Opettaja Viekoiteltiin

03/05/2020 | Kirjoittaja: Anonyymi |
3 min
Kertoja: Mies | OpettajaVanhempi MiesTyöpaikka
3.9
(38)
Tunsin kuinka tyttö alkoi värähtelemaan ja tajusin hänen saavan orgasmia.

Tämä sattui minulle yhtenä iltapäivänä. Olen professorina eräässä yliopistossa ja kerron kuinka eräs naisoppilaani käytti miehisi vaistojani ja halujani hyväksi. Pidin aivan normaalia peruskurssia ja se oli tupaten täynnä, niinkuin yleensäkin. Kurssin pitäminen sujui ihan normaalisti, kunnes vastaanotollani alkoi käymään yksi naisoppilaistani. Hän oli erittäin kaunis. Noin 170 cm, hoikka ja pitkät vaaleat hiukset omaava nuori tyttö. Hän pukeutui usein hyvin paljastavasti. Hän käytti hyvin avonaisia paitoja ja mekkoja. Lisäksi kun hän tuli vastaanotolle, niin yleensä hän kumartui, niin että hänen suuret rintansa näkyivät todella hyvin. Aivan kun hän haluaisi esitellä itseään minulle. Minun pitää myöntää, että minulla oli vaikeuksia keskittyä. Lisäksi hän yleensä tiputteli tavaroitaan lattialle, jotta voisi niitä poimiessaan esitellä kroppaansa. Sillä pyllistäessään hänen tiukka peppunsa pääsi oikeuksiinsa.

Sitten vähään aikaan hän ei käynyt vastaanotolla, josta olin jotenkin helpottunut. Sitten tuli tentin aika. Tentti ei mennyt kovin hyvin kaikilta. Olin tarkastanut tentit ja laittanut tentin tulokset taululle. Oli perjantai-ilta ja ajattelin lähteä kotiin. Mutta hieman ennen kotiinlähtöä tämä sinisilmäinen, vaalea hiuksinen tyttö tuli huoneeseeni ja kertoi haluavansa keskustella tentistä. Hän valitteli, että hänellä se oli mennyt huonosti ja hän oli saanut vain 2. Kun hän siinä kertoili, kaunis kukkamekko päällään, niin huomasin jotain hätkähdyttävää. Hänellä ei ollut ollenkaan rintaliivejä päällä, sillä erotin selvästi hänen nännipihansa mekon reunasta. Hän myös esitteli rintojaan aivan avoimesti ja oli vain ajan kysymys koska ne pullahtavat ulos. Ajattelin, että tämä ei ole oikein ja sanoi, että tule keskustelemaan joku toinen kerta.

Huomasin, että penikseni oli alkanut hieman kovettua. Tyttö kuitenkin sanoi, että eikö hän voisi tehdä tenttiä uudestaan. Sanoin, että uusintatentin mahdollisuus on kolmenkuukauden perästä. Siihen hän vastasi, että eikö hänelle voisi järjestää omaa tenttiään. Nousin seisomaan salkkuni kanssa poistuakseni huoneesta ja sanoin että kyllä sinun pitää nyt vain odottaa siihen seuraavaan tenttiin. Kun olin kävelemässä hänen ohitseen, niin hän otti kädestäni kiinni ja työnsi sen mekon sisään. Sormeni tunsivat, kuinka pehmeää hänen ihonsa oli. Lisäksi hän omilla käsillään puristi rintojaan yhteen.

Vaikka tajusin tämän olevan aivan sopimatonta, niin en voinut vaistolleni mitään, vaan käteni otti otteen tytön rinnoista. Tyttö sanoi, minulle viekotteleva ilme kasvoillaan, että eikö minussa ole muka ainesta parempaa numeroon. Hän työnsi minut tuoliinsa ja meni laittamaan oven lukkoon. Tämän jälkeen hän alkoi strippamaan minulle. Olin aivan kauhuissani, mutta en voinut mitään sille, että halusin tuota nuorta opiskelija tyttöstä. Hän kääntyi minuun selin ja tiputti mekkonsa alas. Hänellä ei ollut muuta päällä kuin pikkuruiset punaiset pikkuhousut. Hän kääntyi ympäri kädet rintojensa suojana. Hän puristeli rintojaan yhteen. Tässä vaiheessa penikseni oli jo täydessä mitassa. Lopulta hän otti kätensä pois rintojen päältä ja näin hänen upeat rintansa. Hän hyppi hieman, jotta hänen rintansa pomppisivat. Tässä vaiheessa minun oli pakko jo kädelläni hyväillä penistäni. Seuraavaksi hän käänsi jälleen selkänsä minuun päin ja alkoi pyörittää peppuaan minuun päin. Samalla hän otti pikkuhousunsa pois päältä. Hän kääntyi ympäri ja tajusin, että hän oli ajellut alapäänsä aivan posliiniksi. Tunsin samalla kuinka ensimmäinen tippa spermaa valui penistäni pitkin.

Seuraavaksi hän otti laukustaan jotain, jonka tajusin olevan öljyä. Hän käveli kohti minua ja otti käteni ja laittoi siihen öljyä. Tyttö myös ruiskutti sitä rinnolleen, josta tajusin, että hän haluaisi minun hierovan öljyä hänen rinnoilleen. Käteni olivat aivan öljyssä hieroessani niitä hänen rintojansa. Housuni olivat ratkeamassa, sillä niin kova oli kaluni. Välillä nuolin hänen rintojaan ja välillä hieroin lisää hänen öljyistä kroppaansa. Hän oli yltä päältä öljyn peitossa, joka teki hänestä vieläkin kiihottavamman.

Lopulta hän kumartui ja avasi housujeni vetoketjun. Penikseni oli todella iloinen pääsessään raittiiseen ilmaan. Hänen suuret täyteläiset huulensa painautuivat penikseeni ja alkoivat imeä. Kuulin jonkun toivottavan hyvää viikonloppua minulle, mutta en pystynyt vastaamaan. Samalla tajusin, että voisimme jäädä kiinni, vaikka ovi olisi lukossa. Miten minä voisin selittää öljysen opiskelija tyttösen imemässä munaani? Mutta nautinto oli niin suuri, että en välittänyt riskeistä. Käteni hyväilivät hänen pitkiä vaaleita hiuksiaan.

Paine oli kova peniksessäni ja ajattelin etten kestäisi kauaa, jos antaisin hänen imeä vielä sitä. Joten nousin pystyyn ja laiton hänet vasten pöytääni, niin että voisin työntyä häneen takaapäin. Huomasin nopeasti työntyessäni tytön sisään, ettei hän ollut mikään entisen teeren tyttö. Sillä hänen liikkeensä olivat jo kokeneen ammattilaisen otteita. Nain häntä voimakkaasti vasten pöytää. Vastapäätä olevasta peilistä näin hänen kasvonsa ja huomasin hänen nauttivan tästä.

Välillä hän työnsi sormensa pillun ja laittoi tämän jälkeen sormen suuhunsa. Hän tiesi, että näkisin sen peilistä. Sillä oli kiihdyttävä vaikutus minuun. Tunsin kuinka tyttö alkoi värähtelemaan ja tajusin hänen saavan orgasmia. Kiihdytin itsekin vauhtia ja vaikka kuinka yritin pitkittää nautintoa, niin aloin lauekamaan. Spermaa tuli niin paljon, että sitä valui tytön pillusta todella paljon ulos. Tyttö huohotti tyytyväisenä pöydälläni.

Menin rasituksesta istumaan ja lepämään. Huohotin vieläkin, sillä tämä oli käynyt todellakin urheilusuorituksesta. Tyttö makasi vielä hetken pöydälläni ja katsoi minuun viekoittelevasti. Hän näytti niin kauniilta siinä työpöydällä maatessaan. Katselin, kuinka hänen pillustaan valui siemennesteitäni ulos. Tyttö hymyili minulle ja alkoi sitten laittaa vaatteeitaan takaisin päälle ja hihkaisi, että nyt kai se minun arvosanani tästä tentistä on 5. Nyökkälin väsyneenä hymyilevälle tytölle.  

Arvostele Novelli:

Arviot 3.9 / 5. Arvostelijoita 38

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu