Päivän Piristys

01/04/2021 | Kirjoittaja: Sensuelli nainen |
4 min
Kertoja: Nainen | TyöpaikkaAikuisten KeskenRomanttinen
4
(23)
Luoja miten ihana häneltä olikaan ottaa suihin!

Rakastan sensuelleja ja seksikkäitä alusasuja ja vaatteita. Pukeudun muutenkin hiukan eri tavalla ja värikkäämmin kuin muut. Rakastan kääntää päitä ja oudoksuvia katseita minun tyylistäni olla minä. Kannan ylpeydellä vartaloni, jota olen oppinut rakastamaan, ja haluan jakaa kehopositiivisuuden ilosanomaa!

Useinkin ihan tavallista päivää piristän liikkumalla vaikka kaupalla ilman pikkupöksyjä tai käyttämällä alla seksikkäitä alusasuja. Olinhan saanut huomata ja kokea, että se voi johtaa johonkin ihanaan pikkutuhmaan seikkailulliseen kokemukseen.

Olin aloittanut keikkahommat pienessä sisutustarvike myymälässä. Tykkäsin mielettömästi työstä siellä. Aamusta saakka minulla oli ollut hyvä fiilis tulevasta päivästä. Päätin piristää itseäni laittamalla uudet helmiorgasmistringit. Laitoin ihonmyötäisen mustan reisille ylettyvän mekon ja pinkit stay up sukat, asukokonaisuuden kruunasi tummanharmaa erikoisen mallinen kevyt neuletakki, joka laskeutui kivasti vartaloni myötäisesti ja korosti reisiäni, näytin siltä, kuin haluaisin vietellä jonkun, tihkuin seksikkyyttä, jota halusin tuhlata.

Päivä putiikissa oli sujunut loistavasti. Vilkaisin kelloa, vielä viisi minuuttia ennen kuin sulkisin ovet. Minulla ei kuitenkaan ollut kiire kotiin. Putiikissa on ihana iso peili, josta usein ohi kulkiessa vilkaisen itseäni. Nyt jäin jostain syystä hiukan keimailemaan peilin eteen ja keinuttelin lantiotani, radiosta kuului don’t be so shy kappale. Pidin kappaleesta ja sen aiheuttamasta halusta tanssia hiukan eroottisemmin, nautin orgasmistringien tuomasta pienesti kiihottavasta tunteesta, annoin käsieni vaeltaa pitkin vartaloani, ne hyväilivät rintojani valuen lantiolle tavoittelemaan reisiäni. Putiikin ovi kävi, säpsähdin sydän kurkkuun pompaten ja keskeytin itseni kiihottamisen.

Minun ei tarvinnut kääntyä nähdäkseni tulijaa, näin peilistä. Vaikka aurinko estikin näkemästä tarkasti kasvojen piirteitä tulijasta, tunnistin tuon vartalon, joka nojasi itsevarman rennosti putiikin oven eteistolppaan. Tunsin välittömän puristuksen jalkojeni välissä, rintojani pakotti ja kehossani virtasi välittömästi jotkin himon ja halun endorfiinit. Tuo lihaksikas vartalo, takaa loistava ilta-aurinko korosti kaikki muodot. Nuo olkapäät ja hauikset, olin heikkona niihin! Kielletty hedelmäni, josta olin saanut ihania kiusoittelevia pikku puraisuja silloin tällöin.

”Jatka vain” Hän sanoi. Koska putiikissa ei ollut muita tein jotain mitä en olisi koskaan uskonut tekeväni. ”Laita ovi lukkoon.” sanoin äänellä, josta saattoi kuulla, että halusin tältä asiakkaalta jotain muuta kuin sisustustarvike ostoksen.

Seurasin peilistä, kuinka hän lukitsi liikkeen oven. Samalla ihailin hänen lihaksikasta vartaloaan, halusin häntä. Lukittuaan oven hän asettui taas nojaamaan tolppaan, sama biisi soi edelleen. Jatkoin keinumistani musiikin tahtiin, orgasmistringit tuntuivat nyt kiihottavammalta kuin äsken. Pudotin neuleen lattialle, pyöritin lantiotani keimailevasti, käteni vaeltelivat pitkin kehoni herkkiä alueita. Suljin silmäni ja annoin musiikin viedä vartaloani. Eroottinen tanssi on salainen paheeni, joten nyt annoin fantasialleni vallan, annoin kiihottumiseni näkyä tanssiani. Nautin ja kiihotuin suunnattomasti, kun tiesin hänen katselevan tanssiani. Halusin vietellä hänet tanssillani, halusin saada hänet haluamaan minua.

Tunsin hänen kätensä lantiollani, hän painoi vahvan vartalonsa vasten minua ja antoi käsiensä lähteä vaeltamaan vartalollani. En estellyt, jatkoin tanssiani hänen syleilyssään. Takapuoleni osuessa hänen kalunsa kohdalle, tunsin kuinka kiihottuneeksi olin hänet tanssillani saanut, se sai minut voihkaisemaan mielihyvästä. Hänen käsiensä reitit vartalollani kiihottivat minua, jalkovälissäni sykki ja kostuin entisestään. Käden eksyessä häpyhuulilleni ja hänen tajutessa, että minulla oli orgasmistringit, hän päästi ihanan äännähdyksen niskaani samalla suudellen. Minun käteni nousivat hänen niskalleen, siitä etenin tukistamaan hänen lyhyitä hiuksiaan, joista sai juuri sopivasti kiinni. Hänen toinen käsi hyväili rintaani, saaden nännini kovettumaan kiihkosta.

Äkkiä hän käänsi minut vasten häntä. Katseemme kohtasivat nyt vasta ensikertaa. Se intohimo, joka paloi silmissämme, sai minut leiskumaan. Nostin toisen jalkani hänen lantiolleen, hetken hän hyväili voimakkaasti takapuoltani ja sitten nosti minut hajareisin syliinsä. Määrätietoisesti hän lähti kantamaan minua kohti takahuonetta, suutelin hänen kaulaansa näykkien samalla.

Tunsin seinän vasten selkääni, Hän painautui vasten minua ja työnsi lantiotaan vasten minua. Kuumana sykkivänä kukkani oli valmis ottamaan tuon niin kovana tuntuvan kalun syleilyynsä. Voihkin himosta. Hänen suudelmissaan on jotain, mitä en vain pysty vastustamaan, kiihotun niistäkin. Aistin hänen halunsa ja intohimonsa, laskin jalkani alas ja aloin laskeutua seinää pitkin hajareisin kyykkyyn, halusin ottaa suihin. Hän ei vastustellut vaan tarttui ihanasti hiuksiini. Laskin hänen housunsa, hyväilin tuota isoa ja kovaa kalua hetken käsilläni ja katselin häntä silmiin, kuin kysyen saisinko tuottaa nautintoa. Painoin huuleni hänen kalulleen ja sain hänen äännähtämään. Tunsin, kuinka hänen otteensa tiukkeni hiuksissani vaatien lisää. Suutelin kalua, annoin kieleni kulkea koko kalun varren, uudestaan. Otin hänen kivekset suutelun kohteeksi, kädellä puristin hellästi kalun vartta, niin paksu ja kova! Suudellen kalun vartta siirryin kastamaan kalun pään kosteaan ja lämpimään suuhuni. Sylkeni oli kiihotuksesta ihanan liukasta. Imin kalun päätä hetken, ja annoin lopulta sen painua syvälle suuhuni. Muutaman rytmikkään imun jälkeen hän antoi tahtia hiuksistani tukistaen, kiihotuin entisestään ja annoin toisen käteni siirtyä hyväilemään omaa himosta sykkivää kukkaani. Hidastin hiukan tahtiani, imin rauhallisesti ja nautiskellen, sitten taas voimakkaammin, luoja miten ihana häneltä olikaan ottaa suihin! Imin taas vain vähän kalun päästä, ihana pieni suolainen maku kielelläni nautin täysin tuntein tekemisestäni. Tunsin, kuinka hän kovettui ja halusi nopeampaan tahtiin, hetken sain niin imeäkin, mutta sitten hän nosti hellästi mutta napakasti hiuksistani merkiksi, että nyt seuraa jotain muuta.

Hän suuteli niin intohimoisesti, että sykkeeni kosteassa kukassani voimistui kuumottavaksi. Äkkiä hän nosti jalkani lantiolleen ja siitä vielä ylemmäs, asetellen niin taitavasti jalkani hänen olkapäilleen. Hiukan säikähdin, noususta niin ylös, mutta hänen otteensa olivat turvallisen varmat ja nuo olkapään ja ylävartalo lihakset niin vahvat, ettei minun tarvinnut pelätä. Painauduin seinää vasten ja käsilläni painoin hänen kasvonsa vasten sykkivää koloani. Hän alkoi nuolla, hänen kielensä leikitteli klitoriksellani niin taitavasti, juuri oikeasta kohdasta, välillä hän upotti kielensä syvemmälle koloon. Kielen rytmikkäät liikkeet klitoriksella ja tuo asento kiihottivat, tukistin häntä tiukemmin, ja selkäni taipui hiukan kaarelle, lämmin sykkiminen ja puristus valtasivat pilluni. Hengitykseni kiihtyi ja annoin orgasmille luvan tulla, kuuma tulvahduksen aalto valtasi koko vartaloni, supistelin ja sykin hurjasti, värisin ja vapisin, voihkin äänekkäästi.

Ihanan rauhallisen varmoin ottein hän laski minut alan jättäen jalkani hänen käsivarsilleen. Olin niin valmis ottamaan hänen sisääni, lantioni liikehti vaatien häntä työntymään sisään, mutta hän vain kiusoitteli ja leikitteli kanssani. Hän hieroi kovaa valmiina oikeassa asennossa olevaa kaluaan vasten sykkivää kukkaani, ja hiukan työnsi miekkansa päätä sisääni. Voihkin, sillä tuo iso kalun pää painoi juuri oikeaan paikkaan valmistellen minua uuteen orgasmiin. Myötäilin hänen liikkeitään, lopulta hän työntyi kokonaan sisääni. Voimakkaasti, syvälle, täyttäen minut kokonaan. Voimakkaat työnnöt melkein sattuivat, muttei liikaa, vaan kiihottavasti. Edellinen orgasmini jäljiltä, olin valmiina kiihotuksesta saamaan uuden orgasmin. Tunsin klitorikseni turpoavan ja työnnöt syvälle hyväilivät klitoristani kiihdyttäen nautinnon huippua. Tuntui kuin räjähtäisin, tunsin valtavan voimakkaana jokaisen työnnön syvyyksiini. Nautin ja kiihotuin entisestään hänen nautintonsa kuulemisesta. Hänen kalunsa koveni merkiksi pian olevan laukeamisen lähellä. Hänen paksu ja iso kalunsa pumppasi voimakkain ja rytmikkäin työnnöin osuen voimakkaasti klitorikseeni laukaisten orgasmini, räjähdin, supistelin, sykin ja tärisin. Joka soluni huusi nautinnosta. Hän äännähteli miehekkään voimakkaasti lauetessaan sisälleni. Voimakas, lämmin purkaus! Luoja miten hyvältä tuntui!

Hetken aikaa olimme hiljaa sylikkäin ja suutelimme. Katseemme kohdatessa, pystyimme molemmat sanaakaan sanomatta tulkitsemaan, ettei tämä jäänyt vain tähän kertaan. Voi luoja -mietin, juuri sain ja aloin jo odottaa seuraavaa kertaa. Näppärästi ja ihmeen luontevasti siistimme itsemme ja suutelimme pitkän lähtösuudelman. ”Nähdään taas” hän sanoi. Annoin lentosuudelman vastaukseksi ja hän poistui putiikista. Katselin hänen menoaan, niin komea ja intohimoinen. Sisälläni sykki edelleen, ja minulla oli kutkuttavan hyvä mieli.

Katso kaikki kirjoittajan Sensuelli nainen novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4 / 5. Arvostelijoita 23

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2022, All Rights Reserved. 
crossmenu