Opistolla

29/09/2020 | Kirjoittaja: Talkkari |
5 min
Kertoja: Mies | TeinipoikaVanhempi NainenAlaikäinen
3.6
(34)
"Nyt koukista vähän sormea ja vedä vähän ulospäin", kuului seuraava neuvo.

Isäni oli talkkarina eräässä kurssikeskuksessa, ja sain asua kurssikeskukseen kuuluvassa asunnossa. Kurssikeskuksessa oli iso juhlasali, jossa järjestettiin viikonloppuisin myös tansseja. Kerran järjestettiin kurssi, johon osallistui paljon miehiä ja naisia. Juhlasalin viereisessä huoneessa oli buffetti, missä myytiin kahvia, keskiolutta, höyrynakkeja ja muuta pientä purtavaa. Katselin hetken tanssivia pareja ja menin sitten ostamaan itselleni nakkeja. Niiden kanssa menin sitten terassille, jossa oli isoja pöytiä ja penkit.

Yhdessä pöydässä istui seitsemän kurssilaista, ja näytti siltä, että kolme miestä ja naista olivat pareja keskenään. Pöydällä näytti olevan paljon tyhjiä olutlaseja. Kävelin pöydän vierestä nakkipussi kädessä, jolloin pariskuntien kanssa hengannut nainen pyysi minulta paria nakkia. Nainen oli yli kaksikymmentä, todella solakka ja kaunis kasvoiltaan. Istuin naisen viereen ja tarjosin nakkipussia hänelle. Nainen otti yhden nakin ja kaapi pussin pohjalta siihen vähän sinappia. Nimekseen hän sanoi Suski ja kysyi siten nimeäni. 

"Markku", esittelin itseni. 

Hetken istuttuamme joku porukasta ehdotti, että menisimme heidän huoneeseen. Siellä oli parempaa tarjottavaa kuin talon buffetissa. Suski pyysi minua mukaan. Huoneessa oli kaksi sänkyä, joihin juuri ja juuri mahduimme kaikki istumaan. Pienellä pöydällä oli viinapulloja ja kertakäyttömukeja, joista porukka alkoi siemailemaan juomiaan. Suskin kanssa joimme samasta mukista vuorotellen. Itse käytin mukia vaan huulilla, sillä seuraavana aamuna piti lähteä pelaamaan jalkapalloa. Kävimme välillä katsomassa tansseja, ja osa kävi ulkona tupakalla. Sitten taas takaisin huoneeseen kostuttamaan kurkkuja.

Yksi pareista poistui omaan huoneeseensa ja kaksi muuta paria suutelivat ja puristelivat toisiaan. Suski sanoi, että laskeudutaan me tuohon lattialle istumaan. Toinen miehistä sammutti valot, ja molemmat parit jatkoivat touhujaan sängyssä. Suski siirsi kätensä niskani taakse ja veti päätäni itseään kohti. Kohta tunsin hänen huulensa omiani vasten ja yritin parhaani mukaan suudella. Olin edellisenä vuonna rippileirillä opetellut pussaamaan yhden tytön kanssa, joten homma oli minulla hallussa. Suski otti toisesta sängystä päiväpeitteen, ja menimme huoneen lattialle makaamaan vierekkäin päiväpeitto päällämme. Sängyistä kuului jos jonkinlaista ähinää, huohotusta, ja toinen sängyistä nitisi tosi reippaasti. Kuulin, kun Suski avasi vieressäni farkkujen vyönsä ja riisui housunsa.

"Ai kun helpotti", hän sanoi. 

Jatkoimme suutelua, ja Suski pujotti kätensä t-paitani sisään. Hän etsi käsiinsä rintani ja pyöritteli sormellaan pientä nänniäni. Rohkaistuin ja siirsin myös oman käteni hänen paitansa alle. Liikutin tärisevää kättäni ylöspäin, kunnes sormeni koskettivat rintaliivejä. Farkuissani oli jo hetken aikaa ollut ahdasta, mutta nyt tuntui siltä, että vetoketju repeäisi. Siirsin kättäni eteenpäin Suskin toisen tissin päälle ja tunsin liivien läpi pienen kohouman. Suski huokaisi ja siirsi toisen jalkansa omien jalkojeni väliin. Onneksi jalka ei kuitenkaan koskettanut vielä ihan ylhäältä, muuten Suski olisi huomannut seisokkini.

Pujotin käteni liivin alle ja tunnustelin paljasta rintaa kädessäni. Käteni tärisi vielä enemmän, kun pyörittelin nänniä sormellani. Sitten otin käteni pois paidan alta ja ujutin sen Suskin pikkareiden sisään. Aluksi tunsin vain karvoja, mutta alemmas päästyäni tavoitin kaksi kohoumaa ja niiden välissä sormin tuntuva raon. Suski levitti jalkojaan, jolloin sain työnnettyä kättäni pidemmälle. Tunsin sormissani lämmön ja kosteuden. Aloin painella kosteaa vakoa mutta en löytänyt reikää. Kurotin pidemmälle samalla painellen, kunnes sormeni upposi pieneen ahtaaseen reikään. Suski huokaili ja alkoi avata vyötäni. Tartuin häntä kädestä ja riisuin itse housuni.

Sitten siirryin Suskin jalkojen väliin polvilleni ja riisuin hänen pikkarinsa pois. Omia alushousujani pujotin sen verran alemmas, että sain kullini ulos. Saman tien aloin ohjata itseäni reikää kohti laskeutuessani Suskin päälle. Suunta oli oikea, mutta eihän se ihan kohteeseen osunut. Otin toisen käden avukseni suuntauksen parantamiseksi, mutta vaikka kuinka tökin eri kohtiin, ei oikeaa paikkaa meinannut löytyä. Sitten tunsin varteni ympärillä Suskin käden, joka ohjasi minut oikeaan kohtaan. Aloin työntyä syvemmälle – paikka tuntui lämpimälle, kostealle ja puristavalle. Työnsin niin syvälle kuin pystyin ja sitten ulospäin, mutta lipsahdin ulos. Taas tarvittiin vierasta kättä ohjaamaan oikeaan kohtaan. Heti toisen työnnön jälkeen ulospäin vetäessä tunsin pienen sähköiskun ja tärisin varpaista asti. Se oli siinä. Ensimmäinen kerta naisen kanssa. Nousin pois jalkojen välistä ja lysähdin Suskin viereen.

"Sorry", sanoin. Olisi tehnyt mieli itkeä.

"Mihin laitoit mun housut, pitäis mennä vessaan?"

Etsin Suskin pikkarit käsiini ja annoin ne hänelle. Vähän myöhemmin Suski tuli takaisin ja sanoi, että tässä kovalla lattialla on tosi huono nukkua. Ehdotin, että menisimme huoneeseeni, joka oli toisessa rakennuksessa. Puimme ja lähdimme. 

"Nyt sitten riisutaan valmiiksi ennen nukkumaan menoa", sanoi Suski, kun pääsimme huoneeseeni.

Huoneessa oli valot päällä, kun riisuimme. Katselin Suskin riisumista, ja se vaikutti taas alapäähäni. Pikkuhousut jäivät vielä jalkaan, kun Suski hyppäsi sänkyyn. Jätin itsekin vielä alushousut jalkaan ja kömmin sänkyyn. Nyt olin jo vanha tekijä, ja suudellessamme siirsin käteni suoraan Suskin housuihin. Suski kuitenkin otti kädestäni kiinni ja pyysi minua ottamaan rauhallisesti. Sitten Suski riisui pikkarinsa pois, otti käteni omaan käteensä ja siirsi sen jalkojensa väliin. Käteni oli Suskin hävyn päällä, ja hän painoi keskisormellaan keskisormeani raon yläpuolella olevaan kohtaan.

"Tuosta kohtaa teet sellaista pyörivää liikettä. Tunnetko sellaisen pienen nappulan sormellasi?" hän kysyi.

Tunsin tosiaan sellaisen vähän sormenpäätä pienemmän kohouman aivan raon yläosassa. Pyöritin sormeani sen päällä Suskin säädellessä omalla sormellaan painetta. Sormessa tuntuva nappula tuntui kasvavan ja hieman kostuvan, ja Suskin sormi ohjasi liikettä ylös alas säilyttäen kuitenkin pyörivän liikkeen. Nappula tuntui kasvavan ja kostuvan entisestään. Sitten Suski painoi jalkansa yhteen ja käsi puristi kättäni ranteesta ja tunsin, kuinka koko hänen vartalonsa tärisi. Pelästyin ja vedin käteni pois mutta puristin samalla Suskia itseäni vasten.

"Mä haluun toiselle puolelle", Suski sanoi hetken kuluttua ja hyppäsi ylitseni seinän viereen. Jatkoimme suutelua, ja Suski pujotti kätensä alushousuihini. Tunsin, kuinka naisen käsi tarttui varrestani, otti sen esiin ja alkoi tehdä edestakaista liikettä. Olin lähellä laukeamista ja yritin ottaa Suskin käden pois, kun hän sanoi, että voisin kyllä tulla, jos minusta tuntui siltä. Ja kyllähän minusta tuntui – ja pian spermat lensivät vatsalleni!

"Onks sulla jossain talouspaperia?" Suski kysyi, kun kullini ei enää sykkinyt enempää spermaa.

"Tuossa pöydällä", sanoin ja laitoin yölampusta valot päälle. Suski repäisi rullasta paperia ja alkoi pyyhkiä spermoja vatsaltani. Pyyhkiessään hän katsoi minua silmiin ja sanoi, että jatkaisimme hetken kuluttua. Sitten hän heitti paperin lattialle ja nousi makaamaan päälleni. Suski suuteli minua ensin suulle, sitten kaulalle, näykki hampaillaan nännejäni ja käytti kieltään jopa navassani. Tunsin taas olevani "nousukunnossa", ja Suskikin huomasi sen. Hitaasti hän asettui päälleni niin, että kullini oli hänen rakoaan vasten. Suski hieroi pilluaan vasten kullini vartta. Pian olin taas taistelukunnossa, ja Suski siirtyi viereeni selälleen.

"Nyt etsit taas sen nappulan sormiisi", hän sanoi. Etsin nappulan keskisormeni alle ja aloitin pyörivän liikkeen.

"Laita koko käsi sinne, ei pelkkä sormi, se tuntuu paremmalta", Suski sanoi ja auttoi minua taas omalla kädellään pyörittämään nappulaa jalkojensa välissä. Sitten Suski työnsi kättäni alemmas, reiän kohdalle ja painoi keskisormeani reikään sisälle.

"Sinne, työnnä se sinne", hän sanoi.

Jouduin vaihtamaan asentoa, että yltäisin paremmin työntämään sormeani sisälle. Työnsin niin pitkälle kuin sormi ylti ja aloin tehdä edestakaista liikettä.

"Nyt koukista vähän sormea ja vedä vähän ulospäin", kuului seuraava neuvo. "Siinä, siihen painat sormella ja liikuttelet siitä." 

Sormen alla tuntui karhea kohta, jota aloin hieroa. Pian Suski löi jälleen jalkansa yhteen ja alkoi täristä ja väristä, mutta tällä kertaa ymmärsin, mistä se johtui. Yritin vetää sormeni pois, mutta reidet puristivat kättäni entistä tiukemmin.

"Älä ota vielä pois", Suski sanoi. Tunsin reisissä vielä vähän värähtelyä, minkä jälkeen Suski avasi reitensä ja sain käteni pois. Laskeuduin takaisin selälleni, ja Suski tuli taas päälleni. Hän alkoi taas suutelemaan kaulaani ja nännejäni mutta laskeutui sitten alemmas ja otti kullini suuhunsa. Suski pyöritti kieltään hetken terskan ympärillä, puristi sitä sitten huulillaan ja hieroi samalla kädellään kullini vartta. Sitten hän nousi taas ylemmäs ja alkoi hieroa kullini vartta pillullaan. Sitten hän otti kädellään kalustani kiinni, ohjasi minut sisäänsä ja alkoi ratsastaa. 

Suskin liike oli ensin hidasta niin, että hänen rintansa painautuivat vasten omaa rintaani. Sitten päälläni oleva nainen nousi pystyyn ja aloitti lantiollaan nopean liikkeen ylhäältä alas. Lumoutuneena katselin, kun Suskin rinnat hyppivät naamani edessä. Hetken kuluttua Suski pysähtyi ja kääntyi selälleen viereeni ja käski minua panemaan kunnolla. 

Siirryin reisien väliin, ja reikäkin löytyi heti ensi yrittämällä. Aloin työnnellä itseäni mahdollisimman syvälle. Suski nosti jalkansa alaselkäni päälle ja puristeli jaloillaan kylkiäni kuin tahtia antaen. Pystyin pidättelemään orgasmiani vähän pidempään, ja kun se tuli, se oli voimakkain, mitä olin siihen mennessä saanut. Lysähdin Suskin päälle ja tunsin taas tutun tärinän ja vapinan hänen reisissään. Käännyin kyljelleni ja nukahdin. 

Aamulla heräsin tönimiseen.

"Hei, herää", kuului vierestäni. "Mun pitäs päästä suihkuun ennen aamiaista ja kurssien jatkumista. 

"Täällä ei ole suihkua, mutta rantasaunalla on", vastasin. "Siellä on pikkusaunassa hetivalmis kiuaskin, niin saadaan vaikka löylyt."

Menimme saunalle, ja sain katsella kaunista naisvartaloa vielä koko saunareissun ajan. Suski piti minulle saarnan, että sitten kun minulla tyttöystävä, niin ensimmäisenä pitää puhua ehkäisystä ja muistaa kysyä, mistä hän tykkää ja mistä ei. Saunalla pesimme hampaamme samalla harjalla, eikä miesten saippuakaan tuoksunut Suskin mielestä kuulemma pahalta. Näimme kertaalleen vielä iltapäivällä, hävityn jalkapallo-ottelun jälkeen. Se oli kuitenkin viimeinen kerta, sillä hyvästien jälkeen en nähnyt häntä enää koskaan. 

Katso kaikki kirjoittajan Talkkari novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.6 / 5. Arvostelijoita 34

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu