseni häntä, vaan vähän jopa levitin jalkojani. Niin hän siirsi kätensä jalkoväliini ja puristi ja painoi lujaa häpyäni pikkuhousujen läpi. Parin voimakkaan hieraisun jälkeen hän siirsi haarapalaa vähän ja kosketti varovasti pilluani. Hän löysi heti klittani ja voimakkaasti, lujaa painaen, hieroi sitä. Oli kuin sähköisku olisi kulkenut lävitseni ja minulta pääsi pieni voihkaisu. Vetäydyin nopeasti irti hänen otteestansa ja nuhtelin häntä ettei noin saa tehdä.

Vähän ennen kuutta, kun aloimme sulkea kahviota. Taivas tummeni ja ajaessani kotiin tuli todella kova ukkosmyrsky. Kun pääsin kotiin niin minua säälitti Eki. Sieltä kahviosta oli jotain kymmenen kilometriä kaupunkiin ja Eki joutuisi pyöräilemään sen vesisateessa. Hain pyöränkuljetustelineen autooni ja ajoin nopeasti takaisin viedäkseni Ekin kotiinsa. Vettä tuli todella kovaa, auton pyyhkijät pitivät olla kovimmalla teholla. Katselin tien laitoja, että missä Eki on. Vähän ennen kahviota huomasin hänen odottavan sateen loppua bussipysäkin katoksen alla. Ajoin siihen eteen ja sanoin hänelle, että voin viedä hänet kotiin. Ettei tarvitse sateessa kastua. Laitoin pyöränkuljetustelineen vetokoukkuun ja nostin Ekin pyörän siihen. Sade kasteli mekkoni aivan läpimäräksi ja se liimaantui ihoani vasten. Paljastaen täysin kaikki muotoni. Sen helma oli niin tiukasti kiinni reisissäni ja takapuolessani, että pakaroitteni pyöreys näkyi tosi hyvin läpi. Ylhäältä se oli liimaantunut vartaloani vasten ja muuttunut lähes läpinäkyväksi. Vähän kauhistuin kuinka hyvin rintani näkyivät kankaan läpi. Oli kuin koko asua ei olisi ollutkaan. Eki ei tahtonut saada katsettansa irti rinnoistani. Hän vilkuili melko häpeilemättömästi minua ja rintojani. Vaikka en halunnut, niin tunsin kuinka kiihotuin siitä, että vieras mies katseli muotojani. Vilkaisin häntä ja näin kuinka hänen housunsa pullottivat edestä. Kyselin, että vieläkö hän asuu samassa asunnossa kuin aikoinaan. Siellähän hän, naapurit olivat vain vaihtuneet mutta hän kuului kalustoon. Päästyämme kaupunkiin, satoi vielä melko reippaasti. Vaatteen kastuivat uudestaan ottaessamme pyörää pois auton kyydistä. Eki pyysi minua sisälle kahville ja kuivattelemaan itseäni. Ajattelin, että mikä ettei. Minulla oli omat epäilykseni, että mitä siellä saattaisi tapahtua. Nyt tuntui olevan mahdollisuus toteuttaa pitkäaikainen fantasiani. Ja se sai minut todella kiihottuneeksi.

Heti tultuamme asuntoon. Eki tuli lähelleni ja sanoi, että riisutaan sinulta nämä märät vaatteet pois ettet vain vilustu. Ennen kuin oikeastaan tajusin mitään. Hän veti mekon yltäni. Saman tien Eki alkoi puristelemaan ja hyväilemään rintojani. Peräännyin seinää vasten ja Eki tuli perässä. Hän puristeli sekä nuoli ja suuteli rintojani. Samalla hän laittoi toisen kätensä pikkuhousejeni sisälle ja alkoi voimalla hieromaan ja hyväilemään klittaani. En ollut odottanut ihan näin rajua toimintaa. Mutta se sai minut aivan kiimaiseksi ja annoin Ekin tehdä itselleni mitä hän halusi. Samalla itsekin hyväilin Ekin jalkoväliä. Tunsin kuinka iso muna hänellä oli ja se vain paisui ja koveni lisää. Se tuntui housujenkin läpi aivan valtavalta kyrvältä. Lopulta Eki työnsi minut olohuoneeseen ja lysähdin sohvalle istumaan. Eki laskeutui eteeni polvillensa ja alkoi repimään pikkuhousuja jalastani. Kuului vain kovaa rutinaa pikkareiden repeytyessä riekaleiksi Ekin raastaessa ne jaloistani. Sitten hän kumartui ja painoi kasvonsa jalkoväliini ja suuteli häpykumpuani. Ja nuolaisi varovasti pilluani. Voihkaisin hiljaa ja levitin jalkani mahdollisimman leveälle. Hän otti pilluni suuhunsa ja imaisi niitä kuin jäätelöä. Välillä kielellä nuolaisten klittaani. Samalla hän hyväili käsillänsä vyötäröäni, lantiotani ja reisiäni. Huohotin voimakkaasti ja lopulta pyysin, että hän jo panisi minua. Hän nousi ylös polvillensa ja riisui housunsa puolireiteen. Eki nosti jalkani olkapäillensä ohjaten samalla valtavan kullinsa vittuni huulille hän otti lujaa lantiostani kiinni ja painoi voimalla kyrpänsä sisääni. Parkaisin vitun kovaa, puoliksi kivusta, puoliksi kiimasta sen upotessa lujaa vittuuni. Eki aloitti heti vitun kovan jyystön. Hän oikeastaan nussi minua, survoi voimalla kyrpäänsä vittuuni. Eki jyysti aivan raivopäisenä minua. Parkaisin kovaa hänen jokaisella työnnöllänsä. Olin ihan kuin villieläin ja hakkasin ja puristelin käsillä sohvaa sekä voihkin ja valitin kovaa. Eki huohotti äänekkäästi ja hänen pallinsa hakkasivat pyllyäni aina kyrvän painuessa syvälle pilluni pohjaan asti. Melko nopeasti tunsin kuinka huippuni lähestyi. Ja hammasta purren huusin orgasmin voimasta. Lähes heti perään Eki painoi kullinsa vittuni pohjaan ja piti sitä siellä laskien parkaisten nesteensä sinne.

Hän vetäytyi irti minusta ja istuutui huohottaen viereeni. Sanoin, että se oli tosi ihanan rajua. Oli ihanaa, että otit minut näin rajusti. Olin ollut todellakin tämän tarpeessa, kiitos sinulle. Eki sanoi, että niin oli ollut hänkin. Minulla oli kuulemma tosi ihan vittu. Eikä hän ollut saanut vittua viimeksi kuin monta vuotta sitten. Sitten Eki sanoi, että jos haluan niin hän antaa minulle pyyhkeen ja voin käydä suihkussa. Hän antoi minulle ison ja tosi ihanan pehmeän pyyhkeen. Kävimme vuoron perään suihkussa ja istuuduimme sohvalle juttelemaan. Muistelimme sitä aikaa kun hän hankki meille juotavaa. Eki pyyteli anteeksi kun oli kerran vaatinut, että näytän tissini ennen kuin hän antaa juotavat meille. Sanoin ettei se oikeastaan haitannut mitään. Kysyin, että olivatko ne silloin hänen mielestään hyvännäköiset? Olivat kuulemma olleet, samoin kuin nytkin. Ne ovat ihan samalla lailla pyöreät ja kiinteät kuten silloinkin, kasvaneet vain vähän kokoa. Kerroin, että hän oli ollut silloin ihan komean näköinen pappa ja minä olisin silloin jopa muutaman kerran halunnut panna sinua. Kun hän silloin kerran pyysi, että näytän pilluni. Niin oli tosi lähellä etten näyttänyt. Mutta, itseni tuntien, se ei olisi jäänyt siihen, siksi en silloin uskaltanut sitä näyttää. Hän vuorostaan paljasti kuinka oli itseänsä tyydyttäessä haaveillut minusta ja kavereistani.

Ekillä alkoi uudestaan seisomaan ja kulli tuli näkyviin pyyhkeen alta. Menin polvilleni hänen eteensä aukaisten pyyhkeen hänen yltänsä. Se valtava muna ponnahti kunnolla esiin. Kaikki olivat olleet oikeassa, hänellä oli todella valtava kyrpä. Se oli reilusti yli parikymmentä settiä pitkä. Terska oli kuin nyrkki sen päässä, valtava patukka sen paksun ja pitkän varren päässä. Otin sen valtavan terskan suuhuni ja imin sekä puristelin sitä huulillani. Työnsin sitä niin syvälle kurkkuuni kuin sain, silti en saanut siitä puoliakaan suuhuni. Imin ja runkkasin sitä, se paisui ja koveni aivan älyttömäksi munaksi. Sormeni eivät yltäneet enää sen ympäri. Nuolin ja imin sen uudestaan täyteen loistoon. Eki huohotti raskaasti ja hyväili hiuksiani. Lopulta hän ohjasi minut makuualkoviin sängyllensä. Hän meni selällensä sängylle ja minä jatkoin vähän aikaa hänen nuolemistaan. Lopulta nousin hänen päällensä ja painoin hitaasti sen valtavan kullin vittuuni, ihan pohjaan saakka. Vittuni venyi ihan äärimmilleen sen täyttäessä jokaisen sopukan. Hitaasti nostin lantiotani, että se tuli melkein kokonaan ulos, vain kärki oli sisälläni. Sitten painoin lantioni voimalla Ekin lantiota vasten, voihkaisin samalla kiimasta kun se upposi lujaa pohjaan asti. Tein tätä muutaman kerran ja parkaisin kokoajan kovempaa ja kovempaa kyrvän upotessa vittuuni. Ohjasin Ekin kädet rinnoilleni ja hän alkoi puristelemaan ja pyörittelemään niitä. Samalla aloin rauhallisemmin ratsastamaan Ekiä. Tahtini kiihtyi pikkuhiljaa tahattomasti kovemmaksi ja kovemmaksi. Huohotimme Ekin kanssa jo tosi äänekkäästi ja tunsin kuinka hänen valtava kyrpänsä sykki vitussani. Se terska hieroi ihanasti vittuani. Lopulta aloin ratsastamaan kuin laukkaavaa hevosta ja kuului samanlaiset lässähdykset kuin pornofilmeissä, Ekin lantion osuessa perseeseeni. Huohotin ja valitin vitun lujaa samalla kun ratsastin kovempaa ja kovempaa. Lopulta Eki käänsi minut allensa ja tuli päälleni. Nostin jalat ristiin hänen selän päälle kun hän tuli sisääni, ja kietouduimme tiukasti toisiimme. Hän jyysti minua rauhallisesti mutta voimakkailla työnnöillä. Inisin hiljaa hänen jokaisella työnnöllä. Vähitellen Eki lisäsi tahtia ja minun ininä vain voimistui. Lopulta hän rynkytti minua kuin heikkopäinen, pitäen samalla kättänsä suuni edessä, että voihkintani ja ininäni ei kuulisi naapuriin. Kuului samanlainen läiske ja litinä kuin pornoelokuvissa hänen jyystäessä minua. Pallit hakkasivat pyllyäni jokaisella survaisulla. Vittuni oli varmasti äärimmilleen venyneenä sen kyrvän ympärillä. Se oli niin pitkäkin, että tuntui ettei se mahdu kokonaan sisälleni. Vittuni jokainen solu puristi, imi ja nautti siitä paksusta kyrvästä. Eki nussia minua melko pitkään. Lopulta tunsin kuinka saan taas kunnon orkun. Yritin pidätellä huutoani, mutta ei siitä mitään tullut. Huudahtelin ja inahtelin todella kovaa orkun voimasta. Silloin Ekiltä löytyi vielä jokin uusi vaihde ja hän nussi minua aivan älyttömällä tahdilla. Sänkykin ihan rytisi ja valitti allamme. Sitten hän painoi kullinsa tiukasti vittuni pohjaan ja laski spermansa paineella sisääni. Lepäsimme pitkään siinä vierekkäin, taisimme torkahtaakin. Havahduin ja kello oli jo melkein kaksi yöllä. Etsin nopeasti mekkoni ja lähdin kiireesti kotia

Katso kaikki kirjoittajan Aulisaukko novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.2 / 5. Arvostelijoita 32

2 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu